Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 159 άτομα (12 μέλη και 147 επισκέπτες)

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.508
Πόντοι
746
Εμμυ απιστευτη, στανταρακι μου. Ποσες φορες ειχα βρεθει εκει και μολις ακουγα Εμμυ ελεγα "ναι ναι παρε 20€."
"Μα εχουμε και αλλες κοπελες, περιμενε. "
"Μπα Εμμυ θελω ειναι σωστη επαγγελματιας."
"Μα και οι αλλες κοπ.."
"ΟΧΙ"
Και περνούσα μεσα...!

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Συνβόρδελοι,μέχρι τί ώρα είναι ανοιχτά τα 'καταστήματα' στην Βρωμόξυλου 3 και 7;

Τζονι Μπι

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2021
Like
6
Πόντοι
0
σορρυ λιγο...
μια παυση απο το κλασσικο καραντινατο κρεσεντο μαλακιας και εχουμε live πριν λιγο ενεκα εργασιας εκει στα περιξ.

- στη γνωστη κεντρικη διασταυρωση η ΕΜΜΥ (οπως και χθες-προχθες ποτε ηταν, που ειχα πει).

- στην οδο των δωδεκανησων και στο δεξι νουμερο, λιγο πριν πατησεις το μισο αιωνα -2, η προσχαρη ΒΑΛΕΡΙΑ, γκρανυ με μαυρα ρουχα-εσωρουχα (μαλλον ?) λες και μοιαζανε αποκριατικα πανω της. νορμαλ σωμα για την ηλικα της, αλλα αδιαφορη και ακυρη για μενα.

- στα "βητας".
στο 3 δεξι, 2 "κοπελες", η ΒΕΡΟΝΙΚΑ κωλομπαρου γκρανυ (που ειχα ξαναπει πιο παλια) με μαυρα εσωρουχα που της πηγαιναν εδω, μετριου αναστηματος, κανονικο σωμα για την ηλικια της,τσιγαριλα στο φουλ και η ΟΛΓΑ προσχαρη τσαχπινα γνωστη απο παλια, μετριου αναστηματος, ξανθια βαμμενα μαλλια ψιλομπουκλε μεχρι ωμους και λιγο πιο κατω, σωμα με πιασηματα που φαρδυνε λιγο ακομα η κωλαθρα της ομως. αμα σουλουπωθει της το δινω χαλαρα παντως, οπως εχω ξαναπει.
στο 3 αριστερα η γνωστη (μου) ΑΛΙΝΑ απο φωκαιας 27 οροφο, φιλιππιδου 11 οροφος, με ισιο μαλλι πλεον (που της παει πιο πολυ απο το μπουκλε), αδυνατη, μικρο βυζακι και μινι μεχρι το κωλομερι. εχει αδυνατισει απο πριν που την ηξερα και εννοειται η μονη που αξιζε σαν εικονα στην τρεχουσα φαση.
στο 7 η γνωστη φακλανα αχλαδοκωλα ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ,
στο 6 κατω, 2 "κοπελες" και εδω, η ΦΩΤΕΙΝΗ μιλφ2γκιλφ με μαυρα εσωρουχα, και κοντο καστανο-μελαχρινο μπουκλε μαλλι μεχρι ωμους, νορμαλ σωμα για την ηλικια της, αλλα τεζα αδιαφορη και ακυρη και αυτη και η ΡΙΤΑ νταρντανοειδες προς φωκια, ξανθα βαμμενα μαλλια μεχρι ωμους, μαυρα εσωρουχα και αυτη, ευθυμη επισης, αλλα αδιαφορη-ακυρη για μενα.
στο 2 αριστερα η ΝΤΙΑΝΑ, ενα νταρντανοειδες gipsykings φαση με τατουαζ στο δεξι μπουτι και κοκκινα εσωρουχα. αμα αδυνατισει πιστευω θα βλεπεται μια χαρα, ετσι για μενα μπα... ξενερωσε που εφυγα. σιγα μαρη...

συνεχ(υ)στε...
Κανένα άλλο κορίτσι από φωκαιας 27 κυκλοφορεί κάπου ;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.931
Πόντοι
9.297
Δεν παραδειγματισθηκατε απο τον ξξξ;Δεν σας σωζει τιποτα...νομιζετε οτι ΟΛΟΙ οσοι ξεπερασουν τον κωλο-'ι'ο την επομενη μερα θα ειναι ετοιμοι για μπουρδελοτσαρκες;Υπαρχουν περιπτωσεις που εχουν προβληματα στην καρδια η στην αναπνοη για μηνες μετα.Ποσο σιγουροι ειστε οτι θα το περασετε χωρις συμπτωματα;Ειναι σαν να παιζετε τον μισθο σας στον παπα η στα ζαρια...ολα η τιποτα...ανευθυνοι μπορειτε να ειστε για τον εαυτο σας...ομως υπαρχουν και αλλοι που προστατευετε η εκθετε στο ιο με ο,τιδηποτε κανετε...για αυτο συνεχιζεται η μεταδοση της κινεζικης πανουκλας.Γιατι οι ανεγκεφαλες μαζες ειναι εκτος τοπου και χρονου και νομιζουν οτι ειμαστε στο 2019.Ξυπνηστε επιτελους οσο προλαβαινετε!

• Χαχα
Αντιδράσεις: jimis

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Καλησπέρα φίλε μου , έχεις face book Λίζας ;;
Αυτό το φβ της Λίζας ,το δοσε σ όλους αλλά δεν τοχει κανένας παραδόξως.

Σήμερα 1800 τελικά κατέβηκα στην Βurg , απέναντι από το 7 ανοιχτή υπογα, μια μικρή ρωσόφωνη στέκα και μια φώκια ξανθιά επίσης ρωσόφωνη.

Ανοιχτό και το τρία. Μια προγιαγιά,μια ασπρουλιάρα μικρή και άλλη μία μικρή χωρίς βυζί μάλλον Αλιόνα όπου και άδειασα λόγω ανωτέρας βίας ,είχα να αδειάσω μια βδομάδα.
Τώρα σιχαίνομαι τον εαυτό μου. Τεσπά.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Γρηγορη βολτα προ μιας ωρας στο εικοσαρικο...σε περιοχη του δεκαρικου.

Μαρσελα, Αλμπινα, Μονικα, Γιαννα, Αλισα

Και περασμα...

απο τα ξυλοσπιτα :2funny: στην Λιοσιων.

Στο ενα Βερονικα, Ολγα, Αλινα, Ευα (ειναι εκει).

Στο αλλο η Αλεξανδρα.

Αντε να ερθουν καινουργιες βρε...

:rockon:
Γύρισε η Μαρσελα?

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Παλιες φωτογραφιες απο βολτες στο κεντρο!

Αγκυρας 9 (πριν μπουν οι λαμπες και γινει μπουρδελο)...

Aggiras 9.jpg

Οδος Δεληγιωργη...

Deligiorgi.jpg

Μια πορτα με σημειωμα ( ; ) απο Δεληγιωργη...

Porta Deligiorgi.jpg

Oδος Αγ.Κωνσταντινου, ο δρομος προς Μεταξουργειο...

Ag.Konstantinou.jpg

Ανθιμος Σκαλιστηρης (ιερεας) απο Αγ.Κωνσταντινου...

Anthimos Skalistiris.jpg

Η υπογραφη του καλλιτεχνη Στρατη Φιλιπποτη...

Ipografi kallitehni.jpg

Σινε Σταρ (κλειστο πια) απο Ομονοια...

Cine Star.jpg

Καλο βραδυ παικταραδες μου...

:rockon:

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Πωπω το Αγκ9 χωρίς φως. Πωω.

Τι ωραια που ηταν εκεί πάντως. Εκείνο το ονειρο που λεγόταν Σιλβια και το αλλο μελαχροινο αλογο που λεγοταν Λαρισσα αλλα και η θεια Ιρις. Τι ωραια πραματα.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456

Τι ωραια που ηταν εκεί πάντως. Εκείνο το ονειρο που λεγόταν Σιλβια και το αλλο μελαχροινο αλογο που λεγοταν Λαρισσα αλλα και η θεια Ιρις. Τι ωραια πραματα.
Και διηγώντας τα να κλαις!

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
Εμμυ απιστευτη, στανταρακι μου. Ποσες φορες ειχα βρεθει εκει και μολις ακουγα Εμμυ ελεγα "ναι ναι παρε 20€."
"Μα εχουμε και αλλες κοπελες, περιμενε. "
"Μπα Εμμυ θελω ειναι σωστη επαγγελματιας."
"Μα και οι αλλες κοπ.."
"ΟΧΙ"
Και περνούσα μεσα...!
για ποια εμμυ λες φιλε μου σε ποιο μαγαζι;;λιοσιων 73??

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.508
Πόντοι
746

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
Ναι αν εννοούν αυτή την Έμμυ, δεν ξέρω απλά μόλις διάβασα το όνομα της ξέφυγα πάλι ?
το κοριτσι τιμαει τα €€ που παιρνει,την εχω παρει στανταρ 10 φορες η πιπα της ειναι πολυ δυνατη.ας επιβεβαιωσει καποιος αν αυτη τη περιοδο δραστηριοποιειται καπου

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436

Η Σίλβια εντυπωσιακή μεν αλλά κερνούσε φόλες τους πάντες.
Η Λαρίσα ερχόταν, δούλευε πολλές ώρες και από τις πρώτες μέρες ήταν πτώμα από την κούραση και τα μούτρα μέχρι το πάτωμα.
Επισημάνσεις απλά για να μην ωραιοποιούμε και εξιδανικεύουμε.
:hi:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Μην γελάς ... χωρίς το εμβόλιο σε λίγους μήνες δεν θα γαμη κανείς ούτε θα δουλεύει κανείς και καμία ...
Ναι, βέβαια ,έχω κι άλλα καλά νέα για το εμβόλιο. Έκανε μια γνωστή το αστραζενεκα και μια βδομάδα τώρα δεν μπορεί να συνέλθει. Δεν θέλει με τίποτα να κάνει τη δεύτερη δόση. Με τις υγείες σας.:hi::priest:

Τελευταία τροποποίηση:

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.508
Πόντοι
746
Έχουμε καμία άκρη για phizer εμβολιακι;; ??

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

Xystis52(1)

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2021
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
0
Και είναι και γκαντεμόσογο. Σεισμοί ,λιμοί, καταποντισμοί, κοροϊδοιοι ,κλειστά μπορδέλα,ο φρουρός της γκαντεμοδώρας έφαγε τζάμπα το παιδί.

Εγώ προτιμώ να φάω το καπέλο μου.

Συνημμένα

• Screenshot_20210319_183501.jpg
    Screenshot_20210319_183501.jpg
    152,9 KB · Εμφανίσεις: 61
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom