Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 87 άτομα (3 μέλη και 84 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.453
Πόντοι
46.232
συγνώμη τώρα αλλά δεν νομίζω ότι μπορείς να μου λες ότι πας με κουκλαρες μόνο και να μου βάζεις στο ίδιο ποστ την Κωνσταντίνα.... Οκ γούστα, απορώ γιατί γράφεις σε αυτό το θρεντ για να βγάζεις μόνο αρνητικοτητα? Μπορείς να γράφεις για στούντιο και για cg που έχει μόνο 30-40% μπαζα και να μην χαλάς την αισθητική σου με τα ταπεινά μπουρδέλα εκτός αν θέλεις μόνο να κράζεις για να είσαι καλά οπότε πάω πάσο, καλό βράδυ να έχεις

Υ. Γ που έχεις δει να ανταποκρίνεται η αλήθεια στις φωτογραφίες τον κοριτσιών που διαφημιζονται... αν ανατρέξεις παλιά το 2012 είχα έρθει σε αντιπαράθεση με τον Άντζελα από Φ104 γι αυτό το θέμα.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Και εγω σε μπουρδελα παω και πολυ λιγο σε στουντιο και το εχω ξανα πει αυτο αρκετες φορες.
Η περιοδος ομως που διανυουμε ειναι αυτη που ειναι και ειμαι αναγκασμενος να επισκεπτομαι συχνοτερα τα στουντιο κτλ που αυτο οπως ειπα ειναι μονο για αυτη τη περιοδο.
Οσο για την κωνσταντινα στο εδωσα σαν παραδειγμα και δεν ειπα οτι ειναι καμια μουναρα.Προσεχω τι λεω καθε φορα και πως το λεω.
Οσο για την αρνητικοτητα τι αλλο θα μπορουσα να βγαζω για ορισμενες καταστασεις που αναφερετε οταν π.χ βλεπω γυναικες σαν αυτη που ανεβαστηκε πριν μια δυο σελιδες πισω.
Επειτα δεν βλεπω μονο τον εαυτο μου να βγαζει αρνητικοτητα και αντιδρασεις αλλα και αλλα παιδια που συμφωνουν με οσα λεω και οσα λενε οι ιδιοι.
Οι τσαρκες μου δεν ειναι τα στουντιο οπως νομιζεις αλλα τα μπουρδελα στην νορμαλ περιοδο.
Μη με κανεις τωρα να πω πραγματα που δε θελεις για τις γυναικες που πατε και γαματε.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Επισης και στα ταπεινα οπως τα λες μουρδελα εχει και μουναρες.
Απο εμφανιση λοιπον.
Σασα
Σαρα
Λιζα
Ριτα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ολες με κορμι που βαζεις διαβητη για να τις διαβασεις

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
συγνώμη τώρα αλλά δεν νομίζω ότι μπορείς να μου λες ότι πας με κουκλαρες μόνο και να μου βάζεις στο ίδιο ποστ την Κωνσταντίνα.... Οκ γούστα, απορώ γιατί γράφεις σε αυτό το θρεντ για να βγάζεις μόνο αρνητικοτητα? Μπορείς να γράφεις για στούντιο και για cg που έχει μόνο 30-40% μπαζα και να μην χαλάς την αισθητική σου με τα ταπεινά μπουρδέλα εκτός αν θέλεις μόνο να κράζεις για να είσαι καλά οπότε πάω πάσο, καλό βράδυ να έχεις

Υ. Γ που έχεις δει να ανταποκρίνεται η αλήθεια στις φωτογραφίες τον κοριτσιών που διαφημιζονται... αν ανατρέξεις παλιά το 2012 είχα έρθει σε αντιπαράθεση με τον Άντζελα από Φ104 γι αυτό το θέμα.
Το βορδέλο είναι θέμα τιμής χρηματικής. Κάποτε έβρισκες φοβερά μουνιά εκεί. Αλλά οι εποχές αυτές πέρασαν. Θα ξανάρθουν;

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.451
Πόντοι
6.955
Jim28 is wondering if ....

Στο μπορδέλο πάς η αν πας κολάς κορώνα?

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
συγνωμη κιολας αλλα να με πιασουν τωρα τα γελια η να περιμενω καμια ωρα πριν πεσω για υπνο?
Προσωπικα πηγαινω μονο η σχεδον με κουκλαρες τυπου μοντελα αλλα πραγματικα μοντελα με κορμαρες και οχι αυτα τα ζουμπουρλουδικα που εμφανιζονται κατα καιρους.Ουτε στη προσωπικη μου ζωη εχω νταραβερια με τετοιες γυναικες.Δε το παιζω σπουδαιος οχι απλα μνο με αυτα τα γουστα εχω πορευτει μεχρι τωρα και ετσι συνεχιζω.Ποσο μαλλον οταν πληρωνω για να γαμησω.
Ναι ενταξει γουθστα ειναι αυτα δεν αντιλεγω αλλα εδω μεσα οι ποιο πολοι απο εσας εχετε χασει καθε γουστο της γυναικειας εμφανισης εκτος απο καποιους που ειναι 55-60-65 αρηδες και βλεπουν ολες τις γυναικες μουναρες.
Βρε εσύ κλάιν, οκ να δεχτούμε ότι δεν είναι ωραίο μουνι κοινώς μοντέλο, και εγώ συμφωνώ με αυτό...
Αλλά όχι και μπάζο η Εμμυ, είναι το απλό καθημερινό κορίτσι, η φοιτήτρια της διπλανής πόρτας θα έλεγα, το σημαντικότερο από όλα όμως, θεωρώ, είναι η προθυμία της να ευχαριστησει τον πελάτη, είναι πολύ οκ σαν χαρακτήρας-συμπεριφορά.
Τώρα, αν αξίζει να δώσεις 100ρικο για την Εμμυ για μια ωρα;;..χμμ δύσκολο, προσωπικά θα την απέκλεια..
Ειναι μια καλή περίπτωση για μπουρδελο, κυριως λόγο συμπεριφοράς..

Υ.Γ εννοείται ότι τις γνώμες του καθένα εδώ μέσα τις σεβόμαστε.
Και όπως λέει ένα ρητό
"μπορεί να μη συμφωνώ με την γνώμη σου αλλά πάντα θα υποστηρίζω το δικαίωμα σου να την λες".
Τα σέβη μου .

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Βρε εσύ κλάιν, οκ να δεχτούμε ότι δεν είναι ωραίο μουνι κοινώς μοντέλο, και εγώ συμφωνώ με αυτό...
Αλλά όχι και μπάζο η Εμμυ, είναι το απλό καθημερινό κορίτσι, η φοιτήτρια της διπλανής πόρτας θα έλεγα, το σημαντικότερο από όλα όμως, θεωρώ, είναι η προθυμία της να ευχαριστησει τον πελάτη, είναι πολύ οκ σαν χαρακτήρας-συμπεριφορά.
Τώρα, αν αξίζει να δώσεις 100ρικο για την Εμμυ για μια ωρα;;..χμμ δύσκολο, προσωπικά θα την απέκλεια..
Ειναι μια καλή περίπτωση για μπουρδελο, κυριως λόγο συμπεριφοράς..

Υ.Γ εννοείται ότι τις γνώμες του καθένα εδώ μέσα τις σεβόμαστε.
Και όπως λέει ένα ρητό
"μπορεί να μη συμφωνώ με την γνώμη σου αλλά πάντα θα υποστηρίζω το δικαίωμα σου να την λες".
Τα σέβη μου .
Το βασίλειό τους της βορδελοφουσκας σύντομα θα σκάσει.

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
2.024
Πόντοι
711
Πολλή κίνηση το μεσημέρι στην οδό Statham, τσάτσοι και γκασπαζάδες να σε ψήνουν να πάρεις τα κορίτσια τους.Ομορφιές..
Αφήστε τις κουβέντες συναγωνιστές για 50 €,70€,100€..Έλεος...
Στο κουρτινάτο του Μεγάλου μας Στρατηλάτη street,υπέροχη παρτούζα με την Α. και την Σ... Mόνο 20€..

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Μύστη τντ διακρίνω μια συνεχόμενη κακία στο πρόσωπο της Λιοσίων :2funny: όχι ντάξει, καλά κάνεις...
Προσωπικά την Λιοσίων την βλέπω ως το αλατοπίπερο της υπόθεσης, αν θες το βάζεις αν θες το παραλείπεις.
Για κάποιον συχνό θαμώνα αμφοτέρων φυλής-μεταξιού η Λιοσίων είναι κάτι σαν κολατσιό σε ένα σύντομο ταξίδι.
Ωστόσο μην την υποβιβάζουμε την Λιοσίων, δεν θα ξεχάσω ποτέ τις λατινες στο 73, εποχές άνοιξη-καλοκαίρι του 2018, κάτι διαλεγμένα μουνέτα εξ λατινικής Αμερικής.
Όργια σας λέω μυστες, με 30 αργιουρια απολαμβανες παρτουζες με latinas Chicas διαλεγμένα από την πορνοβιομηχανία brazzers, κάτι φτυσιματα στο στόμα που δεχοντουσαν κάτι δάχτυλα χεριών που στα άρπαζαν και στα δάγκωναν την ώρα της βαθειάς διείσδυσης, άλλο πράμα η κατάσταση...πωω, πάω να τραβήξω μαλακία μόλις τελειώσω το γραπτό (δεν μ'αρέσει να γραφω με ενα χερι)
Ίσως ο μύστης Ν.Σμυρνη θα μπορούσε να μας θυμίσει ονόματα από αυτά τα τούμπανα.
Επίσης και η βέργας τα τελευταία χρόνια είχε να δώσει ρώσικα μωρά με τίμια εμφάνιση, με πρόγραμμα μεγαλύτερων ρωσιδων..τελειωτικά και άλλα τέτοια παρεμφερή.
Η Λιοσίων λοιπόν ειναι το ρητό που λέμε "σημασία έχει το ταξίδι όχι ο προορισμός" ..
Η Λιοσίων είναι τα διόδια μεταξύ Φυλής και μεταξιού.
Τα σέβη μου.

Προσωπικα το βλεπω ξερη συναλλαγη παντου για να ειμαι οκ με τον εαυτο μου.
Αν παρω παραπανω, εχει καλως αλλα παρακατω δεν παω. Εγωισμος!
Η Λιοσιων ηταν καλη μεχρι πριν καποια χρονια ως μετεριζι με καποιες σταθερες πουτανες
που ηξερες οτι θα περασεις καλα η πολυ καλα.
Ειχε την Ναταλι που μετρουσε πολυ στο στουντελο 73 μαζι με την Αλισα
που μεσα στο δωματιο σε εστυβε. Ειχε την Αλεξια στο ισογειο 76 που ηταν κοσμημα
κι ας εκανε απλο προγραμμα με λιγα παρελκομενα.
Ειχε την Βικη στο Βεργας 3 που εσπαγε κοκκαλα ασχετως που την εφαγε το κυκλωμα.
Σου εγραψα ενα καλο καρε φιλε Τονυ. Τωρα τι εχει; τιποτα δεν εχει! :dunno:
Σε κομητες βασιζεται και δεν εχει ουτε σταθερες καταστασεις.
Δεν εχει τουμπανα ουτε δυναμιτες υπηρεσιων σε σταθερη βαση.
Θα επρεπε να εχει! Και βεβαια θα επρεπε!
Οταν εχει τοσα μπουρδελα σαν περιοχη, δεν γινεται να τσιτσιριζουν ολα.

Ως ποτε με την Μπαρμπορα;;; τι να κανει; τερματιζει κι αυτη!

Γι αυτο και μονο δεν στεκει να ζητουν 20 ευρω οταν ακομα και στο Μεταξουργειο
βρισκεις ωραιοτερες και με καλυτερα προγραμματα.
Ας ερθουν αλλες. Ετσι ναι! Το βλεπω ως αδιαφορη-ασυμφορη κατασταση
κι οχι ως κριτικη, φρενο η τσιγκουνια. Οταν γινομαι μπουρδελιαρης, ειμαι ενας τζογαδορος
που βγαζοντας το εισιτηριο απο την τσεπη, το θεωρω χαμενο.
Θελω ομως να περασω καλα. Ετσι να σκεφτεστε μαγκες!

Παλια φωτογραφια απο τα Λιοσιων 73 (πριν γινουν στουντελα)...

Liosion 73.jpg

:rockon:

Τελευταία τροποποίηση:

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
689
Πόντοι
86
Η Λιοσιων ηταν καλη μεχρι πριν καποια χρονια ως μετεριζι με καποιες σταθερες πουτανες

Η Μπέτυ από Τροφωνίου δεν αξίζει να αναφερθεί;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Η Μπέτυ από Τροφωνίου δεν αξίζει να αναφερθεί;
Οριακα.
Δεν την εγραψα γιατι οταν περναω σε τοπ περιοχης, θελω να ειναι σε ολα κομπλε
ολες οσες γραφω. Ειχε ενα υπερβολικο τουπε και μια ελαφρια ξινιλα
που την εκανε καπως αντιπαθητικη. Μειονεκτημα.
Αλλιως...ως παρουσια (εστω με απλο προγραμμα και λιγα παρελκομενα) αξιζε.

:hi:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
σε κανα μηνα ολα θα ανοιξουν.Καντε λιγη υπομονη.Το θεμα ειναι να δουμε νεες παρουσιες αν οχι στα σιγουρα αιθεριες υπαρξεις.

υπο νορμαλ συνθηκες τωρα θα ημουνα μπουρδελοτσαρκα και καπου θα ειχα γαμηση

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Προσωπικα το βλεπω ξερη συναλλαγη παντου για να ειμαι οκ με τον εαυτο μου.
Αν παρω παραπανω, εχει καλως αλλα παρακατω δεν παω. Εγωισμος!
Σου εγραψα ενα καλο καρε φιλε Τονυ. Τωρα τι εχει; τιποτα δεν εχει! :dunno:
Σε κομητες βασιζεται και δεν εχει ουτε σταθερες καταστασεις.
Δεν εχει τουμπανα ουτε δυναμιτες υπηρεσιων σε σταθερη βαση.
Θα επρεπε να εχει! Και βεβαια θα επρεπε!
Οταν εχει τοσα μπουρδελα σαν περιοχη, δεν γινεται να τσιτσιριζουν ολα.

Ως ποτε με την Μπαρμπορα;;; τι να κανει; τερματιζει κι αυτη!

Γι αυτο και μονο δεν στεκει να ζητουν 20 ευρω οταν ακομα και στο Μεταξουργειο
βρισκεις ωραιοτερες και με καλυτερα προγραμματα.
Ας ερθουν αλλες. Ετσι ναι! Το βλεπω ως αδιαφορη-ασυμφορη κατασταση
κι οχι ως κριτικη, φρενο η τσιγκουνια. Οταν γινομαι μπουρδελιαρης, ειμαι ενας τζογαδορος
που βγαζοντας το εισιτηριο απο την τσεπη, το θεωρω χαμενο.
Θελω ομως να περασω καλα. Ετσι να σκεφτεστε μαγκες!

Παλια φωτογραφια απο τα Λιοσιων 73 (πριν γινουν στουντελα)...

Liosion 73.jpg

Μύστη τντ χρειάζεται επειγόντως ανανέωση στους οίκους, πραγματικά κάποιες φάτσες τις έχω βαρεθεί τόσο όσο τα τραγούδια του Χατζηγιάννη στο Love Fm

Ευελπιστώ με την λήξη της κορονομαλακιας να υπάρξει αυτή η πολυπόθητη ανανέωση.
Σε αυτό που λες περί τιμών με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο, το θέμα είναι να έχεις την όρεξη να ψαχτεις, εννοείται να κόβει το ματι σου και να κρίνεις την ψυχολογική τους κατάσταση εκείνη τη στιγμή. (Παίζει ρολο)
Μη ξεχνάμε ότι όλες αυτές για το χρήμα βρίσκονται εκεί που είναι, το αν θα περάσεις καλά εσύ και εγώ ειναι δευτερεύον για τις περισσότερες.
Είμαι και εγώ εγωιστής όμως, αν δω απάθεια θα την τιμωρήσω με σκληρό γαμησι και θα γράψω εδώ με μαύρα σχόλια για αυτήν, ώστε να την κάψω σε εσάς, μην φάτε και εσείς την Φολα, αλλά και αυτή να χάσει πελατεία.
Χρειάζεται η αλληλεγγύη στις ανθρώπινες σχέσεις.
Αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν.
Για αυτό λοιπόν στο στοίχημα απόδοσης-τιμής είμαστε εμείς ο ΟΠΑΠ και αυτές ας γίνουν οι τζογαδόροι.
Τα καλύτερα έρχονται.

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.233
Πόντοι
206
Oχι, αυτη ειναι απο το στουντελο Λιοσιων 73.
ξερουμε τι ζηταει για τις υπηρεσιες της;;σε αυτες τις περιπτωσεις η επικοινωνια ειναι με μνμ ή τηλ;;βοηθεια σε απειρο...

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
περνεις τηλ σου απανταει οχι η ιδια στα σιγουρα και κλεινεις ραντεβου.Το ποσο ζηταει πανω κατω στο 100ρικο αν οχι 80

αν δεν την εχεις γαμηση τοτε δεν τη ξερεις οποτε μη το ρισκαρεις.Σε αυτα τα χρηματα γαμας κλασεις ανωτερη

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
οι υπηρεσιες ειναι τα ιδια με το στουντελο απλα εχεις περισσοτερο χρονο μαζι της και θα μπορεις να χαιδολογησεις παραπανω.

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.233
Πόντοι
206
οι υπηρεσιες ειναι τα ιδια με το στουντελο απλα εχεις περισσοτερο χρονο μαζι της και θα μπορεις να χαιδολογησεις παραπανω.
Λιοσιων εδινα 20€ θεωρω οτι το κοστος θα ναι μεγαλυτερο αν ξερει καποιος

Εκλεκτικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.287
Πόντοι
3.446
Λιοσιων εδινα 20€ θεωρω οτι το κοστος θα ναι μεγαλυτερο αν ξερει καποιος
Ειπώθηκε ότι είναι 60ευρώ/μισή ώρα, και 120ευρώ/1 ώρα. Υπερβολικά πολλά.
Γιά μένα η αλήθεια γιά την Εμυ είναι κάπου στη μέση. Ούτε μπάζο, ούτε τίποτα το φοβερό.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Κι ενα καρεδακι απο παλιες φωτογραφιες της Λιοσιων...

Λιοσιων 91 (οταν ειχε φωτα)...

Liosion 91.jpg

Λιοσιων 67 (στα αριστερα-εχει κλεισει εδω και πολλα χρονια)...

Liosion 67.jpg

Στενο για την Βεργας (φαινεται το 2 οταν ειχε φωτα)...

Vergas.jpg

Ξενοδοχειο Sans Rival...

Hotel Sans Rival.jpg

Καληνυχτα σε ολους μας...

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Ειπώθηκε ότι είναι 60ευρώ/μισή ώρα, και 120ευρώ/1 ώρα. Υπερβολικά πολλά.
Γιά μένα η αλήθεια γιά την Εμυ είναι κάπου στη μέση. Ούτε μπάζο, ούτε τίποτα το φοβερό.
Κατ' εμέ η καλύτερη περίπτωση μπουρδελόβιας που κινείται ανεξάρτητα αυτή την εποχή είναι η Μικαελα από Φώκαιας. 80€ η ώρα.
Σε σχέση απόδοσης-τιμής η τύπισσα έχει κάνει την καλύτερη προσφορά και εννοείται όλοι γνωρίζουμε την περίπτωση της, δεν μασάει στο δωμάτιο.
Σε σύγκριση με την Εμμυ την θεωρώ καλύτερη για τα δικά μου γούστα.
received_778354289446111.jpeg

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom