Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 324 άτομα (51 μέλη και 273 επισκέπτες)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Δεν σε πιάνω εδώ δάσκαλε.

Ουτε καν δασκαλος. :2funny: Τεστερ του εαυτου μου θα με ονομαζα.
Αλλα...οποιος θελει να παιξει αγρια μπαλα με τις πουτανες (για χ λογους), πρεπει να εντρυφησει
στα προκαταρτικα. Στεγνα κι οχι συναισθηματικα. Αυτη ειναι η (μονη) μεθοδος αναγνωρισης.
Ο οδηγος.
Δεν λεω να μπουκαρει αρχιζοντας να υπηρετει την πουτανα :2funny: αλλα να διακρινει την διαφορα
για να περασει (πολυ) καλυτερα. Οταν παει καποιος με μια πουτανα, αυτη θα ανηκει
ειτε στις απειρες, ειτε στις εμπειρες. Στις απειρες, υπαρχει ο φοβος μην κατρακυλισουν
και γι αυτο πανε σαν κλαρκ με μηχανικες κινησεις. Προσεχουν πολυ.
Αν οι χημικες διεργασιες του εγκεφαλου τους, επιτρεψουν να βιωσουν συναισθηματικα
την πραξη, δεν υπαρχει γυρισμος και θα γνωρισουν την "επαγγελματικη ηττα" απο το αρσενικο
που ολοι ξερουμε πως φερεται αν βρει χωρο απεναντι στο θηλυκο.
Κοινως θα την γλεντησει. :rockon:
Αντιθετα οι εμπειρες εχοντας κανει χιλιαδες φορες τα ιδια, εχουν αναπτυξει ισχυρη αμυνα
και δεν τις διαπερνα σχεδον τιποτα εκτος αν το θελησουν οι ιδιες για λογους καυλας
με το αρσενικο. Ισως στον φιλο Τονυ (παραπανω) να ετυχε αυτη η περιπτωση.
Ετσι (τελικα) εξηγειται και αποδεικνυεται περιτρανα ο λογος που τα αματουρια
κανουν απλο προγραμμα οπως κι ο λογος που συμβαινουν πολλα απροβλεπτα με αυτες.
Οποιος λοιπον θελει και ξερει, παιζει μπαλα.

Βεβαια, το οτι εγραψα αυτο, δεν σημαινει οτι το εφαρμοζω πιστα η το κυνηγω.
Σημαινει απλως οτι απαντησα.

Τα λεμε, τσιμπηστε τραγουδακι!

:rockon:

Τελευταία τροποποίηση:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Ουτε καν δασκαλος. :2funny: Τεστερ του εαυτου μου θα με ονομαζα.
Αλλα...οποιος θελει να παιξει αγρια μπαλα με τις πουτανες (για χ λογους), πρεπει να εντρυφησει
στα προκαταρτικα. Στεγνα κι οχι συναισθηματικα. Αυτη ειναι η (μονη) μεθοδος αναγνωρισης.
Ο οδηγος.
Δεν λεω να μπουκαρει αρχιζοντας να υπηρετει την πουτανα :2funny: αλλα να διακρινει την διαφορα
για να περασει (πολυ) καλυτερα. Οταν παει καποιος με μια πουτανα, αυτη θα ανηκει
ειτε στις απειρες, ειτε στις εμπειρες. Στις απειρες, υπαρχει ο φοβος μην κατρακυλισουν
και γι αυτο πανε σαν κλαρκ με μηχανικες κινησεις. Προσεχουν πολυ.
Αν οι χημικες διεργασιες του εγκεφαλου τους, επιτρεψουν να βιωσουν συναισθηματικα
την πραξη, δεν υπαρχει γυρισμος και θα γνωρισουν την "επαγγελματικη ηττα" απο το αρσενικο
που ολοι ξερουμε πως φερεται αν βρει χωρο απεναντι στο θηλυκο.
Κοινως θα την γλεντησει. :rockon:
Αντιθετα οι εμπειρες εχοντας κανει χιλιαδες φορες τα ιδια, εχουν αναπτυξει ισχυρη αμυνα
και δεν τις διαπερνα σχεδον τιποτα εκτος αν το θελησουν οι ιδιες για λογους καυλας
με το αρσενικο. Ισως στον φιλο Τονυ (παραπανω) να ετυχε αυτη η περιπτωση.
Ετσι (τελικα) εξηγειται και αποδεικνυεται περιτρανα ο λογος που τα αματουρια
κανουν απλο προγραμμα οπως κι ο λογος που συμβαινουν πολλα απροβλεπτα με αυτες.
Οποιος λοιπον θελει και ξερει, παιζει μπαλα.

Βεβαια, το οτι εγραψα αυτο, δεν σημαινει οτι το εφαρμοζω πιστα η το κυνηγω.
Σημαινει απλως οτι απαντησα.

Τα λεμε, τσιμπηστε τραγουδακι!

:rockon:
Αν και πολύ λίγα κατάλαβα απ'ολα αυτα,σε ελεύθερη μετάφραση,'καλό' πρόγραμμα να χει ,να τον ρουφάει ακα,να τα παιρνει στο στόμα κι ας είν' και θειτσα ή γιουβαρλάκι

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Έχω και μια απορία ιστορικού και κοινωνικου ενδιαφέροντος που μόνο οι πολύ παλαιοί μύστες μπορούν να απαντήσουν . Εκείνος ο Πικερ και ο νόμος του τί απέγιναν; Παντρεύτηκε ; Κρεμάστηκε; Γιατί απ' τις αναρτήσεις του ίδιου και των άλλων για αυτόν έδειχνε πολύ διαταραγμένο άτομο.

erwwss

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Αν και πολύ λίγα κατάλαβα απ'ολα αυτα,σε ελεύθερη μετάφραση,'καλό' πρόγραμμα να χει ,να τον ρουφάει ακα,να τα παιρνει στο στόμα κι ας είν' και θειτσα ή γιουβαρλάκι

Δεν ειναι ο κανονας να ξερεις. Εχω πετυχει θεια και συγκεκριμενα μια Κατερινα ελληνιδα στο Εξηκιου καποτε το 2015 (μπορει να ηταν και 2016 ο Σμυρνης θα ξερει σιγουρα ποια λεω, ειναι mega database) εμφανισιακα σαν ηταν λυσσασμενη απο τσοντα που λες θα τα φαει ολα στη μαπα και θα πεις τον δεσποτη Παναγιωτη, αλλα στη πραγματικοτητα ηταν η μεγαλυτερη φολαρα μεγατονων, τετοια αεροπιπα ουτε στο απολυτο κενο δεν υπαρχει.

Υπαρχουν ομως και θειες τυπου σαν την Αννα την μυστηρια, που πηγαινες να την δεις και δεν σε κοιτουσε καν, κοιτουσε το πατωμα λες και τα χει χαμμενα αλλα μεσα ηταν πυραυλακι.

vatanen gr

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα .
Ξερει κανεις αν στην Μαραθωνος δουλειυει η Μαρσελα ?
Ευχαριστω,

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Έχω και μια απορία ιστορικού και κοινωνικου ενδιαφέροντος που μόνο οι πολύ παλαιοί μύστες μπορούν να απαντήσουν . Εκείνος ο Πικερ και ο νόμος του τί απέγιναν; Παντρεύτηκε ; Κρεμάστηκε; Γιατί απ' τις αναρτήσεις του ίδιου και των άλλων για αυτόν έδειχνε πολύ διαταραγμένο άτομο.
Εφτιαξε εναν ψευτο-νομο, διατηρησε ενα κοινο που τον τρολλαρε και τελικα ηττηθηκε.
Δεν θα μπορουσε να γινει αλλιως.
Ας ειναι ελαφρα τα gb που τον σκεπαζουν.

:hi:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
apo oti katalaba apo to epiteleio του προθυπουργου τα δελα ανοιγουν μεσα στον απριλιο

• Like
Αντιδράσεις: vladgr

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ξαναδιαβασε το λοιπον αν θες (χωρις το αγχος της εξεταστικης) γιατι αυτο ειναι πληρες

κι εσυ εισαι εξυπνος. Απλως βιαζοσουν.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Καλό θα ήταν να μη συγχέουμε επιθυμία και πραγματικότητα.
Όσα λέγονταν για άνοιγμα τον Μάρτιο, το ίδιο αστήρικτα είναι και για Απρίλιο και για Μάιο.
Παιδιά, περί τις 15 Ιουνίου θα ανοίξουν. Όχι πιο πριν.
Δηλαδή αν εμείς επιμένουμε τόσο χειρότερα...για την πραγματικότητα που λένε;
:confused:
Καληνύχτες!

Thanosm(2)

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Αυγ 2020
Κριτικές
23
Like
859
Πόντοι
1.011
Δυστυχώς τα μπουρδέλα θα ανοίξουν μέσα Ιουνίου όπως καί περιση. Γι'αυτό υπομονή .... ???

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Εφτιαξε εναν ψευτο-νομο, διατηρησε ενα κοινο που τον τρολλαρε και τελικα ηττηθηκε.
Δεν θα μπορουσε να γινει αλλιως.
Ας ειναι ελαφρα τα gb που τον σκεπαζουν.

Τί εστί gb;

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Έγραψα στη Λίζα στο φβ. Της λέω σε ξέρω απ' τη Φυλής. Δουλεύεις τώρα;.

Απαντάει μετά από κάμποσες μέρες 'και τί έγινε λέει,αυτό σου δίνει δικαίωμα να μου γράφεις στον προσωπικό μου λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;
Όχι λέω αλλά μου είχες πει πριν το κλείσιμο ότι θα δουλεύεις και μετά. Τα ταπεινά μου συγνώμη λέω.

Μετά από κάνα δυό μέρες μου γράφει μόνη της ότι δεν δουλεύει,εκοψε μ'αυτά λέει και να μην της γράφω,άντε γεια,να μην γράφεις. Άντε γεια,μην γραφεις(το είπε κάμποσες φορές).Αφού λέω εσύ απαντάς,δεν είσαι υποχρεωμένη να απαντάς στον πρώτο τυχόντα. Καλά λέει σε μπλοκάρω. Και με μπλόκαρε.:tooth:

Άλλαξε και τη φωτό. Έχει μαύρα μαλλιά κοτσιδακια.Αν είναι αυτή αγνώριστη έγινε.

Τελευταία τροποποίηση:

Axastosmistis23

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2021
Like
121
Πόντοι
0
Τελικά μου απάντησε η Λίζα στο φβ. Έκοψε λέει και να μην της γράφω,άντε γεια,να μην γράφω. Άντε γεια.Αφού λέω εσύ απαντάς,δεν είσαι υποχρεωμένη να απαντάς στον πρώτο τυχόντα. Καλά λέει σε μπλοκάρω. Και με μπλόκαρε.:tooth:

Άλλαξε και τη φωτό. Έχει μαύρα μαλλιά κοτσιδακια.Αν είναι αυτή αγνώριστη έγινε.
Πως την λένε στο fb

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom