Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 343 άτομα (40 μέλη και 303 επισκέπτες)

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Υ.Γ Διαβασα στο φβ του κατακαμένου πίκερ ότι θέλει να γαμάει με συχνότητα δεσμεύμενου. Δεν ξέρει όμως ,όντας εντελώς άσχετος από σ-:shit:,ότι ο μακροχρόνια δεσμευμένος μόνο νινί δεν βλέπει. Στη φαντασία του πίκερ ο δεσμευμένος γαμεί αβερτα μερα νύχτα οπότε του καυλώσει και για χρόνια.

Βέβαια παίζει να υπάρχουν και εξαιρέσεις τις οποίες εγώ δεν έχω δει.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μύστη τντ γουστάρω να κάνω μια προσωπική υπέρβαση, έχω ένα γκομενάκι αυτό το καιρό αρκετά έκφυλο θα έλεγα, της το φέρνω λάου λάου να κάνουμε τρίο με μια γνωστή ιερόδουλη από φυλής, η ιερόδουλη εννοείται θα δεχτεί αν πέσει παραδάκι, την γκομενα όμως θέλω να την αιφνιδιασω και λίγο, να φέρω την πουτανα σπίτι μου την ώρα που γαμαω την γκομενα, μακάρι να πετύχει το σκηνικό, θα έχω να το λέω!
Πολυ επικινδυνο γιατι μπορει να στραβωσει η γκομενα.
Τι μπορει δηλαδη που παιζει να την χασεις γιατι θα νομιζει πως κι η πουτανα ειναι γκομενα.
Εκτος αν την προετοιμασεις. Πολυ πολυ πολυ δυσκολο.
Ως συνηθως οι γκομενες το παιζουν ανετες αλλα στα δυσκολα οπως αυτο που λες κλανουν μεντες.
Μην ξεχνας επισης οτι η γκομενα θα ζηλεψει την πουτανα την οποια θα ισοπεδωσει
επειδη σε γουσταρει αλλα μπορει να μπλοκαρει λογω αφλογιστιας οποτε
θα ξεκαυλωσεις εσυ, η γκομενα θα στην φυλαει κι η πουτανα θα κανει αχ-βαχ
για να υπαρχει κατι να κινειται στην ατμοσφαιρα.

:2funny:

OMSA20

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2021
Like
3.805
Πόντοι
441
Υ.Γ Διαβασα στο φβ του κατακαμένου πίκερ ότι θέλει να γαμάει με συχνότητα δεσμεύμενου. Δεν ξέρει όμως ,όντας εντελώς άσχετος από σ-:shit:,ότι ο μακροχρόνια δεσμευμένος μόνο νινί δεν βλέπει. Στη φαντασία του πίκερ ο δεσμευμένος γαμεί αβερτα μερα νύχτα οπότε του καυλώσει και για χρόνια.

Βέβαια παίζει να υπάρχουν και εξαιρέσεις τις οποίες εγώ δεν έχω δει.δεν

Βέβαια παίζει να υπάρχουν και εξαιρέσεις τις οποίες εγώ δεν έχω δει.
εγω δεν νομιζω οτι υπαρχουν καν εξαιρέσεις , ο χρονος αλλοιώνει την σχέση, στο τελος ο δεσμευμένος , παντρεμενος η οτιδηποτε αλλο , βλεπει στο σπιτι εναν συγκατοικο ,οχι την γυναίκα του , μετα δε απο καιρο , παραιτούνται και οι 2 απο την διαδικασια και το παιχνίδι και ψαχνει ο καθένας ξεχωριστά με διαφοετικους τροπους σεξ εκτός σχεσης

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Τι μπορει δηλαδη που παιζει να την χασεις γιατι θα νομιζει πως κι η πουτανα ειναι γκομενα.
Ως συνηθως οι γκομενες το παιζουν ανετες αλλα στα δυσκολα οπως αυτο που λες κλανουν μεντες.

Μύστη τντ αυτή την γκομενα την έχω του κλώτσου και του μπάτσου, αν της πω να την γαμησω στη μέση της λεωφόρου ισλαμπαμπαντ (Αχαρνών) θα το δεχτεί!
Πολύ σκληρή περίπτωση, την βρίζω την προσβάλω αυτή εκεί στο παρακαλητό.
Σηκώνω τα χέρια ψηλά με αυτήν.
Την πουτανα την κάνει σκόνη και θα της ζητήσει να αποχωρήσει από τα επαγγελματικά της καθήκοντα, το θέμα είναι εκείνη τη στιγμή πως θα αντιδράσει, που θα την αιφνιδιασω με την είσοδο της πουτανας, ελπίζω να της βγούν ακόμα πιο πουτανέ αισθήματα για πολλά πυροτεχνήματα.
Οψόμεθα.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056

Α σε
Μύστη τντ γουστάρω να κάνω μια προσωπική υπέρβαση, έχω ένα γκομενάκι αυτό το καιρό αρκετά έκφυλο θα έλεγα, της το φέρνω λάου λάου να κάνουμε τρίο με μια γνωστή ιερόδουλη από φυλής, η ιερόδουλη εννοείται θα δεχτεί αν πέσει παραδάκι, την γκομενα όμως θέλω να την αιφνιδιασω και λίγο, να φέρω την πουτανα σπίτι μου την ώρα που γαμαω την γκομενα, μακάρι να πετύχει το σκηνικό, θα έχω να το λέω!
Χλωμό το βλέπω το πείραμα κατά 99 τις 100 η γκόμενα θα σου δώσει τα παπάρια στο χέρι ,μεταφορικά ή κυριολεκτικά.

• Like
Αντιδράσεις: tnt

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ο παντρεμένος την πιο μουνάρα να έχει γυναίκα,σε βάθος χρόνου το κοκο μειώνεται δραστικά, αρχίζει η γκρίνια,η ρουτίνα,η κούραση,τα λεφτά αν είναι λιγοστά δημιουργούν χίλιες δυο καταστάσεις. Αλλά και να υπάρχουν πάλι δεν εξασφαλίζουν τίποτα. Σίγουρα οι γκομενακηδες είναι σε πολύ καλύτερη θέση, γαμάς αβερτα ακα όσο κρατάνε οι έρωτες και μετά λακίζεις πριν σε πάρει η κάτω βόλτα. Βέβαια πρέπει να είναι μεγάλος τεχνιτης ,αφού συνήθως δεν γίνεται να την αντικαταστήσει αμέσως με άλλη. Πρέπει να τρέξει ,να κυνηγήσει ,να χάσει χρόνο,νεύρα,ίσως και λεφτά. Βέβαια στον κενό χρόνο ανάμεσα σε γκόμενες λύση είναι οι πουτάνες. Ο γκομενακιας όμως σε βάθος χρόνου χάνει σε νεύρα , λεφτά, νεότητα, αντοχές, ικανότητα να βρει άλλη γκόμενα η οποία μπορεί και να μην είναι εξίσου καλή με την προηγούμενη. Δηλαδή είναι όποιος μπορεί και αντέχει.
Δεν υπαρχει τιποτα πιο ωραιο στον ανδρα απο την "διαδρομη" με γκομενα.
Αν μαλιστα η γκομενα εχει προσοντα γυναικας κι οχι μονο τρυπες (που χρειαζονται)
τοτε πεταει ο ανδρας σαν αετος.
Ενταξει...δεν λεω, η φθορα ερχεται αργα η γρηγορα και καταληγει σε βαριεμαρα.
Σε αυτο συνηθως φταινε οι γκομενες που διακατεχονται απο υπαρξιακες μαλακιες
ειτε φταιει ο ανδρας αν ειναι μπουνταλας και μαλακας, ειτε κι οι δυο.
Εκανες ενα ποστ φιλε μου που μου θυμισε μια περιπτωση τωρα και μου γυρισε η βιδα.

:headbang:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Δεν υπαρχει τιποτα πιο ωραιο στον ανδρα απο την "διαδρομη" με γκομενα.
Αν μαλιστα η γκομενα εχει προσοντα γυναικας κι οχι μονο τρυπες (που χρειαζονται)
τοτε πεταει ο ανδρας σαν αετος.
Ενταξει...δεν λεω, η φθορα ερχεται αργα η γρηγορα και καταληγει σε βαριεμαρα.
Σε αυτο συνηθως φταινε οι γκομενες που διακατεχονται απο υπαρξιακες μαλακιες
ειτε φταιει ο ανδρας αν ειναι μπουνταλας και μαλακας, ειτε κι οι δυο.
Εκανες ενα ποστ φιλε μου που μου θυμησε μια περιπτωση τωρα και μου γυρισε η βιδα.

:headbang:
Μίλησα εκ πείρας.:zombie:

• Like
Αντιδράσεις: tnt

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μύστη τντ αυτή την γκομενα την έχω του κλώτσου και του μπάτσου, αν της πω να την γαμησω στη μέση της λεωφόρου ισλαμπαμπαντ (Αχαρνών) θα το δεχτεί!
Πολύ σκληρή περίπτωση, την βρίζω την προσβάλω αυτή εκεί στο παρακαλητό.
Σηκώνω τα χέρια ψηλά με αυτήν.
Την πουτανα την κάνει σκόνη και θα της ζητήσει να αποχωρήσει από τα επαγγελματικά της καθήκοντα, το θέμα είναι εκείνη τη στιγμή πως θα αντιδράσει, που θα την αιφνιδιασω με την είσοδο της πουτανας, ελπίζω να της βγούν ακόμα πιο πουτανέ αισθήματα για πολλά πυροτεχνήματα.
Οψόμεθα.
Πιθανον να της εχεις κανει τον βιο αβιωτο, να νιωθει ανταγωνιστιλικι οτι αξιζει
και να κραταει γερα στα ποδια της εχοντας σε απο κοντα.
Καποια στιγμη ισως συνελθει και σου φυγει. Τωρα εχει "υπνωτιστει".
Μηπως ειναι Βαλκανια; οι Βαλκανιες ειναι οι πιο υποτακτικες γκομενες
αλλα κι οι πιο θερμες.
Ειναι μεγαλο το ρισκο με την πουτανα. Πρεπει να το φερεις σωστα.

:hi:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Πιθανον να της εχεις κανει τον βιο αβιωτο, να νιωθει ανταγωνιστιλικι οτι αξιζει
και να κραταει γερα στα ποδια της εχοντας σε απο κοντα.
Καποια στιγμη ισως συνελθει και σου φυγει. Τωρα εχει "υπνωτιστει".
Μηπως ειναι Βαλκανια; οι Βαλκανιες ειναι οι πιο υποτακτικες γκομενες
αλλα κι οι πιο θερμες.
Ειναι μεγαλο το ρισκο με την πουτανα. Πρεπει να το φερεις σωστα.

Κι όμως μύστη τντ...ελληνίδα είναι και μάλιστα με αξιόλογη τσέπη και οι γονείς της σε δουλειές με καλές απολαβές, σε αυτές χώνομαι κυρίως για να νιώθω ανωτερότητα όταν τις γαμαω και να τους Ρίχνω το τουπέ.
Αλλά πραγματικά, δεν ξέρω τι φάση το κορίτσι, να πω οτι την κρατάω οικονομικά δεν παίζει, είναι σε καλή μοίρα και δεν έχει ανάγκη, το πρόβλημα μου εδώ είναι ότι θέλω να καταφέρω να ζήσω μια εμπειρία που την φαντασιώνομαι χρόνια, γκομενα-πουτανα σε τρίο .
Και σε αυτήν βρίσκω αυτό το πάτημα να ρισκαρω διότι έχει τις βάσεις στο σεξουαλικό κομμάτι για πολλά περιπετειώδη σκηνικά, όντως είναι τραβηγμένο σκηνικό αυτό που σκέφτομαι, αλλά από την άλλη αν δεν ρισκάρεις δεν θα μάθεις ποτέ αν θα τα καταφέρεις.
Επίσης δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να την κρατήσω ή όχι ως γκόμενα, αλλά να μη γίνουμε ρεζίλι στη πολυκατοικία με τους τσακωμούς. :2funny:

Τελευταία τροποποίηση:

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.131
Πόντοι
206
Κι όμως μύστη τντ...ελληνίδα είναι και μάλιστα με αξιόλογη τσέπη και οι γονείς της σε δουλειές με καλές απολαβές, σε αυτές χώνομαι κυρίως για να νιώθω ανωτερότητα όταν τις γαμαω και να τους Ρίχνω το τουπέ.
Αλλά πραγματικά, δεν ξέρω τι φάση το κορίτσι, να πω οτι την κρατάω οικονομικά δεν παίζει, είναι σε καλή μοίρα και δεν έχει ανάγκη, το πρόβλημα μου εδώ είναι ότι θέλω να καταφέρω να ζήσω μια εμπειρία που την φαντασιώνομαι χρόνια, γκομενα-πουτανα σε τρίο .
Και σε αυτήν βρίσκω αυτό το πάτημα να ρισκαρω διότι έχει τις βάσεις στο σεξουαλικό κομμάτι για πολλά περιπετειώδη σκηνικά, όντως είναι τραβηγμένο σκηνικό αυτό που σκέφτομαι, αλλά από την άλλη αν δεν ρισκάρεις δεν θα μάθεις ποτέ αν θα τα καταφέρεις.
Επίσης δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να την κρατήσω ή όχι ως γκόμενα, αλλά να μη γίνουμε ρεζίλι στη πολυκατοικία με τους τσακωμούς. :2funny:
Φίλε , το έχω σκεφτει άπειρες φορές και το έχω προσπαθήσει να εκπληρώσω το κοινό μας απωθημένο , δηλαδή τρίο με γκομενα και πουτανα και μάλιστα το είχα προτείνει σε γνωστό call girl και δέχτηκε , στράβωσε ομως την Τελευταία στιγμή από την γκομενα .

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Η Αθηνά η Πειραιώτισσα που είναι ρε μύστες..που χάθηκε αυτή η ψυχή.. Αθήνα αν διαβάζεις που ξέρω ότι διαβάζεις στείλε p.m.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.927
Πόντοι
9.297
Καλό θα ήταν να μη συγχέουμε επιθυμία και πραγματικότητα.
Όσα λέγονταν για άνοιγμα τον Μάρτιο, το ίδιο αστήρικτα είναι και για Απρίλιο και για Μάιο.
Παιδιά, περί τις 15 Ιουνίου θα ανοίξουν. Όχι πιο πριν.
Δηλαδή αν εμείς επιμένουμε τόσο χειρότερα...για την πραγματικότητα που λένε;
:confused:
Καληνύχτες!
Δεν θα αλλαξει κατι σε σχεση με το περσινο ανοιγμα.Για Ιουνιο θα παει αφου πρωτα ανοιξει η εστιαση και ενδεχομενως αφου ανοιξουν οι μετακινησεις εκτος νομου.Ισως καποια κοριτσια μας εμβολιασθουν ως τοτε.Οσο δυσκολο και αν ειναι χωνεψτε το...οσο πιο αργα ανοιξουν τοσο πιο ασφαλης θα ειναι η κατανομου.Ολοι θα θελαμε να ανοιξουν αυριο αλλα δεν γινεται.Μην κανετε σαν παιδακια στο σχολειο που ρωτανε καθε μερα ποτε θα πανε εκδρομη...θα αργησουμε λιγο αλλα θα παμε!Παραλληλα καντε και λιγο καμακι σε καμμια ερασιτεχνικης κατηγοριας...εστω ηλεκτρονικο για οσους δεν εχουν τα προσοντα για παραδοσιακο καμακι...ποτε δεν ξερετε...ο αγων μας πρεπει να ειναι πολυμετωπος!

Axastosmistis23

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2021
Like
121
Πόντοι
0
Μεσημεριανη βόλτα στο Μεταξουργείο και πήγαινα συγκεκριμένα για την αναμπελ διότι μου αρέσουν οι skinny
Πολυ καλή μέσα πιπα χωρίς καποτα στους Έλληνες μόνο βαθια
Στενό μουνακι την γαμησα από πάνω μετά στα 4 και μετά αυτή από πάνω

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Οκ, ηταν λιγο κουτο το ερωτημα αν ειναι Βαλκανια. Τι αλλο να ηταν εδω περα;
Αυστραλη, Σουηδη κτλ; αντε να ηταν Ρωσιδα.
Βαλκανια λεγεται κι η Ελληνιδα οποτε κατοχυρωνεται.
Οι Ελληνιδες οπως εχουμε ξαναπει ειναι μεγαλες γαμιολες (σορρυ αλλα αυτη ειναι η σωστη λεξη).
Οι πιο πολλες γαμιουνται απιστευτα λυσσαλεα και το μονο μειονεκτημα ειναι οτι υστερουν
καπως σε τεχνικη γιατι ειναι λιγο κλειστη ακομα η Ελληνικη κοινωνια και ολα γινονται κρυφα.
Οποτε εχουν αγχος και δεν ξεδιπλωνονται ευκολα. Στρωνουν ομως.
Σου ευχομαι να τα καταφερεις αλλα προσοχη γιατι πας να βαλεις στο καβλι σου
μια που σε γουσταρει αγκαζε με μια που θα πληρωσεις.
Ο κινδυνος ειναι μηπως βγει ψυχολογικο στην πρωτη και σε συναρτηση με την απαξιωση
που της ριχνεις, φλιπαρει και σβησει τελειως (αλλα και μετεπειτα)
αν και δεν καιγεσαι να την κρατησεις.
Θα το δει ως προκληση αν το δεχτει αλλα δεν το εχει ξανακανει οποτε λογικα
αφου σε γουσταρει θα εχει το μυαλο της πιο πολυ στην πουτανα για να την ισοπεδωσει.
Πολλα μπορει να συμβουν μεταξυ γκομενας και πουτανας.
Καλη τυχη φιλε μου!

Τελευταία τροποποίηση:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Οκ, ηταν λιγο κουτο το ερωτημα αν ειναι Βαλκανια. Τι αλλο να ηταν εδω περα;
Αυστραλη, Σουηδη κτλ; αντε να ηταν Ρωσιδα.
Βαλκανια λεγεται κι η Ελληνιδα οποτε κατοχυρωνεται.
Οι Ελληνιδες οπως εχουμε ξαναπει ειναι μεγαλες γαμιολες (σορρυ αλλα αυτη ειναι η σωστη λεξη).
Οι πιο πολλες γαμιουνται απιστευτα λυσσαλεα και το μονο μειονεκτημα ειναι οτι υστερουν
καπως σε τεχνικη γιατι ειναι λιγο κλειστη ακομα η Ελληνικη κοινωνια και ολα γινονται κρυφα.
Οποτε εχουν αγχος και δεν ξεδιπλωνονται ευκολα. Στρωνουν ομως.
Σου ευχομαι να τα καταφερεις αλλα προσοχη γιατι πας να βαλεις στο καβλι σου
μια που σε γουσταρει αγκαζε με μια που θα πληρωσεις.
Ο κινδυνος ειναι μηπως βγει ψυχολογικο στην πρωτη και σε συνεργασια με την απαξιωση
που της ριχνεις, φλιπαρει και σβησει τελειως αλλα και μετεπειτα
αν και δεν καιγεσαι να την κρατησεις.
Θα το δει ως προκληση αν το δεχτει αλλα δεν το εχει ξανακανει οποτε λογικα
αφου σε γουσταρει θα εχει το μυαλο της πιο πολυ στην πουτανα για να την ισοπεδωσει.
Πολλα μπορει να συμβουν μεταξυ γκομενας και πουτανας.
Καλη τυχη φιλε μου!

Τα σέβη μου μύστη τντ, πάντα σε διαβάζω και οι γνώμες σου κατά 99% είναι αποδεκτές και περνιούνται μέσω καρφιτσας! Πολύ ακριβής!
:respect:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Τα σέβη μου μύστη τντ, πάντα σε διαβάζω και οι γνώμες σου κατά 99% είναι αποδεκτές και περνιούνται μέσω καρφιτσας! Πολύ ακριβής!
:respect:
Σε ευχαριστω. Μου αρεσει πολυ να τον εχω μεσα στις γυναικες. :thumbsup:

Ειμαι τοσο πορωμενος που αφησα πολλα πραγματα πισω στην ζωη γι αυτο.

Καποιες φορες το μετανιωνω.

Για κλασματα δευτερολεπτου...

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Tυχαιες φωτογραφιες Μεταξουργειου...

M (1).jpg

M (2).jpg

M (3).jpg

M (4).jpg

M (5).jpg

M (6).jpg

:rockon:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Το να ρίξεις μια γκόμενα δεν είναι και το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο, κάποια στιγμή πετυχαίνεις. Το να κατακτήσεις όμως μια Πουτάνα θυμίζοντάς της ότι μέσα στα ερείπιά της έχει απομείνει λίγη ψυχή , ε ναι, αυτό θέλει ταλέντο και κότσια.

• Like
Αντιδράσεις: mela33

erwwss

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Είχα ακούσει ότι προερχόταν από κάποιο στούντιο και ότι μετά από λίγους μήνες θα επέστρεφε εκεί.
Ωραία κοπέλα και καλός χαρακτήρας
Είχα ψάξει να την βρω χωρίς αποτέλεσμα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom