Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 186 άτομα (12 μέλη και 174 επισκέπτες)

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Μια φορά κάποτε ,που λες πισίνα,μια πουτανα μου χε πει να της γλύψω το μουνι. Σιγά μην σκεφτόμουν όπως εσύ να την ευχαριστήσω κιόλας ,να κολλήσω και τίποτα. Τσου, λέω και την εγαμευσα τυπικά . Δεν πάω να βγάλω γκόμενα . Να αδειάσω παω.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Ωραία θα στο πω ακριβός , πχ ένα παράδειγμα η Αλβανίδα στο 67 αν θυμασε η βυζολαουρα για τους πιο πολλούς φολαρα !!!! Μια μέρα τσακώθηκε με έναν τύπο επηδη και καλά της άρμεγε δυνατά τα βυζια ..όταν ήρθε στο δωμάτιο μου είπε τον πόνο της που μωρό μου λέω πονάς μου λέει εδώ ... κατσε να δεις απαλό ρουφηγμα που θα σπυ κάνω εγώ !!λοιπον τις τα ρούφαγα με τόση καβλα που όχι στράβωσε αλλά ναι αυτή η φόλα άρχισε να παίζει την μουναρα της ....καθώς αναστέναζε στο αυτι μου και να μου λέει έτσι θέλω απαλά να με γαργαλάει από το ανατρίχιασμα ακόμα και η κωλοτρυπηδα μου ...έχυσε 100% το είδα .... μετά την κατά γαμησα στην κανονική στάση και με δίκη της πρωτοβουλία με άρχισε στα γκωσσοφιλα ...που δεν έκανε σε κανέναν !!! Όταν όλοι έλεγαν ότι κοροϊδεύει κτλ διότι τους έλεγε ότι παίρνει αντιβίωση για φλεγμονή στο στήθος .. εμένα μου είχε πει πως είναι έγκυος .... μάλιστα μου έλεγε απαλά γαμαμε μην πάθει κάτι το μωρό ... τύπε δεν είμαι κανένας μαλακας ούτε πισίνας απλά εκμευτελευομαι τις καταστάσεις για να παιρναω καλά φυσικά και με ωραίο τρόπο πάντα κύριος !!! Μάθε να παιζεις μπαλίτσα και σταματά να κράζεις σαν χασοκαγκουρακι 15 ετών που κυκλοφορι στην φυλής και νομίζει πως έπιασε τον παπά απ τα αρχιδια επηδη ο μαλακας πατέρας του έχει 1000 φράγκα παραπάνω από άλλους πατεράδες !!!
Και αυτό το απαλά που λες, τί απαλά,εγώ την κοπάναγα με όλη τη δύναμη πισοκολλητόν και άχνα δεν έβγαζε για παιδι. Σε παραμύθιαζε. Μάλλον μαστίτιδα είχε όπως η ετερη καραφολα η Μισέλ από το Κολωνού 32. Μόλις της ακουμπαγες τα βυζιά ήταν σαν να τη βαραγε ηλεκτρισμός.
Άκου παιδί και πηδιόταν αβερτα στα βορδελα. Επιπλέον όταν κάποια πηδιεται αβερτα είναι δύσκολο να πιάσει παιδί . Για αυτό χαχανιζαν οι ποτανες πίσω απ' την πλάτη σου .

Τελευταία τροποποίηση:

sinatra7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
11
Like
1.109
Πόντοι
371
Οπως στο ειπα για να γαμησεις θελουν 120 ευρω για μια ωρα σε χωρο δικο σου,το μασαζ ξεχνατο,δεν ξερουν την τυφλα τους οι οσμομενες και οι υπηρεσιες τους ακομα και στο γαμησι σε αυτα τα χρηματα χαλια σχεδον ολες,εγω οπως τα ειχα πει και καποιες σελιδες πισω ειχα παρει καποια που ημουν πελατης της απο φυλης και διδυμου,τωρα δεν ειναι στο οσμοση αποτι βλεπω και με 70 ευρω(τοσα της εδωσα εγω) εκανε τα παντα για μια ωρα και δυο φορες μαλιστα,τωρα αν βρεις καμια που να γνωριζεστε καλα και σου παρει λιγοτερα απο 120 τοτε δοκιμασε.
Κάποιες μεταπήδησαν στο Navasana massage,και μια απο αυτές που λες απο Φυλής ,Διδύμου εκεί ειναι,οσο για την τιμή δεν το λένε απο το τηλέφωνο,όταν φτάσουν στο ραντεβού ζητάνε 120€,στην ουσία ο πελάτης κανονίζει την τιμή.Και με 50€ τα έχω κάνει όλα για μια ώρα.Θα συμφωνήσω πως οι περισσότερες ειναι χάλια.

Τελευταία τροποποίηση:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Και αυτό το απαλά που λες, τί απαλά,εγώ την κοπάναγα με όλη τη δύναμη πισοκολλητόν και άχνα δεν έβγαζε για παιδι. Σε παραμύθιαζε. Μάλλον μαστίτιδα είχε όπως η ετερη καραφολα η Μισέλ από το Κολωνού 32. Μόλις της ακουμπαγες τα βυζιά ήταν σαν να τη βαραγε ηλεκτρισμός.
Άκου παιδί και πηδιόταν αβερτα στα βορδελα. Επιπλέον όταν κάποια πηδιεται αβερτα είναι δύσκολο να πιάσει παιδί . Για αυτό χαχανιζαν οι ποτανες πίσω απ' την πλάτη σου .
Στο λέω 100% ότι έχει παιδί ξέρω ποτέ ακριβός σταμάτησε ποσό μηνών ήταν όταν σταμάτησε ακριβοσ 4 μηνών ήταν και ποτέ γέννησε ..όλες οι ημερομηνίες συμπίπτουν 100% ...αν θες έλα πμ για να πίστης ... μην πούμε κάτι άλλο εδώ και εκθέτουμε την κοπέλα !!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ποιος πιτσιρικάς και ποιος πατέρας ρε κακόμοιρε πισίνα. Και μετά την ερωτεύτηκες ε;:jerking:

Εγώ δεν έχω τόσο μεγάλες φιλοδοξίες να κάνω πουτανα να χύσει. Αντίθετα κοιτάω μόνο την πάρτη μου με πουτάνες.

Λοιπόν αυτή την καραφολοΛάουρα την είχα πισωκωλιάσει ουκ ολίγες φορές και τις έκανα το καψωνι της απλυσιάς. Σε αυτή πάντα άπλυτος πήγαινα ,έβλεπα ότι μανουριαζει απ' την οσμή και συνέχιζα.
Να ερωτευτώ εγώ την λαουρα ; Χαχααχ εδώ γελάμε ..!!

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Στο λέω 100% ότι έχει παιδί ξέρω ποτέ ακριβός σταμάτησε ποσό μηνών ήταν όταν σταμάτησε ακριβοσ 4 μηνών ήταν και ποτέ γέννησε ..όλες οι ημερομηνίες συμπίπτουν 100% ...αν θες έλα πμ για να πίστης ... μην πούμε κάτι άλλο εδώ και εκθέτουμε την κοπέλα !!
Δεν με ενδιαφέρει να πειστώ,ας πούμε ότι ειναι έτσι. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν ξανάρχισε.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ξέρω γω,εσύ σε λίγο θα μας πεις ότι προσφέρθηκες να το υιοθετήσεις.
Χαχαχαχα καλό !!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν με ενδιαφέρει να πειστώ,ας πούμε ότι ειναι έτσι. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν ξανάρχισε.
Από όσο ξέρω όχι είναι πλέον νοικοκυρά αλλά και να άρχιζε ξανά εγώ δεν θα πήγαινα !!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.155
Πόντοι
46.232

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Τη φολοΛάουρα την είχα δει πριν κάμποσα χρόνια πλατεία Κυψέλης

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Χαχαχαχα καλό !!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Από όσο ξέρω όχι είναι πλέον νοικοκυρά αλλά και να άρχιζε ξανά εγώ δεν θα πήγαινα !!
Εγώ θα πήγαινα,πλυμενος,για αλλαγή.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Χαχαχαχαχα είσαι τσίρκο τύπε !!
Δεν ξέρεις αυτό που λέει η μαλακία τέχνας κατεργάζεται. Λοιπόν πάω καμία τσάρκα. Έκαψα εγκέφαλο με τις μαλακίες που γράφω. Μπορεί να ρίξω και κανέναν πηδο,να φύγει η άνοια.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Δεν ξέρεις αυτό που λέει η μαλακία τέχνας κατεργάζεται. Λοιπόν πάω καμία τσάρκα. Έκαψα εγκέφαλο με τις μαλακίες που γράφω. Μπορεί να ρίξω και κανέναν πηδο,να φύγει η άνοια.
Χαχαχα καλό βόλι τύπε και προσεκτικά εφόσον ρισκαρις τόσο τουλάχιστον όσο γίνεται προσεκτικά τι να πω !! Ο θεός μαζί σου !!

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
Κάποιες μεταπήδησαν στο Navasana massage,και μια απο αυτές που λες απο Φυλής ,Διδύμου εκεί ειναι,οσο για την τιμή δεν το λένε απο το τηλέφωνο,όταν φτάσουν στο ραντεβού ζητάνε 120€,στην ουσία ο πελάτης κανονίζει την τιμή.Και με 50€ τα έχω κάνει όλα για μια ώρα.Θα συμφωνήσω πως οι περισσότερες ειναι χάλια.
Εχεις δικιο οντως δεν το ηξερα το Navasana massage,ρε τι μασατζιδικα εχουν ξεφυτρωσει,εκει αποτι ειδα και στις φωτο εχει παει αυτη που ειχα παρει με το ονομα Αλινα,οπου παει αλλαζει και ονομα.!!!

sinatra7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
11
Like
1.109
Πόντοι
371
Εχεις δικιο οντως δεν το ηξερα το Navasana massage,ρε τι μασατζιδικα εχουν ξεφυτρωσει,εκει αποτι ειδα και στις φωτο εχει παει αυτη που ειχα παρει με το ονομα Αλινα,οπου παει αλλαζει και ονομα.!!!
Η Αλίνα,ή Γιολάντα,δε θυμάμαι ποιό άλλο όνομα έχει χρησιμοποιήσει,γαμιέται δίχως αύριο,δε χαλάει χατήρια,γουστάρει να γαμιέται,δέν είναι άσχημη...χάνει λίγο στην ποιότητα του σώματος.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Επιστροφή από το βρωμερό Μεταξουργείο.. επισκέφθηκα τη πολυδιαφημισμένη από δω αλλά και από τους δίπλα Ρόζα στα ψηλά του Ιάσωνα.... ήταν μια ψηλή κοπέλα η οποία με ξεγέλασε η κωλάρα της και πέρασα..πρόσωπο πολύ μέτριο.. μπήκε και πάει να πέρασε Καπότα κατευθείαν σε πεσμένο πουλί...κάτσε της λέω τι είμαι κάνα γουρούνι για σφάξιμο..πώς θα μου σηκωθεί έτσι... επέμενε το έβαλε με σούπερ ταχύτητα και άρχισε μια νευρική πίπα... οτινάναι λέμε... απομακρυσμένη κιόλας να μη πιάνω τίποτα...αστο της λέω και την έδιωξα...μην έχοντας όρεξη για φασαρία με όλη τη κατάσταση που επικρατεί εκεί πέρα αποχώρησα χαρίζοντας ένα δεκάρικο... μεγάλη φόλα...το λέω μήπως και γλιτώσουν μερικοί.....πετάχτηκα μέχρι φυλής μπας και πετύχω την Έμιλυ στη διασταύρωση Φ+Φ..αλλά Τζίφος..πώς έχει γίνει ρε σεις έτσι η φυλής...είναι στη κυριολεξία χειρότερα και από τα πρώτα νούμερα της Ιάσωνος..παντού πρέζα γκαζάκια και τρυπήματα..από το φ71 ως τα φ66 πιο χαμηλά ... παντού πρέζα....

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
Η Αλίνα,ή Γιολάντα,δε θυμάμαι ποιό άλλο όνομα έχει χρησιμοποιήσει,γαμιέται δίχως αύριο,δε χαλάει χατήρια,γουστάρει να γαμιέται,δέν είναι άσχημη...χάνει λίγο στην ποιότητα του σώματος.
Σαν Γιολαντα δουλεψε Διδυμου 22 πανω και κατω,σαν Ραμονα στο Φυλης 66Δ και Φυλης 134 νομιζω λιγο,σαν Σαμανθα στο osmose massage και τωρα σαν Αλινα σε αυτο που ειπες,στο osmose ηταν με την φιλεναδα της μαζι μια Ρεβεκα που ηταν μαζι και στο Φυλης 66Δ αλλα τωρα αυτην δεν την βλεπω να ειναι στο Navasana massage,τουλαχιστον απο τις φωτο που ειδα εκτος αν την εχουν κρυφη μεσω viber,τεσπα την Γιολαντα επειδη την ειχα παρει πολλες φορες και ετυχε να δω φωτο τοτε στο osmose,μιλαμε για πριν τα Χριστουγεννα,πηρα τφ το γραφειο και την εφερα σπιτι για μια ωρα,τοτε δεν ηξερα τι παιζει απο τιμες σε αυτα και απο μονος μου της εδωσα 70 ευρω,δεν δυσανασχετησε καθολου μιας και αποτι ειδα μετεπειτα ολοι σκαγανε κατι 120 αρια για να γαμησουν,με αυτα τα χρηματα που εδωσα μονο φραπεδακι κανονικα θα επερνα,παρολα αυτα ξηγηθηκε ενταξει,δεν ζητησε τιποτα παραπανω,εκατσε μια ωρα χαλαρα και για δυο φορες μαλιστα,βεβαια με ηξερε πολυ καλα και περασα αψογα,δεν θεωρησα οτι αξιζει να δωσω πανω απο 70 ευρω για την συγκεκριμενη και απορω πως σκανε 120 ευρω σε Αντζελινα,Ρανια και αλλες,να πω επισης πως πηρα και την φιλη της την Ρεβεκα μια φορα στο σπιτι μιας και με αυτην εχω περασει μερικες φορες στο Φ66Δ αλλα μολις ειδε το 70αρι στραβομουτσουνιασε και εκανε προγραμμα Κατακουζηνος και στα 30 λεπτα,μολις τελειωσα εφυγε,που κανονικα ειναι μια ωρα,ουστ μωρη που θες κι εσυ 120 ευρω ειπα,εν ολιγης η Γιολαντα ειναι γυρολογος μετριας εμφανισης με μετριες υπηρεσιες αλλα αμα σε ξερει την κανεις οτι θες.!!

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Navasana... Τιναφτορε...στείλτε κάνα λινκ δε το βρισκω.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom