Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 156 άτομα (15 μέλη και 141 επισκέπτες)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Δηλαδή ,πήγαινες Φυλής και ακουμπαγες 120 για μία ώρα; Ημαρτον κύριε,θαυμαστά τα έργα σου.:priest:

Αληθεια λεει ο Ισινας. Διαφωνω παντως με την τακτικη του.
Τοσο χρεωνουν συνηθως. Καμια φορα λιγοτερο η και περισσοτερο.
Το πανε 6 επι δεκα λεπτα που σημαινει 6 επι εικοσι ευρω.
Για μενα δεν συμφερει αυτο. Εξαντλουν την αυστηροτητα χρονου. Ετσι το βλεπω.
Ετσι χανεται χρονος απο σοσιαλ και ρεκλα γυρω στα 15-20 λεπτα.
Αρα χασουρα εκτος αν το θελει ο αλλος.
Σιγα μην γαμαει κανεις σφυρι μια ωρα.
Αυτο συμβαινει μονο αν η παρτενερ εχει να ξεδιπλωσει πολλα και κανεις-κανει
για να πιασεις δυνατο αποτελεσμα. Αυτες εκει μπορουν; και ποιες; ελαχιστες!
Καλυτερα να γινεις πελατης και θα απολαμβανεις μια χαρα με 20-40 ευρω
σε μαξιμουμ μιση ωρα. Να πηγαινετε μεσημερι που κωλοβαρανε (οταν ανοιξουν).
Δεν ειναι θεμα τσιγκουνιας αλλα θεμα διαχειρισης.
Ετσι θα περνατε καλυτερα.
Επισης μου φαινεται πολυ περιεργο γιατι καποιος να δωσει τα 120 στο μπουρδελοκρεβατο
με φρουρο στον πουτσο του το ρολοι.
Αν θελει να τα δωσει, ας της πει να πανε σε ξενοδοχειο να αραξει καλυτερα
(αν δε θελει το πορνιδιο στα παπαρια μας) η στην τελικη ας παρει κανενα cg
με περγαμηνες για να το γλεντησει. Απλη γνωμη.

:rockon:

Τελευταία τροποποίηση:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Η τερατώδης ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ είναι το πιό χαρακτηριστικό ψυχολογικό γνώρισμα της πουτάνας. Απορρέει δε από την αντίδρασή της στό Κακό με το οποίο αποφάσισε ( για διάφορους λόγους η κάθε μιά) να ταυτισθεί στην υπόλοιπη ζωή της,από τη μέρα που εγινε πόρνη. Προσποιούνται και υποκρίνονται τις ευτυυχισμένες, ενώ η λέξη ευτυχία έχει χαθεί για ΠΑΝΤΑ γι' αυτές. Φτύνουν τα πάντα γιατί δεν έχουν τη δύναμη (θελει πολλή) όταν γυρνάνε απο τη "δουλειά" στο σπίτι τους να κοιταχτούν στον καθρέφτη και να φτύσουν τον εαυτό τους.
Σοφά λόγια εύγε !!

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
Θα μας τρελάνει το οσμοζε. Γράφω στα ποσά μπορώ να οσμόσω ,απαντά 50 η ώρα μασάζ. Λέω για όσμοση ενδιαφέρομαι. Μόνο υπηρεσίες μασάζ λέει . Λέω χωρίς όσμοση για περισσότερα χρήματα; Και δεν απάντησε. Τελικά δοκίμασε κανένας να μας πει τί παίζει.
Τα εχουμε πει και πιο πανω Βορδελε,δεν προσεχες στο μαθημα,οσμοση=γαμησι,δεν προκειται να στο πουν,τα 50 ξεχνατα ειναι για την επισκεψη,μονο για να σε δει,για μπριζολιτσα πρεπει να σταξεις 120 ευρω σε αυτες που μεχρι πριν λιγο εδινες 10 αντε 20 ευρω,η επιλογη δικη σου.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Επισης μου φαινεται πολυ περιεργο γιατι καποιος να δωσει τα 120 στο μπουρδελοκρεβατο
(αν δε θελει στα παπαρια μας) η στην τελικη ας παρει κανενα cg με περγαμηνες
για να το γλεντησει. Απλη γνωμη.

Ναι,αλλά άβυσσος η ψυχή του πισίνα. Μάλλον για το σοσιαλ τα ακούμπαγε κυρίως για να τον ακούνε να λέει τον πόνο του.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Θα μας τρελάνει το οσμοζε. Γράφω στα ποσά μπορώ να οσμόσω ,απαντά 50 η ώρα μασάζ. Λέω για όσμοση ενδιαφέρομαι. Μόνο υπηρεσίες μασάζ λέει . Λέω χωρίς όσμοση για περισσότερα χρήματα; Και δεν απάντησε. Τελικά δοκίμασε κανένας να μας πει τί παίζει.
Εδώ τους είπα πως θέλω να δω γυμνές φωτό τις τάδε κοπέλας που θέλω το ραντεβού και μου απάντησαν πως δεν κάνουμε εμείς τέτοια πράγματα !!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Δηλαδή ,πήγαινες Φυλής και ακουμπαγες 120 για μία ώρα; Ημαρτον κύριε,θαυμαστά τα έργα σου.:priest:
Ρε τύπε ρε τύπε δεν με παρακολουθείς καθόλου , είπα όταν !! Όταν !!! 10 φορες στα 18 χρόνια έχω πληρώσει σε ντελο για 1 ώρα και αυτές με κοπέλες που είχα κατά γαμηση πάνω από 300φορες !!

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Τα εχουμε πει και πιο πανω Βορδελε,δεν προσεχες στο μαθημα,οσμοση=γαμησι,δεν προκειται να στο πουν,τα 50 ξεχνατα ειναι για την επισκεψη,μονο για να σε δει,για μπριζολιτσα πρεπει να σταξεις 120 ευρω σε αυτες που μεχρι πριν λιγο εδινες 10 αντε 20 ευρω,η επιλογη δικη σου.
Είμαι όλος αυτιά,αν δοκίμασε λέω κανένας για να μας τα πει πρώτο χέρι.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Άλλη φορά θα κρατάω σημειώσεις και ημερολόγιο να προσέχω τί λέτε.

• Χαχα
Αντιδράσεις: tnt

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ναι,αλλά άβυσσος η ψυχή του πισίνα. Μάλλον για το σοσιαλ τα ακούμπαγε κυρίως για να τον ακούνε να λέει τον πόνο του.
Κανένα πόνο μου δεν είχα να πω .... διότι όντως δεν είχα ούτε έχω ... εγώ άκουγα αυτές .. τις κατανοούσα και εν συνέχεια γαμουσα σαν πασάς ....

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Αληθεια λεει ο Ισινας. Διαφωνω παντως με την τακτικη του.
(αν δε θελει το πορνιδιο στα παπαρια μας) η στην τελικη ας παρει κανενα cg
με περγαμηνες για να το γλεντησει. Απλη γνωμη.

Το προγραμμα μιας ώρας ποτέ δεν μου πήγαινε καλά ούτε ούτε στο σπίτι μου ούτε στα ξενοδοχεία !!! Οι πουτανες λειτουργούν καλύτερα υπό την επίβλεψη της τσατσας να ξέρεις !! Τσεκαρισμένο 1000%

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Κανένα πόνο μου δεν είχα να πω .... διότι όντως δεν είχα ούτε έχω ... εγώ άκουγα αυτές .. τις κατανοούσα και εν συνέχεια γαμουσα σαν πασάς ....
Τί κατανόηση έκανες δηλαδή; Σου λέγαν αυτές τον πόνο τους ,εσύ τον δικό σου,κατανοούσες κανένα 50λεπτο και πηδούσες δεκάλεπτο.

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
Είμαι όλος αυτιά,αν δοκίμασε λέω κανένας για να μας τα πει πρώτο χέρι.
Οπως στο ειπα για να γαμησεις θελουν 120 ευρω για μια ωρα σε χωρο δικο σου,το μασαζ ξεχνατο,δεν ξερουν την τυφλα τους οι οσμομενες και οι υπηρεσιες τους ακομα και στο γαμησι σε αυτα τα χρηματα χαλια σχεδον ολες,εγω οπως τα ειχα πει και καποιες σελιδες πισω ειχα παρει καποια που ημουν πελατης της απο φυλης και διδυμου,τωρα δεν ειναι στο οσμοση αποτι βλεπω και με 70 ευρω(τοσα της εδωσα εγω) εκανε τα παντα για μια ωρα και δυο φορες μαλιστα,τωρα αν βρεις καμια που να γνωριζεστε καλα και σου παρει λιγοτερα απο 120 τοτε δοκιμασε.

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
Θα πει κάποιος πως είναι η Αναστασία?? εμφάνιση σώμα υπηρεσίες
Καλησπέρα,η Αναστασία είναι ξανθιά μιλφ με μεγάλο φυσικό αλλά ψιλοπεσμένο βυζί,έχει τα πιασιματάκια της και μεγάλα χοντρά μουνόχειλα,κάνει ελεύθερο και δε δυσανασχετεί εύκολα,για την όλη φάση που περνάμε(δυστυχώς) αξίζει να τη δοκιμάσεις.Είναι η θείτσα της διπλανής πόρτας.Το πιο κύριο είναι ότι δε θα παει χαμένο το παράβολο.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Το προγραμμα μιας ώρας ποτέ δεν μου πήγαινε καλά ούτε ούτε στο σπίτι μου ούτε στα ξενοδοχεία !!! Οι πουτανες λειτουργούν καλύτερα υπό την επίβλεψη της τσατσας να ξέρεις !! Τσεκαρισμένο 1000%

Ετσι ειναι κυριως οι μπουρδελιαρες. Γι αυτο και ειναι μπουρδελιαρες.
Σκεφτονται πολυ το οτι ειναι τσατσα η τσατσος στο μαγαζι γιατι η τσατσα κι ο τσατσος
μιλουν στο αφεντικο με αλλο τροπο. Ειναι τα ματια και τ αυτια του.
Αν ο αλλος δινει εκατο + βαλε ευρω, τον χρειαζεται το μαγαζι παλι και νοιαζεται
να περασει οπως του αρεσει ενω η πουτανα επειδη τραβαει το λουκι
θελει να τον φερει εκει που θελει αυτη. Δεν νοιαζεται.

:2funny:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Τί κατανόηση έκανες δηλαδή; Σου λέγαν αυτές τον πόνο τους ,εσύ τον δικό σου,κατανοούσες κανένα 50λεπτο και πηδούσες δεκάλεπτο.
Ωραία θα στο πω ακριβός , πχ ένα παράδειγμα η Αλβανίδα στο 67 αν θυμασε η βυζολαουρα για τους πιο πολλούς φολαρα !!!! Μια μέρα τσακώθηκε με έναν τύπο επηδη και καλά της άρμεγε δυνατά τα βυζια ..όταν ήρθε στο δωμάτιο μου είπε τον πόνο της που μωρό μου λέω πονάς μου λέει εδώ ... κατσε να δεις απαλό ρουφηγμα που θα σπυ κάνω εγώ !!λοιπον τις τα ρούφαγα με τόση καβλα που όχι στράβωσε αλλά ναι αυτή η φόλα άρχισε να παίζει την μουναρα της ....καθώς αναστέναζε στο αυτι μου και να μου λέει έτσι θέλω απαλά να με γαργαλάει από το ανατρίχιασμα ακόμα και η κωλοτρυπηδα μου ...έχυσε 100% το είδα .... μετά την κατά γαμησα στην κανονική στάση και με δίκη της πρωτοβουλία με άρχισε στα γκωσσοφιλα ...που δεν έκανε σε κανέναν !!! Όταν όλοι έλεγαν ότι κοροϊδεύει κτλ διότι τους έλεγε ότι παίρνει αντιβίωση για φλεγμονή στο στήθος .. εμένα μου είχε πει πως είναι έγκυος .... μάλιστα μου έλεγε απαλά γαμαμε μην πάθει κάτι το μωρό ... τύπε δεν είμαι κανένας μαλακας ούτε πισίνας απλά εκμευτελευομαι τις καταστάσεις για να παιρναω καλά φυσικά και με ωραίο τρόπο πάντα κύριος !!! Μάθε να παιζεις μπαλίτσα και σταματά να κράζεις σαν χασοκαγκουρακι 15 ετών που κυκλοφορι στην φυλής και νομίζει πως έπιασε τον παπά απ τα αρχιδια επηδη ο μαλακας πατέρας του έχει 1000 φράγκα παραπάνω από άλλους πατεράδες !!!

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Οπως στο ειπα για να γαμησεις θελουν 120 ευρω για μια ωρα σε χωρο δικο σου,το μασαζ ξεχνατο,δεν ξερουν την τυφλα τους οι οσμομενες και οι υπηρεσιες τους ακομα και στο γαμησι σε αυτα τα χρηματα χαλια σχεδον ολες,εγω οπως τα ειχα πει και καποιες σελιδες πισω ειχα παρει καποια που ημουν πελατης της απο φυλης και διδυμου,τωρα δεν ειναι στο οσμοση αποτι βλεπω και με 70 ευρω(τοσα της εδωσα εγω) εκανε τα παντα για μια ωρα και δυο φορες μαλιστα,τωρα αν βρεις καμια που να γνωριζεστε καλα και σου παρει λιγοτερα απο 120 τοτε δοκιμασε.
Δεν μου πάει η καρδιά, να δώσω 120 σ αυτές που πηδαγα στο κοσάρι. Έτσι και κάνουν λάθος και επιστρέψουν Φυλής ,θα βγάλω το άχτι μου πάνω τους σε πισοσμόζε.:fuck1:

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
Καλησπέρα,η Αναστασία είναι ξανθιά μιλφ με μεγάλο φυσικό αλλά ψιλοπεσμένο βυζί,έχει τα πιασιματάκια της και μεγάλα χοντρά μουνόχειλσ,κάνει ελεύθερο και δε δυσανασχετεί εύκολα,για την όλη φάση που περνάμε(δυστυχώς) αξίζει να τη δοκιμάσεις.Είναι η θείτσα της διπλανής πόρτας.
Θα συμφωνησω οτι ειναι μια καλη επιλογη για την εποχη,η Αναστασια με καλο τσιμπουκι,καποια προκαταρκτικα,φιλια δεν δινει τα αποφευγει,καποια στοματοφιλα μπορει να παρεις,αλλα αφηνει δαχτυλα και γενικα πιασιματα παντου.

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
Δεν μου πάει η καρδιά, να δώσω 120 σ αυτές που πηδαγα στο κοσάρι. Έτσι και κάνουν λάθος και επιστρέψουν Φυλής ,θα βγάλω το άχτι μου πάνω τους σε πισοσμόζε.:fuck1:
Πολλες θα ξαναγυρισουν δεν πιστευω να μεινουν εκει,μην βλεπεις τωρα εχουν δουλεια λογο της καταστασης αυτης,οταν ανοιξουν πλεον τα μπουρδελα θα πεσει η δουλεια ειδικα στα μασατζιδικα που ειναι απατη τα 120 που ζητανε.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Ωραία θα στο πω ακριβός , πχ ένα παράδειγμα η Αλβανίδα στο 67 αν θυμασε η βυζολαουρα για τους πιο πολλούς φολαρα !!!! Μια μέρα τσακώθηκε με έναν τύπο επηδη και καλά της άρμεγε δυνατά τα βυζια ..όταν ήρθε στο δωμάτιο μου είπε τον πόνο της που μωρό μου λέω πονάς μου λέει εδώ ... κατσε να δεις απαλό ρουφηγμα που θα σπυ κάνω εγώ !!λοιπον τις τα ρούφαγα με τόση καβλα που όχι στράβωσε αλλά ναι αυτή η φόλα άρχισε να παίζει την μουναρα της ....καθώς αναστέναζε στο αυτι μου και να μου λέει έτσι θέλω απαλά να με γαργαλάει από το ανατρίχιασμα ακόμα και η κωλοτρυπηδα μου ...έχυσε 100% το είδα .... μετά την κατά γαμησα στην κανονική στάση και με δίκη της πρωτοβουλία με άρχισε στα γκωσσοφιλα ...που δεν έκανε σε κανέναν !!! Όταν όλοι έλεγαν ότι κοροϊδεύει κτλ διότι τους έλεγε ότι παίρνει αντιβίωση για φλεγμονή στο στήθος .. εμένα μου είχε πει πως είναι έγκυος .... μάλιστα μου έλεγε απαλά γαμαμε μην πάθει κάτι το μωρό ... τύπε δεν είμαι κανένας μαλακας ούτε πισίνας απλά εκμευτελευομαι τις καταστάσεις για να παιρναω καλά φυσικά και με ωραίο τρόπο πάντα κύριος !!! Μάθε να παιζεις μπαλίτσα και σταματά να κράζεις σαν χασοκαγκουρακι 15 ετών που κυκλοφορι στην φυλής και νομίζει πως έπιασε τον παπά απ τα αρχιδια επηδη ο μαλακας πατέρας του έχει 1000 φράγκα παραπάνω από άλλους πατεράδες !!!
Ποιος πιτσιρικάς και ποιος πατέρας ρε κακόμοιρε πισίνα. Και μετά την ερωτεύτηκες ε;:jerking:

Εγώ δεν έχω τόσο μεγάλες φιλοδοξίες να κάνω πουτανα να χύσει. Αντίθετα κοιτάω μόνο την πάρτη μου με πουτάνες.

Λοιπόν αυτή την καραφολοΛάουρα την είχα πισωκωλιάσει ουκ ολίγες φορές και τις έκανα το καψωνι της απλυσιάς. Σε αυτή πάντα άπλυτος πήγαινα ,έβλεπα ότι μανουριαζει απ' την οσμή και συνέχιζα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.123
Πόντοι
46.232
Υ.Γ μαζί της ηταν και μια Ντιάνα η οποία δε πέρναγε απαρατήρητη αλλά δεν ήξερα τη έπαιζε και το απέφυγα να την επιλέξω μια φάω καμιά φόλα.
Και καλά έκανες... γνωστή γυρολόγος φόλα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom