Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 187 άτομα (12 μέλη και 175 επισκέπτες)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Κατάθεση προ ολίγου στη Ντάρια από ΚΛΝ 3×10 .
Έχει ξεθαρρεψει τελείως αυτή, τι δάχτυλα στο στόμα της, τι δάχτυλα στη μούνα της , τι προστυχολογα, παλιά δεν ήταν έτσι, τώρα γαμιεται σα σκύλα και το χαίρεται η μήτρα της.
Εγκρίνω.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Έχεις πολυ γέλιο το καινούριο forum, έχει κάποιο είδος αξιολόγησης των μελών σε επίπεδα... Δεν ήξερα οτι ο Δημήτρης μας είναι τόσο ψηλά...

:respect:

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
246
Πόντοι
26
Για κλεισιμο μου κανει εμενα παντως,τι ανακαινιση να κανουν εδω δεν εκαναν τον καλο καιρο.

new_intown

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.088
Πόντοι
201
Η μόνικα δουλεύει ακόμα στην Μαραθώνος είναι ανοιχτά?

dim9

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα στην παρεα......αρκετα χρονια στο σαιτ σας διαβαζω καθημερινα αλλα λογο μονιμος κατοικος επαρχιας δεν συμμετεχω ενεργα στο σαιτ.........ενημερωνομουν απο εσας για οποτε ερχομουν Αθηνα για το που θα περιπλανηθω και που θα κανω καταθεση........λογο κορονωιου τελευταια επισκεψη περσι πριν το πρωτο λοκνταουν..........σε λιγες μερες θα ανεβω Αθηνα και θα ηθελα αν μπορει καποιος φιλος που ξερει να με πληροφορισει για περιοχη μεταξουργειου ποια ειναι ανοικτα και πως γινετε παιχνιδι.......σας ευχαριστω πολυ.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Καλησπερα στην παρεα......αρκετα χρονια στο σαιτ σας διαβαζω καθημερινα αλλα λογο μονιμος κατοικος επαρχιας δεν συμμετεχω ενεργα στο σαιτ.........ενημερωνομουν απο εσας για οποτε ερχομουν Αθηνα για το που θα περιπλανηθω και που θα κανω καταθεση........λογο κορονωιου τελευταια επισκεψη περσι πριν το πρωτο λοκνταουν..........σε λιγες μερες θα ανεβω Αθηνα και θα ηθελα αν μπορει καποιος φιλος που ξερει να με πληροφορισει για περιοχη μεταξουργειου ποια ειναι ανοικτα και πως γινετε παιχνιδι.......σας ευχαριστω πολυ.
Θα κατέβεις πλατεία Καραϊσκάκη απέναντι στα στενά, μόλις σε πιάσει η μπόχα κατουρλίλας θα καταλάβεις ότι έφτασες. Απ' έξω έχει διάφορους άλβανους ακροβολισμένους που σε μπάζουν μέσα. Μην βάλεις γραβάτα,να προσπαθήσεις να δείχνεις οσο πιο άθλιος γίνεται για να μην φας πόρτα.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Θα κατέβεις πλατεία Καραϊσκάκη απέναντι στα στενά, μόλις σε πιάσει η μπόχα κατουρλίλας θα καταλάβεις ότι έφτασες. Απ' έξω έχει διάφορους άλβανους ακροβολισμένους που σε μπάζουν μέσα. Μην βάλεις γραβάτα,να προσπαθήσεις να δείχνεις οσο πιο άθλιος γίνεται για να μην φας πόρτα.
:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:

new_intown

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.088
Πόντοι
201
κλαίω!

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.515
Πόντοι
17.885
Σε κουβέντες που είχα με γνωστούς του εκεί χώρου και εκφράζοντας τα παράπονά μου, η απάντηση ήταν: ο Ελληνας μπορεί ναι είναι μπάτσος, δημοσιογράφος και κάθε είδους κρατικός λειτουργός! Αυτόν τον καιρό προτιμάνε ΜΑΚΡΑΝ τους ξένους για λόγους ασφάλειας! Υπάρχουν κανα 2 οίκοι που ΔΕΝ μπαίνουν καν στον κόπο να βάζουν Ελληνες εκτός ελάχιστων γνωστών! Μάλιστα ΣΗΜΕΡΑ μου παν πως παλικαράκι που κυκλοφορούσε εκεί 2-3 χρόνια και φαινόταν σαν ζάκι-πουστάκι σε βαθμό που πίστευαν πως πήγαινε εκεί μπας και αρπάξει κανα Πακιστανικό καυλί ήταν ένας εκ των υπεύθυνων που πέσανε πρόστιμα, και τώρα μην τον είδατε!

LYKMAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Κριτικές
10
Like
791
Πόντοι
681
Καλησπέρα μύστες.
Γνωρίζει κάποιος πότε δουλεύει η Ντιάννα/Γιάννα στις γνωστές τοποθεσίες;
Θέλω να τη δοκιμάσω κι ας γράφτηκε ότι είναι για ένα ξεφόρτωμα.
Κοντεύουμε να παντρευτούμε με την Αναστασία και την Τατιάνα :confused:
Να ειστε καλά :hi:

Αν λές αυτήν με το τατουάζ στο πόδι μόνο εμφάνιση είναι μέσα τίποτα το ιδιαίτερο μη το ένα μη το άλλο ψιλοξεπέτα.
Αναστασία και πάλι Αναστασία.

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Αν λές αυτήν με το τατουάζ στο πόδι μόνο εμφάνιση είναι μέσα τίποτα το ιδιαίτερο μη το ένα μη το άλλο ψιλοξεπέτα.
Αναστασία και πάλι Αναστασία.
Μια μελαχρινή λέω. Αυτή είναι; Η τσατσα την εκθείαζε.
"ΜΗ;;" Άκου "μη". Έχω να το ακούσω αυτό από τη Σιμόνα (που απαιτούσε να κάνουμε σεξ μόνο με βλεμματική επαφή). Η οποία, όπως έχει πει εύστοχα και ένας συναγωνιστής, είναι ικανή να πει στον πελάτη "έχω πονοκέφαλο" για να αποφύγει το σεξ.

LYKMAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Κριτικές
10
Like
791
Πόντοι
681
Μια μελαχρινή λέω. Αυτή είναι; Η τσατσα την εκθείαζε.
"ΜΗ;;" Άκου "μη". Έχω να το ακούσω αυτό από τη Σιμόνα (που απαιτούσε να κάνουμε σεξ μόνο με βλεμματική επαφή). Η οποία, όπως έχει πει εύστοχα και ένας συναγωνιστής, είναι ικανή να πει στον πελάτη "έχω πονοκέφαλο" για να αποφύγει το σεξ.
Για την ακρίβεια οχι ακα μην πιανεις τα βυζιά πονάνε κάθεται αβολα για να μην πιάνεις τίποτα γενικά ξενέρα μόνο εμφάνιση είναι.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.193
Πόντοι
46.232
η Ντιαννα /Άννα με το μεγάλο τατουάζ στο δεξί μπούτι δεν κάνει πια ούτε για ξελαφρωμα, πριν 5-6 χρόνια ήταν σχετικά καλή, σταμάτησε για ένα μεγάλο διάστημα και όταν επεστρεψε στο Βέργας 7 δεν ήταν πια καλή και κατέληξε στο Μεταξουργείο

Τελευταία τροποποίηση:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.193
Πόντοι
46.232
Σε κουβέντες που είχα με γνωστούς του εκεί χώρου και εκφράζοντας τα παράπονά μου, η απάντηση ήταν: ο Ελληνας μπορεί ναι είναι μπάτσος, δημοσιογράφος και κάθε είδους κρατικός λειτουργός! Αυτόν τον καιρό προτιμάνε ΜΑΚΡΑΝ τους ξένους για λόγους ασφάλειας! Υπάρχουν κανα 2 οίκοι που ΔΕΝ μπαίνουν καν στον κόπο να βάζουν Ελληνες εκτός ελάχιστων γνωστών! Μάλιστα ΣΗΜΕΡΑ μου παν πως παλικαράκι που κυκλοφορούσε εκεί 2-3 χρόνια και φαινόταν σαν ζάκι-πουστάκι σε βαθμό που πίστευαν πως πήγαινε εκεί μπας και αρπάξει κανα Πακιστανικό καυλί ήταν ένας εκ των υπεύθυνων που πέσανε πρόστιμα, και τώρα μην τον είδατε!
ναι ισχύουν αυτά που γράφεις, προτιμούν τους ξένους και πράγματι από Έλληνες όσους πήγαιναν συχνά και ξέρουν τις φάτσες τους

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Μα ποση καταντια πια? Ιχνος αξιοπρεπειας δεν εχετε? πατε και παρακαλατε τους βρωμοαλβανιαρηδες τσατσους της μπιχλουπολης μπας και σας μπασουν να γαμησετε?Ποση ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom