Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 236 άτομα (17 μέλη και 219 επισκέπτες)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Για Βομβαη ειναι οι περισσοτερες κι οχι για Ευρωπη. :2funny: Ακομα κι οι μικρες, αρκετες ειναι αχρηστες
επειδη ακουν τους γκομενοναυαγους τους η προσποιουνται οτι επιασαν την καλη. Ποιον κοροιδευουν μωρε;
λιγες ειναι αυτες που εχουν φερει την κατασταση μεσα τους και εξω τους ισια βαρκα ισα πανια.
Και τελικα αυτες δουλευουν μονο.
Ως παλιος δικαιουμαι να λεω οτι θελω. Ετσι; και δεχομαι και γνωμες αλλων στο χαλαρο.

Το γιατι λενε ολες αυτες τις μαλακιες, το γνωριζουμε ολοι.
Ειναι κριμα που κατεληξαν να ανοιγουν σκελια για ταληρα και δεκαρικα οποτε κατι πρεπει να πουν.
Δεκτο αλλα μεχρι εκει.

Ειχα παρει ενα ναυαγιο προ ετων στο δεκαρικο μονο και μονο επειδη περιμενα εναν αναποφασιστο
να γαμησει αλλου. Στο δωματιο μου ελεγε οτι ειχε δουλεψει σε στουντιο και ισως επιστρεψει. :2funny:
Ολο μαλακιες. Κι οταν βγηκα απο το μουνι με πηρε μια μποχα σαν ψοφια γατα, λες και ξεβουλωσε βοθρος.
Αφηστε που κατι τριβοταν στον πουτσο μου σαν ξενο σωμα μαζι με το μουνι.
Και τι ηταν; μια αλλη καποτα μεσα στο μουνι της!!! :confused:
Δεν σας εχει τυχει δηλαδη αυτο; τα παντα τυχαινουν μαγκες.
Φανταστειτε τωρα να τον εμπαζα ακαποτα πανω σε καμια φαση περιεργη οπως σε ολους μπορει να τυχει
τι θα μπορουσε να ειχε γινει. Μιλαμε για τερμα μποχα. Απο κει και περα κι επειδη θελω να ειμαι αντικειμενικος
για μενα ενα 40% ολων των πουτανων μπορουν να σταθουν στα μπουρδελα
εκ των οποιων μονο οι μισες εξ αυτων συγκεντρωνουν τον κοσμο και κατ επεκταση το παραδακι
ως δυναμικες, καλες και ανθεκτικες σε αυτη την δουλεια. Οι υπολοιπες ειναι για τα πανηγυρια.

:rockon:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Για Βομβαη ειναι οι περισσοτερες κι οχι για Ευρωπη. :2funny: Ακομα κι οι μικρες, αρκετες ειναι αχρηστες
επειδη ακουν τους γκομενοναυαγους τους η προσποιουνται οτι επιασαν την καλη. Ποιον κοροιδευουν μωρε;
λιγες ειναι αυτες που εχουν φερει την κατασταση μεσα τους και εξω τους ισια βαρκα ισα πανια.
Και τελικα αυτες δουλευουν μονο.
Ως παλιος δικαιουμαι να λεω οτι θελω. Ετσι; και δεχομαι και γνωμες αλλων στο χαλαρο.

Το γιατι λενε ολες αυτες τις μαλακιες, το γνωριζουμε ολοι.
Ειναι κριμα που κατεληξαν να ανοιγουν σκελια για ταληρα και δεκαρικα οποτε κατι πρεπει να πουν.
Δεκτο αλλα μεχρι εκει.

Ειχα παρει ενα ναυαγιο προ ετων στο δεκαρικο μονο και μονο επειδη περιμενα εναν αναποφασιστο
να γαμησει αλλου. Στο δωματιο μου ελεγε οτι ειχε δουλεψει σε στουντιο και ισως επιστρεψει. :2funny:
Ολο μαλακιες. Κι οταν βγηκα απο το μουνι με πηρε μια μποχα σαν ψοφια γατα, λες και ξεβουλωσε βοθρος.
Αφηστε που κατι τριβοταν στον πουτσο μου σαν ξενο σωμα μαζι με το μουνι.
Και τι ηταν; μια αλλη καποτα μεσα στο μουνι της!!! :confused:
Δεν σας εχει τυχει δηλαδη αυτο; τα παντα τυχαινουν μαγκες.
Φανταστειτε τωρα να τον εμπαζα ακαποτα πανω σε καμια φαση περιεργη οπως σε ολους μπορει να τυχει
τι θα μπορουσε να ειχε γινει. Μιλαμε για τερμα μποχα. Απο κει και περα κι επειδη θελω να ειμαι αντικειμενικος
για μενα ενα 40% ολων των πουτανων μπορουν να σταθουν στα μπουρδελα
εκ των οποιων μονο οι μισες εξ αυτων συγκεντρωνουν τον κοσμο και κατ επεκταση το παραδακι
ως δυναμικες, καλες και ανθεκτικες σε αυτη την δουλεια. Οι υπολοιπες ειναι για τα πανηγυρια.

Αυτό είναι το χειρότερο απ' όλα ,να μην προσέχουν την υγιεινή,τη μποχα απ' το μουνί. Πήγα πάλι σε στουδιο,στη Λίζα,και ενώ έχει τουμπανιαρικο σώμα :boobies: στο πισωκολλητο μου ήρθε μια ευωδία μπόχας απ' την τύροπιτά της. Μου ήρθε να :vomit: .Χαλαστηκα πολύ.

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Υπάρχει ενα group στο facebook που λέγεται "Καθε Σαββατο στην Αθηνα" και δείχνει φωτογραφίες απο παλιά νεοκλασικά της Αθήνα. Γενικα προσπαθει να περάσει την αίσθηση οτι και η Αθήνα εχει τις ομορφιές τις μιας περασμένης εποχής αλλα ουσιαστικά φωτογραφίες τα μπουρδελακια ανεβάζουν

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Αυτό είναι το χειρότερο απ' όλα ,να μην προσέχουν την υγιεινή,τη μποχα απ' το μουνί. Πήγα πάλι σε στουδιο,στη Λίζα,και ενώ έχει τουμπανιαρικο σώμα :boobies: στο πισωκολλητο μου ήρθε μια ευωδία μπόχας απ' την τύροπιτά της. Μου ήρθε να :vomit: .Χαλαστηκα πολύ.

Ντροπη για γυναικα αυτο! Καταντια! Αισχος!

:vomit:

Μπορει να ειναι μια απλη μυκητιαση αλλα που το ξερουμε; ειναι επαγγελματισμος αυτος;

δεν πρεπει να προσεχουν; καποιες φορες πεφτουν κι ακαποτα στην ζωη οπως (ολοι) ξερουμε. :confused:

Και μετα λενε κανουν εξετασεις! Πουτσες κανουν! Τιποτα...θα πηγαινω με εξετασεις δικες μου και θα ζητω δικες τους
γιατι λενε μαλακιες τυπου "εχεις κανεις εσυ;" :2funny:

ναι λοιπον, οριστε, παρτες θα απαντω και συρε γαμησου φερνοντας τις δικες σου! Με στοιχεια, ετσι;;;

:heavymetalbig:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.515
Πόντοι
17.885
Πήγα Μετάξι και έριξα έναν στη Ναόμι που για μένα είναι πολύ κομπλέ μαυρούλα (ναι οκ έχω δει και γω φάουλ που έχει αλλά ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο κτλ κτλ)! Πολύ γαμήσι στα 4! Κατά τ άλλα περιμένουμε σαν τους μαλάκες ν ανοίξει ξανά η ζωή μας! Σήμερα άκουσα ότι γράψανε και 2 μαλάκες για άσκοπη μετακίνηση. Ποια η πλάκα, μου το παν μπάτσοι που απλά με ρώτησαν (ούτε καν έλεγχος) αν απλά έχω sms και ταυτότητα! Μου παν ότι αυτοί που γράφτηκαν ούτε sms είχαν ούτε τίποτα και ότι απλά τα θελαν και τα παθαν!

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Συναγωνιστες καλημερα. Αν καποιος ξερει σε ποιον οικο δουλευει η Αννιτα στο μεταξουργειο, ας ενημερωσει (σιγουρα δουλευει, την εχω πετυχει ως πεζος να κυκλοφορει στην περιοχη αλλα δεν ημουν μονος για να ρωτησω)

Αλλιως ας μας πει καποιος την εμπειρια του απο το osmose καθως βλεπω πολλα κοριτσια του χωρου να δουλευουν, αλλα απ την αλλη σαν πολυ επαγγελματικο το πλασαρουν

Φολάρες όλες του όσμοσε... μη πάρεις καμία..αν κρίνουμε από Φυλής που δούλευαν και φολιαζαν κόσμο και κοσμάκη...τώρα εκεί θα δώσεις και κάνα 120 Άρι για φόλα μασάζ και γαμήσι ξεπέτα.

Εγγρ.
4 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
387
Πόντοι
20
Κλεόβουλε το ξέρω για την Ανίτα, γι αυτο και την ψάχνω καθώς θέλω να πω σε κάτι που γνωρίζω.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Καλησπερα λεβεντες ακουω διαβαζω για το ποτε και αν ανοιξουν τα μπουρδελα μας.Ηθελα να ηξερα μα καλα ξεχασατε τι ζορια τραβαγαμε οσο ητανε ανοιχτα?Δε θυμαστε που εδω μεσα τα λεγαμε οτι δεν βρισκουμε κατι της προκοπης να γαμησουμε? οτι ολο τα ιδια και τα ιδια? η οτι η ταδε πουτανα μας φωλιασε? νευρα νευρα νευρα τα ξεχασατε? και τωρα δηλαδη τι νομιζετε οτι θα ανοιξουν και θα μας περιμενουν αιθεριες υπαρξεις και βιαζομαστε να παρουμε σειρα?
Ενα δυο καλα κοριτσια θυμαμαι να υπηρχανε και ηταν η Σαρα η Σασα και κανα δυο ακομα σε πρωινη βαρδια που και αυτες απο τη στιγμη που τις γαμησουμε 5 - 6 φορες βαρεθηκαμε και θα λεμε παλι μια απο τα ιδια.
Το οτι θα μπορουμε να κανουμε μπουρδελοτσαρκες ανετα να το καταλαβω αλλα μεχρι εκει.
Κατα τη γνωμη μου θα επρεπε πρωτιστος να εξαφανιστει το Μεταξουργειο απο το χαρτη και επειτα η Φυλης και περιξ να φερουν νεα κοριτσια με ορεξη οπως και να αναβαθμιστουν τα σπιτακια σε επιπεδο καθαροτερο χωρο αλλα και ολοκληρη η γειτονια.
Τι να το κανω να ανοιξουν και να εχουμε μια παλι απο τα ιδια δηλαδη σαπακια, χτυπημα στο 7λεπτο, μοιρασμα φολας, κατρουληλα στα σοκακια, και εμεις να ψαχνουμε ενα μουνι να χωσουμε τον πουτσο μας.
Ποτεεεε και ας μην ανοιξουν
Κόψε κάτι κι εσύ....

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Να ρίξουμε μαύρο στο μαυρογια-osmose πριν πάρει διαστάσεις η κοροϊδία τους.

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21
Οτι και να κανουν τα μπουρδελα, η μοιρα τους ειναι προδιαγεγραμμενη.

Κι οι τρεις περιοχες ειναι για γελια. Κατα πρωτον δεν εχουν πουτανες της προκοπης και κατα δευτερον
τα 2/3 ειναι αισχος σε υπηρεσιες. Οσες ψευτοστεκονται η ανταποκρινονται για 10 κι 20 ευρω
ως πακετα εμφανισης-υπηρεσιων, ειναι κουρασμενες η γερασαν η το παλευουν οσο μπορουν. Δεν φτανει αυτο.
Συνεπως, το πορνοσυστημα πρεπει να φερει καινουργιες.
Δε θελει; προβλημα του.
Δεν βρισκει; προβλημα του.

Τωρα αν οι πουτανες, δεν θελουν να δουλεψουν στην Ελλαδα διοτι δεν ευχαριστιεται η τσεπη τους με αυτες τις συνθηκες
ειναι κι αυτο δικο τους προβλημα. Ο καθε κλαδος λυνει τα προβληματα μονος του.
Αν δεν τα λυσει, τσιμπαει ενα αρχιδι. Δεν θα αλλαξουμε τους κανονες της οικονομιας για τα μπουρδελα
ουτε και για τιποτα στο αγοραιο. Ουτε νοιαζεται κανεις αν η καθε κυβερνηση δεν ασχολειται με τον πορνο-κλαδο.
Οι πελατες οφειλουν να πληρωνουν για αρτιο αποτελεσμα.
Δηλαδη για να χυνουν ωραια. Οχι για χασμουρητο και ξενερα, ουτε για φολομπαζιλα.

Αφου λοιπον κανουν αυτη την δουλεια, ας την κανουν σωστα.
Αλλιως ζητουν παντου λαντζερες και καθαριστριες.

τντ αν πας στο εξωτερικο και συγκρινεις εκει τον αγοραιο ερωτα με εδω τοτε θα καταλαβεις ποσο σημαντικα ειναι τα μπουρδελα του μεταξιου και της φυλης.
Εγω εχω ζησει κατα διαστηματα σε 3 χωρες ιρλανδια καταρ και ηπα συν εχω παει τουρισμο και σε καμια 5 αλλες ενα εχω να σου πω σαν το μεταξι και την φυλης δεν θα βρεις πουθενά μιας και αυτη η ποικιλια και η φθηνια για σεξ κανει τον καθενα να αισθανεται υπεροχα ως αντρας.
Στο καταρ για να πηδηξεις για μια ωρα βιζιτα θα την πληρωνες 300 εως 500 ευρω υπερεκτιμημενη,στην ιρλανδια κατι εσκορτς συνήθως ανω των 40 αλλες βρωμικες αλλες γκαγκα η αναπηρες και ζητουσαν απο 100 ευρω και πανω και ελεγες ούτε στο μεταξι τετοια μπαζα,οσο για την ηπα εκει παλι πηγαινες σε εσκορτσιλικι που ηταν ολες μαυρες χοντρες η τιποτα απο νοτιοανατολικη ασια κατι χτικιαρικα και ζητούσαν απο 150 ντολαρς ασε τα κολγκιρλς που ζηταγαν 400 και 500 ντολαρς την ωρα.
Μονο η γερμανια αξιζει σε μπουρδελοζωη αλλα και παλι με 10 η 15 ευρω ουτε εκει γαμας εκει φευγει το 50 με 60 στο νερο αλλα πηδας καλα κομματια αν ψάξεις.

Φίλε εγώ ήμουν Λονδίνο τέλη δεκαετίας '90. Τότε κατέβαινες στο Σόχο και κοίταζες να γράφει "greek model". Ήταν ελληνίδες, κορμάρες και πανέμορφες. Και ήξεραν και τα του επαγγέλματος. Διότι είχα πάει με μία πιωμένος και ο μικρός τζαναπέτης έκανε νούμερα. Τότε με πήρε αγκαλιά η καριόλα, με έσφιξε και μου έδωσε ένα στοματόφιλο. Και ήταν αρκετό να κάνει τον μπέμπη S400. (Μετά έφυγε για Καναδά και τη χάσαμε). Εννοείται πανάκριβα.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
- ΑΓΓΕΛΙΑ -

Φιλη εκδιδομενη, δυσκολες οι εποχες για το πορτοφολι σου. Δεν ξερω για την καυλα σου.
Πως την βγαζεις αληθεια; εννοω γενικα. Δυσκολευεσαι; τωρα υπαρχω εγω!
Ειμαι o tnt60. Ωραιος μελαχρινος με σενιο κορμι και δυνατο 18αρι καβλι με 14αρα περιμετρο.
Τριχα οτι πρεπει κι οπου πρεπει. Ανδρας ετσι; οχι πιτσιρικος.
Στα προκαταρκτικα ειμαι αργος και φλογερος. Απο χημεια θα τα βρουμε μαζι με φυσικη και ιστορια.
Γαμαω πολυ καλα, πολυ ωρα και χυνω δυνατα λευκο πηχτο σπερμα που ειναι και το καλυτερο.
Ολες τις στασεις και ελευθερα πιασιματα. Απο εξτριμ οτι γουσταρεις κι αν σε παιρνει να τζογαρεις.
Στα 40κατι μου, πεταω οπως καταλαβες. Αγριο πραγμα λεμε.
Δεν παρεχω συναισθημα κι ασφαλεια. Ουτε καν ετσι;
Ειμαι ομως εξυπνο λαμογιο. Λυνω θεματα και κινουμαι εξυπνα.
Εμπειρια και εγγυηση ειναι το μοτο μου.
Δεν θα σου παρω λεφτα λογω οικονομικης στενοτητας που αντιμετωπιζεις.
Πανω απ ολα να ειμαστε ανθρωποι. Εστω που και που.
Απλως να εισαι στα κυβικα μου. Περιμενω π.μ. Μην αργεις. Εχουμε και δουλειες.

Υ.Γ Σιγα μην τρεχω να βρω μπουρδελο...

TheFappening

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2019
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
0
- ΑΓΓΕΛΙΑ -

Φιλη εκδιδομενη, δυσκολες οι εποχες για το πορτοφολι σου. Δεν ξερω για την καυλα σου.
Ειμαι o tnt60. Ωραιος μελαχρινος με σενιο κορμι και δυνατο 18αρι καβλι με 14αρα περιμετρο.
Στα προκαταρκτικα ειμαι αργος και φλογερος. Απο χημεια θα τα βρουμε μαζι με φυσικη και ιστορια.
Γαμαω πολυ καλα, πολυ ωρα και χυνω δυνατα λευκο πηχτο σπερμα που ειναι και το καλυτερο.
Ολες τις στασεις και ελευθερα πιασιματα. Απο εξτριμ οτι γουσταρεις κι αν σε παιρνει να τζογαρεις.

Προσφερεις 7μηνη με 9μηνη εγγυηση ? :sunglasses:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
- ΑΓΓΕΛΙΑ -

Δεν έγραψες τί εισόδημα έχεις, γιατί αυτές θέλουν μαζί το δίπτυχο πακέτο , φούτσα και χαρτί.

Elites

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2021
Like
60
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές!
Γνωρίζει κανείς τι απέγινε η ξανθιά μοντελοφολάρα της Φ. ονόματι Λίζα; Έχει κάποια πληροφορία για την τωρινή της δράση;
Επίσης, παίζει κάνα τηλ,φβ κάτι της θείας Αλιόνας από Δ.;
Ακόμη, έχει κανείς κάποια επαφή με Έμμυ, Ιζαμπελα, Νικολ από Λ-ΣΠ αλυσίδα;
Πολλές ερωτήσεις, πολλά τα κορίτσια, αλλά αν κάποιος γνωρίζει κάτι θα εκτιμηθεί δεόντως!!!

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Καλησπέρα συναγωνιστές!
Γνωρίζει κανείς τι απέγινε η ξανθιά μοντελοφολάρα της Φ. ονόματι Λίζα; Έχει κάποια πληροφορία για την τωρινή της δράση;
Επίσης, παίζει κάνα τηλ,φβ κάτι της θείας Αλιόνας από Δ.;
Ακόμη, έχει κανείς κάποια επαφή με Έμμυ, Ιζαμπελα, Νικολ από Λ-ΣΠ αλυσίδα;
Πολλές ερωτήσεις, πολλά τα κορίτσια, αλλά αν κάποιος γνωρίζει κάτι θα εκτιμηθεί δεόντως!!!
Αν εννοείς αυτήν την Λίζα μπορώ να σου δώσω Facebook , το αν θα κάνεις παιχνίδι όμως εξαρτάται από σένα, μόνο με γνωστούς παίζει μπάλα.

Συνημμένα

• FB_IMG_1615298086492.jpg
    FB_IMG_1615298086492.jpg
    38,2 KB · Εμφανίσεις: 116
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom