Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 234 άτομα (15 μέλη και 219 επισκέπτες)

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Καλησπερα λεβεντες ακουω διαβαζω για το ποτε και αν ανοιξουν τα μπουρδελα μας.Ηθελα να ηξερα μα καλα ξεχασατε τι ζορια τραβαγαμε οσο ητανε ανοιχτα?Δε θυμαστε που εδω μεσα τα λεγαμε οτι δεν βρισκουμε κατι της προκοπης να γαμησουμε? οτι ολο τα ιδια και τα ιδια? η οτι η ταδε πουτανα μας φωλιασε? νευρα νευρα νευρα τα ξεχασατε? και τωρα δηλαδη τι νομιζετε οτι θα ανοιξουν και θα μας περιμενουν αιθεριες υπαρξεις και βιαζομαστε να παρουμε σειρα?
Ενα δυο καλα κοριτσια θυμαμαι να υπηρχανε και ηταν η Σαρα η Σασα και κανα δυο ακομα σε πρωινη βαρδια που και αυτες απο τη στιγμη που τις γαμησουμε 5 - 6 φορες βαρεθηκαμε και θα λεμε παλι μια απο τα ιδια.
Το οτι θα μπορουμε να κανουμε μπουρδελοτσαρκες ανετα να το καταλαβω αλλα μεχρι εκει.
Κατα τη γνωμη μου θα επρεπε πρωτιστος να εξαφανιστει το Μεταξουργειο απο το χαρτη και επειτα η Φυλης και περιξ να φερουν νεα κοριτσια με ορεξη οπως και να αναβαθμιστουν τα σπιτακια σε επιπεδο καθαροτερο χωρο αλλα και ολοκληρη η γειτονια.
Τι να το κανω να ανοιξουν και να εχουμε μια παλι απο τα ιδια δηλαδη σαπακια, χτυπημα στο 7λεπτο, μοιρασμα φολας, κατρουληλα στα σοκακια, και εμεις να ψαχνουμε ενα μουνι να χωσουμε τον πουτσο μας.
Ποτεεεε και ας μην ανοιξουν

Elites

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2021
Like
60
Πόντοι
0
Ας θυσιαστεί κάποιος συναγωνιστής και να κάνει μια δοκιμή με osmose να δούμε τι παίζει τελικά...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.383
Πόντοι
27.261
Ηθελα να ηξερα μα καλα ξεχασατε τι ζορια τραβαγαμε οσο ητανε ανοιχτα?Δε θυμαστε που εδω μεσα τα λεγαμε οτι δεν βρισκουμε κατι της προκοπης να γαμησουμε? οτι ολο τα ιδια και τα ιδια? η οτι η ταδε πουτανα μας φωλιασε? νευρα νευρα νευρα τα ξεχασατε? και τωρα δηλαδη τι νομιζετε οτι θα ανοιξουν και θα μας περιμενουν αιθεριες υπαρξεις και βιαζομαστε να παρουμε σειρα?

η ιστορια επαναλαμβανεται και ακομα να βαλουν μυαλο (αρκετα χρονια και για διαφορους-γνωστους λογους).
ειναι ανοιχτα...
κανουν παραπονα και κλαιγονται επειδη ειναι οι ιδιες και οι ιδιες, τις ξερουν, πανε τρωνε φολες... και ξαναπανε :tooth:
ειναι κλειστα...
κανουν παραπονα και κλαιγονται γιατι ειναι κλειστα, νοσταλγουν και θυμουνται τις φολες που εφαγαν, αλλα και τα θεοποιημενα μπαζα που γαμησανε :tooth:
μερικοι τα χωνουν κιολας στα μπαζα για ωρες, ενω πριν στο 20αρικο κλαιγανε σε αυτο το κοστος.
ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΟΣ... και ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟΣ μαλιστα, γιατι με τιποτα δεν ειναι ευχαριστημενοι.
και επειδη οι νταβατζομαγκακηδες τα ξερουν αυτα και γελανε, δεν προκειται να αλλαξει τιποτα (παμε παλι πρωτη σειρα δηλαδη).
τζαμπα σαλιο και μελανι λοιπον για καταληξη :wink:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.941
Πόντοι
9.297
Οπως εχω ξαναπει"το μεσο μελος του bou.θελει απο Σκλεναρικοβα και πανω":bounce-glasses::bounce-glasses::bounce-glasses::bounce-glasses::uglystupid:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
32
Like
6.083
Πόντοι
11.005
Στη νέα εποχή, η Φυλής είτε θ αλλάξει τιμοκατάλογο - αναβαθμίζοντας το προϊόν - είτε θα σβήσει.

Προσωπική εκτίμηση, μπορεί να κάνω και λάθος.

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Καλημέρα παλικάρια,
Θυμάτε κανείς πότε άνοιξαν τα μπουρδέλα μετά την πρώτη καραντίνα;

Αν θυμαμαι καλα, 15 Ιουνιου ανοιξαν τις πορτες τους στους μπουρδελιαριδες!:wink:
να δουμε τωρα ποτε θα ανοιξουν τις πορτες τους.
Αρχικα η φάση πηγαινε για μεσα μαρτη αλλα τωρα παμε πισω,το μελος φακερος ειχε πεσει μεσα στο πρωτο ανοιγμα των οικων ειναι ψαγμενος ελπιζω αν διαβασει να μας πει τιβπληροφοριες εχει.
ναι ειχα πει στα μεσα ιουνη τοτε και επεσα μεσα μιας και ειχα πηγη.
Λοιπον μαγκες τον μαιο θα ανοιξουν βαση των τελευταιων πληροφοριων,απλα δεν μπορω να πω με σιγουρια αρχη μεσα η τελος.
Εως τοτε υπομονη.
θα ανοίξουν το πολύ 15 Ιούνιου , θα ξανά ανοίξουν και οι πουτανες εκεί θα είναι ξανά για πολλά χρόνια .. το θέμα είναι να στηρίξουμε μετά οσες μας στήριξαν εν μέσο πανδημίας και όχι να πέσουμε βούρκο στον πατσά με την κάθε σακαφιορα και το κάθε τσωλη που ξέραμε και εν μέσο πανδημίας λάκισε ... εγώ προσωπικά θα δωσο άκυρο στο 90% τον επιλογών που είχα προ κοΡονοιου !! Και θα κρατήσω το 10% που με στήριξε εν μέσο πανδημίας ..!! Θα το τηρήσω αοβαρολογο και ο κάθε τίμιος και έξυπνος μπουρδελιαρης αυτό θα κάνει !!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.941
Πόντοι
9.297
Συναγωνιστη βορδελε,
Εσυ εχεις το "γνωθι σαυτον" και για αυτο δεν ανηκεις σε αυτο που λεγεται "μεσο μελος του bou."Για αυτο λειτουργεις και αναλογα.Ευ γε!

• Like

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ηθελα να ηξερα μα καλα ξεχασατε τι ζορια τραβαγαμε οσο ητανε ανοιχτα?Δε θυμαστε που εδω μεσα τα λεγαμε οτι δεν βρισκουμε κατι της προκοπης να γαμησουμε? οτι ολο τα ιδια και τα ιδια? η οτι η ταδε πουτανα μας φωλιασε? νευρα νευρα νευρα τα ξεχασατε? και τωρα δηλαδη τι νομιζετε οτι θα ανοιξουν και θα μας περιμενουν αιθεριες υπαρξεις και βιαζομαστε να παρουμε σειρα?

η ιστορια επαναλαμβανεται και ακομα να βαλουν μυαλο (αρκετα χρονια και για διαφορους-γνωστους λογους).
ειναι ανοιχτα...
κανουν παραπονα και κλαιγονται επειδη ειναι οι ιδιες και οι ιδιες, τις ξερουν, πανε τρωνε φολες... και ξαναπανε :tooth:
ειναι κλειστα...
κανουν παραπονα και κλαιγονται γιατι ειναι κλειστα, νοσταλγουν και θυμουνται τις φολες που εφαγαν, αλλα και τα θεοποιημενα μπαζα που γαμησανε :tooth:
μερικοι τα χωνουν κιολας στα μπαζα για ωρες, ενω πριν στο 20αρικο κλαιγανε σε αυτο το κοστος.
ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΟΣ... και ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟΣ μαλιστα, γιατι με τιποτα δεν ειναι ευχαριστημενοι.
και επειδη οι νταβατζομαγκακηδες τα ξερουν αυτα και γελανε, δεν προκειται να αλλαξει τιποτα (παμε παλι πρωτη σειρα δηλαδη).
θα τηρήσουμε και θα στηρίξουμε οσες εν μέσο πανδημίας μας στήριξαν με προσιτές τιμές και με καλές υπηρεσίες στον καθένα ξεχωριστά !!!

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.475
Πόντοι
736
Καλημέρα παλικάρια,
Θυμάτε κανείς πότε άνοιξαν τα μπουρδέλα μετά την πρώτη καραντίνα;

Αν θυμαμαι καλα, 15 Ιουνιου ανοιξαν τις πορτες τους στους μπουρδελιαριδες!:wink:
να δουμε τωρα ποτε θα ανοιξουν τις πορτες τους.
Αρχικα η φάση πηγαινε για μεσα μαρτη αλλα τωρα παμε πισω,το μελος φακερος ειχε πεσει μεσα στο πρωτο ανοιγμα των οικων ειναι ψαγμενος ελπιζω αν διαβασει να μας πει τιβπληροφοριες εχει.

Με τετοιον γκαντεμοπουστα που εχουμε μπλεξει.. γ..αμιεται το συμπαν! Σεισμοι, λιμοι,και καταποντισμοι! Μονο οι εξωγηινοι δεν εχουν κατεβει...:angry::new_shocked::zombie::jerking::headbang:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.383
Πόντοι
27.261

ειναι ανοιχτα...
ειναι κλειστα...
θα τηρήσουμε και θα στηρίξουμε οσες εν μέσο πανδημίας μας στήριξαν με προσιτές τιμές και με καλές υπηρεσίες στον καθένα ξεχωριστά !!!

φιλε προσωπικα δεν ειχα παρε δωσε γιατι βρηκα γκομενα καραντινατη, αρα δεν ασχοληθηκα με το αθλημα.
ποναει το καβλι μου απο την πουτσα για να καταλαβεις, χωρις παρεξηγηση εννοειται.
καποια στανταρακια μου ομως που ξερω δε δουλευουν, αλλα και καποια ζητανε τιμες callgirl (και καλα κανουν).
σε μενα εννοειται κανουν καλυτερες τιμες, αλλα και παλι δεν τα δινω, εφοσων τα εχω γαμησει στο 20αρικο και πολλες φορες και με ανεση χρονου μεσα :wink:
αν ηταν να χωσω φραγκα, θα εχωνα σε κοπελες που δεν εχω γαμησει στο 20αρικο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.941
Πόντοι
9.297
Και αυξηση να υπαρχει παλι δεν θα προκυψει προβλημα γιατι ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι δεν ξοδευαν οι συναγωνιστες τα λεφτα τους στο αγαπημενο μας αθλημα.Αλλα αν ξημεροβραδιαζονται στο βρωμομεταξι εστω με 10€ το χτυπημα θα εφυγαν πολλα.Οι εγκρατεις εχουν καβα οι υπολοιποι στα αρχιδια μας , ας προσεχαν.

• Like

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Οτι και να κανουν τα μπουρδελα, η μοιρα τους ειναι προδιαγεγραμμενη.

Κι οι τρεις περιοχες ειναι για γελια. Κατα πρωτον δεν εχουν πουτανες της προκοπης και κατα δευτερον
τα 2/3 ειναι αισχος σε υπηρεσιες. Οσες ψευτοστεκονται η ανταποκρινονται για 10 κι 20 ευρω
ως πακετα εμφανισης-υπηρεσιων, ειναι κουρασμενες η γερασαν η το παλευουν οσο μπορουν. Δεν φτανει αυτο.
Συνεπως, το πορνοσυστημα πρεπει να φερει καινουργιες.
Δε θελει; προβλημα του.
Δεν βρισκει; προβλημα του.

Τωρα αν οι πουτανες, δεν θελουν να δουλεψουν στην Ελλαδα διοτι δεν ευχαριστιεται η τσεπη τους με αυτες τις συνθηκες
ειναι κι αυτο δικο τους προβλημα. Ο καθε κλαδος λυνει τα προβληματα μονος του.
Αν δεν τα λυσει, τσιμπαει ενα αρχιδι. Δεν θα αλλαξουμε τους κανονες της οικονομιας για τα μπουρδελα
ουτε και για τιποτα στο αγοραιο. Ουτε νοιαζεται κανεις αν η καθε κυβερνηση δεν ασχολειται με τον πορνο-κλαδο.
Οι πελατες οφειλουν να πληρωνουν για αρτιο αποτελεσμα.
Δηλαδη για να χυνουν ωραια. Οχι για χασμουρητο και ξενερα, ουτε για φολομπαζιλα.

Αφου λοιπον κανουν αυτη την δουλεια, ας την κανουν σωστα.
Αλλιως ζητουν παντου λαντζερες και καθαριστριες.

:rockon:

Συνημμένα

• tenor.gif
    tenor.gif
    576,7 KB · Εμφανίσεις: 28

pipinokinigos28

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2020
Κριτικές
21
Like
800
Πόντοι
990
ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΙΕΣ (ο θεος να τις κανει κοπελιές ) λένε και παραπονιούνται οτι τα χρήματα ειναι λίγα (5 ευρο για κάθε ραντεβού μετάξι και 10 φυλης ) μάλιστα πολλές απο αυτες που παλιότερα συνεργαζόμουν , (σαν υπηρεσία και σαν πελάτης μερικές φορές ) ,λένε οτι έχουν κλίσει μαγαζί στην Ολλανδία κ γερμανια αυστρια με πολυ περισσότερα χρήματα - αμοιβη και οτι εδω δεν αξίζει καν τον κοπο ποιος ξερει ο καιρος θα δείξει , προσωπικη μου αποψη ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΜΠΥΡΟΚΟΙΛΙΕΣ ΣΤΑ ΚΡΕΜΑΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΑΦΛΕΣ ΜΑΟΥΝΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ.....

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΙΕΣ (ο θεος να τις κανει κοπελιές ) λένε και παραπονιούνται οτι τα χρήματα ειναι λίγα (5 ευρο για κάθε ραντεβού μετάξι και 10 φυλης ) μάλιστα πολλές απο αυτες που παλιότερα συνεργαζόμουν , (σαν υπηρεσία και σαν πελάτης μερικές φορές ) ,λένε οτι έχουν κλίσει μαγαζί στην Ολλανδία κ γερμανια αυστρια με πολυ περισσότερα χρήματα - αμοιβη και οτι εδω δεν αξίζει καν τον κοπο ποιος ξερει ο καιρος θα δείξει , προσωπικη μου αποψη ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΜΠΥΡΟΚΟΙΛΙΕΣ ΣΤΑ ΚΡΕΜΑΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΑΦΛΕΣ ΜΑΟΥΝΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ.....

Απο την στιγμη που μια γυναικα γινεται πουτανα σε μπουρδελο (οσον αφορα την συγκεκριμενη κατηγορια)
υποχρεουται να ακολουθει τον τιμοκαταλογο της επιχειρησης. Αν δεν γουσταρει, παιρνει πουλο η πουλαει εξτραδακια στο δωματιο
για να αυξησει το εισοδημα. Αν η επιχειρηση οριζει τιμη για κατι, παει να πει οτι ετσι την ειδε το κουμαντο
και κανουν τουμπεκι τα πουτανακια αλλιως πουλο. Αν παλι δεν γουσταρουν και εχουν βρει δουλεια σε καλυτερη κονομα
καλο ταξιδι και καλο δρομο, αν και οπως ειναι αρκετες μαλλον για Βομβαη τις βλεπω να καταληγουν. :2funny:
Εμεις παντως γραφουμε το συστημα και τις πουτανες στην ψωλα μας.
Οταν πληρωνεις απαιτεις. Ολοι κι ολες παντου σε ολο τον πλανητη.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Οτι και να κανουν τα μπουρδελα, η μοιρα τους ειναι προδιαγεγραμμενη.

Κι οι τρεις περιοχες ειναι για γελια. Κατα πρωτον δεν εχουν πουτανες της προκοπης και κατα δευτερον
τα 2/3 ειναι αισχος σε υπηρεσιες. Οσες ψευτοστεκονται η ανταποκρινονται για 10 κι 20 ευρω
ως πακετα εμφανισης-υπηρεσιων, ειναι κουρασμενες η γερασαν η το παλευουν οσο μπορουν. Δεν φτανει αυτο.
Συνεπως, το πορνοσυστημα πρεπει να φερει καινουργιες.
Δε θελει; προβλημα του.
Δεν βρισκει; προβλημα του.

Τωρα αν οι πουτανες, δεν θελουν να δουλεψουν στην Ελλαδα διοτι δεν ευχαριστιεται η τσεπη τους με αυτες τις συνθηκες
ειναι κι αυτο δικο τους προβλημα. Ο καθε κλαδος λυνει τα προβληματα μονος του.
Αν δεν τα λυσει, τσιμπαει ενα αρχιδι. Δεν θα αλλαξουμε τους κανονες της οικονομιας για τα μπουρδελα
ουτε και για τιποτα στο αγοραιο. Ουτε νοιαζεται κανεις αν η καθε κυβερνηση δεν ασχολειται με τον πορνο-κλαδο.
Οι πελατες οφειλουν να πληρωνουν για αρτιο αποτελεσμα.
Δηλαδη για να χυνουν ωραια. Οχι για χασμουρητο και ξενερα, ουτε για φολομπαζιλα.

Αφου λοιπον κανουν αυτη την δουλεια, ας την κανουν σωστα.
Αλλιως ζητουν παντου λαντζερες και καθαριστριες.

τντ αν πας στο εξωτερικο και συγκρινεις εκει τον αγοραιο ερωτα με εδω τοτε θα καταλαβεις ποσο σημαντικα ειναι τα μπουρδελα του μεταξιου και της φυλης.
Εγω εχω ζησει κατα διαστηματα σε 3 χωρες ιρλανδια καταρ και ηπα συν εχω παει τουρισμο και σε καμια 5 αλλες ενα εχω να σου πω σαν το μεταξι και την φυλης δεν θα βρεις πουθενά μιας και αυτη η ποικιλια και η φθηνια για σεξ κανει τον καθενα να αισθανεται υπεροχα ως αντρας.
Στο καταρ για να πηδηξεις για μια ωρα βιζιτα θα την πληρωνες 300 εως 500 ευρω υπερεκτιμημενη,στην ιρλανδια κατι εσκορτς συνήθως ανω των 40 αλλες βρωμικες αλλες γκαγκα η αναπηρες και ζητουσαν απο 100 ευρω και πανω και ελεγες ούτε στο μεταξι τετοια μπαζα,οσο για την ηπα εκει παλι πηγαινες σε εσκορτσιλικι που ηταν ολες μαυρες χοντρες η τιποτα απο νοτιοανατολικη ασια κατι χτικιαρικα και ζητούσαν απο 150 ντολαρς ασε τα κολγκιρλς που ζηταγαν 400 και 500 ντολαρς την ωρα.
Μονο η γερμανια αξιζει σε μπουρδελοζωη αλλα και παλι με 10 η 15 ευρω ουτε εκει γαμας εκει φευγει το 50 με 60 στο νερο αλλα πηδας καλα κομματια αν ψάξεις.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
τντ αν πας στο εξωτερικο και συγκρινεις εκει τον αγοραιο ερωτα με εδω τοτε θα καταλαβεις ποσο σημαντικα ειναι τα μπουρδελα του μεταξιου και της φυλης.
Εγω εχω ζησει κατα διαστηματα σε 3 χωρες ιρλανδια καταρ και ηπα συν εχω παει τουρισμο και σε καμια 5 αλλες ενα εχω να σου πω σαν το μεταξι και την φυλης δεν θα βρεις πουθενά μιας και αυτη η ποικιλια και η φθηνια για σεξ κανει τον καθενα να αισθανεται υπεροχα ως αντρας.
Στο καταρ για να πηδηξεις για μια ωρα βιζιτα θα την πληρωνες 300 εως 500 ευρω υπερεκτιμημενη,στην ιρλανδια κατι εσκορτς συνήθως ανω των 40 αλλες βρωμικες αλλες γκαγκα η αναπηρες και ζητουσαν απο 100 ευρω και πανω και ελεγες ούτε στο μεταξι τετοια μπαζα,οσο για την ηπα εκει παλι πηγαινες σε εσκορτσιλικι που ηταν ολες μαυρες χοντρες η τιποτα απο νοτιοανατολικη ασια κατι χτικιαρικα και ζητούσαν απο 150 ντολαρς ασε τα κολγκιρλς που ζηταγαν 400 και 500 ντολαρς την ωρα.
Μονο η γερμανια αξιζει σε μπουρδελοζωη αλλα και παλι με 10 η 15 ευρω ουτε εκει γαμας εκει φευγει το 50 με 60 στο νερο αλλα πηδας καλα κομματια αν ψάξεις.

Δεν πρεπει να συγκρινεις ανομοια πραγματα η καταστασεις. Λιγο πολυ ειναι γνωστη η διαφορετικοτητα
βαση συνθηκων, οικονομιας, καταστασεων κτλ
Ως πελατης κοιτας να αποκομισεις το καλυτερο δυνατο σε συμφερουσα τιμη και φερομενος σωστα
για να εχεις να λες.
Αν κατι πρεπει να σε νοιαζει, ειναι η παρτη σου στην φαση που ζουμε εδω στην χωρα μας
κι οχι τι κανουν τα αλλα πορνοσυστηματα σε αλλες χωρες.
Η λογικη της συγκρισης, εχει ως αποτελεσμα την γνωστη καταληξη "παλι καλα να λεμε" η οποια δεν σου φερνει
το αποτελεσμα που θες αλλα σε γυριζει στα ιδια, αυτα που κατηγορουν πολλοι εδω μεσα.
Προκειται για παγιδα μυαλου.
Ας μην κοιτας μονο την τιμη αλλα τον συσχετισμο τιμης/παροχης και την ικανοποιηση που παιρνεις.
Να σκεφτεσαι παρτουλιστικα σε αυτο το χομπυ. Ετσι σκεφτεται και το χομπυ για σενα.

Απλο, απλουστατο!

Εγγρ.
4 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
387
Πόντοι
20
Συναγωνιστες καλημερα. Αν καποιος ξερει σε ποιον οικο δουλευει η Αννιτα στο μεταξουργειο, ας ενημερωσει (σιγουρα δουλευει, την εχω πετυχει ως πεζος να κυκλοφορει στην περιοχη αλλα δεν ημουν μονος για να ρωτησω)

Αλλιως ας μας πει καποιος την εμπειρια του απο το osmose καθως βλεπω πολλα κοριτσια του χωρου να δουλευουν, αλλα απ την αλλη σαν πολυ επαγγελματικο το πλασαρουν

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Καλημέρα παλικάρια,
Λέτε αν όλες αυτές οι πουτάνες που λένε ότι δεν είναι ευχαριστημένες να μπορούσαν να πάνε κάπου όπου θα οικονομούσαν φράγκα και να μην το έκαναν; Και δεν μιλάω για θείτσες με μπυροκοιλιές και έναν πλάστη κυτταρίτιδα, αλλά μιλάω για μικρά πουτανάκια λίγα χρόνια μετά την εφηβεία, όπου πέρασαν παλιότερα από τα μπουρδέλα, ή βρίσκονται στην Αθήνα, αλλά και για άλλα που θα έρθουν στο μέλλον. Και μην νομίσετε, η τιμή θα επανέλθει στα ίδια. Αν δεν απατώμαι, κάποιοι συναγωνιστές, με μεγαλύτερη εμπειρία στην πιάτσα από μένα, ανέφεραν κάποτε ότι κοπέλες που παλιά δούλευαν σε studio ξαφνικά τις βλέπουμε στη Φυλής, ή στο Μεταξουργείο, και το αντίστροφο. Δεν υπάρχει κάποιος κανόνας και ούτε μπορεί να είναι μόνο δυσοίωνα τα πράγματα.
Ο λόγος που βρίσκονται όλες μέσα στην πουτανιά είναι το χρήμα και η φτώχεια που ζουν. Εγώ δεν είμαι παλιός. Άρχισα να αθλούμαι στις λεωφόρους τους αγοραίου έρωτα, από τότε που ο γάμος μου πήγε κατά διαόλου, δύο χρόνια τώρα. Κάποιος εδώ μέσα που είναι πιο παλιός, ας μου πει ότι δεν έβρισκε και παλιά μπάζα, μαλακισμένες, αλλά και ωραίες και καλές αλλά και ψυχούλες ακόμα. Από όλα έχει ο μπαχτσές. Κι έτσι θα γίνει και στο μέλλον. Όσο για τις τιμές, παίζει η προσφορά με την ζήτηση. Όταν μας πηδήξει κι άλλο οικονομικά η κυβέρνηση αυτή και δεν έχουμε μία, πού στον πούτσο θα βρεθούν οι πελάτες να τις ακριβοπληρώνουν; Είδατε να ανεβαίνουν οι τιμές μετά το μνημόνιο;

Και κάτι ακόμα, λένε ότι αν πάνε όλες εις τας Ευρώπας θα πιάσουν την καλή; Μαλακίες λένε. Έχετε παρατηρήσει οι περισσότερες τσατσάδες πώς παρακαλάνε να περάσεις; Ακόμα και οι πουτάνες πολλές φορές⸱ μην πω τις περισσότερες. Απλά, ρε παιδιά, θεωρώ ότι τα λένε για ψυχική εκτόνωση κι αυτές. Η φαντασίωση είναι το καλύτερο φάρμακο, όταν έχεις φτάσει στον πάτο της γαμημένης κοινωνίας που ζούμε, κι όταν, εξαιτίας αυτούς έχεις και κάποια κόμπλεξ. Και εδώ που τα λέμε, έχουν πολλά κόμπλεξ κι αυτές οι κακόμοιρες. Για την δουλειά που κάνουν, όταν πάει κανένας και τις υποτιμά και τις βρίζει, όταν τις γυρίζουμε την πλάτη και δείχνουμε ότι δεν μας αρέσουν ως γυναίκες⸱ λίγο είναι κι αυτό;

Τώρα για το πότε θα ανοίξουμε; Εκτίμησή μου είναι ότι μας βλέπω μετά το Πάσχα. Ανάλογα πώς θα πάνε με τα εμβόλια. Αυτοί οι γαμημένοι, εκεί που περιμέναμε όλοι να ανασάνουμε μετρώντας και τα αδέσποτα που αρρωσταίνουν – τα μετράνε κι αυτά ως κρούσματα covid – ανέβασαν τα νούμερα γιατί πρέπει να κάνουν τις πουστιές τους. Αλλά πιο εύκολο το έχω να κερδίσω στο τζόκερ παρά να προβλέψω τι στον πούτσο θα σκεφτούν το επόμενο εικοσιτετράωρο τα μουνόπανα.
Ξέρω ότι σας κούρασα.
Την καλημέρα μου και την ευχή να ανοίξουμε όσο πιο γρήγορα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom