Προ ωρων στην Πατησιων και συγκεκριμενα στο υψος της Αγ.Μελετιου, ειχα συναντηση με μεγαλο μυστη.
Θα διαβασει το ποστ αν και δεν γραφει πια. Λειπουν αρκετοι.
Ειχε ψωνισει ενα κοτοπουλο με σαλτσα μουσταρδας το οποιο θα ετρωγε το βραδυ
και το οποιο μου εδειξε και γελουσε.
-Γιατι γελας ετσι;
-μυστη μου κοιτα πατο το κοτοπουλο.
Ρε μαγκες, απιστευτο...πιστευω το ειχαν βιασει οι κτηνοτροφοι μιας κι ειχε τον κωλο πανω
με ορθανοικτη σουφρα. Δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο.
Περπατησαμε προς την Κυψελη μιας που οι κοινες και διασταυρωμενες πληροφοριες μεγαλοπροδοτων
ειχαν δωσει στεγνες συντεταγμενες για πουτανοσπιτο ενος μιλφ.
Σε τετοιες περιπτωσεις οφειλουμε να δραστηριοποιηθουμε για το κοινο καλο της κοινοτητας
και να ξετρυπωσουμε το πουτανακι που φωλιαζει στην βρωμερη συνοικια.
Δυστυχως δεν τα καταφεραμε μιας που φτανοντας στον προορισμο μας
βαρεσαμε το κουδουνι αλλα τελικα αρχιδια καπαμα. Σκεφτηκαμε να κοπανησουμε την εξωπορτα
οπως κανουμε στα κρυφομπουρδελα που δεσποζουν στην Αθηνα αλλα λογω καλης ανατροφης
και δεδομενου οτι βρισκομασταν σε πολυκατοικια, φερθηκαμε σαν λορδοι και αποχωρησαμε.
Μην μας παρουν και με τις πετρες που ελεγε κι ενας γνωστος καθυστερημενος πολιτικος.
Απο πρεζα εχω να πω οτι παει καλα η περιοχη ενω ολοι βολταραν ανενοχλητοι με κατω τις μασκες.
Ο συναγωνιστης και μυστης αναψε ενα τσιγαρο οπως κι εγω και κατσαμε σε ενα παγκακι μιας πλατειας
να φιλοσοφησουμε τι στον πουτσο(ν) γινεται με ολα αυτα που περναμε χωρις να μας ρωτανε.
Λιγα λεπτα μετα περασε ενας τυπος με το γνωστο γαμημενο μινι-ηχειο που μοιαζει με βλημα ολμου
παιζοντας το Blinding Lights (The Weeknd). Κομματαρα ετσι;
ο αλλος ο μαλακας διπλα μου εβγαλε το κοτοπουλο και ξεκινησε να τρωει.
Νομιζω εφαγε και τον κωλο. Μου εδωσε ασιστ ενα μπουτι αλλα δεν ειχα ορεξη μιας και φορουσα
σενιο μπουφανακι και δεν ειχα ορεξη για μουσταρδιλα.
Στο τελος πηγε να πλυνει τα χερια του σε ενα σουβλατζιδικο με καποια δικαιολογια.
Σε αυτο το σημειο θα ηθελα να σημειωσω οτι η περιοχη της Κυψελης ειναι αρκετα βρωμικη
εκτος απο πυκνοκατοικημενη. Πολυ σκουπιδι εκτος καδων και εντονη κινηση πολιτων (του κοσμου).
Θαυμασια σκοτεινα στενα προσφερονται για ξεκαθαρισματα λογαριασμων με η χωρις πιστολια
ενω δεν λειπουν οι γραφικες φιγουρες των περιεργων που σε κοιτουν λες και εισαι εξωγηινος.
Ο κοσμος σε γενικες γραμμες απογοητευμενος και σκεπτικος συζητουσε για μεταλλαξεις ιου
και αλλες τετοιες μαλακιες. Δεχτηκαμε και παρατηρηση απο μια κυρατσα
για να φορεσουμε τις μασκες μας σωστα αλλα καναμε οτι δεν την ακουσαμε.
Νεαρες γυναικες δεν ειδαμε πολλες ουτε και νεαρους ανδρες. Κυριως γεροντια, παρεες αλλοδαπων
οπως και Βαλκανιες μπαζογυναικες με απεριποιητα μαλλια ντυμενες σαν λατερνες.
Καποτε εδω ηταν πριγκηπατο. Καποτε...