Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 133 άτομα (10 μέλη και 123 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
50 ευρω για μια ωρα ειναι αλλα μην περιμενεις να γαμισης,το πολυ κανενα φραπεδακι(μαλακια δηλαδη) η καλαμακι(τσιμπουκι με προφυλακτικο),εγω πηρα με 70 ευρω πληρες πακετο γιατι με ηξερε η κοπελα και ημουν πελατης τακτικος στα μπουρδελα που δουλευε αλλιως τα αρχιδια μου θα επερνα,το 50ρικο ειναι οντως για κραχτης,μπορει να σου κανει κανενα τριψιματακι στην πλατη της πουτσας δηλαδη αλλα για να προχωρησει παρακατω θα σου ζητησει εξτρα χρηματα,οπως ειπα και ποιο πανω μπειτε στο νημα μασαζ κατοικον και θα τα δειτε.

Ναι, το φαντάστηκα. Στο viber μου απαντήσανε ότι είναι μόνο μασάζ. Ε με κανένα έξτρα και αν σε ξέρει η κοπέλα όλο και κάτι παραπάνω θα κάνει off the record.

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
50 ευρω για μια ωρα ειναι αλλα μην περιμενεις να γαμισης,το πολυ κανενα φραπεδακι(μαλακια δηλαδη) η καλαμακι(τσιμπουκι με προφυλακτικο),εγω πηρα με 70 ευρω πληρες πακετο γιατι με ηξερε η κοπελα και ημουν πελατης τακτικος στα μπουρδελα που δουλευε αλλιως τα αρχιδια μου θα επερνα,το 50ρικο ειναι οντως για κραχτης,μπορει να σου κανει κανενα τριψιματακι στην πλατη της πουτσας δηλαδη αλλα για να προχωρησει παρακατω θα σου ζητησει εξτρα χρηματα,οπως ειπα και ποιο πανω μπειτε στο νημα μασαζ κατοικον και θα τα δειτε.

Ναι, το φαντάστηκα. Στο viber μου απαντήσανε ότι είναι μόνο μασάζ. Ε με κανένα έξτρα και αν σε ξέρει η κοπέλα όλο και κάτι παραπάνω θα κάνει off the record.
Ναι στο τηλεφωνο και στο viber φυσικο ειναι να σου πει για μασαζ γιατι δεν σε ξερει,αλλα το συγκεκριμενο μασατζιδικο μονο μασαζ δεν κανει και φυσικα αν την ξερεις την κοπελα παιζοντα πολλα εξτρα πραγματακια στο σπιτι και παραπανω ωρα αν δεν εχει αλλο ραντεβου και δυο φορες αν αντεχεις,αυτες ειδικα τις εποχες ειναι μια καλη λυση παντα ομως σε μια λογικη τιμη,να μην ριψοκινδυνευεις στα μπουρδελα και στα 10λεπτα να βαρανε πορτα.

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
32
Like
6.083
Πόντοι
11.005
Να δίνεις με το καλημέρα 50€ με προοπτική να φτάσεις τα 120€ ή και παρσπανω χωρίς να γνωρίζεις με βεβαιότητα τις υπηρεσίες που θα λάβεις και χωρίς να έχεις δει από πριν 5-6 φωτογραφίες ολόσωμες της κοπέλας. Κατά τη γνώμη μου ρίσκο μεγάλο.

Υπάρχουν πιο safe και μάλλον πιο VFM επιλογές για αυτό το budget.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
όπα και αυτή είναι η Λάουρα που την γαμούσα όσο έδινε κώλο και μετά δεν την πήρα πάλι αρα μάλλον όλες εκεί πουτάνες είναι απλά εγώ δεν τις ξέρω

www.osmosemassage.gr/therapeutes/laoura/]Title[/url]

Και η Ράνια από τα φ65....

ναι το γραψα πιο πάνω, έχω δει κι άλλες ταναπούδες που τις αναγνώρισα πιο μετά! Μα είναι κρίμα, ντυμένες δεν τις διακρίνεις εύκολα, μια φορά με μια κοπέλα κοντά στη Βικτώρια που χαιρετηθήκαμε, με κοίταξε λίγο και μου βούτηξε το αριστερό χέρι να δει το tatoo, "α ναι τώρα σε θυμάμαι" μου πε! :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Να σου πω, αυτό το τούρμπο τούμπανο που δουλεύει?
www.osmosemassage.gr/therapeutes/karolina/]Title[/url]

Έλα ντε.. Τουμπανάρα η Καρολίνα...οποίος ξέρει κάτι ας μας πει που δούλευε.

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Εν τω μεταξύ για τη Μαρία του osmose γραφει:

"Η Μαρία είναι 20 χρονών και κατάγεται από την Ρουμανία.

Έχει τελειώσει ιδιωτική σχολή Φυσικοθεραπείας και ασχολείται με το μασάζ 5 χρόνια".

:) :rockon:

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Σήμερα μας πρήξανε τα παπάρια οι μπάτσοι στον πεζόδρομο. Στο μεταξύ, τα πάκια δε νιώθουνε τίποτα, τους λένε μη βγαίνεις έξω, εκεί αυτοί, με τη μούρη κολλημένη στο κινητό και να πάνε να βγούνε. Δεν ξέρω τι έγινε, άκουγα κάτι φωνές απ' έξω και όταν μ' ανοίξανε υπήρχε μια αναταραχή γενικώς ανάμεσα σε τσατσάδες και τσιλιαδόρους και οι μπάτσοι είχαν ανέβει πιο ψηλά, προς τα μικρά νούμερα :confused:

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.458
Πόντοι
3.556
Εν τω μεταξύ για τη Μαρία του osmose γραφει:

"Η Μαρία είναι 20 χρονών και κατάγεται από την Ρουμανία.

Έχει τελειώσει ιδιωτική σχολή Φυσικοθεραπείας και ασχολείται με το μασάζ 5 χρόνια".

:) :rockon:
Απο τα 10 της αρχισε την πρακτική εξάσκηση στα 15 πηρε το πτυχιο βαλε και τα μεταπτυχιακά της και 5 χρονια που δουλεύει επαγγελματικά μας κλεβουν και δυο χρονια αλλά δεν πειράζει :jerking::jerking::jerking:

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Τι να λέμε τώρα; Μία και μία είναι οι σπαρτατιστές πληροφορίες. Αν είναι όντως η Νέλλυ αυτή που παρέθεσα παραπάνω, γράφει Σέρβα, 23 χρονών.
Ενώ είναι Σέρβα από το ...Κισινάου :sunglasses: κ είναι 33! (Απλά μικροδείχνει πολύ).

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Τελικα ολες εκει περα ειναι πενταετους συμβασης;;; βαριεμαι και να τις δω...

:2funny:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Προ ωρων στην Πατησιων και συγκεκριμενα στο υψος της Αγ.Μελετιου, ειχα συναντηση με μεγαλο μυστη.
Θα διαβασει το ποστ αν και δεν γραφει πια. Λειπουν αρκετοι.
Ειχε ψωνισει ενα κοτοπουλο με σαλτσα μουσταρδας το οποιο θα ετρωγε το βραδυ
και το οποιο μου εδειξε και γελουσε.
-Γιατι γελας ετσι;
-μυστη μου κοιτα πατο το κοτοπουλο.
Ρε μαγκες, απιστευτο...πιστευω το ειχαν βιασει οι κτηνοτροφοι μιας κι ειχε τον κωλο πανω
με ορθανοικτη σουφρα. Δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο. :confused:
Περπατησαμε προς την Κυψελη μιας που οι κοινες και διασταυρωμενες πληροφοριες μεγαλοπροδοτων
ειχαν δωσει στεγνες συντεταγμενες για πουτανοσπιτο ενος μιλφ.
Σε τετοιες περιπτωσεις οφειλουμε να δραστηριοποιηθουμε για το κοινο καλο της κοινοτητας :sunglasses:
και να ξετρυπωσουμε το πουτανακι που φωλιαζει στην βρωμερη συνοικια.
Δυστυχως δεν τα καταφεραμε μιας που φτανοντας στον προορισμο μας
βαρεσαμε το κουδουνι αλλα τελικα αρχιδια καπαμα. Σκεφτηκαμε να κοπανησουμε την εξωπορτα
οπως κανουμε στα κρυφομπουρδελα που δεσποζουν στην Αθηνα αλλα λογω καλης ανατροφης
και δεδομενου οτι βρισκομασταν σε πολυκατοικια, φερθηκαμε σαν λορδοι και αποχωρησαμε.
Μην μας παρουν και με τις πετρες που ελεγε κι ενας γνωστος καθυστερημενος πολιτικος. :2funny:
Απο πρεζα εχω να πω οτι παει καλα η περιοχη ενω ολοι βολταραν ανενοχλητοι με κατω τις μασκες.
Ο συναγωνιστης και μυστης αναψε ενα τσιγαρο οπως κι εγω και κατσαμε σε ενα παγκακι μιας πλατειας
να φιλοσοφησουμε τι στον πουτσο(ν) γινεται με ολα αυτα που περναμε χωρις να μας ρωτανε.
Λιγα λεπτα μετα περασε ενας τυπος με το γνωστο γαμημενο μινι-ηχειο που μοιαζει με βλημα ολμου
παιζοντας το Blinding Lights (The Weeknd). Κομματαρα ετσι;
ο αλλος ο μαλακας διπλα μου εβγαλε το κοτοπουλο και ξεκινησε να τρωει.
Νομιζω εφαγε και τον κωλο. Μου εδωσε ασιστ ενα μπουτι αλλα δεν ειχα ορεξη μιας και φορουσα
σενιο μπουφανακι και δεν ειχα ορεξη για μουσταρδιλα.
Στο τελος πηγε να πλυνει τα χερια του σε ενα σουβλατζιδικο με καποια δικαιολογια.
Σε αυτο το σημειο θα ηθελα να σημειωσω οτι η περιοχη της Κυψελης ειναι αρκετα βρωμικη
εκτος απο πυκνοκατοικημενη. Πολυ σκουπιδι εκτος καδων και εντονη κινηση πολιτων (του κοσμου).
Θαυμασια σκοτεινα στενα προσφερονται για ξεκαθαρισματα λογαριασμων με η χωρις πιστολια
ενω δεν λειπουν οι γραφικες φιγουρες των περιεργων που σε κοιτουν λες και εισαι εξωγηινος.
Ο κοσμος σε γενικες γραμμες απογοητευμενος και σκεπτικος συζητουσε για μεταλλαξεις ιου
και αλλες τετοιες μαλακιες. Δεχτηκαμε και παρατηρηση απο μια κυρατσα
για να φορεσουμε τις μασκες μας σωστα αλλα καναμε οτι δεν την ακουσαμε.
Νεαρες γυναικες δεν ειδαμε πολλες ουτε και νεαρους ανδρες. Κυριως γεροντια, παρεες αλλοδαπων
οπως και Βαλκανιες μπαζογυναικες με απεριποιητα μαλλια ντυμενες σαν λατερνες.
Καποτε εδω ηταν πριγκηπατο. Καποτε...

:heavymetalbig:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.383
Πόντοι
27.261
Ειχε ψωνισει ενα κοτοπουλο με σαλτσα μουσταρδας το οποιο θα ετρωγε το βραδυ
και το οποιο μου εδειξε και γελουσε.
-Γιατι γελας ετσι;
-μυστη μου κοιτα πατο το κοτοπουλο.
Ρε μαγκες, απιστευτο...πιστευω το ειχαν βιασει οι κτηνοτροφοι μιας κι ειχε τον κωλο πανω
με ορθανοικτη σουφρα. Δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο. :confused:

σουβλας μαλλον

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Τελικά εγάμευσε κάνεις με 50 από το osmose;

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.475
Πόντοι
736
Παντως, φιλε μου με 50 δεν γαμας με τιποτα εκει, με +50 δηλαδη γυρω κανα 100αρι γινεται παιχνιδι:zfuck::pipa1::knockinb:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Παντως, φιλε μου με 50 δεν γαμας με τιποτα εκει, με +50 δηλαδη γυρω κανα 100αρι γινεται παιχνιδι:zfuck::pipa1::knockinb:

Οι βορδελιάρες ζητάνε κατοστάρι.

Κι εδώ γεννιέται η απορία. Πώς θα ανταγωνιστούν στις τιμές τις βιζιτούδες αφού ζητούν πάνω κάτω τα ίδια; Με το υποτιθέμενο μασάζ που βάζουν; Μήπως πρόκειται για προσωρινό ότι αρπάξουμε μέχρι να ανοίξουν τα βορδέλα;

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.475
Πόντοι
736
Φιλε εκει ειναι σαν να παραγγελνεις βιζιτα (call girl), δεν ειναι επαγγελματιες μασατζουδες, μασαζ λιγο εως ανυπαρκτο, γιαυτο οπως γραφουν πιο πισω αλλοι, κοπελες απο φυλης δουλευουν στο osmose!:woldman:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Φιλε εκει ειναι σαν να παραγγελνεις βιζιτα (call girl), δεν ειναι επαγγελματιες μασατζουδες, μασαζ λιγο εως ανυπαρκτο, γιαυτο οπως γραφουν πιο πισω αλλοι, κοπελες απο φυλης δουλευουν στο osmose!:woldman:

Εδώ πρόκειται για παράδοξο. Οι βορδελούδες που τις γαμούσες στο εικοσαρι τώρα θα τις δίνεις 120; :jerking:

Σ'αυτα τα λεφτά μπορείς να βρεις κλάσης ανωτέρη βιζιτού. Αν είναι για πενηνταρι μια ώρα το συζητάμε.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom