Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 473 άτομα (22 μέλη και 451 επισκέπτες)

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Ερε καημός που υπάρχει . Πόρτα στα βορδέλα στο Μετάξι. Εγώ πάντως σε σχετικά πρόσφατη τσάρκα μπήκα σε όλα χωρίς πόρτα. Αλλά και που μπήκα τί κατάλαβα; Ακόμα :vomit:

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
ΜΑΓΚΕΣ!!! Η ΦΟΛΑ ΣΙΜΟΝΑ ΑΠΟ ΦΥΛΗΣ ΕΓΙΝΕ ΜΑΣΑΤΖΟΥ!!!

Το είδαμε κι αυτό! :uglystupid:
''Η Σιμόνα είναι 22 χρονών και κατάγεται από την Γερμανία.'' Ναι, Ρουμάνα από Γερμανία... :jerking:

''Έχει τελειώσει ιδιωτική σχολή Φυσικοθεραπείας και ασχολείται με το μασάζ 5 χρόνια.'' Έχει τελειώσει τη σχολή της πουτανιάς στη Φυλής....

''Η Σιμόνα έχει εργαστεί στο παρελθόν σε γνωστά Spa αλλά και κατ’οίκον.'' Θα πέσει φωτιά να σας κάψει με τα ψέματα που γράφετε μαλάκες του ΟΣΜΟΣΕ!!! :angry:
Έχει σπουδάσει θεραπευτικο τελειωτικο τσιμπουκι στο στομα σε πανεπιστημιο δηλαδη ή σε ιεκ? :P

Χαχααχχα..γιατί οι άλλες εκεί...του όσμοσε... Ανίτα Μαρία Λάουρα...όλες από Φυλής είναι..μόνο αυτή η Καρολίνα μου διαφεύγει....

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.519
Πόντοι
17.885

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
Οι περισσοτερες απο το osmose ειναι απο μπουρδελα και ορισμενες του δεκαρικου,τωρα ζητανε για να φας μπριζολα(ορολογια των μασατζιδικων),δηλαδη να γαμισης 120 ευρω,φυσικα αν δεν διαθετεις σπιτι, +20 κανενα ξενοδοχειο,αν μπειται στο νημα Μασαζ κατοικον,θα δειται τι ποσα δινουν ορισμενοι γι αυτες για δηθεν μασαζ,καμια τους δεν ξερει μασαζ,ουτε Ελληνικα δεν ξερουν,τι ΙΕΚ εχουν τελειωσει της πουτσας?Εγω ειχα παρει την Ραμονα απο το osmose,τωρα δεν ειναι,η οποια ηταν στο φυλης 66Δ και στο Διδυμου 22 σαν Γιολαντα,στο σπιτι με 70 ευρω,για μια ωρα φυσικα με δυο εκτονωσεις πολυ καλα για τα χρηματα αυτα νομιζω,οχι ομως για παραπανω αυτην την εποχη.Με 140 ευρω περνεις cg γαματο για μια ωρα,μην τρελαθουμε που θελουν αυτες 120 ευρω.!!
Σημερινη καταδρομικη στον χαρακα 7 για αλλη μια φορα πολυ καλα με την Ειρηνη,ηταν επισης η Τατιανα και η Κωνσταντινα η οποια βγηκε με ενα μαυρο ολοσωμο,κινητο βουνο ηταν,πολυ κινηση στο σαλονι γεματα δωματια συνεχομενα για Ειρηνη και Τατιανα.Οι ιδιες κοπελες οντως ειναι και στο 2 νουμερο οπως πολυ σωστα ειπε ενας συναγωνιστης ποιο πανω,τις αλλες μερες,ρωτησα την Ειρηνη και μου το επιβεβαιωσε

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.519
Πόντοι
17.885
όπα και αυτή είναι η Λάουρα που την γαμούσα όσο έδινε κώλο και μετά δεν την πήρα πάλι αρα μάλλον όλες εκεί πουτάνες είναι απλά εγώ δεν τις ξέρω

www.osmosemassage.gr/therapeutes/laoura/]Title[/url]

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Έχει άραγε και μπριζόλα στις υπηρεσίες;

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.519
Πόντοι
17.885
όπα και αυτή είναι η Λάουρα που την γαμούσα όσο έδινε κώλο και μετά δεν την πήρα πάλι αρα μάλλον όλες εκεί πουτάνες είναι απλά εγώ δεν τις ξέρω

www.osmosemassage.gr/therapeutes/laoura/]Title[/url]

Και η Ράνια από τα φ65....

ναι το γραψα πιο πάνω, έχω δει κι άλλες ταναπούδες που τις αναγνώρισα πιο μετά! Μα είναι κρίμα, ντυμένες δεν τις διακρίνεις εύκολα, μια φορά με μια κοπέλα κοντά στη Βικτώρια που χαιρετηθήκαμε, με κοίταξε λίγο και μου βούτηξε το αριστερό χέρι να δει το tatoo, "α ναι τώρα σε θυμάμαι" μου πε! :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Να σου πω, αυτό το τούρμπο τούμπανο που δουλεύει?
www.osmosemassage.gr/therapeutes/karolina/]Title[/url]

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Συν ότι πολλές συνειδητοποιείς ότι είναι πιο άσχημες από ότι όταν τις είχες δει γυμνές...

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.519
Πόντοι
17.885
Συν ότι πολλές συνειδητοποιείς ότι είναι πιο άσχημες από ότι όταν τις είχες δει γυμνές...

αδερφέ μου, για μένα πάντα η ΓΥΜΝΉ αλήθεια είναι αυτή που μετράει! :)

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
Έχει άραγε και μπριζόλα στις υπηρεσίες;
Ρε vril αφου το γραφω ποιο πανω,ολες μα ολες εκει δεν εχουν ιδεα απο μασαζ κατευθειαν με το που ερχοντα γδυνονται και βουρ στο πατσα-μπριζολα.!!!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060

Είναι κι αυτό μια άποψη, τι θα σου βγάλει γυμνή είναι το θέμα. Πήρε κανένας τηλέφωνο να μας πει αν έχει και μπριζόλα το μενού;

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.519
Πόντοι
17.885

Είναι κι αυτό μια άποψη, τι θα σου βγάλει γυμνή είναι το θέμα. Πήρε κανένας τηλέφωνο να μας πει αν έχει και μπριζόλα το μενού;

δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει! Αυτές πουτάνες είναι που λένε "μασάζ" Απλά δες τις τιμούλες! 50 εβρά για μουνάκια που γαμούσα για 20εβρά με τα ΜΙΣΑ δικά τους δεν θα δώσω!

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201

Ολες ειναι διαφορετικες προς το χειροτερο παντα αποτι στις φωτογραφιες,εχει πεσει πολυ photoshop ,μονο μπριζολα εχει το μενου,απο μασαζ μην περιμενεις ολες ειναι ασχετες σχεδον.120 ευρω το κιλο η μπριζολα.!!!

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.519
Πόντοι
17.885

Ολες ειναι διαφορετικες προς το χειροτερο παντα αποτι στις φωτογραφιες,εχει πεσει πολυ photoshop ,μονο μπριζολα εχει το μενου,απο μασαζ μην περιμενεις ολες ειναι ασχετες σχεδον.120 ευρω το κιλο οι μπριζολες.!!!

μισό, αυτό το 50άρικο τι είναι κράχτης? Ρε δεν πάμε καλά! Καταδρομικές στο Μετάξι για πάντα! Εγώ είμαι χτικιό, δεν κολλάω κορονοιό

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει! Αυτές πουτάνες είναι που λένε "μασάζ" Απλά δες τις τιμούλες! 50 εβρά για μουνάκια που γαμούσα για 20εβρά με τα ΜΙΣΑ δικά τους δεν θα δώσω!
50 ευρώ για ΜΙΑ ΩΡΑ όμως. Με 20 ευρώ στη Φυλής τις γαμούσες για 10 λεπτά. Και με 50 ευρώ στα μασατζίδικα παίρνεις μισή ώρα στην καλύτερη. Θεωρώ ότι είναι αρκετά VFM αν όντως περιλαμβάνει και σεξ.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.519
Πόντοι
17.885
50 ευρώ για ΜΙΑ ΩΡΑ όμως. Με 20 ευρώ στη Φυλής τις γαμούσες για 10 λεπτά. Και με 50 ευρώ στα μασατζίδικα παίρνεις μισή ώρα στην καλύτερη. Θεωρώ ότι είναι αρκετά VFM αν όντως περιλαμβάνει και σεξ.

άστο, όπως έγιναν τα πράγματα το πήρανε πολύ πάνω τους! έχω κάποιες φίλες στο fb (όντως "φίλες") και μια για μια ακάποτη πίπα ήθελε +30 εβρά (+50 sex) Ακου εκεί ρε! Το πα σε μια άλλη και μου πε "έλα δω μανάρι μου να στο κάνω εγώ"! (20 εβρα)
τώρα όλες το δανε ντίβες

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Α καλά, αυτές που στη Φυλής με 20 ευρώ τις γαμούσες και από τα αφτιά. Αν είναι έτσι, ας περιμένουμε Μάιο να ξανανοίξουν όπου θα τα κάνουν όλα στο 20ρικο και θα λένε κι ένα τραγούδι.

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
50 ευρω για μια ωρα ειναι αλλα μην περιμενεις να γαμισης,το πολυ κανενα φραπεδακι(μαλακια δηλαδη) η καλαμακι(τσιμπουκι με προφυλακτικο),εγω πηρα με 70 ευρω πληρες πακετο γιατι με ηξερε η κοπελα και ημουν πελατης τακτικος στα μπουρδελα που δουλευε αλλιως τα αρχιδια μου θα επερνα,το 50ρικο ειναι οντως για κραχτης,μπορει να σου κανει κανενα τριψιματακι στην πλατη της πουτσας δηλαδη αλλα για να προχωρησει παρακατω θα σου ζητησει εξτρα χρηματα,οπως ειπα και ποιο πανω μπειτε στο νημα μασαζ κατοικον και θα τα δειτε.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.519
Πόντοι
17.885
50 ευρω για μια ωρα ειναι αλλα μην περιμενεις να γαμισης,το πολυ κανενα φραπεδακι(μαλακια δηλαδη) η καλαμακι(τσιμπουκι με προφυλακτικο),εγω πηρα με 70 ευρω πληρες πακετο γιατι με ηξερε η κοπελα και ημουν πελατης τακτικος στα μπουρδελα που δουλευε αλλιως τα αρχιδια μου θα επερνα,το 50ρικο ειναι οντως για κραχτης,μπορει να σου κανει κανενα τριψιματακι στην πλατη της πουτσας δηλαδη αλλα για να προχωρησει παρακατω θα σου ζητησει εξτρα χρηματα,οπως ειπα και ποιο πανω μπειτε στο νημα μασαζ κατοικον και θα τα δειτε.

α δεν θα το κανα ποτέ αυτό με τη μια θα της έλεγα από που την ξέρω, που είδα το site τους, και πόσο πάει! σιγά μη βάλω και βύσμα να πάω με μια που σε 2-3???:think: μήνες θα την έχω όποτε θέλω!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom