tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Καλησπερα καυλιαριδες, λοιπον Τριτη επισκευτικα το βρωμομεταξι σε ενα βρωμοπουταναδικο στο πλακοστρωτο, μου ανοιγει ο τσιλιαδορος χαμογελαστος κωλομπας αλλα καλος τυπας, μπαινω μεσα και εμφανίστηκαν 6 βρωμοπουταναρες στο σαλονι !!! διαλεξα την πρωτη μια μελαχρινη νταρντανα ελλεινιδα κ την περιμενα στο δωματιο, εκεινη αργουσε να ερθει γιατι μιλουσε στο τηλ με τον Μοχαμεντ ,το αγορι της προφανος και ειχαν ψιλομαλωσει,αφου του ελεγε Μοχαμεντ σε παρακαλω μη μου το ξανακλεισεις γιατι θα γινει χαμος και λεω εγω απο μεσα μου κοιτα περαση που εχει ο αραβας ο Μοχαμεντ, κρεμοταν απο της αρχιδαρες του η κυρια, εντωμεταξύ στο κρεβατι της ειπα να βγαλει τα τακουνια να γλειψω τα ποδια (θα μου πεις στο βρωμερο μεταξι θα κανεις ποδολαγνεια ρε ξεφτιλα ? ) κ λεει δε τα βγαζω, οποτε εγω εγλειψα οτι μπορουσα, καθαρη ηταν παντου ετσι, κ τελειωσα κ μου λεει μπραβο αγορι μου και ξαναπερνει τηλ το Μοχαμεντ πριν βγει απο το δωματιο που ημασταν και του ζηταγε συγνωμη και τετοια κλαψιαρικα, αυτος της το κλεινει ξανα και λεει αυτη στον εαυτο της τι θα κανω ρε γαμωτο, και τη ρωταω τι εγινε κουκλα μου με το μοχαμεντ και λεει ασε εμαθε οτι δουλευω εδω και θελει να χωρισουμε και της λεω ε ειναι στον ανθρωπο αυτο, αμα ο μοχαμεντ ειναι κλειστομυαλος μη περιμενεις να αλλαξει γνωμη, κ εκεινη την ωρα χτυπαει η μιλφοτσατσα την πορτα κ λεει ασε την κουβεντα γιατι πλακωσε πελατεια κ εφυγε. Βγαινω εγω κ ηταν ισα με 10 βρωμοαραβοπακιδες και υπηρχε μια μυρωδια κρεμυδια με μπαχαρια αλατολης. Φοβηθηκα μηπως ηταν ο μοχαμεντ και η παρεα του κ θα τα καναν ολα πουτανα κ με τρεχουν σε κανενα τμημα και βρω μπελα κιαπο πανω. Παω στο αμαξι αλλα ξεχασα που το ειχα παρκαρει κ νομιζα οτι μου το κλεψαν και μπηκα να ρωτησω εναν κινεζο σε ενα μινι μαρκετ που ειχε εκει πιο περα κ δεν καταλαβαινε τι του ελεγα, το βλεπω πιο περα τελικα ,μπηκα μεσα και εφυγα. θα ξαναπαω το Σαββατο να δω τι εγινε με την κοπελα και το μοχαμεντ. θα σας γραψω ξανα αμα ειναι
Ατσα ο Μοχαμεντ. Αμ πως;;; της γυναικας ο καημος λουσα, πουτσα και χορος.
Η συντριπτικη πλειοψηφια των γυναικων στον πλανητη λατρευουν το χρημα, την μεγαλη ψωλαρα ενος τεχνιτη γαμια
και την γαματη ζωη με συναισθηματα, εκπληξεις κι ενα σωρο σκατα ακομα.
Ακομα κι οι πουτανες που ειναι ανασφαλεις στο τερμα ως στιγματισμενες κι αν βαρεσουν αληθινη μπιελα με καποιον
δινουν τα παντα και κολλανε παρα πολυ μαζι του (μιλαμε για φοβερη ανασφαλεια)
στα υπολοιπα μοιαζουν με ολες τις γυναικες.
Δεδομενου οτι ισχυουν ολα τα παραπανω και καθεμια καπου σε αυτα βρισκει αυτο που θελει (η και σε ολα)
για να μην ξεμενετε ευκολα απο γυναικα, σημειωστε οτι...το σημειο g των γυναικων, ειναι το αυτι τους!!!
Υπερτατη αληθεια. Αξιωμα!
Οσα φραγκα και να δωσουμε (οτι χειροτερο σαν οπλο γιατι θα μας εχουν μονο για αυτο και σεβασμος μηδεν)
οτι πουτσα και να εχουμε, οσο μαστρογαμιαδες και να ειμαστε κι οτι ζωαρα και να προσφερουμε
μονο αν πειθουμε-γοητευουμε το μουνι θα μας εχει ψηλα και θα καθυστερησει η φθορα (που ετσι κι αλλιως θα ερθει).
Ηταν ενα κοινωνικο μηνυμα! Τι να κανουμε; γραφουμε και τιποτα εκτος μπουρδελων μεχρι να ανοιξουν.
Καποια στιγμη ισως ανοιξουν...