Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 502 άτομα (24 μέλη και 478 επισκέπτες)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Καλησπερα καυλιαριδες, λοιπον Τριτη επισκευτικα το βρωμομεταξι σε ενα βρωμοπουταναδικο στο πλακοστρωτο, μου ανοιγει ο τσιλιαδορος χαμογελαστος κωλομπας αλλα καλος τυπας, μπαινω μεσα και εμφανίστηκαν 6 βρωμοπουταναρες στο σαλονι !!! διαλεξα την πρωτη μια μελαχρινη νταρντανα ελλεινιδα κ την περιμενα στο δωματιο, εκεινη αργουσε να ερθει γιατι μιλουσε στο τηλ με τον Μοχαμεντ ,το αγορι της προφανος και ειχαν ψιλομαλωσει,αφου του ελεγε Μοχαμεντ σε παρακαλω μη μου το ξανακλεισεις γιατι θα γινει χαμος και λεω εγω απο μεσα μου κοιτα περαση που εχει ο αραβας ο Μοχαμεντ, κρεμοταν απο της αρχιδαρες του η κυρια, εντωμεταξύ στο κρεβατι της ειπα να βγαλει τα τακουνια να γλειψω τα ποδια (θα μου πεις στο βρωμερο μεταξι θα κανεις ποδολαγνεια ρε ξεφτιλα ? ) κ λεει δε τα βγαζω, οποτε εγω εγλειψα οτι μπορουσα, καθαρη ηταν παντου ετσι, κ τελειωσα κ μου λεει μπραβο αγορι μου και ξαναπερνει τηλ το Μοχαμεντ πριν βγει απο το δωματιο που ημασταν και του ζηταγε συγνωμη και τετοια κλαψιαρικα, αυτος της το κλεινει ξανα και λεει αυτη στον εαυτο της τι θα κανω ρε γαμωτο, και τη ρωταω τι εγινε κουκλα μου με το μοχαμεντ και λεει ασε εμαθε οτι δουλευω εδω και θελει να χωρισουμε και της λεω ε ειναι στον ανθρωπο αυτο, αμα ο μοχαμεντ ειναι κλειστομυαλος μη περιμενεις να αλλαξει γνωμη, κ εκεινη την ωρα χτυπαει η μιλφοτσατσα την πορτα κ λεει ασε την κουβεντα γιατι πλακωσε πελατεια κ εφυγε. Βγαινω εγω κ ηταν ισα με 10 βρωμοαραβοπακιδες και υπηρχε μια μυρωδια κρεμυδια με μπαχαρια αλατολης. Φοβηθηκα μηπως ηταν ο μοχαμεντ και η παρεα του κ θα τα καναν ολα πουτανα κ με τρεχουν σε κανενα τμημα και βρω μπελα κιαπο πανω. Παω στο αμαξι αλλα ξεχασα που το ειχα παρκαρει κ νομιζα οτι μου το κλεψαν και μπηκα να ρωτησω εναν κινεζο σε ενα μινι μαρκετ που ειχε εκει πιο περα κ δεν καταλαβαινε τι του ελεγα, το βλεπω πιο περα τελικα ,μπηκα μεσα και εφυγα. θα ξαναπαω το Σαββατο να δω τι εγινε με την κοπελα και το μοχαμεντ. θα σας γραψω ξανα αμα ειναι

Ατσα ο Μοχαμεντ. Αμ πως;;; της γυναικας ο καημος λουσα, πουτσα και χορος.
Η συντριπτικη πλειοψηφια των γυναικων στον πλανητη λατρευουν το χρημα, την μεγαλη ψωλαρα ενος τεχνιτη γαμια
και την γαματη ζωη με συναισθηματα, εκπληξεις κι ενα σωρο σκατα ακομα.
Ακομα κι οι πουτανες που ειναι ανασφαλεις στο τερμα ως στιγματισμενες κι αν βαρεσουν αληθινη μπιελα με καποιον
δινουν τα παντα και κολλανε παρα πολυ μαζι του (μιλαμε για φοβερη ανασφαλεια)
στα υπολοιπα μοιαζουν με ολες τις γυναικες.

Δεδομενου οτι ισχυουν ολα τα παραπανω και καθεμια καπου σε αυτα βρισκει αυτο που θελει (η και σε ολα)
για να μην ξεμενετε ευκολα απο γυναικα, σημειωστε οτι...το σημειο g των γυναικων, ειναι το αυτι τους!!!

Υπερτατη αληθεια. Αξιωμα!

Οσα φραγκα και να δωσουμε (οτι χειροτερο σαν οπλο γιατι θα μας εχουν μονο για αυτο και σεβασμος μηδεν)
οτι πουτσα και να εχουμε, οσο μαστρογαμιαδες και να ειμαστε κι οτι ζωαρα και να προσφερουμε
μονο αν πειθουμε-γοητευουμε το μουνι θα μας εχει ψηλα και θα καθυστερησει η φθορα (που ετσι κι αλλιως θα ερθει).

Ηταν ενα κοινωνικο μηνυμα! Τι να κανουμε; γραφουμε και τιποτα εκτος μπουρδελων μεχρι να ανοιξουν.

Καποια στιγμη ισως ανοιξουν...

:rockon:

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.131
Πόντοι
206
«Λάτρης της Μαλακιας «
Θεός .....
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Παράνομη χιλιομετρική βολτίτσα σήμερα στην οδό τιμωρίας παλάμης 7...που βρίσκονταν η καυλιάρα Αναστασία με ωραίο μακιγιάζ και μια Ντιάνα σέξυ παρουσία με μακρυά μαύρα μαλλιά και τατού επάνω της..μελαμψή στο χρώμα της αρκετά όμορφη.. κάτι μου θυμίζει αλλά δεν είμαι σίγουρος...έμοιαζε με μια στο Λιοσίων 79 όροφος... τεσπά.. πήγα για Αναστασία που είναι στάνταρ ότι θα περάσω καλά γλειφόμενος... αλλά λέω ας δοκιμάσουμε και κάτι άλλο....η κοπέλα μπήκε με καλή διάθεση λίγα τριψίματα με καυλόλογα...η πίπα της μέτρια όμως καμία σχέση με της Αναστασίας που δίνει ρέστα...αφού κατάφερε να μου τον σηκώσει..τη γάμησα λίγο με καλή αίσθηση του μουνιού της..αυτό έσωσε τη κατάσταση μιας και το καταλάβαινα... εντέλει έχυσα με handjob στεγνό....μεγάλο φάουλ αυτό μιας και λάτρης της μαλακίας..αλλά αν δε ξέρει η άλλη..γαμησέτα..αν πετύχει η μαλακία δε συγκρίνεται ούτε με το καλύτερο γαμήσι....αφού επέμενε να μη βάζει σάλιο..έβαλα εγώ και την έπαιξα χύνοντας στα βυζιά της..για μια φορά και αν έχεις βαρύ φορτίο καλή είναι.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Έτσι είναι...το καλό handjob δε συγκρίνεται με τίποτα.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
πιο λόμπυ και παπαριες; Πανδημία υπαρχη και χρειάζεται ο εμβολιασμός μπας και βγούμε από αυτή την λελαπα !! Όπως και χιλιάδες άλλες παλιά πανδημίες χολέρα πανούκλα ευλογία , φυματίωση , λέπρα και πολλές άλλες !! Και αυτές δηλαδή το τότε λόμπυ έφταιξε ; Αντε γιατί όλο κουταμάρες ακούω και με τον τρόπο που σκευτονται κάποιοι θα πάνε την χώρα 100 χρόνια πίσω !!

Σιγά μην είναι και ο Μαύρος Θάνατος ο κοροδοϊός. Αν ήταν έτσι θα είχαμε πτώματα να σαπίζουν σε κάθε γωνιά. Εδώ μόνο στατιστικές ακούμε.

Αν πεθάνει κάποιος από δέκα αρρώστιες τον βγάζουν ότι πέθανε από κορωνοϊό. Καρδιά ; Κορωνοϊός. Εγκεφαλικό; Κορωνοϊος. Αναπνευστικά; Κορωνοϊος. Φτάρνισμα; Πανικός τριγύρω, κορωνοϊός.

Και την ίδια ώρα κορωνοπάρτυ με ούζα προυχόντων, τηλεεργασία για τρεις κι εξήντα και πάει λέγοντας.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Τι να κανω που δεν ειμαι σαν πακιστανος για να μπω? Δεν μας εκανε τοσο ομορφους και μελαμψους ο θεος :embarrased:
Δεν είπαμε να μαυρίσεις, κινήσου λίγο να φύγει η μπάκα και το πιτόϋρο με μέτρο. Δεστο κι από την άλλη πλευρά. Γλιτώνεις να βάλεις το πουλί σου σε τεράστια εστία μόλυνσης. Έκει χύνουν καθημερινά δεκάδες 'πιδιά' του Πουντζάμπ.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
πιο λόμπυ και παπαριες; Πανδημία υπαρχη και χρειάζεται ο εμβολιασμός μπας και βγούμε από αυτή την λελαπα !! Όπως και χιλιάδες άλλες παλιά πανδημίες χολέρα πανούκλα ευλογία , φυματίωση , λέπρα και πολλές άλλες !! Και αυτές δηλαδή το τότε λόμπυ έφταιξε ; Αντε γιατί όλο κουταμάρες ακούω και με τον τρόπο που σκευτονται κάποιοι θα πάνε την χώρα 100 χρόνια πίσω !!

Σιγά μην είναι και ο Μαύρος Θάνατος ο κοροδοϊός. Αν ήταν έτσι θα είχαμε πτώματα να σαπίζουν σε κάθε γωνιά. Εδώ μόνο στατιστικές ακούμε.

Αν πεθάνει κάποιος από δέκα αρρώστιες τον βγάζουν ότι πέθανε από κορωνοϊό. Καρδιά ; Κορωνοϊός. Εγκεφαλικό; Κορωνοϊος. Αναπνευστικά; Κορωνοϊος. Φτάρνισμα; Πανικός τριγύρω, κορωνοϊός.

Και την ίδια ώρα κορωνοπάρτυ με ούζα προυχόντων, τηλεεργασία για τρεις κι εξήντα και πάει λέγοντας.
όσοι είχαν κορονοιο και πέθαναν από το υποκείμενο νόσημα που είχαν πχ εγκεφαλικό τους δήλωσαν ως θύματα κοβιντ διότι το υποκείμενο νόσημα που είχαν πυροδοτήθηκε από τον κορονοιο ακόμα ακόμα και αυτό κάποιο ανεγκέφαλοι το παρερμηνεύουν ξαι λένε τα δικά τους

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Τι να κανω που δεν ειμαι σαν πακιστανος για να μπω? Δεν μας εκανε τοσο ομορφους και μελαμψους ο θεος :embarrased:
Δεν είπαμε να μαυρίσεις, κινήσου λίγο να φύγει η μπάκα και το πιτόϋρο με μέτρο. Δεστο κι από την άλλη πλευρά. Γλιτώνεις να βάλεις το πουλί σου σε τεράστια εστία μόλυνσης. Έκει χύνουν καθημερινά δεκάδες 'πιδιά' του Πουντζάμπ.

Πάρτο αλλιώς είπαμε. Δεν είμαι πακιστανος για να με βαλουν στο μπουρδελο που τρως πορτα αν δεν εισαι πακιστανος...
Είχε και αλβανους τσιλιαδορους απο εξω, οπότε και απο το αγίους σαράντα να ημουν θα εμπαινα. Αλλά ναι δεν θα παρακαλεσουμε κιολας. Απλως ηθελα να δω το μολ πως είναι. Φυσικα με μασκα μπηκα στα μπουρδελα του μεταξουργειου και φυσικα δεν θα εμπαινα να γαμησω εκει με ολο το ισλαμαμπαντ να τις εχει καταγαμησει.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ενα ευλογο ερωτημα ειναι για ποιον λογο υπαρχει δυσκολια του Ελληνα να μπαινει σε καποια μπουρδελα!!!

Δεν ειναι γελοιο;;;

:2funny:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Οφειλουμε να ευχαριστησουμε την σοβαρη κυβερνηση οπου τα Σαββατοκυριακα η απαγορευση της κυκλοφοριας

θα ισχυει από τις 7 το απογευμα εως τις 5 το επομενο πρωι (και οχι απο τις 6 μεχρι τις 5).

Οπως θα ελεγαν καποιοι αλλοι (επισης σοβαροι): "ηταν δικαιο κι εγινε πραξη".

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Απλως ηθελα να δω το μολ πως είναι.
.
Πώς είναι τα πανάθλια μεμονωμένα βορδέλα στο Μετάξι; Βάλε τέσσερα πέντε από αυτά στον ίδιο χώρο και μπουλούκια 'πιδιών' να ανεβοκατεβαίνουν.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.564
Πόντοι
4.646
Ενα ευλογο ερωτημα ειναι για ποιον λογο υπαρχει δυσκολια του Ελληνα να μπαινει σε καποια μπουρδελα!!!

Δεν ειναι γελοιο;;;

Μύστη αν είσαι γνωστή φάτσα στην περιοχή και πιάνεις κουβέντα σε ανθρώπινο επίπεδο
με τα αποβράσματα/ναυάγια της πιάτσας, τότε σου ανοίγουν με χαρά διάπλατα τις πόρτες.
Εγώ αυτό κάνω και περνάω σαν το γάλα μες στη μύγα με τα σιχαμένα Πάκια. :sunglasses:

Καλώς ή κακώς το αηδιαστικό Μετάξι με γοητεύει τόσο που παραβλέπω τις υγειονομικές
''νάρκες'' και γαμάω εκεί χωρίς καμία αναστολή! :rockon:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Οι άντρες ερωτεύονται με τα μάτια ενώ οι γυναίκες με τα αυτιά!

Ετσι!

Να προσθεσω οτι η μονη δυσκολια του ανδρα ειναι να ισορροπησει το μυαλο με την ψωλη του.

Ποσες φορες βρισκουμε γκομενα και ξεκιναμε τρενα καταληγοντας να βαριομαστε;

εκει ακριβως ειναι το σημειο ισορροπιας και συμβαινει σταδιακα λογω φθορας η συντομα λογω απονευρωσης.

Μολις ισορροπησουμε, την κερδιζουμε σε ολα. Εκει μπαινει η σφραγιδα μας.

Για αυτα ζουμε και ετσι προχωραμε!

:rockon:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.564
Πόντοι
4.646
ΜΑΓΚΕΣ!!! Η ΦΟΛΑ ΣΙΜΟΝΑ ΑΠΟ ΦΥΛΗΣ ΕΓΙΝΕ ΜΑΣΑΤΖΟΥ!!!

Το είδαμε κι αυτό! :uglystupid:
''Η Σιμόνα είναι 22 χρονών και κατάγεται από την Γερμανία.'' Ναι, Ρουμάνα από Γερμανία... :jerking:

''Έχει τελειώσει ιδιωτική σχολή Φυσικοθεραπείας και ασχολείται με το μασάζ 5 χρόνια.'' Έχει τελειώσει τη σχολή της πουτανιάς στη Φυλής....

''Η Σιμόνα έχει εργαστεί στο παρελθόν σε γνωστά Spa αλλά και κατ’οίκον.'' Θα πέσει φωτιά να σας κάψει με τα ψέματα που γράφετε μαλάκες του ΟΣΜΟΣΕ!!! :angry:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μύστη αν είσαι γνωστή φάτσα στην περιοχή και πιάνεις κουβέντα σε ανθρώπινο επίπεδο
με τα αποβράσματα/ναυάγια της πιάτσας, τότε σου ανοίγουν με χαρά διάπλατα τις πόρτες.
Εγώ αυτό κάνω και περνάω σαν το γάλα μες στη μύγα με τα σιχαμένα Πάκια. :sunglasses:

Καλώς ή κακώς το αηδιαστικό Μετάξι με γοητεύει τόσο που παραβλέπω τις υγειονομικές
''νάρκες'' και γαμάω εκεί χωρίς καμία αναστολή! :rockon:

Συμφωνω απολυτα. Αν θελησω να γαμησω, ο μονος τροπος ειναι να κανω τον φιλο (τους).

Οταν η ψυχολογια τους ειναι μπουρδελο, θελουν ενα γλυκο "σπρωξιμο" για να αισθανθουν οτι υπαρχουν.

Γιατι οχι;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

www.osmosemassage.gr/therapeutes/simona/]Title[/url]

Συμφωνα με την παρουσιαση, η τσουπρα ειναι απο Γερμανια και με συνεχης εξειδικευση στο αντικειμενο!

.
.
.
.
.
.
.
.

Εγω ειμαι Ελβετος τραπεζιτης!

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.475
Πόντοι
736

https://www.osmosemassage.gr/therapeutes/simona/]Title[/url]

Συμφωνα με την παρουσιαση, η τσουπρα ειναι απο Γερμανια και με συνεχης εξειδικευση στο αντικειμενο!

.
.
.
.
.
.
.
.

Εγω ειμαι Ελβετος τραπεζιτης!

Για αυτην λες ?

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195

''Η Σιμόνα είναι 22 χρονών και κατάγεται από την Γερμανία.'' Ναι, Ρουμάνα από Γερμανία... :jerking:

''Έχει τελειώσει ιδιωτική σχολή Φυσικοθεραπείας και ασχολείται με το μασάζ 5 χρόνια.'' Έχει τελειώσει τη σχολή της πουτανιάς στη Φυλής....

''Η Σιμόνα έχει εργαστεί στο παρελθόν σε γνωστά Spa αλλά και κατ’οίκον.'' Θα πέσει φωτιά να σας κάψει με τα ψέματα που γράφετε μαλάκες του ΟΣΜΟΣΕ!!! :angry:
Έχει σπουδάσει θεραπευτικο τελειωτικο τσιμπουκι στο στομα σε πανεπιστημιο δηλαδη ή σε ιεκ? :P

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom