You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.191
- Πόντοι
- 46.232
σωστά... Αλλά το πιάνεις το υπονοούμενοΕυχαριστούμε για το tip...Βέβαια το σημείο δεν ήταν Famous grouse or Partridge street αλλά ενός στρατηγού του Alexandros the Great...??
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
Κοιταξε evilplasma αν εσενα και τους υπολοιπους που αναφερεις αρεσκεται στο να γαματε μεσα στη βρομα δικαιωμα σου σας.
Αν βρισκετε οπως λες εκει σε αυτο το βουρκο ανθρωπους που σε εσας μιλανε και παλι δικαιωμα σου.
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ η αλλα ψυχολογικα ωστε να πιανω φιλιες με τσατσους πουτανες βρωμοκοσμο και οτι αλλο εχει αυτη η περιοχη σε αυτα τα λημερια οχι γενικα.
Επισης αφου σου αρεσει η τρομολαγνεια μπαζολαγνεια ειναι πολυ δικαιωμα σου και μηυν αρχισεις τις παπαρολογιες οτι εσυ βρισκεις ομορφες κοπελες εκει γιατι ολοι εχουν περασει απο τη περιοχη και ξερουμε τι συμβαινει αλλωστε δεν ειμαι ο μονος που απεχθανομαι το Μεταξουργειο, εδω γραφτει τοσα και τοσα απο παρα πολλα μελλη.Αν εσυ θελεις να βλεπεις την περιοχη και τα ατομα που την απαρτιζουν με τα δικα σου ματια μπορεις να συνεχισεις αλλα δεν θα μου κοψεις τη γνωμη μου ουτε θα μου την αλλαξεις.
Και παλι μπραβο για τις επιτυχιες σου στα δελα του πανεμορφου Μεταξουργειου.
Αν βρισκετε οπως λες εκει σε αυτο το βουρκο ανθρωπους που σε εσας μιλανε και παλι δικαιωμα σου.
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ η αλλα ψυχολογικα ωστε να πιανω φιλιες με τσατσους πουτανες βρωμοκοσμο και οτι αλλο εχει αυτη η περιοχη σε αυτα τα λημερια οχι γενικα.
Επισης αφου σου αρεσει η τρομολαγνεια μπαζολαγνεια ειναι πολυ δικαιωμα σου και μηυν αρχισεις τις παπαρολογιες οτι εσυ βρισκεις ομορφες κοπελες εκει γιατι ολοι εχουν περασει απο τη περιοχη και ξερουμε τι συμβαινει αλλωστε δεν ειμαι ο μονος που απεχθανομαι το Μεταξουργειο, εδω γραφτει τοσα και τοσα απο παρα πολλα μελλη.Αν εσυ θελεις να βλεπεις την περιοχη και τα ατομα που την απαρτιζουν με τα δικα σου ματια μπορεις να συνεχισεις αλλα δεν θα μου κοψεις τη γνωμη μου ουτε θα μου την αλλαξεις.
Και παλι μπραβο για τις επιτυχιες σου στα δελα του πανεμορφου Μεταξουργειου.
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
Οσο για το live που λες αν θα τα ελεγα σου απανταω και βεβαια τα ιδια και χειροτερα θα ελεγα και μαλιστα θα σε ΕΚΡΑΖΑ καταμουτρα.
Δεν ειμαι ατομο που κρυβομαι πισω απο ενα μπορδελο site ουτε εχω τετοια κολληματα.Ολα τα λεω καταμουτρα ειτε αρεσουν ειτε οχι και ουτε χεζομαι απο κανενα ουτε απο μπραβους της φυλης η του Μεταξουργειου ποσο απο εσενα.
Επισης το να λεει καποιος τη γνωμη του και αυτη δεν αρεσει, αυτο δεν ειναι και αναγκαιο να σημαινει οτι δε σεβομαι.Εγω δηλαδη γιατι ακουω συχνα πυκνα για τις καλλονες του Μεταξουργειου που αναφερετε και οχι τιποτα αλλο ειναι και ΨΕΜΑΤΑ.
Οσο για τα λεφτα που γαματε με 10 ευρω δεν ειπα κατι δεν ανεφερα τιποτα.Ο καθενας εχει ενα ποσο και θελει να το σπαταλησει οπως ο ιδιος θελει και δεν προκειτε ΠΟΤΕ MOY να σχολιασω αρνητικα.
Δεν ειμαι ατομο που κρυβομαι πισω απο ενα μπορδελο site ουτε εχω τετοια κολληματα.Ολα τα λεω καταμουτρα ειτε αρεσουν ειτε οχι και ουτε χεζομαι απο κανενα ουτε απο μπραβους της φυλης η του Μεταξουργειου ποσο απο εσενα.
Επισης το να λεει καποιος τη γνωμη του και αυτη δεν αρεσει, αυτο δεν ειναι και αναγκαιο να σημαινει οτι δε σεβομαι.Εγω δηλαδη γιατι ακουω συχνα πυκνα για τις καλλονες του Μεταξουργειου που αναφερετε και οχι τιποτα αλλο ειναι και ΨΕΜΑΤΑ.
Οσο για τα λεφτα που γαματε με 10 ευρω δεν ειπα κατι δεν ανεφερα τιποτα.Ο καθενας εχει ενα ποσο και θελει να το σπαταλησει οπως ο ιδιος θελει και δεν προκειτε ΠΟΤΕ MOY να σχολιασω αρνητικα.
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.515
- Πόντοι
- 17.885
Είσαι σε ένα site που πρέπει ΟΤΑΝ κράζουμε να το κάνουμε για κακές υπηρεσίες/συμπεριφορές και για τίποτα άλλο! Αν ξεφεύγουμε (και εγώ ακόμα) είναι λάθος! Είμαι πάντα ανοιχτός σε κάθε είδους διαφωνία/κράξιμο είτε live είτε διαδικτυακή....
Σκεφτείτε ρε άνθρωποι ότι τέτοια νούμερα με τη λήξη της κάθε καραντίνας θα βρουν πάλι "θάρρος" να ξαναπερπατήσουν βρωμερούς δρόμους, να φτηνογαμήσουν και να βλαστημάνε από μέσα τους για την κατάντια τους! Πόσο μαλάκας πρέπει να ναι κάποιος που σε site για πουτάνες κράζει πουτάνες! Ω σε παρακαλώ βρες με και κράξε με από κοντά! Δεν είναι τίποτα προσωπικό αλλά μετά από μνημόνια, ψαλιδίσματα μισθών στο 1/2, καραντίνες, εγκλεισμούς, τύποι σαν εσένα με τέτοια ρητορική είναι εντελώς τοξικοί για την εποχή
Σκεφτείτε ρε άνθρωποι ότι τέτοια νούμερα με τη λήξη της κάθε καραντίνας θα βρουν πάλι "θάρρος" να ξαναπερπατήσουν βρωμερούς δρόμους, να φτηνογαμήσουν και να βλαστημάνε από μέσα τους για την κατάντια τους! Πόσο μαλάκας πρέπει να ναι κάποιος που σε site για πουτάνες κράζει πουτάνες! Ω σε παρακαλώ βρες με και κράξε με από κοντά! Δεν είναι τίποτα προσωπικό αλλά μετά από μνημόνια, ψαλιδίσματα μισθών στο 1/2, καραντίνες, εγκλεισμούς, τύποι σαν εσένα με τέτοια ρητορική είναι εντελώς τοξικοί για την εποχή
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
Βρε παλικαρι ενταξει με αυτο το μηνημα σχετικα συμφωνω οχι σε ολα.Είσαι σε ένα site που πρέπει ΟΤΑΝ κράζουμε να το κάνουμε για κακές υπηρεσίες/συμπεριφορές και για τίποτα άλλο! Αν ξεφεύγουμε (και εγώ ακόμα) είναι λάθος! Είμαι πάντα ανοιχτός σε κάθε είδους διαφωνία/κράξιμο είτε live είτε διαδικτυακή....
Δεν κραζω τις πουτανες γενικα και αοριστος αλλα τις πουτανες της συγκεκριμενης περιοχης που ειναι οπως ειναι και ολοι ξερουμε πως ειναι.
Και εγω ο πλουσιος οπως ειπες σε πουτανες παω οποτε δε μπορω να τις βαλω ολες σε ενα καλαθι αλλα ουτε και να το βουλωνω με αυτα που συμβαινουν με ορισμενες απο αυτες και αλλα πολλα που δε θελω πλεον να μακριγορησω γιατι σε κουρασα
new_intown
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 1.088
- Πόντοι
- 201
τι εννοεί ο ποιητής??Η Μονικα στην θεση της αλλα η γωνιακη πορτα του Αχιλλεως εχει φαει "ταπα".
Θα το ξερετε, απλα δεν το εχω δει γραμμενο.
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.515
- Πόντοι
- 17.885
οκ και γω με τη σειρά μου το σταματάω, είναι καλό ν ακούγονται όλες οι απόψεις, και αν κάπου υπερβάλω (χωρίς να μετανιώνω επ ουδενί για τα βιώματα/αισθητική μου) ζητάω συγνώμη αν κουράζω/χαλάω κόσμο με τα γραφόμενά μουΒρε παλικαρι ενταξει με αυτο το μηνημα σχετικα συμφωνω οχι σε ολα.
Δεν κραζω τις πουτανες γενικα και αοριστος αλλα τις πουτανες της συγκεκριμενης περιοχης που ειναι οπως ειναι και ολοι ξερουμε πως ειναι.
Και εγω ο πλουσιος οπως ειπες σε πουτανες παω οποτε δε μπορω να τις βαλω ολες σε ενα καλαθι αλλα ουτε και να το βουλωνω με αυτα που συμβαινουν με ορισμενες απο αυτες και αλλα πολλα που δε θελω πλεον να μακριγορησω γιατι σε κουρασα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.191
- Πόντοι
- 46.232
ότι η πόρτα που υπήρχε στη συμβολή των δύο οδών καπουτ , η πόρτα είναι επί της Μαραθωνοςτι εννοεί ο ποιητής??
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Τί μου θύμισες τώρα.Από το Φυλής 74 είχε κάποτε περάσει ένα ? ένα φοβερό μουνί,την ξέχασα πως τη λένε. Μια ξανθιά Αλβανέζα, φιτ, βυζάρες,κωλάρα. Μετά λέγαν παντρεύτηκε. Μήπως τη θυμάται κανείς πως τη λέγανε; Λαϊκό προσκύνημα γινόταν ,σ' αυτήν και αργότερα στην Εστέλ,την αδερφή της φολομισέλ απ' το Κολωνού 32 στα πρώτα βήματά της,πριν κρεμάσουν τα βυζιά της. Τούμπανο ήτανε....
στο Φυλης 74 ...
Φοβερά μουνιά στο εικοσάρικο. Εδώ και χρόνια ούτε στο όνειρο δεν βλέπεις τέτοια σ' αυτή την εξετευλεστική τιμή.
new_intown
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 1.088
- Πόντοι
- 201
Και τ διπλανά του ανοιχτά είναι? Δεν το ήξερα πρώτη φορά που πήγα εκεί και τα 3 επι της μαραθώνος είχαν την πόρταότι η πόρτα που υπήρχε στη συμβολή των δύο οδών καπουτ , η πόρτα είναι επί της Μαραθωνος
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Υπάρχουν στούντιο. Στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής 6 ,στο βουνό της Κυψέλη 60 και κάνα δυο τρία άλλα.Υπάρχει κανένας που μπορεί να βοηθήσει αν υπάρχει τίποτα ανοιχτό έως 50 παρά να πληρώνω 80 την κάθε μια συν το ξενοδοχείο ;;
αγγελος(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2020
- Like
- 39
- Πόντοι
- 0
στειλε φιλε εχω βρεθει μαζι με το μωρο κατα ποσο με θυμαται θα δειξειΑν εννοείς αυτήν την Λίζα μπορώ να σου δώσω Facebook , το αν θα κάνεις παιχνίδι όμως εξαρτάται από σένα, μόνο με γνωστούς παίζει
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Το τραβάει και σένα ο οργανισμός σου...το φολιασμα με υψηλό κόστος.στειλε φιλε εχω βρεθει μαζι με το μωρο κατα ποσο με θυμαται θα δειξει
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
Το τραβάει και σένα ο οργανισμός σου...το φολιασμα με υψηλό κόστος.
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Εδώ χρειάζεται αυτοργανωση και αυτοδιαχείριση κατά του πουτανικού κατεστημένου των ψωνισμένων λόγω της κατάστασης πορνών που από το εικοσαρικο την είδανε εν μία νυκτί απόφοιτες ΙΕΚ μασάζ και ρεφλεξολογίας και βίζιτες υπερπολυτελειας. Εσσεται ημαρ που θα τις πηδάμε πάλι στο εικοσαρικο. Μην πιανόμαστε κορόϊδα.
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Κατηφορίζοντας από το ύψος της Λεωνίδου στο βρωμερό σιφώνι των Αθηνών,αλλά αγαπημένο Μεταξουργείο,με περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη..μπαίνοντας πρώτα στο Ι.27 όπου ήταν κατεκλεισμένο από πάκηδες να αφήσουν το κρεμμυδώδες σπέρμα τους σε δύο ανωμαλιάρες εκει....κατηγόρησα λίγο ακόμα στα 30αρια... 32άρια αν θυμάμαι καλά...τους καινούριους οίκους εκει που έχει ένα επάνω και κάνα δυο τσαρδια κάτω...προς μεγάλη μου έκπληξη λοιπόν βλέπω μια μιλφ με γνώριμο πρόσωπο.. κόλλησα της λέω που σε ξέρω....και γω μου λέει.. δούλευες κάπου αλλού παλιά της λέω?.. πλατεία Αμερικής μου λέει Δροσοπούλου...μη μου πεις λέω η Ντιάνα είσαι..γελάει ναιιι μου λέει..από το Δροσοπούλου 98 που είχε κλείσει πριν καμία 5αετια..δε τη γνώρισα αμέσως γιατί έχει πάρει αρκετά κιλά μια αλλά έχει ακόμα αυτό το χαμόγελο και ευγενικό βλέμμα..ζει Κρήτη αλλά δε μπορεί να φύγει λόγο κοβιντ..και δουλεύεις εκεί...αμέσως έδωσα το δεκάρικο και πέρασα να θυμηθούμε τα παλιά...καμία σχέση βέβαια με το μέγαρο της Δροσοπούλου εκεί..αλλά λόγω Νταϊάνας πέρασα την έχω πάρει καμία 100 φορές στη Δροσοπούλου... τεσπά.... πολύ ευχάριστη έκπληξη...πρόγραμμα μέσα κώλο ελεύθερο τσιμπούκι..φουλ... αυτά όσοι παλιοί μύστες φαν της Ντιανας σπεύστε...αλλά ίσως να προβληματιστείτε με τη Κιλούμπα που έχει κάνει.
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Την Τερεζα λες. Περιμενε να στο αναλυσω μυστη μου.Τί μου θύμισες τώρα.Από το Φυλής 74 είχε κάποτε περάσει ένα ? ένα φοβερό μουνί,την ξέχασα πως τη λένε. Μια ξανθιά Αλβανέζα, φιτ, βυζάρες,κωλάρα. Μετά λέγαν παντρεύτηκε. Μήπως τη θυμάται κανείς πως τη λέγανε; Λαϊκό προσκύνημα γινόταν ,σ' αυτήν...
Δ
Διαγραμμένο μέλος 193184
Επισκέπτης
Δεν ταυτίζομαι, αλλά σεβαστή η άποψη σου!!Ακου να δεις, γιατί πολλά λες: Πέραν από τις "κυρίες" που "δουλεύουνε" για 150/2 =70euro+ TΗΝ ΩΡΑ, πέραν από τα "στουντιο" που το χύσιμο = 50 και βάλε εβρα, όταν η κάθε "κυρία" Ελληνίδα bbw το παίζει "ανεξάρτητη" και ζητάει 40+ κτλ κτλ...εγώ και ο κάθε εγώ που βγάζω ΕΊΚΟΣΙ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ πήγαμε Μετάξι! Εκεί μέσα σε ζάκια, πάκια και κάθε λογής φόλα εγώ βρήκα και γυναίκες/κοπέλες που ΑΝ κάποιος είχε πιάσει γκόμενα έξω θα χε πάει εκκλησία θα χε ανάψει κεράκι και με δακρυσμένα μάτια θα χε ευχαριστήσει την Παναγία για την απρόσμενη τύχη του...Ρωσσιδούλες, Λατίνες, Αφρικάνες, βουλγάρες ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ στο κρεβάτι, milfs next door που επειδή λόγω εμφάνισης υστερούν ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΔΙΧΩΣ ΕΛΕΟΣ! Αυτά έχω γαμήσει ΕΓΩ τόσα χρόνια στη ΜΠΙΧΛΟΥΠΟΛΗ. Με αυτόν τον τρόπο κράτησα την "αξιοπρέπειά" μου χωρίς να παρακαλάω για να γαμήσω, κράτησα τα άλλα 10ευρώ στην τσέπη μου για να ζήσω! Εκεί με έμαθαν, εκεί μου μίλησαν, μου παν τα δικά τους, τον πόνο τους, τους φόβους τους, εκεί που για τύπους σαν εσένα που σαι ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, εμένα με κέρασαν καφέ, με εμένα κάθισαν να μιλήσουν, με εμένα έμειναν στο δωμάτιο χωρίς χρόνο! Εγώ και ο κάθε εγώ δεν παρακαλάμε κανέναν, σεβόμαστε το φόβο και τη διστακτικότητα ανθρώπων που καλώς ή κακώς δουλεύουν παράνομα και δεν κρατάω καμία κακία σε "μουδιασμένες" συμπεριφορές. Εμένα/εμάς μας ξέρουν και μας σέβονται (και αν χρειαστεί μας φοβούνται), ούτε παρακαλάμε ούτε τίποτα. Εγώ εκεί που γαμάω ΔΕΝ φτύνω, γιατί με αυτόν τον τρόπο φτύνω τα αρχίδια μου, τον άντρα που είμαι! Εχεις ποστάρει 2 αρκετά κατ εμε εμπρηστικά ποστ! Λέξεις όπως "κατάντια", "ξυπνήστε" κτλ ΟΠΟΙΟΣ τις αισθάνεται να τις κρατάει για τον εαυτό του! Οποιος δεν γουστάρει Μετάξι ΔΕΝ πάει, εγώ πχ που θεωρώ μασατζίδικα, στριπ μια μαλακία και μισή και πεταμένα λεφτά δεν κράζω, ούτε μπαίνω να γράψω μαλακίες! Να μας λέει να ξυπνάμε, κατάντια και σκατό και ότι μαλακία άλλη Να σε ΔΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΣ live και ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ να χες μάθει ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΝΟ. Α σιχτίρ πια
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Λοιπον βορδελε, η Τερεζα δεν ξερω αν παντρευτηκε αλλα ενα βραδυ σταματησε.
Δεν ηθελε καποιος να δουλευει πια εκει (για διαφορους λογους)
και τελος η τυπισσα. Ετσι ξερω η ετσι εμαθα δεν παιζει ρολο.
Ηταν φυσικης ομορφιας μουναρα με δυσαναλογο τεσσαρι βυζι, στενο σωματοτυπο
και λιγο φολιτσα αλλα τον κοσμο της τον (παρα)ειχε.
Τωρα ξερεις!
Δεν ηθελε καποιος να δουλευει πια εκει (για διαφορους λογους)
και τελος η τυπισσα. Ετσι ξερω η ετσι εμαθα δεν παιζει ρολο.
Ηταν φυσικης ομορφιας μουναρα με δυσαναλογο τεσσαρι βυζι, στενο σωματοτυπο
και λιγο φολιτσα αλλα τον κοσμο της τον (παρα)ειχε.
Τωρα ξερεις!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K