Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 91 άτομα (6 μέλη και 85 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Λοιπόν απέναντι απο τα 27αρια της Φώκαιας είναι το 24... Δίπλα στο 22 θυμάμαι μπουρδέλο διώροφο, και δούλευε και μια Άννα αν την λέω σωστά, μελαχρινή με πολύ όμορφο κορμάκι και προσωπάρα, σε απλό πρόγραμμα... και κάποιες φορές είχα πετύχει και ένα σκινυ μινιόν Κατερίνα με ελεύθερο στοματικό... και κωλαράκι στα ιδιαίτερα με εξτραδάκι!!

Σας θυμίζουν τίποτα;;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Λες την Κατερινα extra small απο Φυλης 66Δ;

που αν επαιζε σε τσοντα τυπου "don't break me", θα γινοταν αναρπαστη;

που ηθελαν ολοι να αφεθει για να την περασουν πριονοκορδελα;

Η Αννα που λες ειναι με το μουστακακι που λεμε;

φοβερη γλωσσα αυτη και δεν νομιζω απλο προγραμμα.

Για πες...

:rockon:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.191
Πόντοι
46.232
εγώ στο 22 θυμάμαι το Κατερινάκι που ναι δούλεψε στο Φ66δ αλλά και στο Κολοκυνθους 63 δεξιά αλλά σε απλό πρόγραμμα και μια Άννα Αλβανεζα μελαχρινή με πολύ ωραίο κορμί απλό πρόγραμμα στο 20αρι αλλά υπερφουλ με έξτρα

Τελευταία τροποποίηση:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
εγώ στο 22 θυμάμαι το Κατερινάκι που ναι δούλεψε στο Φ66δ αλλά και στο Κολοκυνθους 63 δεξιά

Μία Άννα που δούλεψε στο 22 Αλβανία πολύ ωραίο κορμί απλό πρόγραμμα αλλά υπερφουλ με έξτρα
Εχεις κι εσυ αναμνησεις; :thumbsup:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.191
Πόντοι
46.232
Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Λες την Κατερινα extra small απο Φυλης 66Δ;

που αν επαιζε σε τσοντα τυπου "don't break me", θα γινοταν αναρπαστη;

που ηθελαν ολοι να αφεθει για να την περασουν πριονοκορδελα;

Η Αννα που λες ειναι με το μουστακακι που λεμε;

φοβερη γλωσσα αυτη και δεν νομιζω απλο προγραμμα.

Για πες...

Το Κατερινάκι
:smitten:
σίγουρα λέμε την ίδια... Αλλα εγω θυμάμαι πολύ καλά να την πέρνω στην γωνία Φυλής με Μονής Προδρόμου, στην είσοδο με την σιδερένια εξωτερική σκάλα!!

• Like
Αντιδράσεις: tnt

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Νυσταζω, ρε σεις εκεινη που ειχε προβλημα στην πλατη της στο κατω της τριπλετας
του Φ22, πως την ελεγαν; τωρα δεν θυμαμαι.

Τα λεμε μαστορια! :hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
εγώ στο 22 θυμάμαι το Κατερινάκι που ναι δούλεψε στο Φ66δ αλλά και στο Κολοκυνθους 63 δεξιά αλλά σε απλό πρόγραμμα και μια Άννα Αλβανεζα μελαχρινή με πολύ ωραίο κορμί απλό πρόγραμμα στο 20αρι αλλά υπερφουλ με έξτρα
Θυμάμαι Άννα μοντελίτσα σε υπεραπλό πρόγραμμα, ημουν 26 χρονών και πήγαινα να την χαζεύω!!

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Το Κατερινάκι του φ66 σταμάτησε μια εποχή, μετα δούλεψε στη Φώκαιας με κωλι στο μενού, την είχα πάρει και δεν το είχε καθόλου.
Έφυγε πήγε Αυστρία με τον γκομενο, δούλευε σε σπίτια, ο γκομενος την βαραγε και του έκανε καταγγελία, αυτός στη φυλακή αυτή φτιάχτηκε με κάτι αποζημιώσεις από το δικαστήριο.

Axastosmistis23

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2021
Like
121
Πόντοι
0
Καλησπέρα μύστες μου είμαι καινούργιος στην σελίδα και μπήκα πριν και διάβασα ότι λειτουργούν τα μπουρδελα αλλά κρυφά.
Σήμερα το πρωί πέρασα με το αμάξι να πάω στον δικηγόρο μου για μια υπόθεση και είδα έναν Πακιστάνο να μπαίνει σε ένα μπουρδελο και λέω ρε μήπως είναι ανοιχτά; αφού με είχανε πιάσει οι καυλες λοιπόν τώρα βραδιάτικα είπα να ψάξω την σελίδα bourdela. Com και έτσι ανακάλυψα από εσάς μύστες μου ότι μπορούμε να εκτονωθουμε έστω και στα κρυφά.
Θα ήθελα να μου προτείνετε επιλογές για Μεταξουργείο καθώς δεν έχουμε και την οικονομική δυνατότητα για κάτι παραπάνω κατά προτίμηση θα προτιμούσα Βενεζουέλα ή μια Ρουμάνα αδύνατη που δεν θυμάμαι το όνομα της όμως. Τι έχετε να μου προτείνειτε λοιπόν;; ??

Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
Βρε μάγκες στην φυλής 109α δούλευαν τρεις κορασίδες έχετε κάνα νέο αν δουλεύουν έστω και στην ζούλα;

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Λοιπον βορδελε, η Τερεζα δεν ξερω αν παντρευτηκε αλλα ενα βραδυ σταματησε.
Δεν ηθελε καποιος να δουλευει πια εκει (για διαφορους λογους)
και τελος η τυπισσα. Ετσι ξερω η ετσι εμαθα δεν παιζει ρολο. :wink:
Ηταν φυσικης ομορφιας μουναρα με δυσαναλογο τεσσαρι βυζι, στενο σωματοτυπο
και λιγο φολιτσα αλλα τον κοσμο της τον (παρα)ειχε.

Τωρα ξερεις!

Ναι,η Τερέζα:erection:

• Like
Αντιδράσεις: tnt

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
θα προτιμούσα Βενεζουέλα ή μια Ρουμάνα αδύνατη ....
Εδώ έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε φαγητά πολιτικής κουζίνας, γιουβαρλάκια,σουτζουκάκια,μουσακά που μόνο αδύνατα δεν είναι και έχουν αρωματικό κατουρλίλα.

Axastosmistis23

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2021
Like
121
Πόντοι
0
Εδώ έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε φαγητά πολιτικής κουζίνας, γιουβαρλάκια,σουτζουκάκια,μουσακά που μόνο αδύνατα δεν είναι και έχουν αρωματικό κατουρλίλα.
Δεν διαφωνώ μυστη μου αλλά θα ήθελα να εκτονωθώ διότι έχω και 5 μήνες.
Τι έχετε να μου προτείνετε λοιπόν;

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα μυστη μου.
Εάν τσονταρεις τίποτα πάω ?
Πέντε μήνες ένα πενηντάρι δεν μπόρεσες να μαζέψεις,να φύγουν τα χοντρά.

Δηλαδή θες μοντέλα στο δεκάρικο. Καλή τύχη.

Τελευταία τροποποίηση:

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826

Δεν διαφωνώ μυστη μου αλλά θα ήθελα να εκτονωθώ διότι έχω και 5 μήνες.
Τι έχετε να μου προτείνετε λοιπόν;
Αν θες καλή τελειωτική πίπα πήγαινε χτύπα πόρτα στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 αριστερά στη Βίκυ.. αν θες δυνατό γαμήσι κώλου τράβα στο Ιάσωνος 43 στην Ιωάννα τη λειβαδιωτισσα...αν θες κουβεντούλα γλειφοκώλι φουλ πίπα....και γαμησακι.πας Ελένη μεγάλου Αλεξάνδρου 28 και αυτή..

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.191
Πόντοι
46.232
βόλτα πριν από λίγο μαζί με το συναγωνιστή και φίλο tnt
και σήμερα αρκετός κόσμος για τα δεδομένα Κολωνού κλασσικά όλα κλειστά πλην του γνωστού οίκου που δουλεύει με λατίνες αλλά δεν παίχτηκε νταλαβέρι και δεν εισήλθαμε , Μεγάλου Αλεξάνδρου πρώτη φορά που δεν πετύχαμε τσιλιαδόρους ή τσατσάδες στους γνωστούς 3 οίκους οπότε η βόλτα αναλώθηκε στην Ιάσονος .
Στα μεγάλα νούμερα μπήκαμε σε δύο , στο ένα δούλευε το γνωστό δίδυμο Ρωξάνα Ολγα , η πρώτη ξανθιά μίλφ παχουλή με 2.5άρι σύν βυζί με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα , γνωστή απο τα RIP Μεγάλου Αλεξάνδρου 22αρια η δεύτερη κοπελίτσα με καστανό σκούρο μαλλί λεπτό ωραίο κορμί και 1.5αρι βυζί σε απλό πρόγραμμα , στο άλλο λίγο πιο δεξιά δούλευαν πάλι δύο κοπέλες με απλό πρόγραμμα , μια ξανθιά χοντρή κατσαρομάλλα με 2.5άρι βυζί και η Αλίνα (από το μικρόmall , απο το απέναντι ισόγειο δεξιά και πιο πριν Φυλής 72 και 134β )καστανή πολύ κοντή με γυαλάκια σώμα με πιασίματα πια και 2άρι βυζί .
Συνεχίσαμε προς τα πάνω όπου στο πορνοmall την ώρα που βολτάραμε δεν ήταν ώρα για είσοδο/έξοδο πελατών έτσι προχωρήσαμε ευθεία προς τα αριστερά στο σπιτάκι με τη μεγάλη αυλή όπου δούλευε η μαυρούλα Βίκυ με κανονικό σώμα 2άρι βυζί και απλό πρόγραμμα , συνεχίσαμε δίπλα προς το μικρόmall όπου λόγω πολλών συναγωνιστών εξωτερικού και λόγω περιορισμού εισόδου ατόμων ελέω μέτρων κορονοϊου δεν κατέστη δυνατό να εισέλθουμε .
Προχωρώντας και φτάνοντας έξω από την οίκο που δούλεψε η Ναταλιτσα ρώτησα τον τσιλιαδόρο αν δουλεύει αλλά μας απάντησε όχι και ότι δούλευε μια άλλη ξανθιά κοπέλα , την στιχομυθία μας άκουσε τσιλιαδόρος που βρισκόταν στη γωνία και μας είπε ότι η Ναταλία δουλεύει εδώ έτσι μας οδήγησε στον οίκο δίπλα (στο ισόγειο) , εκεί πράγματι δούλευε Ναταλία αλλά όχι αυτή που έψαχνα εγώ , αυτή ήταν μία μελαχρινή κοπελίτσα με κανονικό ωραίο σώμα 2άρι στητό βυζάκι και έκανε απλό πρόγραμμα.
Συνεχίσαμε τη βόλτα μας φτάνοντας στο παρακάτω σημείο
IMG-20200510-123051.jpg

στον αριστερό οίκο απο τους 3 με το ίδιο νούμερο δούλευε μια ξανθοκάστανη κοπελίτσα με κανονικό σώμα 2αράκι σύν βυζί πολύ ντροπαλή , σε απλό πρόγραμμα . Στο μεσαίο στον όροφο δούλευαν δύο κοπελίτσες με ίδιο σωματότυπο (κανονικό σώμα 1,5άρι βυζί )η Γιάννα και η Βικτόρια , και οι δύο κοπελίτσες σε απλό πρόγραμμα αλλά η πρώτη στα 10 ευρώ και η δεύτερη στα 15 ευρώ . Απέναντι στον όροφο δούλευαν και εδώ δυο κοπέλες , η Ναομι η μαυρούλα όπου έχει πάρει αρκετά κιλά που φαινόντουσαν μέσα απο το μαύρο διχτυωτό που φορούσε και η Φλόρα μελαχρινή Λατίνα με ψιλοκανονικό σώμα το μαλλί πιασμένο αλογοουρά και μια απίστευτη κωλάρα , και οι δύο σε απλό πρόγραμμα.
Στο επόμενο σπιτάκι που μπήκαμε και αν ήταν χαρτί τράπουλας θα ήταν το καλό δούλευαν πάλι δυο κοπέλες στο ισόγειο , Τζένη μελαχρινή σώμα με πιασίματα 2-2.5άρι βυζί τατουαζ πάνω από το αριστερό στήθος , σε απλό πρόγραμμα και η Καίτη μελαχρινή μίλφ χοντρούλα με 2.5-3άρι βυζί όπου στο πρόγραμμα είχε και ελεύθερο στοματικό .
Τέλος στα μικρά νούμερα
IMG-20200510-123249.jpg

στο ισόγειο δούλευε με ξανθιά κοπέλα πάρα πολύ χοντρή με 3άρια πεσμένα βυζιά που αν δεν κάνω λάθος (ας βοηθήσει ο tnt) δούλευε απέναντι μαζί με την Μαρίνα και δεν ανακοίνωσε πφώτορόγραμμα , στον όροφο που είχε μαγαλουργήσει η μιλφ Τατιάνα δούλευε σήμερα η Λάουρα κανθοκάστανη παχουλή μιλφογκίλφ με 2άρι βυζί και πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό , αυταρχικό και μασαζάκι
κλείνω με μερικές ακόμα φωτογραφίες
IMG-20200510-123158.jpg
IMG-20200510-122956.jpg

Axastosmistis23

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2021
Like
121
Πόντοι
0

Αν θες καλή τελειωτική πίπα πήγαινε χτύπα πόρτα στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 αριστερά στη Βίκυ.. αν θες δυνατό γαμήσι κώλου τράβα στο Ιάσωνος 43 στην Ιωάννα τη λειβαδιωτισσα...αν θες κουβεντούλα γλειφοκώλι φουλ πίπα....και γαμησακι.πας Ελένη μεγάλου Αλεξάνδρου 28 και αυτή..
Χτυπάς πόρτα και σου ανοίγουν πως γίνεται η όλη φάση; έχουμε κάποιο τηλέφωνο;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom