Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 156 άτομα (11 μέλη και 145 επισκέπτες)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.515
Πόντοι
17.885
Φίλε tnt...
Αν κάποιος είναι τσαχπίνης και πνίγει το κουνέλι 2-3 φορές την εβδομάδα και Η ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 50+ ΕΥΡΏ τότε τον ζηλεύω (αν τα χει) ή τον λυπάμαι (γιατί γαμάει 1-2 το μήνα)!
Αυτό δεν είναι γαμήσι, νηστεία είναι!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
:dunno:
και όχι μόνο...η Φυλής/Φωκαίας/Διδύμου αν και όλες αδερφές επιχειρήσεις, άτομο από κει μου χε πει παλιά πως μεταξύ τους πέφτει πολύ κάρφωμα για λόγους αθέμιτου ανταγωνισμού. Πιστεύω πως αν κάποιοι άνοιγαν στη ζούλα αν και όντως έχει πολύ ζωή εκεί γύρω και δεν βολεύει για τα αδιάκριτα βλέμματα κάποιοι "συνάδερφοι" θα τους είχαν δώσει. Όσον αφορά την κρατική μηχανή ΧΟΝΤΡΟΚΑΛΟΛΑΔΩΝΕΤΑΙ από το μικρό ανεξάρτητο κράτος του Μεταξουργείου! Αν εγώ έπρεπε να μιλήσω ήρεμα για μέτρα καραντίνες κτλ έχω να σας πω αυτό:
1)Καλώς ή κακώς η καραντίνα ΔΕΝ πιάνει. Ας μην μπούμε στον κόπο ν αναλύσουμε τι και πως
2) Χρήμα κύριοι: Θέλουμε παραπάνω εμβολιασμούς και περισσότερες δομές υγείας (τώρα τις στήνουν στο πόδι
3) Τι θα γίνει με το λιανεμπόριο? Θα το ανοίξουν κάπου μέσα στις επόμενες 20-40μέρες με ακόμα περισσότερα ΗΛΙΘΙΑ θεσπισμένα μέτρα για να μην γίνει βατερλό στην ούτως ή άλλως ασθμαίνουσα οικονομία μας
4) Το ξέρετε ότι η Ελλάδα κάνει ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ σε Γερμανία και Ρουμανία (καλά μάλλον και αλλού)! Το καλοκαίρι ο κορωνοιός θα πάει διακοπές και από Σεπτέμβρη ανάλογα και τα, 1,2,3 που είπα παραπάνω έχει ο Θεός!
Σωστα παικτη μου. Δεν ειναι μονο οι λιανεμποροι που θα φορτωσουν κρανιο
δεν ειναι μονο οι πολιτες, οι γριες, οι γεροι κι ολα τα διποδα θηλαστικα απο αιμοβορια
στο "ριξιμο" και την "διακριση" των μετρων (της παρανοιας)
αλλα και το ιδιο το πορνοσυστημα τρωγεται μονο του.
Ποσες φορες εχουμε δει αφεντικα και παρελκομενους να μιλανε στα στενα
και να φορσαρονται μεταξυ τους για διαφορα μεσα στα νευρα και στην γκρινια;
ποσες φορες εχουμε δει πορνο-μεταγραφες που συνοδευτηκαν απο ευτραπελα;
ποσες φορες εχουμε δει καρφωτες που βγαινουν στην πορεια ως γεγονοτα;

Η καραντινα ειναι πιασμαν και αγκαζε διακριτικη. Δεν λεω οτι ειναι ολα φουμαρα
αλλα αν ειχαν αρχιδια ας βαρουσαν αρχικα τελειωτικο λοκ νταουν
οπως λαρυγγωτο τελειωμα στα πουτανι.
Αυτα που κανουν τοσο καιρο ειναι της πουτσας. Μεσοβεζικες αρλουμπες.
Με μια γραμμη "βοηθα με φτωχε να μην σου μοιασω".
Τωρα πια ολοι ειναι χυτρες ταχυτητος με το μαλλι πανκ.
Σκατα τα εκαναν και με τις δομες. Φυσικα οποιος και να κυβερνουσε, σκατα θα τα εκανε
αλλα το θεμα ειναι τι θα γινει. Το λιανεμποριο ειναι για φερετρο χωρις λουλουδια.
Νομιζω οτι οι πιο κερδισμενοι ηταν τα πρακτορια του οπαπ.
Τσιμπησαν χονδρη αποζημιωση εκαστος. Κατι τετοιο πηρε τ αυτι μου.
Φαινεται καποιοι αλλοι ειναι μουλοι.
Ισως ολος ο ιδιωτικος τομεας μαζι με τους ελ.επαγγελματιες.
Και εννοειται οτι το καλοκαιρι ο κορονοπουστας θα παει διακοπες και ολα καλα
μεχρι τον Σεπτεμβρη που θα γυρισει για να πιασει πορτα για τον χειμωνα.

:hi:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Φίλε tnt...
Αν κάποιος είναι τσαχπίνης και πνίγει το κουνέλι 2-3 φορές την εβδομάδα και Η ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 50+ ΕΥΡΏ τότε τον ζηλεύω (αν τα χει) ή τον λυπάμαι (γιατί γαμάει 1-2 το μήνα)!
Αν δεν τα χεις τότε ή τη βγάζεις με τη χήρα με τα πέντε ορφανά ή βρίσκεις γκόμενα ή τρως μεταξένιο ξερατό στο δεκάρικο.Απλά μαθηματικά.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.515
Πόντοι
17.885
Αν δεν τα χεις τότε ή τη βγάζεις με τη χήρα με τα πέντε ορφανά ή βρίσκεις γκόμενα ή τρως μεταξένιο ξερατό στο δεκάρικο.
Καλή η μαλακία ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αν στήνεις/σκίζεις μούνες/κώλους, ν ακούς τ αρχίδια σου να σκάνε στα κωλομέρια και ν ακούς την ταναπού να ζορίζεται από το μανιασμένο γαμήσι! Εγώ ξερατό δεν το βλέπω (αν και ομολογώ πως σε καμία περίπτωση δεν εγκρίνω πολλά σπίτια/εργαζόμενες στο Μετάξι

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Φίλε tnt...
Ειναι γεγονος οτι η καθε κατηγορια εχει συν και πλην.
Ισχυει σε ολο το φασμα του αγοραιου.
Το θεμα ειναι να περναμε ωραια στην κατηγορια μας.
Προσωπικα παω μπουρδελα (οταν παω) διοτι τα θεωρω οτι πιο αυθεντικα
στο αγοραιο. Και πιο φραγκατος, παλι εκει πηγαινα.
Εχω ιδεολογια ακομα κι εκει.
Το μονο μειονεκτημα που εχουν ειναι ο χρονος
αλλα εμαθα να τον κερδιζω.

Δεν εχω προβλημα να παραδεχτω οτι εχει πεσει η ποιοτητα.

Τελευταία τροποποίηση:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.564
Πόντοι
4.646
Χθεσινοβραδυνή ενημέρωση από το βοθρώδες Μετάξι:
Μετά από τη δυνατή ενημέρωσα από τσάρκα Σμύρνη και ΤΝΤ κατέβηκα το βράδυ για κατάθεση.
Πέρασα στο απέναντι ισόγειο οίκο από το ΜικροΜωλλ και κατέθεσα στη Μιλένα.
Η κατάσταση ήταν πολύ περίεργη. Τη γάμαγε μάλλον ένας Πάκης που δεν έχυνε και την κρατούσε ώρα στο δωμάτιο.:angry:
Μετά κάποιος ηλίθιος στο σαλόνι άρχιζε να παραπονιέται για κάτι και τελικά ξέχασαν ότι υπήρχα στο δωμάτιο. :jerking2:
Τελικά ήρθε η κοπέλα σχεδόν κλαμμένη μέσα κι από ότι κατάλαβα της την είπαν άσχημα γιατί αποκάλυψε
ότι η άλλη ''κοπέλα'' που δούλευε μαζί της ήταν τραβέλι με κομμένη πούτσα! :new_shocked:
Μάλλον ήταν η ''Ντίνα'' ο Ισπανός, καθώς μπήκα δωμάτιο στοχευμένα για Μιλένα,
χωρίς να δω το τραβέλι να σαλονάρει.
Τελικά σχεδόν τη βίασα την κοπέλα, καθώς ήταν και σε κακή ψυχολογική κατάσταση,
αφού της έκανα και κάτι που δεν ήταν στο πρόγραμμα... :zfuck:
Αυτά από το χθεσινοβραδυνό μέτωπο... :hi:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Χθεσινοβραδυνή ενημέρωση από το βοθρώδες Μετάξι:
Μετά από τη δυνατή ενημέρωσα από τσάρκα Σμύρνη και ΤΝΤ κατέβηκα το βράδυ για κατάθεση.
Πέρασα στο απέναντι ισόγειο οίκο από το ΜικροΜωλλ και κατέθεσα στη Μιλένα.
Η κατάσταση ήταν πολύ περίεργη. Τη γάμαγε μάλλον ένας Πάκης που δεν έχυνε και την κρατούσε ώρα στο δωμάτιο.:angry:
Μετά κάποιος ηλίθιος στο σαλόνι άρχιζε να παραπονιέται για κάτι και τελικά ξέχασαν ότι υπήρχα στο δωμάτιο. :jerking2:
Τελικά ήρθε η κοπέλα σχεδόν κλαμμένη μέσα κι από ότι κατάλαβα της την είπαν άσχημα γιατί αποκάλυψε
ότι η άλλη ''κοπέλα'' που δούλευε μαζί της ήταν τραβέλι με κομμένη πούτσα! :new_shocked:
Μάλλον ήταν η ''Ντίνα'' ο Ισπανός, καθώς μπήκα δωμάτιο στοχευμένα για Μιλένα,
χωρίς να δω το τραβέλι να σαλονάρει.
Τελικά σχεδόν τη βίασα την κοπέλα, καθώς ήταν και σε κακή ψυχολογική κατάσταση,
αφού της έκανα και κάτι που δεν ήταν στο πρόγραμμα... :zfuck:
Αυτά από το χθεσινοβραδυνό μέτωπο... :hi:
Φίλε θυμάσαι αν έκρυβε το πρόσωπό της η συγκεκριμένη που λες το τραβέλι?

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056

Σωστός φίλε Τnt.. Αυτό το μήνυμα θέλω κι εγώ να περάσω.. Δεν με στέλνει στο μεταξουργείο κάποια αφραγκία, είναι ακέραια επιλογή. Έχω χρήματα και για call girl.. Προτιμώ να πάω με πολλές στο μετάξι, πολλοί δεν το καταλαβαίνουν αυτό δυστυχώς.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Θυμίστε μου λίγο, στο κέντρο η απαγόρευση κυκλοφορίας σήμερα είναι στις 18:00 ?????

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Επιστροφή από μίνι βολτίτσα..μύστες τα μαγαζιά από ότι βλέπω αρχίζουν και δουλεύουν όλα στη ζούλα..(δε λέω για μπουρδέλα)...δε πάει άλλο κλειστά και άρχισαν καταστηματάρχες στη ζούλα να ανοίγουν πόρτες...το βλέπω σιγά σιγά να γίνεται παντού αυτό.... τώρα στην οδό μου μαζεύει σχεδόν όλο το χαρτί της πρωτεύουσας..(οδό τιμωρίας)...στο 3 επέστρεψε η Όλγα γνωστή και από Ιάσωνος 46 όροφος και Μ.α.28 κουρτινάτο...βεργ.2 κτλ.κτλ...ξανθο μιλφ με σωματάρα για τα 40κάτι χρόνια της..τρομερή επιδερμίδα πεντακάθαρη ομορφούλα πολύ γλυκιά και με χαμόγελο όπως ήταν πάντα... εννοείται ότι πέρασα....άψογο τσιμπούκι....τη γάμησα λίγο στα 4 ...αλλά ήθελα πάλι πίπα τελειωτική..τα μισά φύγαν στο στόμα και τα άλλα μισά με handjob......μια χαρά και σήμερα....ήταν ακόμα 3... Εύα Βικτώρια Χριστίνα..οι δύο τελευταίες προτζιλφ.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Φίλε θυμάσαι αν έκρυβε το πρόσωπό της η συγκεκριμένη που λες το τραβέλι?
Η Ντινα ειναι γνωστη στην πιατσα, εδραιωθηκε στο αριστερο γωνιακο 46αρι
της Ιασωνος και εχει δουλεψει κυριως με Τανια (προ πενταετιας περιπου)
με Κρυσταλλια και Νατασα. Μελαχρινη κανονικων κιλων που γουσταρει πολυ τους Ελληνες
επειδη μιλαει ανετα μαζι τους. Το παιζει σουπερ ντιβα, αρεσκεται να λεει
πως ειναι ιδιοκτητρια μαγαζιων στην Φυλης. Φαινεται πως δεν ειναι γυναικα
και θεωρω οτι θα επρεπε να δηλωνει την διαφορετικοτητα της για να ειναι ξεκαθαρο το τοπιο
σε καποιον ρουκι η αβγαλτο η σε καποιον στην τελικη που γουσταρει τραβελια.
Δεν την εχω παρει κι ουτε προκειται.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Σωστός φίλε Τnt.. Αυτό το μήνυμα θέλω κι εγώ να περάσω.. Δεν με στέλνει στο μεταξουργείο κάποια αφραγκία, είναι ακέραια επιλογή. Έχω χρήματα και για call girl.. Προτιμώ να πάω με πολλές στο μετάξι, πολλοί δεν το καταλαβαίνουν αυτό δυστυχώς.
Συμφωνω. Προσωπικα εχω εμβαθυνει κι εχω λυσει το σοβαρο μειονεκτημα στην κατηγορια μας
(λιγος χρονος) με διαφορους τροπους. Ας προτεινω τον γνωστο τροπο.
Αν την βρισκετε με καποια, να παιρνετε περισσοτερο χρονο μαζι της για πιο ωραιο γαμησι
και ολο κατι θα κερδιζετε πολλες φορες. Δεν εννοω τα ακρα.
Εννοω διαφορα (και με γεωμετρικη προοδο).
Αλλοι παλι (σπανιο) αρεσκονται να πληρωνουν 5-6-7 επισκεψεις και να πιανουν ενα δωματιο.
Στο αλλο η στα αλλα μπαινουν οι υπολοιποι και την πανε (οι πρωτοι) ενα παρα ενα ραντεβου
ξετιναζοντας το μουνι της για να καθυστερουν την εκσπερματωση.
Πανε για Βεζουβιο δηλαδη η για δυο σπαστες εκτονωσεις.
Πολλα γινονται. Γενικως, εχουμε το μοναδικο πλεονεκτημα πως επειδη η βαση τιμης
ειναι χαμηλης αξιας (Μεταξουργειο), μπορουμε να φτασουμε σε φοβερες καταστασεις.
Νοοτροπια και παροχη cg αλλα χωρις την αγωνια ποια θα χτυπησει την πορτα
κι αν ταιριαζουν οι φωτογραφιες.
Στην Φυλης ειναι πολυ ακριβοτερη αυτη η μεθοδος ενω στην Λιοσιων
δεν βλεπω τον λογο. Αν ειχαμε καλυτερους χωρους και πολλα καλα πορνο-πακετα εκδιδομενων
θα μιλουσαμε για την απολυτη επενδυση στο αγοραιο κομματι ηδονης.

Οπως μπορει ο καθενας, αρκει να περναει καλα...

:rockon:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ακου να δεις, γιατί πολλά λες: Πέραν από τις "κυρίες" που "δουλεύουνε" για 150/2 =70euro+ TΗΝ ΩΡΑ, πέραν από τα "στουντιο" που το χύσιμο = 50 και βάλε εβρα, όταν η κάθε "κυρία" Ελληνίδα bbw το παίζει "ανεξάρτητη" και ζητάει 40+ κτλ κτλ...εγώ και ο κάθε εγώ που βγάζω ΕΊΚΟΣΙ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ πήγαμε Μετάξι! Εκεί μέσα σε ζάκια, πάκια και κάθε λογής φόλα εγώ βρήκα και γυναίκες/κοπέλες που ΑΝ κάποιος είχε πιάσει γκόμενα έξω θα χε πάει εκκλησία θα χε ανάψει κεράκι και με δακρυσμένα μάτια θα χε ευχαριστήσει την Παναγία για την απρόσμενη τύχη του...Ρωσσιδούλες, Λατίνες, Αφρικάνες, βουλγάρες ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ στο κρεβάτι, milfs next door που επειδή λόγω εμφάνισης υστερούν ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΔΙΧΩΣ ΕΛΕΟΣ! Αυτά έχω γαμήσει ΕΓΩ τόσα χρόνια στη ΜΠΙΧΛΟΥΠΟΛΗ. Με αυτόν τον τρόπο κράτησα την "αξιοπρέπειά" μου χωρίς να παρακαλάω για να γαμήσω, κράτησα τα άλλα 10ευρώ στην τσέπη μου για να ζήσω! Εκεί με έμαθαν, εκεί μου μίλησαν, μου παν τα δικά τους, τον πόνο τους, τους φόβους τους, εκεί που για τύπους σαν εσένα που σαι ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, εμένα με κέρασαν καφέ, με εμένα κάθισαν να μιλήσουν, με εμένα έμειναν στο δωμάτιο χωρίς χρόνο! Εγώ και ο κάθε εγώ δεν παρακαλάμε κανέναν, σεβόμαστε το φόβο και τη διστακτικότητα ανθρώπων που καλώς ή κακώς δουλεύουν παράνομα και δεν κρατάω καμία κακία σε "μουδιασμένες" συμπεριφορές. Εμένα/εμάς μας ξέρουν και μας σέβονται (και αν χρειαστεί μας φοβούνται), ούτε παρακαλάμε ούτε τίποτα. Εγώ εκεί που γαμάω ΔΕΝ φτύνω, γιατί με αυτόν τον τρόπο φτύνω τα αρχίδια μου, τον άντρα που είμαι! Εχεις ποστάρει 2 αρκετά κατ εμε εμπρηστικά ποστ! Λέξεις όπως "κατάντια", "ξυπνήστε" κτλ ΟΠΟΙΟΣ τις αισθάνεται να τις κρατάει για τον εαυτό του! Οποιος δεν γουστάρει Μετάξι ΔΕΝ πάει, εγώ πχ που θεωρώ μασατζίδικα, στριπ μια μαλακία και μισή και πεταμένα λεφτά δεν κράζω, ούτε μπαίνω να γράψω μαλακίες! Να μας λέει να ξυπνάμε, κατάντια και σκατό και ότι μαλακία άλλη Να σε ΔΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΣ live και ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ να χες μάθει ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΝΟ. Α σιχτίρ πια
Σωστος μπραβο εβιλ

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Προτιμώ να πάω με πολλές στο μετάξι, πολλοί δεν το καταλαβαίνουν αυτό δυστυχώς.
Πως δεν το καταλαβαίνουμε. Αλλά προτιμώ να φάω λίγες φορές τούρτα παρά πολλές σκατά.Βέβαια περί ορέξεως...

Το ιδανικό θα ήταν πολλές φορές διάφορες κωλογκέρλ. Αλλά ποιος μπορεί να το κάνει;

Τελευταία τροποποίηση:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Δεν ξέρω πως να βάλω κριτική στα κολοκόριτσα. Θέλω να γράψω για την Νικόλ από τα μαγικά κορίτσια πριν καραφολιάσει κι άλλους.

Τελευταία τροποποίηση:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

Τντ εστρωσες μου φαινεται στη πρωτη καραντινα ελεγες αλλα θυμαμαι.
Εγω προτιμω μπουρδελα και ως χρονια στη τσαρκα και το αθλημα εχω μαθει να την παταω λιγότερο αν πεσω σε φολα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom