Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 135 άτομα (8 μέλη και 127 επισκέπτες)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Τντ εστρωσες μου φαινεται στη πρωτη καραντινα ελεγες αλλα θυμαμαι.
Εγω προτιμω μπουρδελα και ως χρονια στη τσαρκα και το αθλημα εχω μαθει να την παταω λιγότερο αν πεσω σε φολα.
Τα ιδια ελεγα. Στο αγοραιο δεν εχω αλλαξει κατηγορια ακομα.

Αλλο που την ξεκαναν.

:hi:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Η Ντινα ειναι γνωστη στην πιατσα, εδραιωθηκε στο αριστερο γωνιακο 46αρι
της Ιασωνος και εχει δουλεψει κυριως με Τανια (προ πενταετιας περιπου)
με Κρυσταλλια και Νατασα. Μελαχρινη κανονικων κιλων που γουσταρει πολυ τους Ελληνες
επειδη μιλαει ανετα μαζι τους. Το παιζει σουπερ ντιβα, αρεσκεται να λεει
πως ειναι ιδιοκτητρια μαγαζιων στην Φυλης. Φαινεται πως δεν ειναι γυναικα
και θεωρω οτι θα επρεπε να δηλωνει την διαφορετικοτητα της για να ειναι ξεκαθαρο το τοπιο
σε καποιον ρουκι η αβγαλτο η σε καποιον στην τελικη που γουσταρει τραβελια.
Δεν την εχω παρει κι ουτε προκειται.

Οκ..!

• Like
Αντιδράσεις: tnt

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Πως δεν το καταλαβαίνουμε. Αλλά προτιμώ να φάω λίγες φορές τούρτα παρά πολλές σκατά.Βέβαια περί ορέξεως...

Το ιδανικό θα ήταν πολλές φορές διάφορες κωλογκέρλ. Αλλά ποιος μπορεί να το κάνει;
Εγώ πάω με στανταράκια στο μεταξουργείο, που σημαίνει μηδέν φόλες. Η ποικιλία θεωρώ ότι στο τέλος είναι αυτή που μετράει. Καλό το call girl -χρειάζονται κι αυτές- αλλά δεν μού αρέσει το πολύ social. Επίσης και κανά κοριτσάκι εξωσχολικό στην εξίσωση δίνει ένα boost. Αλλά πάντα πρωτίστως να υπάρχουν γερά θεμέλια. Τα δικά μου είναι αυτά τα 5-6 κοριτσάκια που θα συνευρεθώ στο Μετάξι. Βρέξει χιονίσει αυτές είναι η οικογένειά μου.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Εγώ πάω με στανταράκια στο μεταξουργείο, που σημαίνει μηδέν φόλες. Η ποικιλία θεωρώ ότι στο τέλος είναι αυτή που μετράει. Καλό το call girl -χρειάζονται κι αυτές- αλλά δεν μού αρέσει το πολύ social. Επίσης και κανά κοριτσάκι εξωσχολικό στην εξίσωση δίνει ένα boost. Αλλά πάντα πρωτίστως να υπάρχουν γερά θεμέλια. Τα δικά μου είναι αυτά τα 5-6 κοριτσάκια που θα συνευρεθώ στο Μετάξι. Βρέξει χιονίσει αυτές είναι η οικογένειά μου.
Εχεις ονειρα, φιλοδοξιες κι ευαισθησιες. Να προσεχεις.
Περι του σοσιαλ, να ξερεις οτι κι οι cg-ακηδες δεν το θελουν τοσο πολυ αν εξαιρεσουμε
συγκεκριμενη μεριδα. Εδω παλι υπερτερει το μπουρδελο χωρις βεβαια να ειμαι αφελης
να το συγκρινω με cg. Τι εννοω;
αν παρεις μπουρδελιαρα σε ξενοδοχειο, με το που μπει, κατα τεκμηριο γδυνεται.
Θεωρει και εχει μεινει στο μπουρδελο ακομα. Γι αυτο τρωει φοβερο γαμησι σερι.
Στην πορεια ξυπναει και φορτσαρει σοσιαλ για καλυψη.
Συνεπως, να προτιμας μπουρδελιαρα ιμιτασιον cg κι οχι καθαροαιμο cg
εκτος αν εχεις σταμπαρει καποιο cg που σε κανει να χλιμιντριζεις και κανεις παραχωρηση
στο σοσιαλ. Βεβαια το σοσιαλ, εχει και τα καλα του.
Κερδιζεις πραγματα κι αν εισαι αερινος, κερδιζεις πολλα περισσοτερα.
Πιστεψε στον εαυτο σου Καρλ. Εχεις αυρα.

Καλλιτεχνη μου...

:respect:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Στα στουντιο θεωρω μεγαλη καραπουστια να εχουν φωτακια και να γινεται παιχνιδι
στα πιο φανερα. Απο την αλλη κοιτα να περνας καλα τωρα γιατι με πενηνταρικο σε κανονικες
συνθηκες, το προγραμμα που θα παρεις ειναι υπεραπλο.
Οσοι στουντιακηδες ξερω, οταν πηγαιναν με πενηνταρικο, ενιωθαν φτωχοι συγγενεις
εκτος αν ειχαν κονεδιες και γνωριμιες μεσω τριτων δια της προσκολλησεως.
Θεμιτο και η παρτολα πανω απ ολα. Αρκει να το παραδεχονται και να γραφουν μπεσα.
Στα 70 ευρω απολαμβαναν οριακα το καλο προγραμμα και απο κει περα στα πιο ψηλα
εριχναν αγκυρα στο δωματιο.

Καλησπερα και απο εμενα οσο και δυσαρεστη και αν ειναι η παρουσια μου για καποιους με αυτα που γραφω.
Φιλε συμφωνω εν μερη μαζι σου αλωστε και εγω ο ιδιος τα εχω πει αυτα αρκετες φορες.
Οντος στο 50ρικο σε στουντιο τις περισσοτερες φορες δεν γαμας αλλα ειναι μια απλη ξεπετα και αυτη την περιοδο αλλα και παλαιοτερα.
Εχω κλαψει πολλα 50ρικα σε στουντιο αυτο πρεπει να το ομολογησω καθοτι ειμαι ειλικρινης ανθρωπος οπως και οτι μπορεις να περασεις παραααααα πολυ ασχημα.Δυστηχως υπαρχουν κοπελες που δεν αξιζουν τιποτα ουτε σαν πουτανες ουτε σαν γυναικες ουτε σαν ανθρωποι.
Αυτος που πηγαινει συχνα σε στουντιο ομως γνωριζει ποιες ειναι οι φολες οπως και αυτος που γνωριζει αντιστοιχος σε μπουρδελα με αποτελεσμα να επισκεπτεται μονο τις κορασιδες που εχει στανταρακια και περναει σουπερ.
Αυτες που ανεφερα ειναι καρατσεκαρισμενες και οποτε τις γαμαω περναω πολυ καλα μαζι τους γιατι το τιμουν το 50ρικο που στο κατω κατω της γραφης δεν ειναι και ευτελες ποσο.
Εχω μεγαλη ανεση και μπορω να πηγαινω στουντιο τουλαχιστον τρεις φορες την εβδομαδα πραγμα ομως που δεν μπορω να κανω λογω δουλειας και κοπωσης.Καθε Κυριακη σιγουρα πηγαινω η και Σαββατο.Πληρωνω μονο τα 50 ευρω ποτε παραπανω.Αυτη την περιοδο με τα κλεισιματα κτλ απο τους κυβερνοντες λειτουργω οπως ειπα ποιο πανω γιατι θεωρω μεγαλυτερη ασφαλεια το στουντιο και πολυ ποιο καθαρο οπως και αληθηνες υπαρξεις πενταμορφες που σε κανουν να νιωθεις πολλη τυχερος που ο δημιουργος μας επλασε τις γυναικες και εισαι και εσυ ενα μερος κοντα σε αυτες.
Γενικα ποιο πολυ μου αρεσει να πηγαινω μπουρδελα κανω τη βολτα μου βλεπω ποια θελω και μπαινω μαζι της δωματιο μια και δυο και δεκαδυο φορες.Το στουντιο σε νορμαλ περιοδο μια φορα το μηνα ειναι καλα.
Δεν επροκειτω να επισκευτω ΚΑΜΙΑ ΒΡΩΜΙΑΡΑ οπως διαβαζω εδω μεσα αλλους μυστες που λενε τα χιλια μυρια.Σιχαινομαι πως αλλιως να το πω δεν γινεται να ξαπλωσω μαζι με πακιδες η κορασιδες που καταλαθος βρικαμε οτι ειναι τρανς η σεντονια χισμενα και δε ξερω εγω τι αλλο.Σεβομαι τον εαυτο μου πρωτα απολα και επειτα τους συνανθρωπους μου.Ποιος τα λεει αυτα?ενας τυπος (εγω) που ειχα κανει το Μεταξουργειο δευτερο σπιτι μου που και εκει οταν πηγαινα εμπαινα μονο σε δυο κοπελες του 15 ευρω στανταρακια μου αλλα εκανα και τη βολτα μου.Ειδα - εμαθα - γνωρισα - ταλαιπορηθηκα - σιχαθηκα - και τελος θυμα κλοπης οπως μερικοι που με γνωριζουν.
Κατα τη γνωμη μου αυτη τη στιγμη και μονο αυτη τη στιγμη αξιζει μονο στουντιο αλλα να ξερεις σε ποιες θα επισκευτεις και εγω σας τις ειπα ποιες ειναι οι κοπελες.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Καλησπερα και απο εμενα οσο και δυσαρεστη και αν ειναι η παρουσια μου για καποιους με αυτα που γραφω.
Φιλε συμφωνω εν μερη μαζι σου αλωστε και εγω ο ιδιος τα εχω πει αυτα αρκετες φορες.
Δεν ειναι δυσαρεστη η παρουσια σου και συμφωνω σε οσα λες.
Απεναντιας χαιρομαι γιατι εισαι στουντιακιας και γραφεις εδω.
Υπαρχει μεγαλυτερη χαρα για εναν μπουρδελιαρη απο το ανοιγει την πορτα του
σε καποιον ειλικρινη στουντιακια;

σας κατηγορουν ορισμενους οτι δεν ειστε πολυ αναλυτικοι στις κριτικες
κι οτι καποιες φορες σας καθοδηγουν οι εκδιδομενες. Δεν το πιστευω αυτο.

Εισαι ωραιος! :hi:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Δε θεωρω στουντιακια τον εαυτο μου απλα πηγαινω και εκει γιατι δεν βρισκω κατι αξιολογο στα μπουρδελα.Και μιλαω για νορμαλ περιοδο οχι για το τωρα.Περισσοτερο φυλης παω και λιοσιων στα στουντελα.Γνωριζω δυο τρεις ομορφες κοπελες απο φυλης - φωκαιας και ενα δυο απο λιοσιων.Υπαρχουν μερες που δεν βρισκω καμια τους αλλες μερες τις βρισκω ποτε η μια ποτε η αλλη αλλα μετα απο αρκετα γαμησια τις βαριεμαι και τοτε επιλεγω στουντιο.Προσωπικα παω μονο με ομορφες πουτανες δηλαδη με ωραιο σωμα χωρις πεσμενους κωλους η βυζια η πατσαδες.Θελω να ειναι πετιτ αλλιως εχω προβλημα δε λειτουργει το πουλι μου δεν κανει κουκου.Το ιδιο μου συμβαινει και στην προσωπικη μου ζωη.Μου τυχαινουν σαβουριτσες και δεν κανω τιποτα.Χωρις παρεξηγηση δεν λεω οτι ειμαι κατι το ειδιαιτερο απλα εχω συγκεκριμενα γουστα ουτε θελω να κατηγορησω αυτον αυτους που γαμανε σαβουριτσες γιατι για τους ιδιους μπορει να ειναι πενταμορφες.
Παντος οταν τα δελα ανοιξουν προταιρεοτητα θα εχουν φυλης κτλ και μετα στουντιο και αν στα δελα φερουν καλυτερες κοπελες και οχι τον κατιμα τοτε θα ελατωσω κατα πολυ τα στουντιο.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Ο λογος που εγινα μελος σε αυτη τη μαλακια ειναι οτι ενω διαβαζα διαφορους τυπους χωρις να τους γνωριζω ελεγαν για το Μεταξουργειο υπαρχουν μουναρες εδω μουναρες εκει μουναρες παραπερα.Ε τοφαγα το παραμυθι και εγω και πηγαινα στην περιοχη να τις δω να τις εντωπισω.Ελα μου ντε που δεν εβρισκα τιποτα και μετα παλι διαβαζα και παλι τα ιδια ακουγα και παλι πηγαινα αλλα τιποτα δεν εβρισκα και ειδικα αυτες που λεγανε μουναρες και οτι ητανε πρωτες στο γαμησι οταν τις αντικριζα μου ερχοτανε εμετος.Ειχα βρει ενα δυο καλες κατα περιοδους και πηγαινα μονο σε αυτες.Ξαναδιαβαζα παλι αυτους τους καφρους και επειδη πλεον ειχα την κριση ειχα τη δικη μου γνωμη αποφασισα να τους κραζω γιατι στην τελικη δεν ξερω πως τους ονομαζετε ( ναυαγια η οτι αλλο ).Δεινανε λανθασμενες εντυπωσεις σε αλλα παιδια που ηθελαν να γαμησουν και καποιοι απο αυτους ερχοντουσαν απο μακρυα με αποτελεσμα να πεφτουν στο κενο τα (ονειρα) πως θα γαμησουν μουναρα.Μπαινανε καποιες φορες εδω μεσα και οι ιδιοι τα λεγανε μετα την βολτα τους.Μαλιστα θυμαμαι καποιος ητανε απο τη Λαμια και το παληκαρι ειχε απογοητευτει οικτρα.
Πλεον δε δινω και πολλη σημασια στα γραφομενα αλλα οταν καποιοι εκθιαζουν το Μεταξουργειο σαν παραδεισο ενταξει μου τη βαραει γιατι ξερω τι ειναι στην πραγματικοτητα.Επισης ειναι και η φυλης και η λιοσιων καποιοι λενε τα ομορφοτερα λογια για πουτανες και οταν πας και τις βλεπεις συλογιζεσαι και καταληγεις στο συμπερασμα ( μα καλα τι στο πουτσο εχασε ο κοσμος τη σημασια της ομορφιας? εχασε το μετρο συγκρισης? η εδω μεσα οι περισσοτεροι ειναι μπαζογαμηκουλες?)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.377
Πόντοι
27.261
Ο λογος που εγινα μελος σε αυτη τη μαλακια ειναι οτι ενω διαβαζα διαφορους τυπους χωρις να τους γνωριζω ελεγαν για το Μεταξουργειο υπαρχουν μουναρες εδω μουναρες εκει μουναρες παραπερα.Ε τοφαγα το παραμυθι και εγω και πηγαινα στην περιοχη να τις δω να τις εντωπισω.Ελα μου ντε που δεν εβρισκα τιποτα και μετα παλι διαβαζα και παλι τα ιδια ακουγα και παλι πηγαινα αλλα τιποτα δεν εβρισκα και ειδικα αυτες που λεγανε μουναρες και οτι ητανε πρωτες στο γαμησι οταν τις αντικριζα μου ερχοτανε εμετος.

εδω μεσα οι περισσοτεροι ειναι μπαζογαμηκουλες?)
φιλε μη χρησιμοποιεις δικες μου λεξεις σε παρακαλω.
θα σε νομισουν για κανα κλωνο μου :tooth:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Ελα ρε παπαφιλ πες τιποτα γιατι μου φαινεται λιγοι μηνανε με νορμαλ γουστα

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.377
Πόντοι
27.261
τι να πω αλλο ρε φιλε ?
τα εχω πει ολα πιστευω και πλεον δεν ασχολουμαι.
οταν θα ξαναξεκινησω να κανω ενημερωσεις, θα τα πω εκει ολα... κλασσικα.
ασε να χαρουνε τα παλουκαρια :tooth:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Το κατάλαβες κι εσύ ε; Μιλάνε για εμετικές πόρνες αρκεί να έχουν καλό πρόγραμμα. Είπαμε όμως περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Έχει πιπίνια στο Μεταξουργείο μη λέτε μαλακίες. Αλλά θέλει ψάξιμο το πράγμα.
1 στις 20 θα αξίζει, αλλά εγώ τα καλύτερα γαμήσια και μουνιά στο Μεταξουργείο τα χω βρει.
Και το πιο σημαντικό. Μόνο 10 ευρώ.
Προσωπικά αρνούμαι να δώσω παραπάνω.
Θυμάμαι όταν ήμουν μικρός και χάλαγα λεφτά για στούντιο, βίζιτες και παπαριές..
Ποτέ ξανά.
10 ευρώ και πολλά τους είναι.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Έχει πιπίνια στο Μεταξουργείο μη λέτε μαλακίες. Αλλά θέλει ψάξιμο το πράγμα.
1 στις 20 θα αξίζει, αλλά εγώ τα καλύτερα γαμήσια και μουνιά στο Μεταξουργείο τα χω βρει.
Και το πιο σημαντικό. Μόνο 10 ευρώ.
Προσωπικά αρνούμαι να δώσω παραπάνω.
Θυμάμαι όταν ήμουν μικρός και χάλαγα λεφτά για στούντιο, βίζιτες και παπαριές..
Ποτέ ξανά.
10 ευρώ και πολλά τους είναι.
Κάτω από ποιά πέτρα είναι κρυμμένα γιατί δεν τα έχει δει κανένας άλλος. Ειδικά τώρα εν μέσω κόβιδ.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Κάτω από ποιά πέτρα είναι κρυμμένα γιατί δεν τα έχει δει κανένας άλλος. Ειδικά τώρα εν μέσω κόβιδ.
Ε δε λεω για κοβιντ περίοδο.
Δεν πάω τώρα.
Αλλά την κανονική περίοδο έχει.
Θέλει ψάξιμο όμως.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Εχεις ονειρα, φιλοδοξιες κι ευαισθησιες. Να προσεχεις.
Περι του σοσιαλ, να ξερεις οτι κι οι cg-ακηδες δεν το θελουν τοσο πολυ αν εξαιρεσουμε
συγκεκριμενη μεριδα. Εδω παλι υπερτερει το μπουρδελο χωρις βεβαια να ειμαι αφελης
να το συγκρινω με cg. Τι εννοω;
αν παρεις μπουρδελιαρα σε ξενοδοχειο, με το που μπει, κατα τεκμηριο γδυνεται.
Θεωρει και εχει μεινει στο μπουρδελο ακομα. Γι αυτο τρωει φοβερο γαμησι σερι.
Στην πορεια ξυπναει και φορτσαρει σοσιαλ για καλυψη.
Συνεπως, να προτιμας μπουρδελιαρα ιμιτασιον cg κι οχι καθαροαιμο cg
εκτος αν εχεις σταμπαρει καποιο cg που σε κανει να χλιμιντριζεις και κανεις παραχωρηση
στο σοσιαλ. Βεβαια το σοσιαλ, εχει και τα καλα του.
Κερδιζεις πραγματα κι αν εισαι αερινος, κερδιζεις πολλα περισσοτερα.
Πιστεψε στον εαυτο σου Καρλ. Εχεις αυρα.

Καλλιτεχνη μου...

:respect:
Nα ' σαι καλά Άρχοντά μου!

• Like
Αντιδράσεις: tnt

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Ο λογος που εγινα μελος σε αυτη τη μαλακια ειναι οτι ενω διαβαζα διαφορους τυπους χωρις να τους γνωριζω ελεγαν για το Μεταξουργειο υπαρχουν μουναρες εδω μουναρες εκει μουναρες παραπερα.Ε τοφαγα το παραμυθι και εγω και πηγαινα στην περιοχη να τις δω να τις εντωπισω.Ελα μου ντε που δεν εβρισκα τιποτα και μετα παλι διαβαζα και παλι τα ιδια ακουγα και παλι πηγαινα αλλα τιποτα δεν εβρισκα και ειδικα αυτες που λεγανε μουναρες και οτι ητανε πρωτες στο γαμησι οταν τις αντικριζα μου ερχοτανε εμετος.Ειχα βρει ενα δυο καλες κατα περιοδους και πηγαινα μονο σε αυτες.Ξαναδιαβαζα παλι αυτους τους καφρους και επειδη πλεον ειχα την κριση ειχα τη δικη μου γνωμη αποφασισα να τους κραζω γιατι στην τελικη δεν ξερω πως τους ονομαζετε ( ναυαγια η οτι αλλο ).Δεινανε λανθασμενες εντυπωσεις σε αλλα παιδια που ηθελαν να γαμησουν και καποιοι απο αυτους ερχοντουσαν απο μακρυα με αποτελεσμα να πεφτουν στο κενο τα (ονειρα) πως θα γαμησουν μουναρα.Μπαινανε καποιες φορες εδω μεσα και οι ιδιοι τα λεγανε μετα την βολτα τους.Μαλιστα θυμαμαι καποιος ητανε απο τη Λαμια και το παληκαρι ειχε απογοητευτει οικτρα.
Πλεον δε δινω και πολλη σημασια στα γραφομενα αλλα οταν καποιοι εκθιαζουν το Μεταξουργειο σαν παραδεισο ενταξει μου τη βαραει γιατι ξερω τι ειναι στην πραγματικοτητα.Επισης ειναι και η φυλης και η λιοσιων καποιοι λενε τα ομορφοτερα λογια για πουτανες και οταν πας και τις βλεπεις συλογιζεσαι και καταληγεις στο συμπερασμα ( μα καλα τι στο πουτσο εχασε ο κοσμος τη σημασια της ομορφιας? εχασε το μετρο συγκρισης? η εδω μεσα οι περισσοτεροι ειναι μπαζογαμηκουλες?)
Το σεξ είναι μια μυστήρια χημική συνεργασία ανάμεσα σε μια κοπέλα κι ένα αγόρι. Το τι αποτέλεσμα θα πετύχουν οι 2 τους είναι στο δικό τους χέρι, οπότε και διαμορφώνουν μια δική τους σεξουαλική πραγματικότητα. Mην κολλάς στα ''μουνάρα'' ''σημασία της ομορφιάς'' και ''λανθασμένες εντυπώσεις''. Η κάθε ψυχή διαθέτει ένα μοναδικό φίλτρο με το οποίο επεξηγεί όλα αυτά που τής συμβαίνουν. Κανένας άνθρωπος δεν είναι ''ναυάγιο'' και κανένας άνθρωπος δεν έχει τη δικαιοδοσία να ονομάσει κάποιον άλλο ''ναυάγιο''

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.377
Πόντοι
27.261
ΜΟΝΟ ο pourboirακιας και ΜΟΝΟ αυτος, ξερει τους κρυφους μοντελοοικους του μεταξουργειου.
απο τη νεα σεζον θα αρχισω να pourboirιζω και εγω τις τσατσαδες.
πρεπει επιτελους να μαθουμε μπαλιτσα τελικα :tooth:

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom