Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 78 άτομα (2 μέλη και 76 επισκέπτες)

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Βρε παιδια πραγματικα εξηγηστε μου στο θεο που πιστευετε ποσο κατεστραμενος πρεπει να ειναι ενας αντρας για να δεχεται αυτη την κατασταση με το Μεταξουργειο?Ενοω παρακαλια , μπας και με βαλουν να γαμησω , μπαινουν μονο πακια κτλ κτλ.
Δηλαδη αυτος που το κανει αυτο ειναι τελειως ντιπ για ντιπ?Τι κοσμος και τι σκατο ρε παιδι μου κυκλοφωρει

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Αφήνω αυτό εδώ για καληνύχτα.
Όποιος μύστης ξέρει ποια χρονολογία είναι το βίντεο ας μας πει.
Επικό το γωνιακό σουβλατζίδικο που δεν υπάρχει πια.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μια μελαχρινή λέω. Αυτή είναι; Η τσατσα την εκθείαζε.
"ΜΗ;;" Άκου "μη". Έχω να το ακούσω αυτό από τη Σιμόνα (που απαιτούσε να κάνουμε σεξ μόνο με βλεμματική επαφή). Η οποία, όπως έχει πει εύστοχα και ένας συναγωνιστής, είναι ικανή να πει στον πελάτη "έχω πονοκέφαλο" για να αποφύγει το σεξ.
Το ονειρο της Σιμονας ειναι να πληρωνεται για σαλοναρισμα
και να παιρνει πουρμπουαρ επειδη ανασαινει. :2funny:
Αλλα τι να μας πει κι αυτη οταν εχουν περασει μεγαθηρια φολες οπως η Ελενα/Ρομπερτα/Σοφια
που σε παρακαλουσε να μπεις δωματιο για να δεις την φοβερη βελτιωση της
(η οποια βεβαια ηταν εντελως ανυπαρκτη). :dunno:
Οταν ηθελε να βαλει κωλο στο μενου, γελουσε μεχρι και το πεζοδρομιο.
Ειχε παει και Μεταξουργειο τρομαρα της γιατι το ωστικο φολο-κυμα δεν περιοριστηκε
μονο στην Φυλης. Μια φορα λυσσαξε να χυσω με πιπα ενω με μαλακιζε σαν τρελλη.
Την σταματησα για να την γαμησω (ακουσον-ακουσον) πανω με 10 φορες
επειδη την βαρεθηκα κι ηθελα να ξεμπερδευω οσο αυτη γκαριζε οτι ειναι καλη
και θα χυσω με πιπα. :jerking2:
Αχρηστη εντελως! Γεγονοτα απο Φυλης 86Β προ ετων.

:rockon:

Τελευταία τροποποίηση:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Αφήνω αυτό εδώ για καληνύχτα.
Όποιος μύστης ξέρει ποια χρονολογία είναι το βίντεο ας μας πει.
Επικό το γωνιακό σουβλατζίδικο που δεν υπάρχει πια.
Ευκολο.

Δουλευει το Φυλης 80 αφου οπως ειδα εχει φως, αρα τουλαχιστον πενταετιας και βαλε.
Και ειναι ετσι γιατι καπου εκει (συν-πλην) εκλεισε και το σουβλατζικο που ετρωγαν
καποια "παιδια".

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Προ ολιγου και πριν επιστρεψω απο βολτα στο σπιτι, περασα απο Φυλης.
Νταξ...ρημαδιο τελειως λεμε, ετσι;
στο Φυλης 74 αριστερα εχει το (μαυρο) σπρευ-μηνυμα:
"support your local sexworker" (επρεπε να το φωτογραφισω)
ενω στο 80 βαραγαν ενεσεις οι τοξοβολοι.
Εσανς κατρουλιλας ετσι; βρεθηκε οδος να χτυπησει στα ισα την Λεωνιδου στο κατρουλιο.
Ρε ουτε στο (κλειστο πια) Ιασωνος 33 δεν υπηρχε τετοια μποχα.
Πολυ παρατημα...

:dunno:

Τελευταία τροποποίηση:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Κανονικα στην θεση της η κορασιδα Μονικα συναγωνιστη!!
Η Μονικα στην θεση της αλλα η γωνιακη πορτα του Αχιλλεως εχει φαει "ταπα".
Θα το ξερετε, απλα δεν το εχω δει γραμμενο.

Τελευταία τροποποίηση:

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.475
Πόντοι
736
Ευκολο.

Δουλευει το Φυλης 80 αφου οπως ειδα εχει φως, αρα τουλαχιστον πενταετιας και βαλε.
Και ειναι ετσι γιατι καπου εκει (συν-πλην) εκλεισε και το σουβλατζικο που ετρωγαν
καποια "παιδια".

Δεν εκανες τον κοπο να χτυπησεις τη πορτα στο φυλης 80 φιλε μου?:coffee:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Δεν εκανες τον κοπο να χτυπησεις τη πορτα στο φυλης 80 φιλε μου?:coffee:
Στο βιντεο δουλευει μυστη μου. Προ ετων.

Τωρα (σημερα) ειχε δυο πρεζακια εκει.

Εξαλλου αν δουλευε, δεν θα το ελεγα ετσι ξερα.

:hi:

Peykorytinis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2020
Like
46
Πόντοι
0
Tony an mporeis steile Kai se men’s to fab tis lizas
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

TNT μιλάς για μια ξανθιά που με λευκό δέρμα?

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Το φβ της φολολίζας το έχουν ζητήσει τόσοι πολλοί που πρέπει να έσπασε τώρα. Τζάμπα προσπαθείτε. Τις δίνετε και αξία. Είπαμε, πριν το δεύτερο κλείσιμο είχε δηλώσει ότι θα δουλεύει στο 300αρι. Το ψώνιο. Υπομονή, πλησιάζει η ώρα που θα μας φολιάζει πάλι στο εικοσάρικο στη Φυλής.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Tony an mporeis steile Kai se men’s to fab tis lizas
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

TNT μιλάς για μια ξανθιά που με λευκό δέρμα?
Οχι, δεν ειναι γνωστη. Απλα μια επι του συνολου. Ενα σωρο ειναι τωρα στην ανεργια.

:hi:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.515
Πόντοι
17.885
Μα ποση καταντια πια? Ιχνος αξιοπρεπειας δεν εχετε? πατε και παρακαλατε τους βρωμοαλβανιαρηδες τσατσους της μπιχλουπολης μπας και σας μπασουν να γαμησετε?Ποση ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ
Ακου να δεις, γιατί πολλά λες: Πέραν από τις "κυρίες" που "δουλεύουνε" για 150/2 =70euro+ TΗΝ ΩΡΑ, πέραν από τα "στουντιο" που το χύσιμο = 50 και βάλε εβρα, όταν η κάθε "κυρία" Ελληνίδα bbw το παίζει "ανεξάρτητη" και ζητάει 40+ κτλ κτλ...εγώ και ο κάθε εγώ που βγάζω ΕΊΚΟΣΙ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ πήγαμε Μετάξι! Εκεί μέσα σε ζάκια, πάκια και κάθε λογής φόλα εγώ βρήκα και γυναίκες/κοπέλες που ΑΝ κάποιος είχε πιάσει γκόμενα έξω θα χε πάει εκκλησία θα χε ανάψει κεράκι και με δακρυσμένα μάτια θα χε ευχαριστήσει την Παναγία για την απρόσμενη τύχη του...Ρωσσιδούλες, Λατίνες, Αφρικάνες, βουλγάρες ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ στο κρεβάτι, milfs next door που επειδή λόγω εμφάνισης υστερούν ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΔΙΧΩΣ ΕΛΕΟΣ! Αυτά έχω γαμήσει ΕΓΩ τόσα χρόνια στη ΜΠΙΧΛΟΥΠΟΛΗ. Με αυτόν τον τρόπο κράτησα την "αξιοπρέπειά" μου χωρίς να παρακαλάω για να γαμήσω, κράτησα τα άλλα 10ευρώ στην τσέπη μου για να ζήσω! Εκεί με έμαθαν, εκεί μου μίλησαν, μου παν τα δικά τους, τον πόνο τους, τους φόβους τους, εκεί που για τύπους σαν εσένα που σαι ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, εμένα με κέρασαν καφέ, με εμένα κάθισαν να μιλήσουν, με εμένα έμειναν στο δωμάτιο χωρίς χρόνο! Εγώ και ο κάθε εγώ δεν παρακαλάμε κανέναν, σεβόμαστε το φόβο και τη διστακτικότητα ανθρώπων που καλώς ή κακώς δουλεύουν παράνομα και δεν κρατάω καμία κακία σε "μουδιασμένες" συμπεριφορές. Εμένα/εμάς μας ξέρουν και μας σέβονται (και αν χρειαστεί μας φοβούνται), ούτε παρακαλάμε ούτε τίποτα. Εγώ εκεί που γαμάω ΔΕΝ φτύνω, γιατί με αυτόν τον τρόπο φτύνω τα αρχίδια μου, τον άντρα που είμαι! Εχεις ποστάρει 2 αρκετά κατ εμε εμπρηστικά ποστ! Λέξεις όπως "κατάντια", "ξυπνήστε" κτλ ΟΠΟΙΟΣ τις αισθάνεται να τις κρατάει για τον εαυτό του! Οποιος δεν γουστάρει Μετάξι ΔΕΝ πάει, εγώ πχ που θεωρώ μασατζίδικα, στριπ μια μαλακία και μισή και πεταμένα λεφτά δεν κράζω, ούτε μπαίνω να γράψω μαλακίες! Να μας λέει να ξυπνάμε, κατάντια και σκατό και ότι μαλακία άλλη Να σε ΔΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΣ live και ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ να χες μάθει ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΝΟ. Α σιχτίρ πια

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
Ακου να δεις, γιατί πολλά λες: Πέραν από τις "κυρίες" που "δουλεύουνε" για 150/2 =70euro+ TΗΝ ΩΡΑ, πέραν από τα "στουντιο" που το χύσιμο = 50 και βάλε εβρα, όταν η κάθε "κυρία" Ελληνίδα bbw το παίζει "ανεξάρτητη" και ζητάει 40+ κτλ κτλ...εγώ και ο κάθε εγώ που βγάζω ΕΊΚΟΣΙ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ πήγαμε Μετάξι! Εκεί μέσα σε ζάκια, πάκια και κάθε λογής φόλα εγώ βρήκα και γυναίκες/κοπέλες που ΑΝ κάποιος είχε πιάσει γκόμενα έξω θα χε πάει εκκλησία θα χε ανάψει κεράκι και με δακρυσμένα μάτια θα χε ευχαριστήσει την Παναγία για την απρόσμενη τύχη του...Ρωσσιδούλες, Λατίνες, Αφρικάνες, βουλγάρες ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ στο κρεβάτι, milfs next door που επειδή λόγω εμφάνισης υστερούν ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΔΙΧΩΣ ΕΛΕΟΣ! Αυτά έχω γαμήσει ΕΓΩ τόσα χρόνια στη ΜΠΙΧΛΟΥΠΟΛΗ. Με αυτόν τον τρόπο κράτησα την "αξιοπρέπειά" μου χωρίς να παρακαλάω για να γαμήσω, κράτησα τα άλλα 10ευρώ στην τσέπη μου για να ζήσω! Εκεί με έμαθαν, εκεί μου μίλησαν, μου παν τα δικά τους, τον πόνο τους, τους φόβους τους, εκεί που για τύπους σαν εσένα που σαι ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, εμένα με κέρασαν καφέ, με εμένα κάθισαν να μιλήσουν, με εμένα έμειναν στο δωμάτιο χωρίς χρόνο! Εγώ και ο κάθε εγώ δεν παρακαλάμε κανέναν, σεβόμαστε το φόβο και τη διστακτικότητα ανθρώπων που καλώς ή κακώς δουλεύουν παράνομα και δεν κρατάω καμία κακία σε "μουδιασμένες" συμπεριφορές. Εμένα/εμάς μας ξέρουν και μας σέβονται (και αν χρειαστεί μας φοβούνται), ούτε παρακαλάμε ούτε τίποτα. Εγώ εκεί που γαμάω ΔΕΝ φτύνω, γιατί με αυτόν τον τρόπο φτύνω τα αρχίδια μου, τον άντρα που είμαι! Εχεις ποστάρει 2 αρκετά κατ εμε εμπρηστικά ποστ! Λέξεις όπως "κατάντια", "ξυπνήστε" κτλ ΟΠΟΙΟΣ τις αισθάνεται να τις κρατάει για τον εαυτό του! Οποιος δεν γουστάρει Μετάξι ΔΕΝ πάει, εγώ πχ που θεωρώ μασατζίδικα, στριπ μια μαλακία και μισή και πεταμένα λεφτά δεν κράζω, ούτε μπαίνω να γράψω μαλακίες! Να μας λέει να ξυπνάμε, κατάντια και σκατό και ότι μαλακία άλλη Να σε ΔΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΣ live και ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ να χες μάθει ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΝΟ. Α σιχτίρ πια
Απολυτα σωστος

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.191
Πόντοι
46.232
πριν από λίγη ώρα πίνοντας Famous Grouse στη δεξιά φτερούγα πέτυχα την Βίκυ από το στρατό του μεγάλου Στρατηλάτη , πέρασα για ένα γρήγορο ξεφόρτωμα (μόνο πίπα) λόγω πολύ περιορισμένου χρόνου όπου με ρούφηξε στη κυριολεξία
φώτος από το δωμάτιο
3.jpg
3-2.jpg
3-3.jpg
3-4.jpg

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.508
Πόντοι
746
Η Βίκυ πως ειναι; Περιγραφη;

mixaj

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2010
Like
1.088
Πόντοι
201
πριν από λίγη ώρα πίνοντας Famous Grouse στη δεξιά φτερούγα πέτυχα την Βίκυ από το στρατό του μεγάλου Στρατηλάτη , πέρασα για ένα γρήγορο ξεφόρτωμα (μόνο πίπα) λόγω πολύ περιορισμένου χρόνου όπου με ρούφηξε στη κυριολεξία
φώτος από το δωμάτιο
3.jpg
3-2.jpg
3-3.jpg
3-4.jpg
Φώτος από την Βίκυ θέλουμε ???

• Like
Αντιδράσεις: 968

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Στο πορνο-Εμπορικό είναι μια μελαμψή -όπως μπαίνουμε δεξιά -'καινούρια' λέει η τσατσά.. Τέλος πάντων πήγα μαζί της καλή ήταν δε βιάστηκε , νορμάλ.. Όμως για κάποιο λόγο έκρυβε το πρόσωπό της ...Από τη στιγμή που μπήκε μέχρι και που έφυγε. Της έπιανα απαλά το κεφαλάκι και της έλεγα' γιατί δεν κοιτάς'?? Και μού έλεγε' δεν ξέρω Ελληνικά και κάτι μαλακίες.. Μού θύμισε μια κοπέλα που δούλευε στην ιάσωνος πολύ ψηλά στα μικρά νούμερα.. Παράξενα πράγματα... Το δεκάευρο το κέρδισε πάντως και θα ξαναπάω..

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.915
Πόντοι
431
φώτος από το δωμάτιο
3.jpg
3-2.jpg
3-3.jpg
3-4.jpg
Στο πορνο-Εμπορικό είναι μια μελαμψή -όπως μπαίνουμε δεξιά -'καινούρια' λέει η τσατσά.. Τέλος πάντων πήγα μαζί της καλή ήταν δε βιάστηκε , νορμάλ.. Όμως για κάποιο λόγο έκρυβε το πρόσωπό της ...Από τη στιγμή που μπήκε μέχρι και που έφυγε. Της έπιανα απαλά το κεφαλάκι και της έλεγα' γιατί δεν κοιτάς'?? Και μού έλεγε' δεν ξέρω Ελληνικά και κάτι μαλακίες.. Μού θύμισε μια κοπέλα που δούλευε στην ιάσωνος πολύ ψηλά στα μικρά νούμερα.. Παράξενα πράγματα... Το δεκάευρο το κέρδισε πάντως και θα ξαναπάω..
Ευχαριστούμε για το tip...Βέβαια το σημείο δεν ήταν Famous grouse or Partridge street αλλά ενός στρατηγού του Alexandros the Great...??

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom