Ακου να δεις, γιατί πολλά λες: Πέραν από τις "κυρίες" που "δουλεύουνε" για 150/2 =70euro+ TΗΝ ΩΡΑ, πέραν από τα "στουντιο" που το χύσιμο = 50 και βάλε εβρα, όταν η κάθε "κυρία" Ελληνίδα bbw το παίζει "ανεξάρτητη" και ζητάει 40+ κτλ κτλ...εγώ και ο κάθε εγώ που βγάζω ΕΊΚΟΣΙ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ πήγαμε Μετάξι! Εκεί μέσα σε ζάκια, πάκια και κάθε λογής φόλα εγώ βρήκα και γυναίκες/κοπέλες που ΑΝ κάποιος είχε πιάσει γκόμενα έξω θα χε πάει εκκλησία θα χε ανάψει κεράκι και με δακρυσμένα μάτια θα χε ευχαριστήσει την Παναγία για την απρόσμενη τύχη του...Ρωσσιδούλες, Λατίνες, Αφρικάνες, βουλγάρες ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ στο κρεβάτι, milfs next door που επειδή λόγω εμφάνισης υστερούν ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΔΙΧΩΣ ΕΛΕΟΣ! Αυτά έχω γαμήσει ΕΓΩ τόσα χρόνια στη ΜΠΙΧΛΟΥΠΟΛΗ. Με αυτόν τον τρόπο κράτησα την "αξιοπρέπειά" μου χωρίς να παρακαλάω για να γαμήσω, κράτησα τα άλλα 10ευρώ στην τσέπη μου για να ζήσω! Εκεί με έμαθαν, εκεί μου μίλησαν, μου παν τα δικά τους, τον πόνο τους, τους φόβους τους, εκεί που για τύπους σαν εσένα που σαι ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, εμένα με κέρασαν καφέ, με εμένα κάθισαν να μιλήσουν, με εμένα έμειναν στο δωμάτιο χωρίς χρόνο! Εγώ και ο κάθε εγώ δεν παρακαλάμε κανέναν, σεβόμαστε το φόβο και τη διστακτικότητα ανθρώπων που καλώς ή κακώς δουλεύουν παράνομα και δεν κρατάω καμία κακία σε "μουδιασμένες" συμπεριφορές. Εμένα/εμάς μας ξέρουν και μας σέβονται (και αν χρειαστεί μας φοβούνται), ούτε παρακαλάμε ούτε τίποτα. Εγώ εκεί που γαμάω ΔΕΝ φτύνω, γιατί με αυτόν τον τρόπο φτύνω τα αρχίδια μου, τον άντρα που είμαι! Εχεις ποστάρει 2 αρκετά κατ εμε εμπρηστικά ποστ! Λέξεις όπως "κατάντια", "ξυπνήστε" κτλ ΟΠΟΙΟΣ τις αισθάνεται να τις κρατάει για τον εαυτό του! Οποιος δεν γουστάρει Μετάξι ΔΕΝ πάει, εγώ πχ που θεωρώ μασατζίδικα, στριπ μια μαλακία και μισή και πεταμένα λεφτά δεν κράζω, ούτε μπαίνω να γράψω μαλακίες! Να μας λέει να ξυπνάμε, κατάντια και σκατό και ότι μαλακία άλλη Να σε ΔΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΣ live και ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ να χες μάθει ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΝΟ. Α σιχτίρ πια