Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 185 άτομα (22 μέλη και 163 επισκέπτες)

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Συνβόρδελοι μια χείρα βοηθείας ,θέλω να γράψω κριτική για τη Νικόλ από το μαγικά κορίτσια tv που μόνο μαγικά δεν είναι,αλλά δεν ξέρω πού στο σάιτ. Η εν λόγω είναι καραφολάρα, φτιαγμένες φωτό, φουσκωμένα βυζιά στις φωτογραφίες ,τελείωνε και τελείωνε,μετά τον πρώτο γύρο με κοιταγε φοβισμένη στα μάτια μην ζητήσω δεύτερο. Ζήτησα βέβαια...Επιπέδου 20ρικου στη Φυλής. Καμμένο 150άρι , ακόμα το κλαίω. Με έφαγε η δυσωδία του μεταξιού. Δεν θέλω να πατήσω εκεί.

Η Εύα από ξυλόπροκας 3 γύρισε;

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Η διάσωση του Πλανήτη Γη απαιτεί πολύ χρόνο και σπατάλη τρομερής ενέργειας. Μιλάμε για 100 ζωές χρόνο. Κι εμείς έχουμε μόνο μία και λίγη..Ρε παιδιά. Ό' τι και να κάνει κάποιος ή κάποιοι , επαναστάσεις, υπαρξιακές εξεγέρσεις , πνευματική αναζήτηση -ότι στον πούτσο θες- αυτός ο κόσμος θα παραμείνει βουτηγμένος μέσα στο λάθος για πάντα. Ας σταματήσουμε να είμαστε τόσο άπληστοι, σε άλλες χώρες πέφτουν σφαίρες από καλάζνικωφ..Ζήστε την κάθε γαμωμέρα με το καφεδάκι σας, καθίστε στον ήλιο στην ταράτσα και πείτε μια φορά κι εσείς 'Πάλι καλά, υπάρχουν και χειρότερα'! Βαρέθηκα πια να ακούω τα ίδια και τα ίδια, το μέλλον και μαλακίες, και η ελευθερία..Ελεύθερος είσαι όταν δεν έχεις άγχος, αυτό είναι το νόημα, και ξαναλέω αλλού πέφτουν σφαίρες, εσείς φάγατε καμιά σφαίρα στις ωραίες σας βόλτες ? ΌΧΙ! Εεε τέλοος!!!Ζήστε και ράψτε το! Υ.Γ όποιος επιθυμεί να το παίξει Μπροστάρης της εξέγερσης με γειά του με χαρά του.. Αλλά να φτιάξει ένα κόμμα πρώτα με ομοϊδεάτες και να δοκιμάσει την τύχη του. Εγώ θα τον ψηφίσω, μέσα ,για να σάς δούμε!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
Συνβόρδελοι μια χείρα βοηθείας ,θέλω να γράψω κριτική για τη Νικόλ από το μαγικά κορίτσια tv που μόνο μαγικά δεν είναι,αλλά δεν ξέρω πού στο σάιτ. Η εν λόγω είναι καραφολάρα, φτιαγμένες φωτό, φουσκωμένα βυζιά στις φωτογραφίες ,τελείωνε και τελείωνε,μετά τον πρώτο γύρο με κοιταγε φοβισμένη στα μάτια μην ζητήσω δεύτερο. Ζήτησα βέβαια...Επιπέδου 20ρικου στη Φυλής. Καμμένο 150άρι , ακόμα το κλαίω. Με έφαγε η δυσωδία του μεταξιού. Δεν θέλω να πατήσω εκεί.

Tυπε με 150 ευρω γαμας μερα παρά μερα στο μεταξι και βγαζεις ενα μηνα ολοκληρο !!
Μηπως με 150ε η κορασις σου εκανε γλειφοκωλιν ? μηπως σου καταπιε τις χυσαρες ?
μηπως γαμησες γκωλον ??
Αχ ρε μεταξι παραδεισος εισαι ...

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Προς το παρόν αυτό ακριβώς κάνω φίλτατε, αλλά δεν γίνεται να μην ανησυχώ για το μέλλον. Ως πότε θα είμαι γερός και δυνατός; Πως είναι δυνατόν να δημιουργήσω οικογένεια όταν οι γυναίκες έχουν αποβάλει αυτόν τον ρόλο απ την ζωή τους; Τα παιδιά μου τι θα γίνουν μεγαλώνοντας σε αυτό το περιβάλλον;
Σήμερα μια χαρά είμαι, όσο έχω την υγεία μου, αλλά ως πότε; Ο μέγας Ηράκλητος έγραψε ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων είναι σαν τα κτήνη, είναι ευχαριστημένοι μόνο με το να είναι χορτάτοι... δεν θέλω να ανήκω σε αυτή την κατηγορία φίλτατε. Επίσης, ο Αριστοτέλης στο βιβλίο του πολιτικά γράφει ότι ο άνθρωπος είναι κοινωνικό ον, δεν γίνεται να επιβιώσει μόνος του, όποιος επιβιώνει εντελώς μόνος του, η θηρίο είναι η θεός και δεν είμαι ούτε το ένα ούτε το άλλο. :confused:

Θα εισαι γερος και δυνατος μεχρι τοτε που θα αρχισεις να νιωθεις συνεχεια πεσμενος.
Δεν θα δημιουργησεις οικογενεια εκτος αν βρεις καποια που να το θελετε αμοιβαια.
Αν κανεις παιδια, θα βρουν τον δρομο τους ακριβως οπως θα τον βρεις κι εσυ.
Υγεια θα εχεις μεχρι να μην εχεις.
Εννοειται οτι ειμαστε κοινωνικα οντα αλλα οφειλουμε να επιβιωνουμε με παρεα η οχι.
Και γι αυτο οπως σου ειπα ασχολουμαστε μονο με οποιους κι οποιες τα βρισκουμε.
Οι υπολοιποι θα τα βρουν με αλλους κι αλλες και παει λεγοντας.
Κανεις δεν παει χαμενος. Ειναι θεμα ενεργειας.

:rockon:

jimis

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
768
Πόντοι
81
λοιπον επειδη βαρεθηκα τις μαλακιες καποιων ηλιθιων εδω... τυπου σπιρτουλη κλπ...
γαμαω εκτος απο τον πρωτο καιρο τις καραντινας 1 με 3 φορες την βδομαδα κοριτσια του χωρου... καμμια δεν εχει κολλησει αυτο τον παπα που σας πουλανε ... και οσους ξερω που εχουν κολλησει ειναι μια απλη γριππη ...δεν μιλαω για οργανισμους ταλαιπωρημενους... βγειτε εξω οσο μπορειτε κινηθειτε ανετα και μη φοβαστε και μη φορατε μασκα εξω στο δρομο ....δεν προκειται να παθετε τιποτα ...οσοι φοβουνται ... ας κατσουν σπιτι και ας περιμενουν να πεθανουν απο απραγια....

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
:sunglasses:

Tυπε με 150 ευρω γαμας μερα παρά μερα στο μεταξι και βγαζεις ενα μηνα ολοκληρο !!
μηπως γαμησες γκωλον ??
Με το μπαρδόν ,όλα αυτά τα αποφεύγω, θελω να πηδήξω μουνί,όχι να με πηδήξουν στον κώλο.Επιπλέον ο γκωλος έχει κωλοβακτηρίδια τα οποία πήρα παράσημο κάποτε από μια Ρουμάνα.Ουτε που κατάλαβα πως τα κόλλησα. Με καπότα , υποτίθεται προστασία ,την πήδηξα.

Να χύσω στο στόμα φαγητού πολίτικης κουζίνας από το μετάξι το αποκλείω. Αλλά σεβαστή η άποψη ,άλλο πράγμα 10 άλλο 150. Δίνεις 10 και βάζεις στην αφροδίσια κορονορουλέτα στο εξάσφαιρο 5 σφαίρες αντί για δύο. Αν βάλεις και την πανάθλια εμφάνιση των γιουβαρλακίων , κατάντια

Παλιά θυμάμαι με ένα 20 μπορούσες να πετύχεις κάτι φοβερά μουνιά στη Φυλής. Αρε αναμνήσεις...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006

Δε μπορω να φανταστω τι εχει μεσα το εμβολιο !! Αναμενουμε το μελος ΙΣΙΝΑΣ να μας ενημερωνει για τυχον παρενεργειες μιας και λεει οτι το εκανε.
Ενα μικροεγκεφαλικο πρεπει να το εχει παθει παντως γιατι με δυσκολια καταλαβαινω αυτα που γραφει :hi:
το βίντεο είναι ψεύτικο , τώρα διέκρινες την γραφή μου ; Μια χαρά είμαι και μια χαρά είναι και το εμβόλιο που έκανα !! Δεν έχουν όλοι παρενέργειες όπως και με όλα τα φάρμακα άλλοι μπορούν να πάρουν το τάδε ...και άλλοι όχι γιατί τους κάνει κάποιες παρενέργειες ...!! Γνωστά πράγματα δηλαδή ... εκτός αν κάποιοι κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους ..!!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
λοιπον επειδη βαρεθηκα τις μαλακιες καποιων ηλιθιων εδω... τυπου σπιρτουλη κλπ...
γαμαω εκτος απο τον πρωτο καιρο τις καραντινας 1 με 3 φορες την βδομαδα κοριτσια του χωρου... καμμια δεν εχει κολλησει αυτο τον παπα που σας πουλανε ... και οσους ξερω που εχουν κολλησει ειναι μια απλη γριππη ...δεν μιλαω για οργανισμους ταλαιπωρημενους... βγειτε εξω οσο μπορειτε κινηθειτε ανετα και μη φοβαστε και μη φορατε μασκα εξω στο δρομο ....δεν προκειται να παθετε τιποτα ...οσοι φοβουνται ... ας κατσουν σπιτι και ας περιμενουν να πεθανουν απο απραγια....
όλα όσα λες είναι απαράδεχτα και προτρέπουν στην διάδοση κορονοϊού , χαλάρωσε και από καθαρή τύχη και εσυ και οι τανες που πηγές δεν κολησες και δεν είχαν κοληση κάτι !!!!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Τέλος θα πω πως πανδημίες υπήρχαν πάντα στο παρελθόν .. και πολύ πιο Θανατηφόρες συνάμα βασανίστηκες με αργό θάνατο ..!! Πάντα έβγαιναν εμβόλια για κάθε ασθένεια , τα έχω κάνει σχεδόν όλα ... Στο σήμερα θα πω για πολλοστή φορά πως πρέπει όλοι και όλες να κάνουμε το εμβόλιο !! Δεν έχει σημασία τι θα πω εγώ οι εσείς ...αλλά θα δείτε πως θα γίνει υποχρεωτικό ειδικά στις εργαζόμενες παντού όμως ... μασάζ . Στούντιο , μπουρδελα , γυμναστήρια εστιατόρια ταβέρνες δυσιοθεραπευτιρια , αεροπλάνα , και σε πολλά πολλά αλλά !!!! Οποίος είναι ξύπνιος θα το κάνει για να μπορεί να ξαναβγεί έξω ... χωρίς να κυνδινευει να αρρωστηση κτλ!!! Που και παλυ και με το εμβόλιο παίζει να αρρωστήσεις αλλά όχι βαρειά ...!!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.397
Πόντοι
9.297
45 τζιμιδες ενος κοκκορου γνωση...κι αλλοι ειπανε μαλακιες αλλα μετα τα τιναξανε διασωληνωμενοι και χωρις υποκειμενα νοσηματα...δεν ειναι ολα ο,τι να 'ναι στην ζωη σοβαρευτειτε και δειτε λιγο τι γινεται εξω .Τα κρουσματα μενουν στα υψη απο ανεγκεφαλους ...αντε μαλακες:headbang::cussing::thefinge:

• Like
Αντιδράσεις: mela33

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.664
Πόντοι
6.495
Να ρωτήσω και κάτι άσχετο...Η Μάγκυ από Ιάσωνος παίζει μπάλα σε σόλο επίπεδο ? Όποιος είναι γνώστης.... pm

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.329
Πόντοι
27.261
:sunglasses:

μηπως γαμησες γκωλον ??
Με το μπαρδόν ,όλα αυτά τα αποφεύγω, θελω να πηδήξω μουνί,όχι να με πηδήξουν στον κώλο.Επιπλέον ο γκωλος έχει κωλοβακτηρίδια τα οποία πήρα παράσημο κάποτε από μια Ρουμάνα.Ουτε που κατάλαβα πως τα κόλλησα. Με καπότα , υποτίθεται προστασία ,την πήδηξα.

Να χύσω στο στόμα φαγητού πολίτικης κουζίνας από το μετάξι το αποκλείω. Αλλά σεβαστή η άποψη ,άλλο πράγμα 10 άλλο 150. Δίνεις 10 και βάζεις στην αφροδίσια κορονορουλέτα στο εξάσφαιρο 5 σφαίρες αντί για δύο. Αν βάλεις και την πανάθλια εμφάνιση των γιουβαρλακίων , κατάντια

Παλιά θυμάμαι με ένα 20 μπορούσες να πετύχεις κάτι φοβερά μουνιά στη Φυλής. Αρε αναμνήσεις...

μαλλον δε ξερεις τους κρυφους μοντελο-οικους που ξερει ο pourboirακιας τοσα χρονια.
ισως πρεπει να διναμε και εμεις κατι 5αευρα παραπανω εξτρα στις τσατσαδες, απο αυτα που βρισκει μονο αυτος και εντελως τυχαια σε κατι πετρες χωμενα, ωστε να μη χτυπαμε το κεφαλι μας τωρα, ψαχνοντας που να παμε στα σκοταδια απο δω και απο εκει.
οντως δε ξερουμε να παιζουμε μπαλιτσα τελικα, ειχε δικιο ο pourboirακιας.

jimis

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
768
Πόντοι
81
45 τζιμιδες ενος κοκκορου γνωση...κι αλλοι ειπανε μαλακιες αλλα μετα τα τιναξανε διασωληνωμενοι και χωρις υποκειμενα νοσηματα...δεν ειναι ολα ο,τι να 'ναι στην ζωη σοβαρευτειτε και δειτε λιγο τι γινεται εξω .Τα κρουσματα μενουν στα υψη απο ανεγκεφαλους ...αντε μαλακες:headbang::cussing::thefinge:

δεν εχεις γαμησει καθολου ενα χρονο?

jimis

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
768
Πόντοι
81
Τέλος θα πω πως πανδημίες υπήρχαν πάντα στο παρελθόν .. και πολύ πιο Θανατηφόρες συνάμα βασανίστηκες με αργό θάνατο ..!! Πάντα έβγαιναν εμβόλια για κάθε ασθένεια , τα έχω κάνει σχεδόν όλα ... Στο σήμερα θα πω για πολλοστή φορά πως πρέπει όλοι και όλες να κάνουμε το εμβόλιο !! Δεν έχει σημασία τι θα πω εγώ οι εσείς ...αλλά θα δείτε πως θα γίνει υποχρεωτικό ειδικά στις εργαζόμενες παντού όμως ... μασάζ . Στούντιο , μπουρδελα , γυμναστήρια εστιατόρια ταβέρνες δυσιοθεραπευτιρια , αεροπλάνα , και σε πολλά πολλά αλλά !!!! Οποίος είναι ξύπνιος θα το κάνει για να μπορεί να ξαναβγεί έξω ... χωρίς να κυνδινευει να αρρωστηση κτλ!!! Που και παλυ και με το εμβόλιο παίζει να αρρωστήσεις αλλά όχι βαρειά ...!!
εισαι ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ?

• Like
Αντιδράσεις: T.D.7

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129

Εχω γαμησει πανω απο 30 διαφορετικες κορασιδες, εχω παει πανω απο 100 φορες στα μπουρδελα ,και εχω συνωτιστει απιστευτα χωρις μασκες χωρις τιποτα.
Και ολα αυτα απο την ημερα που εμφανιστηκε ο κοροδοϊος στην Ελλαδα μεχρι σημερα... μεχρι και σε κορονοπαρτι πηγαινω, εκει να δεις τι γινεται..
Θα επρεπε να ειχα κολλησει εδω και καιρο κοροδοϊο, δε εχω σηκωσει ουτε δέκατο ομως...
Ο argyrotoxos και ο isinas για τυχη θα μιλησουν παλι, μα ποσο τυχερος ειμαι τελικα ! Αντε να ανοιξουν και τα οπαπτζιδικα να παιξω κανα τζοκερ τοτες.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.397
Πόντοι
9.297
Για να γαμησεις jimis πρεπει να εισαι ζωντανος.Απο τυχη ζεις.Αν σταματησει η τυχη σου:priest:
Εγω περιμενω να ηρεμησει η κατασταση και να ανοιξουν επισημα τα ιδρυματα.Η κυβερνηση εγκληματει που δεν τα κλεινει ΟΛΑ .Καλυτερα να μεινεις αγαμητος παρα να πας απο κινεζικη πανουκλα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.397
Πόντοι
9.297
Ο isinas εχει κοινη λογικη.Αν ειχε αυτο ολος ο κοσμος ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ...ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ...ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΥΑΛΟ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΕΠΙΤΟΠΟΥ!!!

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
το βίντεο είναι ψεύτικο .....

τι λες τυπε !! ειχα και εγω μια μασκα τετοια χερουργικιά στο σπιτι παραπεταμενη πηρα το ψαλιδι και την εσκισα οπως το γκομενακι στο βιδεο !!
βρηκα και εγω τσιπακι μεσα και μαλιστα εγραφε και bosch επανω !!!
οι γερμαναραδες μας παρακολοθουνε μεσα στα σπιτια μας !!
σιγουρα δε θα εχουνε ολες παω πασο, αλλα ειναι τρομακτικο αυτο το πραμα να βρισκεις τσιπακι μεσα στη μασκα που φορας στη μουρη σου !!!11

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.397
Πόντοι
9.297
Σκηνοθετημενα βιντεο και περιεχομενο πιο πολυ στο κατω κεφαλι παρα στο πανω και βρηκαμε τι φταιει...δεκαπλο τζακ ποτ στο λοττο πιανει ο dmtrsxxx...αλλα επειδη δεν κανει cash out και συνεχιζει να τζογαρει υπαρχει κινδυνος να παει στον κουβα στο επομενο στοιχημα και ισως να αργησει πολυ να ξαναπαιξει ενω παντα υπαρχει το ενδεχομενο να ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙ ΠΟΤΕ...

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
18.984
Πόντοι
20.686
Σκηνοθετημενα βιντεο και περιεχομενο πιο πολυ στο κατω κεφαλι παρα στο πανω και βρηκαμε τι φταιει...δεκαπλο τζακ ποτ στο λοττο πιανει ο dmtrsxxx...αλλα επειδη δεν κανει cash out και συνεχιζει να τζογαρει υπαρχει κινδυνος να παει στον κουβα στο επομενο στοιχημα και ισως να αργησει πολυ να ξαναπαιξει ενω παντα υπαρχει το ενδεχομενο να ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙ ΠΟΤΕ...
Με τοσα γλυφομουνια που λεει οτι κανει στο Μεταξι ο κορονοιος θαναι παιδικη αρρωστια γιαυτον.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom