Για άλλο λόγο σε ρώτησα .... και θα στον πω ευθεος .. υπαρχη μια μερίδα ανθρώπων που πιστεύουν κάνοντας το εμβόλιο βάζουν τον ιο μέσα τους και πιθανός νοσήσουν κιόλας από τον ίδιο τον εμβολιασμό ... και σε ξανά ρωτάω εφόσον είσαι αντίθετος στον εμβόλιασμο και πιθανός πιστεύεις και σε κάτι τέτοιο ... τι θα κανείς αν εμβολιαστούν οι τανες ;;; [/quote]Καταρχήν αυτό είναι είναι το θέμα το τι θα κάνω εγώ? να σου απαντήσω λοιπον. Με "ρίσκο" θα συνεχίσω να πηγαίνω. έβαλα το ρισκο σε αποσοιποιητικά γιατι με κάλυψε η απάντηση του Katagavlomenos. Διαβασε την και θα καταλάβεις.εγώ θα σε ρωτησο κάτι άλλο τώρα , αν οι συντριπτική πλειωψιφια των ιερόδουλων κάνει το εμβόλιο εσυ θα συνεχίσεις να πηγαίνεις ως πελάτης ; Εδώ σε θέλω
Δεν ανεφερα οτι ειμαι αντιθετος στον εμβολιασμο. Ο καθενας πρατει για τον εαυτο του. Αν το ειπα κανε σημανση που το ειπα. Μαλλον διαβαζεις και δεν ξερεις τι διαβαζεις. Ειπα οτι μου δωσανε χαρτι οτι δεν πρεπει να κανω εμβολιο λογω ΧΑΠ. Θα συνεχισω να πηγαινω γιατι ετσι συνεχιζα να πηγαινω και οταν υπηρχε ο ιος της γριπης. Και σε αυτον κανουνε εμβολια και συνεχιζω και ζω.