Γεια σας μυστες !!
Κατευθυνθηκα προ ολιγου στην οδο του μεγαλου στρατηλατη για να καταθεσω ακαποτα τις χυσαρες μου στην Ελενη, η κυρια ελειπε και ηταν δυο αλλες εκει δε θυμαμαι ονοματα,
ειχαν ακαποτο τελειωτικο στο μενου αλλα εγω ηθελα την Ελενη και μονο οποτε αποχωρησα.
Πηγα στην Κολωνου και σε οικο που φερνει μοντελες βενεζουελανες αλλα ηταν κλειστος, πηγα στον επομενο ταυταριθμο οικο και
βρηκα την μοντελα βενεζουελανα Καρολινα και τη ρουμανα Σιμονα.
Η Καρολινα μουναρος κωλαρα προσωπαρα με απλο στα 15ε και η Σιμονα η οποια ειναι η "Καρολινα των φτωχων" με ελευθερο τσιμπουκι στο μενου στα 10ε.
Καταθεσα στη Σιμονα, το κορμι της ελαφρα χυμωδες με ψιλοαδιαφορο προσωπο και ωραιες φυσικες στητες 3αρες βυζαρες.
Αφου της καταγλειψα τα βυζγια ξαπλωσα και μου εκανε μια ακαποτη σαλιωτη τσιμπουκαρα με εξτρα διαρκεια αφου της το ζητησα.
Μετα απο κανα 5λεπτο τσιμπουκωμα και αφου μου τον σαλιωσε καλα μου περασε τον κοφτη ηδονης και την γαμησα σε κανονικη σταση.
Φιλια δε δινει γιατι κυκλοφορει αυτος ο θανατηφορος κορονοϊος .
Ξαπλωσα πανω στις βυζαρες και την γαμησα δυνατα, η καυτη ανασα της επεφτε πανω στο προσωπο μου και η δικια μου στο δικο της.
Την γαμησα δυνατα και την εχυσα στις καθυστερησεις +3 !
Πολυ τιμια καταθεση η Σιμονα στο 10ρικο.
Επιστροφη στην Ιασωνος οπου ηπια ενα φρεντο εξπρεσιο με γνωστους της περιοχης.
Οργασμος εργασιων στην γωνια οπου βρισκεται ο οικος Ιασωνος 30 και Λεοννατου !
Ενα συγχρονων υποδομων ξενοδοχειο οπως το Acropolis Plaza απεναντι απο τους Κουλουραδες θα χτιστει λιαν συντομως !!!
Μα καλα, θα εχει 4στερο ξενοδοχειο στην Ιασωνος και απο διπλα θα ειναι τα μπουρδελα ? Ειπα σε ενα αφεντικο της περιοχης.
Οχι βεβαια, θα τους κλεισουν ολους του οικους στην Ιασωνος, ο δρομος θα γινει εμπορικος ειπε !
Να ζησουμε να το δουμε και αυτο, την Ιασωνος εμπορικο δρομο ala Ερμου οπου θα κανουν βολτα μονο κοκετες για τα ψωνια τους.
Για αυτο αραγε εστρωναν καινουριο πεζοδρομο πριν λιγους μηνες
www.imagebam.com/image/6531921371225085]
[/URL]