Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 229 άτομα (31 μέλη και 198 επισκέπτες)

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
31
Like
6.029
Πόντοι
11.005
Dmtrsxxx, είναι πιθανό να έχεις κολλήσει και να το περασες χωρίς να παρουσίασες συμπτώματα.
Όπως ισχύει και με την συντριπτική πλειοψηφία όσων νόσησαν.

Προσοχή !! δεν ισχυρίζομαι ότι έκανες καλά και σίγουρα ΔΕΝ το συστήνω και ΔΕΝ το προτείνω.

Ο κάθε ένας κάνει τις επιλογές του.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
Σκηνοθετημενα βιντεο και περιεχομενο πιο πολυ στο κατω κεφαλι παρα στο πανω και βρηκαμε τι φταιει...δεκαπλο τζακ ποτ στο λοττο πιανει ο dmtrsxxx...αλλα επειδη δεν κανει cash out και συνεχιζει να τζογαρει υπαρχει κινδυνος να παει στον κουβα στο επομενο στοιχημα και ισως να αργησει πολυ να ξαναπαιξει ενω παντα υπαρχει το ενδεχομενο να ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙ ΠΟΤΕ...
Με τοσα γλυφομουνια που λεει οτι κανει στο Μεταξι ο κορονοιος θαναι παιδικη αρρωστια γιαυτον.

όταν εγώ σας έλεγα τόσο καιρό να πίνετε μουνοζουμα και να γλειφετε κωλοτρυπες από νεαρές πόρνες με γράφατε στα αρχίδια σας !
τώρα φοβάστε να ξεμυτησετε από την πυλωτη της πολυκατοικίας
και κοιτάτε δεξιά και αριστερά στο δρόμο μήπως περνάει
ο κοροδοιος και σας πατήσει !
αχχχχχχχχχ

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.402
Πόντοι
9.297
Αυτο που λεει ο συναγωνιστης dmtrsxxx το εκανα κατα κορον οσο ηταν ασφαλης η κατασταση εντος ελεγχου...τωρα που ειναι εκτος δεν συστηνεται αυτο.Οποιος θελει να αυτοκτονησει ας το κανει...ισως οσοι γαμανε αβερτα στις συνθηκες αυτες μενουν μονοι και ειναι ανεργοι η εισοδηματιες και ειναι τελειως στα αρχιδια τους...αλλα οσοι δεν ανηκουν στις παραπανω κατηγοριες ειναι απλως ανευθυνοι εγκληματιες και ευθυνονται για καθε κρουσμα στο περιβαλλον τους (αν δεν ειναι ο,τι να 'ναι και το περιβαλλον τους)γιατι δεν προσαρμοζονται στις συνθηκες και νομιζουν οτι ειμαστε στο 2019. Ειναι κακομαθημενα παιδακια κι ας ειναι ολοκληρα γα'ι'δουρια ηλικιακα.

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

freess

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
45 τζιμιδες ενος κοκκορου γνωση...κι αλλοι ειπανε μαλακιες αλλα μετα τα τιναξανε διασωληνωμενοι και χωρις υποκειμενα νοσηματα...δεν ειναι ολα ο,τι να 'ναι στην ζωη σοβαρευτειτε και δειτε λιγο τι γινεται εξω .Τα κρουσματα μενουν στα υψη απο ανεγκεφαλους ...αντε μαλακες:headbang::cussing::thefinge:
Παρακαλουθω την συζητηση σας. Το τι κανει ο καθενας ειναι δικια του αποφαση και θα εχει τις συνεπειες του. Θελω ομως να μου λυσετε μια απορια. Καποιος που εχει ΧΑΠ ειναι στις ομαδες υψηλου κινδυνου. Ετσι δεν ειναι? Τοτε λοιπον γιατι καποιος που εχει ΧΑΠ εχει και χαρτι οτι δεν πρεπει να φοραει μασκα? Γιατι καποιος που εχει ΧΑΠ εχει ηδη χαρτι οτι δεν πρεπει να κανει εμβολιο? Ναι εχω ΧΑΠ και οποιος θελει του τα στελνω για να το δει και μονος του οτι αυτα που γραφω ειναι αληθη. Δεν φοραω μασκα δεν κανω εμβολιο και πηγαινω στα μπουρδελα σχεδον καθε 3-4 ημερες εδω και ενα χρονο. Ειμαι και εγω τυχερος? Καποιοι θα πειτε οτι στα λενε γιατι δεν τους ενδιαφερεις. Μεσα απο συζητησεις με πνευμονολογους και αλλες ειδικοτητες αλλο συμπερασμα εχω βγαλει. Οσον αφορα το εμβολιο σε γενικες γραμμες ειναι αυτο που βαζει τον ιο στο σωμα μας. Θα υπηρχε μεταλαξη αν καποιος ειχε νοσισει απλα? Σκεφτητε τι λενε αυτοι που διαβαζετε και ακουτε. Βαλτε το μυαλο να δουλεψει. Κατι τελευταιο. Οταν σπας το ποδι σου πας σε ορθοπεδικο. Οταν εχεις την καρδια σου πας στον καρδιολογο. Η ιατρικη εχει ειδικοτητες. Ο covid ειναι ιος η λοιμωξη? Γιατι μιλανε τοτε λοιμοξιολογοι και οχι ιολογοι συμφωνα με την ειδικοτητα? Ενας ιολογος θα σας πει οτι το οινοπνευμα το χρησιμοποιουμε στην ιολογια για να δωσουμε παραταση ζωης στον ιο. Το χρησιμοποιυμε καθημερινα για να συντηρησουμε εναν ιο. Σας κουρασα. Απλα ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕι

freess

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
Και κατι τελευταιο επειδη σας κουρασα. Δεν ειμαι ανεργος, δεν ειμαι μικρος αλλα 44 και επιχειρηματιας και δεν μενω μονος.

freess

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
Ειπα ψέματα. τωρα είναι το τελευταίο. Μπείτε και δείτε. Δεν το λεω εγώ
Ελληνικη στατιστικη υπηρεσία. Αλλά ξέχασα. ο covid δεν έχει ηλικία. δεν έχουμε πια τροχαία ή φυσικά αίτια.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Τέλος θα πω πως πανδημίες υπήρχαν πάντα στο παρελθόν .. και πολύ πιο Θανατηφόρες συνάμα βασανίστηκες με αργό θάνατο ..!! Πάντα έβγαιναν εμβόλια για κάθε ασθένεια , τα έχω κάνει σχεδόν όλα ... Στο σήμερα θα πω για πολλοστή φορά πως πρέπει όλοι και όλες να κάνουμε το εμβόλιο !! Δεν έχει σημασία τι θα πω εγώ οι εσείς ...αλλά θα δείτε πως θα γίνει υποχρεωτικό ειδικά στις εργαζόμενες παντού όμως ... μασάζ . Στούντιο , μπουρδελα , γυμναστήρια εστιατόρια ταβέρνες δυσιοθεραπευτιρια , αεροπλάνα , και σε πολλά πολλά αλλά !!!! Οποίος είναι ξύπνιος θα το κάνει για να μπορεί να ξαναβγεί έξω ... χωρίς να κυνδινευει να αρρωστηση κτλ!!! Που και παλυ και με το εμβόλιο παίζει να αρρωστήσεις αλλά όχι βαρειά ...!!

Σεβαστη η αποψη σου αλλα κοιτα και λιγο παρα περα αν θελεις αν και ειναι αργα για σενα πλεον και σου μιλαω φιλικα.
Πεσμου στο θεο που πιστευεις πως ειναι δυνατον να λες τετοιες ασυναρτησιες?Και εξηγουμε
Καμια υπηρεσια δεν μας δινει καμια εγγυηση για αυτο το εμβολιο δηλαδη δεν εγγυουνται οτι θα ειμαστε υγιεις μετα το εμβολιο δηλαδη οτι δεν θα μας προκαλεσει καποιο καποια προβληματα υγειας.Επισης η Ελλαδα μαζι βεβαια και αλλες χωρες της ευρωπης εχουνε υπαγραψει συμφωνησει οτι δεν θα διοκεται καμια εταιρεια φαρμακων οτι και να γινει στους ασθενεις.Αυτο το ηξερες πριν κανεις την κουτουραδα?Επισης μηπως σε διαβαιβεωσαν οτι δεν θα προξενησει τιποτα αρνητικο και μονιμο προβλημα το εμβολιο στην υγεια σου?
Επειδη τα γνωριζω παρα πολυ καλα ολα αυτα που γραφω και επισης γνωριζω τι συμβαινει μεσα στα δηθεν νοσοκομεια που ειναι για cov σε διαβαιβεωνω οτι το λαθος που εκανες ηταν τραγικο και ο λογος?Ολα τα παραπανω και οτι κανεις δεν γνωριζει τι προκειτε να σου συμβει στο μελλον και να εισαι σιγουρος πως οταν ερθει το προβλημα υγειας θα οφειλετε στο λαθος που εκανες.
Ουτε πειραματα εχουν κανει ουτε εχουν πετυχει κατι με αποδειξεις ουτε τιποτα.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ρε παιδια πολυ το κουραζετε!

Πειτε στον ISINAS οτι αν τυχον πεθανει θα ταφει σφραγισμενος να τελειωνουμε!!!

:confused:

Συνημμένα

• 124439334_3789299434465365_718915364225067091_o-scaled.jpg
    124439334_3789299434465365_718915364225067091_o-scaled.jpg
    87 KB · Εμφανίσεις: 25

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Αυτο το τερας που δημιουργησανε και ονομασανε εμβολιο λειτουργη αποκλειστικα με το dna και αλλαζει ενα μερος του.Τι σημαινει αυτο?
Πως ο οργανισμος σου το βλεπει σαν ξενο σωμα και προσπαθει να το αποριψει.Πως το αποριπτει?Εδω ερχονται τα αυτοανοσα δηλαδη ο ιδιος ο οργανισμος καταπολεμα το ξενο σωμα δημιουργοντας πληγες στο σωμα εσωτερικα και εμφανιζονται ασθενειες που δεν γιατρευονται παρα μονο με καποια αγωγη και πολλες στερησεις μπορεις να τις καταπραινης.
Ειναι το μοναδικο εμβολιο που υπαρχει και εχει να κανει με το dna σου.Ναι ολα τα φαρμακα εχουν και αντενδειξεις και θα μπορουσες να τις δεις στο εαυτο σου αλλα δεν ειναι μονιμες.
Παιδια τα αυτοανοσα ρωτηστε οποιο γιατρο θελετε ειναι οτι μα οτι χειροτερο μπορει να σου τυχει και ναι ειναι απλα απο τυχη αν θα σου εμφανιστει.Με το εμβολιο το προκαλουμε.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Συνβόρδελοι μια χείρα βοηθείας ,θέλω να γράψω κριτική για τη Νικόλ από το μαγικά κορίτσια tv που μόνο μαγικά δεν είναι,αλλά δεν ξέρω πού στο σάιτ. Η εν λόγω είναι καραφολάρα, φτιαγμένες φωτό, φουσκωμένα βυζιά στις φωτογραφίες ,τελείωνε και τελείωνε,μετά τον πρώτο γύρο με κοιταγε φοβισμένη στα μάτια μην ζητήσω δεύτερο. Ζήτησα βέβαια...Επιπέδου 20ρικου στη Φυλής. Καμμένο 150άρι , ακόμα το κλαίω. Με έφαγε η δυσωδία του μεταξιού. Δεν θέλω να πατήσω εκεί.

Η Εύα από ξυλόπροκας 3 γύρισε;

Σου στελνω π.μ.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Dmtrsxxx, είναι πιθανό να έχεις κολλήσει και να το περασες χωρίς να παρουσίασες συμπτώματα.
Όπως ισχύει και με την συντριπτική πλειοψηφία όσων νόσησαν.

Προσοχή !! δεν ισχυρίζομαι ότι έκανες καλά και σίγουρα ΔΕΝ το συστήνω και ΔΕΝ το προτείνω.

Ο κάθε ένας κάνει τις επιλογές του.

Όσοι γαμάμε συστηματικά αυτό το καιρό πιστεύω ότι έχουμε νοσήσει..και αν όχι όλοι, οι περισσότεροι..και μη ξεχνάμε.. γαμάμε σε χαμαιτυπια όπως το μετάξι....που συχνάζουν πολλοί αλλοδαποί που συγκατοικούν 10-10...τι μετάξι τι οδό χάρακα...γαμάει πολύς κόσμος..οπότε έχουμε επαφή.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
45 τζιμιδες ενος κοκκορου γνωση...κι αλλοι ειπανε μαλακιες αλλα μετα τα τιναξανε διασωληνωμενοι και χωρις υποκειμενα νοσηματα...δεν ειναι ολα ο,τι να 'ναι στην ζωη σοβαρευτειτε και δειτε λιγο τι γινεται εξω .Τα κρουσματα μενουν στα υψη απο ανεγκεφαλους ...αντε μαλακες:headbang::cussing::thefinge:
Παρακαλουθω την συζητηση σας. Το τι κανει ο καθενας ειναι δικια του αποφαση και θα εχει τις συνεπειες του. Θελω ομως να μου λυσετε μια απορια. Καποιος που εχει ΧΑΠ ειναι στις ομαδες υψηλου κινδυνου. Ετσι δεν ειναι? Τοτε λοιπον γιατι καποιος που εχει ΧΑΠ εχει και χαρτι οτι δεν πρεπει να φοραει μασκα? Γιατι καποιος που εχει ΧΑΠ εχει ηδη χαρτι οτι δεν πρεπει να κανει εμβολιο? Ναι εχω ΧΑΠ και οποιος θελει του τα στελνω για να το δει και μονος του οτι αυτα που γραφω ειναι αληθη. Δεν φοραω μασκα δεν κανω εμβολιο και πηγαινω στα μπουρδελα σχεδον καθε 3-4 ημερες εδω και ενα χρονο. Ειμαι και εγω τυχερος? Καποιοι θα πειτε οτι στα λενε γιατι δεν τους ενδιαφερεις. Μεσα απο συζητησεις με πνευμονολογους και αλλες ειδικοτητες αλλο συμπερασμα εχω βγαλει. Οσον αφορα το εμβολιο σε γενικες γραμμες ειναι αυτο που βαζει τον ιο στο σωμα μας. Θα υπηρχε μεταλαξη αν καποιος ειχε νοσισει απλα? Σκεφτητε τι λενε αυτοι που διαβαζετε και ακουτε. Βαλτε το μυαλο να δουλεψει. Κατι τελευταιο. Οταν σπας το ποδι σου πας σε ορθοπεδικο. Οταν εχεις την καρδια σου πας στον καρδιολογο. Η ιατρικη εχει ειδικοτητες. Ο covid ειναι ιος η λοιμωξη? Γιατι μιλανε τοτε λοιμοξιολογοι και οχι ιολογοι συμφωνα με την ειδικοτητα? Ενας ιολογος θα σας πει οτι το οινοπνευμα το χρησιμοποιουμε στην ιολογια για να δωσουμε παραταση ζωης στον ιο. Το χρησιμοποιυμε καθημερινα για να συντηρησουμε εναν ιο. Σας κουρασα. Απλα ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕι
εγώ θα σε ρωτησο κάτι άλλο τώρα , αν οι συντριπτική πλειωψιφια των ιερόδουλων κάνει το εμβόλιο εσυ θα συνεχίσεις να πηγαίνεις ως πελάτης ; Εδώ σε θέλω

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.402
Πόντοι
9.297
Η ζωη αξιζει πιο πολυ απο ενα πηδημα.Και εγω θελω να ταξιδευω αλλα λογω συνθηκων δεν γινεται...τι πρεπει να κανω;Να μπω στον χωρο αποσκευων ενος λεωφορειου σαν τους λαθρο;Προσαρμοζομαι και θα επικρατησω!

• Like

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
το βίντεο είναι ψεύτικο .....

τι λες τυπε !! ειχα και εγω μια μασκα τετοια χερουργικιά στο σπιτι παραπεταμενη πηρα το ψαλιδι και την εσκισα οπως το γκομενακι στο βιδεο !!
βρηκα και εγω τσιπακι μεσα και μαλιστα εγραφε και bosch επανω !!!
οι γερμαναραδες μας παρακολοθουνε μεσα στα σπιτια μας !!
σιγουρα δε θα εχουνε ολες παω πασο, αλλα ειναι τρομακτικο αυτο το πραμα να βρισκεις τσιπακι μεσα στη μασκα που φορας στη μουρη σου !!!11
εγώ λέω τέλειος φιλικά να μην έχεις αυταπάτες έχω πολλές μάσκες και δεν έχουν τίποτα μέσα απλές μάσκες είναι σας έχουν χαζέψει με τα ψεύτικα βίντεο και τις αμπελοφιλοσοφίες στο Ίντερνετ !! Το ότι δεν κολησες κάτι είναι θέμα τυχεις στο ξαναλέω !! Επισης υπαρχη η περίπτωση να το πέρασες ως απλή γρίπη !! Υπαρχη και η περίπτωση κάποιος να είναι ασυμπτωματικός φορές έως και 14 μέρες από την στιγμή που το άρπαξε !!! Δεν είναι το θέμα πιάνου η γνώμη θα υπερίσχυση το θέμα είναι να βγάλουμε μια άκρη και να κάνουμε μια νορμαλ συζήτηση και να καταθέσουμε ορθά ο καθένας από εμάς τις απόψεις του ξεκολατε ούτε ΝΔ της είμαι ούτε τίποτα τέτοιο !!! Η λογικη μου είναι αυτή που με οδηγεί σε αυτές τις σκέψεις - αποφάσεις

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
38
Like
2.446
Πόντοι
2.606
Σκηνοθετημενα βιντεο και περιεχομενο πιο πολυ στο κατω κεφαλι παρα στο πανω και βρηκαμε τι φταιει...δεκαπλο τζακ ποτ στο λοττο πιανει ο dmtrsxxx...αλλα επειδη δεν κανει cash out και συνεχιζει να τζογαρει υπαρχει κινδυνος να παει στον κουβα στο επομενο στοιχημα και ισως να αργησει πολυ να ξαναπαιξει ενω παντα υπαρχει το ενδεχομενο να ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙ ΠΟΤΕ...
Με τοσα γλυφομουνια που λεει οτι κανει στο Μεταξι ο κορονοιος θαναι παιδικη αρρωστια γιαυτον.

όταν εγώ σας έλεγα τόσο καιρό να πίνετε μουνοζουμα και να γλειφετε κωλοτρυπες από νεαρές πόρνες με γράφατε στα αρχίδια σας !
τώρα φοβάστε να ξεμυτησετε από την πυλωτη της πολυκατοικίας
και κοιτάτε δεξιά και αριστερά στο δρόμο μήπως περνάει
ο κοροδοιος και σας πατήσει !
αχχχχχχχχχ
dmtrsxxx
:rockon::rockon::rockon::rockon:

Συνημμένα

• EGRAPSES.jpg
    EGRAPSES.jpg
    19,5 KB · Εμφανίσεις: 30

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Η ζωη αξιζει πιο πολυ απο ενα πηδημα.Και εγω θελω να ταξιδευω αλλα λογω συνθηκων δεν γινεται...τι πρεπει να κανω;Να μπω στον χωρο αποσκευων ενος λεωφορειου σαν τους λαθρο;Προσαρμοζομαι και θα επικρατησω!
Σύμφωνο απόλυτος και η ζωή είναι ωραία και το πήδημα κοματι της ζωής είναι και όλα όσα π καθένας του αρέσουν να κάνει στην ζωή του και στην καθημερινότητα του!! Το θέμα είναι να κάνουμε ότι κάνουμε με ασφάλεια !!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.402
Πόντοι
9.297
Αν καποιος εχει ενα απολυτως αξιοπιστο και υγιες στανταρακι (που ειναι κατι σχεδον απιαστο αυτο...) ας κανει ο,τι γουσταρει.Αλλα το να τον χωνεις στα βρωμομουνα του Μεταξιου και να κομπαζεις για αυτο...ειναι γελοιο!Οσο ειναι ζωντανοι και ΤΥΧΕΡΟΙ αυτοι που τα κανουν αυτα ας τα κανουν.Γιατι αν διασωληνωθουν δεν θα μπορουν να κανουν τιποτα...και αν συμβει αυτο η ευθυνη θα ειναι δικια τους!

• Like

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
αφου η ενημερωση για μπουρδελα εγινε ενημερωση για εμβολια
να πω για όσους ενδιαφερονται ότι ηδη απο τον ιανουαριο εχει βγει αποφαση ευρωπαικων δικαστηριων οτι το πιστοποιητικο εμβολιασμου πρεπει να εκδιδεται για ιδια χρηση δλδ αν το θελει καποιος για τον ιδιο και οχι για νομιμη χρηση δλδ για να ζητειται απο οποιονδηποτε προκειμενου να σε ελεγξει ( εεργοδοσια , πτηση ή δημοσια υπηρεσια.
εαν σας πει καποιος εργοδοτης οτι δεν μπορεις να δουλεψεις χωρις πιστοποιητικο εμβολιασμου
να του ζητησετε εγγραφως να σας το κανει .... δεν θα το κανει κανεις γιατι ειναι παρανομο
και αν το κανει θα προσφυγετε δικαστικα και θα αναγκαστει να σας δεχτει.
ειναι πολυ μεγαλο το ποσοστο των ανθρωπων που δεν θελουν να το κανουν ανα τον κοσμο και εχουν βεβαια κινηθει νομικα. το ιδιο σκεφτομαι κι γω οσο πλησιαζει η ωρα να μας απαγορευσουνε ακομα και την αναπνοη αν δεν εμβολιαστουμε....
οσο για αυτους που θελουν και θεωρουν χρησιμο να το κανουν δεν τους το απαγορευει κανενας
αλλα δεν μπορουν να επιβαλουν στους αλλους να το κανουν
στο κατω κατω αφου το καναν ειναι ασφαλεις και ο ανεμβολιαστος δεν απο τελει απειλη γιαυτους.

αυτα ....

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
αφου η ενημερωση για μπουρδελα εγινε ενημερωση για εμβολια
να πω για όσους ενδιαφερονται ότι ηδη απο τον ιανουαριο εχει βγει αποφαση ευρωπαικων δικαστηριων οτι το πιστοποιητικο εμβολιασμου πρεπει να εκδιδεται για ιδια χρηση δλδ αν το θελει καποιος για τον ιδιο και οχι για νομιμη χρηση δλδ για να ζητειται απο οποιονδηποτε προκειμενου να σε ελεγξει ( εεργοδοσια , πτηση ή δημοσια υπηρεσια.
εαν σας πει καποιος εργοδοτης οτι δεν μπορεις να δουλεψεις χωρις πιστοποιητικο εμβολιασμου
να του ζητησετε εγγραφως να σας το κανει .... δεν θα το κανει κανεις γιατι ειναι παρανομο
και αν το κανει θα προσφυγετε δικαστικα και θα αναγκαστει να σας δεχτει.
ειναι πολυ μεγαλο το ποσοστο των ανθρωπων που δεν θελουν να το κανουν ανα τον κοσμο και εχουν βεβαια κινηθει νομικα. το ιδιο σκεφτομαι κι γω οσο πλησιαζει η ωρα να μας απαγορευσουνε ακομα και την αναπνοη αν δεν εμβολιαστουμε....
οσο για αυτους που θελουν και θεωρουν χρησιμο να το κανουν δεν τους το απαγορευει κανενας
αλλα δεν μπορουν να επιβαλουν στους αλλους να το κανουν
στο κατω κατω αφου το καναν ειναι ασφαλεις και ο ανεμβολιαστος δεν απο τελει απειλη γιαυτους.

αυτα ....
Σε βάθος χρόνου θα δούμε ποιος πήρε σωστές αποφάσεις και ποιος όχι .. εύχομαι σε όλους το καλύτερο από καρδιάς .. δεν θα συνεχίσω άλλο την κουβέντα διότι δεν οδηγεί πουθενά όπως φαίνεται στα σχόλια κάποιων που με την πρώτη ευκαιρία χλευάζουν το κάθε τι με μεγάλη ευκολία .. λες και έχουν καμία κότα που γεννά χρυσά αβγά ... τέλειος ανέμελοι σχολιάζουν με υβριστικά σχόλια που ξεφεύγει από τα όρια του black χιούμορ πολλές φορές ... αναφέρομαι σε συγκεκριμένους και είναι ερώτηση -διαπίστωση ( δηλαδή δεν χρειάζεται να απάντησετε) πιστεύεται πως απλά θα πηδάτε χωρίς να εργάζεστε θα πέφτει το χρήμα από τον ουρανό αν σας συμβη κάτι ( που δεν το εύχομαι ) θα εχεται την πολυτέλεια για ιδιωτική κλινική και νοσηλεία 10-15 ημερών (10.000) κΑι όλα καλά ; εδώ δεν μειλαμε για διαφορετικές απόψεις η κόντρα απόψεων αλλά για μια σκληρή καθημερινότητα .. μην μπείτε εσείς οι λίγοι να απαντήσετε διότι δεν καταλάβατε καν τι εννοώ .:όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν !!! Καλό κουράγιο σε όλους μας !!!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
εγώ θα σε ρωτησο κάτι άλλο τώρα , αν οι συντριπτική πλειωψιφια των ιερόδουλων κάνει το εμβόλιο εσυ θα συνεχίσεις να πηγαίνεις ως πελάτης ; Εδώ σε θέλω
Καταρχήν αυτό είναι είναι το θέμα το τι θα κάνω εγώ? να σου απαντήσω λοιπον. Με "ρίσκο" θα συνεχίσω να πηγαίνω. έβαλα το ρισκο σε αποσοιποιητικά γιατι με κάλυψε η απάντηση του Katagavlomenos. Διαβασε την και θα καταλάβεις.
[/quote] Για άλλο λόγο σε ρώτησα .... και θα στον πω ευθεος .. υπαρχη μια μερίδα ανθρώπων που πιστεύουν κάνοντας το εμβόλιο βάζουν τον ιο μέσα τους και πιθανός νοσήσουν κιόλας από τον ίδιο τον εμβολιασμό ... και σε ξανά ρωτάω εφόσον είσαι αντίθετος στον εμβόλιασμο και πιθανός πιστεύεις και σε κάτι τέτοιο ... τι θα κανείς αν εμβολιαστούν οι τανες ;;;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom