You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ntinosam
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 31
- Like
- 6.029
- Πόντοι
- 11.005
Πόσοι εχεται κάνει το εμβόλιο τύποι μου ;; Εγώ έκανα o phizer σήμερα
Θα έπρεπε να γνωρίζεις φίλε ότι οι μπουρδελιαρηδες δεν χρειάζονται εμβολιασμό.
Έχουν αναπτύξει ήδη από το καλοκαίρι 2020 τα κατάλληλα αντισώματα.
Το ίδιο και οι πουτανες.
Φιλικά.
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
Αν πραγματι εκανες το εμβολιο καλα στερνα.Αυτο συνιθως το λεμε στους μελοθανατους.
Ενα εμβολιο που καποιοι καφροι δημιουργησανε απο το πουθενα και χωρις κανενα ωφελιμο σκοπο οπως επισης χωρις να μπορουνε να σου εγγυηθουνε ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ και μαλιστα με τρομερα ασχημα αποτελεσματα σε ορισμενους συνανθρωπους που το εχουν ξυπνησοντας τους τα ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΩΛΟΕΜΒΟΛΙΟ ΟΜΩς ΤΟ ΞΥΠΝΑΕΙ.Στη υγεια σας λοιπον
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
Υπαρχουν ενα σκασμο αναφορες για τις παρενεργειες στο διαδικτυο και μαλιστα με βιντεο την κοπελα που χαροπαλευει και της δημιουργησε παραλυση των κατω ακρων δηλαδη αναποιρια και οταν βγηκε ο γιατρος του νοσοκομειου και το ειπε εεεεε τοτε επεσαν ολες οι κρατικες υπηρεσιες να τον βγαλουν απο τη μεση.
ΛΕΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ.
ΛΕΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ.
The Keeper
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.749
- Πόντοι
- 1.436
Ένα μέλος πέρισυ είχε βάλει να τρέχει κάτω από κάθε ανάρτησή του το παροιμιώδες:
"Μένουμε σπίτι, κλείσαμε τα μαγαζιά μας, δεν πάμε στα μπουρδέλα μας, διότι μας το επέβαλαν".
Έκτοτε, το υϊοθέτησα, το διέδωσα σε φίλους και κάναμε κοιλιακούς από τα γέλια.
Το θυμήθηκα και θέλησα να το μοιραστώ, παρόλο που αποφεύγω συνειδητά να αναρτώ στο νήμα άσχετα μηνύματα.
1. Δεν ξέρω πόσο αστείο σου φαίνεται που τα μπουρδέλα είναι κλειστά τόσους μήνες, χωρίς να γνωρίζουμε αν και πότε θα ανοίξουν, εγώ και αρκετοί άλλοι δεν γελάμε καθόλου.
2. Όσο τα μπουρδέλα παραμένουν κλειστά, εσύ και όλοι οι άλλοι που γράφουν εδώ, θα γράφουν άσχετα με το νήμα.
Όπως ανέφερα, μύστη, όχι το κλείσιμο των οίκων αλλά η ισοπέδωση του τα βάζω όλα σε ένα σακί και μιλάω για επιβολή είναι αυτό που κάνει την απόφανσή σου κάπως άτοπη.
Όσο για το δεύτερο, ορθό κατά το ήμισυ. Καθώς η αυταπάρνηση πολλών συναγωνιστών το κάνει να λειτουργεί και εντός θέματος.
Να είσαι καλα
kolonoskopos83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2015
- Like
- 1.758
- Πόντοι
- 216
Ένα μέλος πέρισυ είχε βάλει να τρέχει κάτω από κάθε ανάρτησή του το παροιμιώδες:
"Μένουμε σπίτι, κλείσαμε τα μαγαζιά μας, δεν πάμε στα μπουρδέλα μας, διότι μας το επέβαλαν".
Έκτοτε, το υϊοθέτησα, το διέδωσα σε φίλους και κάναμε κοιλιακούς από τα γέλια.
Το θυμήθηκα και θέλησα να το μοιραστώ, παρόλο που αποφεύγω συνειδητά να αναρτώ στο νήμα άσχετα μηνύματα.
1. Δεν ξέρω πόσο αστείο σου φαίνεται που τα μπουρδέλα είναι κλειστά τόσους μήνες, χωρίς να γνωρίζουμε αν και πότε θα ανοίξουν, εγώ και αρκετοί άλλοι δεν γελάμε καθόλου.
2. Όσο τα μπουρδέλα παραμένουν κλειστά, εσύ και όλοι οι άλλοι που γράφουν εδώ, θα γράφουν άσχετα με το νήμα.
Όπως ανέφερα, μύστη, όχι το κλείσιμο των οίκων αλλά η ισοπέδωση του τα βάζω όλα σε ένα σακί και μιλάω για επιβολή είναι αυτό που κάνει την απόφανσή σου κάπως άτοπη.
Όσο για το δεύτερο, ορθό κατά το ήμισυ. Καθώς η αυταπάρνηση πολλών συναγωνιστών το κάνει να λειτουργεί και εντός θέματος.
Να είσαι καλα
Η απόφανση μου κάπως άτοπη; Δεν καταλαβαίνω, μικρή σημασία έχει.
Δεν ξέρω για τσουβάλια και σακιά, αλλά ο καθής, ακόμα και ο ποιο ηλίθιος, μπορεί να βρει άπειρες προφάσεις για να επιβάλει την θέληση του, εάν και εφόσον μπορεί φυσικά.
Με την πρόφαση κορωνοιός κλείνουν τα καταστήματα στις 21:00, δηλαδή, από τις 06:00 εως στις 21:00 ο κωρονοιος πάει για ύπνο, από τις 21:00 εως στις 06:00 ξυπνάει και γίνεται επικίνδυνος. Επίσης, στα σούπερμαρκετ δεν πάει ο κωρονοιός προτιμάει τα καταστήματα ένδυσης η εστίασης.
Δεν θα μου φανεί καθόλου περίεργο αν αύριο σας πούν μην βγαίνεται έξω γιατί θα σας φάει ο μπαμπούλας και κάνουν νόμους γι αυτό. Πλέων, είμαι σίγουρος ότι θα σας πείσουν, ακόμα και αν βρεθεί κάποιος να σας πει: ρε ποιος μπαμπούλας; Θα γελάτε, θα τον βρίσκεται αστείο.
Δυστυχώς, δεν γελάω καθόλου, η υπόθεση είναι τελειώμενη, γυρισμός δεν υπάρχει. Απλός θεατής σε μια τέλεια καταστροφή.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 514
- Like
- 70.605
- Πόντοι
- 41.129
Κοιτα να γαμησεις οσο προλαβαινεις...Πόσοι εχεται κάνει το εμβόλιο τύποι μου ;; Εγώ έκανα o phizer σήμερα
Το σάη θα σε θυμαται για παντα !!
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
Στη λεών_μεταξ έσκασε γνωστό πετιτ μωρό από φυλής, η Αλεξάνδρα, που έχει εργαστεί στο Φ.54 πάνω όροφο το περασμένο καλοκαίρι και στο Φ.66Α λίγο πριν το λοκνταουν.
Πλέον τώρα εργάζεται ως Μαρία.
Δεν την είχα πάρει ποτέ στη Φυλής επειδή την θεωρουσα πολύ λίγη για εκεί.
Σήμερα όμως την γάμησα περισσότερο για την "προσωπική μας κόντρα " επειδή μου την έλεγε συνεχώς στη φυλής.
"Δεν περνάς ποτέ μαζί μου" και αλλες τέτοιες πουτανίστηκες μαλακιες.
Πέρασα καλά όμως, ξέροντας ότι δεν με έπιασε κότσο τόσα χρόνια, την έβαλα κάτω και την τιμωρησα όπως της αξίζει.
Της ζήτησα να τελειώσω στη κοιλιά της και δεν δεχόταν, αφού αρνήθηκε άρχισα να την σφυροκοπώ αγριώς και έτσι μου ζήτησε η ίδια να τελειώσω πάνω της.
Καθώς τον έπαιζα πάνω στη κοιλιά της η ίδια με κοίταξε με βλέμμα γεμάτο ηδονή και να παίζει έκφυλα τη γλώσσα της να μου κλείνει το μάτι.
Ενω ο Ταρζάν ήταν έτοιμος να εκσφενδονίσει εκδικητικό σπέρμα τον εστίασα προς το πρόσωπο της.
Το μαλλάκι της κέρδισε sperm hair conditioner.
Το ευχαριστήθηκα.
Εσύ τρελό πολύ με αποκάλεσε.
Εν τω μεταξύ την είχα δει πριν λίγο καιρό στη Πατησίων καθώς οδηγούσα, η μαλακισμενη πετάχτηκε μπροστά μου και παραλίγο να την πατήσω.
Της το λέω και απαντάει " να με είχες σκοτώσει καλύτερα να μπεις φυλακή.
"Σιγά μη μπω φυλακη για τα μούτρα σου" της λέω "επίσης την άλλη φορά θα φέρω και το αμάξι εδώ να σε πάρουμε παρτουζα".
Πλέον τώρα εργάζεται ως Μαρία.
Δεν την είχα πάρει ποτέ στη Φυλής επειδή την θεωρουσα πολύ λίγη για εκεί.
Σήμερα όμως την γάμησα περισσότερο για την "προσωπική μας κόντρα " επειδή μου την έλεγε συνεχώς στη φυλής.
"Δεν περνάς ποτέ μαζί μου" και αλλες τέτοιες πουτανίστηκες μαλακιες.
Πέρασα καλά όμως, ξέροντας ότι δεν με έπιασε κότσο τόσα χρόνια, την έβαλα κάτω και την τιμωρησα όπως της αξίζει.
Της ζήτησα να τελειώσω στη κοιλιά της και δεν δεχόταν, αφού αρνήθηκε άρχισα να την σφυροκοπώ αγριώς και έτσι μου ζήτησε η ίδια να τελειώσω πάνω της.
Καθώς τον έπαιζα πάνω στη κοιλιά της η ίδια με κοίταξε με βλέμμα γεμάτο ηδονή και να παίζει έκφυλα τη γλώσσα της να μου κλείνει το μάτι.
Ενω ο Ταρζάν ήταν έτοιμος να εκσφενδονίσει εκδικητικό σπέρμα τον εστίασα προς το πρόσωπο της.
Το μαλλάκι της κέρδισε sperm hair conditioner.
Το ευχαριστήθηκα.
Εσύ τρελό πολύ με αποκάλεσε.
Εν τω μεταξύ την είχα δει πριν λίγο καιρό στη Πατησίων καθώς οδηγούσα, η μαλακισμενη πετάχτηκε μπροστά μου και παραλίγο να την πατήσω.
Της το λέω και απαντάει " να με είχες σκοτώσει καλύτερα να μπεις φυλακή.
"Σιγά μη μπω φυλακη για τα μούτρα σου" της λέω "επίσης την άλλη φορά θα φέρω και το αμάξι εδώ να σε πάρουμε παρτουζα".
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.395
- Πόντοι
- 9.297
ntinosam,
Απλως λες μαλακιες.Τελειως φιλικα...το χειροτερο ειναι οτι καποιοι ειναι τοσο πανηλιθιοι ωστε θα πιστεψουν αυτο που λες.Και αν γινει καμμια στραβη και βγουν θετικοι θα τα δουν ολα μεχρι να ξεμπερδεψουν θετικα η αρνητικα με την κινεζικη πανουκλα.Ξερω οτι η ηλιθιοτητα των μαζων νικα την κοινη λογικη.Επισης ξερω οτι οποιος ζησει περισσοτερο θα γαμησει περισσοτερο.Ο νοων νοειτω...αρκει να εχει μυαλο στο κεφαλι και οχι σκατα και μαλακια...τελειως φιλικα παντα!
Απλως λες μαλακιες.Τελειως φιλικα...το χειροτερο ειναι οτι καποιοι ειναι τοσο πανηλιθιοι ωστε θα πιστεψουν αυτο που λες.Και αν γινει καμμια στραβη και βγουν θετικοι θα τα δουν ολα μεχρι να ξεμπερδεψουν θετικα η αρνητικα με την κινεζικη πανουκλα.Ξερω οτι η ηλιθιοτητα των μαζων νικα την κοινη λογικη.Επισης ξερω οτι οποιος ζησει περισσοτερο θα γαμησει περισσοτερο.Ο νοων νοειτω...αρκει να εχει μυαλο στο κεφαλι και οχι σκατα και μαλακια...τελειως φιλικα παντα!
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
70 Άρης είσαι τύπε?
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Ό ' τι και να λέμε , η αλήθεια είναι μία. Σιγά σιγά ο covid αποδυναμώνεται. Οι εμβολιασμοί δίνουν και παίρνουν και έχει ξεκινήσει να αιωρείται μια θετική αύρα στην αμτόσφαιρα. Μην κολλάτε στους αριθμούς (κρούσματα και μαλακίες) οι ειδήσεις ήταν είναι και θα είναι μια ενδοφλέβια παράλυση του νου. Το Lockdown θα κρατήσει ακόμα -σύμφωνοι- αλλά η τραμπάλα γέρνει στη μεριά που θέλουμε. Εξακολουθώ να πιστεύω στα ΄'πιστεύω μου' και ποντάρω για ένα δυνατό καλοκαιράκι με μπουρδέλα ανοιχτά.. Αφήστε τον Μάιο -και πίπες- από μέσα Ιουνίου και μετά..
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.395
- Πόντοι
- 9.297
Ευχομαι να ζησεις αρκετα για να κανεις και να λες μαλακιες .Αν ξεμεινεις απο τυχη...καλη ψυχη...
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Pfizer λέγεται -αρχικά- κατά δεύτερον πόσων ετών είσαι και έκανες εμβόλιο?Πόσοι εχεται κάνει το εμβόλιο τύποι μου ;; Εγώ έκανα o phizer σήμερα
70 Άρης είσαι τύπε?
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.395
- Πόντοι
- 9.297
Σωστος ο Carl...πιο πιθανο το σεναριο Ιουνιου παρα νωριτερα.Μολις ανοιξει η εστιαση υπολογιστε 3-4 εβδομαδες μετα και ερχεται η σειρα μας ακριβως οπως περυσι.
cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.005
- Πόντοι
- 3.556
. Τα μελη του Bou δεν εχουν αναγκη να κανουν το εμβολιο τυπε, πινουμε ολοι φαντα κοκκινη για την απολυτη θωρακιση του οργανισμουΠόσοι εχεται κάνει το εμβόλιο τύποι μου ;; Εγώ έκανα o phizer σήμερα
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 514
- Like
- 70.605
- Πόντοι
- 41.129
Τα μελη του Bou δεν εχουν αναγκη να κανουν το εμβολιο τυπε, πινουμε ολοι φαντα κοκκινη για την απολυτη θωρακιση του οργανισμου
Τυπε εγω πρωτα πινω ενα σφηνακι μουνοζουμα νεαρης πορνης και μετα τη fanta για να πανε ολα κατω
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.506
- Πόντοι
- 4.646
Καλά σαράντα τύπε μου!Πόσοι εχεται κάνει το εμβόλιο τύποι μου ;; Εγώ έκανα o phizer σήμερα
ΔημήτρηΧΧΧ, ετοίμασε κηδειόχαρτο!
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.506
- Πόντοι
- 4.646
Σήμερα το μεσημέρι πήγα και έχυσα στο σιχαμερό Μετάξι.
Φεύγοντας πέρασαν δυνάμεις των ειδικών Στρουμφ με τα μηχανάκια τους από
τον κατουρημένο πεζόδρομο. Εννοείται ότι έμεινα ατάραχος αφού είχα στείλει
sms για ψώνια από τα κινεζάδικα.
Ξέρει κανείς αν πέχτηκε καμιά σύλληψη γιατί δεν έμεινα να δω τι θα συμβεί...
Φεύγοντας πέρασαν δυνάμεις των ειδικών Στρουμφ με τα μηχανάκια τους από
τον κατουρημένο πεζόδρομο. Εννοείται ότι έμεινα ατάραχος αφού είχα στείλει
sms για ψώνια από τα κινεζάδικα.
Ξέρει κανείς αν πέχτηκε καμιά σύλληψη γιατί δεν έμεινα να δω τι θα συμβεί...
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Επιστροφη στο σπιτι μετα απο εξωθεσμικη βολτα.
Τετοια ωρα εκανα beauté (οχι μπιντε) για να βγω πιο αργα και τωρα επιστρεφω;;; τι καταντια!
Για πολλοστη φορα αρκετος κοσμος γυριζει εξω μεχρι και τωρα. Δεν ξερω αν το εχουν παρει σοβαρα
η εχουν μπουχτισει πλεον αλλα πως να κανουμε; δεν εχω μαθει να στρουθοκαμηλιζω
και η κινηση ηταν αυξημενη παρα τα μετρα που λενε. Αυτο ειδα εγω.
Περασα απο Ρεμουνδου τυχαια οπως γυριζα και συγκεκριμενα απο το 20 (κλειστο).
Ως παρατηρητικο ρεμαλι σημειωνω οτι η πορτα εχει βασανιστει απο λοστους σε καμια εικοσαρια σημεια.
Απλα το ειδα και το γραφω.
Ενημερωτικα, στο πορνειο με τις τετραδες παιζει μπαλα Χριστινα, Λαουρα, Βερονικα και Αλισα.
Η Ευα απουσιαζει ακομα. Η νεοκοπη Αλισα ειναι αυτη που ειχε παιξει μπαλιτσα στην Μαραψωλος στο εικοσαρικο;
Καλη ετσι; οποιος την εχει γλεντησει ας γραψει καμια γνωμη.
Y.Γ Πολλα γαμησια πεφτουν κρυφα στην πρωτευουσα.
Ειδικα τα ΣαββατοΚυριακα ρεει πολυ χυσι και μουνοζουμι.
Τετοια ωρα εκανα beauté (οχι μπιντε) για να βγω πιο αργα και τωρα επιστρεφω;;; τι καταντια!
Για πολλοστη φορα αρκετος κοσμος γυριζει εξω μεχρι και τωρα. Δεν ξερω αν το εχουν παρει σοβαρα
η εχουν μπουχτισει πλεον αλλα πως να κανουμε; δεν εχω μαθει να στρουθοκαμηλιζω
και η κινηση ηταν αυξημενη παρα τα μετρα που λενε. Αυτο ειδα εγω.
Περασα απο Ρεμουνδου τυχαια οπως γυριζα και συγκεκριμενα απο το 20 (κλειστο).
Ως παρατηρητικο ρεμαλι σημειωνω οτι η πορτα εχει βασανιστει απο λοστους σε καμια εικοσαρια σημεια.
Απλα το ειδα και το γραφω.
Ενημερωτικα, στο πορνειο με τις τετραδες παιζει μπαλα Χριστινα, Λαουρα, Βερονικα και Αλισα.
Η Ευα απουσιαζει ακομα. Η νεοκοπη Αλισα ειναι αυτη που ειχε παιξει μπαλιτσα στην Μαραψωλος στο εικοσαρικο;
Καλη ετσι; οποιος την εχει γλεντησει ας γραψει καμια γνωμη.
Y.Γ Πολλα γαμησια πεφτουν κρυφα στην πρωτευουσα.
Ειδικα τα ΣαββατοΚυριακα ρεει πολυ χυσι και μουνοζουμι.
Συνημμένα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 73
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K