Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 117 άτομα (12 μέλη και 105 επισκέπτες)

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Επιστροφη στην (οποια) κανονικοτητα του θρεντ μιας που αλλη κανονικοτητα αφαντη!

Θυμαστε την Ντιάνα απο οροφο Φιλιππιδου 11 και Φωκσιας 24 ;
τσουπωτη με ξανθο πλατινε κοντο μαλλι και τατουαζ στην ωμοπλατη.
Εκανε ελ.στοματικο με τελειωμα σωμα και καποια παρελκομενα.
Ειχε δουλεψει δυο φορες σε συντομο χρονικο διαστημα πριν σταματησει.
Πολυ καλη και αξιοπιστη λυση.
Νομιζω την ειδα χτες σε καποιο περιπτερο να ψωνιζει και μετα μπηκε σε ενα αμαξι.
Αν ηταν αυτη και την εχει πετυχει καποιος στα περιξ ας πει κατι.

Πού την είδες βρε tnt60 ; Σε ποια περιοχή; Εγώ την είχα σαν στανταράκι. Όντως καλό κορίτσι.

francesco barbalias

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2018
Like
746
Πόντοι
80
Κανείς δε θεωρεί τον εαυτό του αγαπούλη.
Όλοι κάποια δικαιολογία έχουν και όταν κοιτάζονται στον καθρέφτη βλέπουν κάτι άλλο και όχι την αλήθεια.

Χυστη Κορακιε οι διαφορες απλου πελατη-αγαπουλη-αγαπητικου-νταβατζη
ειναι κραυγαλεες. Ιστοριες απειρες.

:2funny:

Εγώ βλέπω 2 κατηγορίες.
Πελάτης και αγαπούλης.
Ο πελάτης θέλει αυτό που πουλιέται, γιαυτό και σωστός.
Ο αγαπούλης θέλει κάτι άλλο, γιαυτό και ξεφτίλας.
Εγώ βλέπω 4 κατηγορίες
Πελάτης: Ξέρει τι ζητάει στα μπουρδέλα, πληρώνει παίρνει ηδονή και φεύγει, είναι σεβαστός από όλους και νιώθει καλά με τον εαυτό του. Μπορεί να έχει "περίεργα" γούστα ή μην έχει γυναίκες στη ζωή του να γαμάει ή απλά να έχει μάθει έτσι από μικρός, αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, πάει πληρώνει γαμάει φεύγει.

Αγαπούλης: Δεν έχει γυναίκες στη ζωή του, γιατί δεν έμαθε ποτέ πως να προσεγγίζει το άλλο φύλο και αντί να δει το πρόβλημα στα μάτια καλύπτει την ανάγκη του για γυναίκες στη ζωή του στα μπουρδέλα. Εκτός και αν είναι προμοτεράκος, δεν ενοχλεί κανέναν και έχει τον σεβασμό-αδιαφορία από όλους (εκτός από την 4η κατηγορία)

Ναυάγιο: Δεν έχει γενικά ανθρώπους στη ζωή του γιατί είναι αντικοινωνικός και μίζερος. Νιώθει υποδεέστερος από όλους και καλύπτει την ανάγκη του για παρέα αλλά και για να νιώσει λόγο ύπαρξης στον αγοραίο έρωτα. Δεν γαμάει σχεδόν ποτέ και το μόνο που κάνει είναι να γυρνάει στα μπουρδέλα σαν την άδικη κατάρα, δεν ενοχλεί κανέναν και έχει τον σεβασμό-αδιαφορία από όλους (εκτός από την 4η κατηγορία)

Χωροφύλακας : Είναι επόμενο στάδιο από το ναυάγιο, έχει όλα τα παραπάνω μόνο που δεν έχει καν την αξιοπρέπεια να το κρατάει για τον εαυτό του, μπαίνει στα σαιτ και ψάχνει λόγο να τσακωθεί, να βαφτίσει τους άλλους αγαπούληδες, πυρφόρους ή ναυάγια και να επιτηρήσει τη διατήρηση των "αξιών" που σε κάνουν σωστό μπουρδελιάρη, φυσικά τα κάνει όλα για να νιώσει καλά με τον εαυτό του. Είναι η απεχθέστερη κατηγορία από όλους ζαλίζει αρχίδια και όσο για τη σχέση του με τον αγοραίο έρωτα, δεν γαμάει σχεδόν ποτέ και να γαμήσει πάει σε 2-3 συγκεκριμένες που ανέχονται την ανικανότητα και την βλακεία του. Τον έχουν πάρει χαμπάρι όλοι πουτάνες τσατσάδες πελάτες αγαπούληδες ναυάγια και τον σιχαίνονται.

Και μάλιστα οι 4 κατηγορίες οδηγούν η μια στην άλλη, δηλαδή από πελάτης γίνεσαι αγαπούλης μετά ναυάγιο και τελειώνεις χωροφύλακας. Φυσικά για να πας από τη μια κατηγορία στην άλλη πρέπει να έχεις τα προβλήματα της κάθε κατηγορίας αλλά δεν γίνεται από το 0 να γίνεις ναυάγιο, πρέπει να γίνεις πελάτης, να ανακαλύψεις τον έρωτα με πουτάνα ώστε να γίνεις αγαπούλης και μετά επειδή δεν έχεις παρέα να μετατραπείς σε ναυάγιο.

Φυσικά αυτά δεν είναι απόλυτα και μπορεί πχ ένας πελάτης να έχει πιο προσωπικές επαφές με πουτάνες με σκοπό το γαμήσι ή ένας αγαπούλης να τσακώνετε εδώ (κυρίως για τον έρωτά του)

francesco barbalias

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2018
Like
746
Πόντοι
80
Επειδή δεν ξέρω να κάνω επεξεργασία ας τα ενώσει κάποιος μοντ.

θέλω να συμπληρώσω ότι η κατάσταση σώνετε μέχρι τον αγαπούλη.
Μπορεί αν είσαι αγαπούλης αλλά με επίγνωση του τι κάνεις αν βρεις μια γυναίκα (επειδή ψάχνεις ταυτόχρονα με την αγαπουλίαση) να γίνεις απλός πελάτης ή ακόμα και να σταματήσεις εντελώς τον αγοραίο έρωτα.

αν γίνεις ναυάγιο δεν σώνεσαι γιατί η μιζέρια και η κακομοιριά του ναυάγιου είναι τόσο εμφανή που δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ κάποια νορμάλ γυναίκα να σου κάτσει.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Αυθεντικος lakis33 απο το παρελθον...

Πραγματικά έχουν δίκιο που κατηγορούν τους Έλληνες που θέλουν να γαμάνε τσάμπα. Στις χώρες από τις οποίες προέρχονται οι γκόμενες αυτές

OI ANΔΡΕΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΓΑΜΑΝΕ. ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΓΑΜΑΝΕ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΞΥΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ!!!!!!!

Που να το καταλάβει αυτό ο Έλλην Ριζίλης που παίρνει αμάξι με 72 δόσεις, το γυαλίζει ένα 8ωρο κάθε Σάββατο και πάει και σκάει το βδομαδιάτικο για να βγάλει το βράδυ τη Ρούλα την πωλήτρια του κυλοτάδικου πρώτο τραπέζι σε ΒισσοΒανδή !!!

:heavymetalbig:
όλοι παίρνουν δάνεια ... οι χειρότεροι όλων οι πολιτικοί μας που πάντα παίρνουν δάνεια και ξανά νέα δάνεια για να αποπληρώσουν τα προηγούμενα ..και ξανά και ξανά ... και μειλας για τον απλό λαό τον ελληνικό αποκαλώντας τον ρεζίλι ;; Άτομα σαν εσένα κατέστρεφουν την Ελλάδα με τις απόψεις τους ....

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Για τον καινουριο χρονο ευχομαι να βρω ενα στανταρακι που να μην το βαρεθω μετα απο 7-8 μηνες

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Για τον καινουριο χρονο ευχομαι να βρω ενα στανταρακι που να μην το βαρεθω μετα απο 7-8 μηνες

μεγάλη μπουκιά φάε, λέγανε οι παλιοί, μεγάλη κουβέντα μην λες
:)

πέρα απ' το πείραγμα σου εύχομαι να βρεις αυτό που επιθυμείς όπου γουστάρεις και αγαπάς

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Θελω να γινω αγαπουλης και δεν μου καθετε

vasilis2500

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Like
286
Πόντοι
20
Καλημέρα σε όλους και καλή χρονιά με υγεία αν ξέρει κάποιος κάνα σπιτάκι που να είναι ανοιχτό ας στείλει μήνυμα γιατί δεν παλεύεται άλλο η κατάσταση ευχαριστώ

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
παίδες κατανοώ τις ανάγκες σας, τις έχω βιώσει κι εγώ, αλλά μια καλογερική αποχή, συνειδητή και αυτόβουλη, δεν είναι κακή
οι βεβιασμένες κινήσεις δεν βγάζουνε πάντοτε σε καλό -αν κι ο τολμών νικά, νικά πάντοτε μ' ένα τίμημα, το οποίο αδυνατεί να γνωρίσει εκ των προτέρων

το νου σας

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Εγω ειχα 15 μερες να γαμησω και εχτες εκανα διπλη καταθεση

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
παίδες κατανοώ τις ανάγκες σας, τις έχω βιώσει κι εγώ, αλλά μια καλογερική αποχή, συνειδητή και αυτόβουλη, δεν είναι κακή
οι βεβιασμένες κινήσεις δεν βγάζουνε πάντοτε σε καλό -αν κι ο τολμών νικά, νικά πάντοτε μ' ένα τίμημα, το οποίο αδυνατεί να γνωρίσει εκ των προτέρων

το νου σας
έχω απομυθοποίηση εντελος τις ιεροδουλες και τις συμπεριφορές τους .... Πλέον μόνο ένα στα γρήγορα με πάθος και ορμή επιθυμώ .. Όλα τα αλλά με αφήνουν εντελος αδιάφορο ...Συνφωνο πως πρέπει να δούμε πως θα πάει το όλο θέμα με τον ιο και να μην κάνουμε γρήγορες κινήσεις ...πλέον νιώθω σαν ένας καλόγερος όπου που και που αμαρτάνει ...

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Γεια χαρά καλησπέρα καλή χρονιά λοιπόν ας αναφέρω κάτι που ίσως ενδιαφέρει και είναι χρήσιμο καλύτερα Μεταξουργείο μην κατεβείτε καθόλου στην συμβολή Ιάσωνος, και Μεγάλου Αλεξάνδρου αντί για τις γελοίες τρισαθλιες φάτσες τσιλιαδορων θα βρείτε περιπολικά της αστυνομίας και αστυνομικούς φυσικά καί δεν έχουν σκοπό να φύγουν σε λίγη ώρα όπως μου ανέφεραν καλή συνέχεια

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.581
Πόντοι
4.646
Γεια χαρά καλησπέρα καλή χρονιά λοιπόν ας αναφέρω κάτι που ίσως ενδιαφέρει και είναι χρήσιμο καλύτερα Μεταξουργείο μην κατεβείτε καθόλου στην συμβολή Ιάσωνος, και Μεγάλου Αλεξάνδρου αντί για τις γελοίες τρισαθλιες φάτσες τσιλιαδορων θα βρείτε περιπολικά της αστυνομίας και αστυνομικούς φυσικά καί δεν έχουν σκοπό να φύγουν σε λίγη ώρα όπως μου ανέφεραν καλή συνέχεια
Θα μας κοψουν και το γαμησι στο τελος!
Χτες το απογευμα παντως λειτουργουσαν αρκετα με τσιλιαδορους.
Ας σημειωθει οτι αρκετοι κινουνταν με ποδηλατα, περιπολωντας την περιοχη!
Καλτ σκηνικα!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Πού την είδες βρε tnt60 ; Σε ποια περιοχή; Εγώ την είχα σαν στανταράκι. Όντως καλό κορίτσι.

Χυστη σατανακο, αυτη πρεπει να ηταν και την ειδα στην πλ.Βικτωριας να ψωνιζει.
Εμοισζε καταπληκτικα και ηταν και ντυμενη ωραια.
Εννοειται οτι ειναι καλη και την ψαχνουν αρκετοι.

:rockon:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
όλοι παίρνουν δάνεια ... οι χειρότεροι όλων οι πολιτικοί μας που πάντα παίρνουν δάνεια και ξανά νέα δάνεια για να αποπληρώσουν τα προηγούμενα ..και ξανά και ξανά ... και μειλας για τον απλό λαό τον ελληνικό αποκαλώντας τον ρεζίλι ;; Άτομα σαν εσένα κατέστρεφουν την Ελλάδα με τις απόψεις τους ....

Χυστη φορμετ ο τιτσνοτεραστιος Λακης33 εχει κανει το ποστ κι εγω το μετεφερα.
Ειχε μαλιστα αποδοχη κι εβγαλε και γελιο κι ειναι και σωστο.
Αν δεν σου αρεσει, βρες τον Λακη να του κανεις παραπονα.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.581
Πόντοι
4.646

Χυστη φορμετ ο τιτσνοτεραστιος Λακης33 εχει κανει το ποστ κι εγω το μετεφερα.
Ειχε μαλιστα αποδοχη κι εβγαλε και γελιο κι ειναι και σωστο.
Αν δεν σου αρεσει, βρες τον Λακη να του κανεις παραπονα.

Ο Λακης παιζει σαν Φυλοβιος ή καπως ετσι?
Ηταν οντως μορφη στο σαιτ!
Να ανεβουν κι αλλα συλλεκτικα ποστ του Λακη33!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Xυστη Ζουραξ δυστυχως δεν δουλευει σωστα η αναζητηση και δεν μπορω ευκολα.
Τσιμπα ομως ενα πως θελει την γυναικα ο γιγαντας Λακης33.

........................

1.Φυλή. Να είναι Λευκή. Ακόμη κι αν ανήκει στη Λευκή Φυλή μεν, αλλά έχει πολύ σκούρο δέρμα σε συνδιασμό με πολύ μαύρο μαλλί κατσαρό που θυμίζει αραπίνες, δεν μου κάνει, όπως δεν μου κάνουν και γενικώς όλες οι έγχρωμες-Ασιάτισες κτλ.
2.Διάπλαση σώματος. Υπέρβαρες απορρίπτονται.
3.Ύψος. Να μην είναι πολύ κοντή.
4.Ντύσιμο.Αν φορά μαύρα ή κόκκινα all star, άρβυλα , μαύρες υφασμάτινες μπαλαρίνες με μπαρέτα ή αυτά τα στενά αθλητικά μποτάκια που δένουν με κορδόνια μέχρι πολύ ψηλά και μοιάζουν με οδηγού αγώνων αυτοκινήτου ή 2σολα αθλητικά ή αν κρατά ταγάρι αντί τσάντας, ή φορά έθνικ φούστες (ινδικές κτλ) απορρίπτεται ακόμη κι αν έχει τα χαρακτηριστικά της Elle Mac Pherson ή της Σύλβια Σαίντ.

Από εκεί και πέρα αν είναι για πούτσο μου κάνει. Αν είναι για γκόμενα θέλει κι άλλα τέστ!

:rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom