Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 290 άτομα (20 μέλη και 270 επισκέπτες)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Επιστρεφοντας απο εξωθεσμικη βολτα, πεταχτηκα να δω
τι γινεται στο Μεταξουργειο. Δεν ειδα πολυ αστυνομια οφειλω να πω.
Βεβαια τωρα νυχτωσε και ετσι κι αλλιως δεν υπαρχει κινητικοτητα.
Πηγε η θα παει αλλος κανεις;

:rockon:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Έπειτα και εγώ μετά από μια βόλτα σήμερα στο μετάξι, είδα λίγο πιο προσεκτικους και μαζεμένους τους τσιλιαδορους, γενικά υπήρχε ένα πνεύμα παραπάνω υποψίας από μεριάς τους, συνολικά 11 οίκοι επί της jason ήταν σε κρυφή λειτουργία.
Κατεθεσα στη Χριστίνα το μολδαβακι με το ταττου Στο μπούτι επίσης στη Μελίνα νεαρή τσουπωτη αλβανίδα με βυζάρες για άρμεγμα, όχι κάτι το ιδιαίτερο και οι 2, το γνώριζα βέβαια απλά αυτές με καυλωσαν παραπάνω σαν εμφάνιση, αμφότερες στο πορνομολλ.
Έπειτα έκανα και μια γυρα στη φυλής να δω τι παίζει, ζάκια μπολικα, στη μοντελοαλυσιδα απ έξω είχαν κατασκηνώσει ένας τραβελος τζανκι με 2 φίλες του μεσοκοπες επίσης ζόμπι, ο τραβελος εξυμνουσε την πουτσα και τα αρχιδια, "ΖΗΤΏ τα αρχιδια με την πουτσα" ζητωκραυγαζε" ..αυτου αν του έσκαγες ταληρακι ήταν ικανός να σου φάει τους όρχεις στη κυριολεξία με την μέγιστη ευχαρίστηση.
Το ωραίο δεν σας το έχω πει ακόμα, στη φυλής είδα την Βερονικα με την Ελένη από διδύμου 8β ...πως μοιάζει το 8β ε; το 8 σαν κωλαράκι λεπτό με εφαρμοσμένο στριγκακι, το β σαν αρχιδια με πεσμένη πουτσα, γελάσατε εσείς τώρα , πείτε ναι.
Η Ελένη με την Βερονικα λοιπόν είχαν βγάλει το τσιουαουα βόλτα, γελαστες και οι 2 να λένε την λέξη "χαρασό" συνεχώς, δεν τους μίλησα και βαραω το κεφάλι μου στο τοίχο, είναι οι κλασικές Ρωσίδες που σου ρουφάνε
και την τελευταία σταγόνα σπέρματος.
Θα περάσω ξανά όμως, δεν γίνεται να μου γλιτώσουν.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Οποιος ξερει αν εργαζεται η ξανθια Ελληνιδα μιλφ Ζωη απο το Ιωαννινων 3 οροφο
ας το γραψει. Λεπτη με μικρο λεμονατο βυζι και γρηγορες αντιδρασεις
με ομορφα παρελκομενα, εκανε κλιμακωτα προγραμματα...

στα 15 ευρω ελευθερο στοματικο

στα 20 ευρω τελειωτικο κορμι

στα 30 ευρω μιση ωρα με δυο ριξιες. Αυτο το προγραμμα προτεινεται σε μια ριξια
για πολυ υψηλες στροφες οπου η τυπισσα υποστηριζει πολυ καλα.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Τελικα δεν εχει μεινει καμια στην χωρα οπως φαινεται. :2funny:

Εχει πεσει περονοσπορος.
Αν μαθει κανεις τιποτα για την ζουμερη ξανθια μιλφ Βικτωρια απο το Ελλης
ας γραψει κατι. Πρόκειται για την γνωστη Νίκα με θητεία
στο Αλκιβιαδου 16β, Μεγαλου Αλεξανδρου 28 παλιο, Ιασωνος 36 κτλ.
Ελ.στοματικο τελειωτικο με ωραια παρελκομενα και θερμη-θερμοτατη.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.754
Πόντοι
46.232
εδώ Αθήνα είναι, μέχρι και 8/11 δούλευε Κωνσταντινουπολεως 166 ισόγειο

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
όλοι παίρνουν δάνεια ... οι χειρότεροι όλων οι πολιτικοί μας που πάντα παίρνουν δάνεια και ξανά νέα δάνεια για να αποπληρώσουν τα προηγούμενα ..και ξανά και ξανά ... και μειλας για τον απλό λαό τον ελληνικό αποκαλώντας τον ρεζίλι ;; Άτομα σαν εσένα κατέστρεφουν την Ελλάδα με τις απόψεις τους ....

Χυστη φορμετ ο τιτσνοτεραστιος Λακης33 εχει κανει το ποστ κι εγω το μετεφερα.
Ειχε μαλιστα αποδοχη κι εβγαλε και γελιο κι ειναι και σωστο.
Αν δεν σου αρεσει, βρες τον Λακη να του κανεις παραπονα.

:2funny:
Όπως και να έχει τύπε μου , αυτή είναι η αλήθεια....

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.009
Πόντοι
361
Αυτές οι δύο σίγουρα θα παίζουν μπαλίτσα σε κάποιο σπίτι εκεί γύρω. Κρίμα που δεν τους έπιασες κουβέντα να μαθαίναμε τπτ. Έπρεπε να πας να χαιδέψεις το σκυλάκι και να τους πεις με νόημα οτι έχεις κι εσύ ένα τσιουάουα που όταν το χαιδεύουν μετατρέπεται σε λυκόσκυλο! Και να ψαρέψεις αντιδράσεις...
Έπειτα και εγώ μετά από μια βόλτα σήμερα στο μετάξι, είδα λίγο πιο προσεκτικους και μαζεμένους τους τσιλιαδορους, γενικά υπήρχε ένα πνεύμα παραπάνω υποψίας από μεριάς τους, συνολικά 11 οίκοι επί της jason ήταν σε κρυφή λειτουργία.
Κατεθεσα στη Χριστίνα το μολδαβακι με το ταττου Στο μπούτι επίσης στη Μελίνα νεαρή τσουπωτη αλβανίδα με βυζάρες για άρμεγμα, όχι κάτι το ιδιαίτερο και οι 2, το γνώριζα βέβαια απλά αυτές με καυλωσαν παραπάνω σαν εμφάνιση, αμφότερες στο πορνομολλ.
Έπειτα έκανα και μια γυρα στη φυλής να δω τι παίζει, ζάκια μπολικα, στη μοντελοαλυσιδα απ έξω είχαν κατασκηνώσει ένας τραβελος τζανκι με 2 φίλες του μεσοκοπες επίσης ζόμπι, ο τραβελος εξυμνουσε την πουτσα και τα αρχιδια, "ΖΗΤΏ τα αρχιδια με την πουτσα" ζητωκραυγαζε" ..αυτου αν του έσκαγες ταληρακι ήταν ικανός να σου φάει τους όρχεις στη κυριολεξία με την μέγιστη ευχαρίστηση.
Το ωραίο δεν σας το έχω πει ακόμα, στη φυλής είδα την Βερονικα με την Ελένη από διδύμου 8β ...πως μοιάζει το 8β ε; το 8 σαν κωλαράκι λεπτό με εφαρμοσμένο στριγκακι, το β σαν αρχιδια με πεσμένη πουτσα, γελάσατε εσείς τώρα , πείτε ναι.
Η Ελένη με την Βερονικα λοιπόν είχαν βγάλει το τσιουαουα βόλτα, γελαστες και οι 2 να λένε την λέξη "χαρασό" συνεχώς, δεν τους μίλησα και βαραω το κεφάλι μου στο τοίχο, είναι οι κλασικές Ρωσίδες που σου ρουφάνε

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Αυτές οι δύο σίγουρα θα παίζουν μπαλίτσα σε κάποιο σπίτι εκεί γύρω. Κρίμα που δεν τους έπιασες κουβέντα να μαθαίναμε τπτ. Έπρεπε να πας να χαιδέψεις το σκυλάκι και να τους πεις με νόημα οτι έχεις κι εσύ ένα τσιουάουα που όταν το χαιδεύουν μετατρέπεται σε λυκόσκυλο! Και να ψαρέψεις αντιδράσεις...

Άσε Πρακτωρ, από πριν έχω τρελαθεί και δεν μπορώ να ησυχάσω, πιο πολύ έχω τρελαθεί επειδή και οι 2 είναι μιλφ προσεγγίσιμες δεν έχουν τουπέ και πάντα έχουν χιούμορ, τουλάχιστον στη δουλειά τους, αλλά γενικως ευδιάθετες μου φάνηκαν..εστριψαν αργότερα στην Φερων προς αριστοτελους, δεν τις ακολούθησα , ακομα και για αυτό έχω σκυλομετανιωσει...θα ξαναβγω αύριο φυλής μακάρι να τις βρω και θα τους μιλήσω πάση θυσία, εννοείται θα δώσω εδώ ίνφο να βοηθήσω..είναι και δυναμιτες οι συγκεκριμένες στη παρτουζα οχι τίποτα άλλο.

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Και η θεια Λιλιαν του συγκεκριμενου οικου, τι να κανει αραγε;

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Την Λίλιαν όσες φορές την έχω δει να ξεκινάει δουλειά πάντα την έβλεπα να την φέρνει ταξί στην Αχαρνών οπότε κατά πάσα πιθανότητα μένει λίγο μακριά από το κέντρο. Ντυμένη τις περισσότερες φορές με άσπρο συνολάκι.
Η μιλφ που κέρδισε το '20 την καρδιά μου είναι η Βάσια από βεργας, η γυναίκα είναι απλά φωτιά στο κρεβάτι, σε πολλούς από σας δεν αρέσει, οκ με το δίκιο σας αφού δεν περάσατε καλά, αλλά η Βάσια εκεί που γούσταρε έκανε τους πελάτες της να σκονταφτουν μόλις σηκωνονταν όρθιοι έπειτα το γαμησι μαζί της.
Μύστες μου απολαυστε την εδω σε μια φώτο που την βρήκα σήμερα στα σοσιαλ μίντια..το απόλυτο ελληνικό μιλφ στους οίκους το 2020.

Συνημμένα

• FB_IMG_1609705457862.jpg
    FB_IMG_1609705457862.jpg
    121,8 KB · Εμφανίσεις: 18

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Η βασια ειναι αυτη της φωτο δηλαδη;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.754
Πόντοι
46.232
Καμία σχέση με την πραγματικότητα.... για όσους την έχουν δει και από κοντά και γυμνή.... να το πω κομψά(sic) την κολακεύει πάρα πολύ η συγκεκριμένη φωτογραφία

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Καμία σχέση με την πραγματικότητα.... για όσους την έχουν δει και από κοντά και γυμνή.... να το πω κομψά(sic) την κολακεύει πάρα πολύ η συγκεκριμένη φωτογραφία

Όντως μυστη Σμύρνη, βέβαια αυτή η φωτο είναι από το '17, για να ποστάρω και μια των φετινών Χριστουγέννων τώρα, η γυναίκα έχει στυλ, ξέρει πως να φωτογραφίζεται και τα ρούχα της πάντα την κολακεύουν, γυναικα που έχει εμπειρία απλά, εμένα ως λάτρη των μιλφ με έχει τρελάνει.

Υ.Γ γουσταρω στυλιστικη ανάλυση από μυστη τντ .

Συνημμένα

• FB_IMG_1609706692877.jpg
    FB_IMG_1609706692877.jpg
    65,1 KB · Εμφανίσεις: 22

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Χυστη Τονυ κατεληξα τι πρεπει να κανει η χυστρια Βασια.

Καταρχην κοψιμο το μαλλι γιατι μοιαζει με μπουζουξου και χανει λεφτα.
Προτεινω καστανο σκουρο ισιο μακρυ καρε με μυτες μπροστα.
Ετσι θα γλυκανει περισσοτερο. Μετα μπορει αν θελει να το κανει σπαστο.
Βαψιμο στις βλεφαριδες με μαυρη μασκαρα
χωρις προσθηκη ψευτικων βλεφαριδων και εννοειται καθολου eyeliner.
Απαλο καφε η σαπιο μηλο κραγιον και απαλο καφε ρουζ.
Δηλαδη γηινα χρωματα.
Σκουλαρικια βαρια με πολυχρωμες πετρες.
Νεγκλιζε κοκκινο με τιραντακι και κοκκινες γοβες στιλετο.
Σουτιεν δεν χρειαζεται ενω ημι-κοφτο κοκκινο η μαυρο στρινγκ ειναι οκ.
Σαλοναρισμα αργο τριων τεσσαρων βηματων με υφος καθηγητριας
και υποσχετικο χαμογελο χωρις ναζι. Οχι στατικο σαλοναρισμα.
Δακτυλιδια εννοειται καθολου γιατι δεν χρειαζεται κατι στα χερια
ενω υπαρχουν και χυστες με πουτσοτριχα.
Μην γινει κανενα μπλεξιμο.
Πιστευω πως ετσι θα γινει πολυ πιο θηλυκη και σεξυ
οποτε θα εχει περισσοτερο κοινο.

:heavymetalbig:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Μύστη jon στο reverse cowgirl η Βάσια είναι δύναμη και έχει αντοχές, την τελευταία φορά που την πήρα έδωσε ρέστα, παρά τη σωματική της διάπλαση η γυναίκα έχει γεννηθεί να κάνει σεξ με ένταση, ολόκληρο τούμπανο πάνω σου και να χοροπηδάει με λύσσα.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Χυστη Τζον μου αρεσει το σκεπτικο σου αλλα κοιταξε τι μεσουλες εχουν αυτες που λες.
Εννοειται οτι πρεπει να χασει κιλα η χυστρια Βασια.
Μειναμε στο στυλ γιατι μας το ζητησε ο χυστης Τονυ.

Ευτυχως να λες που δεν ζητησε βελτιωση σωματος...

.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Χυστη Τζον μου αρεσει το σκεπτικο σου αλλα κοιταξε τι μεσουλες εχουν αυτες που λες.
Εννοειται οτι πρεπει να χασει κιλα η χυστρια Βασια.
Μειναμε στο στυλ γιατι μας το ζητησε ο χυστης Τονυ.

Ευτυχως να λες που δεν ζητησε βελτιωση σωματος...

.

Για του λόγου το αληθές η Βάσια αν έχανε κάνα 5-10 κιλά θα γινόταν τέρμα μπάνικο μωρό, αλλά και έτσι όπως είναι έχει την πελατεία της κάθε φορά που πήγαινα είχε στάνταρ 2 δωμάτια να κάνει.
Στα 20 για αυτήν είναι μια safe επιλογή.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom