Peykorytinis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2020
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Ευχομαι τα στανταρακια μου μην την κανανε
Όπως και να έχει τύπε μου , αυτή είναι η αλήθεια....όλοι παίρνουν δάνεια ... οι χειρότεροι όλων οι πολιτικοί μας που πάντα παίρνουν δάνεια και ξανά νέα δάνεια για να αποπληρώσουν τα προηγούμενα ..και ξανά και ξανά ... και μειλας για τον απλό λαό τον ελληνικό αποκαλώντας τον ρεζίλι ;; Άτομα σαν εσένα κατέστρεφουν την Ελλάδα με τις απόψεις τους ....
Χυστη φορμετ ο τιτσνοτεραστιος Λακης33 εχει κανει το ποστ κι εγω το μετεφερα.
Ειχε μαλιστα αποδοχη κι εβγαλε και γελιο κι ειναι και σωστο.
Αν δεν σου αρεσει, βρες τον Λακη να του κανεις παραπονα.
Έπειτα και εγώ μετά από μια βόλτα σήμερα στο μετάξι, είδα λίγο πιο προσεκτικους και μαζεμένους τους τσιλιαδορους, γενικά υπήρχε ένα πνεύμα παραπάνω υποψίας από μεριάς τους, συνολικά 11 οίκοι επί της jason ήταν σε κρυφή λειτουργία.
Κατεθεσα στη Χριστίνα το μολδαβακι με το ταττου Στο μπούτι επίσης στη Μελίνα νεαρή τσουπωτη αλβανίδα με βυζάρες για άρμεγμα, όχι κάτι το ιδιαίτερο και οι 2, το γνώριζα βέβαια απλά αυτές με καυλωσαν παραπάνω σαν εμφάνιση, αμφότερες στο πορνομολλ.
Έπειτα έκανα και μια γυρα στη φυλής να δω τι παίζει, ζάκια μπολικα, στη μοντελοαλυσιδα απ έξω είχαν κατασκηνώσει ένας τραβελος τζανκι με 2 φίλες του μεσοκοπες επίσης ζόμπι, ο τραβελος εξυμνουσε την πουτσα και τα αρχιδια, "ΖΗΤΏ τα αρχιδια με την πουτσα" ζητωκραυγαζε" ..αυτου αν του έσκαγες ταληρακι ήταν ικανός να σου φάει τους όρχεις στη κυριολεξία με την μέγιστη ευχαρίστηση.
Το ωραίο δεν σας το έχω πει ακόμα, στη φυλής είδα την Βερονικα με την Ελένη από διδύμου 8β ...πως μοιάζει το 8β ε; το 8 σαν κωλαράκι λεπτό με εφαρμοσμένο στριγκακι, το β σαν αρχιδια με πεσμένη πουτσα, γελάσατε εσείς τώρα , πείτε ναι.
Η Ελένη με την Βερονικα λοιπόν είχαν βγάλει το τσιουαουα βόλτα, γελαστες και οι 2 να λένε την λέξη "χαρασό" συνεχώς, δεν τους μίλησα και βαραω το κεφάλι μου στο τοίχο, είναι οι κλασικές Ρωσίδες που σου ρουφάνε
και την τελευταία σταγόνα σπέρματος.
Θα περάσω ξανά όμως, δεν γίνεται να μου γλιτώσουν.
Αυτές οι δύο σίγουρα θα παίζουν μπαλίτσα σε κάποιο σπίτι εκεί γύρω. Κρίμα που δεν τους έπιασες κουβέντα να μαθαίναμε τπτ. Έπρεπε να πας να χαιδέψεις το σκυλάκι και να τους πεις με νόημα οτι έχεις κι εσύ ένα τσιουάουα που όταν το χαιδεύουν μετατρέπεται σε λυκόσκυλο! Και να ψαρέψεις αντιδράσεις...Έπειτα και εγώ μετά από μια βόλτα σήμερα στο μετάξι, είδα λίγο πιο προσεκτικους και μαζεμένους τους τσιλιαδορους, γενικά υπήρχε ένα πνεύμα παραπάνω υποψίας από μεριάς τους, συνολικά 11 οίκοι επί της jason ήταν σε κρυφή λειτουργία.
Κατεθεσα στη Χριστίνα το μολδαβακι με το ταττου Στο μπούτι επίσης στη Μελίνα νεαρή τσουπωτη αλβανίδα με βυζάρες για άρμεγμα, όχι κάτι το ιδιαίτερο και οι 2, το γνώριζα βέβαια απλά αυτές με καυλωσαν παραπάνω σαν εμφάνιση, αμφότερες στο πορνομολλ.
Έπειτα έκανα και μια γυρα στη φυλής να δω τι παίζει, ζάκια μπολικα, στη μοντελοαλυσιδα απ έξω είχαν κατασκηνώσει ένας τραβελος τζανκι με 2 φίλες του μεσοκοπες επίσης ζόμπι, ο τραβελος εξυμνουσε την πουτσα και τα αρχιδια, "ΖΗΤΏ τα αρχιδια με την πουτσα" ζητωκραυγαζε" ..αυτου αν του έσκαγες ταληρακι ήταν ικανός να σου φάει τους όρχεις στη κυριολεξία με την μέγιστη ευχαρίστηση.
Το ωραίο δεν σας το έχω πει ακόμα, στη φυλής είδα την Βερονικα με την Ελένη από διδύμου 8β ...πως μοιάζει το 8β ε; το 8 σαν κωλαράκι λεπτό με εφαρμοσμένο στριγκακι, το β σαν αρχιδια με πεσμένη πουτσα, γελάσατε εσείς τώρα , πείτε ναι.
Η Ελένη με την Βερονικα λοιπόν είχαν βγάλει το τσιουαουα βόλτα, γελαστες και οι 2 να λένε την λέξη "χαρασό" συνεχώς, δεν τους μίλησα και βαραω το κεφάλι μου στο τοίχο, είναι οι κλασικές Ρωσίδες που σου ρουφάνε
και την τελευταία σταγόνα σπέρματος.
Θα περάσω ξανά όμως, δεν γίνεται να μου γλιτώσουν.
Καμία σχέση με την πραγματικότητα.... για όσους την έχουν δει και από κοντά και γυμνή.... να το πω κομψά(sic) την κολακεύει πάρα πολύ η συγκεκριμένη φωτογραφία
εδώ Αθήνα είναι, μέχρι και 8/11 δούλευε Κωνσταντινουπολεως 166 ισόγειο
Χυστη Τζον μου αρεσει το σκεπτικο σου αλλα κοιταξε τι μεσουλες εχουν αυτες που λες.
Εννοειται οτι πρεπει να χασει κιλα η χυστρια Βασια.
Μειναμε στο στυλ γιατι μας το ζητησε ο χυστης Τονυ.
Ευτυχως να λες που δεν ζητησε βελτιωση σωματος...
.