Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 192 άτομα (23 μέλη και 169 επισκέπτες)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Oι καλύτερες πουτάνες είναι οι καινούριες. Κάτι ηλικίες 17-21, εκεί μπορείς να πεις ότι γουστάρουν να γαμηθούν σε κάποιο βαθμό και έχουν και λίγο τον ενθουσιασμό της γνωριμίας με τους πελάτες που θα τούς τραβήξουν λίγο παραπάνω το ενδιαφέρον (και στη συγκεκριμένη αυτή παγίδα πέφτουν οι πυρφόροι). Πολύ γρήγορα όμως αυτή η φρεσκάδα χάνεται και αντικαθίσταται από την ωμή χρηματοθηρία.Μόνο λίγες που κατέχουν το ταλέντο της υποκριτικής επιβιώνουν πιο σταθερά στο πέρασμα του χρόνου. ΌΜΩΣ! Ο Γνήσιος μπουρδελιάρης , ο παλιός που ξέρει όλα τα κόλπα, γνωρίζει πώς να πάρει ηδονή ακόμα και από την πιο απαθή πουτάνα! Αυτή είναι η διαφορά!

Χυστη Καρλ μολις περιεγραψες αθελα σου την λυδια λιθο της πορνειας
που ειναι τα προκαταρκτικα. Οι μικρες σε ηλικια πουτανες αποφευγουν τα πολλα
μην κανουν λαθη γι αυτο κι οι κινησεις τους ειναι μηχανικες.
Αν γκαζωσουν παραμονευει ο κινδυνος
να βιωσουν συναισθηματικα την πραξη οποτε τον ηπιαν.
Γι αυτο κανουν απλο προγραμμα κι οχι μονο επειδη ειναι πιο μπιμπελο.

Οι μεγαλυτερες/μεγαλες πουτανες μπορουν να ελεγξουν αυτη την κατασταση
και να μην παρασυρθουν. Απλως ειναι πιο αποδοτικες και πιο σταθερες.
Γι αυτο κανουν και πιο δυσκολα προγραμματα κι οχι μονο
επειδη ριχνουν το βαρος στις υπηρεσιες λογω εμφανισης.
Ξεφευγουν σχεδον παντα μονο οταν θελουν οι ιδιες.

Τι θελουμε λοιπον; την πρωτη κατηγορια αλλα να κανουν λαθη
η την δευτερη για περισσοτερη σταθεροτητα χωρις ρισκο.

:rockon:

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Προσωπικά αυτό το κυνηγητό που γίνεται στα μπουρδέλα εν μέσω καραντίνας δεν το καταλαβαίνω. Είναι γελοίο. Η πλειοψηφία (σχεδόν όλοι με ελάχιστες εξαιρέσεις) τηρούν τα μέτρα και είναι κλειστά. Τώρα το αν λειτουργούν κάποιοι στη ζούλα, έτσι έχουν τα πράγματα. Αφού λαμβάνουν το ρίσκο, οίκοι και πελάτες, είναι δικό τους θέμα.

Είναι αστείο αυτό που γίνεται με την αστυνομία. Ας πάει να κάνει ελέγχους στις κεντρικές οδούς των σημείων αυτών, στην Αχαρνών κλπ., να καταπολεμήσει την εγκληματικότητα και να αφήσει τα μπουρδελάκια ήσυχα. Που να μην τηρούνταν και τα μέτρα δηλαδή. Εδώ όλη η Φυλής στο ύψος των οίκων έχει γίνει πιάτσα, τα δυο τρία μπουρδελάκια στο Μετάξι δημιουργούν το πρόβλημα. Όλα τα Πάκια κυκλοφορούν στην Αχαρνών και δεν τους πειράζει κανείς, στον Αγ. Παντελεήμονα όλα οκ, δεν τρέχει τίποτα. Οι άνθρωποι είναι για τον πέοντα. Για το σόου, τρέχουν και οι κάμερες από πίσω να δείξουν την καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορονοϊού από τον έλεγχο στα μπουρδέλα. Ας αποφασίσουν σε τι καθεστώς είναι πρώτα, γιατί δεν μπορείς να μπαίνεις και να ελέγχεις, πόσο μάλλον να κλείνεις κάτι που είναι σε ημι-παράνομο καθεστώς. Είτε υπάρχουν είτε δεν υπάρχουν. Όπως λοιπόν έκαναν τα στραβά μάτια πριν, έτσι πρέπει να τα κάνουν και τώρα και να θέσουν προτεραιότητες στην αστυνομία. Η καταπολέμηση του κορονοϊού έγινε σημαντικότερη της καταπολέμησης της εγκληματικότητας στο γκέτο του κέντρου, αυτό φαίνεται.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Oι καλύτερες πουτάνες είναι οι καινούριες. Κάτι ηλικίες 17-21, εκεί μπορείς να πεις ότι γουστάρουν να γαμηθούν σε κάποιο βαθμό και έχουν και λίγο τον ενθουσιασμό της γνωριμίας με τους πελάτες που θα τούς τραβήξουν λίγο παραπάνω το ενδιαφέρον (και στη συγκεκριμένη αυτή παγίδα πέφτουν οι πυρφόροι). Πολύ γρήγορα όμως αυτή η φρεσκάδα χάνεται και αντικαθίσταται από την ωμή χρηματοθηρία.Μόνο λίγες που κατέχουν το ταλέντο της υποκριτικής επιβιώνουν πιο σταθερά στο πέρασμα του χρόνου. ΌΜΩΣ! Ο Γνήσιος μπουρδελιάρης , ο παλιός που ξέρει όλα τα κόλπα, γνωρίζει πώς να πάρει ηδονή ακόμα και από την πιο απαθή πουτάνα! Αυτή είναι η διαφορά!

Χυστη Καρλ μολις περιεγραψες αθελα σου την λυδια λιθο της πορνειας
που ειναι τα προκαταρκτικα. Οι μικρες σε ηλικια πουτανες αποφευγουν τα πολλα
μην κανουν λαθη γι αυτο κι οι κινησεις τους ειναι μηχανικες.
Αν γκαζωσουν παραμονευει ο κινδυνος
να βιωσουν συναισθηματικα την πραξη οποτε τον ηπιαν.
Γι αυτο κανουν απλο προγραμμα κι οχι μονο επειδη ειναι πιο μπιμπελο.

Οι μεγαλυτερες/μεγαλες πουτανες μπορουν να ελεγξουν αυτη την κατασταση
και να μην παρασυρθουν. Απλως ειναι πιο αποδοτικες και πιο σταθερες.
Γι αυτο κανουν και πιο δυσκολα προγραμματα κι οχι μονο
επειδη ριχνουν το βαρος στις υπηρεσιες λογω εμφανισης.
Ξεφευγουν σχεδον παντα μονο οταν θελουν οι ιδιες.

Τι θελουμε λοιπον; την πρωτη κατηγορια αλλα να κανουν λαθη
η την δευτερη για περισσοτερη σταθεροτητα χωρις ρισκο.

Πολύ σωστός, ο δυαδικός συνδυασμός αυτών των δύο μοιάζει να είναι η καλύτερη συνταγή για τη σεξουαλική διέγερση

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Προσωπικά αυτό το κυνηγητό που γίνεται στα μπουρδέλα εν μέσω καραντίνας δεν το καταλαβαίνω. Είναι γελοίο. Η πλειοψηφία (σχεδόν όλοι με ελάχιστες εξαιρέσεις) τηρούν τα μέτρα και είναι κλειστά. Τώρα το αν λειτουργούν κάποιοι στη ζούλα, έτσι έχουν τα πράγματα. Αφού λαμβάνουν το ρίσκο, οίκοι και πελάτες, είναι δικό τους θέμα.

Είναι αστείο αυτό που γίνεται με την αστυνομία. Ας πάει να κάνει ελέγχους στις κεντρικές οδούς των σημείων αυτών, στην Αχαρνών κλπ., να καταπολεμήσει την εγκληματικότητα και να αφήσει τα μπουρδελάκια ήσυχα. Που να μην τηρούνταν και τα μέτρα δηλαδή. Εδώ όλη η Φυλής στο ύψος των οίκων έχει γίνει πιάτσα, τα δυο τρία μπουρδελάκια στο Μετάξι δημιουργούν το πρόβλημα. Όλα τα Πάκια κυκλοφορούν στην Αχαρνών και δεν τους πειράζει κανείς, στον Αγ. Παντελεήμονα όλα οκ, δεν τρέχει τίποτα. Οι άνθρωποι είναι για τον πέοντα. Για το σόου, τρέχουν και οι κάμερες από πίσω να δείξουν την καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορονοϊού από τον έλεγχο στα μπουρδέλα. Ας αποφασίσουν σε τι καθεστώς είναι πρώτα, γιατί δεν μπορείς να μπαίνεις και να ελέγχεις, πόσο μάλλον να κλείνεις κάτι που είναι σε ημι-παράνομο καθεστώς. Είτε υπάρχουν είτε δεν υπάρχουν. Όπως λοιπόν έκαναν τα στραβά μάτια πριν, έτσι πρέπει να τα κάνουν και τώρα και να θέσουν προτεραιότητες στην αστυνομία. Η καταπολέμηση του κορονοϊού έγινε σημαντικότερη της καταπολέμησης της εγκληματικότητας στο γκέτο του κέντρου, αυτό φαίνεται.

Όλα αυτά που έγραψες ισχύουν 100% μυστη AdP , θεωρώ όμως ότι υπάρχει μια ελάφρυνση αυτή τη περίοδο στο χώρο του μεταξιού, ναι μεν οι οίκοι λειτουργούν κρυφά αλλά όλοι το γνωρίζουμε-νε , η αστυνομία όποτε θυμάται και περνάει από 'κει περνάει για το σόου που λέμε, όχι για να κάνει ουσιαστική δουλειά, σαν να σου λέει, "υπάρχουμε και εμείς δείτε μας, Γεια σας φύγαμε τώρα."
Αυτό σαφώς και είναι καλό για μας να ριχνουμε κανέναν στα μουλωχτά, αλλά δεν είναι καλό για την γενική εικόνα της χώρας, ολους τους τομείς έτσι τους αντιμετωπίζουν, "ας τους μωρέ να σκοτώνουν να κλέβουν όλα καλα"
Θέλω να πω με αυτά ότι στο μετάξι δεν παραμονεύει κίνδυνος για μας, παραμονεύει ελάχιστος θα 'λεγα , οι 2-3 περιπτώσεις που έχουν ακουστεί και στην τηλεόραση για το κλείσιμο έχουν γίνει για το θεαθήναι, σαν να σου φωνάζουν τα ΜΜΕ "να δείτε πόσο υπέροχα κάνει τη δουλειά της η αστυνομία μας" ..έλα όμως που αυτοί οι οίκοι που πιάστηκαν δουλεύουν και τώρα που μιλάμε, υπάρχουν και άλλα συμφέροντα από πίσω σαφώς, το θέμα για μας τους μπουρδελιαρηδες είναι να μη μας βρει η κακιά η ώρα που ξαφνικά ξυπναει η ΕΛ.ΑΣ να κάνει τη δουλειά της ..μέσα τους και οι ίδιοι ξέρουν ότι τα κρυφα μπουρδελα αυτό το καιρό είναι ένα τίποτα στο όλο φιάσκο που παίζεται απεναντίας μας, και γενικά το όλο μπάχαλο που γίνεται με την εγκληματικότητα , οπότε και αυτοί (ελ.ας) γίνονται λίγο πιο αλληλέγγυοι απέναντι μας και μας αφήνουν να ξεχαρμανιαζουμε.
Το να γαμας αυτή τη περίοδο στο μετάξι είναι ακριβώς όπως η εφαρμογή της μάσκας κάτω από την μύτη, ένα τίποτα.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
(καλα, αν δεν ειχαν χαθει αρκετα ποστ θα κενταγα)

Καρε ποστ απο τον dimitrakis29...

Εγω μικρος γαμαγα Πεπονια.τα εβαζα στο φουρνο στους 50 βαθμους(τοτε δεν υπηρχαν φουρνοι μυκροκυμματων)να ζεσταθουνε λιγακι.τους εκανα μια τρυπα στο πλα'ι' και τα γαμαγα και εχυνα μεσα!!!!φοβερη αισθηση σαν πραγματικο μουνι!!!!μετα τα εκοβα στη μεση και τα εβαζα στο ψυγειο!!!ειχε πολυ γελιο οταν εβλεπα μετα να τρωνε πεπονι ο πατερας μου και η αδερφη μου!!!!του πατερα μου του το αποκαληψα φετος το φεβρουαριο και του ηρθε να κανει εμμετο.αλλα δεν μπορουσε να μου πει τιποτα για κατι που γινοταν πανω απο 15 χρονια πριν!!!!

Το καρπουζι το προσπαθησα.ειναι πολυ μαλακο μεσα και ανοιγει γρηγορα.εξω ειναι σκληρο και δεν μεγαλωνει η τρυπα που θα ανοιξεις.ενω στο πεπονακι ανοιγεις μια μικρη τρυπα αρχιζεις να γαμας και η τρυπα μεγαλωνει σιγα σιγα.χυνεις φανταστικα ειναι υγρο και θυμιζει παρα πολυ καυλωμενο μουνακι.

Ενας φιλος μου γαμαγε κυμα!!!εκανε μια τρυπα γαμαγε και μετα τον επλαθε λιγακι και τον αβαζε στο ψυγειο!!!γελαγα οταν ειχα δει τη μανα του να πλαθει μπιφτεκια με ψυτη μαλακια.

Στη Ρωσσια ηταν ενας Ελληνας φοιτητης που γαμαγε μαξηλαρια!!!!εβαζε καποτα ξαπλωνε απο πανω τους και γαμουσε!!!!ολα μας τα μαξηλαρια βρωμαγανε καποτιλα!!!!του ειχα πει να μου δειξει!!!!ειχα ξαπλωσει εγω στο ενα κρεβατι και ευτος στο απεναντι εγω τον επαιζα και αυτος σκεπασμενος με μια κουβερτα γαμαγε!!!!πολυ γελιο!!!!!στα γεννεθλια του του ειχαμε κανει δωρο απο ενα μαξηλαρι!!!!

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Κατσε ρε δηλαδη αξιζει περισσοτερο να διατηρεις σχεση με αλβανιδα αντι ελληνιδα;

Η αλβανιδα νιωθει πιο σεξυ;

Νιωθει πιο εργατικη;

Γαμιεται με ορξη;

Πιο χαρουμενη; Γιατι; Επειδη δεν την πιανει ας πουμε ο ΕΝΦΙΑ ξερω γω;

Ειναι στα αληθεια ετσι;

Πως γκενεν αυτο;

mag jim boss

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
73
Πόντοι
0
Γαμήσι πριν από λίγο σε καινούριο κρυφό οικο στο μετάξι.
Κοπέλα ήταν ένα καινούριο μοντελε από Μολδαβία.
Ο οίκος ήταν τόσο καινούριος που γάμησα την κορασίδα πάνω στις τάβλες του κρεβατιού αφού η τσατσά μου έστρωσε πρώτα μια κουβέρτα πάνω σε αυτές για να μη μπουν σκληθρες στα τρυφερά μπουτάκια της.
Το μωρό είναι τόσο αματουρι που δεν ξέρει τι είναι η καποτα.
Έπεσε ρομαντικό ακαποτο γαμησι με χύσιμο πάνω στην κοιλίτσα της.
Το 2021 μπήκε πολύ δυναμικά μύστες μου ! Γαμάτε όσο μπορείτε πιο πολύ !
καλησπερα μυστη για δωσε πληροφοριες για τον κρυφο οικο

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Τυπε ειναι τοσο κρυφος που δεν υπαρχει καν

Υπάρχει στα όνειρά του!

Αλέξης Τσίπρας προς δημοσιογράφο γνωστού καναλιού: "Τι πίνετε ρε εσείς εκεί πέρα και μας τα λέτε έτσι;"

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.009
Πόντοι
361
Είναι ένα κρυφό air bnb επί της μεγαλέκου στον πρώτο όροφο που φέρνει νεαρά μοντέλα μόνο από ρωσία, μολδαβία και ουκρανία. Μάλιστα είναι lux χώρος διακοσμημένος από γνωστό ιταλό σχεδιαστή και τα κρεβάτια είναι τζάμπο υπέρδιπλα με φωτισμό led. Με την είσοδο κάθε πελάτη στο δωμάτιο δίνεται δώρο και μια dom perignion μαζί με κρυστάλλινα ποτήρια σαμπάνιας. Και τώρα που σας τράβηξα την προσοχή σας ρωτάω είναι δυνατόν να πιστεύετε τις παπαριές του καθενός εδώ μέσα;;;
Ο οίκος ήταν τόσο καινούριος που γάμησα την κορασίδα πάνω στις τάβλες του κρεβατιού αφού η τσατσά μου έστρωσε πρώτα μια κουβέρτα πάνω σε αυτές για να μη μπουν σκληθρες στα τρυφερά μπουτάκια της.
καλησπερα μυστη για δωσε πληροφοριες για τον κρυφο οικο

Εγγρ.
6 Σεπ 2020
Κριτικές
1
Like
56
Πόντοι
0
Καλή χρονιά να έχετε ολοι σας. Μια ερώτηση. Μπορει κάποιος να μου στείλει με πμ κάποιο κρυφο μπουρδελακι να πάω μια στα γρήγορα? Γενικά δεν ξέρω τσατσαδες στο μεταξι γτ πρεπει να χω πάει 5 φορές μαξ εκεί. Στους κανονικούς καιρούς πήγαινα Λιοσίων 73 α και β. Αφήστε που της προάλλες πήγα με call girl γτ ειχα τρελές αγαμιες και τωρα κλαίω τα 100 ευρω ?. Οπότε αν κάποιος είναι πρόθυμος να μου πει κάτι για μετάξι ή για φυλής ή κάποια αλλη περιοχή αν υπάρχει κάτι. Ευχαριστώ πολύ

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.452
Πόντοι
736

Καλησπερα, Χρονια Πολλα και Καλη Χρονια, μπορεις να μου δωσεις περισσοτερες πληροφοριες για τον κρυφο οικο στο μεταξι? Αν θες και με pm!

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.352
Πόντοι
4.746
Ωρα 14:50' μ.μ -ασφαλιτες καμουφλαρισμενοι και ανετοι.. επι της Μ.Α+jason str./ και /Μ.Α+κολοκυνθους επισης.. Ντυμενοι με μαυρες φορμες casual - χαλαροι και αξυριστοι γυρω στα 30 με 35. Ελεγαν μεταξυ τους <<ας κανουμε μια βολτα και ας ξαναπερασουμε..>> - Ευτυχως ειχε πεσει συρμα.. και οι κραχτες των οικων σφυριζαν αδιαφοροι.. :sunglasses:
Απο προχθες εκει γυροφερναν οι σφηκες.. Σημερα εκαναν ντου παλι.. και τους εκαναν σκουπα. -Οι πρεζες που κυκλοφορουν ανενοχλητες (και σκοτωνουν κοσμο) Δεν τους ενοχλουν.. 0ι καημενοι οι οικοι που προσπαθουν να τα βγαλουν περα τους ενοχλουν.. -Τοσα χρονια και το aids σκοτωνε παρολα αυτα ηταν ανοικτοι οι οικοι
:woldman:

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.009
Πόντοι
361
Να σε κάτι τέτοιους αναφερόμουν...

Καλησπερα, Χρονια Πολλα και Καλη Χρονια, μπορεις να μου δωσεις περισσοτερες πληροφοριες για τον κρυφο οικο στο μεταξι? Αν θες και με pm!

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Κανείς δε θεωρεί τον εαυτό του αγαπούλη.
Όλοι κάποια δικαιολογία έχουν και όταν κοιτάζονται στον καθρέφτη βλέπουν κάτι άλλο και όχι την αλήθεια.

Χυστη Κορακιε οι διαφορες απλου πελατη-αγαπουλη-αγαπητικου-νταβατζη
ειναι κραυγαλεες. Ιστοριες απειρες.

:2funny:

Εγώ βλέπω 2 κατηγορίες.
Πελάτης και αγαπούλης.
Ο πελάτης θέλει αυτό που πουλιέται, γιαυτό και σωστός.
Ο αγαπούλης θέλει κάτι άλλο, γιαυτό και ξεφτίλας.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546

Πρόσεξε ΜΗΝ σ'ακούσουν οι της καλύτερης κυβέρνησης της σύγχρονης ιστορίας της χώρας τύπε μου!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Εγώ βλέπω 2 κατηγορίες.
Πελάτης και αγαπούλης.

Χυστη Κορακιε, καλα κανεις και βλεπεις οτι βλεπεις. Δικα σου τα ματια.
Σημασια εχει να καταλαβεις τις διαφορες για να περνας καλα νιωθοντας καλα.
Υπαρχουν πελατες συναισθηματικοι και μη. Μολις καταλαβεις την ροπη που εχεις
θα αντιληφθεις γιατι πας στα μπουρδελα.
Πας να παρεις ηδονη κτλ η να δωσεις; ισχυει τοτε με το κλεισιμο
αυτο που ειχες αναρωτηθει : "πανε να μας τρελλανουν; "
μηπως τους δινεις υπερβολικη αξια τελικα;
χρονια πολλα παικταρα μου και καλη χρονια.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Εγώ βλέπω 2 κατηγορίες.
Πελάτης και αγαπούλης.

Χυστη Κορακιε, καλα κανεις και βλεπεις οτι βλεπεις. Δικα σου τα ματια.
Σημασια εχει να καταλαβεις τις διαφορες για να περνας καλα νιωθοντας καλα.
Υπαρχουν πελατες συναισθηματικοι και μη. Μολις καταλαβεις την ροπη που εχεις
θα αντιληφθεις γιατι πας στα μπουρδελα.
Πας να παρεις ηδονη κτλ η να δωσεις; ισχυει τοτε με το κλεισιμο
αυτο που ειχες αναρωτηθει : "πανε να μας τρελλανουν; "
μηπως τους δινεις υπερβολικη αξια τελικα;
χρονια πολλα παικταρα μου και καλη χρονια.

Αν πήγαινα να δώσω ηδονή δε θα πλήρωνα, θα πληρωνόμουν.
Δεν τους δίνω καμία αξία. Εσύ τους δίνεις αξία που κυνηγάς περίεργα κόλπα.
Τους δίνεις αξία με το να θες κάτι παραπάνω, οπότε τους δίνεις αέρα να έχουν απαιτήσεις.
Τους δίνεις υπόσταση. Για σένα, μια πουτάνα που σου δίνει το κάτι παραπάνω, δεν είναι πια μια πουτάνα, αλλά ένα πρόσωπο με όνομα και ταυτότητα.

Για μένα η πουτάνα έχει την ίδια αξία με ένα κομοδίνο.
Είναι απλά ένα σπερματοδοχείο.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Σωστο σε βρισκω ασχετως αν ελεγες μηπως σε τρελλανουν.
Χυστη Κορακιε ουτε εγω δινω αξια. Απλως δεν δεχομαι οτι θα κατσω δεκα λεπτα
κι επειδη μου αρεσει να περναω οπως θελω, ψαχνω τροπους να κερδιζω χρονο
ποιοτητα κτλ.
Επισης θελω δυναμικες πουτανες. Να πανε να βρουν. Τι με νοιαζει εμενα;
εμενα με νοιαζει η παρτη μου. Ετσι την εχω δει. Δηλσδη εσεις δεν εχετε απαιτησεις;
ανοιξε μας την καρδια σου και πες πως θα ηθελες να ειναι τα μπουρδελα.
Ενα ωραιο ερωτημα.
Αυτο ακριβως που θα περιγραψεις κι αν το περιγραψεις, υλοποιησε το εσυ.
Αλλιως παιρνε οτι σου δινουν. Δεν υπαρχει αλλη επιλογη.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Επιστροφη στην (οποια) κανονικοτητα του θρεντ μιας που αλλη κανονικοτητα αφαντη!

Θυμαστε την Ντιάνα απο οροφο Φιλιππιδου 11 και Φωκσιας 24 ;
τσουπωτη με ξανθο πλατινε κοντο μαλλι και τατουαζ στην ωμοπλατη.
Εκανε ελ.στοματικο με τελειωμα σωμα και καποια παρελκομενα.
Ειχε δουλεψει δυο φορες σε συντομο χρονικο διαστημα πριν σταματησει.
Πολυ καλη και αξιοπιστη λυση.
Νομιζω την ειδα χτες σε καποιο περιπτερο να ψωνιζει και μετα μπηκε σε ενα αμαξι.
Αν ηταν αυτη και την εχει πετυχει καποιος στα περιξ ας πει κατι.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom