Επιστροφη στη βαση και χαιρετω τη bourdeloπαρεα, τους καβλαντηδες, τους κλωναροπουθεναδες-μακα και τα παντος τυπου κλωναροναυαγια.
Παρατηρησα by the way, οτι μπηκαν και καινουρια (ξεθαψαν παλια profiles-εκαναν καινουρια) και ρωτανε-γραφουν οτι μαλακια τους κατεβαινει στη βουκεφαλα τους, για να δωσουν σημειο προσοχης-παρον.
Μετα κλασσικα, θα εμφανισουν τον πραγματικο τους εαυτο, θα ξεκινησει το δουλεμα και θα γελασει ο καθε πικραμενος.
no big deal-no worries... για της καραντινας τα καμωματα
.
Εχουν προστεθει και τα "διπλανα" συναμα... ολα κομπλε δηλαδη
.
Οπως και να'χει μετα απο τη 10ημερη απουσια μου με τε γκομενετε, οπως ειχα γραψει τοτε παραμονη χριστουγεννων (10 μερες χωρις κινητα-net και ασταματητη πουτσα-ποναει ολη η ηβικη περιοχη), σκεφτηκα και αποφασισα οτι πρεπει να αραιωνω σιγα σιγα απο το site, για πολλους και διαφορους λογους (που σκασανε ευχαριστα και απο το πουθενα).
Κυριος λογος ειναι οτι επιτελους στα χρονικα ever, οι κοποι μου ανταμειφθηκαν... ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ, ΝΑΙ !!!
Στη δουλεια που ειμαι τα τελευταια 2 χρονια και τωρα στο κλεισιμο της κουλοχρονιας... πηρα bonus, αυξηση μισθου, αμαξι (φανταζομαι θα θυμαστε οτι χρησιμοποιουσα τα μεσα μαζικης ταλαιπωριας στις ενημερωσεις μου) και καποια μικρη προαγωγη, που ολα αυτα σημαινουν περισσοτερη ευθυνη και περισσοτερη προσοχη στο αντικειμενο που ειμαι. Αρα και λιγοτερο χρονο για εδω μεσα δυστυχως.
Με λιγα λογια πρεπει να κοπουνε οι "μαλακιες", γιατι με βλεπει σοβαρα η διοικηση και οχι σαν ολους τους προηγουμενους εργοδοτες που ηταν για το μπουτσο, παρολο τον ιδρωτα-κοπο-κουραση που εριχνα.
Αλλος λογος ειναι οτι οκ οι πουτανες, αλλα εως ποτε ??? Εξω υπαρχουν ενα σωρο γκομενακια παντος τυπου ηλικιας που μας περιμενουν,
φτανει να φερθουμε και να απλωσουμε σωστα το κουλο μας, για να τα πιασουμε-αποκτησουμε. Νομιζετε δε θελουν ??? Ποσο βαθια κοιμαστε να'ξερατε ????
Ξερω ομως επισης, οτι οι πουτανες ΔΕΝ κοβονται, γιατι ειναι η ευκολη λυση για τις καυλες μας.
Μεγαλωνουμε και οι καταστασεις που ζουμε, δεν ειναι για να κανουμε τις μαλακιες που καναμε πριν καμποσα χρονια. Τοτε μας επαιρνε βεβαια,
αλλα οσο περναει ο καιρος η φαση δε σηκωνει μαλακιες, γιατι πολυ απλα οι ευκαιριες (παντος τυπου) που σου δινονται για να προχωρησεις στη ζωη σου, μικραινουν.
Αυτο βεβαια ειναι αναλογο και με την προσωπικη (οικονομικη κυριως) κατασταση του καθενος.
Τωρα με το γκομενακι ειναι ευκαιρια να ξεκοψω λιγακι επισης. Ειμαι και σε φαση και με 2ο, επομενως τα σημαδια εχουν δειξει ηδη την πορεια που πρεπει να ακολουθησω (το 1o by the way, δεν εχει θεμα που πηγαινω με πουτανες, φτανει να μενει... "κατι" και για αυτην μου ειπε
.
Full κωλοφαρδος να πω εδω και πολυ προχω το γκομενακι και εννοειται δε θα σταματησω το sport, απλα θα το ελαττωσω... αναλυτικες ενημερωσεις τελος δηλαδη).
Εξαλλου ειμαι της αποψης οτι το δρομο σου τον στρωνεις μονος σου, φτανει να βλεπεις καθαρα, ψυχραιμα, σωστα και μπροστα παντα.
Ουτε θεους, ουτε δαιμονες, ουτε τυχες, ουτε αλλα τετοια ψευτικα πραγματα που μας πασαρουν απο παντου για να θολωνουν την καθαρη πραγματικοτητα και να σε ριχνουν-μειωνουν σαν προσωπικοτητα. Εννοειται να εισαι τιμιος, εργατικος, αξιοπρεπης, ειλικρινης και οχι πουστοχαρακτηρας.
Απο το site πηρα αρκετα πραγματα και πιο πολυ επιβεβαιωσα καποια ερωτηματικα που ειχα, ως προς εμας τους αντρες και τη συμπεριφορα που δειχνουμε προς τα εξω και κυριως στις γυναικες. Μερικοι ειστε ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ και ετσι θα παραμεινετε δυστυχως απ'οτι παρατηρω.
Κακομοιρηδες και μιζεροι επισης... ναυαγια κοινως. Αυτο σας αξιζει αλλωστε. Σκληρο ναι, αλλα αυτο γουσταρετε κιολας δυστυχως, γιατι το εχετε κανει τροπο ζωης.
Οχι οτι οι γυναικες ειναι καλυτερες βεβαια, αλλα ολοι ξερουμε η' καλυτερα, μπορουμε να καταλαβουμε τη διαφορα αντρα και γυναικας, σε καποια πραγματα και κυριως σε θεματα συμπεριφορας
Επισης γνωρισα καποιες πουτανες παντος τυπου "κατηγοριας", που ενδεχομενως να μη γνωριζα.
Απειρα ευχαριστω στο site για αυτο
.
Ευχαριστω επισης στο site, που με "ανεχτηκατε" μιας και ποτε δε bannαριστηκα, παρα τα 3 warned που εφαγα (αδικως κατ'εμε, αλλα δεν ειχα προβλημα και ουτε κλαφτηκα ποτε για αυτο, παρα συνεχισα να γραφω κανονικα). Ξεκινησα με ενα και μονο Profile και θα το κρατησω επισης.
Οχι δε θα το σβησω, θα αραιωσω απλα ειπα
.
Εννοειται εριξα ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΕΛΙΟ και εκανα ΤΟΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΧΑΒΑΛΕ με κατι μπαγλαμαδες, που το ζηταει ο οργανισμος τους απο χλμ (no offence).
Μερικες ατακες απο διαφορα μελη δε... γραψανε ιστορια γελιου, που δεν προκειται να ξεχαστουν
.
Ευχαριστω οσους με εμπιστευτηκαν, με οσους μιλησα μεσω μηνυματων και ανταλλαξαμε αποψεις πασης φυσεως.
Ευχαριστω οσους με ακουσαν και με προσεξαν, σε πραγματα που θελανε καποια διαφορετικη γνωμη απο αυτην που ειχανε ηδη σχηματισει απο μονοι τους.
Να ξερετε οτι, οτι εγραψα και κυριως στις ενημερωσεις, ηταν η καθαρη πραγματικοτητα και οι εμπειριες μου, χωρις κανενα ψεμα απολυτως και χωρις να κρυψω κατι η' να promoταρω καποια.
Με καποιους συμφωνουμε και με καποιους αλλους οχι. Ετσι ειναι και το σωστο αλλωστε, για να ρολλαρει η φαση και να μη μενει στασιμη.
Εδω μεσα ειναι ολα και μπορειτε να τα τσεκαρετε ανα πασα στιγμη, αν θελετε.
Επισης ευχαριστω και αυτους που με βοηθησαν σε καποιες αποριες που ειχα
.
Φιλους απο κοντα δεν εκανα και δεν επιχειρησα ποτε, αν και παρα πολλοι μου στειλατε μηνυματα να τσαρκαρουμε, να παμε για καφε και να τα πουμε... και καλα.
Γνωμη μου ειναι οτι αυτο δε χρειαζεται, γιατι χαλαει ολη αυτη η γοητεια της ανωνυμιας που υπαρχει εδω (καποιος πρεπει να το ειχε πει αυτο νομιζω και μου εκανε παρα πολυ σαν αποψη. νομιζω ο φιλος @msakis# ).
Σε κανεναν δεν εχω κρατησει κακιες αλλα ουτε και νευριασα με καποιον, εκτος απο τα γνωστα αρχιδια που απο το πουθενα και χωρις ουσια, μπασανε στην κουβεντα συγγενεις και τους βριζανε διχως λογο, οταν δε ξερανε τι να απαντησουν, απο τις απανωτες ταπες που τρωγανε.
Δεν πειραζει ομως, γιατι το επιπεδο της μαλακιας τους, φανηκε
.
Παντα αυτα που ελεγα ηταν με τη μορφη χαβαλε και πρεπει να εισαι τελειως ufo, για να μην τα καταλαβεις απο τις λεξεις που χρησιμοποιουσα.
Δηλαδη λεξεις και εκφρασεις που χρησιμοποιουμε και στην καθημερινοτητα μας με τους φιλους και γνωστους μας.
Παντα παταγα σε αυτα που γραφοντουσαν, κανοντας παραθεσεις και δεν εγραφα απο το πουθενα οτι να'ναι.
Επισης ποτε δεν εβρισα οικογενειες.
Επειδη ομως εδω χρησιμοποιουμε γραπτο λογο, κατι με το οποιο πολλες φορες δε μπορεις να καταλαβεις το υφος, σε αυτους που δεν με καταλαβαν λοιπον και παρεξηγηθηκαν (κακως), ζηταω ενα πολυ μεγαλο ΣΥΓΓΝΩΜΗ και ελπιζω τωρα που το γραφω, να το πιασουν τουλαχιστον.
Εσεις βεβαια, μπορειτε να εχετε διαφορετικη αποψη (αλα @ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ#
).
Καλη χρονια με υγεια πανω απ'ολα (τετοια κουλοπουστοχρονια να μη ξαναερθει) και καλα να περνατε, φτανει να ειστε-γινετε σωστοι ανθρωποι και οχι ζωα... απο εδω και μπρος (αν και δεν το βλεπω οπως παρατηρω σε κατι posts
).
Καλη συνεχεια σε ολους καβλαντηδες (παω να κανω την απογραφη μου) !!!
p.s.1 : χρονια πολλα σε οσους και οσες (θα) γιορταζουν-γιορταζαν ολες αυτες τις μερες, απο τα χριστουγεννα μεχρι και την τρεχουσα βδομαδα.
p.s.2 : νοστιμο ξυδι για το φαγητο, ειναι μονο το ξυδι ΤΟΠ (για οσους πειραχθηκαν ακομα μετα την εξομολογηση... και μπραβο τους).
p.s.3 : ρε μαλακες, ακομα δεν αλλαξε η κουλοχρονια και τσακωνεστε παλι για τα ιδια???? αφηστε να περασει πρωτα καμια βδομαδα
.
p.s.4 : sorry για το σεντονι... κλασσικα !!!