Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 257 άτομα (28 μέλη και 229 επισκέπτες)

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.053
Πόντοι
6.495
Προβλέπω ότι θα έρθει κι από εδώ ο Μονσελάς :confused:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Με δύο λέξεις. Καθαρό μυαλό. Τα συμπεριλαμβάνει όλα.

Απλά να επισημάνω ότι είναι τελείως λάθος να τσουβαλιάζουμε. Σε καμία περίπτωση δεν είμαι αγαπούλης, αλλά δεν μπορεί να συγκριθούν οι περιπτύξεις με μια ιερόδουλη που πας σπίτι σου και συνεχίζεις ό,τι έκανες πριν, με μία συνοδοιπόρο στη ζωή που θα περιλαμβάνει και το συναισθηματικό κομμάτι. Για όταν βρεθεί κι αν βρεθεί κάτι που να αξίζει πραγματικά τον κόπο και την προσπάθεια.
Όλες οι απόψεις δεκτές, κανείς μας δεν είναι ο Θεός, το καλύτερο στη ζωή για τον καθένα είναι αυτό που τον κάνει να περνάει γαμάτα, να κεφάρει, να γουστάρει

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Γενικως μια πουτανα για να δουλεψει χρειαζεται νερο, σαπουνι, τροφη, καφε, τσιγαρα, φαρμακευτικα προιοντα, εσωρουχα, ρουχα, παπουτσια, δονητες κτλ.
Ολα τα βρισκουν ανα πασα στιγμη. Απλως εγω δεν γραφω μαγαζια για να μην κανω διαφημιση.

Κι ενα καλο...

θεωρουμαστε οι Ελληνες ως νουμερο ενα πισωγλεντηδες και μαλιστα εμαθα τις προαλλες οτι το only greek δεν εχει να κανει
με την καλυτερη καθαριοτητα του χωρου κτλ αλλα ως σημα κατατεθεν οτι πανε οσοι θελουν
να τον φανε.
Ενταξει, αν ισχυει αυτο ως προς τον (κρυφο) λογο εξυπηρετησης εχω μεινει μαλακας.

:confused:

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του ΟΗΕ από το 1970, το 15% των Ελλήνων είναι πισωγλέντηδες, των Γερμανών 10%, ενώ των Άγγλων μόνο 5%! Επίσης, πάνω από το 10% όλων των Ασιατών είναι πισωγλέντηδες.
o ohe τι είναι ; Οι χειρότεροι πισογλεντηδες όλων τον εποχών ..και επηδη τον έτρωγαν από Έλληνες έβγαλαν αυτά τα ψεύτικα στατιστικά...!!

1) Τα στοιχεία αυτά τα δίνουν στο ΟΗΕ οι κατά κράτος αστυνομικές Αρχές και υπηρεσίες!

2) Δεν υπολογίζεις και το ρητό "περυσινός κωλομπαράς, φετινός πούστης!'. Όλοι οι κωλομπαράδες που όταν είναι νέοι υπερηφανεύονται επειδή γαμούν αντρικούς κώλους μετά τα 50 γίνονται πούστηδες. Όλοι!

Και που ξέρει η αστυνομία ποιός είναι πούστης;
Οι μπάτσοι σίγουρα οι περισσότεροι είναι αδερφές. Γιαυτό μπαίνουν σε σώματα ασφαλείας που έχει πολλούς άνδρες.
Όπως και οι πολιτικοί Μητσοτάκηδες και λοιποί μασώνοι σε γκέη κυκλώματα.
Μήπως φουσκώνουον τα στοιχεία για να φανούν φυσιολογικοί;

Όλος ο αντρικός πληθυσμός των χωρών μελών του ΝΑΤΟ είναι φακελωμένος από το 1960 και σε καθέναν μας αναφέρει σε τι έχει αδυναμία. Αν ασχολείσαι με τους πούστηδες θεωρείσαι κι εσύ ένας μελλοντικός πούστης και χαρακτηρίζεσαι ως ομοφυλόφιλος.

Σε τι διαφωνείς; Το 15% για τους Έλληνες σου φαίνεται μικρό ή υπερβολικό;

Τώρα τα γυρνάς. Λες ότι μας έχουν φακελώσει οι Αμερικάνοι, ενώ πριν έλεγες τα στοιχεία τα δίνουν οι Ελληνικές αρχές.
Σιγά μη μας φακελώνουν τα δικά μας σαϊνια, που ούτε τα κορδόνια τους καλά καλά δεν μπορούν να δέσουν. Όχι ότι τους Αμερικάνους τους έχω και σε καμιά υπόληψη...

Κοίτα να δεις τι πιστεύω. Όσοι είναι δηλωμένοι αυτοί είναι οι γκέη.
Τώρα πόσοι είναι οι αδήλωτοι δεν ξέρω.
Ούτε και κανείς δε το ξέρει.
Ούτε και θα πιστέψω κάποιον που μου λέει αδήλωτα στοιχεία.

Γιατί αυτός τι είναι και παρακολουθεί;
Μάλλον πούστης θα ναι.
Οπότε και τα στοιχεία του θα κρύβουν πουστιές μέσα.
Και δεν τα χάφτω.
Όπως είπες όποιος πολυασχολείται με τους πούστηδες μάλλον πούστης είναι.

Thanosm(2)

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Αυγ 2020
Κριτικές
23
Like
857
Πόντοι
1.011
Καλησπέρα αλάνια
Μάθατε τίποτα για το πότε θα ανοίξουν τα (μαγαζιά)???

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Το ακαποτο
ειναι η λυση σε ολα.
Γαμηστε οτι σας αρεσει.
Δεν εκανα λαικ σε κανεναν γιατι εχετε αφηνιασει.
Μονο σε ενα ποστ που ηταν ουδετερο.
Παρακαλω πολυ φιλαθλοι λιγη ηρεμια. Ολα καλα.

:rockon:

• Like
Αντιδράσεις: Conan

WHATABOUTFUCK

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Αυγ 2019
Κριτικές
30
Like
6.233
Πόντοι
5.636
Έχετε δει διαφορά στην ιδιοσυγκρασία σας στη μέχρι τώρα πορεία στα μπουρδέλα? Θέλω να πω πως σκεφτόσασταν τις πρώτες 10 φορές που πήγατε και αντικρύσατε απέναντί σας μια πουτάνα και πώς τώρα ως βετεράνοι και πώς όταν δεν είχατε ακόμα πάει ποτέ? Τι έχει αλλάξει , τι έχει μείνει σταθερό κτλ και αν σας έχει επηρεάσει γενικότερα η επαφή με τον συγκεκριμένο 'κόσμο' στον τρόπο σκέψης ή οτιδήποτε, και πώς.., θέλω να βολτάρω λίγο μέσα στο μυαλό σας, θα' χει ενδιαφέρον

...σημαντικό ρόλο παίζει η ηλικία στην οποία έχει φτάσει ο κάθε μπουρδελιάρης...
...στην ηλικία των 35...είναι εύκολο να λες ότι θα μείνεις εργένης μέχρι θανάτου...γιατί μέσα στο μυαλό σου ο θάνατος απέχει...
...επίσης...στην ηλικία των 35...εύκολα λες ότι θα μείνεις εργένης μέχρι θανάτου...ειδικά αν είσαι μισθωτός...με τον βασικό μισθό...και σε έχουν ταράξει στις χιλόπιτες οι ελλεηνίδες...
..στην ηλικία των 50 όμως...ορισμένες φορές...αρχίζουν δεύτερες σκέψεις...ως προς τις επιλογές που κάναμε...

:hi::hi:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Έχετε δει διαφορά στην ιδιοσυγκρασία σας στη μέχρι τώρα πορεία στα μπουρδέλα? Θέλω να πω πως σκεφτόσασταν τις πρώτες 10 φορές που πήγατε και αντικρύσατε απέναντί σας μια πουτάνα και πώς τώρα ως βετεράνοι και πώς όταν δεν είχατε ακόμα πάει ποτέ? Τι έχει αλλάξει , τι έχει μείνει σταθερό κτλ και αν σας έχει επηρεάσει γενικότερα η επαφή με τον συγκεκριμένο 'κόσμο' στον τρόπο σκέψης ή οτιδήποτε, και πώς.., θέλω να βολτάρω λίγο μέσα στο μυαλό σας, θα' χει ενδιαφέρον

...σημαντικό ρόλο παίζει η ηλικία στην οποία έχει φτάσει ο κάθε μπουρδελιάρης...
...στην ηλικία των 35...είναι εύκολο να λες ότι θα μείνεις εργένης μέχρι θανάτου...γιατί μέσα στο μυαλό σου ο θάνατος απέχει...
...επίσης...στην ηλικία των 35...εύκολα λες ότι θα μείνεις εργένης μέχρι θανάτου...ειδικά αν είσαι μισθωτός...με τον βασικό μισθό...και σε έχουν ταράξει στις χιλόπιτες οι ελλεηνίδες...
..στην ηλικία των 50 όμως...ορισμένες φορές...αρχίζουν δεύτερες σκέψεις...ως προς τις επιλογές που κάναμε...

:hi::hi:
Για να δούμε.. Ο χρόνος θα δείξει

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Καλησπέρα αλάνια
Μάθατε τίποτα για το πότε θα ανοίξουν τα (μαγαζιά)???

Σε δυο μηνες το συντομοτερο.
Εδω δεν εχουν γινει
ακομα τα εμβολια.
Απο την στιγμη που τα εμβολια υπαρχουν, δεν γινεται να ρισκαρουν τιποτα για τωρα.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Εγω ξερω οτι σε τρεις ωρες περιπου απο τωρα
θα πρεπει να ζησω σαν γερος μεχρι να ξημερωσει.
Κι αυτο γινεται συνεχεια
σε ολους. Αυτο ξερω εγω.
Σιγα μην δεν βγαινει κανεις μας εξω που και που.
Αυτα αλλου!!!

:confused:

• Like
Αντιδράσεις: Conan

mag jim boss

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
73
Πόντοι
0
χρονια πολλα μυστες οποιος ξερει ας πει ποτε ανοιγουν τα μπουρδελα?

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.009
Πόντοι
361
Αυτή είναι μία ερώτηση που δεν μπορεί να την απαντήσει κανείς στην παρούσα φάση... Τα καταστήματα σκέψου θα "ανοίξουν" 11 Ιανουαρίου με κάτι παρεμφερές του click away. Και μέχρι τότε δεν θα έχει ολοκληρωθεί ούτε η πρώτη φάση εμβολιασμού. Για εμένα συζητάμε ξανά γι αυτό το θέμα από Φεβρουάριο! Ως τότε στα μουλωχτά μετάξι, μασατζίδικα και έσκορτς με όσα λεφτά μας έχουν απομείνει και καλό κουράγιο!
χρονια πολλα μυστες οποιος ξερει ας πει ποτε ανοιγουν τα μπουρδελα?

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Φώτα σήμερα στο 84 κατά τις 20.20.

Δεν μπήκα γιατί είδα και φώτα αστυνομίας πιο κάτω και το 300άρι είναι 300άρι.

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Η ουσία είναι πως αν κάποιος μένει κοντά, αξίζει πιθανότατα να κάνει μια γύρα να δει τι παίζει.

Αν μένεις μακριά, μάλλον δεν αξίζει.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Η Αλισα απο το Κολωνου 27 οροφο, Ιασωνος 46 διαδρομο και Κολωνου 48 παλιο οπως σας εχω πει εχει παρατησει τα μπουρδελα και εχει ασχοληθει με μασαζ. Κατα δηλωση της πεφτει φοβερο στραπονιασμα και προστατικο μασαζ με πολλα αλλα. Επισης λιγοι την πηδουσαν οπως ειχε πει.
Δεν ειχε λογο να πει ψεμματα.
Και δεν ειναι η μονη που τα λεει αυτα. Ισως ο χυστης Γουλφμαν να ειναι και λαιτ σε αυτα που λεει. Εμενα δεν με νοιαζει τι κανει ο καθενας αλλα να δεχομαστε και καποιες αληθειες ρε παιδια.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

Χυστη AdP μην κρινεις απο φωτα.
Προσφατα πετυχαινω με φωτα πολυ γνωστο ακροβολισμενο πορνειο αλλα δεν ξερω αν δουλευει. Θα μπω να δω.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.760
Πόντοι
46.232

στο 84 τον όροφο? αν ναι και στο προηγούμενο lockdown είχε φώτα αλλά δεν έπαιζε κάτι...

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721

στο 84 τον όροφο? αν ναι και στο προηγούμενο lockdown είχε φώτα αλλά δεν έπαιζε κάτι...

Όχι, κάτω στην πόρτα φαίνονταν κανονικά φώτα μέσα από τη τζαμαρία στην πόρτα. Πριν κάποιες μέρες που είχα περάσει πάλι τέτοια ώρα, δεν είχε κανένα φως, κανένας οίκος.

Απλά μου φάνηκε περίεργο.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556

Πάντα ανοιχτά είναι τα εσωτερικά φώτα εκεί όταν βραδιάζει, όπως και στο Φ.59 που κοιμάται κόσμος.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Η ιστορία με τον κορονοϊό έχει βάθος και θα κρατήσει πολύ διότι κρύβει πολύ χρήμα!

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των Ελληνικών Αρχών, ο ένας στους εκατό Έλληνες (1%) έχει ήδη προσβληθεί από κορονοϊό ενώ 1 στους 1.000 έχει πεθάνει. Αν και προσωπικά γνωρίζω χιλιάδες Έλληνες, έως τώρα δεν έχω ακούσει να έχει πραγματικά αρρωστήσει ή πεθάνει κάποιος από αυτούς. Εκείνο όμως που έχω ακούσει είναι να ζητούν οι διευθυντές των νοσοκομείων από βαριά ασθενείς άλλων νοσημάτων να δηλώσουν ότι έχουν και κορονοϊό για να εισπράξουν 7.000 ευρώ επιχορήγηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.760
Πόντοι
46.232

Όχι, κάτω στην πόρτα φαίνονταν κανονικά φώτα μέσα από τη τζαμαρία στην πόρτα. Πριν κάποιες μέρες που είχα περάσει πάλι τέτοια ώρα, δεν είχε κανένα φως, κανένας οίκος.

Απλά μου φάνηκε περίεργο.
έγραψα όροφο εννοώντας το 84β.. ναι πολύ συχνά έχει φως εκεί

• Like
Αντιδράσεις: Gingos
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom