Έχετε δει διαφορά στην ιδιοσυγκρασία σας στη μέχρι τώρα πορεία στα μπουρδέλα? Θέλω να πω πως σκεφτόσασταν τις πρώτες 10 φορές που πήγατε και αντικρύσατε απέναντί σας μια πουτάνα και πώς τώρα ως βετεράνοι και πώς όταν δεν είχατε ακόμα πάει ποτέ? Τι έχει αλλάξει , τι έχει μείνει σταθερό κτλ και αν σας έχει επηρεάσει γενικότερα η επαφή με τον συγκεκριμένο 'κόσμο' στον τρόπο σκέψης ή οτιδήποτε, και πώς.., θέλω να βολτάρω λίγο μέσα στο μυαλό σας, θα' χει ενδιαφέρον
Ενδιαφέρον το ερώτημα του συναγωνιστή, που σκέφτηκα να απαντήσω. Η ενασχόλησή μου με το άθλημα, σε τακτική βάση, γίνεται την τελευταία 5ετία, αφού τα προηγούμενα χρόνια ήμουν περιστασιακός θαμώνας των οίκων, έχοντας μακροχρόνιες σχέσεις. Τα τελευταία αυτά χρόνια, περιόρισα τις σχέσεις, καθώς ικανοποιούμαι όλο και περισσότερο από τις ιερόδουλες.
Η διαφοροποίηση, λοιπόν, σε σχέση με τον παρελθόν συνοψίζεται στα παρακάτω:
- Πολύ μεγαλύτερη άνεση και οικειότητα στο χώρο των μπουρδέλων. Μπορώ να "συνυπάρξω" στον χώρο με Έλληνες, αλλοδαπούς, σε σπίτια πεντακάθαρα, πενταβώμικα, πρωί ή νύχτα, με ιερόδουλη πιτσιρίκα ή gilf κλπ
- Πλήρης απομυθοποίηση της γυναίκας και του μουνιού. Δεν παρασύρομαι από καμία γκόμενα, ειδικά όσες "το παίζουν ιστορία", αφού το εύκολο σεξ βοηθάει να ξεκολλάει το μυαλό από γυναίκες, που υπό άλλες συνθήκες θα ήθελαν κυνήγι μέχρι θανάτου.
- Απίστευτη άνεση με το σώμα μου (ήδη είχα πολύ ανεπτυγμένο αυτό το αίσθημα λόγω γυμναστικής) και αντίστοιχη άνεση με το γυμνό. Συνεπώς, καμία ντροπή ή συστολή μπροστά στη γυναίκα, τόσο για το δικό μου, όσο και για το δικό τους κορμί.
- Τελειοποίηση τεχνικών και στάσεων στο σεξ. Στον αγοραίο έρωτα μπορείς να δοκιμάσεις και να απενοχοποιήσεις σχεδόν τα πάντα και να γίνεσαι όλο και καλύτερος π.χ. στο μουνογλείψιμο κλπ
- Εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος (χρήμα βέβαια εξοικονομείται, εφόσον μιλάμε για τα σπίτια των 20€ ή 10€, όχι μασάζ ή στούντιο). Χρόνος εξοικονομείται, εφόσον δεν επιδίδομαι σε κυνήγι γκόμενας πέραν του ενός (1) ραντεβού και, για τον ίδιο λόγο, χρήματος. Το χρόνο μου τον ξοδεύω για τις δραστηριότητες που γουστάρω (και για τις τσάρκες μου) και τα χρήματά μου επίσης.
- Αποφυγή άσκοπων σχέσεων με γκόμενες που δεν αξίζουν μία, που υπό άλλες συνθήκες θα τις προσέγγιζα με σκοπό μόνο το σεξ.
- Ψυχική ηρεμία, καθώς καμία σαβούρα δε μου ζαλίζει τον έρωτα "που είσαι, τί κάνεις, πότε θα βρεθούμε, γιατί δε μ' αγαπάς" κλπ.
Αυτά επιγραμματικά μπορώ να πω.
Είναι, φυσικά, μεγάλη συζήτηση, που φυσικά κάτι κερδίζεις (πολλά), αλλά κάτι χάνεις (λίγα). Η ζυγαριά, πάντως, είναι σίγουρα υπέρ.