Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 254 άτομα (26 μέλη και 228 επισκέπτες)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
"Ο ανδρας πριν το γαμο ειναι ανολοκληρωτος. Μετα τον γαμο ειναι τελειωμενος".

Εχετε δει πολλους ευτυχισμενους παντρεμενους; καλυτερα με γκομενες. Αν ειναι κατι
να γινει θα γινει.
Ο γαμος αποκτα λογικη μονο για παιδια. Δεν υφισταται αλλιως ως γεγονος.
Ειναι μουφα.
Ο γαμος ειναι λαχειο.
Μπορει να πετυχει αλλα ειναι πολυ δυσκολο.
Μην προτρεχετε.
Ειναι ωραιος μονο οταν πετυχαινει.

:rockon:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Χριστινα σκυλι του πολεμου
Ιασωνος 10
Χριατινα Λεωνιδου 28 ανω
Χριατινα Ουκρανη Κολωνου 48 και 53
Χριστινα Μεγ.Αλεξανδρου 28 παλιο
Χριστινα Καζακστανη Φυλης

και που να θυμηθω κι αλλες.
Ολες φοβερες κι ολες εχουν φυγει.

:rockon:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Γενικως μια πουτανα για να δουλεψει χρειαζεται νερο, σαπουνι, τροφη, καφε, τσιγαρα, φαρμακευτικα προιοντα, εσωρουχα, ρουχα, παπουτσια, δονητες κτλ.
Ολα τα βρισκουν ανα πασα στιγμη. Απλως εγω δεν γραφω μαγαζια για να μην κανω διαφημιση.

Κι ενα καλο...

θεωρουμαστε οι Ελληνες ως νουμερο ενα πισωγλεντηδες και μαλιστα εμαθα τις προαλλες οτι το only greek δεν εχει να κανει
με την καλυτερη καθαριοτητα του χωρου κτλ αλλα ως σημα κατατεθεν οτι πανε οσοι θελουν
να τον φανε.
Ενταξει, αν ισχυει αυτο ως προς τον (κρυφο) λογο εξυπηρετησης εχω μεινει μαλακας.

:confused:

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του ΟΗΕ από το 1970, το 15% των Ελλήνων είναι πισωγλέντηδες, των Γερμανών 10%, ενώ των Άγγλων μόνο 5%! Επίσης, πάνω από το 10% όλων των Ασιατών είναι πισωγλέντηδες.
o ohe τι είναι ; Οι χειρότεροι πισογλεντηδες όλων τον εποχών ..και επηδη τον έτρωγαν από Έλληνες έβγαλαν αυτά τα ψεύτικα στατιστικά...!!

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Γενικως μια πουτανα για να δουλεψει χρειαζεται νερο, σαπουνι, τροφη, καφε, τσιγαρα, φαρμακευτικα προιοντα, εσωρουχα, ρουχα, παπουτσια, δονητες κτλ.
Ολα τα βρισκουν ανα πασα στιγμη. Απλως εγω δεν γραφω μαγαζια για να μην κανω διαφημιση.

Κι ενα καλο...

θεωρουμαστε οι Ελληνες ως νουμερο ενα πισωγλεντηδες και μαλιστα εμαθα τις προαλλες οτι το only greek δεν εχει να κανει
με την καλυτερη καθαριοτητα του χωρου κτλ αλλα ως σημα κατατεθεν οτι πανε οσοι θελουν
να τον φανε.
Ενταξει, αν ισχυει αυτο ως προς τον (κρυφο) λογο εξυπηρετησης εχω μεινει μαλακας.

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του ΟΗΕ από το 1970, το 15% των Ελλήνων είναι πισωγλέντηδες, των Γερμανών 10%, ενώ των Άγγλων μόνο 5%! Επίσης, πάνω από το 10% όλων των Ασιατών είναι πισωγλέντηδες.
o ohe τι είναι ; Οι χειρότεροι πισογλεντηδες όλων τον εποχών ..και επηδη τον έτρωγαν από Έλληνες έβγαλαν αυτά τα ψεύτικα στατιστικά...!!

1) Τα στοιχεία αυτά τα δίνουν στο ΟΗΕ οι κατά κράτος αστυνομικές Αρχές και υπηρεσίες!

2) Δεν υπολογίζεις και το ρητό "περυσινός κωλομπαράς, φετινός πούστης!'. Όλοι οι κωλομπαράδες που όταν είναι νέοι υπερηφανεύονται επειδή γαμούν αντρικούς κώλους μετά τα 50 γίνονται πούστηδες. Όλοι!

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.824
Μην σπαταλατε χρονο χρημα και ενεργεια με την καθε γκομενα.
Ασχολείστε αποκλειστικα μονο με τον αγοραιο ερωτα χαλοντας μονο λιγο χρημα και να επενδυστετον υπολοιπο χρονο στον εαυτο σας.
Το μουνι δεν εχει αξια αλλο που φεμινιστριες και η ανατολική κουλτουρα του ανεβασαν την αντικειμενική.
Ενας αντρας πρέπει να αισθανεται ελευθερος και να γαμαει πολλες διαφορετικες για να υποτιμηθει η αξια του μουνιου στα ματια του.

Η κοινωνια διαμορφωνει αυτες τις αντιληψεις οι οποιες στηριζονται πανω σε θρησκειες και πατροπαραδοτα ηθη και εθιμα για να προστατεύσει το γυναικειο φυλο και να υποδουλωσει το αντρικο.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Ασχολείστε αποκλειστικα μονο με τον αγοραιο ερωτα χαλοντας μονο λιγο χρημα και να επενδυστετον υπολοιπο χρονο στον εαυτο σας.
Το μουνι δεν εχει αξια αλλο που φεμινιστριες και η ανατολική κουλτουρα του ανεβασαν την αντικειμενική.
Ενας αντρας πρέπει να αισθανεται ελευθερος και να γαμαει πολλες διαφορετικες για να υποτιμηθει η αξια του μουνιου στα ματια του.

Η κοινωνια διαμορφωνει αυτες τις αντιληψεις οι οποιες στηριζονται πανω σε θρησκειες και πατροπαραδοτα ηθη και εθιμα για να προστατεύσει το γυναικειο φυλο και να υποδουλωσει το αντρικο.

Συμφωνω.Πιστευεις μεχρι τα 33-35 ειναι καλη ηλικια για εργενικη ζωη,η δινεις και παραπανω χρονο?:cheesy:

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216

Συμφωνω.Πιστευεις μεχρι τα 33-35 ειναι καλη ηλικια για εργενικη ζωη,η δινεις και παραπανω χρονο?:cheesy:

Εργένης μέχρι θανάτου :rockon:

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216

Κι ενα καλο...

να τον φανε.

1) Τα στοιχεία αυτά τα δίνουν στο ΟΗΕ οι κατά κράτος αστυνομικές Αρχές και υπηρεσίες!

2) Δεν υπολογίζεις και το ρητό "περυσινός κωλομπαράς, φετινός πούστης!'. Όλοι οι κωλομπαράδες που όταν είναι νέοι υπερηφανεύονται επειδή γαμούν αντρικούς κώλους μετά τα 50 γίνονται πούστηδες. Όλοι!

Και που ξέρει η αστυνομία ποιός είναι πούστης;
Οι μπάτσοι σίγουρα οι περισσότεροι είναι αδερφές. Γιαυτό μπαίνουν σε σώματα ασφαλείας που έχει πολλούς άνδρες.
Όπως και οι πολιτικοί Μητσοτάκηδες και λοιποί μασώνοι σε γκέη κυκλώματα.
Μήπως φουσκώνουον τα στοιχεία για να φανούν φυσιολογικοί;

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Kι εγώ με η σειρά μου να παραθέσω τα εξής: Ένα σημαντικό κομμάτι που άλλαξε μέσα μου ήταν το πόσο ανθεκτικός γινόμουν ολοένα και περισσότερο -μέσω της τριβής σε αυτούς τους μαγικούς υποκόσμους- με την 'παρακμή' και πώς αυτή η 'γκρίζα ζώνη' βήμα βήμα γινόταν κομμάτι μου τόσο ώστε σήμερα να έχει μεταλλαχθεί σε θαλπωρή. Νοιώθω θαλπωρή πλέον όταν μπαίνω στα σαλονάκια των μπουρδέλων , νοιώθω ότι μού ταιριάζει πιο πολύ αυτή η σκοτεινή πλευρά της πόλης κι ότι ξεκλειδώθηκε χάρη σε αυτή ο πραγματικός μου εαυτός. (...)

Απόκοψα το παραπάνω χωρίο από την ενδελεχή και κατά το δυνατόν ολοκληρωμένη -την πλέον ολοκληρωμένη ως τώρα- απάντηση του μέλους Carl Barton γιατί η μαγεία στην οποία αναφέρεται και της οποίας έχει γίνει πολύς κόσμος κοινωνός είναι ένα φαινόμενο για το οποίο δεν έχουν καταβληθεί ικανές απόπειρες να εξηγηθεί.

Πόθεν, λοιπόν, η θαλπωρή και γιατί «μύστες» και όχι κάποιος άλλος χαρακτηρισμός; Ποια είναι τα μυστήρια εν προκειμένω στα οποία μυούμαστε σαν να απαγορεύεται να μιλήσουμε δημόσια ή και ιδιωτικά για αυτά;

Αν η ομορφιά δεν είναι κάτι έτοιμο που προσφέρεται στο πιάτο και η αξία της, συνυφασμένη με ολόκληρη τη ζωή μας -γιατί ποιο έλλογο ον θα διατεινόταν ότι ζει ακαλαίσθητα, πέραν πάσης αισθητικής- έγκειται τόσο στην αυτοτέλειά της όσο και στη δημιουργία της, δημιουργία που ενεργοποιεί ως υποκείμενα ακριβώς εμάς, ώστε να πλάθουμε έναν κόσμο που να είναι σκοπός του εαυτού του καθ’ εικόνα και ομοίωσιν της καντιανής ηθικής -και του προσώπου που αυτή ευαγγελίζεται-,

τότε δεν είναι παράδοξο να ισχυριστούμε ότι ζούμε καθ’ ολοκληρίαν ζωές αγνείας και οκνηρίας, κατά το ότι «θεωρούμε» την ομορφιά μέσα από τη -συνειδητή ειτε υποσυνείδητη- αποστασιοποίησή μας, σαν να πρόκειται για κάποιο είδος επιφοίτησης που βγαίνει στο σαλονάκι για να μαζέψει πελάτες, όπως και μέσα από την αποχή μας από τη δράση - δράση δημιουργική, που αποσκοπεί στο ν’ αποκαθάρει το θόρυβο της ζωής εκάστου από την καθημερινή δυσφορία.

Γιατί είναι γνωστό ότι μόνο η δράση σκοτώνει τα δάκρυα, κι ας πρόκειται για τα δάκρυα της λυπημένης παναγιάς που γαμάμε περιστασιακά όλοι μας.

Πρόκειται λοιπόν για μια μαγεία μοναστική, καλογερική και ίσως βυζαντινορθόδοξη - πάντως καθόλου ρομαντική, αφού τα ίχνη της είναι εμφανώς προνεωτερικά.

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.421
Πόντοι
206
Σε μικρότερες ηλικίες είχα πέσει κι εγώ στις συνήθεις κοινωνικές παγίδες τού να κάνω μια 'σοβαρή σχέση' ώστε να έχω κι εγώ μια θέση σε αυτή την κοινωνία. Πάντα όμως μέσα μου κάτι αγκομαχούσε.. Ένα άγριο θηρίο ούρλιαζε μέσα στα σωθικά μου -θαρρείς σαν συναγερμός- ότι κάτι δεν πάει καλά και πως δεν κάνω αυτό που πραγματικά θέλω. Ότι χάνω χρόνο με παρέες που δε μού ταιριάζουν και πως χάνω πολύ ενέργεια με κορίτσια με τα οποία ποτέ δεν είχα να πω κάτι ενδιαφέρον και που ακόμα και το σεξ μαζί τους 2-3 μήνες μετά γινόταν ένας ψυχαναγκαστικός μηχανισμός τζούφιας ηδονής. Αργότερα άρχισα να εξετάζω και το θέμα του γάμου και αναρωτήθηκα: Για ποιο λόγο ένας άντρας να υπογράψει ένα τέτοιο συμβόλαιο θανάτου???? Βλέπω τον γάμο ως την μεγαλύτερη κοινωνική και ηθική αυταπάτη στον σύγχρονο κόσμο. Ένας άντρας σήμερα πρέπει να κάνει παιδιά και να παντρευτεί αλλιώς δεν είναι αποδεκτός σε αυτή την κοινωνία, τον βλέπουν οι άλλοι σαν κάποιο ψυχοπαθή που δεν έχει σώας τα φρένας και που δεν κατάφερε τίποτα στη ζωή του. Κι όλα αυτά χωρίς να γνωρίζουν καν την ιστορία σου, το τι έχεις πετύχει , τις υπερβάσεις σου τις σωματικές και τις πνευματικές. Μάς λένε να πάμε μέχρι τον τάφο με την ίδια γυναίκα χαραμίζοντας τον εαυτό μας , πετώντας την ψυχή μας στον διάολο απλώς για να εκπληρώσουμε το όνειρό της να γίνει μητέρα και φυσικά σαν κορόιδα να πληρώνουμε των κώλο μας σε δεη , ευδαπ , ενφια , χριστουγεννιάτικα δώρα, πασχαλινές πίπες, γενέθλια, γιατρούς, χειρούργους , μακιγιέρ , στέγνωσε το στόμα μου σόρυ.. Θανατοποινίτες για μια καριόλααα... Εε εδώ ταιριάζει η λέξη που είπε ο Μεταξάς: ΟΧΙ! κι ένα τιτάνιο ΝΑΙ στα μπουρδέλα, καλή δύναμη σε όλους τους μπουρδελιάρηδες!
Πολύ σωστά !!
Πραγματικά είναι απορίας άξιον πώς τόσοι και τόσοι άντρες πετάνε την ίδια τους τη ζωή τόσο απλά για κάποιες κοινωνικές νόρμες. Και μάλιστα το γνωρίζουν κιόλας. Δεν είναι όλοι θύματα που πίστεψαν μια καριόλα. Πολλοί εν γνώσει τους το έκαναν ,αποδεχόμενοι με σκυμμένο το κεφάλι το μοιραίο λες και είναι αναπόφευκτο , όπως πχ όταν πήγαν στρατό
Είναι η ΖΩΗ ΣΑΣ ρε. Και ζεις μονάχα μια φορά. Η ζωή είναι λίγη και λήγει.
ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ !!

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.401
Πόντοι
6.955
Έχετε δει διαφορά στην ιδιοσυγκρασία σας στη μέχρι τώρα πορεία στα μπουρδέλα? Θέλω να πω πως σκεφτόσασταν τις πρώτες 10 φορές που πήγατε και αντικρύσατε απέναντί σας μια πουτάνα και πώς τώρα ως βετεράνοι και πώς όταν δεν είχατε ακόμα πάει ποτέ? Τι έχει αλλάξει , τι έχει μείνει σταθερό κτλ και αν σας έχει επηρεάσει γενικότερα η επαφή με τον συγκεκριμένο 'κόσμο' στον τρόπο σκέψης ή οτιδήποτε, και πώς.., θέλω να βολτάρω λίγο μέσα στο μυαλό σας, θα' χει ενδιαφέρον

Τις πουτάνες τις ξεκίνησα συστηματικά, εννοώ μερικές φορές τον μήνα κάπου στα 33-34. Μέχρι τότε πήγαινα μια φορά τον χρόνο ίσως και σπανιότερα. Αυτό που θυμάμαι από τότε που ήμουν νέος είναι ότι φοβόμουν μην αρπάξω ΣΜΝ, δεν ευχαριστιόμουν ιδιαίτερα την φάση, το έκανα πιο πολύ για την εμπειρία κι ότι κόστιζαν πολύ. Πώς έχει αλλάξει την ιδιοσυγκρασία μου και την σχέση μου με τον έξω κόσμο...υπόψη πως στις σχέσεις και στις εμπειρίες με τον άλλο φύλλο δεν έχω πετύχει....με τον καιρό που ωρίμασα και μελέτησα κατάλαβα τους λόγους (κοινωνικοοικονομικοί) αλλά δεν τους γράφω για να μην βγω εκτός θέματος. Απάντηση στην ερώτηση τώρα.

- Δεν έχω πρόβλημα πρόωρης εξπερμάτισης και επιτέλους κρατώ ώρα και ευχαριστιέμαι το σεξ.
- Μετά από τόσες φορές με πουτάνες έχει φύγει από το μυαλό μου ο φόβος να κολλήσω σοβαρό ΣΜΝ.
- Έχω αποκτήσει άνεση και οικειότητα με το γυναικείο κορμί.
- Δεν έχω ουδεμία αγωνία να ικανοποιήσω την γυναίκα. Ικανοποιώ μόνο τον εαυτό μου.
- Το να πάω στο μπουρδέλο ή να πάρω την βίζιτα έχει γίνει κάτι σαν συναρπαστικό παιχνίδι που ανεβάζει την διάθεση και την αγωνία μου. Άλλοι έχουν το κυνήγι, άλλοι τον παναθηναϊκό και κάποιοι τρίτοι βάζουν σπόιλερ και ζάντες αλουμινίου στα αυτοκίνητα τους ... εμείς φτιαχνόμαστε με το μουνί.
- Δεν αισθάνομαι δέος και κατωτερότητα έναντι των γυναικών. Νιώθω δυνατός όταν τις γαμάω, αντίθετα ένιωθα αδύναμος όταν ήμουν νέος όταν με απόρριπταν. Τώρα στα 43 δεν νιώθω κατωτερότητα όταν με απορρίπτουν....σημαντικό επίτευγμα αυτό που το πέτυχα λόγω της οικειότητας με τις πουτάνες.
- Όταν βγαίνω σε ραντεβού με γκόμενα είμαι ο εαυτός μου μόνο και δεν προσπαθώ να της γίνω αρεστός ούτε ψάχνω να βρω τα πρότυπα της. Θέλεις κάτσε δεν θέλεις άι σιχτήρ κυρά μου, εγώ είμαι αυτός που είμαι και θα σου την πέσω για σεξ από το πρώτο ραντεβού!!! Μία ημέρα ή την ίδια μέρα αν το επιτρέπει η κατάσταση πριν βγω με υποψήφια γκόμενα, πάω και γαμάω πουτάνα!!! αποτέλεσμα....στο ραντεβού είναι χορτάτος σεξ, έχω καθαρή διαύγεια και δεν εκπέμπω απελπισία στην γκόμενα.

Θα μπορούσα να γράψω κι άλλα και ολοκληρώνω λέγοντας ότι συμφωνώ με αυτά που γράφουν παραπάνω άλλοι για τον γάμο και πως αντιμετωπίζει η κοινωνία έναν εργένη κι έναν παντρεμένο με παιδιά.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456

Κι ενα καλο...

να τον φανε.

Και που ξέρει η αστυνομία ποιός είναι πούστης;
Οι μπάτσοι σίγουρα οι περισσότεροι είναι αδερφές. Γιαυτό μπαίνουν σε σώματα ασφαλείας που έχει πολλούς άνδρες.
Όπως και οι πολιτικοί Μητσοτάκηδες και λοιποί μασώνοι σε γκέη κυκλώματα.
Μήπως φουσκώνουον τα στοιχεία για να φανούν φυσιολογικοί;

Όλος ο αντρικός πληθυσμός των χωρών μελών του ΝΑΤΟ είναι φακελωμένος από το 1960 και σε καθέναν μας αναφέρει σε τι έχει αδυναμία. Αν ασχολείσαι με τους πούστηδες θεωρείσαι κι εσύ ένας μελλοντικός πούστης και χαρακτηρίζεσαι ως ομοφυλόφιλος.

Σε τι διαφωνείς; Το 15% για τους Έλληνες σου φαίνεται μικρό ή υπερβολικό;

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.740
Πόντοι
2.836
Έχετε δει διαφορά στην ιδιοσυγκρασία σας στη μέχρι τώρα πορεία στα μπουρδέλα? Θέλω να πω πως σκεφτόσασταν τις πρώτες 10 φορές που πήγατε και αντικρύσατε απέναντί σας μια πουτάνα και πώς τώρα ως βετεράνοι και πώς όταν δεν είχατε ακόμα πάει ποτέ? Τι έχει αλλάξει , τι έχει μείνει σταθερό κτλ και αν σας έχει επηρεάσει γενικότερα η επαφή με τον συγκεκριμένο 'κόσμο' στον τρόπο σκέψης ή οτιδήποτε, και πώς.., θέλω να βολτάρω λίγο μέσα στο μυαλό σας, θα' χει ενδιαφέρον

Ενδιαφέρον το ερώτημα του συναγωνιστή, που σκέφτηκα να απαντήσω. Η ενασχόλησή μου με το άθλημα, σε τακτική βάση, γίνεται την τελευταία 5ετία, αφού τα προηγούμενα χρόνια ήμουν περιστασιακός θαμώνας των οίκων, έχοντας μακροχρόνιες σχέσεις. Τα τελευταία αυτά χρόνια, περιόρισα τις σχέσεις, καθώς ικανοποιούμαι όλο και περισσότερο από τις ιερόδουλες.
Η διαφοροποίηση, λοιπόν, σε σχέση με τον παρελθόν συνοψίζεται στα παρακάτω:
- Πολύ μεγαλύτερη άνεση και οικειότητα στο χώρο των μπουρδέλων. Μπορώ να "συνυπάρξω" στον χώρο με Έλληνες, αλλοδαπούς, σε σπίτια πεντακάθαρα, πενταβώμικα, πρωί ή νύχτα, με ιερόδουλη πιτσιρίκα ή gilf κλπ
- Πλήρης απομυθοποίηση της γυναίκας και του μουνιού. Δεν παρασύρομαι από καμία γκόμενα, ειδικά όσες "το παίζουν ιστορία", αφού το εύκολο σεξ βοηθάει να ξεκολλάει το μυαλό από γυναίκες, που υπό άλλες συνθήκες θα ήθελαν κυνήγι μέχρι θανάτου.
- Απίστευτη άνεση με το σώμα μου (ήδη είχα πολύ ανεπτυγμένο αυτό το αίσθημα λόγω γυμναστικής) και αντίστοιχη άνεση με το γυμνό. Συνεπώς, καμία ντροπή ή συστολή μπροστά στη γυναίκα, τόσο για το δικό μου, όσο και για το δικό τους κορμί.
- Τελειοποίηση τεχνικών και στάσεων στο σεξ. Στον αγοραίο έρωτα μπορείς να δοκιμάσεις και να απενοχοποιήσεις σχεδόν τα πάντα και να γίνεσαι όλο και καλύτερος π.χ. στο μουνογλείψιμο κλπ
- Εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος (χρήμα βέβαια εξοικονομείται, εφόσον μιλάμε για τα σπίτια των 20€ ή 10€, όχι μασάζ ή στούντιο). Χρόνος εξοικονομείται, εφόσον δεν επιδίδομαι σε κυνήγι γκόμενας πέραν του ενός (1) ραντεβού και, για τον ίδιο λόγο, χρήματος. Το χρόνο μου τον ξοδεύω για τις δραστηριότητες που γουστάρω (και για τις τσάρκες μου) και τα χρήματά μου επίσης.
- Αποφυγή άσκοπων σχέσεων με γκόμενες που δεν αξίζουν μία, που υπό άλλες συνθήκες θα τις προσέγγιζα με σκοπό μόνο το σεξ.
- Ψυχική ηρεμία, καθώς καμία σαβούρα δε μου ζαλίζει τον έρωτα "που είσαι, τί κάνεις, πότε θα βρεθούμε, γιατί δε μ' αγαπάς" κλπ.
Αυτά επιγραμματικά μπορώ να πω.
Είναι, φυσικά, μεγάλη συζήτηση, που φυσικά κάτι κερδίζεις (πολλά), αλλά κάτι χάνεις (λίγα). Η ζυγαριά, πάντως, είναι σίγουρα υπέρ.

Morgan_F

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
687
Πόντοι
81
Διαβάζω τις τελευταίες δημοσιεύσεις στο θέμα και μένω πραγματικά έκπληκτος από το επίπεδο της συζήτησης και την ευστροφία των μελών.Χρόνια πολλά και καλά σε όλους.
Καλή Πρωτοχρονιά ! :)

fatasstits

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
503
Πόντοι
81

Πολύ σωστά !!
Πραγματικά είναι απορίας άξιον πώς τόσοι και τόσοι άντρες πετάνε την ίδια τους τη ζωή τόσο απλά για κάποιες κοινωνικές νόρμες. Και μάλιστα το γνωρίζουν κιόλας. Δεν είναι όλοι θύματα που πίστεψαν μια καριόλα. Πολλοί εν γνώσει τους το έκαναν ,αποδεχόμενοι με σκυμμένο το κεφάλι το μοιραίο λες και είναι αναπόφευκτο , όπως πχ όταν πήγαν στρατό
Είναι η ΖΩΗ ΣΑΣ ρε. Και ζεις μονάχα μια φορά. Η ζωή είναι λίγη και λήγει.
ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ !! [/quote]

Ενδιαφέρον θέμα έχει ανοίξει και πραγματικά εύγε σε όλους που το άνοιξαν. Απλά να υπενθυμίσω πως να μην ξεχνάμε ότι και οι κοινωνικές νόρμες κάποιον σκοπό εξυπηρετούν. Δεν είναι τυχαίο ότι από την ιερόδουλη που δουλεύει στο μπουρδέλο μέχρι την κρυφοπουτανίτσα που δουλεύει σπίτι της με πελάτες, όλες αυτές (ή σχεδόν όλες, ας μην είμαι απόλυτος) θέλουν να μπορέσουν να μπουν στις κοινωνικές νόρμες των υπολοίπων. Για αυτό κυνηγάνε το χρήμα και τους αγαπούλιδες (ακόμα και αν αυτοί είναι παρακμιακοί τύποι). Και αν δεν τα καταφέρουν, τους βγαίνει και ένα απωθημένο όταν δεν μπορούν πλέον να ζουν με τον τρόπο που ζούσαν πριν.Καλές γιορτές σε όλα εδώ τα τσακάλια.

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Με δύο λέξεις. Καθαρό μυαλό. Τα συμπεριλαμβάνει όλα.

Απλά να επισημάνω ότι είναι τελείως λάθος να τσουβαλιάζουμε. Σε καμία περίπτωση δεν είμαι αγαπούλης, αλλά δεν μπορεί να συγκριθούν οι περιπτύξεις με μια ιερόδουλη που πας σπίτι σου και συνεχίζεις ό,τι έκανες πριν, με μία συνοδοιπόρο στη ζωή που θα περιλαμβάνει και το συναισθηματικό κομμάτι. Για όταν βρεθεί κι αν βρεθεί κάτι που να αξίζει πραγματικά τον κόπο και την προσπάθεια.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056

Αρχηγός

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056

Τις πουτάνες τις ξεκίνησα συστηματικά, εννοώ μερικές φορές τον μήνα κάπου στα 33-34. Μέχρι τότε πήγαινα μια φορά τον χρόνο ίσως και σπανιότερα. Αυτό που θυμάμαι από τότε που ήμουν νέος είναι ότι φοβόμουν μην αρπάξω ΣΜΝ, δεν ευχαριστιόμουν ιδιαίτερα την φάση, το έκανα πιο πολύ για την εμπειρία κι ότι κόστιζαν πολύ. Πώς έχει αλλάξει την ιδιοσυγκρασία μου και την σχέση μου με τον έξω κόσμο...υπόψη πως στις σχέσεις και στις εμπειρίες με τον άλλο φύλλο δεν έχω πετύχει....με τον καιρό που ωρίμασα και μελέτησα κατάλαβα τους λόγους (κοινωνικοοικονομικοί) αλλά δεν τους γράφω για να μην βγω εκτός θέματος. Απάντηση στην ερώτηση τώρα.

- Δεν έχω πρόβλημα πρόωρης εξπερμάτισης και επιτέλους κρατώ ώρα και ευχαριστιέμαι το σεξ.
- Μετά από τόσες φορές με πουτάνες έχει φύγει από το μυαλό μου ο φόβος να κολλήσω σοβαρό ΣΜΝ.
- Έχω αποκτήσει άνεση και οικειότητα με το γυναικείο κορμί.
- Δεν έχω ουδεμία αγωνία να ικανοποιήσω την γυναίκα. Ικανοποιώ μόνο τον εαυτό μου.
- Το να πάω στο μπουρδέλο ή να πάρω την βίζιτα έχει γίνει κάτι σαν συναρπαστικό παιχνίδι που ανεβάζει την διάθεση και την αγωνία μου. Άλλοι έχουν το κυνήγι, άλλοι τον παναθηναϊκό και κάποιοι τρίτοι βάζουν σπόιλερ και ζάντες αλουμινίου στα αυτοκίνητα τους ... εμείς φτιαχνόμαστε με το μουνί.
- Δεν αισθάνομαι δέος και κατωτερότητα έναντι των γυναικών. Νιώθω δυνατός όταν τις γαμάω, αντίθετα ένιωθα αδύναμος όταν ήμουν νέος όταν με απόρριπταν. Τώρα στα 43 δεν νιώθω κατωτερότητα όταν με απορρίπτουν....σημαντικό επίτευγμα αυτό που το πέτυχα λόγω της οικειότητας με τις πουτάνες.
- Όταν βγαίνω σε ραντεβού με γκόμενα είμαι ο εαυτός μου μόνο και δεν προσπαθώ να της γίνω αρεστός ούτε ψάχνω να βρω τα πρότυπα της. Θέλεις κάτσε δεν θέλεις άι σιχτήρ κυρά μου, εγώ είμαι αυτός που είμαι και θα σου την πέσω για σεξ από το πρώτο ραντεβού!!! Μία ημέρα ή την ίδια μέρα αν το επιτρέπει η κατάσταση πριν βγω με υποψήφια γκόμενα, πάω και γαμάω πουτάνα!!! αποτέλεσμα....στο ραντεβού είναι χορτάτος σεξ, έχω καθαρή διαύγεια και δεν εκπέμπω απελπισία στην γκόμενα.

Θα μπορούσα να γράψω κι άλλα και ολοκληρώνω λέγοντας ότι συμφωνώ με αυτά που γράφουν παραπάνω άλλοι για τον γάμο και πως αντιμετωπίζει η κοινωνία έναν εργένη κι έναν παντρεμένο με παιδιά.
Συμφωνούμε συνάδελφε Jim , πολύ σωστός και ειδικά η ατάκα σου 'δεν εκπέμπω απελπισία' είναι καίρια!

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056

Ενδιαφέρον το ερώτημα του συναγωνιστή, που σκέφτηκα να απαντήσω. Η ενασχόλησή μου με το άθλημα, σε τακτική βάση, γίνεται την τελευταία 5ετία, αφού τα προηγούμενα χρόνια ήμουν περιστασιακός θαμώνας των οίκων, έχοντας μακροχρόνιες σχέσεις. Τα τελευταία αυτά χρόνια, περιόρισα τις σχέσεις, καθώς ικανοποιούμαι όλο και περισσότερο από τις ιερόδουλες.
Η διαφοροποίηση, λοιπόν, σε σχέση με τον παρελθόν συνοψίζεται στα παρακάτω:
- Πολύ μεγαλύτερη άνεση και οικειότητα στο χώρο των μπουρδέλων. Μπορώ να "συνυπάρξω" στον χώρο με Έλληνες, αλλοδαπούς, σε σπίτια πεντακάθαρα, πενταβώμικα, πρωί ή νύχτα, με ιερόδουλη πιτσιρίκα ή gilf κλπ
- Πλήρης απομυθοποίηση της γυναίκας και του μουνιού. Δεν παρασύρομαι από καμία γκόμενα, ειδικά όσες "το παίζουν ιστορία", αφού το εύκολο σεξ βοηθάει να ξεκολλάει το μυαλό από γυναίκες, που υπό άλλες συνθήκες θα ήθελαν κυνήγι μέχρι θανάτου.
- Απίστευτη άνεση με το σώμα μου (ήδη είχα πολύ ανεπτυγμένο αυτό το αίσθημα λόγω γυμναστικής) και αντίστοιχη άνεση με το γυμνό. Συνεπώς, καμία ντροπή ή συστολή μπροστά στη γυναίκα, τόσο για το δικό μου, όσο και για το δικό τους κορμί.
- Τελειοποίηση τεχνικών και στάσεων στο σεξ. Στον αγοραίο έρωτα μπορείς να δοκιμάσεις και να απενοχοποιήσεις σχεδόν τα πάντα και να γίνεσαι όλο και καλύτερος π.χ. στο μουνογλείψιμο κλπ
- Εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος (χρήμα βέβαια εξοικονομείται, εφόσον μιλάμε για τα σπίτια των 20€ ή 10€, όχι μασάζ ή στούντιο). Χρόνος εξοικονομείται, εφόσον δεν επιδίδομαι σε κυνήγι γκόμενας πέραν του ενός (1) ραντεβού και, για τον ίδιο λόγο, χρήματος. Το χρόνο μου τον ξοδεύω για τις δραστηριότητες που γουστάρω (και για τις τσάρκες μου) και τα χρήματά μου επίσης.
- Αποφυγή άσκοπων σχέσεων με γκόμενες που δεν αξίζουν μία, που υπό άλλες συνθήκες θα τις προσέγγιζα με σκοπό μόνο το σεξ.
- Ψυχική ηρεμία, καθώς καμία σαβούρα δε μου ζαλίζει τον έρωτα "που είσαι, τί κάνεις, πότε θα βρεθούμε, γιατί δε μ' αγαπάς" κλπ.
Αυτά επιγραμματικά μπορώ να πω.
Είναι, φυσικά, μεγάλη συζήτηση, που φυσικά κάτι κερδίζεις (πολλά), αλλά κάτι χάνεις (λίγα). Η ζυγαριά, πάντως, είναι σίγουρα υπέρ.
Σωστότατος φίλε Οστεοθραύστη, ο επίλογός σου έδωσε ρέστα. 'Η ζυγαριά είναι υπέρ'

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom