You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Για μενα το κσλυτερο μαγαζι στο Μετσξουργειο ειναι το Δεληγιωργη.
Ως μαγαζι μιλαω.
Εχει στα δωματια κρεβαταρες, καναπεδαρες (πολυ χρηστικο μεσο στα γαμησια) και κλασσικο νεροχυτη σπιτιου για πλυσιμο ψωλης
με πιατοθηκη.
Ενα περιβαλλον που σε χαλαρωνει αλλιως βγαζοντας
μια διαφορετικη εικονα.
Δυστυχως απο εκδιδομενες ετσι κι ετσι.
Ως μαγαζι μιλαω.
Εχει στα δωματια κρεβαταρες, καναπεδαρες (πολυ χρηστικο μεσο στα γαμησια) και κλασσικο νεροχυτη σπιτιου για πλυσιμο ψωλης
με πιατοθηκη.
μια διαφορετικη εικονα.
Πρακτωρ Θου-Βου
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2020
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.009
- Πόντοι
- 361
Όταν ήμουν μικρότερος κι ερχόμουν μεταξουργείο με λεωφορείο, έπαιρνα νυχτερινό 790 και με άφηνε ακριβώς απ έξω! Ήταν το τσαρδί από το οποίο ξεκινούσα ανεκαθεν την μεταμεσονύχτια τσάρκα μου και μετά έστριβα δεξιά καρφί για κολωνού...Σκοτάδια, ησυχία, άστεγοι και κατρουλίλα παντού το όλο σκηνικό με έκανε να φαντάζομαι πως είμαι αρχιμαφιόζος σε κάποια συνοικία του μπρονξ και πήγαινα να εκτελέσω κάποιον έξω από παρακμιακό κολόμπαρο
Ως μαγαζι μιλαω.
με πιατοθηκη.
μια διαφορετικη εικονα.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 232.760
- Πόντοι
- 46.232
όντως μεγάλα δωμάτια και κρεβάτια, από εκδιδόμενες βρίσκω πολύ επιείκεια.... μαύρα χάλια θα έλεγαΓια μενα το κσλυτερο μαγαζι στο Μετσξουργειο ειναι το Δεληγιωργη.
Ως μαγαζι μιλαω.
με πιατοθηκη.
μια διαφορετικη εικονα.
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
Ως μαγαζι μιλαω.
με πιατοθηκη.
μια διαφορετικη εικονα.
Επίσης πολύ ωραίο είναι και το κολωνου 23 σαν κτίριο και μαγαζί εννοείται, πολύ ευρύχωρα δωμάτια μεγάλα κρεβάτια χαίρεσαι να γαμας εκεί μέσα, τα τελευταία χρόνια ήρθαν αρκετά φιλότιμα κορίτσια εκεί και ωραίες για επίπεδο μετάξι .
Φέτος η Γιάννα απλά απαγορευτική, μάλιστα την είδα τις προάλλες να λιάζεται καπνίζοντας στο παράθυρο που βλεπει Κεραμεικου με το μπουρνούζι, παίζει να κάνει και παζάρια με τους Ασιάτες περιπλανώμενους για τα εβδομαδιαία Marlboro έστω .
Ημεδαπος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.286
- Πόντοι
- 3.436
Ναι πολύ ωραίο σπίτι το κολονου 23, αλλά κ το κολονου 27, νιώθεις δέος όταν μπαίνεις άλλη αρχιτεκτονική άλλης εποχής.
Αναρωτιέμαι κάποιες φορές σε ποιους να ανήκαν αυτά, παλιά αρχοντικα που λογικά στο υπόγειο κατοικούσε το υπηρετικο προσωπικό.
Αναρωτιέμαι κάποιες φορές σε ποιους να ανήκαν αυτά, παλιά αρχοντικα που λογικά στο υπόγειο κατοικούσε το υπηρετικο προσωπικό.
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
Ναι πολύ ωραίο σπίτι το κολονου 23, αλλά κ το κολονου 27, νιώθεις δέος όταν μπαίνεις άλλη αρχιτεκτονική άλλης εποχής.
Καμιά φορά μου σηκώνεται η τρίχα όταν φαντάζομαι ότι σε αυτά τα δωμάτια κάποιος άνθρωπος κάποτε γεννήθηκε ή πέθανε, τα προβλήματα οι αρρωστιες που έζησαν ανθρώποι, οικογένειες σε αυτά τα σαλόνια/δωμάτια τις τότε εποχές, και εγώ πολλές φορές έχω σκεφτεί οι απόγονοι εκείνων των οικογενειών που έζησαν εκεί που βρίσκονται τώρα; γνωρίζουν για τα σπίτια αυτα; ...απορία βραδιάτικο
ρε παιδια σε ποιον αριθμο ειναι αυτο το μαγαζι με τα εσωρουχα στην αχαρνων??? Γνωριζει καποιος? ευχαριστω.
Μυστη Σονιξ αν εννοεις
το δικο μου ποστ που ανεφερα την Αχαρνων, εγω δεν μιλησα για εσωρουχα.
Edit: εννοεις το ποστ του μυστη Βοργια.
μπερδευτηκα....Αλλα οκ. Τελικα υπαρχει καποιο μαγαζι στην αθηνα με εσωρουχα που ψωνιζουν οι πουτ@νες?
Sapakias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2016
- Like
- 1.284
- Πόντοι
- 216
Ως μαγαζι μιλαω.
με πιατοθηκη.
μια διαφορετικη εικονα.
Επίσης πολύ ωραίο είναι και το κολωνου 23 σαν κτίριο και μαγαζί εννοείται, πολύ ευρύχωρα δωμάτια μεγάλα κρεβάτια χαίρεσαι να γαμας εκεί μέσα, τα τελευταία χρόνια ήρθαν αρκετά φιλότιμα κορίτσια εκεί και ωραίες για επίπεδο μετάξι .
Φέτος η Γιάννα απλά απαγορευτική, μάλιστα την είδα τις προάλλες να λιάζεται καπνίζοντας στο παράθυρο που βλεπει Κεραμεικου με το μπουρνούζι, παίζει να κάνει και παζάρια με τους Ασιάτες περιπλανώμενους για τα εβδομαδιαία Marlboro έστω .
Διατηρητέο Κολωνού 23
Είχε βγει σε πλειστηριασμό το 2019. Τιμή έναρξης 600,000 ευρώ. Πράγματι ευχαριστιέσαι να γαμάς σε τέτοιους χώρους.
Πάκης Σαπάκης
Άρθρο αυτοβιογραφία στο πρώτο θέμα για τη Sunny Wild για τους γνωρίζοντες
Την έχω πετύχει σε στριπτιτζάδικα και σε στούντιο (Desire, Θησέως 365 κλπ. του ομίλου). 2016 λέει ξεκίνησε ως νόμιμη κι εγώ τη θυμάμαι παλιότερα στα στούντιο.
Τι διαβάζουμε τέτοιες μέρες χαχαχαχαχαχαχα
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ WTF. Αισθάνομαι ότι έχουμε μείνει πίσω σαν site, το protothema εξελίχτηκε και επίσημα σε bourdela.
Έλα να παίρνουν σειρά και τα υπόλοιπα κορίτσια.
Μητέρα και κολ-γκερλ: Η «διαδρομή» της «Άγριας Σάνι» από την Ουγγαρία στο Αγρίνιο και από εκεί στην Αθήνα
Το ακριβό VIP πελατολόγιό της - Τα πρώτα χρόνια στα στριπτιτζάδικα του Αγρινίου και η «μεταγραφή» στα μαγαζιά της Συγγρού - Η μάχη με την κοκαΐνη και η λύτρωση που βρήκε στη μητρότητα
www.protothema.gr
Την έχω πετύχει σε στριπτιτζάδικα και σε στούντιο (Desire, Θησέως 365 κλπ. του ομίλου). 2016 λέει ξεκίνησε ως νόμιμη κι εγώ τη θυμάμαι παλιότερα στα στούντιο.
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ WTF. Αισθάνομαι ότι έχουμε μείνει πίσω σαν site, το protothema εξελίχτηκε και επίσημα σε bourdela.
Διαγραμμένο μέλος 198166
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2020
- Like
- 2.009
- Πόντοι
- 216
Στο πατρικό μου σπίτι (νεοκλασικό στη Φιλοθέη) έχει τα ίδια πλακάκια με ένα μπουρδέλοΝαι πολύ ωραίο σπίτι το κολονου 23, αλλά κ το κολονου 27, νιώθεις δέος όταν μπαίνεις άλλη αρχιτεκτονική άλλης εποχής.
Καμιά φορά μου σηκώνεται η τρίχα όταν φαντάζομαι ότι σε αυτά τα δωμάτια κάποιος άνθρωπος κάποτε γεννήθηκε ή πέθανε, τα προβλήματα οι αρρωστιες που έζησαν ανθρώποι, οικογένειες σε αυτά τα σαλόνια/δωμάτια τις τότε εποχές, και εγώ πολλές φορές έχω σκεφτεί οι απόγονοι εκείνων των οικογενειών που έζησαν εκεί που βρίσκονται τώρα; γνωρίζουν για τα σπίτια αυτα; ...απορία βραδιάτικο
Πρακτωρ Θου-Βου
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2020
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.009
- Πόντοι
- 361
Την έχω πάρει σε στούντιο της Αθηνών (Καβάλας). Πολύ δυνατή με αντοχές για ανελέητο σφυροκόπημα! Αν είχε και πιο ωραία μούρη θα ήταν τοπ, αλλά τι την νοιάζει, αν όντως έχει καλή πελατεία όπως δηλώνει...
Άρθρο αυτοβιογραφία στο πρώτο θέμα για τη Sunny Wild για τους γνωρίζοντεςΜητέρα και κολ-γκερλ: Η «διαδρομή» της «Άγριας Σάνι» από την Ουγγαρία στο Αγρίνιο και από εκεί στην Αθήνα
Το ακριβό VIP πελατολόγιό της - Τα πρώτα χρόνια στα στριπτιτζάδικα του Αγρινίου και η «μεταγραφή» στα μαγαζιά της Συγγρού - Η μάχη με την κοκαΐνη και η λύτρωση που βρήκε στη μητρότηταwww.protothema.gr
Οταν ελεγες ειδη για πουτανες, εννοουσες εκτος απο την ενδυση εργασιας, και τα ειδη τροφιμων;
στην αχαρνων σε ποιους αριθμους εχει μαγαζια με εσωρουχα για τις πουτανες? Μηπως θυμασαι? ευχαριστω.
Θα σας πρότεινα να ανοίξετε κατάστημα γυναικείων ρούχων και εσωρούχων ειδικά για πουτάνες! Χωρίς να χρειάζεται να διαθέτετε μεγάλο κεφάλαιο, θα χορταίνατε στο χρήμα και στο γαμήσι !!!
Πολυ σωστα μυστη Γουλφμαν.
Καταστημα στην οδο Αχαρνων θησαυριζει επι σειρα ετων πουλωντας
αναγκαια ειδη στις πουτανες! Εγω δεν ειχα μυαλο για μπιζνες!
Ξεκινησα απο πολυ χαμηλα στην ζωη μου.
Κι εμεινα εκει.
σε ποιο μαγαζι αναφερεσαι στην αχαρνων συγκεκριμενα? θυμασαι αριθμο? και εγω εχω την παρομοια απορια με τον φιλο παραπανω.μονο εσωρουχα πουλαει ή και αλλα ειδη? κατι τι ειδη? ευχαριστω.
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
όντως μεγάλα δωμάτια και κρεβάτια, από εκδιδόμενες βρίσκω πολύ επιείκεια.... μαύρα χάλια θα έλεγα
Μυστη Σμυρνη ο χαρακτηρισμος μαυρα χαλια ταιριαζει περισσοτερο.
Εμφανισιακα πολυ μετριες.
Υπηρεσιακως εχουν περασει και ορισμενες με κανα εξτρα.
Ομως αφου πρεπει να μιλαμε αντικειμενικα κι οχι βαση εμπειριων, εχεις δικιο.
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Φέτος η Γιάννα απλά απαγορευτική, μάλιστα την είδα τις προάλλες να λιάζεται καπνίζοντας στο παράθυρο που βλεπει Κεραμεικου με το μπουρνούζι, παίζει να κάνει και παζάρια με τους Ασιάτες περιπλανώμενους για τα εβδομαδιαία Marlboro έστω
Μυστη Τονυ κι αυτο το μαγαζι πολυ ωραιο.
Λιγο στον φωτισμο μου τα χαλαει αλλα ειναι κομπλε.
Η Γιαννα εχει φλιπαρει εδω και χρονια απο την εποχη του Ιασωνος 10.
Και τοτε γυριζε με μπουρνουζια περιεργη πανω κατω. Καλα φετος στεκεται με το ζορι. Γαμα τα.
Τοτε στο Ιασωνος εκανε παρεα με την Τανια που αυτη ενω ξεκινησε ηρεμη και διαχυτικη καταντησε μουτρωμενη κι απογοητευμενη.
Τελικα αυτη η δουλεια δεν κανει για ολες.
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Μυστη Ημεδαπε, πολυ σωστη επισημανση.
Η απορια σου ομως δεν θα βρει (ευκολα) απαντηση.
Καποια πραγματα φαινονται και δεν φαινονται.
Ηταν αλλες εποχες τοτε
και η ζωη πολυ διαφορετικη. Δεν ηταν πολυ νορμαλ τα πραγματα σε καποια κτιρια.
Γινονταν μπερδεματα τα οποια μαθαινονταν με λαθος τροπο επειδη ο σωστος
δεν ηταν βολικος.
Εγω εχω ριζες απο Μεταξουργειο αν και οχι απο μπουρδελα κι εχω μαθει πολλα.
Το πιο βασικο ειναι οτι
στο γενεαλογικο δεντρο του καθενος κατι σιγουρα ηταν παραταιρο.
Πιστευω σε ολων.
Κατι μας επηρεαζει.
Ας εχω την γνωμη μου.
Μπορει να μην ειμαι απολυτος μπουρδελιαρης αλλα υβριδιο μα κατι με ελκει εκει περισσοτερο των αλλων περιοχων.
Δεν πιστευω και πολυ στις συμπτωσεις.
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
μπερδευτηκα....Αλλα οκ. Τελικα υπαρχει καποιο μαγαζι στην αθηνα με εσωρουχα που ψωνιζουν οι πουτ@νες?
Πανε οπου βρουν γιατι σε καθε μαγαζι βρισκουν.
Εχει πολλα.
Επισης αγοραζουν απο πλανοδιους οι οποιοι εχουν γινει δεκτοι στο συστημα (τους). Εσυ, εγω η αλλος γισ παραδειγμα ακομα κι αν το κανει αυτο δεν θα ειναι τοσο απλο.
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Γενικως μια πουτανα για να δουλεψει χρειαζεται νερο, σαπουνι, τροφη, καφε, τσιγαρα, φαρμακευτικα προιοντα, εσωρουχα, ρουχα, παπουτσια, δονητες κτλ.
Ολα τα βρισκουν ανα πασα στιγμη. Απλως εγω δεν γραφω μαγαζια για να μην κανω διαφημιση.
Κι ενα καλο...
θεωρουμαστε οι Ελληνες ως νουμερο ενα πισωγλεντηδες και μαλιστα εμαθα τις προαλλες οτι το only greek δεν εχει να κανει
με την καλυτερη καθαριοτητα του χωρου κτλ αλλα ως σημα κατατεθεν οτι πανε οσοι θελουν
να τον φανε.
Ενταξει, αν ισχυει αυτο ως προς τον (κρυφο) λογο εξυπηρετησης εχω μεινει μαλακας.
Ολα τα βρισκουν ανα πασα στιγμη. Απλως εγω δεν γραφω μαγαζια για να μην κανω διαφημιση.
Κι ενα καλο...
θεωρουμαστε οι Ελληνες ως νουμερο ενα πισωγλεντηδες και μαλιστα εμαθα τις προαλλες οτι το only greek δεν εχει να κανει
με την καλυτερη καθαριοτητα του χωρου κτλ αλλα ως σημα κατατεθεν οτι πανε οσοι θελουν
να τον φανε.
Ενταξει, αν ισχυει αυτο ως προς τον (κρυφο) λογο εξυπηρετησης εχω μεινει μαλακας.
Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.387
- Πόντοι
- 456
Φέτος η Γιάννα απλά απαγορευτική, μάλιστα την είδα τις προάλλες να λιάζεται καπνίζοντας στο παράθυρο που βλεπει Κεραμεικου με το μπουρνούζι, παίζει να κάνει και παζάρια με τους Ασιάτες περιπλανώμενους για τα εβδομαδιαία Marlboro έστω
Μυστη Τονυ κι αυτο το μαγαζι πολυ ωραιο.
Λιγο στον φωτισμο μου τα χαλαει αλλα ειναι κομπλε.
Η Γιαννα εχει φλιπαρει εδω και χρονια απο την εποχη του Ιασωνος 10.
Και τοτε γυριζε με μπουρνουζια περιεργη πανω κατω. Καλα φετος στεκεται με το ζορι. Γαμα τα.
Τοτε στο Ιασωνος εκανε παρεα με την Τανια που αυτη ενω ξεκινησε ηρεμη και διαχυτικη καταντησε μουτρωμενη κι απογοητευμενη.
Τελικα αυτη η δουλεια δεν κανει για ολες.
Κωλοδουλειά είναι!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 73
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 107
- Εμφανίσεις
- 10K
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά