You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
kappa_fi
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Like
- 281
- Πόντοι
- 36
Μέχρι και το ελληνικό εμπορικό δαιμόνιο τον έχει πιει από τα χαμηλότερα κοινωνικά στρώματα των όχι αντιπαθητικών κινέζων και έτερων αλλοεθνών που αποφάσισαν να βγάλουν τον άρτο τον επιούσιο και κάτι παραπάνω.
Το οποίο περίσσευμα φυσικά και δεν καταβάλλεται στους οίκους ανοχής των πέριξ διότι εκεί επιτρέπονται only greek.
Τι το ταΐζουνε και συνέχεια ψοφάει το γαμημένο;..
Πρακτωρ Θου-Βου
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2020
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.009
- Πόντοι
- 361
Φίλε και να την πετύχουμε θα την αποφύγουμε όπως ο διάολος το λιβάνι... Φαντάζεσαι να σου πιάσει την πάρλα βγάζοντας τα ψυχολογικά της και να μη σταματάει όπως κάνει στο δωμάτιο;;;
παιδια ξερει κανεις τι εχει απογινει η αλιονα απο Δυδιμου 18? την εχει πετυχει κανεις στο δρομο?
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Να σε ρωτήσω φίλε, εννοείς κοπέλα που ταυτόχρονα δούλευε και σε οίκο ανοχής? Έμενες κοντά της? Ρωτάω για να δω αν μπορώ να κάνω κάτι παρόμοιο αλλά χλωμό γιατί δε μένω κέντρο.την τελευταια πενταετια μου ερχοταν σπιτι ουκρανεζα πιτσιρικα ομορφη αδυνατη σπιτι σταθερα για 2 με 3 φορες την εβδομαδα για 2 γυρους με 20 ευρω τηνκαθε φορα που ερχοταν αλλα δυστυχως εφυγε στην πατριδα της αν υπαρχει καποια κοπελα που θελει να την αντικαταστησει ας μου στειλει μυνημα μενω κοντα στο μετρο ειμαι υγιης καθαρος αδυνατος ομορφος θελω κατι αντιστοιχο
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.678
- Πόντοι
- 4.546
Εσωρουχα στην Αχαρνων μονο πακιστανοι και κινεζοι εχουν. Γενικα την περιοχη την αφησαμε σε εκεινους.
*Εάν ΔΕΝ λανθάνομαι κι αυτός Πιπίνου & Αχαρνών γωνία είχε το μαγαζί (εσώρουχα/νυχτικά) του.
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
την τελευταια πενταετια μου ερχοταν σπιτι ουκρανεζα πιτσιρικα ομορφη αδυνατη σπιτι σταθερα για 2 με 3 φορες την εβδομαδα για 2 γυρους με 20 ευρω τηνκαθε φορα που ερχοταν αλλα δυστυχως εφυγε στην πατριδα της αν υπαρχει καποια κοπελα που θελει να την αντικαταστησει ας μου στειλει μυνημα μενω κοντα στο μετρο ειμαι υγιης καθαρος αδυνατος ομορφος θελω κατι αντιστοιχο
Πολυ εξυπνη κινηση μυστη
Αγγελε. Αφου δεν παει ο Μωαμεθ στο βουνο παει το βουνο στον Μωαμεθ.
kappa_fi
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Like
- 281
- Πόντοι
- 36
*Επειδή το "λανθάνομαι" του προλαλήσαντα αποτελεί βαρβαρισμό, κι εδώ μέσα κάτι τέτοια η ελληνομάθεια τα μαστιγώνει στον αέρα, προκειμένου το λοιπόν να μη φάτε καμία αδέσποτη και ψάχνετε από πού σας ήρθε, να λέτε (και να γράφετε) "απατώμαι".
Δεν είναι κακό να απατάται κανείς...
Διαγραμμένο μέλος 198166
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2020
- Like
- 2.009
- Πόντοι
- 216
την τελευταια πενταετια μου ερχοταν σπιτι ουκρανεζα πιτσιρικα ομορφη αδυνατη σπιτι σταθερα για 2 με 3 φορες την εβδομαδα για 2 γυρους με 20 ευρω τηνκαθε φορα που ερχοταν αλλα δυστυχως εφυγε στην πατριδα της αν υπαρχει καποια κοπελα που θελει να την αντικαταστησει ας μου στειλει μυνημα μενω κοντα στο μετρο ειμαι υγιης καθαρος αδυνατος ομορφος θελω κατι αντιστοιχο
Τύπε είχες πιάσει το τζόκερ.
Μαλακία σου που δεν την παντρεύτηκες.
Δεν τα αφήνουν αυτά έτσι.
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
φιλε tnt60 ειναι γνωστη κοπελα αυτη που συναντησες στο κεντρο στειλε μου σε p.m αν θες το ονομα
Μυστη Ανδρε ειναι ψιλοναυαγιο δυστυχως
και δεν βιζιταρει.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 232.760
- Πόντοι
- 46.232
Λογικά κ όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές που μετακομίζουν οι κοπέλες από το 10αρικο κ το 20αρικο στα ελαιοτριβεία κάνουν όλα τα άλλα έκτος από μασάζ...Μόνο μασάζ κάνουν τα κορίτσια ή έχουν πιο πλούσιο πρόγραμμα;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 232.760
- Πόντοι
- 46.232
Η Αννιτα πήγε στο Διδύμου 18 μετά που δούλεψε Αλκιβιάδου συν ότι τα μαγαζιά που δούλεψε ήταν/είναι αδερφακια... επίσης έκανε πέρασμα κ από Διδύμου 8βΛεωνιδου Ναι, από εκεί την θυμάμαι, κολωνου δεν νομίζω να πάτησε ποτέ, ο συναγωνιστής Σμύρνη θα μπορούσε να μας διαφωτίσει 100% εδώ, την θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά επειδή πάντα είχε ύφος λιγο ειρωνικό.
Η Αννίτα είναι. Tην είχα πάρει όταν ήταν Λεωνίδου. Και Αλκιβιάδου την είχα πάρει με cim στο πρόγραμμα. Την είχα πετύχει και Βέργας. Λοιπόν ναι, πέρασε και απο Κολωνού. Την πέτυχα αρχές φθινοπώρου. Πάντα είχε παραπανίσια κιλά αλλά όταν την είδα είχε παχύνει πολύ στη κοιλιά και από τη μέση και κάτω.
Η Αννίτα ξεκίνησε 18 χρόνων στο διδύμου 18.
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.678
- Πόντοι
- 4.546
*Επειδή το "λανθάνομαι" του προλαλήσαντα αποτελεί βαρβαρισμό, κι εδώ μέσα κάτι τέτοια η ελληνομάθεια τα μαστιγώνει στον αέρα, προκειμένου το λοιπόν να μη φάτε καμία αδέσποτη και ψάχνετε από πού σας ήρθε, να λέτε (και να γράφετε) "απατώμαι".
Κοίτα να δεις που μου τα έμαθαν λάθος ο πρύτανης στο Πανεπιστήμιο τύπε μου...!
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Αντε και μια αναμνηση.
Προ ετων στο Ιασωνος 46 αριστερο βραδυνη βαρδια ειχα πελεκησει την Ελενη την ρομαντζολα που κατεληξε αργοτερα στο Φωκαιας 25 οροφο.
Το γιαγιονι!
Στο Ιασωνος ξεκινησε ως τσατσα οπου επειδη ειχε βαρεθει τα διευρα αναβαθμιστηκε αυτοβουλως σε εκδιδομενη.
Μονη της κρατουσε την βαρδια καθοτι εμπειρη τσατσα και κοπανουσε μπυρονια αμστελ στα σκαλοπατια.
Την ειχα παρει γραμμη απο την αρχη που το γυρισε
και μπουκαρα.
Δεκαρικο στο χερι και μου λεει παμε. Την παω στο δωματιο μεσα με το διπλανο κρυφο δωματιο (τουαλετα-αποθηκη) και την πιπωνω στα ορθια ακαποτα.
Η τυπισσα μεγαλη καταπιολα τα αρμεγε ολα πουτσα αρχιδια κωλους γλουτους στα γονατα.
Λεω δεν γαμαω, ασε να τα παρει ετσι λογω συγκινητικης προσπαθειας της. Ωραιο τρομπονι και αφου κρατιομουν στο υψος μου καθυστερωντας για να τουρμπαρει η ψωλη,
της αμολαω μια ριπη πρεπει να τζελαρα ολο το κουτελο αλλα αυτη μαεστρα βουτηξε την ψωλη και την εχωσε στομα οπου και πηρε τα υπολοιπα.
Αφου την εβγαλε και την ετριψε πανω στο προσωπο εγω βογγουσα σαν γαιδαρος και κατεληξε να μου φιλαει τα γονατα λεγοντας ωραιος Ελληνας. Φυσικα ξερω οτι απλα με ευχαριστουσε που μπηκα γιατι ηταν αρχη σταδιοδρομιας εστω κι αν ηλικιακα ηταν καρατζιλφ.
Πηγα καποιες φορες ακομα αλλα δεν την γαμησα γιατι οι γραιες εκδιδομενες δεν εχουν την φυσικη γλυστρα που λαχταρω στο πραμα τους εστω κι αν φαινοταν
οτι δεν μασαει τιποτα.
Μετα πηρε προαγωγη στο εικοσαρικο οπου και απεκτησε φημη υπερφουλ προγραμματος.
Θα πω ενα μπραβο για την εργατικοτητα που την ανεδειξε.
Προ ετων στο Ιασωνος 46 αριστερο βραδυνη βαρδια ειχα πελεκησει την Ελενη την ρομαντζολα που κατεληξε αργοτερα στο Φωκαιας 25 οροφο.
Το γιαγιονι!
Στο Ιασωνος ξεκινησε ως τσατσα οπου επειδη ειχε βαρεθει τα διευρα αναβαθμιστηκε αυτοβουλως σε εκδιδομενη.
Μονη της κρατουσε την βαρδια καθοτι εμπειρη τσατσα και κοπανουσε μπυρονια αμστελ στα σκαλοπατια.
Την ειχα παρει γραμμη απο την αρχη που το γυρισε
και μπουκαρα.
Δεκαρικο στο χερι και μου λεει παμε. Την παω στο δωματιο μεσα με το διπλανο κρυφο δωματιο (τουαλετα-αποθηκη) και την πιπωνω στα ορθια ακαποτα.
Η τυπισσα μεγαλη καταπιολα τα αρμεγε ολα πουτσα αρχιδια κωλους γλουτους στα γονατα.
Λεω δεν γαμαω, ασε να τα παρει ετσι λογω συγκινητικης προσπαθειας της. Ωραιο τρομπονι και αφου κρατιομουν στο υψος μου καθυστερωντας για να τουρμπαρει η ψωλη,
της αμολαω μια ριπη πρεπει να τζελαρα ολο το κουτελο αλλα αυτη μαεστρα βουτηξε την ψωλη και την εχωσε στομα οπου και πηρε τα υπολοιπα.
Αφου την εβγαλε και την ετριψε πανω στο προσωπο εγω βογγουσα σαν γαιδαρος και κατεληξε να μου φιλαει τα γονατα λεγοντας ωραιος Ελληνας. Φυσικα ξερω οτι απλα με ευχαριστουσε που μπηκα γιατι ηταν αρχη σταδιοδρομιας εστω κι αν ηλικιακα ηταν καρατζιλφ.
Πηγα καποιες φορες ακομα αλλα δεν την γαμησα γιατι οι γραιες εκδιδομενες δεν εχουν την φυσικη γλυστρα που λαχταρω στο πραμα τους εστω κι αν φαινοταν
οτι δεν μασαει τιποτα.
Μετα πηρε προαγωγη στο εικοσαρικο οπου και απεκτησε φημη υπερφουλ προγραμματος.
Θα πω ενα μπραβο για την εργατικοτητα που την ανεδειξε.
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
ρε παιδια σε ποιον αριθμο ειναι αυτο το μαγαζι με τα εσωρουχα στην αχαρνων??? Γνωριζει καποιος? ευχαριστω.
Μυστη Σονιξ αν εννοεις
το δικο μου ποστ που ανεφερα την Αχαρνων, εγω δεν μιλησα για εσωρουχα.
Edit: εννοεις το ποστ του μυστη Βοργια.
Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.387
- Πόντοι
- 456
Θα σας πρότεινα να ανοίξετε κατάστημα γυναικείων ρούχων και εσωρούχων ειδικά για πουτάνες! Χωρίς να χρειάζεται να διαθέτετε μεγάλο κεφάλαιο, θα χορταίνατε στο χρήμα και στο γαμήσι !!!
Πολυ σωστα μυστη Γουλφμαν.
Καταστημα στην οδο Αχαρνων θησαυριζει επι σειρα ετων πουλωντας
αναγκαια ειδη στις πουτανες! Εγω δεν ειχα μυαλο για μπιζνες!
Ξεκινησα απο πολυ χαμηλα στην ζωη μου.
Κι εμεινα εκει.
Ποτέ δεν είναι αργά!
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Ποτέ δεν είναι αργά!
Μυστη Γουλφμαν
θελω αλλα 20 χρονια
για συνταξη!
Πρεπει να βρω πλουσια νυφη!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 73
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 107
- Εμφανίσεις
- 10K
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά