Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 261 άτομα (26 μέλη και 235 επισκέπτες)

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Γενικως μια πουτανα για να δουλεψει χρειαζεται νερο, σαπουνι, τροφη, καφε, τσιγαρα, φαρμακευτικα προιοντα, εσωρουχα, ρουχα, παπουτσια, δονητες κτλ.
Ολα τα βρισκουν ανα πασα στιγμη. Απλως εγω δεν γραφω μαγαζια για να μην κανω διαφημιση.

Κι ενα καλο...

θεωρουμαστε οι Ελληνες ως νουμερο ενα πισωγλεντηδες και μαλιστα εμαθα τις προαλλες οτι το only greek δεν εχει να κανει
με την καλυτερη καθαριοτητα του χωρου κτλ αλλα ως σημα κατατεθεν οτι πανε οσοι θελουν
να τον φανε.
Ενταξει, αν ισχυει αυτο ως προς τον (κρυφο) λογο εξυπηρετησης εχω μεινει μαλακας.

:confused:

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του ΟΗΕ από το 1970, το 15% των Ελλήνων είναι πισωγλέντηδες, των Γερμανών 10%, ενώ των Άγγλων μόνο 5%! Επίσης, πάνω από το 10% όλων των Ασιατών είναι πισωγλέντηδες.

Στρατηγος88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Like
1.937
Πόντοι
206
Και η Κάρμεν από το ίδιο γραφείο είναι το Αντζελάκι Φυλής 86 με τις βυζάρες ή είναι ιδέα μου;;;
Λεωνιδου Ναι, από εκεί την θυμάμαι, κολωνου δεν νομίζω να πάτησε ποτέ, ο συναγωνιστής Σμύρνη θα μπορούσε να μας διαφωτίσει 100% εδώ, την θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά επειδή πάντα είχε ύφος λιγο ειρωνικό.
Τελικά μάθαμε αν το κοντοπουτανο κάνει τίποτα άλλο εκτός απο μασάζ στο 50 αρικο που χρεώνει την ώρα;;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μυστη Γουλφμαν γνωστες εκδιδομενες του χωρου εχουν δηλωσει σε ανυποπτο χρονο οτι τα χρηματα που αποκομιζουν
απο το στραποναρισμα ειναι
ενα σοβαρο ποσο!
:confused:

Και αυτα τα ακουμε ολοι νομιζω οταν τις γνωριζουμε καλυτερα και εξιστορουν τα προβληματα του κλαδου.

Ο μυστης Κορακιος μπορει να φανηκε υπερβολικος οταν μεσες ακρες ελεγε
οτι οι στρειτ ειναι υπο εξαφανιση αλλα τελικα
φαινεται πως ειχε δικιο.

:rockon:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Τελικά ισχύει κάτι που ακούγεται ότι εμάς τους Έλληνες δεν μάς πολυγουστάρουν στα μπουρδέλα? Εγώ πάντως δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Ποια η απόψή σας?

Από συζητήσεις που έχω κάνει με πουτανες περί αυτού του θέματος έχω διαπιστώσει ότι διαφορετική απάντηση θα πάρεις απο κάθε πουτανα και η καθεμία το βλέπει αλλιώς.
Οι πουτάνες χωρίζουν σε τρεις κατηγορίες τους πελάτες ανάλογα την εθνικότητα.
1) Έλληνες
2) Αλβανοί και λοιποί Ευρωπαίοι
3) Ασιάτες (Πακιστάν Αφγανιστάν)

1) Για τους Έλληνες όπως και τους υπόλοιπους οι απόψεις διίστανται, οι Έλληνες είναι κατά βάση πιο καθαροί και προσεγμένοι, πλένονται, έχουν όμως το κακό ότι ζητάνε και περισσότερα από αυτά που δίνουν οι Πουτανες, Ε ο ένας θέλει το ελεύθερο στοματικό, ο άλλος ζητάει ρομαντικό γαμησι, και ο άλλος αργεί να τελειώσει και θέλει να κλείσει 15λεπτο μέσα.
Άρα από την μια τους συμπαθούν για την καθαριότητα αλλά από την άλλη εκνευρίζονται με τις απαιτήσεις τους.

2) Για τους Αλβανούς έχουν και εκεί τις ενστάσεις τους, είναι κατά βάση οι πιο "βίαιοι" μέσα στο δωμάτιο και συνέχεια όταν θα δεις πουτανες να βλέπουν αλβανό στο σαλόνι αναφωνούν ένα "ωχ" και οι Αλβανοί να τις κοιτάνε με βλέμμα " θα σου δείξω εγώ πουτανακι" , είναι από τους πιο αντιπαθητικους για αυτές, καθώς τις γαμανε για να ξεσπάσουν τα νεύρα τους κυρίως, αυτό μου έχουν πει πολλές πουτανες.
Υπάρχουν δε και εκείνες που τους συμπαθούν καθώς έχουν γνωριστεί μαζί τους και τα βρίσκουν στο κρεβάτι.

3) Οι ασιάτες έχουν ένα καλό και ένα κακό για αυτές, είναι οι πιο βρωμιάρηδες αλλά παράλληλα οι πιο μικροψωληδες και τελειώνουν μέσα σε διάρκεια ρεφρέν τραγουδιού.
Άλλες έχουν συνηθίσει τη βρώμα άλλες Όχι, εκεί είναι το στοίχημα με τους πακι για αυτές.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Τελικά ισχύει κάτι που ακούγεται ότι εμάς τους Έλληνες δεν μάς πολυγουστάρουν στα μπουρδέλα? Εγώ πάντως δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Ποια η απόψή σας?

Δεν μας βλεπουν με καλο ματι επειδη (λενε) ειμαστε πιο απαιτητικοι των υπολοιπων.
Θα μας προτιμουσσν πατ-κιουτ στο δωματιο.
Φυσικα μας χρειαζονται οπως ολους για να βγαζουν τα λεφτα τους.
Πιο αγαπητοι σε αυτες
ειναι οι Αραβες για τους οποιους λενε οτι ειναι
οι πιο καθαροι ολων
και με ψωλες
που χυνουν γρηγορα απο την στερηση για να μην τις κουραζουν.
Γενικως αποφευγουν οσο μπορουν τα υπερμεγεθη καυλια και την μποχα.

Μια μαλιστα μου ειχε εκμυστηρευτει οτι γουσταρουν μπαρμπαδες επειδη νιωθουν την πατρικη φιγουρα που δεν τις σταματησε να γινουν οτι εγιναν και τον βλεπουν ως επιστροφη κατι που τις χαλαρωνει.

Αβυσσος...

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μυστη Τονυ ωραια τοποθετηθηκες και δεν διαφωνω. Μιας που το παμε σε βαθος εχω να προσθεσω οτι οι Πακηδες ειναι οι ισχυροτεροι πελατες.
Μπορει να μυριζουν καρρυ η απλυσια οπως λενε αυτες (οπως και για Μπαγκλαντεσιανους) αλλα εχουν ενα ατου γι αυτες.
Οπου παει ο Πακης το αφυραει κι ερχονται αλλοι 5-6. Μιλαμε αν βρουν αυτοι ευχαριστηση τελειωσαμε ολοι. Μην ξεχνατε επισης οτι λαχταρουν γλωσσοφιλα.
Μπορει να παρουν αυτο και να χυσουν σε 3 λεπτα με παιξιμο. Εγω με οσες πουτανες παω καλα μαζι τους -και ναι ειμαι πολυ απαιτητικος- αν δουν Πακοπαρεα μου ριχνουν ακυρο τυπου "ελα σε μια ωρα να ειμαστε οκ γιατι τωρα βλεπεις τι γινεται".
Δεν ρισκαρουν να χασουν 3-4 η 5 μαζεμενους γιατι αυτοι αν πει ενας οκ περνουν ολοι δωματιο μετα και ορισμενοι πληρωνουν και γλωσσοφιλα η χυνουν μονο με αυτα η κανουν παρτουζα χωρις απαιτησεις κτλ.

Οι πυρφοροι κατεστρεψαν την Ελλαδα κι οι Πακηδες
τα μπουρδελα.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Μυστη Τονυ ωραια τοποθετηθηκες και δεν διαφωνω. Μιας που το παμε σε βαθος εχω να προσθεσω οτι οι Πακηδες ειναι οι ισχυροτεροι πελατες.
Μπορει να μυριζουν καρρυ η απλυσια οπως λενε αυτες (οπως και για Μπαγκλαντεσιανους) αλλα εχουν ενα ατου γι αυτες.
Οπου παει ο Πακης το αφυραει κι ερχονται αλλοι 5-6. Μιλαμε αν βρουν αυτοι ευχαριστηση τελειωσαμε ολοι. Μην ξεχνατε επισης οτι λαχταρουν γλωσσοφιλα.
Μπορει να παρουν αυτο και να χυσουν σε 3 λεπτα με παιξιμο. Εγω με οσες πουτανες παω καλα μαζι τους -και ναι ειμαι πολυ απαιτητικος- αν δουν Πακοπαρεα μου ριχνουν ακυρο τυπου "ελα σε μια ωρα να ειμαστε οκ γιατι τωρα βλεπεις τι γινεται".
Δεν ρισκαρουν να χασουν 3-4 η 5 μαζεμενους γιατι αυτοι αν πει ενας οκ περνουν ολοι δωματιο μετα και ορισμενοι πληρωνουν και γλωσσοφιλα η χυνουν μονο με αυτα η κανουν παρτουζα χωρις απαιτησεις κτλ.

Οι πυρφοροι κατεστρεψαν την Ελλαδα κι οι Πακηδες
τα μπουρδελα.

Πολύ σωστός και πολύ ενημερωμένος συνάδελφε, thumbs up

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Έχετε δει διαφορά στην ιδιοσυγκρασία σας στη μέχρι τώρα πορεία στα μπουρδέλα? Θέλω να πω πως σκεφτόσασταν τις πρώτες 10 φορές που πήγατε και αντικρύσατε απέναντί σας μια πουτάνα και πώς τώρα ως βετεράνοι και πώς όταν δεν είχατε ακόμα πάει ποτέ? Τι έχει αλλάξει , τι έχει μείνει σταθερό κτλ και αν σας έχει επηρεάσει γενικότερα η επαφή με τον συγκεκριμένο 'κόσμο' στον τρόπο σκέψης ή οτιδήποτε, και πώς.., θέλω να βολτάρω λίγο μέσα στο μυαλό σας, θα' χει ενδιαφέρον

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Χαρακτηριστικο παραδειγμα ισχυος των Πακηδων εινσι το δεξι μπουρδελο Ιασωνος 1 μεσαιο.
Ειχε ξεκινησει η Μαρινα
με το πηγουνι τρολ με την πρωτη της τσατσα.
Απλο προγραμμα και μετρια
αλλα οτσν εσκαγαν Πακηδες το μαγαζι πετουσε κι ας κοιμοταν αυτη ορθια.
Σου λεει γιατι να κουραστω; τελοσπαντων ηρθε η Χριστιναρα μετα αλλαξε η τσατσα, περνουσα ωραια και λεω εδω ειμαστε. Θα φαω καλα σερι.
Πανω που ειχε γινει ζυγοσταθμιση εσκασαν οι Πακηδες παλι. 5-6 ατομα σειρα κσι περνουσαν ολοι.
Τι να κανεις εκει;
το συγκεκριμενο μαγαζι εινσι στανταρ Πακομαγαζο.
Μαζευει πολυ τετοιο κοσμο.

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Έχετε δει διαφορά στην ιδιοσυγκρασία σας στη μέχρι τώρα πορεία στα μπουρδέλα? Θέλω να πω πως σκεφτόσασταν τις πρώτες 10 φορές που πήγατε και αντικρύσατε απέναντί σας μια πουτάνα και πώς τώρα ως βετεράνοι? Τι έχει αλλάξει , τι έχει μείνει σταθερό κτλ

Χωρίς να θέλω ν’ απαξιώσω κανέναν -αφού άλλωστε συμπεριλαμβάνω τον εαυτό μου στους άλλους- το παραπάνω είναι το μοναδικό σοβαρό ερώτημα που έχει πέσει στην αντίληψή μου σ’ αυτό το φόρουμ.

Επιφυλάσσομαι ν’ απαντήσω.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Έχετε δει διαφορά στην ιδιοσυγκρασία σας στη μέχρι τώρα πορεία στα μπουρδέλα? Θέλω να πω πως σκεφτόσασταν τις πρώτες 10 φορές που πήγατε και αντικρύσατε απέναντί σας μια πουτάνα και πώς τώρα ως βετεράνοι και πώς όταν δεν είχατε ακόμα πάει ποτέ? Τι έχει αλλάξει , τι έχει μείνει σταθερό κτλ και αν σας έχει επηρεάσει γενικότερα η επαφή με τον συγκεκριμένο 'κόσμο' στον τρόπο σκέψης ή οτιδήποτε, και πώς.., θέλω να βολτάρω λίγο μέσα στο μυαλό σας, θα' χει ενδιαφέρον

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556

Σε αυτό μετράει η ηλικία του εκάστοτε μπουρδελιαρη που πατάει πρώτη φορά σε μπουρδελο, εγώ ας πούμε πάτησα πρώτη φορά στα 14 μου και στα 15 γαμησα, 14 χρονών τι να σκεφτώ;
Ουάου έλεγα, μουνι, τελικά δεν είναι μύθος υπάρχει στα αλήθεια.
Τότε μου φαινόταν κάτι περίεργο, περίεργο από την άποψη ότι δεν ήξερα, τι να κάνω μόλις έρθει, πως να συμπεριφερθώ πως θα μου συμπεριφερθεί, πως θα τον βάλω μέσα και άλλα πολλά.
Τώρα πλέον παίζω μαζί τους, την μετράω την άλλη από την πρώτη στιγμή που θα τη δω, θα την κάνω αυτήν να φανεί άπειρη μπροστά μου στο μπουρδελινγκ, θα αποσπασω ότι θέλω από αυτή και άμα είναι καλό κοριτσάκι θα πάρει τα φράγκα να μου τον φάει.
Θα είναι δύσκολο για κάποιον που ξεκινάει τις τσάρκες σε μεγάλη ηλικία, δηλαδή πάνω από 20, αυτούς τους μετράνε από χλμ οι πουτανες, από αυτούς θα ήταν ενδιαφέρον να διαβαζαμε εμπειρίες αν και το μέσο μέλος του μπου στα 20 του ξέρει πόσα σκαλιά έχει το κάθε μπουρδελο.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Έχετε δει διαφορά στην ιδιοσυγκρασία σας στη μέχρι τώρα πορεία στα μπουρδέλα? Θέλω να πω πως σκεφτόσασταν τις πρώτες 10 φορές που πήγατε και αντικρύσατε απέναντί σας μια πουτάνα και πώς τώρα ως βετεράνοι? Τι έχει αλλάξει , τι έχει μείνει σταθερό κτλ, θέλω να βολτάρω λίγο μέσα στο μυαλό σας, θα' χει ενδιαφέρον

Χυστη Καρλ, εγω ειμαι μαθημενος με ακαποτα ολα απο φοιτητης.
Νετα σκετα.
Το σωμα μου πληρωνεται εντελως απο ηδονη οριακα
στο μισαωρο και μετα φορτωνω ολο και περισσοτερο.
Στσ μπουρδελα παω ως ολοκληρωτισμο οτι μπορω παντου και ως επιθυμια
να παρω κατι απο οτι δεν ανακοινωνεται.
Ετσι ημουν απο την αρχη
και το μονο που αλλαξε ειναι οτι προσαρμοζομαι
για νσ κανω αυτο που θελω.
Ψαχνω-βρισκω κενα.
Μπηκα "προστυχα" και παρολο την "μολυνση"
δεν αλλαξα "ιδεολογια".

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Δεν μπορείς να μπεις δυο φορές στο ίδιο ποτάμι, έχει αποφανθεί ο Ηράκλειτος, που είδε την αριστοκρατική του περιωπή να αποσαθρώνεται από τα κύματα του εκδημοκρατισμού της Εφέσου.

Τις πρώτες δέκα φορές δεν σκεφτόταν το μυαλό μου αλλά το σώμα μου, κι αυτό που σκεφτόταν το εξέφραζε με την ιαχή «ζήτω».

Τώρα που μεγάλωσα -σε σχέση με τον δεκαεξάρη που ήμουν άλλοτε -αλλά και την πρώιμη νεότητά μου- εικάζω, πιθανολογώ, στοιχηματίζω και παίζω τα ρέστα μου, μόνο και μόνο για να λάβω μίαν απόκριση από το άλλοτε ηχηρό και αλλόφρον στα ξένα κάλλη σώμα μου.

Για τους τύπους πλέον γαμάω καθώς δεν βρίσκω ούτε μια πουτάνα της προκοπής. Δεν ξέρω αν φταίει η ηλικία, η διάθεση, η διαγωγή μου ή απλά η πιάτσα· δεν ξέρω αν άλλαξαν τα ήθη και μαζί τους οι κάβλες, αφήνοντάς με στα μετόπισθεν μιας κάποιας καβαφικής ηθογραφίας, να αναπολώ τα δυσώδη μπουντρούμια μιας Κατερίνας, μιας Κέλλυς και μιας Μαρίας.

Αυτό που ξέρω είναι ότι αν διασώζονται κάπου τα ψήγματα της πραγματικότητας που με εμπεριείχε, η περιοχή της Ομόνοιας με τις γύρω πιάτσες απηχεί και ίσως ακόμα κρύβει, ακόμα, την αλήθεια μου.

Όλα τ’ άλλα -με προεξάρχον το ολότελα συστημικό και καθόλου μυσταγωγικό μετάξι- τα θεωρώ για τον πούτσο.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Kι εγώ με η σειρά μου να παραθέσω τα εξής: Ένα σημαντικό κομμάτι που άλλαξε μέσα μου ήταν το πόσο ανθεκτικός γινόμουν ολοένα και περισσότερο -μέσω της τριβής σε αυτούς τους μαγικούς υποκόσμους- με την 'παρακμή' και πώς αυτή η 'γκρίζα ζώνη' βήμα βήμα γινόταν κομμάτι μου τόσο ώστε σήμερα να έχει μεταλλαχθεί σε θαλπωρή. Νοιώθω θαλπωρή πλέον όταν μπαίνω στα σαλονάκια των μπουρδέλων , νοιώθω ότι μού ταιριάζει πιο πολύ αυτή η σκοτεινή πλευρά της πόλης κι ότι ξεκλειδώθηκε χάρη σε αυτή ο πραγματικός μου εαυτός. Σε μικρότερες ηλικίες είχα πέσει κι εγώ στις συνήθεις κοινωνικές παγίδες τού να κάνω μια 'σοβαρή σχέση' ώστε να έχω κι εγώ μια θέση σε αυτή την κοινωνία. Πάντα όμως μέσα μου κάτι αγκομαχούσε.. Ένα άγριο θηρίο ούρλιαζε μέσα στα σωθικά μου -θαρρείς σαν συναγερμός- ότι κάτι δεν πάει καλά και πως δεν κάνω αυτό που πραγματικά θέλω. Ότι χάνω χρόνο με παρέες που δε μού ταιριάζουν και πως χάνω πολύ ενέργεια με κορίτσια με τα οποία ποτέ δεν είχα να πω κάτι ενδιαφέρον και που ακόμα και το σεξ μαζί τους 2-3 μήνες μετά γινόταν ένας ψυχαναγκαστικός μηχανισμός τζούφιας ηδονής. Αργότερα άρχισα να εξετάζω και το θέμα του γάμου και αναρωτήθηκα: Για ποιο λόγο ένας άντρας να υπογράψει ένα τέτοιο συμβόλαιο θανάτου???? Βλέπω τον γάμο ως την μεγαλύτερη κοινωνική και ηθική αυταπάτη στον σύγχρονο κόσμο. Ένας άντρας σήμερα πρέπει να κάνει παιδιά και να παντρευτεί αλλιώς δεν είναι αποδεκτός σε αυτή την κοινωνία, τον βλέπουν οι άλλοι σαν κάποιο ψυχοπαθή που δεν έχει σώας τα φρένας και που δεν κατάφερε τίποτα στη ζωή του. Κι όλα αυτά χωρίς να γνωρίζουν καν την ιστορία σου, το τι έχεις πετύχει , τις υπερβάσεις σου τις σωματικές και τις πνευματικές. Μάς λένε να πάμε μέχρι τον τάφο με την ίδια γυναίκα χαραμίζοντας τον εαυτό μας , πετώντας την ψυχή μας στον διάολο απλώς για να εκπληρώσουμε το όνειρό της να γίνει μητέρα και φυσικά σαν κορόιδα να πληρώνουμε των κώλο μας σε δεη , ευδαπ , ενφια , χριστουγεννιάτικα δώρα, πασχαλινές πίπες, γενέθλια, γιατρούς, χειρούργους , μακιγιέρ , στέγνωσε το στόμα μου σόρυ.. Θανατοποινίτες για μια καριόλααα... Εε εδώ ταιριάζει η λέξη που είπε ο Μεταξάς: ΟΧΙ! κι ένα τιτάνιο ΝΑΙ στα μπουρδέλα, καλή δύναμη σε όλους τους μπουρδελιάρηδες!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Το μονο συν που εχει
η μασκα ειναι οτι μπορεις
να βηχεις σαν γαιδουρι
αν την φορας ενω χωρις αυτη σε στραβοκοιτουν.
Εγω παντα βηχω
για να ανοιγω δρομο
να προχωραω.

:2funny:

• Like
Αντιδράσεις: jimis

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Χυστη Καρλ ολες οι επιταγες της κοινωνιας ειναι ακαλυπτες.
Μην δινεις βαση.
Μπορεις να κανεις οτι θες. Οκ στην παρουδα φαση με τον ξεκωλοβιντ ειναι δυσκολα.
Νομιζεις οτι σε κρινουν. Δεν υπαρχει αυτο.
Στην ουσια μπορεις να εισαι με πουτανες η μη
η και both of them.
Κανεις δεν τολμα
να αντιδρασει μπροστα σου.
Απο πισω χεστηκες.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.951
Πόντοι
1.056
Την Καλησπερα μου Φιλε Carl......προσωπικα δεν εχει αλλαξει τιποτα......μετα απο τοσα χρονια παντα εχω την λαχταρα....σαν το παιδακι που εχει στα χερια του το καινουργιο παιχνιδι.....που θα παιξει μεχρι να το βαρεθει....και οπως ελεγε ο ποιητης"......ολα τριγυρω.....Αλλαζουνε και ολα τα ιδια μενουν......""
Τωρα αν εχει επηρεασει τον τροπο σκεψης, μαλλον οχι θα ελεγα......
Καλα να περνας.......

Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
Χρόνια πολλά σε όλους. Για κάποιο θεμα που έθιξαν λιγο πιό πανω,περι γάμου κλπ ... Συμφωνώ σε οσα γραφτηκαν οτι ειναι ενα ειδος θανατου,αλλα ... (λογια ενος που εζησε στην πιατσα ολη του τη ζωη-συγγενης μου ) " Οταν δεν εχεις κανει οικογένεια,για την κοινωνία εισαι ένα τίποτα" - δικη μου εξηγηση γι αυτο ,που ειναι αληθινο : Ενας που εχει οικογενεια (και ακομα περισσότερο ,παιδια) , ειναι αλυσοδεμενος με χιλιες υποχρεωσεις,δεσμους αναγκης κλπ , προς την υπολοιπη κοινωνια - Αρα , αναγκασμενος να υπολογίζει τους άλλους και να μην μπορει εύκολα να πεί όχι σε κατι. Ενώ αυτός που δεν εχει οικογενεια - τα αντιθετα και ,επομενως ΜΗ χρησιμος - που ειναι το πιο βασικο που αποζητουν οι άλλοι- να τους εισαι χρησιμος στις αναγκες τους. Και πάλι χρόνια πολλά σε όλους.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom