Εγω ειχα παει πρωτη φορα Αλκαμενους στο αριστερο
πριν εικοσι χρονια και βαλε. Σκεφτηκα δεν παω να δω πως ειναι η διαφορα.
Ουτε θυμαμαι ποια δουλευε.
Θυμαμαι ομως οτι ειπα ως αμαθος αν μου αρεσει θα την γαμησω οπως γουσταρω αφου της δωσω οσα μου πει και θα σηκωθω να φυγω.
Το ειδα πολυ χυμα.
Μαλιστα πιστευα οτι ετσι κανουν ολοι γιατι ουτε καν ειχα μπει στην διαδικασια να ρωτησω αλλους. Φανταστειτε πως οταν αλλοι επαιζα ηλεκτρονικα κοντα στον Περισσο εγω κυνηγουσα
να γαμησω γκομενες ασχετως αν ηταν πολυ δυσκολο γιατι τωρα ειναι ολα χυμα. Δυσκολευόμαστε για αλλους λογους.
Μπηκα λοιπον στο δωματιο κι ηρθε η αλλη και με πλακωσε στην πιπα. Μολις μου ειπε καποτα λεω τι λες ρε και μου λεει ετσι κανει γιατι προσεχει. Εγω της ειπα αφου προσεχει με αλλους μπορει να μου τον παρει ακαποτα τρομπονι σε μενα
και να την γαμησω με καποτα
για αρχη.
Επεμενε αυτη λεω οκ και τελικα πηγαν ολα καλα. Δεν εχω παραπονο αλλα δεν την γαμησα οπως ηθελα. Το καταλαβα οτι δουλεια της ειναι και λεω οκ θα πηγαινω σε τετοια μερη για ποικιλια. Το μονο που δεν μου αρεσε ηταν οτι περιμενα να κατσω πολυ γιατι εγω θελω πολυ ωρα για να χαρω οπως θελω. Απο κει και περα δεν αλλαξε κατι κι οπου παω αν μου καλογυαλισει καμια κοιταζω να παρω αποτελεσμα αν δω οτι με παιρνει η ειναι υποχωρητικη.
Καποιες φορες τα καταφερνω
κι αλλες οχι.
Σε γενικες γραμμες αν δω οτι ευχαριστιεμαι πουλαω πολυ φουμαρο μηπως και γαμησω σαν ανθρωπος στο μαξ.
Ειμαι τεραστιος απατεωνας με το αγοραστο μουνι. Μέχρι κι εμενα πειθω. Μονο αν βρω γκομενα κινουμαι κομπλε αλλα κι εκει ακομα συνηθως βαριεμαι.
Γενικως δεν κανω για σπιτι η οικογενεια. Πολυ δυσκολα συμβιβαζομαι και μονο αν νιωθω πολυ ανετα και πολυ ωραια.
Δηλαδη παρα πολυ σπανια.