★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
Tι κουράγιο?? Είμαστε ένα βήμα πριν την αυτοχειρία από ταράτσα. Κάποιος που πάει στα μπουρδέλα συχνά σημαίνει ότι γαμάει πολύ λιγότερο -'εως και καθόλου- κανονικές γκόμενες στη ζωή του. Για έναν μπουρδελιάρη όταν τα μπουρδέλα δεν λειτουργούν με αναμμένα φωτάκια , ναι! περνάει απ' το μυαλό του και το μάγκνουμ μη λέμε μαλακίες. Ούτε εγώ μπορώ να κάνω υπομονή και γι'αυτό κάνω καταδρομικές μετάξι. Αλλά αυτό δεν είναι το μετάξι μου.. αυτή είναι η διαφορά. Κι ίσως το μετάξι που ξέρουμε πραγματικά όλοι είναι το μοναδικό πράγμα που αξίζει να κάνουμε λίγο κουράγιο.. Υ.Γ Προς Συνάδελφο Τόνυ: Εδώ και αιώνες γίνονται επαναστάσεις... χαμός από πολέμους και πορείες και χίλια δυο , έχει καεί το κέντρο της αθήνας.ένα εκατομμύριο φορές. Που καταλήξαμε? Το χρήμα εξακολουθεί να είναι το ανώτερο αγαθό, και γι' αυτό όλος ο κόσμος στο τέλος ψηφίζει καπιταλιστικές κυβερνήσεις, ακόμα και αυτοί που κατεβαίνουν στις πορείες για να εναντιωθούν στον καπιταλισμό. Κλείνω με μια φράση του μέγιστου Charles Bukowski: '' Δεν προσπαθώ να σώσω τον κόσμο , προσπαθώ να σώσω τον εαυτό μου...Σιγα μην περιμενω εγω μεχρι τον Σεπτεμβρη για κανονικοτητα.
Και δεν εννοω για τα μπουρδελα. Αυτο με νοιαζει στα δευτερευοντα.
Εννοω για ολα. Τα θελω ολα.
Γεννηθηκα ετσι. Εγωιστης!
Για μενα το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οτι χαλαει
η ψυχολογια μου με αυτες τις μαλακιες.
Συν οτι για να γαμησω γκομενα τυραννιεμαι πολυ περισσοτερο απο πριν
που ηδη τυραννιομουν.
Τωρα με τον ξεκωλοβιντ 69
αυτες ανησυχουν πολυ περισσοτερο και φτυνω
το γαλα της μανας μου για να βρω να γαμησω οπως θελω.
Και μην βγει κανεις και πει κουραγιο η τι να κανουμε γιατι το λαμβανω αυτοματα ως ηττοπαθεια.
Εμενα δεν με ρωτησε κανεις οταν γεννηθηκα αν συμφωνω να ζω οπως θελουν.
Συναγωνιστή Carl εδώ τίθεται ένα απο τα πιο σημαντικά αγαθά ενός ανθρώπου, η ελευθερία, τόσοι αγώνες στο πέρασμα των αιώνων έφεραν καρπούς, για χίλιους δυό παράγοντες, τώρα ας ξεσηκωθούμε για την ελευθερία μας, έχουμε ξεχάσει πως είναι να βγαίνεις ελεύθερος να πάρεις τον αέρα σου, και τώρα βγαίνουμε θα μου πεις, αλλά πως όμως με τον φόβο της 300αρας και την αποστολή μηνυμάτων, μα είμαστε με τα καλά μας; ειλικρινά πρέπει να είμαστε αν όχι η μοναδική αλλά από τις 2-3 χώρες της Ευρώπης που έχουμε τα μηνύματα, πραγματικά με ξεπερνάει αυτό.
Γιατί το όλο ψυχολογικό που έχουν πληρωθεί τα κανάλια ώστε να μας αποτρελανουν;
Έχουμε ξεχάσει να ζούμε αυτό είναι το χειρότερο, αυτά που ανέφερες με τον καπιταλισμό σαφώς και ισχύουν, αλλά αυτό είναι η αρχή της πουτσας που φάγαμε, τώρα ας κόψουμε το τελευταίο στάδιο της πουτσας που μας έχει μπει, πριν μας χώσουν και τα αρχιδια στο τέλος.