Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 102 άτομα (11 μέλη και 91 επισκέπτες)

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Σιγα μην περιμενω εγω μεχρι τον Σεπτεμβρη για κανονικοτητα.
Και δεν εννοω για τα μπουρδελα. Αυτο με νοιαζει στα δευτερευοντα.
Εννοω για ολα. Τα θελω ολα.
Γεννηθηκα ετσι. Εγωιστης!
Για μενα το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οτι χαλαει
η ψυχολογια μου με αυτες τις μαλακιες.
Συν οτι για να γαμησω γκομενα τυραννιεμαι πολυ περισσοτερο απο πριν
που ηδη τυραννιομουν.
Τωρα με τον ξεκωλοβιντ 69
αυτες ανησυχουν πολυ περισσοτερο και φτυνω
το γαλα της μανας μου για να βρω να γαμησω οπως θελω.
Και μην βγει κανεις και πει κουραγιο η τι να κανουμε γιατι το λαμβανω αυτοματα ως ηττοπαθεια.
Εμενα δεν με ρωτησε κανεις οταν γεννηθηκα αν συμφωνω να ζω οπως θελουν.

:rockon:
Tι κουράγιο?? Είμαστε ένα βήμα πριν την αυτοχειρία από ταράτσα. Κάποιος που πάει στα μπουρδέλα συχνά σημαίνει ότι γαμάει πολύ λιγότερο -'εως και καθόλου- κανονικές γκόμενες στη ζωή του. Για έναν μπουρδελιάρη όταν τα μπουρδέλα δεν λειτουργούν με αναμμένα φωτάκια , ναι! περνάει απ' το μυαλό του και το μάγκνουμ μη λέμε μαλακίες. Ούτε εγώ μπορώ να κάνω υπομονή και γι'αυτό κάνω καταδρομικές μετάξι. Αλλά αυτό δεν είναι το μετάξι μου.. αυτή είναι η διαφορά. Κι ίσως το μετάξι που ξέρουμε πραγματικά όλοι είναι το μοναδικό πράγμα που αξίζει να κάνουμε λίγο κουράγιο.. Υ.Γ Προς Συνάδελφο Τόνυ: Εδώ και αιώνες γίνονται επαναστάσεις... χαμός από πολέμους και πορείες και χίλια δυο , έχει καεί το κέντρο της αθήνας.ένα εκατομμύριο φορές. Που καταλήξαμε? Το χρήμα εξακολουθεί να είναι το ανώτερο αγαθό, και γι' αυτό όλος ο κόσμος στο τέλος ψηφίζει καπιταλιστικές κυβερνήσεις, ακόμα και αυτοί που κατεβαίνουν στις πορείες για να εναντιωθούν στον καπιταλισμό. Κλείνω με μια φράση του μέγιστου Charles Bukowski: '' Δεν προσπαθώ να σώσω τον κόσμο , προσπαθώ να σώσω τον εαυτό μου...

Συναγωνιστή Carl εδώ τίθεται ένα απο τα πιο σημαντικά αγαθά ενός ανθρώπου, η ελευθερία, τόσοι αγώνες στο πέρασμα των αιώνων έφεραν καρπούς, για χίλιους δυό παράγοντες, τώρα ας ξεσηκωθούμε για την ελευθερία μας, έχουμε ξεχάσει πως είναι να βγαίνεις ελεύθερος να πάρεις τον αέρα σου, και τώρα βγαίνουμε θα μου πεις, αλλά πως όμως με τον φόβο της 300αρας και την αποστολή μηνυμάτων, μα είμαστε με τα καλά μας; ειλικρινά πρέπει να είμαστε αν όχι η μοναδική αλλά από τις 2-3 χώρες της Ευρώπης που έχουμε τα μηνύματα, πραγματικά με ξεπερνάει αυτό.
Γιατί το όλο ψυχολογικό που έχουν πληρωθεί τα κανάλια ώστε να μας αποτρελανουν;
Έχουμε ξεχάσει να ζούμε αυτό είναι το χειρότερο, αυτά που ανέφερες με τον καπιταλισμό σαφώς και ισχύουν, αλλά αυτό είναι η αρχή της πουτσας που φάγαμε, τώρα ας κόψουμε το τελευταίο στάδιο της πουτσας που μας έχει μπει, πριν μας χώσουν και τα αρχιδια στο τέλος.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μυστη Θου Βου οπως παντα διαβασμενος.
Απλως να πω οτι η Αουαροροουγκααρορα
δεν ειχε καμια δουλεια εκει.

Ηταν μια συμπαθητικη ταπα με μαυρισμα σολαριουμ σε επιπεδο βερνικιου και καμια (τεχνητη) φυσικοτητα
στο δωματιο.
Ειχε ομως το κοινο της οπως ολες.

Για την ομορφη
και σεξουαλικη Νταιανα ειναι γνωστο οτι υπηρχε μυστης που εκανε σαν σχιζοφρενης γι αυτην κι οτι τα εχουν κρυφα αλλα ποτε δεν την γαμησε.

(ουτε στο μπουρδελο)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Η Ρενάτα ήταν απ τις ελάχιστες περιπτώσεις γκόμενας που είχε και τρομερό σώμα για γαμήσι και ματάρες και καλό σόσιαλ! Τρομερό αέρα και άνεση η τύπισσα την κυκλοφορούσα άνετα σε μαγαζί τύπου ακρωτήρι, island, penarubia :glasses:

Δεν εχω γνωρισει ουτε εναν πελατη που να περασε καλα με την Ρενατα δυο συνεχομενες φορες.

Κατα τα αλλα ηταν οντως στυλατη.

Ηταν...

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Η Νταιανα ειχε γκομενο απο την πατριδα της και ειχαν ερθει μαζι

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Με τη Ρενατα εγω δυο φορες περασα
Αλλα μου εκανε τη δυσκολη για 69 και γλυφωμουνια και δεν ξαναπηγα

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706

Συνημμένα

• C3BAC07A-9FD8-406C-88B9-D4A2EC3D0E65.jpeg
    C3BAC07A-9FD8-406C-88B9-D4A2EC3D0E65.jpeg
    311,1 KB · Εμφανίσεις: 22

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μυστη Τονυ εγω βγαινω καργα εξω και στον πουτσο μου ολα, αλλα μου την δινουν αυτα που γινονται.
Απο την αλλη εχω να πω
οτι εχω δεχθει αρκετους ελεγχους αλλα ολα οκ.
Για μενα οι τυποι νοιαζονται περισσοτερο να βρουν τα απαραιτητα δικσιολογητικα σωστα και χεστηκαν για τον ελεγχο. Κι εγω ετσι θα σκεφτομουν.
Τωρα βεβαια αν πεσεις σε πορωμενο ε τοτε θα σε γραψει επειδη εχεις λαθος κομμενη την παρανυχιδα.

(ωρα για μελομακαρονα)

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Γιατί έχω την εντύπωση ότι οι περισσότερες εκδιδόμενες που μνημονεύονται εδώ μέσα δεν υπήρξαν ούτε καν χρυσές μετριότητες, καθώς δεν πληρούσαν παρά τις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές ενός μέσου όρου διαμορφωμένου απ’ τα βοθροκάναλα και τη «σόου μπιζ» του συρμού των μέσων κοινωνικής δικτύωσης; Οι ψευδαισθήσεις κοινωνικότητας ή έστω μιας κάποιας εδραιωμένης κανονικότητας των σεξουαλικών συναναστροφών μας οφείλονται στην απουσία ενός μέτρου σύγκρισης, ενός έγκυρου κριτηρίου αποτίμησης, προδίδοντας έτσι μία βαθύτερη κι ουσιαστικότερη φτώχεια, ισάξια της τύφλας μας.

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Καπα φινγραψτα ελληνικα ρε μπρο μερικοι δεν ξερουμε ξενες γλωσσες

• Like
Αντιδράσεις: Conan

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Σιγα μην περιμενω εγω μεχρι τον Σεπτεμβρη για κανονικοτητα.
Και δεν εννοω για τα μπουρδελα. Αυτο με νοιαζει στα δευτερευοντα.
Εννοω για ολα. Τα θελω ολα.
Γεννηθηκα ετσι. Εγωιστης!
Για μενα το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οτι χαλαει
η ψυχολογια μου με αυτες τις μαλακιες.
Συν οτι για να γαμησω γκομενα τυραννιεμαι πολυ περισσοτερο απο πριν
που ηδη τυραννιομουν.
Τωρα με τον ξεκωλοβιντ 69
αυτες ανησυχουν πολυ περισσοτερο και φτυνω
το γαλα της μανας μου για να βρω να γαμησω οπως θελω.
Και μην βγει κανεις και πει κουραγιο η τι να κανουμε γιατι το λαμβανω αυτοματα ως ηττοπαθεια.
Εμενα δεν με ρωτησε κανεις οταν γεννηθηκα αν συμφωνω να ζω οπως θελουν.

Tι κουράγιο?? Είμαστε ένα βήμα πριν την αυτοχειρία από ταράτσα. Κάποιος που πάει στα μπουρδέλα συχνά σημαίνει ότι γαμάει πολύ λιγότερο -'εως και καθόλου- κανονικές γκόμενες στη ζωή του. Για έναν μπουρδελιάρη όταν τα μπουρδέλα δεν λειτουργούν με αναμμένα φωτάκια , ναι! περνάει απ' το μυαλό του και το μάγκνουμ μη λέμε μαλακίες. Ούτε εγώ μπορώ να κάνω υπομονή και γι'αυτό κάνω καταδρομικές μετάξι. Αλλά αυτό δεν είναι το μετάξι μου.. αυτή είναι η διαφορά. Κι ίσως το μετάξι που ξέρουμε πραγματικά όλοι είναι το μοναδικό πράγμα που αξίζει να κάνουμε λίγο κουράγιο.. Υ.Γ Προς Συνάδελφο Τόνυ: Εδώ και αιώνες γίνονται επαναστάσεις... χαμός από πολέμους και πορείες και χίλια δυο , έχει καεί το κέντρο της αθήνας.ένα εκατομμύριο φορές. Που καταλήξαμε? Το χρήμα εξακολουθεί να είναι το ανώτερο αγαθό, και γι' αυτό όλος ο κόσμος στο τέλος ψηφίζει καπιταλιστικές κυβερνήσεις, ακόμα και αυτοί που κατεβαίνουν στις πορείες για να εναντιωθούν στον καπιταλισμό. Κλείνω με μια φράση του μέγιστου Charles Bukowski: '' Δεν προσπαθώ να σώσω τον κόσμο , προσπαθώ να σώσω τον εαυτό μου...

Συναγωνιστή Carl εδώ τίθεται ένα απο τα πιο σημαντικά αγαθά ενός ανθρώπου, η ελευθερία, τόσοι αγώνες στο πέρασμα των αιώνων έφεραν καρπούς, για χίλιους δυό παράγοντες, τώρα ας ξεσηκωθούμε για την ελευθερία μας, έχουμε ξεχάσει πως είναι να βγαίνεις ελεύθερος να πάρεις τον αέρα σου, και τώρα βγαίνουμε θα μου πεις, αλλά πως όμως με τον φόβο της 300αρας και την αποστολή μηνυμάτων, μα είμαστε με τα καλά μας; ειλικρινά πρέπει να είμαστε αν όχι η μοναδική αλλά από τις 2-3 χώρες της Ευρώπης που έχουμε τα μηνύματα, πραγματικά με ξεπερνάει αυτό.
Γιατί το όλο ψυχολογικό που έχουν πληρωθεί τα κανάλια ώστε να μας αποτρελανουν;
Έχουμε ξεχάσει να ζούμε αυτό είναι το χειρότερο, αυτά που ανέφερες με τον καπιταλισμό σαφώς και ισχύουν, αλλά αυτό είναι η αρχή της πουτσας που φάγαμε, τώρα ας κόψουμε το τελευταίο στάδιο της πουτσας που μας έχει μπει, πριν μας χώσουν και τα αρχιδια στο τέλος.
Αν μεθαύριο ορίσουν ότι πρέπει να κάνουν όλοι υποχρεωτικά το εμβόλιο αλλιώς θα υπάρξει πρόστιμο 5000 ευρώ έκαστος , τι πιστεύεις ότι όλοι θα κατέβουν να κάψουν το κέντρο και να αντιπαρατεθούν? Αφού τα λεφτά θα μάς τα τσεπώσουν ηλεκτρονικά έτσι κι αλλιώς. Εγώ πιστεύω ότι απλά όλοι θα πουν ναι στο εμβόλιο για να ξεμπερδεύουν , έτσι σκέφτεται το μεγαλύτερο ποσοστό των πολιτών και γι' αυτό δύσκολα βλέπουμε ισχυρές επαναστάσεις. Ο σύγχρονος Έλληνας είναι φυγόπονος και γενικά αποφεύγει τους μπελάδες. Σχετικά με τη μάσκα τώρα, κοίτα εγώ που εργάζομαι στο lockdown κι έχω επαφή με πολύ κόσμο θεωρώ ότι έχει βοηθήσει στο να μην κολλήσω Covid. Θέλω να πω ότι ακόμα κι αν επαναστατήσουμε για τον περιορισμό κυκλοφορίας κτλ ο Covid παραμένει ένα υπαρκτό πρόβλημα. Για παράδειγμα σού λέω ότι από σήμερα μπορείς να κυκλοφορείς χωρίς μάσκα και χωρίς μήνυμα όπου θέλεις. Θα νοιώσεις άνετα στο να εκτεθείς σε πολύ κόσμο έχοντας τον ιό παντού γύρω σου?

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Καπα φινγραψτα ελληνικα ρε μπρο μερικοι δεν ξερουμε ξενες γλωσσες

Έχεις δίκιο κι επιπλέον ίσως να φαντάζω και λίγο σπουδαίος έτσι όπως γράφω, κάτι που το απεύχομαι:

Η Ρενάτα, η Νταϊάνα και τα υπόλοιπα κορίτσια που έχουν αναφερθεί, δεν αξίζουν τη μνεία που και καλά τους αρμόζει, παρά μόνο επειδή είμαστε εμείς που κάναμε κάτι. Και τι παραπάνω κάναμε απ’ το να πληρώσουμε ώστε να μπορέσουμε να γαμήσουμε;
Δεν επιδιώκω ν’ απαξιώσω ούτε τον εαυτό μου ούτε τους άλλους: η αξία του παιχνιδιού στο οποίο επιδιδόμαστε, και στο βαθμό που παραμένει παιχνίδι, έγκειται στην ανωνυμία που μας προσφέρει.
Σαν μήτρα απ’ την οποία βγήκαμε για να μη σταματάμε να εισερχόμαστε σ’ αυτή καθ’ όλη τη διάρκεια του γενετήσιου βίου μας, όχι σαν πρόσωπα οπως θελουμε να πιστεύουμε μα σαν σπερματοζωάρια.

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Η Νταιανα ηταν θεομουνο τυπε καπα φι και πραγματικα αισθανομαι ευγνώμων που βρεθηκα στο ιδιο μερος την ιδια στιγμη στον ιδιο πλανητη με αυτο το θεομουνο και το εγλυψα με τρελα

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Ναι, κι εγώ είχα την τύχη να πάρω κάποια θεόμουνα, αλλά αυτό δεν τις έκανε Ελένες ούτε Αλίκες για μένα.
Χωρίς παρεξήγηση.

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.009
Πόντοι
361
Το μέτρο σύγκρισής
μου είναι πάντα οι εκδιδόμενες που ζητάνε ένα σκασμό λεφτά στην Ελλάδα αλλά κι εκτός αυτής. Και μπορεί να είναι μέτριες εμφανισιακά αλλά και φόλες παράλληλα. Για 20€ αυτά τα μουνιά είναι vfm πώς να το κάνουμε τώρα άσχετα από αυτά που λες για τα βοθροκάναλα και τα στάνταρντς που μας έχουν πλασάρει.
Γιατί έχω την εντύπωση ότι οι περισσότερες εκδιδόμενες που μνημονεύονται εδώ μέσα δεν υπήρξαν ούτε καν χρυσές μετριότητες, καθώς δεν πληρούσαν παρά τις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές ενός μέσου όρου διαμορφωμένου απ’ τα βοθροκάναλα και τη «σόου μπιζ» του συρμού των μέσων κοινωνικής δικτύωσης; Οι ψευδαισθήσεις κοινωνικότητας ή έστω μιας κάποιας εδραιωμένης κανονικότητας των σεξουαλικών συναναστροφών μας οφείλονται στην απουσία ενός μέτρου σύγκρισης, ενός έγκυρου κριτηρίου αποτίμησης, προδίδοντας έτσι μία βαθύτερη κι ουσιαστικότερη φτώχεια, ισάξια της τύφλας μας.

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Ποιες ειναι αυτες ;

Η Ελένη είναι υπαρκτό πρόσωπο εν αντιθέσει με την Αλίκη για την οποία αγνοώ αν υπήρξε ή όχι.
Όπως και να ‘χει, δεν θα μπορούσαν να γίνουν Ελένη η μια κι Αλίκη η άλλη για μένα και μόνο για μένα, ώστε να μιλήσω γι’ αυτές από τη σκοπιά κάποιου που σήμανε για εκείνες μια κάποια αποκλειστικότητα. Όχι ότι δεν δημιουργούνται σχέσεις κι ένας βαθμός οικειότητας ανάμεσα σε πελάτες και εκδιδόμενες: απλά, είθισται να προσλαμβάνουν έναν χαρακτήρα κοινό και ανώνυμο, αν με καταλαβαίνεις.

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Αυτός ο κοινός και ανώνυμος χαρακτήρας στον οποίο αναφέρομαι δεν ενδημεί μόνο στον χώρο του αγοραίου έρωτα. Αποτελεί ένα ευρέως διαδεδομένο φαινόμενο, περισσότερο κι απ’ τον COVID-19.

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.009
Πόντοι
361
Όποτε την πετύχαινα (γιατί έκανε μόνο γκεστ εμφανίσεις στο 66) περνούσα κατευθείαν, έχω μπει καμιά 10αριά φορές μαζί της όλες πέρασα πολύ καλά μπορεί να τύχαινε σε εμένα να χαμε χημεία, είχε ένα ύφος μπλαζέ που με τρέλαινε! Μια φορά μάλιστα είχα αργήσει υπερβολικά να χύσω και έκανε τα πάντα για να με τελειώσει χωρίς μα και μου από τότε μάλλον την εκτίμησα λίγο παραπάνω...
Η Ρενάτα ήταν απ τις ελάχιστες περιπτώσεις γκόμενας που είχε και τρομερό σώμα για γαμήσι και ματάρες και καλό σόσιαλ! Τρομερό αέρα και άνεση η τύπισσα την κυκλοφορούσα άνετα σε μαγαζί τύπου ακρωτήρι, island, penarubia :glasses:

Δεν εχω γνωρισει ουτε εναν πελατη που να περασε καλα με την Ρενατα δυο συνεχομενες φορες.

Κατα τα αλλα ηταν οντως στυλατη.

Ηταν...

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Σε πιανω τυπε μου αλλα εχει τυχει να ειχα στανταρακι για 1.5 χρονο και με ειχε βοηθησει ψυχολογικα παρα πολυ ασχετο αν στο τελος πλακωθηκαμε, την συγκεκριμενη την ειδα και στον υπνο μου τις προαλες αρα εχει περασει υποσεινηδητο
Γαμησε τα

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Σε πιανω τυπε μου αλλα εχει τυχει να ειχα στανταρακι για 1.5 χρονο και με ειχε βοηθησει ψυχολογικα παρα πολυ ασχετο αν στο τελος πλακωθηκαμε, την συγκεκριμενη την ειδα και στον υπνο μου τις προαλες αρα εχει περασει υποσεινηδητο
Γαμησε τα

Ναι σε πιστεύω κι ισως να μην αποτελείς την εξαίρεση πάνω σ’ αυτό: έχω την τάση να τα τσουβαλιάζω όλα προσδιδοντάς τους έναν πάγκοινο χαρακτήρα.

Δεν έχω άραγε βρεθεί στη θέση να συνάψω σχέσεις συντροφικές με δύο εκδιδόμενες, η μία ημεδαπή κι η άλλη αλλοδαπή;

Παρότι στο παρά πέντε την έκανα...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom