Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 128 άτομα (14 μέλη και 114 επισκέπτες)

giannos69

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
2.151
Πόντοι
4.642
Σκηνικο: εχω παρει μια τυπισσα που εφανιστηκε πρωτη φορα στον οροφο Ιασωνος 46.
Απλο προγραμμα.
Μπαινω δωματιο και οταν ερχεται χαμογελαμε τυπικα και παω να της τον δωσω ακα τρομπονι.
Μου αρεσει πολυ
να τα θεωρω ολα δεδομενα.
Αρνειται, δεν δινει ουτε γλωσσοφιλα, πολυ καλη σε ολα και τελικα καταληγει
να τον παρει ακαποτα
στην μουνα επειδη τελειωνε ο χρονος.
Απιστευτα πραγματα, ετσι;

μετα φευγει για την πατριδα της κι οταν γυρισε πηγε
σε αλλα δυο μπουρδελα.

Συγκεκριμενα Κολωνου.
Εκει προσθεσε γλωσσοφιλα τον εφσγε παλι ακα
αλλα η πιπα ξανα με σκουφο.

Καποια πραγματα ομολογω μας ξεπερνουν...

:rockon:

Eγω τυπε ειχα παει μια φορα Ιασωνος, γαμουσα μια κορασιδα για 7-8 λεπτα μεχρι που νιωθω ενα κλατς και την καποτα να σπαει.
Τονε βγαζω εξω και λεω στην κορασιδα να σηκωθει να παει να φερει αλλη καποτα.
Ναι σιγα που θα παω να φερω αλλη, θα θες αλλα δεκα λεπτα να με γαμας για να χυσεις, αντε βαλτον ετσι να τελειωνουμε... ειπε η κορασις.
Ακολουθησε ακαποτο ηδονικο-συζυγικο-ρομαντικο γαμησι με χυσιμο στραγγιγμα στην τσουρκομήτρα.
Ευτυχως δεν εγινα μπαμπας.
Maybe baby, maybe medal

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.409
Πόντοι
3.296
Ωραίες οι μπουρδελο αναμνήσεις...

Φίλε tnt άμα σου πω γιατί γουστάρω Μετάξι...

1)Έχω αναμνήσεις με ωραία μουνέτα από εκεί την περίοδο 2003-2008

Η περιπλάνηση στους δρόμους αυτούς μου τις θυμίζει.

Ποιός θυμάται τη Βερόνικα την ξανθιά πιτσιρίκα με τα γατίσια πράσινα μάτια και την κορμάρα που εμφανιζόταν στο Ιάσωνος 19 κάτω στην 3η μεταμεσονύχτια βάρδια?

2)Στο Μετάξι κοντά βρίσκονται μαγαζάρες,ταβερνάκια με πολύ ωραίους χώρους και γουστάρω τέτοια φάση...η αντίθεση παρακμή στην ιάσωνος και ούτε στα 500 μέτρα στη Λεωνίδου τα μαγαζάκια με ταξιδεύει και μου δημιουργεί μια ανάμικτη αίσθηση καλτ και ποιότητας
3)Οι φθηνές πλεον υπηρεσίες του 10 άρικου τις πιο πολλές φορές κρύβουν φόλα.Όμως μια στο τόσο κάνεις γαμησάρες με αξιοπρεπή γκομενάκια της διπλανής πόρτας για 10 ευρώ.Αυτό με εξιτάρει.

Θεωρώ πως η περιοχή έχει μακρά μπουρδελοπαράδοση και θυμάμαι πως πάντα ήταν πιο φθηνή από τη φυλής,αν εξαιρέσουμε μια περίοδο μέσα στο 200κάτι που ηταν κι εκει 20 αρικο αλλα είχε βέβαια ανώτερο επίπεδο κορασίδων σε εμφάνιση και υπηρεσίες.

Έχω δύο μόνο λόγους στα μείον της περιοχής

1)Πολύ επικίνδυνα μετά τις 10.Πρέπει να έχεις μάτια 14 και το μυαλό σου όχι απλά στο 400...στο 800 για ν αποφύγεις κακά συναπαντήματα!

2)Είναι απίστευτοι σταβλοι ορισμένα από αυτά τα μαγαζιά και όταν πάω εκεί με πιάνει μια φαγούρα άλλο πράγμα!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
Ποιός θυμάται τη Βερόνικα την ξανθιά πιτσιρίκα με τα γατίσια πράσινα μάτια και την κορμάρα που εμφανιζόταν στο Ιάσωνος 19 κάτω στην 3η μεταμεσονύχτια βάρδια?

Τυπε λες την Αλβανεζα που δουλευε και Ιασωνος 33 μαζι με τη μανα της και κανανε και παρτουζες ?
Το ειχα μαθει πανω στην παρτουζα οτι ηταν μανα και κορη και ειχα παθει σοκ..

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.409
Πόντοι
3.296

Τυπε λες την Αλβανεζα που δουλευε και Ιασωνος 33 μαζι με τη μανα της και κανανε και παρτουζες ?
Το ειχα μαθει πανω στην παρτουζα οτι ηταν μανα και κορη και ειχα παθει σοκ..
Δήλωνε Ρωσσίδα,αλλά και ιταλίδα(ίσως ψέμμα αυτο)
Ήταν την περίοδο 2005 με 2006.

Πανέμορφο μωρό,δε θύμιζε αλβανίδα.Για Ρωσσίδα την έκανες κατάλευκη επιδερμίδα και λεπτά χαρακτηριστικά.Δε μίλαγε ελληνικά,μόνο αγγλικά ως γλώσσα συννενόησης.

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.009
Πόντοι
361
Σας μεταφέρω είδηση βόμβα το ένα από τα έξι αυτά μολδαβάκια έχει εργαστεί στο παρελθόν φυλής και αποφάσισε να ξαναγυρίσει επειδή δάνεισε πολλά χρήματα σε συγγενείς -απ ότι μου πε- κι έχει ξεμείνει. Ως Αλίνα εργάστηκε φυλής, μιλάω μαζί της viber καιρό τώρα. Με τις 3 από αυτές θα μένει σε κεντρικό διαμέρισμα στην ομόνοια που μέχρι πρόσφατα το νοίκιαζαν άλλες εργαζόμενες. Σας παραθέτω και φωτό της για όσους τη θυμούνται..
Κάτι πολύ θετικό στο μετάξι όπως είπε ο παραπάνω συναγωνιστής Carl είναι ότι στο μετάξι θα δεις πάρα πολλές αλλαγές μεσα στο χρόνο, σε αντίθεση με φυλής, έρχονται κοπέλες που μπορεί να κάτσουν στην κυριολεξία μόνο μια μέρα, συνήθως είναι πουτανες που περνάνε και λες -δεν γίνεται ρε πουστη μου αυτό το όμορφο πιτσιρίκι να γαμιεται για ένα 10αράκι-
Στα νέα μας σήμερα, μίλησα λίγο με τον Ελληνα τσιλιαδώρο στο πρώτο δεξια οίκο στη Ιάσωνος που είναι το ιταλικό Luigi Caffe , μου λέει δυστυχώς δεν έχουμε τίποτα καινούριο, είναι κλειστά τα σύνορα με Μολδαβία, περιμενουμε 6 κομμάτια που θα μας έρθουν και είναι σαν τα κρύα τα νερά.

Αυτό είναι θετικό, διότι υπάρχει ροή υδάτων που θα καταλήξει στις θάλασσές μας.

Συνημμένα

• 44466113-D2A1-4AF4-8478-03A4ED77C351.jpeg
    44466113-D2A1-4AF4-8478-03A4ED77C351.jpeg
    476,5 KB · Εμφανίσεις: 27
  • E37F353E-F5B4-490B-8337-D66C9A06329E.jpeg
    E37F353E-F5B4-490B-8337-D66C9A06329E.jpeg
    194,6 KB · Εμφανίσεις: 25
  • A01CC70F-B1AB-40B2-92D8-CEB01B09B047.jpeg
    A01CC70F-B1AB-40B2-92D8-CEB01B09B047.jpeg
    232,6 KB · Εμφανίσεις: 24
  • 8F68ECBF-B54E-44BC-AF5B-40C3553B39B8.jpeg
    8F68ECBF-B54E-44BC-AF5B-40C3553B39B8.jpeg
    328,2 KB · Εμφανίσεις: 25

WHATABOUTFUCK

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Αυγ 2019
Κριτικές
30
Like
6.233
Πόντοι
5.636
Σας μεταφέρω είδηση βόμβα το ένα από τα έξι αυτά μολδαβάκια έχει εργαστεί στο παρελθόν φυλής και αποφάσισε να ξαναγυρίσει επειδή δάνεισε πολλά χρήματα σε συγγενείς -απ ότι μου πε- κι έχει ξεμείνει. Ως Αλίνα εργάστηκε φυλής, μιλάω μαζί της viber καιρό τώρα. Με τις 3 από αυτές θα μένει σε κεντρικό διαμέρισμα στην ομόνοια που μέχρι πρόσφατα το νοίκιαζαν άλλες εργαζόμενες. Σας παραθέτω και φωτό της για όσους τη θυμούνται..
Κάτι πολύ θετικό στο μετάξι όπως είπε ο παραπάνω συναγωνιστής Carl είναι ότι στο μετάξι θα δεις πάρα πολλές αλλαγές μεσα στο χρόνο, σε αντίθεση με φυλής, έρχονται κοπέλες που μπορεί να κάτσουν στην κυριολεξία μόνο μια μέρα, συνήθως είναι πουτανες που περνάνε και λες -δεν γίνεται ρε πουστη μου αυτό το όμορφο πιτσιρίκι να γαμιεται για ένα 10αράκι-
Στα νέα μας σήμερα, μίλησα λίγο με τον Ελληνα τσιλιαδώρο στο πρώτο δεξια οίκο στη Ιάσωνος που είναι το ιταλικό Luigi Caffe , μου λέει δυστυχώς δεν έχουμε τίποτα καινούριο, είναι κλειστά τα σύνορα με Μολδαβία, περιμενουμε 6 κομμάτια που θα μας έρθουν και είναι σαν τα κρύα τα νερά.

...last year οι φωτογραφίες Πράκτωρ!!!...

...το Αλινάκι έχει φαρδύνει...και μάλιστα αρκετά!!...

...και στο λέει πράκτωρας ειδικός στα μολδαβομουνολίβαδα!!!!....:wink: :wink: :rockon::rockon:

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.009
Πόντοι
361
Ωχ όντως;;; Κρίμα συναγωνιστή και φαινόταν οτι έχει αξιαγάμητο σωματάκι! Ελπίζω οι υπόλοιπες 5 που θα έρθουν να μην είναι κι αυτές extra large size... Και να φανταστείς υποτίθεται οτι μένουν σε φτωχοπεριοχές και τα βγάζουν πέρα δύσκολα τι σκατά τρώνε :confused:

...last year οι φωτογραφίες Πράκτωρ!!!...

...το Αλινάκι έχει φαρδύνει...και μάλιστα αρκετά!!...

...και στο λέει πράκτωρας ειδικός στα μολδαβομουνολίβαδα!!!!....:wink: :wink: :rockon::rockon:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Μύστες μου λίγο άκυρο με το συγκεκριμένο νήμα αλλά είναι κάτι που το ζούμε καθημερινά αυτό το περιβόητο lockdown, δυστυχώς βλέπω και εγώ να πηγαίνει μακριά αυτή η βαλίτσα και μακαρι πραγματικά μακαρι να διαρκέσει για μόνο έναν μήνα ακόμη, άνοιξαν τώρα τα μαγαζιά και καλά έκαναν να ξεχαστεί ο κόσμος, πως τα άνοιξαν όμως με τι τρόπο, με click away και καλά, έβλεπα χθες κόσμο στη πατησιων να δοκιμάζει ρούχα παπούτσια έξω από το μαγαζί, και εγώ έτσι θα έπραττα αν ήταν να αγοράσω κάτι, δεν γίνεται να αγοράσω ρούχο και να μη δω πως κάθεται πάνω μου αν μου ταιριάζει και άλλα χίλια δυό, αυτά όμως πάνε κόντρα με το όλο σχέδιο της κουλοκυβερνησης, η οποία κουλοκυβερνηση σε 2 εβδομάδες από τώρα θα αυξήσει κατά πολύ τα ημερήσια τεστ και όπως είναι λογικό θα βγαίνουν μεγαλύτερα νούμερα κρουσμάτων, η μαλακια όμως είναι ότι θα χρησιμοποιήσει ως άλλοθι τις "μαλακιες " που κάνει σήμερα ο κόσμος ως αποτέλεσμα των αυξημένων αριθμών, τις οποίες "μαλακιες" όμως που κάνει σήμερα ο κόσμος είναι αποτελέσματα των δικών τους αποφάσεων να τα ανοίξουν όπως να 'ναι με γελοίους κανόνες, και θα μας κουνάνε το δάχτυλο ότι φταίμε.
Το μόνο πράγμα που μπορεί να μας κρατήσει ζωντανούς είναι ένας ξεσηκωμός, που ναι έχω την αισιοδοξία θα γίνει άμα διαρκέσει αυτή η μαλακια ένα δίμηνο ακόμα, μας έχουν καταγαμησει την οικονομία ψυχολογία, τα ακουμπάνε στα κανάλια ώστε να μας τρομοκρατούν και σπέρνουν την διχόνοια μεταξύ των ανθρώπων, πολύ φοβάμαι ότι άμα δεν ξυπνήσουμε θα μας καβαλησουν ακομα πιο πολύ.
SMS τι μαλακια είναι αυτή, ποια είναι η λογική, για τα πρόστιμα; Ε πείτε το ντε, φτιάξαμε αυτή την μαλακια των μηνυμάτων ώστε να πιάσουμε περισσότερα ψάρια στα δίχτυα των προστίμων.

Σςςςςςς τύπε μου, ΜΗΝ ξυπνήσουν τα "πρόβατα" της δεξιάς κι αλλάξουν πλευρό...

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Καλημερα και
καλα Χριστουγεννα
σε ολους!

Μυστη τρουμπαμαν εννοειται οτι ειναι ωραια στο Μεταξουργειο.
Συμφωνω σε οσα λες.
Σου αρεσε βλεπω
η Βερονικα. Σε ολους αρεσε.

Για την εποχη εικοσαρικου που ειπες με καλυτερα
τα πραγματα, εχω να προσθεσω οτι στα 38σρια της Κολοκυνθους ο τυπος που εφερνε πουτανες πρεπει να ηταν πολυ μεγαλο ματι. Οποια ερχοταν ηταν λες και ειχε γεννηθει για να παρεχει υπηρεσιες
κι ηταν κι ωραιες. Τα παντα ολα, ανωμαλιες και καργα παρτουζες.

Οχι σαν τωρα που εχει ερειπια!!!

Τοτε ειχε λιγο γκρεμισμενο τοιχο μεταξυ δωματιων
που μπορουσες να μιλας
με τον διπλανο σου
και να σε ακουει.

Το ομορφο κτιστο κρεβατι με τσιμεντο και αμμο θαλασσης και απειρα χυσια στους τοιχους.
Καλα ρε ποιος χυνει τοιχους;

Σε ενα δωματιο μαλιστα ειχε φρεατιο μεσα ενω τα
πρωτα αιρκοντισιον μπηκαν εκει και μαλιστα μοιρασμενσ στα δωματια
με ξυλωμενο τοιχο για να καλυπτουν δυο χωρους.

Αμ το Καλλεργη;

ποσες φορες ελεγα στα αφεντικα να μου πουλησουν τις βρυσες για να τις κοτσαρω στο αυθαιρετο;
τοτε που με ενα κομματι συρματοπλεγμα καταπατουσες γη.
Ανδρικα πραγματα!!!

Στο Ιασωνος 30 ψυλοι στα δωματια κσι κατουρα στην εξωπορτα.

Στο Κερσμικου 15 πανω εβαζαν πλυντηριο κι εβαζα την αλλη πανω να την πηδαω.

Στο Ιασωνος 31 γκρεμος
το σαλονι σαν παγκοι αποδυτηριων και κουρτινα αντι για πορτα στο μεσα δωματιο.

Σφουγγαρια στις πορτες των μπουρδελων να ανοιγοκλεινουν απαλα.

Που ειναι αυτα κι ως ποτε να γραφω; θελω μερες οπως κι εσεις.
Παω να κανω κακα μου.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Μύστες μου λίγο άκυρο με το συγκεκριμένο νήμα αλλά είναι κάτι που το ζούμε καθημερινά αυτό το περιβόητο lockdown, δυστυχώς βλέπω και εγώ να πηγαίνει μακριά αυτή η βαλίτσα και μακαρι πραγματικά μακαρι να διαρκέσει για μόνο έναν μήνα ακόμη, άνοιξαν τώρα τα μαγαζιά και καλά έκαναν να ξεχαστεί ο κόσμος, πως τα άνοιξαν όμως με τι τρόπο, με click away και καλά, έβλεπα χθες κόσμο στη πατησιων να δοκιμάζει ρούχα παπούτσια έξω από το μαγαζί, και εγώ έτσι θα έπραττα αν ήταν να αγοράσω κάτι, δεν γίνεται να αγοράσω ρούχο και να μη δω πως κάθεται πάνω μου αν μου ταιριάζει και άλλα χίλια δυό, αυτά όμως πάνε κόντρα με το όλο σχέδιο της κουλοκυβερνησης, η οποία κουλοκυβερνηση σε 2 εβδομάδες από τώρα θα αυξήσει κατά πολύ τα ημερήσια τεστ και όπως είναι λογικό θα βγαίνουν μεγαλύτερα νούμερα κρουσμάτων, η μαλακια όμως είναι ότι θα χρησιμοποιήσει ως άλλοθι τις "μαλακιες " που κάνει σήμερα ο κόσμος ως αποτέλεσμα των αυξημένων αριθμών, τις οποίες "μαλακιες" όμως που κάνει σήμερα ο κόσμος είναι αποτελέσματα των δικών τους αποφάσεων να τα ανοίξουν όπως να 'ναι με γελοίους κανόνες, και θα μας κουνάνε το δάχτυλο ότι φταίμε.
Το μόνο πράγμα που μπορεί να μας κρατήσει ζωντανούς είναι ένας ξεσηκωμός, που ναι έχω την αισιοδοξία θα γίνει άμα διαρκέσει αυτή η μαλακια ένα δίμηνο ακόμα, μας έχουν καταγαμησει την οικονομία ψυχολογία, τα ακουμπάνε στα κανάλια ώστε να μας τρομοκρατούν και σπέρνουν την διχόνοια μεταξύ των ανθρώπων, πολύ φοβάμαι ότι άμα δεν ξυπνήσουμε θα μας καβαλησουν ακομα πιο πολύ.
SMS τι μαλακια είναι αυτή, ποια είναι η λογική, για τα πρόστιμα; Ε πείτε το ντε, φτιάξαμε αυτή την μαλακια των μηνυμάτων ώστε να πιάσουμε περισσότερα ψάρια στα δίχτυα των προστίμων.
Δυστυχώς ο μοναδικός άσσος που μάς άφησαν είναι το εμβόλιο. Για να ξεμπλέξουμε σε ένα 90% από τον covid θα περιμένουμε μέχρι Σεπτέμβρη 2021. Τα πρώτα mg Οξυγόνου θα τα έχουμε τέλη Φλεβάρη και με το καλοκαίρι να αποτελεί μια ελπιδοφόρα όαση. Για τους τελειομανείς όμως τα πράγματα θα αποκατασταθούν τον Σεπτέμβρη. Αυτά!

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056

Ποδαράκια σούπερ

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Άσχετοο... Έχει πάρει κανείς σας αντικαταθλιπτικό ποτέ?

Ζαναξάκια αλλά είναι κολλητικά να ξέρεις :confused: Βέβαια, μάλλον πάνε στην κατηγορία ηρεμηστικά, αλλά λίγο πολύ τα προτείνουνε και γι' αυτό που λες :(
Πωωωω, όχι απλά κολλητικά..Μιλάμε δεν κόβεται αυτή η πρέζα άμα την πάρεις για καιρό. Ευτυχώς είχα πάρει μικρές δόσεις για μικρό διάστημα και δεν εθίστηκα. Υποφέρει κόσμος και κοσμάκης από τις Βενζο

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.355
Πόντοι
4.746
Ντου από παντού σήμερα απογευματάκι... Φωκαίας έσκασε αστυνομία με παπάκια..έξω από τα -αρια και τα ..-.. ευτυχώς μόλις κατηφόριζα τη Φωκαίας... έπειτα Μεταξουργείο στο Ιάσωνος .. όπου γάμησα τη λειβαδιωτισσα..σκάσανε ομάδα Δίας...πάλι τελευταία στιγμή τη σκαπουλαραμε.
εχω παρατηρησει τωρα τελευταια.. οτι μολις δωθουν μερικα στοιχεια (απο αλληλεγγυη) για καποιους κρυφους οικους εδω μεσα - επειτα απο λιγο εμφανιζονται "οι σκουπες" 'για καθαρισμα' ..τυχαιο; δεν νομιζω.. :sunglasses:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Σιγα μην περιμενω εγω μεχρι τον Σεπτεμβρη για κανονικοτητα.
Και δεν εννοω για τα μπουρδελα. Αυτο με νοιαζει στα δευτερευοντα.
Εννοω για ολα. Τα θελω ολα.
Γεννηθηκα ετσι. Εγωιστης!
Για μενα το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οτι χαλαει
η ψυχολογια μου με αυτες τις μαλακιες.
Συν οτι για να γαμησω γκομενα τυραννιεμαι πολυ περισσοτερο απο πριν
που ηδη τυραννιομουν.
Τωρα με τον ξεκωλοβιντ 69
αυτες ανησυχουν πολυ περισσοτερο και φτυνω
το γαλα της μανας μου για να βρω να γαμησω οπως θελω.
Και μην βγει κανεις και πει κουραγιο η τι να κανουμε γιατι το λαμβανω αυτοματα ως ηττοπαθεια.
Εμενα δεν με ρωτησε κανεις οταν γεννηθηκα αν συμφωνω να ζω οπως θελουν.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Και τι σημαινει ο ορος κανονικοτητα; τι μαλακιες ειναι αυτες;
θα παζαρευουμε τα αυτονοητα; τι σημαινει κλικ ογουει; θα περιμενω εγω να παρω π.χ μια μπαταρια πεντε ωρες και θα εχω στειλει μηνυμα πριν και αρχιδιες;
παω κι εγω σε μαγαζια αλλοδαπων που τα βριακω ολα και χεστηκα.
Δεν πανα βουλιαξουν ολα;
εγω να περναω καλα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom