Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 206 άτομα (25 μέλη και 181 επισκέπτες)

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Κάτι πολύ θετικό στο μετάξι όπως είπε ο παραπάνω συναγωνιστής Carl είναι ότι στο μετάξι θα δεις πάρα πολλές αλλαγές μεσα στο χρόνο, σε αντίθεση με φυλής, έρχονται κοπέλες που μπορεί να κάτσουν στην κυριολεξία μόνο μια μέρα, συνήθως είναι πουτανες που περνάνε και λες -δεν γίνεται ρε πουστη μου αυτό το όμορφο πιτσιρίκι να γαμιεται για ένα 10αράκι-
Στα νέα μας σήμερα, μίλησα λίγο με τον Ελληνα τσιλιαδώρο στο πρώτο δεξια οίκο στη Ιάσωνος που είναι το ιταλικό Luigi Caffe , μου λέει δυστυχώς δεν έχουμε τίποτα καινούριο, είναι κλειστά τα σύνορα με Μολδαβία, περιμενουμε 6 κομμάτια που θα μας έρθουν και είναι σαν τα κρύα τα νερά.

Αυτό είναι θετικό, διότι υπάρχει ροή υδάτων που θα καταλήξει στις θάλασσές μας.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Προσωπικα παω
στο Μεταξουργειο
για διφορους λογους.

Ο πιο κρυφος (μου) λογος
ειναι η πολυ ευκολη παροχη
σε βρωμικο περιβαλλον.
Αν το σκεφτειτε, το ενα φερνει το αλλο.

Ισως καποτε στην αφηρημενη αλγεβρα βρεθει
αμφινομοσημαντη εξισωση για την πορνεια της περιοχης και να εκλογικευσουμε την τεστοστερονη.

:rockon:

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Προσωπικα παω
Ο πιο κρυφος (μου) λογος
ειναι η πολυ ευκολη παροχη
σε βρωμικο περιβαλλον.

κι αν το καλοσκεφτείς, όσο πιο εύκολη είναι η παροχή τόσο πιο έντονη αποβαίνει η αίσθηση του σπάνιου και του απαγορευμένου
λες κι αυτό που μας ανάβει τα αίματα δεν είναι παρά η ευτέλεια, η καθημερινότητα της διπλανής πόρτας
το χνώτο που μας βρωμάει και μας καβλώνει
η κουζινίλα

ένα χαμένο κοντολογίς βυζάντιο,
μες στη χιλιόχρονη κυριαρχία του αττικισμού

μία κοντή ατλαντίδα απ' τα βαλκάνια

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Κάτι πολύ θετικό στο μετάξι όπως είπε ο παραπάνω συναγωνιστής Carl είναι ότι στο μετάξι θα δεις πάρα πολλές αλλαγές μεσα στο χρόνο, σε αντίθεση με φυλής, έρχονται κοπέλες που μπορεί να κάτσουν στην κυριολεξία μόνο μια μέρα, συνήθως είναι πουτανες που περνάνε και λες -δεν γίνεται ρε πουστη μου αυτό το όμορφο πιτσιρίκι να γαμιεται για ένα 10αράκι-
Στα νέα μας σήμερα, μίλησα λίγο με τον Ελληνα τσιλιαδώρο στο πρώτο δεξια οίκο στη Ιάσωνος που είναι το ιταλικό Luigi Caffe , μου λέει δυστυχώς δεν έχουμε τίποτα καινούριο, είναι κλειστά τα σύνορα με Μολδαβία, περιμενουμε 6 κομμάτια που θα μας έρθουν και είναι σαν τα κρύα τα νερά.

Στο Μεταξουργείο καταλήγουν τα λασπόνερα και μερικά εμφιαλωμένα που έχουν λήξει προ ετών!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Νσι μυστη Τονυ.
Συμφωνω μεχρι κεραιας
και δεν το λεω επειδη παω εκει. Οντως ειναι η μονη περιοχη με τοσες αλλαγες.

Δεν βαριεσαι ποτε!

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Το μεταξι μας δίνει εικόνες από μια άλλη εποχή που υπήρχε φτώχεια, οι υποδομές ήταν του ποδαριού, παράλληλα μας δίνει την εικόνα ενός γκέτου παρακμιακής περιοχής, που (νομίζεις) θα σε σκοτώσουν επειδή δεν τους ταιριάζεις, όλα αυτά είναι ένα σύμπλεγμα που σε κάνουν να το εξερευνήσεις καλύτερα, ναι ο άνθρωπος είναι περίεργο όν και θέλει να ξέρει τα πάντα, παράλληλα σου δίνει εκείνο το βρώμικο γαμησι που σε οδηγεί σε ένα περίεργο συναίσθημα ενός ανθρώπου που τον νοιάζει μόνο να χωσει το πουλί του και ας κινδυνέψει, όλα αυτά μύστες μου μας χαρίζουν μνήμες, στα γεράματα θα τα θυμόμαστε όπως θυμούνται οι παλιοί τον Β παγκόσμιο πόλεμο, παράλληλα όμως ακόμα και τότε θα οπλίζουμε με το τουφέκι μας στα ίδια πεδία μάχης.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056

Αυτά είναι νέα! Τουλάχιστο να αποκτήσει κάποιο ενδιαφέρον η γαϊδουρινή υπομονή που κάνουμε μέχρι να αρθεί το γαμημένο Lockdown. Kαλώς να τα δεχτούμε τα μολδαβάκια , να τούς κάνουμε και λίγο personal...

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Σκηνικο: εχω παρει μια τυπισσα που εφανιστηκε πρωτη φορα στον οροφο Ιασωνος 46.
Απλο προγραμμα.
Μπαινω δωματιο και οταν ερχεται χαμογελαμε τυπικα και παω να της τον δωσω ακα τρομπονι.
Μου αρεσει πολυ
να τα θεωρω ολα δεδομενα.
Αρνειται, δεν δινει ουτε γλωσσοφιλα, πολυ καλη σε ολα και τελικα καταληγει
να τον παρει ακαποτα
στην μουνα επειδη τελειωνε ο χρονος.
Απιστευτα πραγματα, ετσι;

μετα φευγει για την πατριδα της κι οταν γυρισε πηγε
σε αλλα δυο μπουρδελα.

Συγκεκριμενα Κολωνου.
Εκει προσθεσε γλωσσοφιλα τον εφσγε παλι ακα
αλλα η πιπα ξανα με σκουφο.

Καποια πραγματα ομολογω μας ξεπερνουν...

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Άσχετοο... Έχει πάρει κανείς σας αντικαταθλιπτικό ποτέ?

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μυστη Καρλ με ξενερωνει αφανταστα παραμονη Χριστουγεννων σπιτι.
Επρεπε τωρα να εχουμε ηδη φαει ελαφρα για να βγουμε εξω λιγο αργοτερα.
Βλεπω να πηγαινει μακρια
η βαλιτσα...

:headbang:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Μυστη Καρλ με ξενερωνει αφανταστα παραμονη Χριστουγεννων σπιτι.
Επρεπε τωρα να εχουμε ηδη φαει ελαφρα για να βγουμε εξω λιγο αργοτερα.
Βλεπω να πηγαινει μακρια
η βαλιτσα...

:headbang:
Μήνα σίγουρα..

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
15
Like
2.119
Πόντοι
2.477
Συγκεκριμενα Κολωνου.

πως συνεβη αυτο μυστη tnt?
τον πηρε με σκουφο στα σαλιαρισματα και στην πορεια σκιστικε η καποτα στα εγχωρια υδατα?

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
πως συνεβη αυτο μυστη tnt?
τον πηρε με σκουφο στα σαλιαρισματα και στην πορεια σκιστικε η καποτα στα εγχωρια υδατα?

Μα αυτο ειναι το περιεργο.
Απι την μια σου λεει προσεχω και καλα
κι απο την αλλη βγαζω
την καποτα για να χυσεις
να φυγω.

Οτι να'ναι!

:2funny:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Μύστες μου λίγο άκυρο με το συγκεκριμένο νήμα αλλά είναι κάτι που το ζούμε καθημερινά αυτό το περιβόητο lockdown, δυστυχώς βλέπω και εγώ να πηγαίνει μακριά αυτή η βαλίτσα και μακαρι πραγματικά μακαρι να διαρκέσει για μόνο έναν μήνα ακόμη, άνοιξαν τώρα τα μαγαζιά και καλά έκαναν να ξεχαστεί ο κόσμος, πως τα άνοιξαν όμως με τι τρόπο, με click away και καλά, έβλεπα χθες κόσμο στη πατησιων να δοκιμάζει ρούχα παπούτσια έξω από το μαγαζί, και εγώ έτσι θα έπραττα αν ήταν να αγοράσω κάτι, δεν γίνεται να αγοράσω ρούχο και να μη δω πως κάθεται πάνω μου αν μου ταιριάζει και άλλα χίλια δυό, αυτά όμως πάνε κόντρα με το όλο σχέδιο της κουλοκυβερνησης, η οποία κουλοκυβερνηση σε 2 εβδομάδες από τώρα θα αυξήσει κατά πολύ τα ημερήσια τεστ και όπως είναι λογικό θα βγαίνουν μεγαλύτερα νούμερα κρουσμάτων, η μαλακια όμως είναι ότι θα χρησιμοποιήσει ως άλλοθι τις "μαλακιες " που κάνει σήμερα ο κόσμος ως αποτέλεσμα των αυξημένων αριθμών, τις οποίες "μαλακιες" όμως που κάνει σήμερα ο κόσμος είναι αποτελέσματα των δικών τους αποφάσεων να τα ανοίξουν όπως να 'ναι με γελοίους κανόνες, και θα μας κουνάνε το δάχτυλο ότι φταίμε.
Το μόνο πράγμα που μπορεί να μας κρατήσει ζωντανούς είναι ένας ξεσηκωμός, που ναι έχω την αισιοδοξία θα γίνει άμα διαρκέσει αυτή η μαλακια ένα δίμηνο ακόμα, μας έχουν καταγαμησει την οικονομία ψυχολογία, τα ακουμπάνε στα κανάλια ώστε να μας τρομοκρατούν και σπέρνουν την διχόνοια μεταξύ των ανθρώπων, πολύ φοβάμαι ότι άμα δεν ξυπνήσουμε θα μας καβαλησουν ακομα πιο πολύ.
SMS τι μαλακια είναι αυτή, ποια είναι η λογική, για τα πρόστιμα; Ε πείτε το ντε, φτιάξαμε αυτή την μαλακια των μηνυμάτων ώστε να πιάσουμε περισσότερα ψάρια στα δίχτυα των προστίμων.

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.053
Πόντοι
6.495
Άσχετοο... Έχει πάρει κανείς σας αντικαταθλιπτικό ποτέ?

Ζαναξάκια αλλά είναι κολλητικά να ξέρεις :confused: Βέβαια, μάλλον πάνε στην κατηγορία ηρεμηστικά, αλλά λίγο πολύ τα προτείνουνε και γι' αυτό που λες :(

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
Σκηνικο: εχω παρει μια τυπισσα που εφανιστηκε πρωτη φορα στον οροφο Ιασωνος 46.
Απλο προγραμμα.
Μπαινω δωματιο και οταν ερχεται χαμογελαμε τυπικα και παω να της τον δωσω ακα τρομπονι.
Μου αρεσει πολυ
να τα θεωρω ολα δεδομενα.
Αρνειται, δεν δινει ουτε γλωσσοφιλα, πολυ καλη σε ολα και τελικα καταληγει
να τον παρει ακαποτα
στην μουνα επειδη τελειωνε ο χρονος.
Απιστευτα πραγματα, ετσι;

μετα φευγει για την πατριδα της κι οταν γυρισε πηγε
σε αλλα δυο μπουρδελα.

Συγκεκριμενα Κολωνου.

Καποια πραγματα ομολογω μας ξεπερνουν...

Eγω τυπε ειχα παει μια φορα Ιασωνος, γαμουσα μια κορασιδα για 7-8 λεπτα μεχρι που νιωθω ενα κλατς και την καποτα να σπαει.
Τονε βγαζω εξω και λεω στην κορασιδα να σηκωθει να παει να φερει αλλη καποτα.
Ναι σιγα που θα παω να φερω αλλη, θα θες αλλα δεκα λεπτα να με γαμας για να χυσεις, αντε βαλτον ετσι να τελειωνουμε... ειπε η κορασις.
Ακολουθησε ακαποτο ηδονικο-συζυγικο-ρομαντικο γαμησι με χυσιμο στραγγιγμα στην τσουρκομήτρα.
Ευτυχως δεν εγινα μπαμπας.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Και μετα λενε μην πας
σε εκεινη η την αλλη γιατι ειναι απροσεκτη.

Παλιοτερα ειχαν συνθημστικο λεγοντας (νομιζω)
εχω χρυσο μουνι.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom