kanarini(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2020
- Like
- 426
- Πόντοι
- 21
Μάγκες κάνα σπιτάκι Ιάσωνος?Διάβασα για κάτι πιπιναρες.Παιζει κάτι?
Ούτε να γαμησουμε σαν άνθρωποι δε μπορούμε...σα τα ποντίκια.
Φίλε παρόμοιες διαδρομές κι εγώ άστα!Κάθομαι και μελαγχολώ βλέποντας το ημερολόγιο να γράφει 23 Δεκεμβρίου.. τα τελευταία έτη έχω κάτι σαν προσωπικό "έθιμο" κάθε προπαραμονή Χριστουγέννων όπως σήμερα τέτοια ώρα ετοιμαζόμουν να πάρω το αυτοκινητάκι μου και να κατηφορίσω κατά Αχαρνών μεριά και στα γύρω στενά της "ηδονής"...
Συνήθως προλάβαινα στο τελείωμα την δεύτερη βάρδια και ξεκινούσα με όρεξη την αγαπημένη μου μεταμεσονύχτια τσάρκα...
Στολισμένα μπουρδέλα, συζητήσεις του ποδαριού & του σαλονιού με διάφορους συμπουρδελιάριδες, η καθιερωμένη αναμονή στο σαλόνι που παράλληλα ζεσταίνεις τα χέρια μέχρι να συνεχιστεί η αναζήτηση στο σκοτάδι και το κρύο...
Και στο τέλος η παράκαμψη για την "ιεροτελεστία" του "βρόμικου" σε συνδυασμό με μια δροσερή μπυρίτσα....
Χωρίς ταράνδους φέτος φιλαράκο μου,αλλά σύντομα ελπίζω να δούμε κίνηση στα έλκυθρα που θα φέρουν τα ωραία κομμάτια...Ρε σατανάδες, σταματήστε θα βάλω τα κλάματα γαμω, Χριστούγεννα χωρίς μπουρδελα δεν είναι Χριστούγεννα, είναι σαν τον Άγιο Βασίλη χωρίς του ταρανδους του να τραβάει μόνος του το έλκηθρο...ΘΕΛΩ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΝΔΟΥΣ ΜΟΥ
Μπορείς να μου δωσεις λιγο βοήθεια σε παρακαλω που ειναι ανοικτα? Ευχαριστώ!Γαμησαρα σημερα το απογεμα με ξανθο ουκρανικο πιπινιμοντελο, ο οικος ειχε 3 κορασιδες εντυπωση μου εκανε οτι ολοι οι πελατες εβγαζαν κολαριστο 50ρικο και ζητουσαν μισαωρο προγραμμα.
Η κορασιδα που πηρα, απο το πρωϊ που ειχε παει ειχε κανει 6 μισαωρα και δεν επαιρνε αλλα γιατι την ειχαν ξεμουνιασει.
Παρα την κουραση της ομως ηταν ιδιατερα τρυφερη και ερωτικη μαζι μου.
Εχει λεφτα ο κοσμακις βλεπω τη λοκνταουν και μαλακιες, το καλο μουνι το πληρωνουν δεν τσιγγουνευονται, επισης στον οικο η μαυρομαλλα που ειναι μεταγραφη απο λιοσιων εβαλε και ελευθερο τσιμπουκι στο μενου.
Παίδες μπορει καποιος να βοηθησει, που μπορω να παω κοντα σε μετρό να είναι κάτι ανοικτό??? προτίμηση των 20 ευρώ..
Χιλια θενκς!
Παίδες μπορει καποιος να βοηθησει, που μπορω να παω κοντα σε μετρό να είναι κάτι ανοικτό??? προτίμηση των 20 ευρώ..
Χιλια θενκς!
Φίλε
μου έχει κοντά στο μετρό μεταξουργείο... ανοιχτό το bread factory... με 20€ αυτά που μπορείς να αγοράσεις από εκεί θα σαι βασιλιάς θα ξεχάσεις καύλες θα τα ξεχάσεις όλα και θα φύγεις και με γεμάτο στομάχι! Γιατί με αυτά τα ορκ που κυκλοφορούν στους οίκους αυτή την περίοδο άστο καλύτερα...Παίδες μπορει καποιος να βοηθησει, που μπορω να παω κοντα σε μετρό να είναι κάτι ανοικτό??? προτίμηση των 20 ευρώ..
Χιλια θενκς!
Φίλε
μου έχει κοντά στο μετρό μεταξουργείο... ανοιχτό το bread factory... με 20€ αυτά που μπορείς να αγοράσεις από εκεί θα σαι βασιλιάς θα ξεχάσεις καύλες θα τα ξεχάσεις όλα και θα φύγεις και με γεμάτο στομάχι! Γιατί με αυτά τα ορκ που κυκλοφορούν στους οίκους αυτή την περίοδο άστο καλύτερα...Παίδες μπορει καποιος να βοηθησει, που μπορω να παω κοντα σε μετρό να είναι κάτι ανοικτό??? προτίμηση των 20 ευρώ..
Χιλια θενκς!
Ένα κομμάτι κοτόπιτας έφαγα εκεί χθες μυστη Πρακτωρ και εχεσα ολόκληρο κόκορα, πρώτη φορά μου συμβαίνει τέτοιο ξέπλυμα εντέρων, πάρε κάνα σνακ από το σπίτι καλύτερα φίλε, λίγες ελιές λίγο τυρί και γίναμε.
έμα η κοτόπιτα είναι κακή επιλογή γενικά από έξω να προτιμάς μπαγκέτα αραβική πεινιρλίΦίλε
Χιλια θενκς!
Ένα κομμάτι κοτόπιτας έφαγα εκεί χθες μυστη Πρακτωρ και εχεσα ολόκληρο κόκορα, πρώτη φορά μου συμβαίνει τέτοιο ξέπλυμα εντέρων, πάρε κάνα σνακ από το σπίτι καλύτερα φίλε, λίγες ελιές λίγο τυρί και γίναμε.
Την Καλησπερα Φιλε tnt.....με πηγες πισω 25 και χρονια....ισως και πιο πολλα...την ΑΛΕΚΑ την Θυμασαι καθολου????η την Γιωτα.....????ειδικα την Αλεκα....ζουνε αυτες αραγε????η Αλεκα πρεπει να ηταν και καλο παιδι.....και στην συμπεριφορα.....αψογη...τουλαχιστον σε εμενα.....
Καλα να περνας......
Δηλαδη για να μπω στο κλιμα,αυριο και μεθαυριο θα πληκτρολογουμε το 6 για να παμε σε οικογενειακο τραπεζι (δηθεν) και θα εχουμε αλλοθι εαν μας σταματησουν στα στενα του μεταξουργειου οτι κυκλοφορουμε για να παμε στο γλεντι?η περιφερεια της ερωτησης μου πιανει εμας που μενουνε μακρια απο το κεντρο και υπαρχει φοβος να παρουμε το ρισκο να βρεθουμε στο κεντρο ασκοπα.
Φίλε
Χιλια θενκς!
Μυστη Τονυ ορθως διατηρεις κι εσυ την γνωμη σου για το πως την βρισκεις στα μπουρδελα
με φσντασιωσεις η χωρις αλλα θα ηθελα να κανω
ενα ευθυμο σχολιο.
Εβαλα τα γελια χωρις ειρωνεια οταν διαβασα
την περιπτωση πουτανας που λειτουργει ερωτικα αλλα και αγρια.
Καλα, αυτο δεν παιζει ουτε με γκομενα και θα το βρουμε σε πουτανα;;;
αναφερομαι σε αυθεντικες συμπεριφορες στο κρεβατι (η οπου αλλου).
Δεν το εχω συναντησει πουθενα και ποτε. Ποσο μαλλον με διαρκεια στην διπλη αυτη κστευθυνση.
Θα πει καποιος ζηταω πολλα. Δεν θα το ελεγα.
Ζηταω οτι μου αρεσει
και αναγκαζομαι να πηγαινω εδω κι εκει.
Βρισκω παντα μονο το ενα.
Ουτε σε γκομενα δεν υπαρχει αυτο που λες.
Και μαλιστα αν αρχισει
κι ο συναισθηματισμος - ερωτισμος
απο την πλευρα τους
το αλλο ακρο της αγριας παθιαρας καυλας παει περιπατο η περιοριζεται τοσο που ειναι ξεπετα
η δειγμα γραφης.
Οριοθετω το εξαμηνο
ως ζενιθ στην επαφη
με γκομενα. Μετα βαριομαστε κι αυτες θεωρουν δεδομενο οτι θα τις αγαπαμε και θα ειμαστε για παντα οκ με τον τροπο που επιλεγουν αυτες
οταν θελουν αυτες κτλ.
Δυστυχως αυτο δεν συμβαινει στην πραγματικοτητα.
Δεν δεχομαι ορους!
Κανεις μας δεν δεχεται
(προσποιουμαστε οτι δεχομαστε και στην πουτσα μας τι πιστευουν)
και μοιραια παμε εδω
κι εκει.
Η τα δινουν ολα η τρωνε ποδι!
Αλλιως δινουν ποδι!
Κι ετσι συνεχιζουμε!
Για παντα!
Ειναι αναλογα τον ανδρα φυσικα.
Η γυναικα φορτωνεται καποιον μονο αν πιστεψει οτι μπορει
να τον ελεγξει.
Ελεγχος απαγορευεται!