Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 229 άτομα (24 μέλη και 205 επισκέπτες)

kanarini(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
426
Πόντοι
21
Μάγκες κάνα σπιτάκι Ιάσωνος?Διάβασα για κάτι πιπιναρες.Παιζει κάτι?

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Ούτε να γαμησουμε σαν άνθρωποι δε μπορούμε...σα τα ποντίκια.

Αλλοίμονο στους φτωχούς!

Οι πλούσιοι δεν έχουν πρόβλημα να γαμήσουν. Μπορούν να νοικιάσουν μια πουτάνα για μια ώρα ή και να ρισκάρουν το πρόστιμο των 300 ευρώ αφού αυτοί κερδίζουν χιλιάδες ευρώ καθημερινά. Τα 300 ευρώ για έναν φτωχό είναι το φαγητό του μήνα ενώ για έναν πλούσιο απλώς ένα ποντάρισμα στη ρουλέτα της Πάρνηθας!

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.409
Πόντοι
3.296
Κάθομαι και μελαγχολώ βλέποντας το ημερολόγιο να γράφει 23 Δεκεμβρίου.. τα τελευταία έτη έχω κάτι σαν προσωπικό "έθιμο" κάθε προπαραμονή Χριστουγέννων όπως σήμερα τέτοια ώρα ετοιμαζόμουν να πάρω το αυτοκινητάκι μου και να κατηφορίσω κατά Αχαρνών μεριά και στα γύρω στενά της "ηδονής"...
Συνήθως προλάβαινα στο τελείωμα την δεύτερη βάρδια και ξεκινούσα με όρεξη την αγαπημένη μου μεταμεσονύχτια τσάρκα...
Στολισμένα μπουρδέλα, συζητήσεις του ποδαριού & του σαλονιού με διάφορους συμπουρδελιάριδες, η καθιερωμένη αναμονή στο σαλόνι που παράλληλα ζεσταίνεις τα χέρια μέχρι να συνεχιστεί η αναζήτηση στο σκοτάδι και το κρύο...
Και στο τέλος η παράκαμψη για την "ιεροτελεστία" του "βρόμικου" σε συνδυασμό με μια δροσερή μπυρίτσα....
:( :cry: :( :cry:
Φίλε παρόμοιες διαδρομές κι εγώ άστα!
Θυμάμαι Χριστούγεννα του 2018 στα Φωκαίας 25 πάνω πέτυχα δύο μουνέτα άλλο πράγμα!

Βλέπω τη μια,λέω στη τσατσα ''εχει δωμάτιο?

βλεπω και την άλλη μια Βερονικα μελαχροινη που καμμια σχεση δεν εχει με το φρικιο με τα τατουαζ και τα ψευτικα χειλη και βυζια,ονειρο και αυτη!

Και μπηκα σε Χριστουγεννιατικη παρτούζα!:rockon::rockon::rockon:

Άλλες φορές πάλι με το στομάχι γεμάτο από γαλοπούλα και γέμιση την κοπάναγα από το ρεβεγιόν και περιφερόμουν στη φυλής κι έψαχνα απεγνωσμένα κάποια πόρνη ντυμένη αγιο βασιλακι να τη γαμήσω!

Μόνο ζεστασιά νοιώθω για όλα τα χρόνια που πέρασαν και έβλεπα τις τσατσάδες να γερνάνε τα κτήρια να αλλάζουν και τις πουτάνες να φεύγουν αλλά να αφήνουν το στίγμα τους στις καρδιές και στα καυλιά μας!

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Ρε σατανάδες, σταματήστε θα βάλω τα κλάματα γαμω, Χριστούγεννα χωρίς μπουρδελα δεν είναι Χριστούγεννα, είναι σαν τον Άγιο Βασίλη χωρίς τους ταρανδους του να τραβάει μόνος του το έλκηθρο...ΘΕΛΩ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΝΔΟΥΣ ΜΟΥ

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.409
Πόντοι
3.296
Ρε σατανάδες, σταματήστε θα βάλω τα κλάματα γαμω, Χριστούγεννα χωρίς μπουρδελα δεν είναι Χριστούγεννα, είναι σαν τον Άγιο Βασίλη χωρίς του ταρανδους του να τραβάει μόνος του το έλκηθρο...ΘΕΛΩ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΝΔΟΥΣ ΜΟΥ
Χωρίς ταράνδους φέτος φιλαράκο μου,αλλά σύντομα ελπίζω να δούμε κίνηση στα έλκυθρα που θα φέρουν τα ωραία κομμάτια...
Φαντάζομαι μια μετα κοβιντ εποχή με μια εντυπωσιακή ανανέωση μουνέτων...δεδομένου πως σαν ευρωπαική χώρα τα πήγαμε σχετικά καλά με την επιδημία...

Για να δούμε παίδες...

Λέω πως το Πάσχα θα γιορτάσουμε διπλά...

monaxoulis

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
Παίδες μπορει καποιος να βοηθησει, που μπορω να παω κοντα σε μετρό να είναι κάτι ανοικτό??? προτίμηση των 20 ευρώ..
Χιλια θενκς!

monaxoulis

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
Γαμησαρα σημερα το απογεμα με ξανθο ουκρανικο πιπινιμοντελο, ο οικος ειχε 3 κορασιδες εντυπωση μου εκανε οτι ολοι οι πελατες εβγαζαν κολαριστο 50ρικο και ζητουσαν μισαωρο προγραμμα.
Η κορασιδα που πηρα, απο το πρωϊ που ειχε παει ειχε κανει 6 μισαωρα και δεν επαιρνε αλλα γιατι την ειχαν ξεμουνιασει.
Παρα την κουραση της ομως ηταν ιδιατερα τρυφερη και ερωτικη μαζι μου.
Εχει λεφτα ο κοσμακις βλεπω τη λοκνταουν και μαλακιες, το καλο μουνι το πληρωνουν δεν τσιγγουνευονται, επισης στον οικο η μαυρομαλλα που ειναι μεταγραφη απο λιοσιων εβαλε και ελευθερο τσιμπουκι στο μενου.
Μπορείς να μου δωσεις λιγο βοήθεια σε παρακαλω που ειναι ανοικτα? Ευχαριστώ!

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Παίδες μπορει καποιος να βοηθησει, που μπορω να παω κοντα σε μετρό να είναι κάτι ανοικτό??? προτίμηση των 20 ευρώ..
Χιλια θενκς!

Ιάσωνος και μεγάλου Αλεξάνδρου πλησιον σταθμού μετρο Μεταξουργείου θα βρεις πολλά κρυφά ανοιχτά κατά τη διάρκεια της μέρας, της μέρας μόνο, αν πας τώρα πιο πιθανό είναι να βρεις τον μέγα Αλέξανδρο & Ιάσων να τρώνε και να πίνουν νέκταρ & αμβροσία.

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.009
Πόντοι
361
Φίλε
μου έχει κοντά στο μετρό μεταξουργείο... ανοιχτό το bread factory... με 20€ αυτά που μπορείς να αγοράσεις από εκεί θα σαι βασιλιάς θα ξεχάσεις καύλες θα τα ξεχάσεις όλα και θα φύγεις και με γεμάτο στομάχι! Γιατί με αυτά τα ορκ που κυκλοφορούν στους οίκους αυτή την περίοδο άστο καλύτερα...
Χιλια θενκς!

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Φίλε
μου έχει κοντά στο μετρό μεταξουργείο... ανοιχτό το bread factory... με 20€ αυτά που μπορείς να αγοράσεις από εκεί θα σαι βασιλιάς θα ξεχάσεις καύλες θα τα ξεχάσεις όλα και θα φύγεις και με γεμάτο στομάχι! Γιατί με αυτά τα ορκ που κυκλοφορούν στους οίκους αυτή την περίοδο άστο καλύτερα...
Χιλια θενκς!

Ένα κομμάτι κοτόπιτας έφαγα εκεί χθες μυστη Πρακτωρ και εχεσα ολόκληρο κόκορα, πρώτη φορά μου συμβαίνει τέτοιο ξέπλυμα εντέρων, πάρε κάνα σνακ από το σπίτι καλύτερα φίλε, λίγες ελιές λίγο τυρί και γίναμε.

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.009
Πόντοι
361
έμα η κοτόπιτα είναι κακή επιλογή γενικά από έξω :tooth: να προτιμάς μπαγκέτα αραβική πεινιρλί
Φίλε
Χιλια θενκς!

Ένα κομμάτι κοτόπιτας έφαγα εκεί χθες μυστη Πρακτωρ και εχεσα ολόκληρο κόκορα, πρώτη φορά μου συμβαίνει τέτοιο ξέπλυμα εντέρων, πάρε κάνα σνακ από το σπίτι καλύτερα φίλε, λίγες ελιές λίγο τυρί και γίναμε.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
έμα η κοτόπιτα είναι κακή επιλογή γενικά από έξω :tooth: να προτιμάς μπαγκέτα αραβική πεινιρλί
Φίλε
Χιλια θενκς!

'Εμα, πολύ σωστά το είπες, αίμα κυρά Τενια μου, αίμα!
Γενικά προτιμάω πρασσοπιτα εκεί, την πετυχαίνουν όπως πρέπει, ήθελα όμως λίγη πρωτεΐνη να με κρατήσει, που να φανταστώ όμως...

Arsenal FC

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Γυρω απο Φυλης που παιζει καποιος αλλος οικος ανοιχτος με ενα 20ρικο εκτος απο την Εμιλυ? πειτε ρε παιδια θα παθουμε τιποτα με τοσες αγαμιες που μας εχουνε ζωσει.Συναγωνιστες ειμαστε κ εμεις.Μιληστε ελευθερα,στειλτε pm,δωστε σημεια ζωης...Φυλης 74 λειτουργει πρωινες ωρες?

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μυστη Τονυ ορθως διατηρεις κι εσυ την γνωμη σου για το πως την βρισκεις στα μπουρδελα
με φσντασιωσεις η χωρις αλλα θα ηθελα να κανω
ενα ευθυμο σχολιο.

Εβαλα τα γελια χωρις ειρωνεια οταν διαβασα
την περιπτωση πουτανας που λειτουργει ερωτικα αλλα και αγρια.

Καλα, αυτο δεν παιζει ουτε με γκομενα και θα το βρουμε σε πουτανα;;;

αναφερομαι σε αυθεντικες συμπεριφορες στο κρεβατι (η οπου αλλου).

Δεν το εχω συναντησει πουθενα και ποτε. Ποσο μαλλον με διαρκεια στην διπλη αυτη κστευθυνση.
Θα πει καποιος ζηταω πολλα. Δεν θα το ελεγα.
Ζηταω οτι μου αρεσει
και αναγκαζομαι να πηγαινω εδω κι εκει.

Βρισκω παντα μονο το ενα.
Ουτε σε γκομενα δεν υπαρχει αυτο που λες.
Και μαλιστα αν αρχισει
κι ο συναισθηματισμος - ερωτισμος
απο την πλευρα τους
το αλλο ακρο της αγριας παθιαρας καυλας παει περιπατο η περιοριζεται τοσο που ειναι ξεπετα
η δειγμα γραφης.
Οριοθετω το εξαμηνο
ως ζενιθ στην επαφη
με γκομενα. Μετα βαριομαστε κι αυτες θεωρουν δεδομενο οτι θα τις αγαπαμε και θα ειμαστε για παντα οκ με τον τροπο που επιλεγουν αυτες
οταν θελουν αυτες κτλ.

Δυστυχως αυτο δεν συμβαινει στην πραγματικοτητα.
Δεν δεχομαι ορους!
Κανεις μας δεν δεχεται
(προσποιουμαστε οτι δεχομαστε και στην πουτσα μας τι πιστευουν)
και μοιραια παμε εδω
κι εκει.
Η τα δινουν ολα η τρωνε ποδι!
Αλλιως δινουν ποδι!
Κι ετσι συνεχιζουμε!
Για παντα!
Ειναι αναλογα τον ανδρα φυσικα.
Η γυναικα φορτωνεται καποιον μονο αν πιστεψει οτι μπορει
να τον ελεγξει.
Ελεγχος απαγορευεται!

:rockon:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Την Καλησπερα Φιλε tnt.....με πηγες πισω 25 και χρονια....ισως και πιο πολλα...την ΑΛΕΚΑ την Θυμασαι καθολου????η την Γιωτα.....????ειδικα την Αλεκα....ζουνε αυτες αραγε????η Αλεκα πρεπει να ηταν και καλο παιδι.....και στην συμπεριφορα.....αψογη...τουλαχιστον σε εμενα.....
Καλα να περνας......

Μυστη Μοντιλιανι
δεν ακολουθησα αυτη
την οδο ως χομπυ.
Οσες φορες ηρθα τετ σ τετ
κατι με χαλουσε.
Παντα εβρισκα αισθητικο λαθος κσι τσουπ...εφευγα!
Μια φορα στην Προυσσης
στο κοντα στον δρομο (ειχε κι αλλο) ειχα πετυχει
μια εγχειρισμενη.
Χριστινα που δουλευε χρονια.
Κατι δεν μου αρεσε φατσικα
αλλα οταν εισαι γυριστρας γαμας οτι κινειται.
Μπηκα και ολα οκ αλλα πολυ δυναμη φιλε μου.
Πιπα και γαμησι κομπρεσερ.
Λεω δεν γινεται να ειναι αυτη γυναικα.
Εχυσα ετσι κι ετσι αλλα δεν ηταν ολα σωστα οπως με γυναικα.
Δεν ξαναπηγα.

Κατα τα αλλα οπου και να τον βαζει κανεις, συμφωνω κι αντιρρηση δεν εχω.

Στο Λ.Νικα (θυμαμαι μονο οτι μας εκανε εντυπωση)
δεν ημουν θαμωνας κι αν βρισκομαστσν ποτε εκει
θυμαμαι την ατακα που ειχε βγει στην πιατσα.

"Εδω μεσα αν μπει ανδρας με περουκα θα βρει πελατες να τον θελουν".

Ηταν σταυροδρομι
το μαγαζι..

• Like
Αντιδράσεις: Conan

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Δηλαδη για να μπω στο κλιμα,αυριο και μεθαυριο θα πληκτρολογουμε το 6 για να παμε σε οικογενειακο τραπεζι (δηθεν) και θα εχουμε αλλοθι εαν μας σταματησουν στα στενα του μεταξουργειου οτι κυκλοφορουμε για να παμε στο γλεντι?η περιφερεια της ερωτησης μου πιανει εμας που μενουνε μακρια απο το κεντρο και υπαρχει φοβος να παρουμε το ρισκο να βρεθουμε στο κεντρο ασκοπα.

Μυστη Κοκος 30 φορα κοστουμι και με τον σωστο κωδικο πηγαινε.
Μπορει να σε περασουν
για αγαπουλη η στην χειροτερη να στην ψιλοπεσουν (να σε σκοτωσουν δυσκολο)
αλλα η σωστη καλυψη θα φερει αποτελεσμα.
Μην πατησεις ομως ετσι ντυμενος Καλλεργη, Κεραμικου και στα μικρα νουμερα στροφη Ιασωνος-Κολωνου.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Συνθηματικο...

χτες κατα τις 8 βραδακι
ειδα ανοιχτη πορτα σε μπουρδελο εικοσαρικου.
Κατι παραπανω δεν ξερω.
Ειχε περασει γνωστη εκδιδομενη απο εκει
που ειχε κανει καριερα
στην Διδυμου και την οποια μελετουσε ο Φορμετ.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.734
Πόντοι
7.195
xaxa πιό συνθηματικό πεθαίνεις

• Like
Αντιδράσεις: tnt60

monaxoulis

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
Φίλε
Χιλια θενκς!

Γιατι ΟΡΚ? δεν ειναι καλες εννοεις? Ευχαριστω

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Μυστη Τονυ ορθως διατηρεις κι εσυ την γνωμη σου για το πως την βρισκεις στα μπουρδελα
με φσντασιωσεις η χωρις αλλα θα ηθελα να κανω
ενα ευθυμο σχολιο.

Εβαλα τα γελια χωρις ειρωνεια οταν διαβασα
την περιπτωση πουτανας που λειτουργει ερωτικα αλλα και αγρια.

Καλα, αυτο δεν παιζει ουτε με γκομενα και θα το βρουμε σε πουτανα;;;

αναφερομαι σε αυθεντικες συμπεριφορες στο κρεβατι (η οπου αλλου).

Δεν το εχω συναντησει πουθενα και ποτε. Ποσο μαλλον με διαρκεια στην διπλη αυτη κστευθυνση.
Θα πει καποιος ζηταω πολλα. Δεν θα το ελεγα.
Ζηταω οτι μου αρεσει
και αναγκαζομαι να πηγαινω εδω κι εκει.

Βρισκω παντα μονο το ενα.
Ουτε σε γκομενα δεν υπαρχει αυτο που λες.
Και μαλιστα αν αρχισει
κι ο συναισθηματισμος - ερωτισμος
απο την πλευρα τους
το αλλο ακρο της αγριας παθιαρας καυλας παει περιπατο η περιοριζεται τοσο που ειναι ξεπετα
η δειγμα γραφης.
Οριοθετω το εξαμηνο
ως ζενιθ στην επαφη
με γκομενα. Μετα βαριομαστε κι αυτες θεωρουν δεδομενο οτι θα τις αγαπαμε και θα ειμαστε για παντα οκ με τον τροπο που επιλεγουν αυτες
οταν θελουν αυτες κτλ.

Δυστυχως αυτο δεν συμβαινει στην πραγματικοτητα.
Δεν δεχομαι ορους!
Κανεις μας δεν δεχεται
(προσποιουμαστε οτι δεχομαστε και στην πουτσα μας τι πιστευουν)
και μοιραια παμε εδω
κι εκει.
Η τα δινουν ολα η τρωνε ποδι!
Αλλιως δινουν ποδι!
Κι ετσι συνεχιζουμε!
Για παντα!
Ειναι αναλογα τον ανδρα φυσικα.
Η γυναικα φορτωνεται καποιον μονο αν πιστεψει οτι μπορει
να τον ελεγξει.
Ελεγχος απαγορευεται!

Μύστη τντ κιόμως, υπάρχουν περιπτώσεις πουτανών που κάνουν και τέτοια θαύματα, θα συμφωνήσω μαζί σου, Θέατρο παίζουν, σημασία έχει όμως σε αυτό το θέατρο να κερδίσεις οσα περισσότερα γίνεται, θα αναφέρω τώρα μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση προσωπική που έγινε το φετινό καλοκαίρι, και πιστεύω θα συγκινήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς, και θα δεις που θέλω να καταλήξω.
Ήταν μεσάνυχτα καλοκαιριού ώρα 12:30, είχα σκοπό να γαμησω τη Σαντρα του φωκαιας 13, όταν έφτασα έξω από τη πόρτα όμως, μηδέν φώτα και η πόρτα κλειστή, σκέφτηκα με το μυαλό μου ότι δεν θα δουλέψει καθόλου εκείνη τη νύχτα ή ότι την έχει κλείσει για ραντεβού κάποιος για ώρα, πολύ καλά λοιπόν κατηφόρισα παρακάτω, να σου όμως που εκείνη τη στιγμή βλέπω την Σαντρα να ανηφορίζει, "τι ψάχνεις εσύ εκει" με ρωτάει " τον έρωτα που έρχεται μπροστά μου" της απαντώ, με τα πολλά η Σαντρα μου είπε ότι περίμενε τη τσατσά να πάρει τσιγάρα στο περίπτερο, εκείνη τη στιγμή σταθήκαμε και οι 2 έξω από τον οίκο και αρχίσαμε να τριβομαστε, καθώς περιμεναμε την τσατσά την αρπάζω από το μαλλί και αρχίζουμε να γλωσσοφιλιομαστε χωρίς αύριο, καθώς μπαλαμουτιομαστε για κάνα 5 λεπτο να σου και η Ρουμπι (τσατσα) , αμαν τι έρωτας είναι αυτός ρε παιδιά μας λέει, άνοιξε την πόρτα γιατί δεν αντέχουμε άλλο της λεω, αμέσως λέει, ανοίγει την πόρτα τα φώτα και παίρνω σηκωτή την Σαντρα αγκαλιά στο δωμάτιο, καλεε πρέπει να ντυθεί η κοπέλα μου λέει, αυτή είναι δικιά μου δουλειά της λέω, δίνω το μπλε εισιτήριο και έχω την Σαντρα μέσα στο δωμάτιο αναμαλλιασμενη και ντυμένη με τα κανονικά της ρούχα, ένα τζιν σορτς και ένα φανελάκι με τον Μίκυ και την Μινι, την ξάπλωσα στο κρεβάτι και άρχισα να τη φιλάω να χαϊδευομαστε, της τα έβγαλα όλα και άρχισα ένα γλείψιμο σπατουλαρισμα παντού, εκεί η Σαντρα ήθελε να βγάλει τα δικά μου ρούχα αλλά δεν την άφησα, κατεβάζω μόνο το παντελόνι και ήθελε όπως και δηποτε να πάρει πνευστό, δεν την άφησα ούτε εκεί και λίγο με το τρίψιμο λίγο με την καυλα της στιγμής η Σαντρα είχε γίνει υγρή σαν νερομπάλονο, και τσουπ γλίστρησε μέσα ρομαντικά ο φίλος, αυτό συνεχίστηκε για 15 λεπτά χωρίς σταματημό και εναλλαγή στάσεων οπου περιείχαν τράβηγμα μαλλιών γρατζουνισμα πλάτης δαγκώματα αλλά και ρομαντικές φράσεις του τύπου "σε θέλω αγάπη μου μωρό μου" τελικά έγινε και το κρέμ-πι μέσα της χωρίς να δυσανασχετεί ούτε να μου την λέει εν αντιθέτως συνεχίσαμε μέχρι να καταθέσει ψυχή ο φίλος μου, στο σαλόνι απέξω παίζει να ήταν 20 άτομα που περίμεναν.
Το συμπέρασμα σε όλο αυτό μύστες μου είναι ότι μπορεί να παιχτεί παραλληλα έρωτας και άγριο σεξ με μια εργάτρια, αρκεί να ευνοούν κάπως οι συνθηκες και η όρεξη, ποσώς με ενδιεφερε εκείνη τη στιγμή αν έπαιζε θέατρο η συγκεκριμένη, εγώ πήρα αυτά που γούσταρα εκείνη την στιγμή και με το παραπάνω, οπότε μυστη τντ είναι λίγο που θα πέσεις και να είσαι εσυ το καπάκι και αυτή ο τεντζερης, το συμπέρασμα μου, σπανια λίγο όλα αυτά αλλά άμα συμβούν σου μένουν.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom