Διαγραμμένο μέλος 198166
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2020
- Like
- 2.009
- Πόντοι
- 216
Δεν είναι παπαριές αυτά που γράφω δικέ μου. Για να καυλώσω πρέπει μέσα μου να δημιουργηθεί ένα παζλ σκέψεων. Αν δεν υπάρξει σενάριο τότε δεν έχει καμία διαφορά στο να τον χώνεις μέσα σε μια μαλακή τρύπα πλαστελίνης και να χύνεις , δεν πάει έτσι.. Αν ζηλεύεις για τα 8 Like Πες το ..μέσα..εσύ εδώ δεν γράφεις τίποτα..Και το κοντοπούτανο που σε καυλώνει υπάρχειλόγος που σε καυλώνει απλά είναι κουραστικό να καθίσεις να αναλύσειςτο γιατί σε καταλαβαίνω.. Επειδή όμως εδώ συζητάμε ξέρεις καλό είναι να πούμε και κάτι παραπάνω πέρα από το να το παίξουμε οι σκληροί γαμιάδες που πάμε και γαμάμε γιατί έτσι...Κανείς δεν αγαπάει πραγματικά την κάθε πουτάνα που πηγαίνει , κανείς δεν μπορεί να την δει απόλυτα σαν άνθρωπο, παραμόνο σαν κομπάρσο της ίδιας του της φαντασίωσης. Και γι' αυτόν ακριβώς το λόγο τα 'στανταράκια' που διαλέγει ο καθένας συνήθως είναι κοπέλες που ενδίδουν στο σενάριό του.
διαφωνω μαστορα.
τα standarακια γινονται γιατι πολυ απλα ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ... ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ !!!
απλο sex ειναι και κανενα σεναριο.
Ακριβώς. Στανταράκια είναι αυτές που καβλώνουν την πούτσα πιο καλά και σε διάρκεια επισκέψεων. Τι σενάρια και μαλακίες.
Και πήρε και 8 like η βαθυστόχαστη παπαριά που έγραψε.
Εμένα προσωπικά πιο πολύ με καβλώνουν κοντοπούτανα και μικρής ηλικίας προς το σκίνυ style. (Συνήθως γιατί υπάρχουν και εξαιρέσεις).
Δε ζω κανένα σενάριο.
Αν με κάβλωναν οι γριές ή οι χοντρές θα πήγαινα σαυτές.
Ρε τύπε χαβαλέ έκανα για τα likes, δε πιστεύω να παρεξηγήθηκες.
Για εξήγησέ μου γιατί έχω απορία. Γιατί μου αρέσει το κοντοπούτανο;
Γιατί το δικό μου μυαλό μου λέει ότι είναι καβλιάρα, ναζιάρα και παιχνιδιάρα, γιαυτό μου αρέσει και συνήθως γαμιούνται καλά. Στήνονται δηλαδή ωραία και δεν κλέβουν. Επίσης στο κρεβάτι αλλάζουν εύκολα στάση, ανεβαίνουν από πάνω, στα 4, είναι ευκίνητες, έχουν ανοίγματα, σα σκεύη ηδονής.
Ενώ οι ψηλές από την άλλη είναι σαν αγγούρια, άχαρες και πολλές φορές ξενέρωτες.
Ωραίες για να τις κυκλοφορήσεις το βράδυ έξω, αλλά όχι τόσο για σεξ.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που ο μέσος όρος ύψους των πουτανών είναι πολύ χαμηλός.
Αλλά αν εσύ έχεις κάποια άλλη εξήγηση φροϋδική, ή κάτι άλλο, είμαι όλος αυτιά.