Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 246 άτομα (32 μέλη και 214 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Κανείς δεν αγαπάει πραγματικά την κάθε πουτάνα που πηγαίνει , κανείς δεν μπορεί να την δει απόλυτα σαν άνθρωπο, παραμόνο σαν κομπάρσο της ίδιας του της φαντασίωσης. Και γι' αυτόν ακριβώς το λόγο τα 'στανταράκια' που διαλέγει ο καθένας συνήθως είναι κοπέλες που ενδίδουν στο σενάριό του.

διαφωνω μαστορα.
τα standarακια γινονται γιατι πολυ απλα ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ... ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ !!!
απλο sex ειναι και κανενα σεναριο.

Ακριβώς. Στανταράκια είναι αυτές που καβλώνουν την πούτσα πιο καλά και σε διάρκεια επισκέψεων. Τι σενάρια και μαλακίες. :jerking:
Και πήρε και 8 like η βαθυστόχαστη παπαριά που έγραψε.
Εμένα προσωπικά πιο πολύ με καβλώνουν κοντοπούτανα και μικρής ηλικίας προς το σκίνυ style. (Συνήθως γιατί υπάρχουν και εξαιρέσεις).
Δε ζω κανένα σενάριο.
Αν με κάβλωναν οι γριές ή οι χοντρές θα πήγαινα σαυτές.
Δεν είναι παπαριές αυτά που γράφω δικέ μου. Για να καυλώσω πρέπει μέσα μου να δημιουργηθεί ένα παζλ σκέψεων. Αν δεν υπάρξει σενάριο τότε δεν έχει καμία διαφορά στο να τον χώνεις μέσα σε μια μαλακή τρύπα πλαστελίνης και να χύνεις , δεν πάει έτσι.. Αν ζηλεύεις για τα 8 Like Πες το ..μέσα..εσύ εδώ δεν γράφεις τίποτα..Και το κοντοπούτανο που σε καυλώνει υπάρχειλόγος που σε καυλώνει απλά είναι κουραστικό να καθίσεις να αναλύσειςτο γιατί σε καταλαβαίνω.. Επειδή όμως εδώ συζητάμε ξέρεις καλό είναι να πούμε και κάτι παραπάνω πέρα από το να το παίξουμε οι σκληροί γαμιάδες που πάμε και γαμάμε γιατί έτσι...

Ρε τύπε χαβαλέ έκανα για τα likes, δε πιστεύω να παρεξηγήθηκες. :confused:

Για εξήγησέ μου γιατί έχω απορία. Γιατί μου αρέσει το κοντοπούτανο;
Γιατί το δικό μου μυαλό μου λέει ότι είναι καβλιάρα, ναζιάρα και παιχνιδιάρα, γιαυτό μου αρέσει και συνήθως γαμιούνται καλά. Στήνονται δηλαδή ωραία και δεν κλέβουν. Επίσης στο κρεβάτι αλλάζουν εύκολα στάση, ανεβαίνουν από πάνω, στα 4, είναι ευκίνητες, έχουν ανοίγματα, σα σκεύη ηδονής.
Ενώ οι ψηλές από την άλλη είναι σαν αγγούρια, άχαρες και πολλές φορές ξενέρωτες.
Ωραίες για να τις κυκλοφορήσεις το βράδυ έξω, αλλά όχι τόσο για σεξ.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που ο μέσος όρος ύψους των πουτανών είναι πολύ χαμηλός.

Αλλά αν εσύ έχεις κάποια άλλη εξήγηση φροϋδική, ή κάτι άλλο, είμαι όλος αυτιά.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
Γαμησαρα σημερα το απογεμα με ξανθο ουκρανικο πιπινιμοντελο, ο οικος ειχε 3 κορασιδες εντυπωση μου εκανε οτι ολοι οι πελατες εβγαζαν κολαριστο 50ρικο και ζητουσαν μισαωρο προγραμμα.
Η κορασιδα που πηρα, απο το πρωϊ που ειχε παει ειχε κανει 6 μισαωρα και δεν επαιρνε αλλα γιατι την ειχαν ξεμουνιασει.
Παρα την κουραση της ομως ηταν ιδιατερα τρυφερη και ερωτικη μαζι μου.
Εχει λεφτα ο κοσμακις βλεπω τη λοκνταουν και μαλακιες, το καλο μουνι το πληρωνουν δεν τσιγγουνευονται, επισης στον οικο η μαυρομαλλα που ειναι μεταγραφη απο λιοσιων εβαλε και ελευθερο τσιμπουκι στο μενου.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Γαμησαρα σημερα το απογεμα με ξανθο ουκρανικο πιπινιμοντελο, ο οικος ειχε 3 κορασιδες εντυπωση μου εκανε οτι ολοι οι πελατες εβγαζαν κολαριστο 50ρικο και ζητουσαν μισαωρο προγραμμα.
Η κορασιδα που πηρα, απο το πρωϊ που ειχε παει ειχε κανει 6 μισαωρα και δεν επαιρνε αλλα γιατι την ειχαν ξεμουνιασει.
Εχει λεφτα ο κοσμακις βλεπω τη λοκνταουν και μαλακιες, το καλο μουνι το πληρωνουν δεν τσιγγουνευονται, επισης στον οικο η μαυρομαλλα που ειναι μεταγραφη απο λιοσιων εβαλε και ελευθερο τσιμπουκι στο μενου.

Ο αριθμός που κερδίζει ποιος είναι για να αγοράσουμε κι εμείς;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μισό λεπτό δικέ μου γιατί με μπέρδεψες.Από τη μία δε θες ξερή συναλλαγή κι από την άλλη συμφωνείς στο να σε περιφρονεί μια πουτάνα?? Κάτι παίζει εδώ ..θες να το διατυπώσεις λίγο καλύτερα? Τhanks!

Μυστη Καρλ
που μπερδευτηκες;
δεν ειπα οτι δεν θελω ξερη συναλλαγη.
Ειπα οτι με την ξερη συναλλαγη ολα ειναι μουφα οποτε ως επομενο θεωρω να με περιφρονει.
Κι εγω το ιδιο κανω εξαλλου.

Σε αυτο το σημειο επειδη αναφερθηκε η λεξη υποτιμηση απο αλλο μελος
να εξηγησω οτι οι της δικης μου ιδεολογιας δεν μπαινουμε στο μαγαζι
με μουτρα μεχρι τον κωλο
ουτε και αναμενουμε ξεπετα.
Μπαινουμε με την λογικη
να περασουμε καλα.
Αν περασουμε πολυ καλα λεμε οτι πεσαμε σε σωστη επαγγελματια η κατι αλλο συνεβη και παει λεγοντας.
Ριχνουμε μια γνωμη στο φορουμ.
Αν περασουμε σκατα
λεμε οτι στημενο ηταν οποτε ποιος νοιαζεται;
ριχνουμε ξανα μια γνωμη
στο φορουμ και οκ.

Ψυχολογια ατσαλι.

Να ηταν γκομενα
να μας ενοιαζε!

:rockon:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Η Βίκυ από Κασσάνδρας ήταν.
Δεν ξέρω αν θυμάται κανείς.

Μυστη Κορακιε, ελπιζω
να μην πηγες προ ετων
στο Λουκα Νικα γιατι
αν πετυχαινες την Αλικη
πολυ πιθανον να μην πιστευες ουτε μεσω φορουμ οτι ηταν τρανς.
Φοβερη φυσικοτητα.

Γνωριζω τελεια φυσιολογια.
Αν πω εγω για πλασμα οτι δεν ειναι γυναικα, παει και τελειωσε.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Αυτό το πίστευα κι εγώ όταν ήμουν πιτσιρικάς, αλλά δεν ισχύει.
Ή μάλλον ισχύει στον ίδιο βαθμό με πολλά άλλα επαγγέλματα.
Πάντα και μόνο από κακούς επαγγελματίες.

Μυστη Ντιγκερ
το πιστευουν (και το λενε) πολλες οποτε πιστευε
οτι θες εσυ.
Μας θεωρουν μαλακες, οτι δεν εχουμε γκομενες
και κατι τετοια.

:2funny:

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216

Μυστη Κορακιε, ελπιζω
να μην πηγες προ ετων
στο Λουκα Νικα γιατι
αν πετυχαινες την Αλικη
πολυ πιθανον να μην πιστευες ουτε μεσω φορουμ οτι ηταν τρανς.
Φοβερη φυσικοτητα.

Γνωριζω τελεια φυσιολογια.
Αν πω εγω για πλασμα οτι δεν ειναι γυναικα, παει και τελειωσε.

Λουκά Νίκα = λουκάνικα :2funny:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ναι, πιο παλιά νομίζω είχε περάσει από Φυλής 80 (RIP) αν θυμάται κανείς ας πει

Δεν την θυμαμαι εκει μυστη Σμυρνη. Την Μαρια την κρυοκωλη θυμαμαι μονο.

Μουναρα ομως η Μσρια ετσι;;;

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Πείτε ρε κάνα κρυφό... βαρέθηκα να γαμαω τις ίδιες...p.m.

Arsenal FC

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Αδερφε καλησπερα..Αν σου ειναι ευκολο στειλε μου σε pm τον οικο,εχω 3 μηνες θελω να ξεδωσω δε παλευεται αλλο αυτη η κατασταση

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.009
Πόντοι
361
Κροταλίες, βόες και οχιές μαζί! :(

barbanik

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2006
Like
249
Πόντοι
20

Κάτω δεξιά; Για τη Μπιάνκα λες;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Συμφωνω σε ολα με παπαφιλιπς.
Ειδατε τι ειπε; αν ηταν με γκομενα θα εκοβε αν δεν πηγαινε το πραγμα.
Αλλες απαιτησεις εκει.
Για μενα οταν πηγαινεις
στο μπουρδελο πρεπει απλα
να λειτουργεις για να παρεις ηδονη.
Δισλεγεις μια που σε ελκει στο να χυσεις και πας.
Σωματικα, φατσικα, με την γλωσσα σωματος, με προγραμμα που ανακοινωνεται κτλ.
Οχι να σας θυμιζει καποια.
Καλο αυτο αλλα σας αποδυναμωνει σταδιακα.
Πανω στην πραξη περιμενετε μια σχετικη ανταποκριση, το ανδρικο κορμι για να λειτουργησει (κατα συνεπεια η ψωλη) χρειαζεται χαλαρωση.
Νομος!!!
Αν η πουτανα ειναι ξεπετα
η τουβλο, οδηγουμαστε σε ξεπετα.
Μεσω ολων αυτων που κανουμε και κανει οδηγουμαστε σε καποιο αποτελεσμα.
Μας οδηγουν οι στιγμες.
Εχω να σας δωσω μια μικρη συμβουλη και μην την ακουσετε. Οταν γαματε πουτανα θα πηγαινετε με την λογικη οτι θα περασετε πολυ ωραια ως δεδομενο.
Ως δεδομενο!
Μολις καυλωσετε, αυτο ηταν. Εχετε δεκα λεπτα
και κατι ψιλα. Σε αυτο το χρονικο διαστημα που δεν φτανει για τιποτα φοβερο και νομιζω συμφωνουμε ολοι, αποσκοπουμε
στο καλυτερο για τον καθεναν. Αν μπειτε χεσμενοι, διστακτικοι
η αγριανθρωποι θα παρετε τα αρχιδια σας.
Οι φαντασιωσεις οπως ειπε ο Καρλ (αυτο ηθελε να πει) και συμφωνησε κι ο παπαφιλιπς οτι ειναι υστατη λυση ειναι αποδεκτες αλλα ειναι υστατη λυση.
Προσεξτε μην οδηγηθειτε στο να τις εχετε αναγκη γιατι το σωμα κι η ψωλη εχουν μνημη.
Τις χρησιμοποιουμε κβαντομηχανικα για να μην χασουμε το αντιτιμο
εκτος αν ειστε στην αποδεκτη κατηγορια του παω για βιτσια οποτε αλλο καπελο.
Ο πυρηνας ειναι στο να παρετε αποτελεσμα χωρις φαντασιωση.
Ετσι αισθανεστε δυνατοι
και να ξερετε οτι αν το κανετε αυτο δεν θα κοπουν οι φολες αλλα θα στρωσουν τα γαμησια και καποιες φορες θα περνατε πολυ ωραια και με παραπανω χρονο.
Με οσες εχω περασει φοβερα (εχω φαει πολλες φολες κι εγω) και υποθεστε οτι θελετε, ημουν παντα ενας καθρεπτης που εβλεπαν την μαπα τους. Αισθανονταν ανεση και λειτουργουσαν σε ενα ωμο γαμησι. Αυτο θελω εκει. Αλλο ανεση αλλο ερωτες κτλ.
Τι αλλο να εκανα σε δεκα λεπτα; τα καστρα πεφτουν απο μεσα. Αυτοι εφτιαξαν τους νομους κι εγω προσαρμοστηκα για να παρω οτι θελω. Ηδονη και μονο!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Και σε συτο το σημειο νομιζω οτι πρεπει να σχολιασω καποιες απιστευτες καποτες
των μπουρδελων.
Μα τι αισχος ορισμενες!

Οπως και την μεθοδο φορεματος α λα καλτς.
Με το που μπαινουν ορισμενες, την κρατανε ετοιμη. Τι νομιζουν; οτι γαμαμε καθε πεντε χρονια και θα ειμαστε ετοιμοι
απο τον δρομο;

Τι δηλαδη; δεν σας εχει τυχει τιποτα απο ολα αυτα;

η λυση ειναι
το προφυλακτικο
duo skin to skin.

Καποταρα λεμε!

Αλλη αισθηση...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.339
Πόντοι
27.261
Συμφωνω σε ολα με παπαφιλιπς.
Ειδατε τι ειπε; αν ηταν με γκομενα θα εκοβε αν δεν πηγαινε το πραγμα.
Αλλες απαιτησεις εκει.
Για μενα οταν πηγαινεις
στο μπουρδελο πρεπει απλα
να λειτουργεις για να παρεις ηδονη.
Δισλεγεις μια που σε ελκει στο να χυσεις και πας.
Σωματικα, φατσικα, με την γλωσσα σωματος, με προγραμμα που ανακοινωνεται κτλ.
Οχι να σας θυμιζει καποια.
Καλο αυτο αλλα σας αποδυναμωνει σταδιακα.
Πανω στην πραξη περιμενετε μια σχετικη ανταποκριση, το ανδρικο κορμι για να λειτουργησει (κατα συνεπεια η ψωλη) χρειαζεται χαλαρωση.
Νομος!!!
Αν η πουτανα ειναι ξεπετα
η τουβλο, οδηγουμαστε σε ξεπετα.
Μεσω ολων αυτων που κανουμε και κανει οδηγουμαστε σε καποιο αποτελεσμα.
Μας οδηγουν οι στιγμες.
Εχω να σας δωσω μια μικρη συμβουλη και μην την ακουσετε. Οταν γαματε πουτανα θα πηγαινετε με την λογικη οτι θα περασετε πολυ ωραια ως δεδομενο.
Ως δεδομενο!
Μολις καυλωσετε, αυτο ηταν. Εχετε δεκα λεπτα
και κατι ψιλα. Σε αυτο το χρονικο διαστημα που δεν φτανει για τιποτα φοβερο και νομιζω συμφωνουμε ολοι, αποσκοπουμε
στο καλυτερο για τον καθεναν. Αν μπειτε χεσμενοι, διστακτικοι
η αγριανθρωποι θα παρετε τα αρχιδια σας.
Οι φαντασιωσεις οπως ειπε ο Καρλ (αυτο ηθελε να πει) και συμφωνησε κι ο παπαφιλιπς οτι ειναι υστατη λυση ειναι αποδεκτες αλλα ειναι υστατη λυση.
Προσεξτε μην οδηγηθειτε στο να τις εχετε αναγκη γιατι το σωμα κι η ψωλη εχουν μνημη.
Τις χρησιμοποιουμε κβαντομηχανικα για να μην χασουμε το αντιτιμο
εκτος αν ειστε στην αποδεκτη κατηγορια του παω για βιτσια οποτε αλλο καπελο.
Ο πυρηνας ειναι στο να παρετε αποτελεσμα χωρις φαντασιωση.
Ετσι αισθανεστε δυνατοι
και να ξερετε οτι αν το κανετε αυτο δεν θα κοπουν οι φολες αλλα θα στρωσουν τα γαμησια και καποιες φορες θα περνατε πολυ ωραια και με παραπανω χρονο.
Με οσες εχω περασει φοβερα (εχω φαει πολλες φολες κι εγω) και υποθεστε οτι θελετε, ημουν παντα ενας καθρεπτης που εβλεπαν την μαπα τους. Αισθανονταν ανεση και λειτουργουσαν σε ενα ωμο γαμησι. Αυτο θελω εκει. Αλλο ανεση αλλο ερωτες κτλ.
Τι αλλο να εκανα σε δεκα λεπτα; τα καστρα πεφτουν απο μεσα. Αυτοι εφτιαξαν τους νομους κι εγω προσαρμοστηκα για να παρω οτι θελω. Ηδονη και μονο!

Απλη λογικη και τιποτα παραπανω.
Το εχω ξαναπει εδω μεσα πολλες φορες, αλλα δε στροφαρουν δυστυχως. Τα πραγματα ειναι απλα και μπροστα σου.
Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να ανοιξεις τα ματια σου, να τα δεις και να βαλεις το μυαλο σου να τα επεξεργαστει.
Εκει ομως κολλαει το ολο θεμα.
Μετα ομως καπχιοι, βγαινουν και λενε οτι εσυ μονο εσυ εισαι ο τελειος και τα κανεις ολα σωστα και κατι τετχιες παπατζες.
Και πολυ καλα κανουν και μπραβο τους, στην τελικη.
Αυτοι χανουν ομως... :wink:

• Like
Αντιδράσεις: tnt60

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.339
Πόντοι
27.261

Αυτα που εχουμε γραψει ειναι φιλε.
Το φωκαιας με εμιλυ, που ειπαν ο ποιητης και ο πρακτωρ, το επιβεβαιωνω και εγω.
Περασα και το ειδα.
Δε νομιζω κατι αλλο.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Αυτό με την φαντασίωση και τις πουτανες που συζητήθηκε λίγο παραπάνω είναι όπως και όλες τις υπόλοιπες απολαύσεις μας στην ζωή, δηλαδή υποκειμενικό.
Ο κάθε άντρας (άνθρωπος) λειτουργεί με λίγο διαφορετικό τρόπο, και ο καθένας μας έχει αλλιώς στην φαντασία του το σεξ, άλλοι γουστάρουν βίαια πράγματα αγαρμπα γαμησια, και άλλοι θέλουν να κάνουν έρωτα, επιτυχημένη και καλύτερη πουτανα πιστεύω είναι αυτή που μπορει να αποδώσει και στις 2 ακραίες αυτές εκδοχές, επίσης άλλοι φτιάχνονται η άλλη να είναι μόνο μουναρα και τέλος, ας κάθεται και σαν Αστερίας στο κρεβάτι, μη ψάχνετε αναλύσεις σε αυτά, ο καθένας μας το έχει διαφορετικά στο μυαλό, θα σας μιλήσω και λίγο για μένα, προσωπικά με τραβάει πολύ ο αέρας που βγάζει μια πουτανα στο σαλόνι και ας είναι μέτρια παρουσία, αν δω ότι αυτή η κοπέλα φαίνεται ότι το έχει θα μπω άφοβα, θα νιώσω το χαρακτηριστικό τράβηγμα στα αρχιδια μόλις την δω ή το γρήγορο χτύπο της καρδιάς, το πορνοενστικτο μου ποτέ δεν με έχει προδώσει. Θέλω την κοπέλα απλά να έχει χαρά μέσα της και έξω της και αυτό φαίνεται, επίσης σημαντικος παράγοντας είναι να της αρέσεις και εσύ λίγο, ναι και οι πουτανες έχουν γούστο, αυτές που (κάνουν πως) δεν έχουν γούστο έχουν κακία μέσα τους εκνευρισμό μεγάλο για την δουλειά αυτή και απλά μείνετε μακριά, αν σας κάνει κάποιο κομπλιμέντο του στυλ, τι ωραίο σώμα τι ωραίο στυλ ή τι όμορφα μάτια έχεις κλπ και ξέρετε και εσείς μέσα σας ότι τα κατέχετε λίγο αυτά, μπείτε άφοβα δεν σας λένε ψέμματα να σας καλοπιασουν, όποιος κοιτάξει στα μάτια τους καταλαβαίνει πολλά, υπάρχουν αρκετές που έχουν ξεπεράσει το κόμπλεξ αυτής της δουλειάς και σου δίνουν το καλύτερο (Μικαελα Ρανια Άννα πορνοστάρ Εβελίνα) φυλής κ Αχαρνών μερικά παραδείγματα, επίσης εννοείται παίζει ρόλο και η ψυχολογία τους εκείνη την στιγμή, μη κάνετε λάθος να μπείτε ακόμα και σε στανταράκι σας άμα την δείτε προβληματισμένη, δεν θα αποδώσει, επίσης σημαντικος παράγοντας είναι και εμείς να είμαστε προσεκτικοί με την υγιεινή Μας, αν βρωμαμε ή είμαστε τέρμα απεριποιητοι αυτό τις ξενερώνει, απλή λογική, επομένως μπείτε εκεί που θα νιώσετε εσείς μια χαλαρότητα και έλξη μόλις την δείτε, αυτή είναι η σωστή συνταγή, όπου δείτε όπου υπάρχει χημεία μεταξύ σας, σας μιλήσει κάνετε πλάκα ή κοπλιμέντα να ξέρετε ότι σας συμπάθησε, -πράγμα πολύ θετικό- οπότε είναι σχεδόν σίγουρη και η επιτυχία της συνεύρεσης, βέβαια εννοείται να σας συγκινούν όλα αυτά, άμα την βλέπετε ως ένα κομμάτι κρέας, και σε αυτό το κρέας βλέπουμε μόνο την ομορφιά είναι σίγουρο πως οι φόλες που θα φατε είναι αμέτρητες.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Οι πουτάνες θέλουν να θαυμάζουμε όχι μόνο το σώμα τους αλλά και το μυαλό τους! Το έχουν βίτσιο! Καλύτερα να της δώσεις μερικές γερές σφαλιάρες στον κώλο παρά να της πεις ότι κάνει κάποια συγκεκριμένη βλακεία. Αν το κάνεις θα σε μισήσει!

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826

Αυτα που εχουμε γραψει ειναι φιλε.
Το φωκαιας με εμιλυ, που ειπαν ο ποιητης και ο πρακτωρ, το επιβεβαιωνω και εγω.
Περασα και το ειδα.
Δε νομιζω κατι αλλο.

Φωκαίας περνάω αλλά δεν.....δε βλέπω τσατσά πουθενά

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom