Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 248 άτομα (32 μέλη και 216 επισκέπτες)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μυστη Κορακιε κι εγω του εκανα λαικ. Δεν εναι λαθος αυτο που εγραψε απλα δεν καλυπτει ολο το φασμα.

Κανουμε λαικ επειδη ειναι τσαμπα και παραλληλα οταν κατι μας αρεσει η συμφωνουμε λιγο πολυ.

Η μεγαλη καυλα ορμονων
θα ερθει αν μπει
η επιλογη dislike.

:2funny:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μυστη Γουλφμαν πολυ σωστο σε βρισκω.
Καποιοι τους δινουν μεγαλη σημασια αρα διευκολυνεται η δυσκολη δουλεια τους,
τις αναγαγουν σε ιδανικες αρα νιωθουν ιδιατερες
νιωθοντας πως εχουν αυλικους, μονομαχουν για την καρδια τους αρα νιωθουν ποθητες και παει λεγοντας. Στο μεσοδιαστημα κονομανε
και επιβιωνουν.

Δεν ειναι και τοσο ασχημα τα πραγματα. Αν ηταν πολυ χαλια θα την παρατουσαν την δουλεια.
Πως γινεται λοιπον και δεν σταματα καμια σχεδον;

επισης καμια τους δεν πιστευει πως καποιος τις θελει πραγματικα και γι'αυτο οποιον βρουν ειναι σχεδον παντα απο τον κυκλο τους. Τελος να σημειωσω
οτι υπαρχει κι ο πελατης
που πολλες φορες προσπαθει να τις κατακτησει για να υπερβει τον διπλανο του
και να νιωσει αυτος καλυτερος.
Ολα μεσα στην ζωη ειναι.
Το οτι διαφωνω εγω η αλλος δεν αλλαζει τιποτα.
Αγαπω περισσοτερο οσους κοιτουν να περασουν πολυ καλα με ψεμματα εναντια στα ψεμματα τους.
Υγιης ανταγωνισμος θα ελεγα. Κανουν κι εκεινοι
οτι κανουν αυτες.
Δημιουργουν προσδοκιες.
Οποια θελει αγοραζει...

:rockon:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.339
Πόντοι
27.261
Η μεγαλη καυλα ορμονων
θα ερθει αν μπει
η επιλογη dislike

Αν σκασει αυτο, φαντασου τι γελιο εχει να πεσει.
Εδω καπχιοι παρεξηγουνται και δεν πιανουν το χαβαλε που γινεται, σκεψου να βλεπουν και dislikes στα posts τους.
Θα κλαψουνε μανουλες λεμε :tooth:

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Καλημέρα φίλοι μου.
Διαβάζοντας τα τελευταία θα ήθελα να καταθέσω την άποψή μου, σεβόμενος πρώτα από όλα τις απόψεις τους καθενός εδώ μέσα.
Οι κοπέλες όλες που εργάζονται σε οίκους ανοχής ή κάνουν ακόμα αι πιάτσα, δεν είναι και τα πιο ευτυχισμένα άτομα στην κοινωνία, όπως το ίδιο ισχύει και για μας. Εγώ αν τα πήγαινα καλά με την γυναίκα μου δεν θα πήγαινα να ξεδίνω σε οίκους ανοχής, οποιοσδήποτε άλλος εδώ μέσα φυσικά για τους δικούς του προσωπικούς λόγους. Κι εκείνες όμως, σίγουρα το όνειρό τους δεν ήταν να γίνουν πουτάνες. Ας σκεφτεί κανείς από ποια οικονομικά και κοινωνικά στρώματα προέρχονται.
Πολλές φορές συμβαίνει στο χώρο αυτό, εμείς ως πελάτες να μην παίρνουμε εκείνο που προσδοκούμε κάθε φορά από αυτές. Είτε γιατί εκείνες έχουν μια συμπεριφορά ανάρμοστη για το χώρο - που μπορεί να οφείλεται είτε στο χαρακτήρα, είτε στην πίεση που τους ασκείται από διάφορους άλλους παράγοντες - είτε γιατί εμείς είμαστε στρεσαρισμένοι από τα διάφορα προβλήματα που μας ταλανίζουν, είτε βρε αδερφέ και λόγου του χαρακτήρα μας. Εγώ δεν θεωρώ το εαυτό μου άγγελο, ούτε και μηχανή, να μπορώ να προγραμματίζω τα πάντα, εξάλλου θα έβρισκα τη λύση ίσως με τη γυναίκα μου.
Θα σας πω δυο ιστορίες προσωπικές από την εμπειρία μου. Η μια όταν πήγα με μία εδώ και ένα χρόνο, δεν θυμάμαι και το όνομά της, εξάλλου δεν έχει σημασία για τη συζήτηση, και με ξεπέταξε με την μία. Μου έδειξε πολύ απλά πώς δεν ήταν μια γυναίκα που την γαμούσα αλλά μια τρύπα που με έκανε να χύσω και να φύγω. Μόλις τελείωσα, σηκώθηκε, είπε ένα ξερό γεια και έφυγε. Δεν σκοτίστηκα ιδιαίτερα, και ξέρετε γιατί; Γιατί απλά τράβηξα το δρόμο μου παραπέρα. Την μεθεπόμενη μέρα πήγα κάπου αλλού και πέρασα τέλεια. Και μάλιστα σε κοπέλα που δεν έλαβε καλές κριτικές εδώ μέσα, αλλά ούτε και άσχημες. Μαζί της εγώ πέρασα θαυμάσια, κι από εκείνη τη μέρα την έβαλα στα στανταράκια.
Πάντα φέρομαι με ευγένεια, να το ομολογήσω. Δεν την γουστάρω την καφρίλα και την αναίδεια. Κι αν μου τύχει κάποια που είναι αναιδής, συνήθως τη μυρίζομαι τη φόλα από το σαλόνι, ε κι αν την πατήσω την πάτησα. Δεν θα τελειώσει εκεί η ζωή μου.
Η άλλη ιστορία έχει να κάνει με την κοπέλα που προανέφερα και την έκανα στανταράκι. Πήγαινα τακτικά και μιλούσαμε με τα μικρά μας ονόματα. Γούσταρα και γούσταρε, έσω και σαν επαγγελματίας. Μια μέρα λίγο πριν την καραντίνα, περίμενα ένα δυο λεπτά γιατί το μαγαζί ήταν φουλ, μόλις θα τελείωνε ο πελάτης που ήταν η κοπέλα θα έμπαινα εγώ. Είδα την κοπέλα να βγαίνει τρέχοντας και ξεβράκωτη να πάει στο μπάνιο. Σε λίγο βγήκε κάποιος καλοντυμένος θα το έλεγα. Αλλά ρε παιδιά τι μπόχα ήταν αυτή; Η τσατσά μπήκε να συμμαζέψει το δωμάτιο και της ήρθε λιποθυμία από τη βρώμα. Φυσικά χωρίς να το ζητήσω άλλαξε αμέσως σεντόνια και αέρισε το δωμάτιο.
Τώρα το ρεζουμέ. Πείτε μου σας παρακαλώ, ποια κοπέλα θα το άντεχε αυτό. Αυτή η κοπέλα θα έκανε ότι έκανε μαζί του από ανάγκη. Ο τύπος μύριζε σαν άπλυτος γύφτος.
Πόσο δίκιο θα είχε αυτός ο άνθρωπος αν την κατηγορούσε για ξεπέτα;
Λοιπόν να μην σας κουράζω άλλο, η ζυγαριά παλαντζάρει. Ας μην είμαστε ποτέ απόλυτοι με κανέναν. Δεν θα βρει κανένας τον έρωτα της ζωής του μέσα στα μπουρδέλα, Εξαιρέσεις φυσικά υπάρχουν. Γιατί όσο και να λέμε, κι αυτές έχουν ψυχή. Κι αυτές πολλές φορές γουστάρουν και το απολαμβάνουν μερικές φορές άμα ο πελάτης είναι κανένας άβγαλτος πιτσιρίκος και είναι και όμορφος, ή αν ταιριάζουν τα χνώτα τους που λέμε και στο χωριό μου.
Τώρα αν πάμε με υποτιμητικό ύφος απέναντί τους, να ξέρετε ότι θα σε υποτιμήσουν κι αυτές, κι έχουν άμα θέλουν το πάνω χέρι. Εξάλλου οι γυναίκες είναι το δυνατό φύλο σ' αυτήν την κοινωνία.
Την καλημέρα μου σε όλους και την ευχή να ανοίξουν όλα κανονικά γρήγορα.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.734
Πόντοι
7.195
Οι πουτανες νιωθουν
περιφρονηση για τους πελατες και συμφωνω απολυτα μαζι τους γιατι δεν με απασχολει
να μοστραρω κυβικα.
Κι εγω θα μας περιφρονουσα γιατι ειναι στημενα ολα.

Αυτό το πίστευα κι εγώ όταν ήμουν πιτσιρικάς, αλλά δεν ισχύει.
Ή μάλλον ισχύει στον ίδιο βαθμό με πολλά άλλα επαγγέλματα.
Πάντα και μόνο από κακούς επαγγελματίες.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Κανείς δεν αγαπάει πραγματικά την κάθε πουτάνα που πηγαίνει , κανείς δεν μπορεί να την δει απόλυτα σαν άνθρωπο, παραμόνο σαν κομπάρσο της ίδιας του της φαντασίωσης. Και γι' αυτόν ακριβώς το λόγο τα 'στανταράκια' που διαλέγει ο καθένας συνήθως είναι κοπέλες που ενδίδουν στο σενάριό του.

διαφωνω μαστορα.
τα standarακια γινονται γιατι πολυ απλα, ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ... ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ !!!
απλο sex ειναι και κανενα σεναριο.
Αυτό το 'περνάμε καλά' που λες εγώ το μεταφράζω ως σενάριο. Εσύ για να χύσεις την ώρα που γαμάς δεν κάνεις κάποιες σκέψεις? Είναι σαν κοινωνική αναπαράσταση δεν ξέρω αν με πιάνεις..

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.339
Πόντοι
27.261
Κανείς δεν αγαπάει πραγματικά την κάθε πουτάνα που πηγαίνει , κανείς δεν μπορεί να την δει απόλυτα σαν άνθρωπο, παραμόνο σαν κομπάρσο της ίδιας του της φαντασίωσης. Και γι' αυτόν ακριβώς το λόγο τα 'στανταράκια' που διαλέγει ο καθένας συνήθως είναι κοπέλες που ενδίδουν στο σενάριό του.

διαφωνω μαστορα.
Αυτό το 'περνάμε καλά' που λες εγώ το μεταφράζω ως σενάριο. Εσύ για να χύσεις την ώρα που γαμάς δεν κάνεις κάποιες σκέψεις? Είναι σαν κοινωνική αναπαράσταση δεν ξέρω αν με πιάνεις..

Οχι δε σε πιανω και οταν περναω καλα, δε σκεφτομαι απολυτως τιποτα. Αφηνω την καθε στιγμη να με οδηγει.
Δεν κανω sex για να σκεφτομαι επιπλεον, απο αυτα που σκεφτομαι ηδη στην καθημερινοτητα. Τα γνωστα που σκεφτεται ολος ο κοσμος πανω κατω... οικονομικα, μελλον, γυναικες, παιδια, υγεια κτλπ.
Αμα το κανεις αυτο πρεπει να εχεις τρομερο προβλημα αγχους η' δε ξερω και εγω τι ακομα.
Το μονο σεναριο (οπως το λες εσυ) που κανω, ειναι οταν πανω στο πληρωτεο sex που η αλλη δεν το'χει, πρεπει να χυσω οπως και δηποτε, για να μην παει στραφι το χρημα.
Αν ειμαι με κανονικη γκομενα, τη σταματαω απλα και το κοβω.
Δε χρειαζεται να μπλεκεις τα απλα πραγματα.

• Like
Αντιδράσεις: tnt60

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056

διαφωνω μαστορα.

Οχι δε σε πιανω και οταν περναω καλα, δε σκεφτομαι απολυτως τιποτα. Αφηνω την καθε στιγμη να με οδηγει.
Δεν κανω sex για να σκεφτομαι επιπλεον, απο αυτα που σκεφτομαι ηδη στην καθημερινοτητα. Τα γνωστα που σκεφτεται ολος ο κοσμος πανω κατω... οικονομικα, μελλον, γυναικες, παιδια, υγεια κτλπ.
Αμα το κανεις αυτο πρεπει να εχεις τρομερο προβλημα αγχους η' δε ξερω και εγω τι ακομα.
Το μονο σεναριο (οπως το λες εσυ) που κανω, ειναι οταν πανω στο πληροταιο sex που η αλλη δεν το'χει, πρεπει να χυσω οπως και δηποτε, για να μην παει στραφι το χρημα.
Δεν είπα ότι όταν γαμάω κάνω σκέψεις για οικογένειες και χρήμα και άγχη και μέλλον γενικότερα. Τέλος πάντων.Υγεία να 'χουμε!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.339
Πόντοι
27.261

διαφωνω μαστορα.

Το μονο σεναριο (οπως το λες εσυ) που κανω, ειναι οταν πανω στο πληροταιο sex που η αλλη δεν το'χει, πρεπει να χυσω οπως και δηποτε, για να μην παει στραφι το χρημα.
Δεν είπα ότι όταν γαμάω κάνω σκέψεις για οικογένειες και χρήμα και άγχη και μέλλον γενικότερα. Τέλος πάντων.Υγεία να 'χουμε!

Σαν παραδειγμα το εθεσα.
Παρακατω εγραψα και για το σεναριο που εννοεις.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Εγώ πάντως αρχικά έμπλεξα με τα μπουρδέλα γιατί οι "κανονικές" γκόμενες δε μου καθόντουσαν.
Στην πορεία συνειδητοποίησα ότι ήμουν τυχερός μέσα στην ατυχία μου, γιατί γλύτωσα πολύ χρόνο, χρήμα και κόπο γαμιώντας και πολύ φτηνά και ωραία μουνιά, που άλλοι δε γαμάνε ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα. Ενώ δαπανάνε χρόνο, χρήμα, κόπο και ξεφτιλίζονται για το κάθε χοντρό μπάζο.

Οπότε το μπουρδέλο από ανάγκη έγινε τρόπος ζωής.

Γλύτωσα και από γάμους, παιδιά και τέτοιες μαλακίες που τις βλέπω τώρα και γελάω με την κατάντια τους.
Ενώ εγώ είμαι κύριος του εαυτού μου.

Ούτε σενάρια δεν κάνω όταν γαμάω ούτε τίποτα.
Ούτε για γκόμενα ψάχνω, ούτε απωθημένα βγάζω.
Μια συναλλαγή είναι για να εξυπηρετώ τη γενετήσια μου ανάγκη.
Με ωραία μουνιά, λίγα λεφτά. Χωρίς κυνηγητά, χωρίς ξεφτιλίκια, χωρίς ψυχολογικά, χωρίς μπλα-μπλα. Με όποια θέλω και όποτε θέλω.

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Εσυ ρε ναυαγιο γαμαγες ενχειρισμενη και την περναγες για κανονικη γυναικα

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216

Ρε φίλε δεν φαινόταν με τίποτα.
Ήμουν και μικρός τότε και άβγαλτος.
Ζήτημα να χα γαμήσει 5-10 πουτάνες στη ζωή μου όλες κι όλες.
Δεν είχα ιδέα από τέτοιες περίεργες καταστάσεις.
Μέσα στο ημίφως του στούντιο που να καταλάβω.
Είχε και τα φώτα πάντα πολύ χαμηλά.
Εγώ είχα πάθει κοκομπλόκο.
Τι γυναικάρα σκεφτόμουν. :2funny:
Πάλι καλά ο Θεός με φώτισε και άνοιξα λογαριασμό στο μπουρδέλα και ρώτησα γιαυτήν και μου πανε τα μέλη.
Πάνε σχεδόν 15ετία από τότε.
Άλλη ζωή ενός άλλου.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Οι πουτάνες είναι ένα υπαρξιακό σκεύος φαντασίωσης. Διοχετεύεις μέσα τους το σενάριό σου - έστω γι' αυτά τα γαμημένα 10 λεπτά- το σενάριο της ιδανικής σχέσης ή το σενάριο του ιδανικού σεξ ή ότι άλλο για να πάρεις ηδονή. Κανείς δεν αγαπάει πραγματικά την κάθε πουτάνα που πηγαίνει , κανείς δεν μπορεί να την δει απόλυτα σαν άνθρωπο, παραμόνο σαν κομπάρσο της ίδιας του της φαντασίωσης. Και γι' αυτόν ακριβώς το λόγο τα 'στανταράκια' που διαλέγει ο καθένας συνήθως είναι κοπέλες που ενδίδουν στο σενάριό του.
Έχεις πατήσει ακριβώς στις νότες...
:respect:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056

διαφωνω μαστορα.
τα standarακια γινονται γιατι πολυ απλα ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ... ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ !!!

Ακριβώς. Στανταράκια είναι αυτές που καβλώνουν την πούτσα πιο καλά και σε διάρκεια επισκέψεων. Τι σενάρια και μαλακίες. :jerking:
Και πήρε και 8 like η βαθυστόχαστη παπαριά που έγραψε.
Εμένα προσωπικά πιο πολύ με καβλώνουν κοντοπούτανα και μικρής ηλικίας προς το σκίνυ style. (Συνήθως γιατί υπάρχουν και εξαιρέσεις).
Δε ζω κανένα σενάριο.
Αν με κάβλωναν οι γριές ή οι χοντρές θα πήγαινα σαυτές.
Δεν είναι παπαριές αυτά που γράφω δικέ μου. Για να καυλώσω πρέπει μέσα μου να δημιουργηθεί ένα παζλ σκέψεων. Αν δεν υπάρξει σενάριο τότε δεν έχει καμία διαφορά στο να τον χώνεις μέσα σε μια μαλακή τρύπα πλαστελίνης και να χύνεις , δεν πάει έτσι.. Αν ζηλεύεις για τα 8 Like Πες το ..μέσα..εσύ εδώ δεν γράφεις τίποτα..Και το κοντοπούτανο που σε καυλώνει υπάρχειλόγος που σε καυλώνει απλά είναι κουραστικό να καθίσεις να αναλύσειςτο γιατί σε καταλαβαίνω.. Επειδή όμως εδώ συζητάμε ξέρεις καλό είναι να πούμε και κάτι παραπάνω πέρα από το να το παίξουμε οι σκληροί γαμιάδες που πάμε και γαμάμε γιατί έτσι...

• Like
Αντιδράσεις: Conan

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Πέρασμα μετά τη δουλειά από τα αγαπημένα στέκια των τριών Φ λόγω ελαφράς νοσταλγίας. Όχι ότι περίμενα κάτι, απλά ήθελα να δω την κατάσταση που επικρατεί.

Απόλυτο σκοτάδι. Ο δρόμος χωρίς ένα φως και δεν μιλάω για φώτα από τα σπιτάκια μόνο. Μαυρίλα.

Στο στέκι των μαύρων ήταν απ' έξω κάποιοι μαύροι, δεν φαίνονταν τα πρόσωπά τους παρά μόνο κινήσεις, τόσο σκοτάδι.

Στη γωνία των Φυλής και Φωκαίας περίεργες φάτσες, περίεργα νταλαβέρια.

Πιο κάτω στα 66 απ' έξω πρεζάκια να ζεσταίνουν σε γκαζάκια τη δόση τους, αυτή ήταν η μόνη λάμψη φωτός στο δρόμο της άλλοτε απόλαυσης, από τα γκαζάκια.

Γενικά η επικινδυνότητα στο απόλυτο.

Σαφώς όλα τα σπιτάκια με λουκέτο.

Φυσικά, είναι βέβαιο πως μόλις ανοίξουν οι οίκοι, η εικόνα θα αλλάξει, θα καθαρίσει λίγο ο τόπος. Δεν θα αφήσουν οι "επιχειρηματίες" την πραμάτεια τους απροστάτευτη, δεν θα αφήσουν το δρόμο απρόσιτο για τους πελάτες όπως είναι τώρα.Το μόνο που φοβίζει είναι ο πρώτος καιρός, γιατί εδώ μιλάμε καθαρά για μετατόπιση της πιάτσας των ναρκωτικών.

Στρίβοντας δεξιά στα 66 για να βγω στο κεντρικό δρόμο, ομάδα ΔΙΑΣ είχε μαζέψει κάτι πρεζάκια, τους έκαναν σηκωτούς με τα γκαζάκια τους μαζί. Κάτι είναι κι αυτό. Ο κεντρικός δρόμος της Φυλής όμως έχει αφεθεί στο έλεος του Θεού.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Οι πουτάνες είναι ένα υπαρξιακό σκεύος φαντασίωσης. Διοχετεύεις μέσα τους το σενάριό σου - έστω γι' αυτά τα γαμημένα 10 λεπτά- το σενάριο της ιδανικής σχέσης ή το σενάριο του ιδανικού σεξ ή ότι άλλο για να πάρεις ηδονή. Κανείς δεν αγαπάει πραγματικά την κάθε πουτάνα που πηγαίνει , κανείς δεν μπορεί να την δει απόλυτα σαν άνθρωπο, παραμόνο σαν κομπάρσο της ίδιας του της φαντασίωσης. Και γι' αυτόν ακριβώς το λόγο τα 'στανταράκια' που διαλέγει ο καθένας συνήθως είναι κοπέλες που ενδίδουν στο σενάριό του.

Θα επιμεινω σε οτι εγραψα πριν. Το δικο σου μοντελο εχει βαση αλλα ειναι λειψο.
Φυσικα δεν σου κανω μαθημα αλλα μην ξεχνας
οτι εχουν σημειωθει πολλες περιπτωσεις που πελατες εχουν απορροφηθει ενεργειακα απο πουτανες και τις εχουν αγαπησει ειτε υπο το συνδρομο του σωτηρα ειτε πραγματικα ειτε ταυτοχρονα και τα δυο.
Περιπτωσεις αφθονες
και γνωστες.
Για μενα ολοι αυτοι εχουν μια καποια προδιαθεση
και διαφωνω απολυτα
με ολο αυτο αν και δεν παιζει ρολο.
Ο λογος διαφωνιας ειναι ενας. Οι πουτανες νιωθουν
περιφρονηση για τους πελατες και συμφωνω απολυτα μαζι τους γιατι δεν με απασχολει
να μοστραρω κυβικα.
Κι εγω θα μας περιφρονουσα γιατι ειναι στημενα ολα.
Διατηρουν το πλεονεκτημα οτι εμεις παμε σε αυτες κι οχι αυτες σε εμας.
Μας θεωρουν ολους μαλακες ασχετως αν δεν καταλαβαινουν
τι και πως.
Γιατι λοιπον να σσχοληθω σοβαρα
με καποια που κατα βαση μας περιφρονει περαν του
να την περιφρονω κι εγω προσπαθωντας μονο
να παρω ηδονη;
για μενα οταν υπαρχει ξερη συναλλαγη ολα ειναι μουφα.
Οι μηδαμινες εξαιρεσεις
απλως επιβεβαιωνουν
τον κανονα.
Αυτο λεγεται αποδειξη
και θεμελιωνεται πανηγυρικα ως αξιωμα!

:rockon:
Μισό λεπτό δικέ μου γιατί με μπέρδεψες.Από τη μία δε θες ξερή συναλλαγή κι από την άλλη συμφωνείς στο να σε περιφρονεί μια πουτάνα?? Κάτι παίζει εδώ ..θες να το διατυπώσεις λίγο καλύτερα? Τhanks!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.764
Πόντοι
46.232

barbanik

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2006
Like
249
Πόντοι
20

Ρε φίλε δεν φαινόταν με τίποτα.
Ήμουν και μικρός τότε και άβγαλτος.
Ζήτημα να χα γαμήσει 5-10 πουτάνες στη ζωή μου όλες κι όλες.
Δεν είχα ιδέα από τέτοιες περίεργες καταστάσεις.
Μέσα στο ημίφως του στούντιο που να καταλάβω.
Είχε και τα φώτα πάντα πολύ χαμηλά.
Εγώ είχα πάθει κοκομπλόκο.
Τι γυναικάρα σκεφτόμουν. :2funny:
Πάλι καλά ο Θεός με φώτισε και άνοιξα λογαριασμό στο μπουρδέλα και ρώτησα γιαυτήν και μου πανε τα μέλη.
Πάνε σχεδόν 15ετία από τότε.
Άλλη ζωή ενός άλλου.

Μια χαρά αν γούσταρες! Εγώ είχα πάρει στο Φυλής 99, Χειλουδάκη την κυρία Εισαγγελέα και Αφροδίτη από τα Παιδιά της Νύχτας και καραγούσταρα! Τι πάει να πει εγχειρισμένες; Ούτε καν έπερνες χαμπάρι. Έψαχνα να βρω κάτι που να αποδείκνυε ότι είναι άντρες και δεν έβρισκα τίποτα. Τύφλα να έχουν οι κανονικές!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.764
Πόντοι
46.232
εκείνη την εποχή για μας ήταν κάτι καινούργιο, επίσης η Τζένη έκανε κ πολύ καλό κρεβάτι ειδικά αν γούσταρε εκτός από Φυλής την είχα πάρει πιο μετά στη Ρόδο στη παλιά πόλη όπου είχε τον οίκο της

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom