You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θα παω κατω πιο μετα
να δω τι γινεται!
Λες να έχει τίποτα καλο?
cocos30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 15
- Like
- 2.119
- Πόντοι
- 2.477
Πιστευω οτι εκει κατω παντα εχει κατι.
Για καλο δεν ξερω.
αμα πετυχεις την Γιασμην απο Ιασωνος στα πρωτα νουμερα,σε εκεινο στον οροφο,ριξε ενα συνθημα γιατι αχτι την εχω το κοντοπουτανο.
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.409
- Πόντοι
- 3.296
Μου λείπουν τα φωτάκια των οίκων
Ο ήχος των τακουνιών στο σαλονάρισμα
Κι η κορύφωση της σκηνής όταν ο ήχος αποκτά εικόνα καθώς σκάει μύτη η ιερόδουλος με τα εσώρουχα μπροστά σου
Το ευχάριστο σοκ που παθαίνεις,η ζημιά,η απογοήτευση ή η αδιαφορία μυρίζοντας ταυτόχρονα χλωρίνες αναμειγμένες με χυσοκαποτίλα από τα δωμάτια...
Ενώ οι ντισκομπάλες γυρίζουν και τα βρακιά φωσφορίζουν...
Τι σκηνικό Θεε μου
Αυτή η μαγεία πουθενά μύστες μου
Κι η κορύφωση της σκηνής όταν ο ήχος αποκτά εικόνα καθώς σκάει μύτη η ιερόδουλος με τα εσώρουχα μπροστά σου
Το ευχάριστο σοκ που παθαίνεις,η ζημιά,η απογοήτευση ή η αδιαφορία μυρίζοντας ταυτόχρονα χλωρίνες αναμειγμένες με χυσοκαποτίλα από τα δωμάτια...
Τι σκηνικό Θεε μου
Πρακτωρ Θου-Βου
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2020
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.009
- Πόντοι
- 361
Και οι περιγραφές του κυρ Βασίλη όταν έχει τη Σόνια! Εγώ έμπαινα μόνο για να τον ακούω να μου φτιάχνει η διάθεση και να καλαμπουριάσουμε κι ας ήξερα ποια είχε
Μου λείπουν τα φωτάκια των οίκων
Τι σκηνικό Θεε μου
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
Και οι περιγραφές του κυρ Βασίλη όταν έχει τη Σόνια! Εγώ έμπαινα μόνο για να τον ακούω να μου φτιάχνει η διάθεση και να καλαμπουριάσουμε κι ας ήξερα ποια είχεΜου λείπουν τα φωτάκια των οίκων
Τι σκηνικό Θεε μου
Μια φορά είχε πει ότι θα την στείλει στο χωριό του στην Καλαμάτα να μαζεψει ελιές αν δεν παίξει καμπιονάτο τσάμπιονς λιγκ στο δωμάτιο, να της σκισουμε τα δίχτυα.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 514
- Like
- 70.605
- Πόντοι
- 41.129
Μου λείπουν τα φωτάκια των οίκων....
Σε νιωθω...
Εμενα μου λειπει η μυρωδια βοθριλας-τσιγαριλας απο το κολωνου 30 υπογειο , οι βρωμικες καναπεδαρες που καθοσουν και λερωνοσουν του κολωνου 27 ισογειο,
Τα αμετρητα πρεζονια-ζομπι στην Ιασωνος που σε εβλεπαν και ηταν στο τσακ να ορμηξουν να σου πιουν το αιμα.
Μου εχει λειψει η τσατσα η Νελλυ που σε εκλεινε μεσα στον οικο και σου εσπαγε τα αρχιδια να περασεις δωματιο με το ζορι.
Μου εχει λειψει το αλβανικο καφενειο στη γωνια που μαζευε ολους τους νταβαδες και τσιμπαγα κανα νεο για καινουρια αφιξη κορασιδας
ενω επαιρνα και λιγο ματι την κωλαρα της Λορυς που απο πουτανα εγινε σερβιτορα.
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Μολις γυρισα.
Το δραμα του αιωνα.
Ζητημα 8 ατομα ολοι κι ολοι εκ των οποιων 2 λευκοι.
Ηταν βεβαια βραδυ και πλησιαζε η νυχτερινη απαγορευση αλλα αυτο ειναι πλασματικο γιατι οποιος θελει να βγει εξω δεν σταματιεται.
Εξω απο το ξενοδοχειο βιτροβιους σκηνες με αστεγους ενω καποιος πρεπει να επισκευασει καποιες λαμπες στο ξενοδοχειο γουιντχαμ που τρεμοσβηνουν.
Οι πονταρισιες της ηλεκτροκολλησης καλα κρατουν στο περδικα
ενω τα λουκετα στις πορτες των μαγαζιων νομιζω τα πηραν πακετο για καλη τιμη.
Κεραμικου συντριβη.
Λεωνιδου το ιδιο.
Ακομνατου ξεχασα να παω γιατι με επιασε κατουρημα.
Κολωνου εχω απορια για ενα μαγαζι αλλα θα το τσεκαρω. Ιασωνος ειμαι σιγουρος οτι κρυφοδουλευουν και φαινεται απο σημαδια.
Απλως τωρα δεν ειχε κινητικοτητα.
Το πορνομολ κλειστο οπως φανηκε το ιδιο
κι η Κολοκυνθους.
Καποια μαγαζια χωρις λουκετο αλλα αυτο δεν λεει κατι. Σε κανα δυο επαιζαν γατες που επιναν φρεσκο νερο αρα καποιος τις ταιζει οχι ομως οτι δουλευει το μπουρδελο.
Κατρουλιλα μηδαμινη αρα γαμησι ανυπαρκτο για Κυριακη βραδυ.
Δεν εξετασα τα παντα αλλα κατι παιζει σιγουρα.
Οχι ομως τετοια ωρα.
Κοκος 30 θα εχεις π.μ συντομα. Αν δουλευει (γενικοτερα) θα το μαθω σιγουρα.
Αυτα παιδες και καλο κουραγιο!
Το δραμα του αιωνα.
Ζητημα 8 ατομα ολοι κι ολοι εκ των οποιων 2 λευκοι.
Ηταν βεβαια βραδυ και πλησιαζε η νυχτερινη απαγορευση αλλα αυτο ειναι πλασματικο γιατι οποιος θελει να βγει εξω δεν σταματιεται.
Εξω απο το ξενοδοχειο βιτροβιους σκηνες με αστεγους ενω καποιος πρεπει να επισκευασει καποιες λαμπες στο ξενοδοχειο γουιντχαμ που τρεμοσβηνουν.
Οι πονταρισιες της ηλεκτροκολλησης καλα κρατουν στο περδικα
ενω τα λουκετα στις πορτες των μαγαζιων νομιζω τα πηραν πακετο για καλη τιμη.
Κεραμικου συντριβη.
Λεωνιδου το ιδιο.
Ακομνατου ξεχασα να παω γιατι με επιασε κατουρημα.
Κολωνου εχω απορια για ενα μαγαζι αλλα θα το τσεκαρω. Ιασωνος ειμαι σιγουρος οτι κρυφοδουλευουν και φαινεται απο σημαδια.
Απλως τωρα δεν ειχε κινητικοτητα.
Το πορνομολ κλειστο οπως φανηκε το ιδιο
κι η Κολοκυνθους.
Καποια μαγαζια χωρις λουκετο αλλα αυτο δεν λεει κατι. Σε κανα δυο επαιζαν γατες που επιναν φρεσκο νερο αρα καποιος τις ταιζει οχι ομως οτι δουλευει το μπουρδελο.
Κατρουλιλα μηδαμινη αρα γαμησι ανυπαρκτο για Κυριακη βραδυ.
Δεν εξετασα τα παντα αλλα κατι παιζει σιγουρα.
Οχι ομως τετοια ωρα.
Κοκος 30 θα εχεις π.μ συντομα. Αν δουλευει (γενικοτερα) θα το μαθω σιγουρα.
Αυτα παιδες και καλο κουραγιο!
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Ας γραψω μια πιυ θυμηθηκα.
Στο Ιασωνος 46 αριστερο ειχα πελεκησει πιο παλια την Τανια που πηγε μετα στο Μεγ.Αλεξανδρου 28 παλιο.
Μολδαβη μιλφ ξανθοκαστανη με δυομισαρι βυζι ωραιο σωμα και ματαρες.
Απλο προγραμμα. Μμμμμμ!
Επινε αρκετα αλλα γαμιοταν πολυ ωραια.
Δεν την γουσταρε καθολου αυτη την δουλεια κι οταν αραιωσε πριν χαθει εκανε βιζιτες εξω.
Καλυτερα ετσι. Πιο βολικα.
Δεν ειχε γκομενο η νταβα.
Δεν ειδα ποτε κατι πςριεργο. Απειρη εκδιδομενη με αναμεικτα συναισθηματα. Κυκλοθυμια στο μαξ αλλα γατακι.
Συνηθως οι μιλφ ειναι μονες εδω η κανουν παρεα εδω κι εκει. Δεν κουβαλανε την φαμιλια. Καλη ηταν.
Εφυγε εδω και πολυ καιρο.
Κοροιδο ηταν να κατσει;
Στο Ιασωνος 46 αριστερο ειχα πελεκησει πιο παλια την Τανια που πηγε μετα στο Μεγ.Αλεξανδρου 28 παλιο.
Μολδαβη μιλφ ξανθοκαστανη με δυομισαρι βυζι ωραιο σωμα και ματαρες.
Απλο προγραμμα. Μμμμμμ!
Επινε αρκετα αλλα γαμιοταν πολυ ωραια.
Δεν την γουσταρε καθολου αυτη την δουλεια κι οταν αραιωσε πριν χαθει εκανε βιζιτες εξω.
Καλυτερα ετσι. Πιο βολικα.
Δεν ειχε γκομενο η νταβα.
Δεν ειδα ποτε κατι πςριεργο. Απειρη εκδιδομενη με αναμεικτα συναισθηματα. Κυκλοθυμια στο μαξ αλλα γατακι.
Συνηθως οι μιλφ ειναι μονες εδω η κανουν παρεα εδω κι εκει. Δεν κουβαλανε την φαμιλια. Καλη ηταν.
Εφυγε εδω και πολυ καιρο.
Κοροιδο ηταν να κατσει;
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Ωρες ωρες σας πιανει ρομαντισμος με τις εκδιδομενες
και οκ το δεχομαι.
Αυτες οι γυναικες ομως συμφωνα με ανθρωπους
που εχουν φαει πολλα χρονια στην (πραγματικη) νυχτα η θα σε εκμεταλευτουν η θα τις εκμεταλλευτεις.
Καταλαβαινουν μονο
απο ωμη βια η φραγκα.
Εγω πιστευω η αληθεια ειναι καπου στην μεση.
Καμια γυναικα
(εκδιδομενη η οχι)
δεν υπολογιζει ανδρα που της λεει σε ολα ναι η της κανει ολα τα χατηρια. Ισως νσ υπαρχουν εξαιρεσεις
αλλα αυτος ειναι ο κανονας.
Ειδικα στα Βαλκανια
θελουν εναν δυναστη
να τους ψηνει το ψαρι
στα χειλη κι ακομα και να τις παραμυθιαζει
αν το κανει καλα
το δεχονται.
και οκ το δεχομαι.
που εχουν φαει πολλα χρονια στην (πραγματικη) νυχτα η θα σε εκμεταλευτουν η θα τις εκμεταλλευτεις.
Καταλαβαινουν μονο
απο ωμη βια η φραγκα.
Καμια γυναικα
(εκδιδομενη η οχι)
δεν υπολογιζει ανδρα που της λεει σε ολα ναι η της κανει ολα τα χατηρια. Ισως νσ υπαρχουν εξαιρεσεις
Ειδικα στα Βαλκανια
θελουν εναν δυναστη
να τους ψηνει το ψαρι
αν το κανει καλα
το δεχονται.
Πρακτωρ Θου-Βου
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2020
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.009
- Πόντοι
- 361
Στην "άχρηστη" πληροφορία της ημέρας να πω πως ο οίκος στο στενό της Αγίου Πέτρου βρήκε ιδιοκτήτη και έχει ξεκινήσει ήδη η ανακαίνιση, όταν ξαναπεράσω θα έχω και φωτογραφικό υλικό. Αναπολώ ήδη τα απίστευτα γαμησάκια που είχα ρίξει εκεί με Πατρίτσια, τι μώραρος ήταν αυτός!
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
Στη Φωκαιας σήμερα απέναντι από το θέατρο κρατάει τσιλιες μια Βουλγαρα παλιά γνώριμη μιλφ που δουλεύει χρόνια τώρα στο εξηκιου 18Α...Ίσως εργάζεται και η ίδια .
Στο Μετάξι τώρα το μεσημέρι είχε μια ψιλοκίνηση, αλλά στο πολύ μουλωχτό. Έπεσε και σύρμα σε κάποια φάση ότι οι μηχανές είναι στην άλλη γωνία. Για τους φίλους της Ροδίκας, της μελαχρινής χαμηλών τόνων Μολδαβής με τα μακριά μαύρα μαλλιά και το μεγάλο στήθος, θα φύγει για πατρίδα στο τέλος της εβδομάδας. Θα λείψει για ένα μήνα απ' ό,τι είπε, αλλά ξέρετε τώρα πώς είναι αυτά
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Οι πουτάνες είναι ένα υπαρξιακό σκεύος φαντασίωσης. Διοχετεύεις μέσα τους το σενάριό σου - έστω γι' αυτά τα γαμημένα 10 λεπτά- το σενάριο της ιδανικής σχέσης ή το σενάριο του ιδανικού σεξ ή ότι άλλο για να πάρεις ηδονή. Κανείς δεν αγαπάει πραγματικά την κάθε πουτάνα που πηγαίνει , κανείς δεν μπορεί να την δει απόλυτα σαν άνθρωπο, παραμόνο σαν κομπάρσο της ίδιας του της φαντασίωσης. Και γι' αυτόν ακριβώς το λόγο τα 'στανταράκια' που διαλέγει ο καθένας συνήθως είναι κοπέλες που ενδίδουν στο σενάριό του.Ωρες ωρες σας πιανει ρομαντισμος με τις εκδιδομενες
και οκ το δεχομαι.
Καταλαβαινουν μονο
απο ωμη βια η φραγκα.
Καμια γυναικα
(εκδιδομενη η οχι)
Ειδικα στα Βαλκανια
θελουν εναν δυναστη
να τους ψηνει το ψαρι
αν το κανει καλα
το δεχονται.
apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.474
- Πόντοι
- 456
Θα ηθελα και εγω την ιδια πληροφορια παρακαλω εαν υπαρχει κατι , Ευχαριστω !!!!!!!!!!!!Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα όσοι ασχολούνται με το χόμπι μια χάρη..σε π.β μνμ ποια μπουρδέλα είναι ανοιχτά κρυφά ποια δουλεύουν..στα 20ρικα.καλυμνου κτλ κτλ
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Οι πουτάνες είναι ένα υπαρξιακό σκεύος φαντασίωσης. Διοχετεύεις μέσα τους το σενάριό σου - έστω γι' αυτά τα γαμημένα 10 λεπτά- το σενάριο της ιδανικής σχέσης ή το σενάριο του ιδανικού σεξ ή ότι άλλο για να πάρεις ηδονή. Κανείς δεν αγαπάει πραγματικά την κάθε πουτάνα που πηγαίνει , κανείς δεν μπορεί να την δει απόλυτα σαν άνθρωπο, παραμόνο σαν κομπάρσο της ίδιας του της φαντασίωσης. Και γι' αυτόν ακριβώς το λόγο τα 'στανταράκια' που διαλέγει ο καθένας συνήθως είναι κοπέλες που ενδίδουν στο σενάριό του.
Θα επιμεινω σε οτι εγραψα πριν. Το δικο σου μοντελο εχει βαση αλλα ειναι λειψο.
Φυσικα δεν σου κανω μαθημα αλλα μην ξεχνας
οτι εχουν σημειωθει πολλες περιπτωσεις που πελατες εχουν απορροφηθει ενεργειακα απο πουτανες και τις εχουν αγαπησει ειτε υπο το συνδρομο του σωτηρα ειτε πραγματικα ειτε ταυτοχρονα και τα δυο.
Περιπτωσεις αφθονες
και γνωστες.
Για μενα ολοι αυτοι εχουν μια καποια προδιαθεση
και διαφωνω απολυτα
με ολο αυτο αν και δεν παιζει ρολο.
Ο λογος διαφωνιας ειναι ενας. Οι πουτανες νιωθουν
περιφρονηση για τους πελατες και συμφωνω απολυτα μαζι τους γιατι δεν με απασχολει
να μοστραρω κυβικα.
Κι εγω θα μας περιφρονουσα γιατι ειναι στημενα ολα.
Διατηρουν το πλεονεκτημα οτι εμεις παμε σε αυτες κι οχι αυτες σε εμας.
Μας θεωρουν ολους μαλακες ασχετως αν δεν καταλαβαινουν
τι και πως.
Γιατι λοιπον να σσχοληθω σοβαρα
με καποια που κατα βαση μας περιφρονει περαν του
να την περιφρονω κι εγω προσπαθωντας μονο
να παρω ηδονη;
για μενα οταν υπαρχει ξερη συναλλαγη ολα ειναι μουφα.
Οι μηδαμινες εξαιρεσεις
απλως επιβεβαιωνουν
τον κανονα.
Αυτο λεγεται αποδειξη
και θεμελιωνεται πανηγυρικα ως αξιωμα!
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.339
- Πόντοι
- 27.261
Κανείς δεν αγαπάει πραγματικά την κάθε πουτάνα που πηγαίνει , κανείς δεν μπορεί να την δει απόλυτα σαν άνθρωπο, παραμόνο σαν κομπάρσο της ίδιας του της φαντασίωσης. Και γι' αυτόν ακριβώς το λόγο τα 'στανταράκια' που διαλέγει ο καθένας συνήθως είναι κοπέλες που ενδίδουν στο σενάριό του.
διαφωνω μαστορα.
τα standarακια γινονται γιατι πολυ απλα, ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ... ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ !!!
απλο sex ειναι και κανενα σεναριο.
Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.387
- Πόντοι
- 456
Οι πουτάνες αντέχουν τα πάντα εκτός από την φτώχεια, την αδιαφορία και την μοναξιά. Η πορνεία τούς προσφέρει την καλύτερη διέξοδο σε αυτό το ψυχολογικό πρόβλημά τους διότι συνδυάζει το τερπνό με το ωφέλιμο!
Διαγραμμένο μέλος 198166
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2020
- Like
- 2.009
- Πόντοι
- 216
Κανείς δεν αγαπάει πραγματικά την κάθε πουτάνα που πηγαίνει , κανείς δεν μπορεί να την δει απόλυτα σαν άνθρωπο, παραμόνο σαν κομπάρσο της ίδιας του της φαντασίωσης. Και γι' αυτόν ακριβώς το λόγο τα 'στανταράκια' που διαλέγει ο καθένας συνήθως είναι κοπέλες που ενδίδουν στο σενάριό του.
διαφωνω μαστορα.
τα standarακια γινονται γιατι πολυ απλα ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ... ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ !!!
απλο sex ειναι και κανενα σεναριο.
Ακριβώς. Στανταράκια είναι αυτές που καβλώνουν την πούτσα πιο καλά και σε διάρκεια επισκέψεων. Τι σενάρια και μαλακίες.
Και πήρε και 8 like η βαθυστόχαστη παπαριά που έγραψε.
Εμένα προσωπικά πιο πολύ με καβλώνουν κοντοπούτανα και μικρής ηλικίας προς το σκίνυ style. (Συνήθως γιατί υπάρχουν και εξαιρέσεις).
Δε ζω κανένα σενάριο.
Αν με κάβλωναν οι γριές ή οι χοντρές θα πήγαινα σαυτές.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 73
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 10K
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά