Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 369 άτομα (54 μέλη και 315 επισκέπτες)

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.009
Πόντοι
361
Μια σύντομη ενημέρωση κι από
μένα , πέρασα από Βέργας και ήταν ανοιχτά τα δύο πρώτα αριστερά όπως μπαίνεις από λιοσίων..Στο ένα περίμενε η τσατσά απ έξω στην πόρτα και στο άλλο σου ανοίγαν με το που στεκόσουν μπροστά απ την πόρτα.. Και στα δύο άθλιες παρουσίες μία Λαρίσα μελαχρινή τόφαλος ρωσιδόφατσα και στο δίπλα μια ξανθιά πιο
νορμάλ σώμα ανύπαρκτο στήθος και πολύ μέτρια γενικά.. Πήγα κατευθείαν φωκαίας 9 στην Έμυ , μου άνοιξε η γριούλα με την ανδρική κόμμωση και μπήκα κατευθείαν δωμάτιο σαν κυνηγημένος..Με το κορίτσι πέρασα πολύ ωραία καθώς ήμουν ο τελευταίος πελάτης της για σήμερα.. Πρέπει να κατσα χαλαρά 20λεπτο...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Μήπως ξέρει κανείς αν δουλεύει η Χριστίνα η ελληνοουκρανεζα και αν ναι πως μπορώ να την βρω;

Δεκτά και πμ

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.734
Πόντοι
7.195
από το 2005 στο σάιτ, έχω δει να περνάει κόσμος και κόσμος..

Όμως παλιότερα οι διαχειριστές πιάνανε σκούπα φαράσι
ενώ τώρα βλέπω αδιαφορία πλήρη..

σκέφτομαι (σε συνδυασμό και με την κατάργηση του γλομπέου)
μήπως στ αρχίδια τους οι τσίπηδες οι μπουρδελάκηδες
και μετράνε τα πελατάκια από στούντιο και πάνω..

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706

Συνημμένα

• 67DD5183-B1DC-495C-92D5-BB0ED8DD50C8.jpeg
    67DD5183-B1DC-495C-92D5-BB0ED8DD50C8.jpeg
    57,7 KB · Εμφανίσεις: 20

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Αφου οι μοντς τον παιζουνε και αφηνουνε σκουπιδια σαν τον παπαβλακα να σπαμαρει και να επιτιθετε σε μελη με βρισιες και ειρωνιες μην απορειτε που δεν μπαινει κανενας εδω μεσα σοβαρος να γραψει κατι

Προσωπικά ΔΕΝ έχω διαβάσει ποτέ να βρίσει ο @papaphilips# πέραν από τις προσωπικές διαδικτυακές σας διαμάχες!

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Msakis δεν εχεις διαβασει ποτε να αποκαλει ολλους εδω μεσα ναυαγια ε ; Πηγαινε κανα δυο σελιδες πισω και θα το διαβασεις , δεν εχεις διαβασει να ειρωνευετε το μελος dmtrxx η να κουτσομπολευει συνεχεια το πρωην μελος kou , γενικα ολα του τα ποστ ειναι ειρωνικα και θελει να δειχνετε οτι καποιος ειναι , μεγαλη κομπλα δεν ειναι τυχαιο οτι ειναι απο χωριο

mag jim boss

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
73
Πόντοι
0
ξερεις κανεις που δουλευει η χριστινα η η χρυσα απο βεργας 3?

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Ολες αυτες οι
Μαλακιες που ελεγε για μπαζογαμηκουλες οτι αυτος εχει γουστο και καλα και αλλα διαφορα που δεν μπορω να θυμηθω τωρα , ο τυπος ειναι φανερα ψυχασθενης , σημερα μπηκε μα μας πει οτι θα φιλοξενεισει γκομενα και καλα σκ ,οτι ναναι

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Msakis δεν εχεις διαβασει ποτε να αποκαλει ολλους εδω μεσα ναυαγια ε ; Πηγαινε κανα δυο σελιδες πισω και θα το διαβασεις , δεν εχεις διαβασει να ειρωνευετε το μελος dmtrxx η να κουτσομπολευει συνεχεια το πρωην μελος kou , γενικα ολα του τα ποστ ειναι ειρωνικα και θελει να δειχνετε οτι καποιος ειναι , μεγαλη κομπλα δεν ειναι τυχαιο οτι ειναι απο χωριο

@Eric προσωπικά πάντα για να μην παρεξηγηθώ τα συγκεκριμένα γραφόμενα του @papaphilips# τα εκλαμβάνω ως τσίγκλισμα ως προς το πρόσωπό σου και θεωρώ πως ΔΕΝ έχει πρόθεση αρνητική από την στιγμή που ποτέ ΔΕΝ έχει πιάσει στο στόμα του οικογένειες κτλ.

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
να παει να τσιγκλισει τη μανα του οχι εμενα , δεν με ξερει και απο χτες

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
να παει να τσιγκλισει τη μανα του οχι εμενα , δεν με ξερει και απο χτες

Από κει και πέρα επειδή είναι δικαίωμα σου να ΜΗΝ γουστάρεις πολλά πολλά με "οποιονδήποτε" απ'εδώ μέσα απλά δεν ασχολείσαι και τελειώνει εκεί η όλη ιστορία!
Προσωπικά σέβομαι και γουστάρω να διαβάζω τις δικές σου απόψεις/σχόλια & του @papaphilips# & των περισσότερων μελών του σάι ανεξαιρέτως με το εάν συμφωνώ ή διαφωνώ.
Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο γραφής, έκφρασης, συμπεριφοράς και αυτό θεωρώ πως είναι η όλη "μαγεία" μέσα σε αυτό το σάι.. η διαφορετικότητα!
:hi:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846

eric να βαλω λιγο τα πραγματα στη σωστη σειρα για κατι που διαικρινα και εσυ ανεφρες.
Ειμαι 100% απολυτα σιγουρος οτι εχεις αδικο για την αναφορα σου για τον παπαφιλιπ και dmtrxx. Το συγκεκριμενο ατομο μπαινει σε προσωπικα μυνηματα χωρις κανενα λογο χωρις καμια μα καμια αφορμη και βρυζη μαναδες πατεραδες οικογενειες κτλ. Και εγω και ο παπαφιλιπ τον εχουμε αναφερει στους διαχειρηστες πολακις.Το συγκεκριμενο ατομο αδικειτε απο τον παπαφιλπ, θα επρεπε να του σουρνει πολυ περισσοτερα.Οσο για τα υπολοιπα καπου εχεις δικιο εσυ καπου αλλου ο παπαφιλιπ.Οπως εχω πει αυτο το νημα ειναι μια μαλακια και δεν πρεπει να δινουμε και πολυ σημασια.Ηρεμια σε λιγο καιρο τα δελα θα ανοιξουν και παλι και ολα σχετικα καλα θα ειναι και παλι για τις μπαζολες θα μιλαμε.Υπομονη

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
τελως παντων εγω το σιχαινομε αυτο το ατομο πιο πολυ και απο τα σκατα μου οσο αυτος συνεχιζει και ασχολειτε μαζι μου τοσο και εγω θα συνεχισω να τον γαμοσταυριζω

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Επισης οσο για αναφορες περι μπαζογαμηκουλες και δεν αναφερομαι συγκεκριμενα σε καποιον γιατι δεν γνωριζω καποιον εδω μεσα εχω να πω το εξης.
Οταν οι περισσοτεροι ξερουμε τι μπαζαρια τι σκαρταδουρα κυκλοφωρει στα μπουρδελα και επειτα ερχονταο εδω μεσα μερικοι και μας λενε πως ωραια μουναρα γκομενα πουτανα ειναι η ταδε ενω εμεις την ξερουμε ποσο σκατομπαζο ειναι εεεεε μετα τι πρεπει να πουμε? να συμφωνησουμε? εεε ναι αυτος τοτε ειναι μπαζογαμηκουλας και παει και γαμαει οτι κινειται και περπαταει.
Τα γουστα ναι ειναι διαφορετικα και αυτο το σεβομαστε αλλα δεν θα επιτρεψω σε καποιον που γαμαει μπαζα επειδη του αρεσουν να μου επιβαλει και τα αρρφωστα γουστα του.
Δηλαδη αν σε καποιον του αρεσουν να γαμα μπαζα ενταξει δικαιωμα του αλλα μην ερχεται εδω και μας λεει το μπαζο μουναρα.

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
ρε μην ασχολειστε με το τι κανει το καθε μελος , μπαινει να γραψει κατι καποιος και του επιτιθονται δυο τρεις τυποι για τα γουστα του η ξερω γω τι αυτος δεν θα ξαναμπει να γραψει , ενημερωση για μπουρδελα λεγετε το νημα οχι τι σωματοτυπο γουσταρεις εσυ η ο παπαβλαξ

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Μην τσακώνεστε ρε παιδιά. Όλοι μια οικογένεια είμαστε.
Αφού χώνουμε τις ψωλές μας στα ίδια μουνιά, μας ενώνουν δεσμοί αγάπης.

Τι πιστευεις για το τζελ;
καθολου η μια σταγονα;
να το φερουν παραμασχαλα στο δωματιο;
πιστευεις στο ακαποτο
με την πρωτη ματια;

:rockon:

Το πρόβλημα με τα ακάποτα, είναι ότι πολλοί θέλουν μόνο αυτοί να γαμάνε ακάποτα, γιατί φοβούνται τις αρρώστιες.
Οπότε αυτό είναι ένα δείγμα πυρφορισμού και αγαπουλίασης. Να θες την πουτάνα μόνο για σένα.
Αν γαμάς ακάποτα, και δέχεσαι ότι όλοι οι συναγωνιστές σου μπορούν να κάνουν το ίδιο, δεχόμενος και τις συνέπεις τότε ΟΚ.

Όσο για το τζελ είναι ξενέρα και πολλές φορές παραπέμπει σε υπηρεσίες κάτω του μετρίου.

• Like
Αντιδράσεις: tnt60

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Δεν θελω να εχουμε ολοι τα ιδια γουστα που εχω εγω αλλα θα ηθελα οι κριτικες να ειναι αντικειμενικες.Δεν μπορω να δεχτω το μπαζο για μουναρα πως να το κανουμε δηλαδη.
Σε καμια περιπτωση δεν θα επιτεθω σε αυτον τον τυπο αλλα θα το σχολιασω ομως.
Σωστα ειναι νημα προς ενημερωση συμφωνω αλλα οταν η ενημερωση δεν ειναι αντικειμενικη τοτε παυει να ειναι ενημερωση.
Δε θα ξεχασω τις ατελειωτες τσαρκες που εκανα καποτε επιδη διαβαζα καποιον εδω μεσα πως πηγε και γαμησε την ταδε μουναρα ε πηγαινα και εγω να την δω και εφευγα απογοητευμενος απο την εμφανιση της καθε κοπελας.Ετσι και τωρα μπαινουνε στο νημα καποιοι να διαβασουνε και βλεπουνε τα ιδια που εβλεπα και εγω καποτε.
Τυχαινει αρκετες φορες στις τσαρκες που κανουμε και συζηταμε με καποια παιδια για την κατασταση αυτη και λενε τα ιδια που λεω εγω τωρα.
Αρα για ποια ενημερωση μιλαμε? Μια σκατουλα ειναι το ολο θεμα και απλα προσωπικα το εχω παρει χαμπαρι και μδε δινω σημασια.Απλα κατεβαινω στα περιξ κξαι βλεπω μονος μου τι υπαρχει και τι οχι.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Δεν θελω να εχουμε ολοι τα ιδια γουστα που εχω εγω αλλα θα ηθελα οι κριτικες να ειναι αντικειμενικες.Δεν μπορω να δεχτω το μπαζο για μουναρα πως να το κανουμε δηλαδη.
Σε καμια περιπτωση δεν θα επιτεθω σε αυτον τον τυπο αλλα θα το σχολιασω ομως.
Σωστα ειναι νημα προς ενημερωση συμφωνω αλλα οταν η ενημερωση δεν ειναι αντικειμενικη τοτε παυει να ειναι ενημερωση.
Δε θα ξεχασω τις ατελειωτες τσαρκες που εκανα καποτε επιδη διαβαζα καποιον εδω μεσα πως πηγε και γαμησε την ταδε μουναρα ε πηγαινα και εγω να την δω και εφευγα απογοητευμενος απο την εμφανιση της καθε κοπελας.Ετσι και τωρα μπαινουνε στο νημα καποιοι να διαβασουνε και βλεπουνε τα ιδια που εβλεπα και εγω καποτε.
Τυχαινει αρκετες φορες στις τσαρκες που κανουμε και συζηταμε με καποια παιδια για την κατασταση αυτη και λενε τα ιδια που λεω εγω τωρα.
Αρα για ποια ενημερωση μιλαμε? Μια σκατουλα ειναι το ολο θεμα και απλα προσωπικα το εχω παρει χαμπαρι και μδε δινω σημασια.Απλα κατεβαινω στα περιξ κξαι βλεπω μονος μου τι υπαρχει και τι οχι.

Η "αντικειμενική" ενημέρωση είναι "υποκειμενική" είτε πρόκειται για κάποια εκδιδόμενη είτε για την αγορά μιας απλής μπλούζας!
Κι όλο αυτό διότι με τα μάτια του ο καθένας τα βλέπει όπως θέλει ή θα ήθελε να είναι στην πραγματικότητα.
Η καλύτερη λύση όπως προανέφερες κι εσύ πολύ ορθά είναι η προσωπική άποψη.
*Εγώ προσωπικά διαβάζω όλων των παιδιών τις αναφορές/εντυπώσεις εδώ και χρόνια και επειδή έχω καταλήξει με ποιους ταιριάζουν τα "χνότα" μας πορεύομαι αναλόγως.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom