tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Ναι απλά στα αλλά δεν έχει τόσο καλές όσο στην Κολωνού για αυτό το λεω
Στην Κολωνου εμφανισιακα καπως καλυτερες αλλα απο υπηρεσιες τα ιδια
με Ιασωνος κτλ.
Ναι απλά στα αλλά δεν έχει τόσο καλές όσο στην Κολωνού για αυτό το λεω
Αφου οι μοντς τον παιζουνε και αφηνουνε σκουπιδια σαν τον παπαβλακα να σπαμαρει και να επιτιθετε σε μελη με βρισιες και ειρωνιες μην απορειτε που δεν μπαινει κανενας εδω μεσα σοβαρος να γραψει κατι
Msakis δεν εχεις διαβασει ποτε να αποκαλει ολλους εδω μεσα ναυαγια ε ; Πηγαινε κανα δυο σελιδες πισω και θα το διαβασεις , δεν εχεις διαβασει να ειρωνευετε το μελος dmtrxx η να κουτσομπολευει συνεχεια το πρωην μελος kou , γενικα ολα του τα ποστ ειναι ειρωνικα και θελει να δειχνετε οτι καποιος ειναι , μεγαλη κομπλα δεν ειναι τυχαιο οτι ειναι απο χωριο
να παει να τσιγκλισει τη μανα του οχι εμενα , δεν με ξερει και απο χτες
Msakis δεν εχεις διαβασει ποτε να αποκαλει ολλους εδω μεσα ναυαγια ε ; Πηγαινε κανα δυο σελιδες πισω και θα το διαβασεις , δεν εχεις διαβασει να ειρωνευετε το μελος dmtrxx η να κουτσομπολευει συνεχεια το πρωην μελος kou , γενικα ολα του τα ποστ ειναι ειρωνικα και θελει να δειχνετε οτι καποιος ειναι , μεγαλη κομπλα δεν ειναι τυχαιο οτι ειναι απο χωριο
Μην τσακώνεστε ρε παιδιά. Όλοι μια οικογένεια είμαστε.
Αφού χώνουμε τις ψωλές μας στα ίδια μουνιά, μας ενώνουν δεσμοί αγάπης.
Τι πιστευεις για το τζελ;
καθολου η μια σταγονα;
να το φερουν παραμασχαλα στο δωματιο;
πιστευεις στο ακαποτο
με την πρωτη ματια;
Δεν θελω να εχουμε ολοι τα ιδια γουστα που εχω εγω αλλα θα ηθελα οι κριτικες να ειναι αντικειμενικες.Δεν μπορω να δεχτω το μπαζο για μουναρα πως να το κανουμε δηλαδη.
Σε καμια περιπτωση δεν θα επιτεθω σε αυτον τον τυπο αλλα θα το σχολιασω ομως.
Σωστα ειναι νημα προς ενημερωση συμφωνω αλλα οταν η ενημερωση δεν ειναι αντικειμενικη τοτε παυει να ειναι ενημερωση.
Δε θα ξεχασω τις ατελειωτες τσαρκες που εκανα καποτε επιδη διαβαζα καποιον εδω μεσα πως πηγε και γαμησε την ταδε μουναρα ε πηγαινα και εγω να την δω και εφευγα απογοητευμενος απο την εμφανιση της καθε κοπελας.Ετσι και τωρα μπαινουνε στο νημα καποιοι να διαβασουνε και βλεπουνε τα ιδια που εβλεπα και εγω καποτε.
Τυχαινει αρκετες φορες στις τσαρκες που κανουμε και συζηταμε με καποια παιδια για την κατασταση αυτη και λενε τα ιδια που λεω εγω τωρα.
Αρα για ποια ενημερωση μιλαμε? Μια σκατουλα ειναι το ολο θεμα και απλα προσωπικα το εχω παρει χαμπαρι και μδε δινω σημασια.Απλα κατεβαινω στα περιξ κξαι βλεπω μονος μου τι υπαρχει και τι οχι.