You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
εγω εκανα ταξιδια με το σκληρο λοκνταουν στη καροτσα κρυμμενος ενοςς φορτηγου ενος φιλου που δουλευει μεταφορικη.Παιδιά ξέρετε κανένα κόλπο να κατέβει κάποιος μετάξι από άλλη περιοχή χωρίς να φάει πρόστιμο? Δεν την παλεύω άλλο με το Lockdown . Thanks
Τωρα στην αθηνα κυκλοφορω με δανεικη μηχανη και δεν με εχουν σταματησει μεχρι ωρας
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 232.792
- Πόντοι
- 46.232
Το έχει κάνει και σε άλλον
citizen(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2008
- Like
- 1.954
- Πόντοι
- 206
Το τοξικό κλίμα, οι ύβρεις και οι προσβολές προς εαυτούς και αλλήλους από ανθρώπους που αναζητούν λόγο ύπαρξης και τρόπο να γεμίσουν τις άδειες ζωές τους είναι ο κύριος λόγος που αρκετοί αξιόλογοι συναγωνιστές έχουν αποστασιοποιηθεί και δεν ασχολούνται με το σάιτ, οι ιστριονικές προσωπικότητες που έχουν κυριαρχήσει το τελευταίο διάστημα και γράφουν διάφορα επικολυρικά αυτοδιασυρόμενοι νομίζοντας ότι απευθύνονται σε ιδιώτες ας σιωπήσουν επιτέλους γιατί ματαιοπονούν.
Επιμύθιο: Αν κάποιος εργάζεται πολλά χρόνια σε χοιροστάσιο μπορεί να μην γίνει γουρούνι αλλά σίγουρα θα αποκτήσει πολλές από τις συνήθειες των συγκεκριμένων τετράποδων. Καλές γιορτές σε όλους
Επιμύθιο: Αν κάποιος εργάζεται πολλά χρόνια σε χοιροστάσιο μπορεί να μην γίνει γουρούνι αλλά σίγουρα θα αποκτήσει πολλές από τις συνήθειες των συγκεκριμένων τετράποδων. Καλές γιορτές σε όλους
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
Καλησπερα guys μπαινω καμια φορα μπας και μαθω κατι νεο για τα αγαπημενα μας μπουρδελακια και βλεπω αυτα που βλεπω εδω μεσα.
Μα καλα ειστε με τα καλα σας? Ειναι δυνατον να ασχολητε καποιος τοσο μα τοσο πολυ με αυτο το site? Βλεπω καποιους που προσπαθουνε να δειξουν οτι κατι ειναι εδω μεσα και καλα αναγνωρισιμοι. Μα καλα ρε παιδες στο μπουρδελα.gr ψαχνεστε για αναγνωρισιμοτητα? Ενα απλο ενα τιποτα μια μαλακια ειναι που καποιοι απο εμας ποσταρουμε για τις πουτανες.
Εγω εχω αλλα γουστα ο αλλος εχει αλλα γουστα ενταξει κατανοητο απλα προσωπικα θα ηθελα να διαβαζω αντικειμενικες κριτικες. Αλλη ορεξη δε ειχα παρα να καθομαι και να μαλωνω για ηλιθιοτητες. Μου φαινεται η μαλακια εχει φτασει στο απροχωρητο και ειναι η βασικη αιτια. Ηρεμια Ηρεμια και υπομονη. Χριστουγεννα ερχονται δεν χρειαζονται βρυσσιες.
Μα καλα ειστε με τα καλα σας? Ειναι δυνατον να ασχολητε καποιος τοσο μα τοσο πολυ με αυτο το site? Βλεπω καποιους που προσπαθουνε να δειξουν οτι κατι ειναι εδω μεσα και καλα αναγνωρισιμοι. Μα καλα ρε παιδες στο μπουρδελα.gr ψαχνεστε για αναγνωρισιμοτητα? Ενα απλο ενα τιποτα μια μαλακια ειναι που καποιοι απο εμας ποσταρουμε για τις πουτανες.
Εγω εχω αλλα γουστα ο αλλος εχει αλλα γουστα ενταξει κατανοητο απλα προσωπικα θα ηθελα να διαβαζω αντικειμενικες κριτικες. Αλλη ορεξη δε ειχα παρα να καθομαι και να μαλωνω για ηλιθιοτητες. Μου φαινεται η μαλακια εχει φτασει στο απροχωρητο και ειναι η βασικη αιτια. Ηρεμια Ηρεμια και υπομονη. Χριστουγεννα ερχονται δεν χρειαζονται βρυσσιες.
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Πω πω λιγο ελειψα κι εγινε της πουτανας βλεπω. Ε και;
Στα γρηγορα που διαβασα
εχω να πω οτι το σαιτ απασχολει ευεροκλητο κοινο και υπαρχει αλληλεπιδραση. Υγεια!
Κλωνοι υπαρχουν και μιλουν μεταξυ τους με χτυπητες αδυναμιες για τους πιο εμπειρους η για οσους
ξεχωριζουν κλωνους σε οσους θελουν να φανουν
και σε οσους οχι.
Εμενα ολοι μου αρεσετε γιατι ποτε δεν πιστεψα στην δηθενο-σοβαροτητα του σαιτ αλλα στην ενημερωση του (και μονο) που ειναι μακραν η καλυτερη
και ποιοτικοτερη στο αντικειμενο.
Μην ξεχνατε οτι βρισκομαστε σε πορνο-σαιτ αρα καλος ειναι
κι ο τζερτζελες.
Αναγκαιος θα ελεγα.
Ολα εινσι θεμα συνηθειας
η προσσρμογης.
Οπως εχει πει κσποιος δοκτωρας παλαιοτερα
το σαιτ εχει μηχανισμους αυτοθεραπειας οποτε συνεχιστε αφοβα ολοι
οπως σας βγαινει.
Στα γρηγορα που διαβασα
εχω να πω οτι το σαιτ απασχολει ευεροκλητο κοινο και υπαρχει αλληλεπιδραση. Υγεια!
Κλωνοι υπαρχουν και μιλουν μεταξυ τους με χτυπητες αδυναμιες για τους πιο εμπειρους η για οσους
και σε οσους οχι.
Εμενα ολοι μου αρεσετε γιατι ποτε δεν πιστεψα στην δηθενο-σοβαροτητα του σαιτ αλλα στην ενημερωση του (και μονο) που ειναι μακραν η καλυτερη
και ποιοτικοτερη στο αντικειμενο.
Μην ξεχνατε οτι βρισκομαστε σε πορνο-σαιτ αρα καλος ειναι
κι ο τζερτζελες.
Αναγκαιος θα ελεγα.
Ολα εινσι θεμα συνηθειας
η προσσρμογης.
Οπως εχει πει κσποιος δοκτωρας παλαιοτερα
το σαιτ εχει μηχανισμους αυτοθεραπειας οποτε συνεχιστε αφοβα ολοι
οπως σας βγαινει.
Διαγραμμένο μέλος 198166
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2020
- Like
- 2.009
- Πόντοι
- 216
Μην τσακώνεστε ρε παιδιά. Όλοι μια οικογένεια είμαστε.
Αφού χώνουμε τις ψωλές μας στα ίδια μουνιά, μας ενώνουν δεσμοί αγάπης.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.339
- Πόντοι
- 27.261
και σε οσους οχι.
οι κλωναραιοι & οι πουθεναδες, ξεθαψαν οτι Profile ειχαν αφησει στην ακρη, ενωθηκαν με το αδερφατο των παντος τυπου ναυαγιων και βγηκαν στην επιφανεια να κλαψουρισουν και να το παιξουν σοβαροι.
Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.387
- Πόντοι
- 456
Εμάς τους άντρες μας ενδιαφέρουν μόνο τα κορίτσια ενώ όσοι κουνάνε την αχλαδιά ασχολούνται και με τους πελάτες τους!
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Εμάς τους άντρες μας ενδιαφέρουν μόνο τα κορίτσια ενώ όσοι κουνάνε την αχλαδιά ασχολούνται και με τους πελάτες τους!
Θαυμασιο ποστ που ερχεται να επιβεβαιωσει την πολυφωνια.
Ενας αλλος μπορει να σκεφτει οτι προκειται για την ροπη του αρσενικου
να καταδυναστευσει
η να μειωσει αλλα αρσενικα
ετσι ωστε να αναδειχθει εκεινος ανωτερος με μια χυσοντουλαπα μπουρδελου.
Η κτητικοτητα δεν γνωριζει φραγμους. Μα με πουτανα;
μπορει και με τραβελια!
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
οι κλωναραιοι & οι πουθεναδες, ξεθαψαν οτι Profile ειχαν αφησει στην ακρη, ενωθηκαν με το αδερφατο των παντος τυπου ναυαγιων και βγηκαν στην επιφανεια να κλαψουρισουν και να το παιξουν σοβαροι.
Εκτος των πολλων πληροφοριων που καργαρεις με επιτυχια
το νημα, σου αναγνωριζω
μια ευελιξια
στην γραφη σου.
Εφοσον δεν χασμουριεμαι
μου κανεις ως μελος.
Σε αλλο σαιτ θα μας τραβουσαν το αυτι
για να τηρειται το πενταγραμμο.
Εδω μας εχουν βασιλιαδες
και ιμπροβιζαρουμε.
Υ.Γ Λειπουν οι διαφωνιες για το ποια δινει γλωσσοφιλα η οχι.
Μην περιοριζεστε!
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Μην τσακώνεστε ρε παιδιά. Όλοι μια οικογένεια είμαστε.
Τι πιστευεις για το τζελ;
καθολου η μια σταγονα;
να το φερουν παραμασχαλα στο δωματιο;
πιστευεις στο ακαποτο
με την πρωτη ματια;
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Υπερσυμπαντικε μυστη
Θου-Βου σε βρισκω κρυσταλλινο μαγκα
για την Αλινα του Φ54.
Αυτα τα μαγαζια εκει (54-56) ηταν
το μεγαλειο της Φυλης.
Για μενα η μιση Φυλης ως διαχρονικη αξια βρισκεται εκει. Εχουν παρελασει μεγαθηρια λεμε.
Γερμανιδα Κονυ με 30 ευρω παρακαλω αλλα εβγαινες τιτανιος απο το δωματιο.
Για να μην πω για Αλεξανδρα Ουκρανη και Ελενη Πολωνεζα που ηταν υπερηχητικα
και εκαναν και βιζιτες.
Τοτε ηταν ολα αλλιως!!!
Θου-Βου σε βρισκω κρυσταλλινο μαγκα
για την Αλινα του Φ54.
Αυτα τα μαγαζια εκει (54-56) ηταν
το μεγαλειο της Φυλης.
Για μενα η μιση Φυλης ως διαχρονικη αξια βρισκεται εκει. Εχουν παρελασει μεγαθηρια λεμε.
Γερμανιδα Κονυ με 30 ευρω παρακαλω αλλα εβγαινες τιτανιος απο το δωματιο.
Για να μην πω για Αλεξανδρα Ουκρανη και Ελενη Πολωνεζα που ηταν υπερηχητικα
και εκαναν και βιζιτες.
Τοτε ηταν ολα αλλιως!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 73
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58