Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 367 άτομα (61 μέλη και 306 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.339
Πόντοι
27.261
Εγώ ξέρω παππαφυλής ότι είσαι 44-45-46 χρονών παπαρας και κάθεσαι σε ένα σάιτ που είναι για τον αγοραίο έρωτα να κατινευεις , δεν είναι κάτι να περηφανεύεσαι η κατινιά..ο ΚΟΥ έτσι ο τάδε αλλιώς, αν ήσουνα μάγκας εσύ θα τους τα έλεγες κατάμουτρα και με ΕΠΙΧΕΙΡΉΜΑΤΑ..αλλα τι λέω άγνωστη λέξη για σένα αυτή..κάτσε παίξε το 45 χρονων πουλάκι σου τώρα και όπου βρεις ευκαιρία τράβα να κατινεψεις κανέναν, το κάνεις καλά.

Υ.Γ δεν θα τα έλεγα σε κανέναν άνθρωπο αυτά αλλά Εσύ είσαι τόσο μπαγλαμάς που το κατάφερες..σε γάμησε ο ποιητής και ήρθε η άνοιξη για σένα. Ζώον όρθιο.

ποιητη οτι και να μας αραδειασεις, δε μας πειθεις ρε ΚΟΥτορνιθα και εσυ.
επομενως, πες οτι θες, γιατι δεν καταλαβαινεις κιολας σα βλημα που εισαι.
44 θες??
45 θες???
46 θες????
47 θες (σαν την ericoπουστριτσα)?????
οτι θες... δεν εχω θεμα, ξαναλεω.
πανε παιξε τωρα με την ericoσκατουλα να τα βρειτε, γιατι 3-4 Posts λες τα ιδια και τα ιδια.
παπαριες δηλαδη.
...και ψαχνεις και τα επιχειρηματα :tooth:

Όχι με εσένα θέλω να παίξω που είσαι χαζούλα, πέτυχα την ηλικία και σε έτσουξε βλέπω..ποιον θα κατινεψεις αποψε; ή ακόμα το σκέφτεσαι, σκέψου το καλά, παλι Κατίνα θα είσαι μην αγχώνεσαι, να σε πάμε σε καμιά κους-κους εκπομπή να ηρεμήσεις μαλακοπίτουρα.

ρε ποιητη της μαλακιας... τελικα ποσο θες να ειμαι, για να σου τελειωσει ο νταλκας??
ελα πες, μου γιατι εισαι deep για deep μαλακας εσυ τελικα
ξεπερασες και την ericoπουστριτσα που σου ελεγε οτι ξεφτιλιζεσαι πριν καπχιες σελιδες.
σιγουρα ακομα δεν εχεις καταλαβει τι εννοουσε πιστευω, αλλα ουτε και προκειται απ'οτι φαινεται.
ελα πες μια ηλικια για να τελειωνουμε και με σενα.

Ο Έρικ έλεγε και κάνα επιχειρημα ρε κλασομπανιερα, που θες να τα βάλω τώρα με τον άλλον, εκτός από κατινιώ είσαι και κοτα βλέπω, εγώ σου είπα πόσο είσαι και περιμένω να το παραδεχτείς ανοιχτά,
"Είμαι 45 χρονών μαλακας" αυτό θέλω να γράψεις και έπειτα να το φωνάξεις σε όλα τα νότια, όπου μένεις.

Στα νοτια μενω ναι, αφου το ειχα γραψει, τοτε πριν γινει το 1ο lockdown και ειχα πει οποιος ηθελε να πηγαιναμε για τελευταια τσαρκα παρειστικη.
Ηλικια ομως δεν εχω πει.
Αρα... αυτος-αυτη, που σου τα λεει αυτα, μηπως σου ειπε και πως με λενε ????
Μαλλον καλυτερα... Πως του-της ειπα οτι με λενε???
:wink:

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Δουλεύουμε όλη μέρα, αυτή είναι η ζωή μας πλέον δυστυχώς, χωρίς τις αγαπημένες μας τσάρκες, τις βόλτες κλπ., μπαίνουμε μια φορά την ημέρα να μάθουμε κανά νέο από την πιάτσα κι έχουμε τον παπάρα (ξέρει πολύ καλά ποιος είναι, δεν θέλω ούτε να αναφέρω το nickname του), τον κριτή των πάντων να σπαμάρει, να προσβάλλει γιατί όπως φαίνεται δεν έχει άλλη δουλειά να κάνει, τέρμα κομπλεξικός και προβληματικός.

Κάνατε που κάνατε αναβάθμιση στο site, βάλτε και τη δυνατότητα να μπορούμε να μπλοκάρουμε άτομα, να μην χρειάζεται να μπαίνουμε στη διαδικασία να ανοίγουμε το ουσιαστικότερο νήμα στο site και να βλέπουμε πάλι τον κομπλεξικό να κράζει. Τα περισσότερα φόρουμ του εξωτερικού το έχουν αυτό, ούτε τα ποσταρίσματα αυτών που μπλοκάρεις δεν βλέπεις. Αρκετή αρνητικότητα έχει η ζωή μας, να μας λείπει να διαβάζουμε τον κάθε κατεστραμμένο.

Διαχειριστές ειλικρινά σκεφτείτε το.

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.009
Πόντοι
361
Φυλής 54-56 πάνω αλλά και κάτω απογευματινή βάρδια πολλές φορές βαρούσε και διπλές με γκεστ εμφανίσεις φυλής 66 καστανομάλλα με σπαστό μαλλί μέχρι τον ώμο ελαφρώς σχιστομάτικο γύρω στα 24-25 όλα φυσικά
πάνω της, έκανε απλό πρόγραμμα εγώ την πρόλαβα την περίοδο 2017-2019..
Την Αλινα την κρεμπιαζα συνεχεια και ετρωγε και κατι κωλοσκαμπιλα που ακουγοντουσαν εξω απο το μπουρδελο

Τα τελευταία 5 χρόνια έχουν περάσει 5 Αλίνες από Φυλής και πέριξ. Σε ποια αναφέρεσαι;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.339
Πόντοι
27.261
Ο παπαβλακας το πουροτεκνο που στις ενημερωσεις του δεν παραληπτει να μας λεει οτι τον εχει μεγαλο και οτι οι πουτανες τουμλενε οτι μοιαζει στον τομ
Κρουζ :2funny:

πωπω τι μου θυμησες τωρα λεμε... ΡΙΝΑ :smitten:
ακομα με λιγουρευεσαι μωρη θιβετιανη πορδη ???
μα δε θες να ξεκολλησεις λεμε, τοσο πολυ σ'αρεσει η πουτσα μου :effemine:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Εγώ ξέρω παππαφυλής ότι είσαι 44-45-46 χρονών παπαρας και κάθεσαι σε ένα σάιτ που είναι για τον αγοραίο έρωτα να κατινευεις , δεν είναι κάτι να περηφανεύεσαι η κατινιά..ο ΚΟΥ έτσι ο τάδε αλλιώς, αν ήσουνα μάγκας εσύ θα τους τα έλεγες κατάμουτρα και με ΕΠΙΧΕΙΡΉΜΑΤΑ..αλλα τι λέω άγνωστη λέξη για σένα αυτή..κάτσε παίξε το 45 χρονων πουλάκι σου τώρα και όπου βρεις ευκαιρία τράβα να κατινεψεις κανέναν, το κάνεις καλά.

Υ.Γ δεν θα τα έλεγα σε κανέναν άνθρωπο αυτά αλλά Εσύ είσαι τόσο μπαγλαμάς που το κατάφερες..σε γάμησε ο ποιητής και ήρθε η άνοιξη για σένα. Ζώον όρθιο.

44 θες??
45 θες???
46 θες????
πανε παιξε τωρα με την ericoσκατουλα να τα βρειτε, γιατι 3-4 Posts λες τα ιδια και τα ιδια.
παπαριες δηλαδη.

Όχι με εσένα θέλω να παίξω που είσαι χαζούλα, πέτυχα την ηλικία και σε έτσουξε βλέπω..ποιον θα κατινεψεις αποψε; ή ακόμα το σκέφτεσαι, σκέψου το καλά, παλι Κατίνα θα είσαι μην αγχώνεσαι, να σε πάμε σε καμιά κους-κους εκπομπή να ηρεμήσεις μαλακοπίτουρα.

ρε ποιητη της μαλακιας... τελικα ποσο θες να ειμαι, για να σου τελειωσει ο νταλκας??
ξεπερασες και την ericoπουστριτσα που σου ελεγε οτι ξεφτιλιζεσαι πριν καπχιες σελιδες.
σιγουρα ακομα δεν εχεις καταλαβει τι εννοουσε πιστευω, αλλα ουτε και προκειται απ'οτι φαινεται.

Ο Έρικ έλεγε και κάνα επιχειρημα ρε κλασομπανιερα, που θες να τα βάλω τώρα με τον άλλον, εκτός από κατινιώ είσαι και κοτα βλέπω, εγώ σου είπα πόσο είσαι και περιμένω να το παραδεχτείς ανοιχτά,
"Είμαι 45 χρονών μαλακας" αυτό θέλω να γράψεις και έπειτα να το φωνάξεις σε όλα τα νότια, όπου μένεις.

Στα νοτια μενω ναι, αφου το ειχα γραψει, τοτε πριν γινει το 1ο lockdown και ειχα πει οποιος ηθελε να πηγαιναμε για τελευταια τσαρκα παρειστικη.
Ηλικια ομως δεν εχω πει.

Είχες πει επίσης ότι έκανες τσαρκες την δεκαετία του '90, επιπλέον είχες προσβάλει και ειρωνευτει έναν άνθρωπο 58-59 ετών πόσο ήταν για την ηλικία του , (στις φωτο με τις cg) όπου σχολίασε
...οπότε δεν είναι και τόσο μεγάλο αίνιγμα η ηλικία σου.
Θέλει η πουτανα να κρυφτεί και...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.339
Πόντοι
27.261

44 θες??
45 θες???
46 θες????
παπαριες δηλαδη.

Ηλικια ομως δεν εχω πει.

Είχες πει επίσης ότι έκανες τσαρκες την δεκαετία του '90, επιπλέον είχες προσβάλει και ειρωνεύεται έναν άνθρωπο 58-59 ετών πόσο ήταν για την ηλικία του , (στις φωτο με τις cg) όπου σχολίασε
...οπότε δεν είναι και τόσο μεγάλο αίνιγμα η ηλικία σου.
Θέλει η πουτανα να κρυφτεί και...

μπορεις να μου δωσεις την photo για να δω το σχολιο και αμα εχω λαθος, θα του ζητησω συγγνωμη.
δεν κολλαω σε αυτα.
ειχα κανει λαθος πιο παλια σε ενα μελος και ειχα μπερδεψει το ιδιο ονομα πουτανας, με αλλη, απο αυτο που εννοουσε και του το ζητησα αμεσα.
iceman κατι λεγοταν και ειχε τον freddie mercury σαν avatar.

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Ρε μην κανετε παραθεσεις ξερουμε οτι μιλατε ο ενας στον αλλο

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Τωρα δεν μπορώ να την βρω έχει περάσει πάνω από μήνας, αλλά και πάλι φρόντισε να μην γίνεσαι είρωνας όπου και όπου και ούτε να προσβάλλεις άλλα μέλη για να είσαι εσύ ωραίος πάνω από όλα, εδώ είμαστε άνθρωποι που δεν γνωριζόμαστε προσωπικά και ούτε χρειάζεται, το να κατινεύεις κάποιον ή να κατακρίνεις τα γούστα του σε κάνει αυτόματα γλοιώδη, μη συζητήσουμε τώρα και το " ΌΧΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΟΧΙ GAYS" που έχεις γραμμένο, ο καθένας είναι ο εαυτός του , ούτε εγώ είμαι γκέι, αλλά αυτό δεν θα με κάνει να μισώ τους γκέι, στο 2021 μπαίνουμε.

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Τονυ βλαχος κομπλεξικος ειναι ο ανθρωπος αστον να εκφραστει και εμεις θα του απανταμε καταλληλος

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.339
Πόντοι
27.261
Τωρα δεν μπορώ να την βρω έχει περάσει πάνω από μήνας, αλλά και πάλι φρόντισε να μην γίνεσαι είρωνας όπου και όπου και ούτε να προσβάλλεις άλλα μέλη για να είσαι εσύ ωραίος πάνω από όλα, εδώ είμαστε άνθρωποι που δεν γνωριζόμαστε προσωπικά και ούτε χρειάζεται, το να κατινεύεις κάποιον ή να κατακρίνεις τα γούστα του σε κάνει αυτόματα γλοιώδη, μη συζητήσουμε τώρα και το " ΌΧΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΟΧΙ GAYS" που έχεις γραμμένο, ο καθένας είναι εαυτός του , ούτε εγώ είμαι γκέι, αλλά αυτό δεν θα με κάνει να μισώ τους γκέι, στο 2021 μπαίνουμε.

coolαρε μαστορα.
καμια σχεση ΟοοΟΟλα αυτα που λες και εχεις σχηματισει για μενα, στο λιγοστο μυαλουδακι σου... δυστυχως.
εφοσων σου λεω οτι, οταν εχω αδικο, ζηταω συγγνωμη και σου ειπα και παραδειγμα.
εσυ (οπως και αλλοι προφανως)... δε με πιανεις, δεν καταλαβαινεις τι λεω και οπως τα λεω, κτλπ.
οκ αυτο το δεχομαι.
standard δεν καταλαβαινετε το χαβαλε που κανω καποιοι, αλλα ετσι γραφω... τι να κανω ???
χαβαλες ομως ειναι, καθαρα και μονο. φαινεται και απο τις λεξεις που χρησιμοποιω πιστευω.
κανουν μπαμ οτι ειναι χαβαλεδιαρικες.
καποιοι μου εχουν στειλει και μηνυματα για το χαβαλε αυτο και γελανε-γελαμε.
και το εχω ξαναγραψει αλλωστε, οτι δεν κραταω κακιες, παρολο που μου εχουν βρισει και μανες και πατερες ορισμενα μελη.
εκει δε σε ειδα να παιρνεις μερος ομως...
εγω το λοιπον, δεν εχω βρισει κανενος τους γονεις ποιητη, που θες να βγεις και απο πανω τωρα.

με τον eric που εχει αλλαξει 15 profiles, πλακα κανω, για να σου δωσω και ενα προσφατο παραδειγμα.
αμα του κραταγα κακια η' ημουν νευριασμενος μαζι του με αυτα που μου λεει, δε θα του εκανα και Likes σε καποια posts που μου αρεσουν, ουτε θα ασχολιομουν και μαζι του.
μη λες οτι να'ναι επομενως.

τελος, αυτο για το " ΌΧΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΟΧΙ GAYS", ειναι καθαρα για να μη μου στελνουν μηνυματα αναλογα ατομα εδω μεσα και καμια σχεση με αυτο που ειπες.
αρα παμε παλι στη 2η σειρα :wink:
στην αρχη δεν το ειχα και by the way, μου εχουν στειλει 1-2 και τους εχω εξηγησει απλα και ωραια οτι δεν ενδιαφερομαι.
στην πορεια το κοτσαρα.

το style μου ειναι καθαρα οπως μιλαμε στην καθημερινοτητα μας, το εχω ξαναπει.
μην τρελαινεσαι επομενως.
και εγω μερικες φορες δεν επιανα τον @tnt60# ετσι οπως τα ελεγε και στις αρχες, του την ειχα πει.
θα το θυμαται σιγουρα.
μαλακια μου ναι και του ζηταω συγγνωμη για τοτε.
πιο μετα επιασα το υφος του και ολα κομπλε.

σε αυτα τα "μελη" που κανουν μπαμ οτι ειναι κλωνοι και ρωτανε ασχετα επι ασχετων, εκει θα δωσω πονο ναι, αλλα παντα με δοση χαβαλε.

ελπιζω να με καταλαβες και να μη ζητας παλι... επιχειρηματα :tooth:

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Αμα θελεις να κανεις χαβαλε παπαβλαμενε να προσεχεις τους χαρακτηρισμους σου , ο καθε ενας δεν ειναι σε mood χαβαλε ολη την ωρα

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.339
Πόντοι
27.261
Αμα θελεις να κανεις χαβαλε παπαβλαμενε να προσεχεις τους χαρακτηρισμους σου , ο καθε ενας δεν ειναι σε mood χαβαλε ολη την ωρα

εσυ ρε ericoπουστρα τι ψαχνεις δηλαδη εδω μεσα ??
φιλοσοφιες ζωης και συμβουλες για ναυαγια σαν και σενα ???

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Παπαβλακα ειδες που εισαι ντιπ για ντιπ βλακας ; Δεν σεβεσε κανενα και θες να σε σεβονται ε παρε παλι το βραδυνο σου και αντε γεια ρουφα τα ολα μη ζητας μετα κιαλο:shit:

• Like
Αντιδράσεις: Conan

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.339
Πόντοι
27.261
Παπαβλακα ειδες που εισαι ντιπ για ντιπ βλακας ; Δεν σεβεσε κανενα και θες να σε σεβονται ε παρε παλι το βραδυνο σου και αντε γεια :shit:

ericoβλαμμενε, κοψε τα οσπρια.
σε χαλανε και σε εχουν παει σερπαντινα λεμε.

• Like
Αντιδράσεις: Conan

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Παππαφυλής εννοείται να κάνεις πλάκα όσο θες, και εγώ είμαι υπέρ της πλάκας, να κάνεις πλάκα όμως για να γελάει και το άλλο μέλος που αστειεύεσαι μαζί του και όχι να του την λες για την ηλικία του γούστα του και όπως είναι λογικό θα παρεξηγηθεί, και πριν που σε κορόιδευα για την ηλικια-συμπεριφορά σου το έκανα για να καταλάβεις πόσο ωραίο δεν είναι όλο αυτό.
Σαφώς δεν υποστήριξα κανέναν που βρίζει οικογένειες θρησκείες ιδανικά ενός ανθρώπου, αυτά τα πράγματα μακριά μας, όπως σου είπα πριν δεν γνωριζόμαστε προσωπικά και ούτε έχουμε πραγματικά ονόματα εδώ μέσα , οπότε είναι φουλ άνανδρο να βριζόμαστε για μικροπράγματα.
Ο σεβασμός είναι μεγάλο πράγμα και οι "μεγάλοι" άνθρωποι τον μοιράζουν απλόχερα, ο μύστης τντ και ο μύστης Σμύρνη είναι τα απόλυτα παραδείγματα εδώ μέσα και τους συγχαίρω.
Αυτά από το λιγοστό μυαλουδάκι μου.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.339
Πόντοι
27.261
Παππαφυλής εννοείται να κάνεις πλάκα όσο θες, και εγώ είμαι υπέρ της πλάκας, να κάνεις πλάκα όμως για να γελάει και το άλλο μέλος που αστειεύεσαι μαζί του και όχι να του την λες για την ηλικία του γούστα του και όπως είναι λογικό θα παρεξηγηθεί, και πριν που σε κορόιδευα για την ηλικια-συμπεριφορά σου το έκανα για να καταλάβεις πόσο ωραίο δεν είναι όλο αυτό.
Σαφώς δεν υποστήριξα κανέναν που βρίζει οικογένειες θρησκείες ιδανικά ενός ανθρώπου, αυτά τα πράγματα μακριά μας, όπως σου είπα πριν δεν γνωριζόμαστε προσωπικά και ούτε έχουμε πραγματικά ονόματα εδώ μέσα , οπότε είναι φουλ άνανδρο να βριζόμαστε για μικροπράγματα.
Ο σεβασμός είναι μεγάλο πράγμα και οι "μεγάλοι" άνθρωποι τον μοιράζουν απλόχερα, ο μύστης τντ και ο μύστης Σμύρνη είναι τα απόλυτα παραδείγματα εδώ μέσα και τους συγχαίρω.
Αυτά από το λιγοστό μυαλουδάκι μου.
δηλαδη εσυ οταν κανεις πλακα, πρωτα ρωτας τον αλλον... ΕΕΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΛΑΚΑ ????
ποιητη εχεις μπερδευτει.
ξαναδες τι εγραψα και προσπαθησε να το αναλυσεις λιγο...
μην τα ξαναλεω.

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Αυτο που λες εσυ οτι κανεις πλακα βγαινει σαν κακια και επισης οταν αναφερεσε σε ατομα που δεν ειναι στη συζητηση και μερικα ουτε καν στο σαιτ ειναι κατινια ,καταλαβες παπαβλακα ;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.339
Πόντοι
27.261
Αυτο που λες εσυ οτι κανεις πλακα βγαινει σαν κακια και επισης οταν αναφερεσε σε ατομα που δεν ειναι στη συζητηση και μερικα ουτε καν στο σαιτ ειναι κατινια ,καταλαβες παπαβλακα ;

ericoμπετοσκοκε :tooth:
πανε πχιες το τσαγακι σου, κανε παπαρα κανα παξιμαδακι και αντε πανε πεσε.
συμπληρωσες 15ωρο και σημερα εδω μεσα.
σου (ξανα)ειπα οτι δε θα ξανα-ξανα-ασχοληθω μαζι σου και εχεις κολλησει σα βδελλα.
ελα ciussss λεμε...
και μετα μου λεει ο ποιητης οτι φταιω εγω :bounce-glasses:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Θα κάνω πλάκα ανθρώπινη, που δεν θα προσβάλει τα γούστα σου την ηλικία κλπ .
Και όχι δεν τα βάζω με τις πλακες σου, αλλά με τις Κατινιές (ο τάδε γούσταρε αυτό, ο τάδε ήταν μαλακας) ενώ το εκάστοτε μελος ενδεχομένως να μη βρίσκεται εδω.
Δεν είναι κάτι που το έχεις κάνει μια φορά δυστυχώς.
Θα πω τώρα κάτι που θα στην σπάσει πολύ.
ΕΧΩ ΑΠΑΤΉΣΕΙ ΌΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΑΜΟΥΣΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΣΧΈΣΗ. ΖΗΤΏ ΟΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΊ.

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Παπαβλακα για το καλο σου στα λεμε να γνεις ανθρωπος ρε σκατοβλαχε εδω ειναι Αθηνα δεν ειναι το χωριο σου μπρρρρ κιτσσσκιτσσσσκιτσσς

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom