papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.339
- Πόντοι
- 27.261
Εγώ ξέρω παππαφυλής ότι είσαι 44-45-46 χρονών παπαρας και κάθεσαι σε ένα σάιτ που είναι για τον αγοραίο έρωτα να κατινευεις , δεν είναι κάτι να περηφανεύεσαι η κατινιά..ο ΚΟΥ έτσι ο τάδε αλλιώς, αν ήσουνα μάγκας εσύ θα τους τα έλεγες κατάμουτρα και με ΕΠΙΧΕΙΡΉΜΑΤΑ..αλλα τι λέω άγνωστη λέξη για σένα αυτή..κάτσε παίξε το 45 χρονων πουλάκι σου τώρα και όπου βρεις ευκαιρία τράβα να κατινεψεις κανέναν, το κάνεις καλά.
Υ.Γ δεν θα τα έλεγα σε κανέναν άνθρωπο αυτά αλλά Εσύ είσαι τόσο μπαγλαμάς που το κατάφερες..σε γάμησε ο ποιητής και ήρθε η άνοιξη για σένα. Ζώον όρθιο.
ποιητη οτι και να μας αραδειασεις, δε μας πειθεις ρε ΚΟΥτορνιθα και εσυ.
επομενως, πες οτι θες, γιατι δεν καταλαβαινεις κιολας σα βλημα που εισαι.
44 θες??
45 θες???
46 θες????
47 θες (σαν την ericoπουστριτσα)?????
οτι θες... δεν εχω θεμα, ξαναλεω.
πανε παιξε τωρα με την ericoσκατουλα να τα βρειτε, γιατι 3-4 Posts λες τα ιδια και τα ιδια.
παπαριες δηλαδη.
...και ψαχνεις και τα επιχειρηματα
Όχι με εσένα θέλω να παίξω που είσαι χαζούλα, πέτυχα την ηλικία και σε έτσουξε βλέπω..ποιον θα κατινεψεις αποψε; ή ακόμα το σκέφτεσαι, σκέψου το καλά, παλι Κατίνα θα είσαι μην αγχώνεσαι, να σε πάμε σε καμιά κους-κους εκπομπή να ηρεμήσεις μαλακοπίτουρα.
ρε ποιητη της μαλακιας... τελικα ποσο θες να ειμαι, για να σου τελειωσει ο νταλκας??
ελα πες, μου γιατι εισαι deep για deep μαλακας εσυ τελικα
ξεπερασες και την ericoπουστριτσα που σου ελεγε οτι ξεφτιλιζεσαι πριν καπχιες σελιδες.
σιγουρα ακομα δεν εχεις καταλαβει τι εννοουσε πιστευω, αλλα ουτε και προκειται απ'οτι φαινεται.
ελα πες μια ηλικια για να τελειωνουμε και με σενα.
Ο Έρικ έλεγε και κάνα επιχειρημα ρε κλασομπανιερα, που θες να τα βάλω τώρα με τον άλλον, εκτός από κατινιώ είσαι και κοτα βλέπω, εγώ σου είπα πόσο είσαι και περιμένω να το παραδεχτείς ανοιχτά,
"Είμαι 45 χρονών μαλακας" αυτό θέλω να γράψεις και έπειτα να το φωνάξεις σε όλα τα νότια, όπου μένεις.
Στα νοτια μενω ναι, αφου το ειχα γραψει, τοτε πριν γινει το 1ο lockdown και ειχα πει οποιος ηθελε να πηγαιναμε για τελευταια τσαρκα παρειστικη.
Ηλικια ομως δεν εχω πει.
Αρα... αυτος-αυτη, που σου τα λεει αυτα, μηπως σου ειπε και πως με λενε ????
Μαλλον καλυτερα... Πως του-της ειπα οτι με λενε???