Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 268 άτομα (36 μέλη και 232 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.353
Πόντοι
27.261
Ελα αυριο παλι θα εχω φαει φακιες
ελα, περνα ΚΑΙ ΕΣΥ απο τη boutique, να διαλεξεις χρωματακι.
μην αγχωνεσαι για την τιμη... δωρο απο μενα για να σου "μπει" καλα ο χρονος :wink:
:tooth:

Συνημμένα

• meremetis collection.jpg
    meremetis collection.jpg
    107,8 KB · Εμφανίσεις: 16

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Σου εχει γαμησει την ψυχουλα το μελος dmtrsxxx βλεπω

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.353
Πόντοι
27.261
Σου εχει γαμησει την ψυχουλα το μελος dmtrsxxx βλεπω

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
οπως και εσυ, αλλα και το φιλαρακι σου ο ΚΟΥραφεξαλος εννοεις ???
:klapste:

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Ελα ξεκουβαλα βλακα αντε εσυ εισαι ικανος να βριζεσε μεχρι αυριο , ελα παλι αυριο να σε χεσω στο στομα που σαρεσει

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.353
Πόντοι
27.261
Ελα ξεκουβαλα βλακα αντε εσυ εισαι ικανος να βριζεσε μεχρι αυριο , ελα παλι αυριο να σε χεσω στο στομα που σαρεσει

γεια σου ericoβλακακο, τραβα στο καβουκι σου να κλαψεις τωρα και αλλου τις παπαριτσες σου.
εφαγες και την μπουτσα παλι... μια χαρα ολα :wink:
bye bye my darling
:smitten:

p.s. : μην ανησυχεις, δε θα ξανα-ασχοληθω μαζι σου, γιατι βαρεθηκα συνεχεια κωλοφερατζα να σε παγαινω :rose:

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Ενταξει παρε τωρα λιγο κατουρο που μου εχει ερθει στηνμαπα σου και ανε γεια :piss:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Πω ρε παππαφυλής ειλικρινά πες μου ότι το κάνεις στα πλαίσια της πλάκας όλο αυτό, αλλά και παλι..δεν νοείται άνθρωπος 45 χρονων να κάθεται να λέει τέτοιες μαλακιες ούτε για πλάκα..

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
45 χρονων ειναι ο κομπλεξικος ; ΧαχαχαχαχαχαχαχΑ

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Τύπε χτύπησες φλέβα τώρα... Η Αλίνα το γλυκό μολδαβάκι ήταν ο έρωτάς μου! Τι ωραίο φυσικότατο σωματάκι που είχε βυζιά κώλος όλα υπέροχα και στη θέση τους! Τι απίστευτα γαμησάκια κάναμε μ αυτό το κορίτσι! Δυστυχώς έγινε η μανούρα με τον νταβατζή της έκανε την καταγγελία και σηκώθηκε κι έφυγε! :(
αλλη περιπτωση που θυμαμαι τιμιας με κωλαρακι η γνωστη καμελια μια τζουλια θυμαμαι ξανθια που εκανε καλο τσιμπουκι θυμαμαι και μια κοπελα που λεγοταν ολγα που ειχε δουλεψει φωκαιας μετα θυμαμαι τις δυο τυπισες την αλινα και την μαγια απο φυλης

Τα τελευταία 5 χρόνια έχουν περάσει 5 Αλίνες από Φυλής και πέριξ. Σε ποια αναφέρεσαι;

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Την Αλινα την κρεμπιαζα συνεχεια και ετρωγε και κατι κωλοσκαμπιλα που ακουγοντουσαν εξω απο το μπουρδελο

Τα τελευταία 5 χρόνια έχουν περάσει 5 Αλίνες από Φυλής και πέριξ. Σε ποια αναφέρεσαι;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.353
Πόντοι
27.261
Πω ρε παππαφυλής ειλικρινά πες μου ότι το κάνεις στα πλαίσια της πλάκας όλο αυτό, αλλά και παλι..δεν νοείται άνθρωπος 45 χρονων να κάθεται να λέει τέτοιες μαλακιες ούτε για πλάκα..

μιλησε ο ποιητης τωρα...
ΠΟΙΟΣ ???
Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ που ηθελε να του πω ΚΑΙ επιχειρηματα, για τις μαλακιες που ελεγε και παραδεχοταν μονος του.

p.s. : που το ξερεις οτι ειμαι 45, που λες ???

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556

μιλησε ο ποιητης τωρα...
ΠΟΙΟΣ ???
Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ που ηθελε να του πω ΚΑΙ επιχειρηματα, για τις μαλακιες που ελεγε και παραδεχοταν μονος του.

Ο ποιητής είχε και έχει επιχειρήματα όμως ρε παππαρη και μιλάει καθώς πρέπει, εσύ είσαι αυτός που δεν μπορεί να υποστηρίξει την γνώμη του με σωστά επιχειρήματα και απλή καθαρή λογική αλλα θες να το παίξεις μπόγιας σε όλους και κατινεύεις αριστερά δεξιά τι κάνει ο καθένας.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.353
Πόντοι
27.261

μιλησε ο ποιητης τωρα...
ΠΟΙΟΣ ???

Ο ποιητής είχε και έχει επιχειρήματα όμως ρε παππαρη και μιλάει καθώς πρέπει, εσύ είσαι αυτός που δεν μπορεί να υποστηρίξει την γνώμη του με σωστά επιχειρήματα και απλή καθαρή λογική αλλα θες να το παίξεις μπόγιας σε όλους και κατινεύεις αριστερά δεξιά τι κάνει ο καθένας.

θες και επιχειρηματα οτι εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ δηλαδη, σε πραγματα που εχεις πει και παραδεχτει ???
ποιος ο λογος ???
να παρεις κανονακι και να ανεβεις level μαλακιας ???
:klapste:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Ζητάω επιχειρήματα επειδή ξέρω ότι είσαι γομάρι όρθιο και δεν μπορείς να υποστηρίξεις αυτά που πιστεύεις με ανθρώπινο τρόπο, λεβελ μαλακιας ανεβαίνεις εσύ καθημερινώς με το κουτσομπολιό σαν κατινα που είσαι, ο τάδε έτσι ο τάδε αλλιώς..
Α να μου χαθείς ρεντίκολο κάνε δουλειά σου..

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Όταν κάποιος αντί να γράφει για τις πουτάνες γράφει συχνά για αυτούς που γράφουν για τις πουτάνες τότε είτε είναι πολύ μαλάκας είτε πολύ κουνιστός και ενοχλείται που δεν ασχολούνται οι άντρες μαζί του αλλά με τις γυναίκες των μπουρδέλων.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.353
Πόντοι
27.261
Ζητάω επιχειρήματα επειδή ξέρω ότι είσαι γομάρι όρθιο και δεν μπορείς να υποστηρίξεις αυτά που πιστεύεις με ανθρώπινο τρόπο, λεβελ μαλακιας ανεβαίνεις εσύ καθημερινώς με το κουτσομπολιό σαν κατινα που είσαι, ο τάδε έτσι ο τάδε αλλιώς..

νταξ, μας επεισες και εσυ.
τραβα στη γωνιτσα σου τωρα και εσυ... διπλα στην αλλη.

επιχειρημα ακομα για το 45 δεν ειδα ομως.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556

Όταν μου μιλήσεις εσύ με επιχειρήματα για την γνώμη σου τις προάλλες θα σου μιλήσω και εγώ με επιχειρήματα για το 45.
Στην γωνία έχεις κάτσει εσύ τώρα μη μπερδεύεσαι :wink:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.353
Πόντοι
27.261

Όταν μου μιλήσεις εσύ με επιχειρήματα για την γνώμη σου τις προάλλες θα σου μιλήσω και εγώ με επιχειρήματα για το 45.
Στην γωνία έχεις κάτσει εσύ τώρα μη μπερδεύεσαι :wink:

εκατσα στη γωνια, επειδη πεταξες ενα νουμερο ???
τι αλλο θα ακουσουμε-δουμε ακομα λεμε :tooth:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Έλα όμως που αυτό το νούμερο αποδείχθηκε αληθινό και τώρα τρωγεσαι με τα ρούχα σου..
Προς το παρόν βλέπουμε εσένα στη γωνία.

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Ρε μην ασχολειστε με τον βλακα τον κομπλεξικο θελει να εχει παντα τον τελευταιο λογο , κακομαθημενο πιτσιρικι εμενα μου φενετε

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom