Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 297 άτομα (39 μέλη και 258 επισκέπτες)

chrisnmm96

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
686
Πόντοι
80
Κύριοι δεν ενδιαφέρουν κανέναν οι τσακωμοί σας. Συνεχίστε σε προσωπικά μηνύματα αν επιθυμείτε και μάθετε να σέβεστε τους άλλους.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.339
Πόντοι
27.261
Κύριοι δεν ενδιαφέρουν κανέναν οι τσακωμοί σας. Συνεχίστε σε προσωπικά μηνύματα αν επιθυμείτε και μάθετε να σέβεστε τους άλλους.

εχεις δικιο παιχτη.
οι τυποι ειναι τοσο στοκοι που δεν καταλαβαινουν οτι και να πω-εξηγησω.
βαρεθηκα κιολας, γιατι δε ρολαρουν και λενε και τα ιδια συνεχεια :tired:
sorry που σε ενοχλησαμε μετα απο 13 χρονια και μας εκανες την τιμη.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Πέρυσι τέτοια εποχή η Αντζελίνα μου είχε φορέσει τα χριστουγεννιάτικα της...ωραίο κόκκινο μινι, σκούφο του αϊ Βασίλη και οι ρωγίτσες της οι μυτερες είχαν μακρύνει πάνω στα βυζάκια της που ήταν στρογγυλά σαν στολίδια του δέντρου..

θυμάμαι η κοπέλα μου πέρυσι έγινε τάρανδος, της κρεμασα και κουδούνια..αχ , να 'μαστε καλά για του χρόνου τώρα.

chrisnmm96

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
686
Πόντοι
80
Φιλε μου έχω μάθει άμα έχω να πω κάτι ουσιώδες να μιλάω. Ειδάλλως δεν μιλάω και απλα ακούω. Το σιγουρο είναι ότι έχω μάθει να σέβομαι τους αλλους. Ας κανει ο καθενας την αυτοκριτικη του αν αυτα που λεει ενδιαφερουν τους αλλους, και αν προσβαλλει καποιους. Τα πόσα χρόνια ειμαι εδω δεν ενδιαφέρουν κανέναν. το τι λεω και πως συμπεριφερομαι πρεπει να ενδιαφερουν ολους.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.339
Πόντοι
27.261
Φιλε μου έχω μάθει άμα έχω να πω κάτι ουσιώδες να μιλάω. Ειδάλλως δεν μιλάω και απλα ακούω. Το σιγουρο είναι ότι έχω μάθει να σέβομαι τους αλλους. Ας κανει ο καθενας την αυτοκριτικη του αν αυτα που λεει ενδιαφερουν τους αλλους, και αν προσβαλλει καποιους. Τα πόσα χρόνια ειμαι εδω δεν ενδιαφέρουν κανέναν. το τι λεω και πως συμπεριφερομαι πρεπει να ενδιαφερουν ολους.

και πολυ καλα κανεις.
αρα τοσο καιρο-τοσα χρονια, δε σε ενοχλησε κανεις και κανενα comment κανενος και τωρα ενοχληθηκες με λιγα λογια.
μμμμ οκ

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Disneyland πριν λιγο αρκετα ανοιχτα

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Σοφία, Μολδαβάκι στον πολυχώρο μετάξι, ωραίο 20χρονο πιπίνι με μικρά βυζάκια, μεγάλη κωλαρα, ξανθό μαλλακι με πράσινα μάτια, ωραία υγρή πίπα, επαγγελματικό στήσιμο στα 4 και αντοχές στο σφυροκόπημα, σπεύσατε άφοβα.

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Α την ειδα και δεν μπηκα και μετα με εβριζε το καριολακι

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.339
Πόντοι
27.261
Α την ειδα και δεν μπηκα και μετα με εβριζε το καριολακι

Μεχρι και οι πουτανες σε βριζουν ericoμπουχεσα :tooth:
Εχεις μαζεψει απο παντου ψωλες εδω μεσα, τρως και απο τις πουτανες.
Και μετα βγαινει ο ποιητης της φαπας, να μου πει οτι φταιω εγω και να ζητησει επιχειρηματα :tooth:

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Τι θα γινει με αυτον τον πουτανας γιο τον παπαμαλακα οι μοντς δεν τον βλεπουνε οτι κανει ζημια στο νημα ; Μπαινει να πει καπιος κατι σχετικο και πεταγετε σαν την πορδη ολη την ωρα

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Δουλεύουμε όλη μέρα, αυτή είναι η ζωή μας πλέον δυστυχώς, χωρίς τις αγαπημένες μας τσάρκες, τις βόλτες κλπ., μπαίνουμε μια φορά την ημέρα να μάθουμε κανά νέο από την πιάτσα κι έχουμε τον παπάρα (ξέρει πολύ καλά ποιος είναι, δεν θέλω ούτε να αναφέρω το nickname του), τον κριτή των πάντων να σπαμάρει, να προσβάλλει γιατί όπως φαίνεται δεν έχει άλλη δουλειά να κάνει, τέρμα κομπλεξικός και προβληματικός.

Κάνατε που κάνατε αναβάθμιση στο site, βάλτε και τη δυνατότητα να μπορούμε να μπλοκάρουμε άτομα, να μην χρειάζεται να μπαίνουμε στη διαδικασία να ανοίγουμε το ουσιαστικότερο νήμα στο site και να βλέπουμε πάλι τον κομπλεξικό να κράζει. Τα περισσότερα φόρουμ του εξωτερικού το έχουν αυτό, ούτε τα ποσταρίσματα αυτών που μπλοκάρεις δεν βλέπεις. Αρκετή αρνητικότητα έχει η ζωή μας, να μας λείπει να διαβάζουμε τον κάθε κατεστραμμένο.

Διαχειριστές ειλικρινά σκεφτείτε το.
Πες τα ρε φίλε, επειδή δεν έχει καμία αξία αυτό το άτομο στην πραγματική ζωή, νομίζει ότι θα επιβληθεί εδώ πέρα με τις αηδίες του?? Ξέρασμα έχει γίνει, τι ποστάρει δεν μπορώ να καταλάβω. Μόνο ενημέρωση παιδιά γι' αυτό μπαίνουμε εδώ μέσα , ενημέρωση για τους οίκους!

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Τι θα γινει με αυτον τον πουτανας γιο τον παπαμαλακα οι μοντς δεν τον βλεπουνε οτι κανει ζημια στο νημα ; Μπαινει να πει καπιος κατι σχετικο και πεταγετε σαν την πορδη ολη την ωρα
Δικέ μου η μόνη λύση είναι να σταματήσεις να τού απαντάς, βασιζόμαστε πάνω σου, μη δίνεις σημασία, τίποτα, τέλος και θα δεις θα βαρεθεί σύντομα.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Παιδιά ξέρετε κανένα κόλπο να κατέβει κάποιος μετάξι από άλλη περιοχή χωρίς να φάει πρόστιμο? Δεν την παλεύω άλλο με το Lockdown . Thanks

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Μπορεις να κατεβεις αμα μενεις στον νομο Αττικης μετα το φιασκο της Παρνηθας του κουλη δεν υπαρχει προβλημα , μασκα να φορας και να εχεις στειλει sms

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Παιδιά ξέρετε κανένα κόλπο να κατέβει κάποιος μετάξι από άλλη περιοχή χωρίς να φάει πρόστιμο? Δεν την παλεύω άλλο με το Lockdown . Thanks

Μπορείς να πάρεις ποδήλατο τυπε και να πας και καλά για "άθληση"...
Προσωπικά εγώ πηγαίνω με το μηχανάκι αλλά επειδή μένω σχετικά κοντά σε ένα 10λεπτο είμαι εκεί.
Πάντως γενικά μην αγχώνεσαι, δεν παίζει τόσος έλεγχος όσο προβάλουν τα ΜΜΕ.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom