chrisnmm96
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2007
- Like
- 686
- Πόντοι
- 80
Κύριοι δεν ενδιαφέρουν κανέναν οι τσακωμοί σας. Συνεχίστε σε προσωπικά μηνύματα αν επιθυμείτε και μάθετε να σέβεστε τους άλλους.
Κύριοι δεν ενδιαφέρουν κανέναν οι τσακωμοί σας. Συνεχίστε σε προσωπικά μηνύματα αν επιθυμείτε και μάθετε να σέβεστε τους άλλους.
Φιλε μου έχω μάθει άμα έχω να πω κάτι ουσιώδες να μιλάω. Ειδάλλως δεν μιλάω και απλα ακούω. Το σιγουρο είναι ότι έχω μάθει να σέβομαι τους αλλους. Ας κανει ο καθενας την αυτοκριτικη του αν αυτα που λεει ενδιαφερουν τους αλλους, και αν προσβαλλει καποιους. Τα πόσα χρόνια ειμαι εδω δεν ενδιαφέρουν κανέναν. το τι λεω και πως συμπεριφερομαι πρεπει να ενδιαφερουν ολους.
Τονυ στο δεξι κατω ;
Α την ειδα και δεν μπηκα και μετα με εβριζε το καριολακι
Πες τα ρε φίλε, επειδή δεν έχει καμία αξία αυτό το άτομο στην πραγματική ζωή, νομίζει ότι θα επιβληθεί εδώ πέρα με τις αηδίες του?? Ξέρασμα έχει γίνει, τι ποστάρει δεν μπορώ να καταλάβω. Μόνο ενημέρωση παιδιά γι' αυτό μπαίνουμε εδώ μέσα , ενημέρωση για τους οίκους!Δουλεύουμε όλη μέρα, αυτή είναι η ζωή μας πλέον δυστυχώς, χωρίς τις αγαπημένες μας τσάρκες, τις βόλτες κλπ., μπαίνουμε μια φορά την ημέρα να μάθουμε κανά νέο από την πιάτσα κι έχουμε τον παπάρα (ξέρει πολύ καλά ποιος είναι, δεν θέλω ούτε να αναφέρω το nickname του), τον κριτή των πάντων να σπαμάρει, να προσβάλλει γιατί όπως φαίνεται δεν έχει άλλη δουλειά να κάνει, τέρμα κομπλεξικός και προβληματικός.
Κάνατε που κάνατε αναβάθμιση στο site, βάλτε και τη δυνατότητα να μπορούμε να μπλοκάρουμε άτομα, να μην χρειάζεται να μπαίνουμε στη διαδικασία να ανοίγουμε το ουσιαστικότερο νήμα στο site και να βλέπουμε πάλι τον κομπλεξικό να κράζει. Τα περισσότερα φόρουμ του εξωτερικού το έχουν αυτό, ούτε τα ποσταρίσματα αυτών που μπλοκάρεις δεν βλέπεις. Αρκετή αρνητικότητα έχει η ζωή μας, να μας λείπει να διαβάζουμε τον κάθε κατεστραμμένο.
Διαχειριστές ειλικρινά σκεφτείτε το.
Δικέ μου η μόνη λύση είναι να σταματήσεις να τού απαντάς, βασιζόμαστε πάνω σου, μη δίνεις σημασία, τίποτα, τέλος και θα δεις θα βαρεθεί σύντομα.Τι θα γινει με αυτον τον πουτανας γιο τον παπαμαλακα οι μοντς δεν τον βλεπουνε οτι κανει ζημια στο νημα ; Μπαινει να πει καπιος κατι σχετικο και πεταγετε σαν την πορδη ολη την ωρα
Παιδιά ξέρετε κανένα κόλπο να κατέβει κάποιος μετάξι από άλλη περιοχή χωρίς να φάει πρόστιμο? Δεν την παλεύω άλλο με το Lockdown . Thanks