Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 314 άτομα (29 μέλη και 285 επισκέπτες)

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Δυστυχώς το 2020 δεν ήταν η χρονιά των μπουρδελων, θα μου πείτε με το δίκιο σας γενικά σε όλους τους τομείς δεν ήταν, μετρημένα στα δάχτυλα ήταν τα γαμησια που κάναμε και τα θυμόμαστε ακόμα, και ακόμα πιο μετρημένες στα δάχτυλα οι αντικειμενικά ωραίες κοπέλες που είδαμε, επειδή είμαι αισιόδοξος σαν άνθρωπος και επειδή πιστεύω ότι πάντα μετά την καταιγίδα βγαίνει το ουράνιο τόξο ας ελπίσουμε το '21 να είναι η χρονιά της επανάστασης και να δούμε όμορφα πράγματα , είναι ωραίο σπορ το μπουρδελινγκ, για να είμαι όμως και ρεαλιστής σίγουρα η αρχή του '21 είναι καμμένο έδαφος δεν θα δούμε προκοπή, ίσως όταν έχει εμβολιαστεί ένα ικανοποιητικό μέρος του πληθυσμού (ας πούμε ένα 25%) να δούμε φώτα χαράς έξω από τις θήρες των οίκων.
Το ενθαρρυντικό της όλης υπόθεσης είναι ότι υπάρχει άκρη στο φως του τούνελ να έρθουν ωραία κορίτσια, να έρθει καινούρια φουρνιά, οι παλιές κουράσανε και κουραστήκανε, επίσης και οι αρμόδιοι τους που τις αλλάζουν το εχουν πάρει πρέφα, πιστεύω πως υπάρχει το εργατικό δυναμικό ιερόδουλων εδω στην Ελλάδα και μπορεί να υπάρξει ανασχηματισμός, μια ιερόδουλη σέρνει και αλλη ιερόδουλη στο πλάι της, είδα ένα ενθαρρυντικό σκηνικό τις προάλλες στη φωκαιας, ανοίγει επιτέλους και επιπλωνεται το Φώκαιας 15 αριστερή πόρτα που είναι υπόγειο, αυτό είναι ένα δείγμα ότι υπάρχει όρεξη για ανανέωση...οψομεθα, τα καλύτερα θα έρθουν...το γάιδαρο τον φάγαμε η ουρά έμεινε.

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
784
Πόντοι
86
Mια ερωτηση παιδια.Αν και μαλλον ειναι αφελης η απορια μου...Γιατι δεν υπαρχουν φωτος των κοριτσιων εδω που δουλευουν στα μπουρδελα? Δεν αναφερομαι σε στουντιο αλλα μονο σε μπουρδελα.Oταν αναφερομαι σε φωτογραφιες εννοω μονο το σωμα τους οχι το προσωπο.Φανταζομαι αν θελησεις να τραβηξεις φωτογραφια μια ιεροδουλη σε μπουρδελο θα αρνηθει ε? Απο την στιγμη ομως που τα μπουρδελα δουλευουν με αδειες και οι κοπελες εχουν αδεια ασκησεως στα νομιμα μπουρδελα γιατι να μην επιτρεπεται να υπαρχουν φωτογραφιες τους?

Αυτο το ρωταω γιατι οι περιγραφες εδω των κοριτσιων ειναι πολυ αοριστες και γενικες μερικες φορες και ο ενδιαφερομενος δεν μπορει να καταλαβει αν του αρεσει καποια κοπελα.Αλλωστε τα γουστα του καθενος ειναι διαφορετικα.Περιγραφει καποιος μια κοπελα ως σουπερ σεξυ και ειναι μπαζο και καποιος αλλος λεει για καποια οτι ειναι μπαζο αλλα ειναι πολυ καλη.

Δεν θα συνεφερε και τις κοπελες να υπαρχουν φωτο για να διαφημιζονται? Απλα να μην φαινεται το προσωπο τους για ευνοητους λογους.

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
656
Πόντοι
86
Σοφία, Μολδαβάκι στον πολυχώρο μετάξι, ωραίο 20χρονο πιπίνι με μικρά βυζάκια, μεγάλη κωλαρα, ξανθό μαλλακι με πράσινα μάτια, ωραία υγρή πίπα, επαγγελματικό στήσιμο στα 4 και αντοχές στο σφυροκόπημα, σπεύσατε άφοβα.

Πίπα με καπότα ή χωρίς;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Σονιξξξ11 πολυ καλη ερωτηση και ακομα μια φορα επιβεβαιωνεται
η ομορφια της πολυφωνιας.

Νομιμα μπουρδελα
δεν υπαρχουν οπως ακριβως το εννοεις.

Η ορολογια ειναι στανταρ. Φολα σημαινει μπηκες
και χαλαστηκες, μπαζο σημαινει οτι δεν βλεπεται, σεξυ σημαινει
οτι βγαζει καποιο στυλ κτλ,
ομορφη σημαινει οτι πληρει συγκεκριμενες προυποθεσεις προσωπου
και παει λεγοντας.
Πσντα υπαρχει καποια αποκλιση λογω γουστου.
Ακομα και σε επιπεδο μοντελων υπαρχει (μικρη ως μεγαλη) διαφωνια ποσο μαλλον στα μπουρδελα.

Η φωτογραφιση εκδιδομενων
για ενημερωση σημαινει αυτοματα αναγνωρισιμοτητα του φωτογραφου αρα μετα
αν την επιλεξει
και δεν του αρεσει
πως θα γραψει αποψη; συνεπως φωτογραφιζεις και δεν γαμας - βουλωνεις στομα
η δεν φωτογραφιζεις, γαμας και μιλας ελευθερα.

Αν φωτογραφιζεις
και γραφεις αποψη θεωρεισαι αυτοματα
και ακυρος.
Ονομαζεσαι φωτογραφος.
Οχι ενημερωτης, ρεπορτερ, λαγωνικο, σκαουτερ
και κατι τετοια.
Αυτα μονο αν γαμας. :* και για τελειως τυπικους λογους.
Χιλιες φορες καλυτερα να μου πει καποιος που γαμησε πως περασε.
Οτι γουστο και να εχει κερδισμενος θα βγω.

Επισης...

τι νοημα εχει η ατελης φωτογραφιση αφου δεν μπαινει προσωπο; παλι θα παει ο ενδιαφερομενος
για να δει μονος του.
Αρα ουτε με φωτογραφιση εχεις αρτια ενημερωση.
Κανοντας κατι
χανεις κατι αλλο.

Αυτα ισχυουν χρονια
κι εμφανιζονται συχνα
ως "αποριες".

:rockon:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
από το 2005 στο σάιτ, έχω δει να περνάει κόσμος και κόσμος..

Όμως παλιότερα οι διαχειριστές πιάνανε σκούπα φαράσι
ενώ τώρα βλέπω αδιαφορία πλήρη..

σκέφτομαι (σε συνδυασμό και με την κατάργηση του γλομπέου)
μήπως στ αρχίδια τους οι τσίπηδες οι μπουρδελάκηδες
και μετράνε τα πελατάκια από στούντιο και πάνω..

Εχουν κλεισει τα μπουρδελα οποτε δεν βλεπω λογο
για σκουπα και φαρασι.

Στα μεγαλα σαιτ επικρατει ψυχραιμια. Δεν πνιγονται
σε μια κουταλια νερο.
Καλη Κυριακη σε ολους μας.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Το πρόβλημα με τα ακάποτα, είναι ότι πολλοί θέλουν μόνο αυτοί να γαμάνε ακάποτα, γιατί φοβούνται τις αρρώστιες.
Οπότε αυτό είναι ένα δείγμα πυρφορισμού και αγαπουλίασης. Να θες την πουτάνα μόνο για σένα.
Αν γαμάς ακάποτα, και δέχεσαι ότι όλοι οι συναγωνιστές σου μπορούν να κάνουν το ίδιο, δεχόμενος και τις συνέπεις τότε ΟΚ.

Ετσι ειναι αλλα υπαρχουν μυστες που πηγαινουν στις τυπισσες και γκρινιαζουν λεγοντας τες να μην γαμιουνται με ολους η με συγκεκριμενους.
Δεν εννοω ακαποτα (μην θεωρουμε οτι συμβαινει ως κανονας αυτο) αλλα ουτε καν απλα.
Μαλιστα ορισμενοι βαρανε και τις πορτες των μαγαζιων για να μπουν επειδη εχουν φαει ακυρο.
Για να μην πω οτι μοιραζουν φωτογραφιες αλλων μελων λογω ζηλειας (αγαπουλιασης) για να αισθανονται ασφαλεια.

Πω πω καταντια!

:2funny:

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.729
Πόντοι
4.587
Χθες απόγευμα πέρασα από Ιάσωνος. Η αστυνομία σφραγίζε την σιδερένια πόρτα από μπουρδελακι με ηλεκτροκολληση. Παρά πολλά αραπια ανεβοκατεβαιναν την Ιάσωνος σε απελπισμένη κατάσταση. Εννοείται ότι όλα ήταν θεοκλειστα

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ελαχιστα ανοιγοκλεινουν.
Απλα υπαρχουν
για οσο τα αφηνουν.
Αν αποφασισουν το τελος, παει και τελειωσε.
Η κρατικη μηχανη ξερει
τα παντα ανα πασα στιγμη.
Σιγα το νεο.
Εκτος αν παει καμια σπιτι της. Μονο τοτε συνεχιζει "καπως" με ασφαλεια.
Ποσο πιο απλα να το πουμε;

:dunno:

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.734
Πόντοι
7.195
Mια ερωτηση παιδια.Αν και μαλλον ειναι αφελης η απορια μου...Γιατι δεν υπαρχουν φωτος των κοριτσιων εδω που δουλευουν στα μπουρδελα?

ναι φίλε, είσαι αφελής.
Στους δίπλα, βάζουν κάποιοι οίκοι φωτό των κοριτσιών.
Εδώ όχι.
(δες και το προηγούμενο μήνυμα μου)

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.734
Πόντοι
7.195
Χθες απόγευμα πέρασα από Ιάσωνος. Η αστυνομία σφραγίζε την σιδερένια πόρτα από μπουρδελακι με ηλεκτροκολληση. Παρά πολλά αραπια ανεβοκατεβαιναν την Ιάσωνος σε απελπισμένη κατάσταση. Εννοείται ότι όλα ήταν θεοκλειστα

τα μαγαζιά που δουλεύουν με διακριτικότητα δεν έχουν προβλήματα.
Στο Μετάξι το παρακάνανε.
Επίσης προβλήματα είχαν και όσα ξεφωνήθηκαν εδώ μέσα.

εδιτ
Ξεφωνήθηκαν για την "ενημέρωση" μη χεσω.
Στέλνω σε κάποιον που με ρώτησε ανοιχτό οικο (20άρικου) με ΠΜ
κι αυτός (πολλές σελίδες πίσω) το βγάζει φόρα παρτίδα.
Δεν του την είπα για να μην τον αναπαράγω

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
O sonixxx έκανε όπως είπε μια αφελής ερώτηση, ωστόσο και εγώ έχω μια εξίσου αφελής απορία, έχω δημοσιεύσει εδώ κάνα 2 φορές φώτο από κοπέλες που δουλεύουν σε οίκους, όχι φώτο όμως "επαγγελματικές" αλλα φώτο από το προσωπικό τους λογαριασμό Facebook, στη μια φώτο έκρυψα πρόσωπο αλλα φαινόταν σώμα (ντυμένη) , στην άλλη φώτο πρόσωπο που προφανώς αυτό φαινόταν κανονικά, η ερώτηση μου είναι, επιτρέπεται αυτό από τους κανόνες του σάιτ;
2 φορές που το έκανα δεν μου είπε κανείς τίποτα κακό, ωστόσο όμως δεν θέλω να μου γίνει παρατήρηση για να είμαι και εγώ ωραίος.
Εν ολίγοις επιτρέπεται η δημοσίευση φώτο των κοριτσιών από τα κοινωνικά δίκτυα; (Facebook, Instagram κλπ)
και αν ναι με κάποιον κανόνα, κρύβουμε πρόσωπο;

Υ.Γ υπάρχουν μπουρδελα που δημοσιεύουν σε σάιτ φώτο από τις κοπέλες τους, με τα εσώρουχα όπως π.χ χωματιανού 11β Λιοσίων 73 κλπ .

Υ.Γ 2. έχω βρει τόσες ιερόδουλες στα κοινωνικά δίκτυα που θα ήταν τιμή μου να τις μοιραστώ με εσάς τους υπόλοιπους συναγωνιστές.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.334
Πόντοι
3.936
Ελαχιστα ανοιγοκλεινουν.
Απλα υπαρχουν
για οσο τα αφηνουν.
Η κρατικη μηχανη ξερει
Σιγα το νεο.
Οι "κακοί" οίκοι τους φταίνε πάλι για την πανδημία..; Όταν μας εκφόφιζε αυτή η διπρόσωπη μαιμού ερντογάν, ότι θα στείλει ορδές λάθρο με κορωνοιό στην χώρα μας γιατί δεν ακούγαμε, αλλά γελούσαμε.. :confused:

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.009
Πόντοι
361
Ήμουν κι εγώ μπροστά στο σκηνικό! Στην περδίκκα λες το ισόγειο... Επίσης άκουγα έναν μπάτσο που φώναζε "έλα εδώ γαμω το στανιό μου" σε έναν μαυριδερό που έτρεχε... Σκηνικά απείρου κάλλους!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μυστη Τονυ απ οτι γνωριζω αν οι φωτογραφιες ειναι
σε δημοσιο προφιλ μπορουν να δημοσιευτουν οπουδηποτε. Αν εσυ δηλαδη βαλεις το προσωπο σου δημοσια καπου εγω μπορω να το παρω και να το αναρτησω καπου χωρις βεβαια να σε κατηγορησω για κατι παρανομο η μη.
Μπορω ομως να πω κατι ασχετο οπως ας πουμε κοιταξτε ενα ωραιο πουκαμισο που φοραει αυτος. Αλλιως γιατι την δημοσιευσες; για να σε δουμε το εκανες.
Δεν μπορω ομως να πω μαγκες ο τυπος αυτος τον παιρνει στην Συγγρου ακομα κι αν τον επαιρνες γιατι εκει παω σε ευαισθητα προσωπικα δεδομενα.
Τωρα για κοψιμο φατσας στεκει να την κοβεις αφου ρωτησεις για αναρτηση και εγγυηθει
η αλλη αν τυχον εκδιδεται γιατι μπορει να μην θελει να μαθευτει. Αν ομως στο μουνι της, την ρωτας, παιρνεις εγγυηση ξανα
οτι οκ και μετα στον πουτσο σου.

Αν κανω λαθος σε κατι
ας με διορθωσει καποιος.

:hi:

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706

Συνημμένα

• E9CA577B-ECD0-4FEA-BBCC-663527BCBBA8.jpeg
    E9CA577B-ECD0-4FEA-BBCC-663527BCBBA8.jpeg
    32,1 KB · Εμφανίσεις: 15

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ελαχιστα ανοιγοκλεινουν.
Απλα υπαρχουν
για οσο τα αφηνουν.
Η κρατικη μηχανη ξερει
Σιγα το νεο.

ελα μωρε υπαρχει τροπος.
Καθε οικος να νοικιαζε ενα διαμερισμα κοντα στην κολωνου και να δουλευε τηλεφωνικα με ραντεβου.
Τσιλιες οι τσατσοι στα τσαρδια και χαρτακι με τηλεφωνο στους μπουρδελιαριδες και τα υπολοιπα μεσω τηλεφωνου.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μυστη Νιο πως γινεται
ο ταξιτζης να μην μπορει να παρει δυο ατομα ουτε καν στενοτατης συγγενειας στο αμαξι για καμια διαδρομη
ενω στα νυχοκομμωτηρια
να μπορει η καθε τυπισσα να ερχεται στο τετ α τετ με την υπαλληλο για ωρες.

Στσ βιβλιοπωλεια απαγορευεται να παρεις στυλο αλλα στο περιπτερο επιτρεπεται.

Και ποσα αλλα...

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Μυστη Τονυ απ οτι γνωριζω αν οι φωτογραφιες ειναι
σε δημοσιο προφιλ μπορουν να δημοσιευτουν οπουδηποτε. Αν εσυ δηλαδη βαλεις το προσωπο σου δημοσια καπου εγω μπορω να το παρω και να το αναρτησω καπου χωρις βεβαια να σε κατηγορησω για κατι παρανομο η μη.
Μπορω ομως να πω κατι ασχετο οπως ας πουμε κοιταξτε ενα ωραιο πουκαμισο που φοραει αυτος. Αλλιως γιατι την δημοσιευσες; για να σε δουμε το εκανες.
Δεν μπορω ομως να πω μαγκες ο τυπος αυτος τον παιρνει στην Συγγρου ακομα κι αν τον επαιρνες γιατι εκει παω σε ευαισθητα προσωπικα δεδομενα.
Τωρα για κοψιμο φατσας στεκει να την κοβεις αφου ρωτησεις για αναρτηση και εγγυηθει
η αλλη αν τυχον εκδιδεται γιατι μπορει να μην θελει να μαθευτει. Αν ομως στο μουνι της, την ρωτας, παιρνεις εγγυηση ξανα
οτι οκ και μετα στον πουτσο σου.

Αν κανω λαθος σε κατι
ας με διορθωσει καποιος.

:hi:

Σωστά όλα αυτά που λες μυστη τντ αλλά θα ήθελα να διαβάσω και άλλες γνώμες περί του θέματος για να είμαι και εγώ οκ, ως προς τη δημοσίευση φωτο θα γινόταν με τον τρόπο "αυτή εδώ είναι η Μαρία από φυλής 69" για παράδειγμα, για να έχουν όλοι οι συναγωνιστές μια πιο πλήρη εικόνα το πως είναι η καθεμία εμφανισιακά ..γίνεται όμως ή θα μου τις βρέξει το σάιτ;;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μυστη Τονυ γι αυτο σου ειπα απ οτι γνωριζω και στο τελος εγραψα ας με διορθωσει καποιος κτλ.
Στειλε π.μ σε καποιον δικηγορο του σαιτ. Νομιζω εχει μελη δικηγορους.
Μανι μανι υπαρχει ενας παλιο μελος και νομιζω
θα σε εξυπηρετησει ανετα στις αποριες σου.

Μυστη Ζαν Κλωντ γινεται αυτο που λες αλλα ολες αυτες οι δουλειες θελουν και "ασημωμα" οποτε καποιος θα μιλησει εστω εδω κι εκει η θα σε παρουν πρεφα αλλοι και καταλαβαινεις την συνεχεια.
Γι αυτο θελει νομιμοποιηση η δουλεια και τερμα
τα προβληματα.
Υπαρχουν ανθρωποι που ολη μερα παρακολουθουν τα παντα και ειναι η δουλεια τους. Δεν εχεις ακουσει τηννιστορια με τπν τυπο που εζησε την μιση του ζωη σε λιμανι παριστανοντας
τον αστεγο αλλα δεν ηταν
για να το πω κομψα.
Δεν ξερω αν ειναι αληθινη
η ιστορια παντως.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Θυμηθηκσ τωρα θεικο σκηνικο απο ισογειο μπουρδελο στην Ιασωνος προ μηνων.
Περιμρνω νσ βγουν δυο τσουπρες και η τσατσα φωναζει: "τελειωνετε, για την πουτσα ζειτε να τα σκατε στον νταβατζη".

Πρωτη φορα ακουσα τοσο στεγνο δοσιμο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom