★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
Δυστυχώς το 2020 δεν ήταν η χρονιά των μπουρδελων, θα μου πείτε με το δίκιο σας γενικά σε όλους τους τομείς δεν ήταν, μετρημένα στα δάχτυλα ήταν τα γαμησια που κάναμε και τα θυμόμαστε ακόμα, και ακόμα πιο μετρημένες στα δάχτυλα οι αντικειμενικά ωραίες κοπέλες που είδαμε, επειδή είμαι αισιόδοξος σαν άνθρωπος και επειδή πιστεύω ότι πάντα μετά την καταιγίδα βγαίνει το ουράνιο τόξο ας ελπίσουμε το '21 να είναι η χρονιά της επανάστασης και να δούμε όμορφα πράγματα , είναι ωραίο σπορ το μπουρδελινγκ, για να είμαι όμως και ρεαλιστής σίγουρα η αρχή του '21 είναι καμμένο έδαφος δεν θα δούμε προκοπή, ίσως όταν έχει εμβολιαστεί ένα ικανοποιητικό μέρος του πληθυσμού (ας πούμε ένα 25%) να δούμε φώτα χαράς έξω από τις θήρες των οίκων.
Το ενθαρρυντικό της όλης υπόθεσης είναι ότι υπάρχει άκρη στο φως του τούνελ να έρθουν ωραία κορίτσια, να έρθει καινούρια φουρνιά, οι παλιές κουράσανε και κουραστήκανε, επίσης και οι αρμόδιοι τους που τις αλλάζουν το εχουν πάρει πρέφα, πιστεύω πως υπάρχει το εργατικό δυναμικό ιερόδουλων εδω στην Ελλάδα και μπορεί να υπάρξει ανασχηματισμός, μια ιερόδουλη σέρνει και αλλη ιερόδουλη στο πλάι της, είδα ένα ενθαρρυντικό σκηνικό τις προάλλες στη φωκαιας, ανοίγει επιτέλους και επιπλωνεται το Φώκαιας 15 αριστερή πόρτα που είναι υπόγειο, αυτό είναι ένα δείγμα ότι υπάρχει όρεξη για ανανέωση...οψομεθα, τα καλύτερα θα έρθουν...το γάιδαρο τον φάγαμε η ουρά έμεινε.
Το ενθαρρυντικό της όλης υπόθεσης είναι ότι υπάρχει άκρη στο φως του τούνελ να έρθουν ωραία κορίτσια, να έρθει καινούρια φουρνιά, οι παλιές κουράσανε και κουραστήκανε, επίσης και οι αρμόδιοι τους που τις αλλάζουν το εχουν πάρει πρέφα, πιστεύω πως υπάρχει το εργατικό δυναμικό ιερόδουλων εδω στην Ελλάδα και μπορεί να υπάρξει ανασχηματισμός, μια ιερόδουλη σέρνει και αλλη ιερόδουλη στο πλάι της, είδα ένα ενθαρρυντικό σκηνικό τις προάλλες στη φωκαιας, ανοίγει επιτέλους και επιπλωνεται το Φώκαιας 15 αριστερή πόρτα που είναι υπόγειο, αυτό είναι ένα δείγμα ότι υπάρχει όρεξη για ανανέωση...οψομεθα, τα καλύτερα θα έρθουν...το γάιδαρο τον φάγαμε η ουρά έμεινε.