Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 227 άτομα (23 μέλη και 204 επισκέπτες)

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Γαμησαρα σημερα το απογεμα με ξανθο ουκρανικο πιπινιμοντελο, ο οικος ειχε 3 κορασιδες εντυπωση μου εκανε οτι ολοι οι πελατες εβγαζαν κολαριστο 50ρικο και ζητουσαν μισαωρο προγραμμα.
Η κορασιδα που πηρα, απο το πρωϊ που ειχε παει ειχε κανει 6 μισαωρα και δεν επαιρνε αλλα γιατι την ειχαν ξεμουνιασει.
Παρα την κουραση της ομως ηταν ιδιατερα τρυφερη και ερωτικη μαζι μου.
Εχει λεφτα ο κοσμακις βλεπω τη λοκνταουν και μαλακιες, το καλο μουνι το πληρωνουν δεν τσιγγουνευονται, επισης στον οικο η μαυρομαλλα που ειναι μεταγραφη απο λιοσιων εβαλε και ελευθερο τσιμπουκι στο μενου.

Μπορείς να στείλεις ΠΜ μαν; Που βρίσκεις οίκους ανοιχτούς, σε ευχαριστώ!! :respect:

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
15
Like
2.119
Πόντοι
2.477
Δηλαδη για να μπω στο κλιμα,αυριο και μεθαυριο θα πληκτρολογουμε το 6 για να παμε σε οικογενειακο τραπεζι (δηθεν) και θα εχουμε αλλοθι εαν μας σταματησουν στα στενα του μεταξουργειου οτι κυκλοφορουμε για να παμε στο γλεντι?η περιφερεια της ερωτησης μου πιανει εμας που μενουνε μακρια απο το κεντρο και υπαρχει φοβος να παρουμε το ρισκο να βρεθουμε στο κεντρο ασκοπα.

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
εξαρτατε το οργανο μαν μου αμα πεσεις σε μαλακα τη γαμησες

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
Δηλαδη για να μπω στο κλιμα,αυριο και μεθαυριο θα πληκτρολογουμε το 6 για να παμε σε οικογενειακο τραπεζι (δηθεν) και θα εχουμε αλλοθι εαν μας σταματησουν στα στενα του μεταξουργειου οτι κυκλοφορουμε για να παμε στο γλεντι?η περιφερεια της ερωτησης μου πιανει εμας που μενουνε μακρια απο το κεντρο και υπαρχει φοβος να παρουμε το ρισκο να βρεθουμε στο κεντρο ασκοπα.

Που ναι το περιεργο, θες να πας σε ενα φιλικο σπιτι και ο συντομοτερος δρομος ειναι μεσα απο την ιασωνος, δηλαδη οποιος περναει απο ιασωνος η φυλης περναει για να γαμησει ?

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
15
Like
2.119
Πόντοι
2.477
Ωραια!Ευκαιρια χρυση αυριο για σουλατσο!

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Συμφωνω σε ολα με παπαφιλιπς.
Ειδατε τι ειπε; αν ηταν με γκομενα θα εκοβε αν δεν πηγαινε το πραγμα.
Αλλες απαιτησεις εκει.
Για μενα οταν πηγαινεις
στο μπουρδελο πρεπει απλα
να λειτουργεις για να παρεις ηδονη.
Δισλεγεις μια που σε ελκει στο να χυσεις και πας.
Σωματικα, φατσικα, με την γλωσσα σωματος, με προγραμμα που ανακοινωνεται κτλ.
Οχι να σας θυμιζει καποια.
Καλο αυτο αλλα σας αποδυναμωνει σταδιακα.
Πανω στην πραξη περιμενετε μια σχετικη ανταποκριση, το ανδρικο κορμι για να λειτουργησει (κατα συνεπεια η ψωλη) χρειαζεται χαλαρωση.
Νομος!!!
Αν η πουτανα ειναι ξεπετα
η τουβλο, οδηγουμαστε σε ξεπετα.
Μεσω ολων αυτων που κανουμε και κανει οδηγουμαστε σε καποιο αποτελεσμα.
Μας οδηγουν οι στιγμες.
Εχω να σας δωσω μια μικρη συμβουλη και μην την ακουσετε. Οταν γαματε πουτανα θα πηγαινετε με την λογικη οτι θα περασετε πολυ ωραια ως δεδομενο.
Ως δεδομενο!
Μολις καυλωσετε, αυτο ηταν. Εχετε δεκα λεπτα
και κατι ψιλα. Σε αυτο το χρονικο διαστημα που δεν φτανει για τιποτα φοβερο και νομιζω συμφωνουμε ολοι, αποσκοπουμε
στο καλυτερο για τον καθεναν. Αν μπειτε χεσμενοι, διστακτικοι
η αγριανθρωποι θα παρετε τα αρχιδια σας.
Οι φαντασιωσεις οπως ειπε ο Καρλ (αυτο ηθελε να πει) και συμφωνησε κι ο παπαφιλιπς οτι ειναι υστατη λυση ειναι αποδεκτες αλλα ειναι υστατη λυση.
Προσεξτε μην οδηγηθειτε στο να τις εχετε αναγκη γιατι το σωμα κι η ψωλη εχουν μνημη.
Τις χρησιμοποιουμε κβαντομηχανικα για να μην χασουμε το αντιτιμο
εκτος αν ειστε στην αποδεκτη κατηγορια του παω για βιτσια οποτε αλλο καπελο.
Ο πυρηνας ειναι στο να παρετε αποτελεσμα χωρις φαντασιωση.
Ετσι αισθανεστε δυνατοι
και να ξερετε οτι αν το κανετε αυτο δεν θα κοπουν οι φολες αλλα θα στρωσουν τα γαμησια και καποιες φορες θα περνατε πολυ ωραια και με παραπανω χρονο.
Με οσες εχω περασει φοβερα (εχω φαει πολλες φολες κι εγω) και υποθεστε οτι θελετε, ημουν παντα ενας καθρεπτης που εβλεπαν την μαπα τους. Αισθανονταν ανεση και λειτουργουσαν σε ενα ωμο γαμησι. Αυτο θελω εκει. Αλλο ανεση αλλο ερωτες κτλ.
Τι αλλο να εκανα σε δεκα λεπτα; τα καστρα πεφτουν απο μεσα. Αυτοι εφτιαξαν τους νομους κι εγω προσαρμοστηκα για να παρω οτι θελω. Ηδονη και μονο!

:rockon:
Ενδιαφέρον.. . Άρα μήπως οι φαντασιώσεις που είπα μπορούν να λειτουργήσουν και ως γέφυρα διαφυγής σε μια λάθος επιλογή πουτάνας που δεν είναι στανταράκι..Δηλαδή να σού σώσει το δεκάευρο έστω και την τελευταία στιγμή..Γιατί όχι?? Θα το σκεφτώ ως περαιτέρω εργαλείο αν και για μένα είναι κάτι που βγαίνει αντανακλαστικά σε καθημερινή βάση..ΟΟοοκκκ...

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
1
Εγώ πάντως επειδή έχω μήνες να πάω και δεν πάει άλλο αλλά ούτε θέλω να φάω πρόστιμο θα πάω Πέμπτη σε μασατζιδικο Συγγρού να δοκιμάσω βρήκα ένα μαγαζί ηλεκτρονικών κοντά έκανα μια εικονική παραγγελία click away ένα φθηνό πληκτρολόγιο σε κοντινό μαγαζί μου εστηλαν το mail παραγγελία και θα πάω να δοκιμάσω τη τύχη μου

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
31
Like
6.032
Πόντοι
11.005
Όλο αυτό το διάστημα έχω κινηθεί σε χώρους ευεξίας στο ύψος του Φιξ και τριγύρω.

Μετά τις 18.00 καθημερινες και ΣΚ.
Κάποιες λίγες φορές έχω δει μπλόκο στη Συγγρού στο Μουσείο. Συνήθως όμως είναι ελεύθερα.

Καλό βόλι.

propiosalic

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Η καραντίνα θα κρατήσει και το 2021 πάντως. Βρείτε γκόμενα η κάντε υπομονή

• Like
Αντιδράσεις: tnt60

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456

Οι κουνιστοί και λυγιστοί που μας κυβερνούν θέλουν να παρατείνουν την καραντίνα όσο μπορούν για να μας τιμωρήσουν που πηγαίνουμε με πουτάνες και όχι μαζί τους!

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Σε λίγο θα ξεκινήσουν τα εμβόλια και θα αλλάξει αρκετά η κατάσταση. Από τέλη Φλεβάρη κιόλας. Και το καλοκαίρι του 2021 θα γαμάμε και θα δέρνουμε. Τώρα κρουσματάκια πάντα θα υπάρχουν αλλά κλάιν.. Υ.Γ Δε χρειάζεται να κάνω υπομονή , βρήκα τρόπους να κατεβαίνω μετάξι , όπως και πολλοί άλλοι

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Φυλής μου πως κατάντησες εσύ σε τούτο χάλι, που μπαίναμε πολλοστοί και τον χώναμε ατσάλι...

Συνημμένα

• 20201223_182006.jpg
    20201223_182006.jpg
    4 MB · Εμφανίσεις: 30

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.334
Πόντοι
3.936
Γαμησαρα σημερα το απογεμα με ξανθο ουκρανικο πιπινιμοντελο, ο οικος ειχε 3 κορασιδες εντυπωση μου εκανε οτι ολοι οι πελατες εβγαζαν κολαριστο 50ρικο και ζητουσαν μισαωρο προγραμμα.
Η κορασιδα που πηρα, απο το πρωϊ που ειχε παει ειχε κανει 6 μισαωρα και δεν επαιρνε αλλα γιατι την ειχαν ξεμουνιασει.
Εχει λεφτα ο κοσμακις βλεπω τη λοκνταουν και μαλακιες, το καλο μουνι το πληρωνουν δεν τσιγγουνευονται, επισης στον οικο η μαυρομαλλα που ειναι μεταγραφη απο λιοσιων εβαλε και ελευθερο τσιμπουκι στο μενου.
Πρόσφατα που επισκέφτηκα έναν παρόμοιο οίκο με νεαρές αλλοδαπές κορασίδες μέσα, δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο. Απλά χαλάρωναν και συζητούσαν μέσα στο κουζινάκι. Δεν υπήρχε τόση κίνηση. Όσο για το πρόγραμμα ήταν στο μπλε εισιτήριο με εικοσάλεπτη παραμονή μέσα στο δωμάτιο και με άφιλτρη πίπα.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.944
Πόντοι
1.056
Η Βίκυ από Κασσάνδρας ήταν.
Δεν ξέρω αν θυμάται κανείς.

Μυστη Κορακιε, ελπιζω
να μην πηγες προ ετων
στο Λουκα Νικα γιατι
αν πετυχαινες την Αλικη
πολυ πιθανον να μην πιστευες ουτε μεσω φορουμ οτι ηταν τρανς.
Φοβερη φυσικοτητα.

Γνωριζω τελεια φυσιολογια.
Αν πω εγω για πλασμα οτι δεν ειναι γυναικα, παει και τελειωσε.

:rockon:
Tην Καλησπερα Φιλε tnt.....με πηγες πισω 25 και χρονια....ισως και πιο πολλα...την ΑΛΕΚΑ την Θυμασαι καθολου????η την Γιωτα.....????ειδικα την Αλεκα....ζουνε αυτες αραγε????η Αλεκα πρεπει να ηταν και καλο παιδι.....και στην συμπεριφορα.....αψογη...τουλαχιστον σε εμενα.....
Καλα να περνας......

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Κάθομαι και μελαγχολώ βλέποντας το ημερολόγιο να γράφει 23 Δεκεμβρίου.. τα τελευταία έτη έχω κάτι σαν προσωπικό "έθιμο" κάθε προπαραμονή Χριστουγέννων όπως σήμερα τέτοια ώρα ετοιμαζόμουν να πάρω το αυτοκινητάκι μου και να κατηφορίσω κατά Αχαρνών μεριά και στα γύρω στενά της "ηδονής"...
Συνήθως προλάβαινα στο τελείωμα την δεύτερη βάρδια και ξεκινούσα με όρεξη την αγαπημένη μου μεταμεσονύχτια τσάρκα...
Στολισμένα μπουρδέλα, συζητήσεις του ποδαριού & του σαλονιού με διάφορους συμπουρδελιάριδες, η καθιερωμένη αναμονή στο σαλόνι που παράλληλα ζεσταίνεις τα χέρια μέχρι να συνεχιστεί η αναζήτηση στο σκοτάδι και το κρύο...
Και στο τέλος η παράκαμψη για την "ιεροτελεστία" του "βρόμικου" σε συνδυασμό με μια δροσερή μπυρίτσα....
:( :cry: :( :cry:

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Ντου από παντού σήμερα απογευματάκι... Φωκαίας έσκασε αστυνομία με παπάκια..έξω από τα 74αρια και τα 7-9.. ευτυχώς μόλις κατηφόριζα τη Φωκαίας... έπειτα Μεταξουργείο στο Ιάσωνος 43 όπου γάμησα τη λειβαδιωτισσα..σκάσανε ομάδα Δίας...πάλι τελευταία στιγμή τη σκαπουλαραμε.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.339
Πόντοι
27.261
Κάθομαι και μελαγχολώ βλέποντας το ημερολόγιο να γράφει 23 Δεκεμβρίου.. τα τελευταία έτη έχω κάτι σαν προσωπικό "έθιμο" κάθε προπαραμονή Χριστουγέννων όπως σήμερα τέτοια ώρα ετοιμαζόμουν να πάρω το αυτοκινητάκι μου και να κατηφορίσω κατά Αχαρνών μεριά και στα γύρω στενά της "ηδονής"...
Συνήθως προλάβαινα στο τελείωμα την δεύτερη βάρδια και ξεκινούσα με όρεξη την αγαπημένη μου μεταμεσονύχτια τσάρκα...
Στολισμένα μπουρδέλα, συζητήσεις του ποδαριού & του σαλονιού με διάφορους συμπουρδελιάριδες, η καθιερωμένη αναμονή στο σαλόνι που παράλληλα ζεσταίνεις τα χέρια μέχρι να συνεχιστεί η αναζήτηση στο σκοτάδι και το κρύο...
Και στο τέλος η παράκαμψη για την "ιεροτελεστία" του "βρόμικου" σε συνδυασμό με μια δροσερή μπυρίτσα....
:( :cry: :( :cry:

φιλε με συγκινησες τωρα, αλλα θα εγραφα το πρασινο μινικουπερακι μου, αντι για το αχρωμο και αοσμο αυτοκινητακι μου :tooth:

Thatweirdone

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
265
Πόντοι
21
Προ λιγου περασα απο ιασωνος ειδα αστυνομια και εκανα μεταβολη και πισω,παντως ολα κλειστα μου φανικαν.

kanarini(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
426
Πόντοι
21
Πρόσφατα που επισκέφτηκα έναν παρόμοιο οίκο με νεαρές αλλοδαπές κορασίδες μέσα, δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο. Απλά χαλάρωναν και συζητούσαν μέσα στο κουζινάκι. Δεν υπήρχε τόση κίνηση. Όσο για το πρόγραμμα ήταν στο μπλε εισιτήριο με εικοσάλεπτη παραμονή μέσα στο δωμάτιο και με άφιλτρη πίπα.
Για ποιο συγκεκριμένα σπιτάκι μιλάς συνάδελφε?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom