Συμφωνω σε ολα με παπαφιλιπς.
Ειδατε τι ειπε; αν ηταν με γκομενα θα εκοβε αν δεν πηγαινε το πραγμα.
Αλλες απαιτησεις εκει.
Για μενα οταν πηγαινεις
στο μπουρδελο πρεπει απλα
να λειτουργεις για να παρεις ηδονη.
Δισλεγεις μια που σε ελκει στο να χυσεις και πας.
Σωματικα, φατσικα, με την γλωσσα σωματος, με προγραμμα που ανακοινωνεται κτλ.
Οχι να σας θυμιζει καποια.
Καλο αυτο αλλα σας αποδυναμωνει σταδιακα.
Πανω στην πραξη περιμενετε μια σχετικη ανταποκριση, το ανδρικο κορμι για να λειτουργησει (κατα συνεπεια η ψωλη) χρειαζεται χαλαρωση.
Νομος!!!
Αν η πουτανα ειναι ξεπετα
η τουβλο, οδηγουμαστε σε ξεπετα.
Μεσω ολων αυτων που κανουμε και κανει οδηγουμαστε σε καποιο αποτελεσμα.
Μας οδηγουν οι στιγμες.
Εχω να σας δωσω μια μικρη συμβουλη και μην την ακουσετε. Οταν γαματε πουτανα θα πηγαινετε με την λογικη οτι θα περασετε πολυ ωραια ως δεδομενο.
Ως δεδομενο!
Μολις καυλωσετε, αυτο ηταν. Εχετε δεκα λεπτα
και κατι ψιλα. Σε αυτο το χρονικο διαστημα που δεν φτανει για τιποτα φοβερο και νομιζω συμφωνουμε ολοι, αποσκοπουμε
στο καλυτερο για τον καθεναν. Αν μπειτε χεσμενοι, διστακτικοι
η αγριανθρωποι θα παρετε τα αρχιδια σας.
Οι φαντασιωσεις οπως ειπε ο Καρλ (αυτο ηθελε να πει) και συμφωνησε κι ο παπαφιλιπς οτι ειναι υστατη λυση ειναι αποδεκτες αλλα ειναι υστατη λυση.
Προσεξτε μην οδηγηθειτε στο να τις εχετε αναγκη γιατι το σωμα κι η ψωλη εχουν μνημη.
Τις χρησιμοποιουμε κβαντομηχανικα για να μην χασουμε το αντιτιμο
εκτος αν ειστε στην αποδεκτη κατηγορια του παω για βιτσια οποτε αλλο καπελο.
Ο πυρηνας ειναι στο να παρετε αποτελεσμα χωρις φαντασιωση.
Ετσι αισθανεστε δυνατοι
και να ξερετε οτι αν το κανετε αυτο δεν θα κοπουν οι φολες αλλα θα στρωσουν τα γαμησια και καποιες φορες θα περνατε πολυ ωραια και με παραπανω χρονο.
Με οσες εχω περασει φοβερα (εχω φαει πολλες φολες κι εγω) και υποθεστε οτι θελετε, ημουν παντα ενας καθρεπτης που εβλεπαν την μαπα τους. Αισθανονταν ανεση και λειτουργουσαν σε ενα ωμο γαμησι. Αυτο θελω εκει. Αλλο ανεση αλλο ερωτες κτλ.
Τι αλλο να εκανα σε δεκα λεπτα; τα καστρα πεφτουν απο μεσα. Αυτοι εφτιαξαν τους νομους κι εγω προσαρμοστηκα για να παρω οτι θελω. Ηδονη και μονο!