Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 143 άτομα (17 μέλη και 126 επισκέπτες)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ηδη το πρωι πηρα σπαστο καρεκλακι και ηπια τον χυμο μου σε γνωστη πλατεια.
Εκατσα δηλαδη διπλα σε μαγαζι. Σαν να ημουν μεσα ηταν. Τα καταφερα.
Εστειλα κωδικο για περιπατο κι εκατσα να ξαποστασω. Δεν με εγραψε κανεις. Δεν ενοχλω κανεναν.
Φοραω το φιμωτρο και αραζω. Τωρα πηρα τον αερα μου και μετα θα φαμε τα παντα και θα πεταξω τα κοκκαλα απο το παραθυρο στον καδο.

:rockon:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
εχω παρατηρησει τωρα τελευταια.. οτι μολις δωθουν μερικα στοιχεια (απο αλληλεγγυη) για καποιους κρυφους οικους εδω μεσα - επειτα απο λιγο εμφανιζονται "οι σκουπες" 'για καθαρισμα' ..τυχαιο; δεν νομιζω.. :sunglasses:

Λαθος. Η κρατικη μηχανη ειναι αδιαφορη για τα μπουρδελα και την νοιαζουν οι στοχοι της. Να διατηρει τον ελεγχο και να φαινεται.
Αν πας εσυ κι εγω χεστηκαν.
Μπορει να μην κουνηθουν καν γιατι μην νομιζεις οτι εχουν ορεξη να συλλαμβανουν μπουρδελακηδες. Αλλη ορεξη δεν ειχαν.
Αν ομως δουν κινητικοτητα, σημαινει προβλημα.
Το σαιτ δεν μπορει να επηρεασει καταστασεις.
Αυτα τα λεγανε παλια απο ενθουσιασμο σαν τα παιδακια.
Επηρεαζει μονο μελη κι απασχολει μελη. Αυτη ειναι η δυναμη του κι ειναι σημαντικη.
Στην παρουσα φαση επειδη εχει πεσει τσεκουρι, η ψοφια δραση με την πληροφορηση φαινεται ως αυξημενη κινητικοτητα (τηρουμενων των αναλογιων) και πανε
8-10 απο εδω μεσα καπου για παραδειγμα αντι 1-2 αρα προβλημα.
Η υπολοιπη Ελλαδα ουτε καν ασχολεται και οι αλλοδαποι δεν γνωριζουν καν το σαιτ ουτε να διαβασουν ξερουν οι περισσοτεροι.
Δεν ξερω κανεναν νεγρο η Κινεζο η οποιονδηποτε
να διαβαζει το μπου.
Εσυ ξερεις;

• Like
Αντιδράσεις: Conan

jimis

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
768
Πόντοι
81
Μύστες μου λίγο άκυρο με το συγκεκριμένο νήμα αλλά είναι κάτι που το ζούμε καθημερινά αυτό το περιβόητο lockdown, δυστυχώς βλέπω και εγώ να πηγαίνει μακριά αυτή η βαλίτσα και μακαρι πραγματικά μακαρι να διαρκέσει για μόνο έναν μήνα ακόμη, άνοιξαν τώρα τα μαγαζιά και καλά έκαναν να ξεχαστεί ο κόσμος, πως τα άνοιξαν όμως με τι τρόπο, με click away και καλά, έβλεπα χθες κόσμο στη πατησιων να δοκιμάζει ρούχα παπούτσια έξω από το μαγαζί, και εγώ έτσι θα έπραττα αν ήταν να αγοράσω κάτι, δεν γίνεται να αγοράσω ρούχο και να μη δω πως κάθεται πάνω μου αν μου ταιριάζει και άλλα χίλια δυό, αυτά όμως πάνε κόντρα με το όλο σχέδιο της κουλοκυβερνησης, η οποία κουλοκυβερνηση σε 2 εβδομάδες από τώρα θα αυξήσει κατά πολύ τα ημερήσια τεστ και όπως είναι λογικό θα βγαίνουν μεγαλύτερα νούμερα κρουσμάτων, η μαλακια όμως είναι ότι θα χρησιμοποιήσει ως άλλοθι τις "μαλακιες " που κάνει σήμερα ο κόσμος ως αποτέλεσμα των αυξημένων αριθμών, τις οποίες "μαλακιες" όμως που κάνει σήμερα ο κόσμος είναι αποτελέσματα των δικών τους αποφάσεων να τα ανοίξουν όπως να 'ναι με γελοίους κανόνες, και θα μας κουνάνε το δάχτυλο ότι φταίμε.
Το μόνο πράγμα που μπορεί να μας κρατήσει ζωντανούς είναι ένας ξεσηκωμός, που ναι έχω την αισιοδοξία θα γίνει άμα διαρκέσει αυτή η μαλακια ένα δίμηνο ακόμα, μας έχουν καταγαμησει την οικονομία ψυχολογία, τα ακουμπάνε στα κανάλια ώστε να μας τρομοκρατούν και σπέρνουν την διχόνοια μεταξύ των ανθρώπων, πολύ φοβάμαι ότι άμα δεν ξυπνήσουμε θα μας καβαλησουν ακομα πιο πολύ.
SMS τι μαλακια είναι αυτή, ποια είναι η λογική, για τα πρόστιμα; Ε πείτε το ντε, φτιάξαμε αυτή την μαλακια των μηνυμάτων ώστε να πιάσουμε περισσότερα ψάρια στα δίχτυα των προστίμων.
περιμενεις απο τα προβατα να ξεσηκωθουν?με τιποτα ....ελπιζω να πεσει μεγαλη πεινα μπας και γινει αυτο ...μονο τοτε.... προς το παρον επαναστατουμε απο το πληκτρολογιο....
καλα Χριστουγεννα...

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Αυτη η αλινα ειρηνη που λεει ο θου βου καλη κοπελιτσα εδινε και φιλακια αλλα απο ομορφια δεν φτουραγε εκει μεσα με ολλες τις αλλες μουναρες

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μυστη Τζιμις επανασταση δεν γινεται. Η σημερινη νεολαια κοιμαται ορθια.
Αν γινει κατι θα γινει απο 40αρηδες και πανω που μπορουν να συγκρινουν καταστασεις πριν μετα για να γυρισει σωστα η βιδα
και να χρησιμοποιησουν οτι γνωριζουν.
Το συστημα δεν λογαριαζει επαναστασεις και επαναπαυεται στην μαλακια οσων τα πιστευουν αυτα για να τους τσουβαλιασει ολους μαζι ως συνηθως.
Η μονη λυση ειναι η προσωπικη επανασταση οπου καθενας θα κανει οτι του καυλωσει.
Εκει το συστημα ζοριζεται πολυ. Θα μου πεις ειναι λυση αυτη; στην ψωλα μου απαντω αφου εκει παει το πραγμα οπως φαινεται.

Σε λιγο βγαινει το αρνι!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Η Αλινα φερνει καπως σε γραμμες προσωπου (δεν την λες ομορφη ουτε ασχημη) στην Αλισια (Κολωνου 27 οροφος, Ιασωνος 46 διαδρομος κτλ) που εχει σταματησει πια απο μπουρδελα και το εχει ριξει σε μασαζοαγγελιες.
Προγραμματαρα εκανε!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ερωτηση: ειναι αληθεια οτι η Γιαννα απο Τροφωνιου δεχοταν διπλη διεισδυση
σε καβαλα; για μενα αν το εκανε το θεωρω πολυ μεγαλη μαγκια γιατι πολυ λιγες μπορουν.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Ντου από παντού σήμερα απογευματάκι... Φωκαίας έσκασε αστυνομία με παπάκια..έξω από τα -αρια και τα ..-.. ευτυχώς μόλις κατηφόριζα τη Φωκαίας... έπειτα Μεταξουργείο στο Ιάσωνος .. όπου γάμησα τη λειβαδιωτισσα..σκάσανε ομάδα Δίας...πάλι τελευταία στιγμή τη σκαπουλαραμε.
εχω παρατηρησει τωρα τελευταια.. οτι μολις δωθουν μερικα στοιχεια (απο αλληλεγγυη) για καποιους κρυφους οικους εδω μεσα - επειτα απο λιγο εμφανιζονται "οι σκουπες" 'για καθαρισμα' ..τυχαιο; δεν νομιζω.. :sunglasses:

Η αστυνομία ξέρει ποιοι οίκοι δουλεύουν..δεν είναι ηλίθιοι...... λέμε δε λέμε εμείς στοιχεία ανοιχτών οίκων..αυτοί γνωρίζουν.

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
και βέβαια γνωρίζει η αστυνομία ποιοι οίκοι προσφέρουν υπηρεσίες εν κρυπτώ...

Σύμφωνα πάντα με τον πρώην διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) Γιάννη Ρουμπάτη, σε σχετική του επιστολή προς την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, αναφερόμενη σε έρευνα από το 2015 ως το 2017, είναι γεγονός ότι η ελ.ας. παρέχει προστασία σε πλείστους όσους οίκους ανοχής.

Η έρευνα της ευπ δεν έκανε λόγο για κάνα-δυο οίκους ανοχής, αλλά για 350 (ολογράφως: τριακόσιους πενήντα!), οι οποίοι τελούν υπό την προστασία της ελ.ας.

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Ο Μπογδανος συχναζει εκει γυρω

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.009
Πόντοι
361
Καλά προφανώς αν τη συγκρίνουμε με το υπόλοιπο ρόστερ που είχε η μοντελοαλυσίδα τα τελευταία χρόνια δεν πιάνει μία μπροστά τους, ούτε top 10 δεν μπαίνει.. Να θυμίσω έτσι ενδεικτικά κάποια ονόματα από μοντελοαλυσίδα έτσι για να θυμηθούμε και να σχολιάσουμε εμπειρίες από τους οίκους αυτούς: Άννα-Ιλόνα, Χριστίνα, Λίζα Time, Αλίνα (η όμορφη), Αλεξάνδρα, Βαλέρια, Νάνσυ, Αουρόρα, Πατρίτσια
Αυτη η αλινα ειρηνη που λεει ο θου βου καλη κοπελιτσα εδινε και φιλακια αλλα απο ομορφια δεν φτουραγε εκει μεσα με ολλες τις αλλες μουναρες

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Πιο μουναρα μακραν η Νταιανα θεότητα

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.009
Πόντοι
361
Η Ρενάτα ήταν απ τις ελάχιστες περιπτώσεις γκόμενας που είχε και τρομερό σώμα για γαμήσι και ματάρες και καλό σόσιαλ! Τρομερό αέρα και άνεση η τύπισσα την κυκλοφορούσα άνετα σε μαγαζί τύπου ακρωτήρι, island, penarubia :glasses:

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Εγω ανετα παντευομουνα τη Νταιανα :smitten:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Σιγα μην περιμενω εγω μεχρι τον Σεπτεμβρη για κανονικοτητα.
Και δεν εννοω για τα μπουρδελα. Αυτο με νοιαζει στα δευτερευοντα.
Εννοω για ολα. Τα θελω ολα.
Γεννηθηκα ετσι. Εγωιστης!
Για μενα το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οτι χαλαει
η ψυχολογια μου με αυτες τις μαλακιες.
Συν οτι για να γαμησω γκομενα τυραννιεμαι πολυ περισσοτερο απο πριν
που ηδη τυραννιομουν.
Τωρα με τον ξεκωλοβιντ 69
αυτες ανησυχουν πολυ περισσοτερο και φτυνω
το γαλα της μανας μου για να βρω να γαμησω οπως θελω.
Και μην βγει κανεις και πει κουραγιο η τι να κανουμε γιατι το λαμβανω αυτοματα ως ηττοπαθεια.
Εμενα δεν με ρωτησε κανεις οταν γεννηθηκα αν συμφωνω να ζω οπως θελουν.

Tι κουράγιο?? Είμαστε ένα βήμα πριν την αυτοχειρία από ταράτσα. Κάποιος που πάει στα μπουρδέλα συχνά σημαίνει ότι γαμάει πολύ λιγότερο -'εως και καθόλου- κανονικές γκόμενες στη ζωή του. Για έναν μπουρδελιάρη όταν τα μπουρδέλα δεν λειτουργούν με αναμμένα φωτάκια , ναι! περνάει απ' το μυαλό του και το μάγκνουμ μη λέμε μαλακίες. Ούτε εγώ μπορώ να κάνω υπομονή και γι'αυτό κάνω καταδρομικές μετάξι. Αλλά αυτό δεν είναι το μετάξι μου.. αυτή είναι η διαφορά. Κι ίσως το μετάξι που ξέρουμε πραγματικά όλοι είναι το μοναδικό πράγμα που αξίζει να κάνουμε λίγο κουράγιο.. Υ.Γ Προς Συνάδελφο Τόνυ: Εδώ και αιώνες γίνονται επαναστάσεις... χαμός από πολέμους και πορείες και χίλια δυο , έχει καεί το κέντρο της αθήνας.ένα εκατομμύριο φορές. Που καταλήξαμε? Το χρήμα εξακολουθεί να είναι το ανώτερο αγαθό, και γι' αυτό όλος ο κόσμος στο τέλος ψηφίζει καπιταλιστικές κυβερνήσεις, ακόμα και αυτοί που κατεβαίνουν στις πορείες για να εναντιωθούν στον καπιταλισμό. Κλείνω με μια φράση του μέγιστου Charles Bukowski: '' Δεν προσπαθώ να σώσω τον κόσμο , προσπαθώ να σώσω τον εαυτό μου...

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Εδω οι ανατολικογερμανοι εξεγερθηκαν γιατι δεν ειχαν καφε τα σουπερ
Μαρκετ τους , δεν μπορουμε να ξεσηκωθουμε εμεις που μας κλεισαν τα μπουρδελα ;

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Ευτυχώς εχω γερασει και δεν θελω να γαμαω τοσο συχνα , φανταζομαι να ημουν 30 - 35 και να μην ειχα γκομενα και να ηταν και κλειστα τα μπουρδελα θα ειχα φριξει

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom