Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 308 άτομα (34 μέλη και 274 επισκέπτες)

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Κι εγώ βλέπω πότε-πότε στον ύπνο μου κάποια πουτάνα που ήταν από τα δημοφιλή ονόματα της Φυλής και αναρωτιέμαι αν με βλέπει στον ύπνο της και αυτή!

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Κι εγώ βλέπω πότε-πότε στον ύπνο μου κάποια πουτάνα που ήταν από τα δημοφιλή ονόματα της Φυλής και αναρωτιέμαι αν με βλέπει στον ύπνο της και αυτή!
για εμας τα ναυαγια αυτες ειναι οι ερωμενες μας

monaxoulis

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
Το μεταξι μας δίνει εικόνες από μια άλλη εποχή που υπήρχε φτώχεια, οι υποδομές ήταν του ποδαριού, παράλληλα μας δίνει την εικόνα ενός γκέτου παρακμιακής περιοχής, που (νομίζεις) θα σε σκοτώσουν επειδή δεν τους ταιριάζεις, όλα αυτά είναι ένα σύμπλεγμα που σε κάνουν να το εξερευνήσεις καλύτερα, ναι ο άνθρωπος είναι περίεργο όν και θέλει να ξέρει τα πάντα, παράλληλα σου δίνει εκείνο το βρώμικο γαμησι που σε οδηγεί σε ένα περίεργο συναίσθημα ενός ανθρώπου που τον νοιάζει μόνο να χωσει το πουλί του και ας κινδυνέψει, όλα αυτά μύστες μου μας χαρίζουν μνήμες, στα γεράματα θα τα θυμόμαστε όπως θυμούνται οι παλιοί τον Β παγκόσμιο πόλεμο, παράλληλα όμως ακόμα και τότε θα οπλίζουμε με το τουφέκι μας στα ίδια πεδία μάχης.

Είσαι αρχηγός μεγάλε!!!

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.659
Πόντοι
9.450
  • Like
Αντιδράσεις: Conan

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Το μεταξι μας δίνει εικόνες από μια άλλη εποχή που υπήρχε φτώχεια, οι υποδομές ήταν του ποδαριού, παράλληλα μας δίνει την εικόνα ενός γκέτου παρακμιακής περιοχής, που (νομίζεις) θα σε σκοτώσουν επειδή δεν τους ταιριάζεις, όλα αυτά είναι ένα σύμπλεγμα που σε κάνουν να το εξερευνήσεις καλύτερα, ναι ο άνθρωπος είναι περίεργο όν και θέλει να ξέρει τα πάντα, παράλληλα σου δίνει εκείνο το βρώμικο γαμησι που σε οδηγεί σε ένα περίεργο συναίσθημα ενός ανθρώπου που τον νοιάζει μόνο να χωσει το πουλί του και ας κινδυνέψει, όλα αυτά μύστες μου μας χαρίζουν μνήμες, στα γεράματα θα τα θυμόμαστε όπως θυμούνται οι παλιοί τον Β παγκόσμιο πόλεμο, παράλληλα όμως ακόμα και τότε θα οπλίζουμε με το τουφέκι μας στα ίδια πεδία μάχης.
-----------------
αυτο ακριβως αν και εκοψα το μεταξι&φυλης κτλ πηγα στην ποιοτητα κ αφησα συχνοτητα, ποτε δεν ημουν στανταρ για μεταξι.
δεν μου αρεσε ειδικα τα πρωινα η οποτε δεν επεφτε η νυχτα.
εδω ηταν το παραδοξο ηθελα να ζησω τον οποιο κινδυνο η να παω κοντρα στο φοβο.
μια 1χρονια παραμονη η μετα δεν θυμαμαι το 15,16? που χιονισε στο κεντρο...ειναι 2 το βραδυ χωρις να εχω καμια ορεξη λεω την κανεις μεσα στα χονια και στην ερημια???
Η απαντηση ηταν ΝΑΙ...σηκωθηκα βρηκα ταξι...κατεβηκα πειραιως περπατησα στις 2,30 χιονι παντου και ημουν ο μοναδικος ανθρωπος στο δρομο!!!
ακομη και να επεφτα απο γλυστριμα στο χιονι θα με βρισκαν μετα απο ωρες...
τελικα μπηκα σε 1...και μετα με τα ποδια ιερα οδο ευνειδων το 2...μεσα στην νυχτα...ξανα περπατημα αλλα πλεον ημουν στο γκαζι ταξι και σπιτι...
το ιδιο εχω κανει φυλης-συνταγμα με τα ποδια 4 το πρωι.αλλα χωρις χιονια.
απλα να μετρησω αν κολαω να περπατησω βραδυ στην αθηνα μονος σε "δυσκολες" περιοχες. δεν μου ετυχε τιποτα αν κ πολλες φορες ειχα κατι πανω μου.
κοιτωντας πισω ηταν ισως μαλακια γιατι η αθηνα εχει αλλαξει πολυ σε θεματα ασφαλειας, απο την αλλη δεν κωλοσα να κανω αυτο που σκεφτηκα....η βραδια με τα χιονια δεν θα ξεχαστει ποτε.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Tι κουράγιο?? Είμαστε ένα βήμα πριν την αυτοχειρία από ταράτσα. Κάποιος που πάει στα μπουρδέλα συχνά σημαίνει ότι γαμάει πολύ λιγότερο -'εως και καθόλου- κανονικές γκόμενες στη ζωή του. Για έναν μπουρδελιάρη όταν τα μπουρδέλα δεν λειτουργούν με αναμμένα φωτάκια , ναι! περνάει απ' το μυαλό του και το μάγκνουμ μη λέμε μαλακίες. Ούτε εγώ μπορώ να κάνω υπομονή και γι'αυτό κάνω καταδρομικές μετάξι. Αλλά αυτό δεν είναι το μετάξι μου.. αυτή είναι η διαφορά. Κι ίσως το μετάξι που ξέρουμε πραγματικά όλοι είναι το μοναδικό πράγμα που αξίζει να κάνουμε λίγο κουράγιο.. Υ.Γ Προς Συνάδελφο Τόνυ: Εδώ και αιώνες γίνονται επαναστάσεις... χαμός από πολέμους και πορείες και χίλια δυο , έχει καεί το κέντρο της αθήνας.ένα εκατομμύριο φορές. Που καταλήξαμε? Το χρήμα εξακολουθεί να είναι το ανώτερο αγαθό, και γι' αυτό όλος ο κόσμος στο τέλος ψηφίζει καπιταλιστικές κυβερνήσεις, ακόμα και αυτοί που κατεβαίνουν στις πορείες για να εναντιωθούν στον καπιταλισμό. Κλείνω με μια φράση του μέγιστου Charles Bukowski: '' Δεν προσπαθώ να σώσω τον κόσμο , προσπαθώ να σώσω τον εαυτό μου...

Ετσι ειναι μυστη Καρλ.
Εσυ διαλεξες την οδο των μπουρδελων γιατι ετσι γουσταρεις και ετσι την βρισκεις.
Εγω διαλεξα τις γκομενες αλλα θελω και τα μπουρδελα. Ετσι γουσταρω κι ετσι την βρισκω.
Με συνδυασμο οποτε θελησω εγω και με διαλειμματα που θελω εγω.
Αυτη την στιγμη για να βρω να γαμησω γκομενα πρεπει να τραβηξω τα παθη του Χριστου. Ολες φοβουνται.
Μεχρι προσφατως ετρωγα πολλες χυλοπιτες αλλα κατι εκανα.
Ηταν που ηταν δυσκολο το καμακι με τις ψηλομυτες πατσαβουρες τωρα εχει γινει υπερδυσκολο.
Ολα με το στανιο.
Σταματας μια και σε κοιταζει σαν εξωγηινο τσεκαροντας την μασκα κτλ.
Τι να πεις μετα; ολοκληρωνεις την προσπαθεια για παρτη σου και αν κοιμηθει ο Θεος πεφτεις στην μια που της αρεσεις, εχει οιστρο και επιθυμια παρακαμπτοντας τον ξεκωλοβιντ 69.
Αν σε αυτο προσθεσεις οτι πρεπει (αρχικα-αρχικοτατα) να σου αρεσει η αλλη οι πθανοτητες εξαθλιωνονται κι αλλο.
Οποτε μολις κουραστεις λες δεν ριχνω καναν πουτσο στο μπουρδελο να στανιαρω και βλεπουμε; κι εκει πεφτεις σε ωραιες φασεις.
Αλλα κι εκει τωρα πεφτεις σε τοιχο. Αυτο ξερω εγω.

Χτες ρουφηξα 8 χυλοπιτες.
Δεν φταιει η μερα. Συνηθως τετοιες μερες πολλες εχουν καψες λογω κλιματος και γυρευουν παρεα (οπως θες παρτο).
Φετος αρχιδια. Με τον ξεκωλοβιντ 69 ολα πανε
αρχιδια.
Σημερα παω για διψηφιο νουμερο χυλοπιτας.
Το βιολι μου κι εγω!

:rockon:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Ο λογος που καποιες μετριοτητες των μπουρδελων η καποιες ωραιες και καλες ανεβαινουν σε αξια ειναι απλος.
Οσο περισσοτερη σαβουρα σκαει στα μετοπισθεν τοσο περισσοτερη λαμψη θα αποκτουν αρκετες.
Οι σημερινες πολυ καλες
θα ηταν απλα καλες προ 10 ετων ας πουμε.
Το μετρο συγκρισης εχει αποκτησει αναγκη και κοψιμο. Εν ολιγοις πουτσες μπλε.

Τωρα για το εμβολιο να πω οτι ειναι αδυνατον να υπαρξει υποχρεωση να γινει.
Ειναι παρανομο να σου βαλουν κατι μεσα σου ετσιθελιστικα.
Συνεπως αν θελουν να γινει
θα πουν οποιος δεν το κανει σπιτι του η με μασκα π.χ αλλα ουτε συτο ισχυει αφου οι υπολοιποι που θα το κανουν θα θεωρουνται ασφαλεις για τον εαυτο τους και προς τους αλλους.
Αλλιως γιατι το εκαναν;
παντα στα εμβολια υπαρχουν θεωριες συνομωσιας. Κανεις δεν νιωθει σιγουρος.
Θα δουμε.

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.096
Πόντοι
216
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Υπομονή και ελπίζω να περάσει γρήγορα όλη αυτή η άρρωστη περίοδος.
Σχεδόν πάντα είχα γκόμενα,μα πάντα έκανα την τσαρκούλα μου στα γνωστά κι αγαπημένα σπιτάκια της ηδονής.
Δε μπορώ να φανταστώ πως δε θα'χω το δικό μου ελεύθερο χρόνο,χωρίς την παρέα των φίλων μου,τη βόλτα με τη μηχανή και τη μπουρδελότσαρκα.
Καμμία σχέση με όλα τα καλά της δε θα είναι ολοκληρωμένη χωρίς αυτά τα αναφαίρετα ζωτικά δικαιώματά μου!
Τα σέβη μου κύριοι και ζητώ συγγνώμη που δε συνεισφέρω όσο θα ήθελα..

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Ενα καλο προτζεκτ θα ηταν να παμε καποιοι-καποιες
σε καποιο νησι και να ζουμε οπως θελουμε.
Να κολλησουμε ξεκωλοβιντ 69 και οποιος/οποια ζησει εζησε. Οι υπολοιποι επιστροφη στην κανονικοτητα (μπλιαχ) αφου θεραπευτουν.
Δεν βλεπω κανενα προβλημα.
Οπως πηγαιναν τους κομμουνιστες στην Μακρονησο ας πανε τωρα αλλους. Εγω αν ειναι να κανω οτι γουσταρω
παω και στην Ανταρκτικη.
Χρονια σκεφτομαι ετσι.
Δεν με καιει το που θα
με ενταξουν πολιτικα η κοινωνικα.
Ανηκω στην παρτη μου.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.819
Πόντοι
46.232
καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους, την υγεία μας να έχουμε και γρήγορα όταν τελειώσει όλο αυτό που ζούμε να "ελευθερωθουμε" για να μπορέσουμε να την απολαύσουμε

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.920
Πόντοι
6.495
Καλημέρα και χρόνια Πολλά και από μένα
Υπομονή
Για πότε το βλέπεται για άνοιγμα των οίκων (γενικότερα).
Εγώ για Μάρτη

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
  • Like
Αντιδράσεις: tnt60

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Καλημέρα και χρόνια Πολλά και από μένα
Υπομονή
Για πότε το βλέπεται για άνοιγμα των οίκων (γενικότερα).
Εγώ για Μάρτη
Για κανονικό άνοιγμα με φως μιλάμε έτσι? Θα ποντάρω για μέσα προς τέλη Μαρτίου, αν και είναι μια δύσκολη ερώτηση

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Ο λογος που καποιες μετριοτητες των μπουρδελων η καποιες ωραιες και καλες ανεβαινουν σε αξια ειναι απλος.
Οσο περισσοτερη σαβουρα σκαει στα μετοπισθεν τοσο περισσοτερη λαμψη θα αποκτουν αρκετες.
Οι σημερινες πολυ καλες
θα ηταν απλα καλες προ 10 ετων ας πουμε.
Το μετρο συγκρισης εχει αποκτησει αναγκη και κοψιμο. Εν ολιγοις πουτσες μπλε.

Τωρα για το εμβολιο να πω οτι ειναι αδυνατον να υπαρξει υποχρεωση να γινει.
Ειναι παρανομο να σου βαλουν κατι μεσα σου ετσιθελιστικα.
Συνεπως αν θελουν να γινει
θα πουν οποιος δεν το κανει σπιτι του η με μασκα π.χ αλλα ουτε συτο ισχυει αφου οι υπολοιποι που θα το κανουν θα θεωρουνται ασφαλεις για τον εαυτο τους και προς τους αλλους.
Αλλιως γιατι το εκαναν;
παντα στα εμβολια υπαρχουν θεωριες συνομωσιας. Κανεις δεν νιωθει σιγουρος.
Θα δουμε.

Βασικά έχουν ήδη ανακοινώσει ότι αν εμβολιαστεί το 70% του πληθυσμού ουσιαστικά ξεφεύγουμε και από τον Covid. Άρα οι 3 στους δέκα μπορούν να μην το κάνουν απλά μαθηματικά.Καθόλου απίθανο να είμαι κι εγώ σε αυτό το ποσοστό, θα το σκεφτώ τελευταία στιγμή αν θα το κάνω ή όχι μιας και δεν είμαι ευπαθής ομάδα και μόλις 30 ετών.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Το πότε θα ανοίξουν τα μπουρδέλα στην Ελλάδα εξαρτάται από το ποιος θα είναι πρόεδρος των ΗΠΑ μετά τις 20 Ιανουαρίου. Αν είναι ο Τραμπ θα ανοίξουν οπωσδήποτε τον Φεβρουάριο ενώ αν είναι ο Μπάιντεν όλα θα εξαρτηθούν από τις εντολές της Μέρκελ προς τον Κούλη. Αυτή η λεσβία Ναζί δεν γουστάρει μπουρδελιάρηδες σαν εμάς και ιδίως Έλληνες, και σε αυτήν την περίπτωση δεν αποκλείεται τα μπουρδέλα για τους Έλληνες να παραμείνουν κλειστά έως και το Πάσχα!

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Ρε τυπε ο Μπαιντεν ειναι προεδρος δεν το εχεις μαθει ακομα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom