Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.387
- Πόντοι
- 456
Κι εγώ βλέπω πότε-πότε στον ύπνο μου κάποια πουτάνα που ήταν από τα δημοφιλή ονόματα της Φυλής και αναρωτιέμαι αν με βλέπει στον ύπνο της και αυτή!
για εμας τα ναυαγια αυτες ειναι οι ερωμενες μαςΚι εγώ βλέπω πότε-πότε στον ύπνο μου κάποια πουτάνα που ήταν από τα δημοφιλή ονόματα της Φυλής και αναρωτιέμαι αν με βλέπει στον ύπνο της και αυτή!
Το μεταξι μας δίνει εικόνες από μια άλλη εποχή που υπήρχε φτώχεια, οι υποδομές ήταν του ποδαριού, παράλληλα μας δίνει την εικόνα ενός γκέτου παρακμιακής περιοχής, που (νομίζεις) θα σε σκοτώσουν επειδή δεν τους ταιριάζεις, όλα αυτά είναι ένα σύμπλεγμα που σε κάνουν να το εξερευνήσεις καλύτερα, ναι ο άνθρωπος είναι περίεργο όν και θέλει να ξέρει τα πάντα, παράλληλα σου δίνει εκείνο το βρώμικο γαμησι που σε οδηγεί σε ένα περίεργο συναίσθημα ενός ανθρώπου που τον νοιάζει μόνο να χωσει το πουλί του και ας κινδυνέψει, όλα αυτά μύστες μου μας χαρίζουν μνήμες, στα γεράματα θα τα θυμόμαστε όπως θυμούνται οι παλιοί τον Β παγκόσμιο πόλεμο, παράλληλα όμως ακόμα και τότε θα οπλίζουμε με το τουφέκι μας στα ίδια πεδία μάχης.
Συναγωνιστές Χρόνια Πολλά και καλά γαμήσια!!! Υπομονή και θα έρθουν τα καλύτερα. Αλλιώς υπάρχει λύση....
λες απο φυλης? ενα μουναρο?Η Νταιανα ειχε γκομενο απο την πατριδα της και ειχαν ερθει μαζι
-----------------Το μεταξι μας δίνει εικόνες από μια άλλη εποχή που υπήρχε φτώχεια, οι υποδομές ήταν του ποδαριού, παράλληλα μας δίνει την εικόνα ενός γκέτου παρακμιακής περιοχής, που (νομίζεις) θα σε σκοτώσουν επειδή δεν τους ταιριάζεις, όλα αυτά είναι ένα σύμπλεγμα που σε κάνουν να το εξερευνήσεις καλύτερα, ναι ο άνθρωπος είναι περίεργο όν και θέλει να ξέρει τα πάντα, παράλληλα σου δίνει εκείνο το βρώμικο γαμησι που σε οδηγεί σε ένα περίεργο συναίσθημα ενός ανθρώπου που τον νοιάζει μόνο να χωσει το πουλί του και ας κινδυνέψει, όλα αυτά μύστες μου μας χαρίζουν μνήμες, στα γεράματα θα τα θυμόμαστε όπως θυμούνται οι παλιοί τον Β παγκόσμιο πόλεμο, παράλληλα όμως ακόμα και τότε θα οπλίζουμε με το τουφέκι μας στα ίδια πεδία μάχης.
Tι κουράγιο?? Είμαστε ένα βήμα πριν την αυτοχειρία από ταράτσα. Κάποιος που πάει στα μπουρδέλα συχνά σημαίνει ότι γαμάει πολύ λιγότερο -'εως και καθόλου- κανονικές γκόμενες στη ζωή του. Για έναν μπουρδελιάρη όταν τα μπουρδέλα δεν λειτουργούν με αναμμένα φωτάκια , ναι! περνάει απ' το μυαλό του και το μάγκνουμ μη λέμε μαλακίες. Ούτε εγώ μπορώ να κάνω υπομονή και γι'αυτό κάνω καταδρομικές μετάξι. Αλλά αυτό δεν είναι το μετάξι μου.. αυτή είναι η διαφορά. Κι ίσως το μετάξι που ξέρουμε πραγματικά όλοι είναι το μοναδικό πράγμα που αξίζει να κάνουμε λίγο κουράγιο.. Υ.Γ Προς Συνάδελφο Τόνυ: Εδώ και αιώνες γίνονται επαναστάσεις... χαμός από πολέμους και πορείες και χίλια δυο , έχει καεί το κέντρο της αθήνας.ένα εκατομμύριο φορές. Που καταλήξαμε? Το χρήμα εξακολουθεί να είναι το ανώτερο αγαθό, και γι' αυτό όλος ο κόσμος στο τέλος ψηφίζει καπιταλιστικές κυβερνήσεις, ακόμα και αυτοί που κατεβαίνουν στις πορείες για να εναντιωθούν στον καπιταλισμό. Κλείνω με μια φράση του μέγιστου Charles Bukowski: '' Δεν προσπαθώ να σώσω τον κόσμο , προσπαθώ να σώσω τον εαυτό μου...
θα υπαρχει οικος τον μαρτη???Καλημέρα και χρόνια Πολλά και από μένα
Υπομονή
Για πότε το βλέπεται για άνοιγμα των οίκων (γενικότερα).
Εγώ για Μάρτη
Για κανονικό άνοιγμα με φως μιλάμε έτσι? Θα ποντάρω για μέσα προς τέλη Μαρτίου, αν και είναι μια δύσκολη ερώτησηΚαλημέρα και χρόνια Πολλά και από μένα
Υπομονή
Για πότε το βλέπεται για άνοιγμα των οίκων (γενικότερα).
Εγώ για Μάρτη
Βασικά έχουν ήδη ανακοινώσει ότι αν εμβολιαστεί το 70% του πληθυσμού ουσιαστικά ξεφεύγουμε και από τον Covid. Άρα οι 3 στους δέκα μπορούν να μην το κάνουν απλά μαθηματικά.Καθόλου απίθανο να είμαι κι εγώ σε αυτό το ποσοστό, θα το σκεφτώ τελευταία στιγμή αν θα το κάνω ή όχι μιας και δεν είμαι ευπαθής ομάδα και μόλις 30 ετών.Ο λογος που καποιες μετριοτητες των μπουρδελων η καποιες ωραιες και καλες ανεβαινουν σε αξια ειναι απλος.
Οσο περισσοτερη σαβουρα σκαει στα μετοπισθεν τοσο περισσοτερη λαμψη θα αποκτουν αρκετες.
Οι σημερινες πολυ καλες
θα ηταν απλα καλες προ 10 ετων ας πουμε.
Το μετρο συγκρισης εχει αποκτησει αναγκη και κοψιμο. Εν ολιγοις πουτσες μπλε.
Τωρα για το εμβολιο να πω οτι ειναι αδυνατον να υπαρξει υποχρεωση να γινει.
Ειναι παρανομο να σου βαλουν κατι μεσα σου ετσιθελιστικα.
Συνεπως αν θελουν να γινει
θα πουν οποιος δεν το κανει σπιτι του η με μασκα π.χ αλλα ουτε συτο ισχυει αφου οι υπολοιποι που θα το κανουν θα θεωρουνται ασφαλεις για τον εαυτο τους και προς τους αλλους.
Αλλιως γιατι το εκαναν;
παντα στα εμβολια υπαρχουν θεωριες συνομωσιας. Κανεις δεν νιωθει σιγουρος.
Θα δουμε.