Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 78 άτομα (8 μέλη και 70 επισκέπτες)

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706

Συνημμένα

• 99501CD7-005A-4627-9BB2-09B4929D2DA3.jpeg
    99501CD7-005A-4627-9BB2-09B4929D2DA3.jpeg
    97 KB · Εμφανίσεις: 24
  • Like
Αντιδράσεις: Conan

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Ρε τυπε ο Μπαιντεν ειναι προεδρος δεν το εχεις μαθει ακομα

Κράτα μικρό καλάθι! Για την εκτενή νοθεία εκεί που βγήκε ο Μπάιντεν δεν έμαθες ακόμα; Ψήφισαν και οι νεκροί, ενώ κάποιοι ψήφισαν 3 και 4 φορές!

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
:rockon:

[/quote] Βλέπω είσαι αρκετά ανθεκτικός στις χυλόπιτες , αυτό είναι καλό διότι αποκαλύπτει ότι έχεις έναν χαρακτήρα που δεν επηρεάζεται ιδιαίτερα από τις απόψεις των άλλων, γουστάρεις τον εαυτό σου -που είναι ό' τι πιο πολύτιμο μπορεί να έχει ένας άνθρωπος , (δεν θεωρείται δεδομένο πλέον)- και γι' αυτό από μένα έχεις το Respect. Ξέρεις τι είναι αυτό που πραγματικά με χαλάει κι εμένα από τη μεριά μου με όλες αυτές τις δήθεν σύγχρονες γκόμενες? Τις κοιτάζω μέσα στα μάτια και βλέπω όλη αυτή την ηδονή που παίρνουν έχοντας εκ των προτέρων διαβάσει ότι ετοιμαζόμαστε να τούς την πέσουμε κι απ' την άλλη ετοιμάσει το σκετσάκι για το άκυρο που θα μάς ρίξουν. Γιατί μόνο τότε παίρνουν την εξουσία στα χέρια τους, τη στιγμή ακριβώς πού μας ταπεινώνουν και μάς περνάνε το μήνυμα ''Δεν μού κάνεις Σόρυ. Ούτε εγώ μασάω από χυλόπιτα, απλώς έχω μπει σε ένα στάδιο όπου δεν θέλω καν να προσπαθήσω και να ξοδέψω έστω και μια ελάχιστη ενέργεια σε αυτού του είδους τη συναλλαγή, τουλάχιστο εδώ και κάποιο καιρό. Την ώρα που στην Αμερική όλες οι γκόμενες κάνουν σεξ με μια απλή ατάκα του τύπου: ''Να κεράσω μια τεκίλα?'' και Απάντηση ''Ναι αμέ!''

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Ναι ρε σιγά μη τρωω χυλοπιτες απο τα μπαζα ενω υπαρχουν τοσο ωραια μουνακια που στο δινουν με λιγα ευρουλακια

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Ναι ρε σιγά μη τρωω χυλοπιτες απο τα μπαζα ενω υπαρχουν τοσο ωραια μουνακια που στο δινουν με λιγα ευρουλακια
Τι να δώσουν σε σένα ρε ΧΑΣΙΚΛΑ! Πρεζάκι της Ομονοίας!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Ρε πουτανας παιδι και εδω με κυνηγας ;

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Ξου ρε μπασταρδε δεν ειμαι εγω ο πατερας σου

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Εμάς τους άντρες εδώ μας ενδιαφέρουν οι πουτάνες των μπουρδέλων και μόνον!

Όσοι ανήκουν στο τρίτο φίλο ας πάνε σε άλλο νήμα που είναι για τραβεστί, πούστηδες, μπινέδες κ.α. και να σταματήσουν να μας ζαλίζουν συνεχώς τα αρχίδια ελπίζοντας ότι επειδή είναι τώρα τα μπουρδέλα κλειστά κάποια στιγμή θα πηδήξουμε αυτούς!

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Βρε χαζογυφτουλα μη με κυνηγας σε ολα τα νήματα αυτοι που διαβαζουν εδω δεν τους νοιαζει ποιος ειναι ο μπαμπας σου

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Βρε χαζογυφτουλα μη με κυνηγας σε ολα τα νήματα αυτοι που διαβαζουν εδω δεν τους νοιαζει ποιος ειναι ο μπαμπας σου
Από το πολύ χασίσι δεν σταματάς την μαλακία! Όταν δεν είσαι μαστούρας, τον παίζεις... άρα πάλι μαλακία!

Άρα ΜΑΛΑΚΑΣ με περικεφαλαία... και κάτι άλλο... ΧΑΣΙΚΛΗΣ μαλάκας!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Συνημμένα

• eric_prezomalakas_gia_manes.png
    eric_prezomalakas_gia_manes.png
    190,9 KB · Εμφανίσεις: 31
  • eric_prezomalakas_gia_manes2.png
    eric_prezomalakas_gia_manes2.png
    93,2 KB · Εμφανίσεις: 21
  • eric_μάνες.png
    eric_μάνες.png
    205 KB · Εμφανίσεις: 21
  • eric_χασίκλας.png
    eric_χασίκλας.png
    135,7 KB · Εμφανίσεις: 26

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Επειδη σεβομαι τα παιδια εδω θα σε ξευτιλιζω μονο στο διπλα νημα ,εσυ σαν πουτανας παιδι δεν σεβεσε τιποτα λογικο ειναι

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Επειδη σεβομαι τα παιδια εδω θα σε ξευτιλιζω μονο στο διπλα νημα ,εσυ σαν πουτανας παιδι δεν σεβεσε τιποτα λογικο ειναι
Όχι στέλνε κι εδώ για να κάνω αναφορές :grin:

Α, παιδιά... ο Tigeroμαλάκας είναι... που το δίλημμά του είναι που να δώσει το 10άρικο: σε πουτάνα ή σε μπάφο!!!!
Τόσα έχει, δεν μπορεί παραπάνω! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.009
Πόντοι
361
Χρόνια πολλά και καλά αρχιμύστη σμύρνη αναμένουμε πώς και πώς την ημέρα που θα έρθει επιτέλους και θα μας κάνεις την ενημερωσάρα σου με φρέσκα ονόματα και παρουσίες από τους χώρους του βρωμερού μεταξουργείου και της φυλής έπειτα από την πολυαναμενόμενη ανανέωσή τους!!!
καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους, την υγεία μας να έχουμε και γρήγορα όταν τελειώσει όλο αυτό που ζούμε να "ελευθερωθουμε" για να μπορέσουμε να την απολαύσουμε

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.243
Πόντοι
17.885
Σας εύχομαι χρόνια πολλά και ότι επιθυμείτε αρκεί να μην πάει κόντρα με τις δικές μου επιθυμίες! Να σας ρωτήσω, με το lockdown, με το μετάξι που λειτούργησε έστω και για κάποιο χρονικό διάστημα σαν το "κρυφό σχολειό" και με τα γουρούνια, sorry μπάτσους να σουλατσάρουν έξω σαν τις ιστορίες που μου λέγανε οι παππούδες μου για τη χούντα σταμάτησα να βολτάρω, τελικά να ρωτήσω: έχει μείνει κάτι στα μουλωχτά ανοιχτό? Αν κάποιος ξέρει ας πει μια κουβέντα ή εδώ ή πμ!

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Καλησπερα μύστες και Χρόνια πολλά, προσπαθήστε λίγο να θυμηθείτε πως την λέγανε την συγκεκριμένη και σε ποιον οίκο εργαζόταν;
σπάω το κεφάλι μου τοση ώρα και δεν μπορώ να θυμηθώ, θυμάμαι δεν είχα περάσει ποτέ μαζί της, μου την έδινε ιδιαίτερα η κρεατοελιά που έχει μου θυμιζε τον Σημίτη.

Στο Διδυμου 27 σήμερα λειτουργούσε το κλιματιστικό και είχαν καθαρίσει τις εξωτερικές σκάλες, μακάρι να ετοιμάζουν τίποτα Ρωσικο συμπόσιο.

Συνημμένα

• FB_IMG_1608929811482.jpg
    FB_IMG_1608929811482.jpg
    80,3 KB · Εμφανίσεις: 23

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Σας εύχομαι χρόνια πολλά και ότι επιθυμείτε αρκεί να μην πάει κόντρα με τις δικές μου επιθυμίες! Να σας ρωτήσω, με το lockdown, με το μετάξι που λειτούργησε έστω και για κάποιο χρονικό διάστημα σαν το "κρυφό σχολειό" και με τα γουρούνια, sorry μπάτσους να σουλατσάρουν έξω σαν τις ιστορίες που μου λέγανε οι παππούδες μου για τη χούντα σταμάτησα να βολτάρω, τελικά να ρωτήσω: έχει μείνει κάτι στα μουλωχτά ανοιχτό? Αν κάποιος ξέρει ας πει μια κουβέντα ή εδώ ή πμ!
Μεγάλε όλα ΟΚ αλλά... έχεις σκεφτεί ποιοί άλλοι γαμάνε έτσι στα μουλωχτά? Είσαι σίγουρος ότι θες να το ρισκάρεις και να μην περιμένεις λίγο? :grin:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μυστη Καρλ χαιρομαι που με ενθαρρυνεις.
Πραγματι ειμαι πολυ καλος.
Δινω θανατηφορες απαντησεις τυπου: "αν κρινω απο τον πρωην σου που δεν βλεποταν καταννοω γιατι λακιζεις κοπελια".

Και δεν ξερω καν
τον πρωην της!!! :2funny:

Με υπολογιζουν!

Ολες ενοχλουνται απο αυτο.
Ολες. Τους πεφτει το σαγονι.

Εχεις δικιο σε οτι λες αλλα σημασια εχει ο στοχος.
Να πετυχεις! Κι ολο και κατι πετυχαινεις!
Μετριο, καλο η πολυ καλο.
Τωρα βεβαια ολα χαλια πανε αλλα εγω γυρισα σπιτι σημερα με μια ντουζινα χυλοπιτες.

Αισθανομαι πολυ ωραια.
Αυριο η οποτε μπορεσω
θα ξαναπαω και ολο και κατι θα γινει.
Ολες τον παιρνουν ακαποτα και λουζω προσωπα
με πηχτο χυσι.
Τα παντα ολα οταν τυχει.
Αυτο θελουν.
Εναν αληταμπουρα να τις γαμαει σκληρα και να τις ξεφτιλιζει.
Αυτα με τους ερωτες ειναι πουστικα πραγματα η μια φορα στο τοσο για το συναισθημα που αυτες κυνηγουν.
Αν θες συναισθημα μωρη γαμιολα θα με εχεις πασα!
Να σκεφτεσαι θετικα Καρλ.
Μια φορα να την λιωσεις την αλλη στον πουτσο γραφτηκες μεσα της.

Αν σας φαινονται αγρια ολα
αυτα σκεφτειτε τι ανωμαλιες εχετε κανει μαζι τους και θα καταλαβετε ποσο πιο ανθεκτικες ειναι.
Εχω καταληξει οτι θα τους αλλαζω τον αδοξαστο.
Αγαπες κτλ πολυ δυσκολα.
Εχει αλλαξει η κοινωνια.
Με την μια δεν γινονται
τα παντα.

Σορρυ για σπαμ.
Θελει και λιγο οφ τοπικ το νημα μυστες μου!

:rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom