amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Ρε Metz πόσο την έκανες ηλικιακά την κοπέλα δεν την πείρα σήμερα γιατι είχα δουλειά ?
Ρε Metz πόσο την έκανες ηλικιακά την κοπέλα δεν την πείρα σήμερα γιατι είχα δουλειά ?
Το ξέρω λαική εχει καθε τετάρτη θα παω μετα και θα σου πω εντυπώσεις .Σήμερα έχει λαϊκή οπότε πήγαινε μετά τις 18:00
Φίλε μου λες την Ντάνα απο την Ρωσία ειναι 20 χρ και ωραίο μουνι και στο κρεβάτι πολυ ήσυχη .ΠΡΟΣΟΧΗ:Σε όσους αρέσουν οι κοντές,και υπάρχουν αρκετοί,ένα ωραίο μωράκι στο "200" μέχρι τις 24:00.Δεν είναι πάνω από 1,60 με τακούνια!Ωραίο παιδάκι.
Την Κάτια το κοντοπούτανο πότε και που μπορώ να το πετύχω ;;;;
Για να κάνε περιγραφή της κοπέλας ίσως την ψάχνω αυτην (''200'') .Εγω άκουσα την ευα να λεει οτι τώρα ανοιξε το μαγαζι της λεω γύρως στης 20:00 και έλεγε εχω ενα τσεχάκι που την λένε σαντρα ισπανίδα δεν άκουσα.Η σοφία ειμαι λίγο μπουρούχα αλλά εχει καλό κώλο . Ίσως η Ντάνα να είναι πρωηνή αλλα ποτέ δεν ξέρεις .Φιλε δεν ειναι η Ντάνα στο "200" την ξέρω την Ντάνα.Στο 71 το ισόγειο είχε την Ισπανίδα.Εκτός αν της άλλαξαν όνομα και εθνικότητα.Με την εύα ήταν.Η Σοφία στο επάνω 134 είναι μπουρούχα.
Για να κάνε περιγραφή της κοπέλας ίσως την ψάχνω αυτην (''200'') .Εγω άκουσα την ευα να λεει οτι τώρα ανοιξε το μαγαζι της λεω γύρως στης 20:00 και έλεγε εχω ενα τσεχάκι που την λένε σαντρα ισπανίδα δεν άκουσα.Η σοφία ειμαι λίγο μπουρούχα αλλά εχει καλό κώλο . Ίσως η Ντάνα να είναι πρωηνή αλλα ποτέ δεν ξέρεις .